Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

ΘΕΜΑΤΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ


Φέρε κι εσύ τα άπλυτα και πάτα το κουμπί! Tι πιστεύετε ότι πρέπει να μπει για πλύσιμο!

1 σχόλιο

Μια μικρή κουκίδα στο χάρτη Πόλη Δράμα Την τοποθετείς κάθε φορά σε διαφορετικό σημείο Βλέμμα, καρδιά, οθόνη... Μια ταινία μικρού μήκους που διαρκεί όσο ένα ορεκτικό ζεστό και μυρωδάτο Πόλη Δράμα Δε θα ρωτήσω τι σας αρέσει πιο πολύ αλλά τι πιστεύετε ότι πρέπει να μπει για πλύσιμο σ‘ ένα μεγάλο, ένα τεράστιο πλυντήριο. Οι κακές σας συνήθειες, η παρατεταμένη εφηβεία σας; Η λέξη ανεργία, απεργία ή η ολόσωμη, καμπυλόγραμμη αργία; Φέρε κι εσύ τα άπλυτα και πάτα το κουμπί! Λεκέδες που ενοχλούν, συνήθειες που κουράζουν Ήρθε η στήλη της μπουγάδας!

Τασούδης Χριστόδουλος
Ιδιοκτήτης Μαγειρίου

Υπάρχει ανεργία και ο κόσμος δεν έχει χρήματα σε βαθμό να τρώει βερεσέ. Θα ήθελα να δοθούν κίνητρα στους νέους για να αναπτυχθεί η πόλη.

Αλωνίδης Παναγιώτης
Πρόεδρος Οπωρολαχανοπωλών

Έχει κατακλυστεί η πόλη από πολυκαταστήματα με αποτέλεσμα να μαραζώνουν οι μικρές επιχειρήσεις.

Βοεβόδας Πασχάλης
Σύμ. τραπεζικής μικρών επιχ/σεων

Κυριαρχεί το κυκλοφοριακό χάος και η ανευθυνότητα των οδηγών. Ο καθένας λειτουργεί κατά βούληση, δε σέβεται τους πεζούς και τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας.

Γιάγκου Πέτρος
Ειδικός φυσιοθεραπευτής

Δεν υπάρχουν χώροι στάθμευσης και το κυκλοφοριακό παρουσιάζει μεγάλο πρόβλημα.

Χριστίνα Καραμπατζάκη
Φαρμακοποιός

Δεν έγινε σωστή μελέτη στους δρόμους με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται πεζοί και οδηγοί.

Κουλαξίδης Δημήτρης
Πρόεδρος ιδιοκτητών ταξί "Αγιος Χριστόφορος"

Θα έβαζα στο πλυντήριο την ύπαρξη κέντρων ελέγχου, δηλαδή ανθρώπους που θέλουν να κινούν τα νήματα και να περιορίζουν την ιδιωτική πρωτοβουλία.

Χαρακόπουλος Χρήστος
Φιλόλογος - Ακαδημία μαθητών

Θα ήθελα να υπάρχει πολιτική ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας, ενδιαφέρον για την αντιμετώπιση της ανεργίας και κάδοι ανακύκλωσης.

Μούκου Μαρία
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Δε μου αρέσει που δεν έχουμε πολλές επιλογές σε θέματα ψυχαγωγίας π.χ. θέατρα και θα ήθελα να υπάρχουν ποδηλατοδρόμοι.

Σαατσόγλου Μαρία
Πολιτικός Μηχανικός

Βάζω στην πλύση τον ωχαδερφισμό και την απουσία ΄΄κυνηγών΄΄, ανθρώπων δηλαδή που θα διεκδικήσουν ευκαιρίες για το κοινωνικό σύνολο και το κοινό συμφέρον.

Τσαρτσάλης Βάϊος
Γιατρός - Ακτινολόγος

Πετάω στον κάδο την απομονωτική τάση που χαρακτηρίζει την πόλη όσον αφορά στις επαγγελματικές ευκαιρίες και την τουριστική της ανάπτυξη.

Σελαλματζίδης Νίκος
Τοπογράφος Μηχανικός

Πετάω στο καλάθι με τα άπλυτα την αδυναμία της πόλης να παρέχει εργασία σε νέους ανθρώπους, την έλλειψη ποδηλατόδρομων, την αναξιοκρατία και τα διάσπαρτα σκουπίδια σε πάρκα, δρόμους και δημόσιους χώρους.

Καραγιαννίδου Δήμητρα
Πωλήτρια

Μ΄ ενοχλεί το γεγονός ότι παρόλο που είμαστε πλούσιος νόμος οι πόροι μας μένουν ανεκμετάλλευτοι. Επίσης το κυκλοφοριακό μου δημιουργεί πρόβλημα κυρίως με την απουσία χώρου στάθμευσης.

Σοφία Παφραλίδου, Ρούλα Καραμιχαηλίδου
Υπάλληλοι αρτοποιείου

Ρίχνουμε στ‘ άπλυτα την ανεργία και τις περιορισμένες θέσεις εργασίας για τους νέους ανθρώπους. Επίσης το ανύπαρκτο ενδιαφέρον για επενδυτικές κινήσεις στο νομό μας.

Αγγελόπουλος Ζαφείρης
Μαθητής

Με πειράζουν οι ανεκπλήρωτες υποσχέσεις των δήμαρχων και η κλειστή κοινωνία της πόλης που απωθεί τους μη Δραμινούς.

Σάββα Σοφία
Ελεύθερος Επαγγελματίας

Στον κάδο θα έβαζα την έλλειψη ουσιαστικού ενδιαφέροντος για την πόλη, από την πλευρά των υπεύθυνων φορέων. Επίσης μ΄ ενοχλεί ο μεγάλος αριθμός αυτοκίνητων που ρυπαίνει την πόλη και χαλάει την αισθητική της.

Ασημάκη Σοφία
Ιδιωτική υπάλληλος

Δεν υπάρχει κυκλοφοριακή αγωγή ούτε και μέριμνα για τη δημιουργία της. Οι θέσεις στάθμευσης είναι περιορισμένες και λείπουν από την πόλη και από τους συνοικισμούς κάδοι ανακύκλωσης.


Σχόλια (1)

dyxtdsrtxn - Τρίτη 19 Απριλίου 2011 στις 15:29
9Ecqe6 pygogdomfrrx, [url=http://udutrrgrpmwb.com/]udutrrgrpmwb[/url], [link=http://dreekctomygp.com/]dreekctomygp[/link], http://axxomfspifyr.com/

Αφήστε το σχόλιό σας