Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

ΘΕΜΑΤΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ


Νικολέττα Πετμεζά

Και την φετινή σαιζόν η καρδιά της διασκέδασης χτυπά στο Θέατρο Live. Η Νικολέττα Πετμεζά και ο Ανέστης Λεκίδης είναι πρωταγωνιστές στην πίστα του φημισμένου χώρου εκτοξεύοντας το κέφι με τις ερμηνείες και τη σκηνική τους παρουσία. Ας τους γνωρίσουμε καλύτερα…

 

 

- Για ποιο λόγο έγινες τραγουδίστρια και πως;

- Έγινα τραγουδίστρια καθώς αυτό είναι το μόνο που μου δίνει την ευκαιρία να εκφραστώ ελεύθερα, είναι κατά κάποιο τρόπο, θα τολμούσα να πω, η τρέλα, η χαρά και η λύπη μου. Όλα όσα δεν θα μπορώ να πω προφορικά, τα εκφράζω μέσα από την ερμηνεία μου !

- Κατά τη γνώμη σου, τι σημαίνει «ωραίο τραγούδι»;

- Ωραίο τραγούδι… δύσκολο να το ορίσεις. Κατά την γνώμη μου είναι αυτό που σε εκφράζει απόλυτα με τον όποιο τρόπο, δηλαδή είτε αυτό γίνεται μέσα από τους στίχους είτε μέσα από την μουσική …είναι ότι σε αγγίζει. Αυτό που θα μπορέσει να σε ακουμπήσει ψυχικά, θα σε κάνει να νοιώσεις συναισθήματα, αυτό που όσες φορές το ακούσεις πάντα ανακαλύπτεις και κάτι ακόμα και προσπαθείς να εξηγήσεις τι θέλει να πει ο …ποιητής !

- Ποια ήταν τα πρότυπά σου στη μουσική και το τραγούδι; Ποιες φωνές σε επηρέασαν;

- Μου ξυπνάς μνήμες… η φωνή της μητέρας μου κυρίως, τότε που μου τραγουδούσε διάφορα νανουρίσματα και μικρά τραγουδάκια, κάθε φορά που με κρατούσε από το χέρι και κάναμε την απογευματινή μας βόλτα στα τετράγωνα της πόλης μου στη Γερμανία. Όπως και διάσημοι και καταξιωμένοι καλλιτέχνες όπως η Γλυκερία, Μαντώ, Πρωτοψάλτη, Πάριος αλλά και καλλιτέχνες διεθνούς φήμης όπως Whitney Houston, Gloria Gaynor, Toni Braxton, φωνές που πάντα με έσπρωχναν στο cd player της αδελφής μου.

- Ποια είναι η άποψή σου για το Δραμινό κοινό;

Θεωρώ πως ο κόσμος της Δράμας είναι πολύ ανοικτός και φιλόξενος προς τους επισκέπτες του. Πάνω στην δουλειά μου έχω ένα κοινό ευδιάθετο, με όρεξη, ζωντάνια και δεκτικό σε τυχόν μικρό ατυχήματα μας !

- Πώς νοιώθεις όταν βρίσκεσαι στην πίστα;

- Μπαίνω σε ένα άλλο ρόλο νιώθω ότι δεν υπάρχουν όρια μπροστά μου κάτι μαγευτικό, μάλιστα πολλές φορές κλείνω τα μάτια και ξεχνάω τα πάντα γύρω μου. Από τα ποιο ωραία συναισθήματα είναι πως όταν είσαι πάνω στην πίστα νιώθεις πως με τα τραγούδια σου αγγίζεις τον κόσμο, τον ξεσηκώνεις. Κάθε φορά είναι μοναδική, κάθε παράσταση σαν να ΄ναι η πρώτη !

- Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου για το μέλλον;

- Να είμαι ένας ισορροπημένος άνθρωπος, χωρίς αποθυμημένα, τα οποία θα βγάζω στους συνανθρώπους μου. Ευτυχισμένη με ότι και εάν σημαίνει αυτό για την ζωή μου και με τις ωραιότερες αναμνήσεις, τις οποίες θα μπορώ να φέρω μπροστά μου την στιγμή που θα νιώθω την ανάγκη.

- Ποιο cd αγόρασες τελευταία;

Πρέπει να ομολογήσω πως δεν έχω αγοράσει κάποιο cd το τελευταίο διάστημα αν και είναι πολλά αυτά που θα ήθελα να αποκτήσω. Πιστεύω πως μια επίσκεψη σε κάποιο τοπικό κατάστημα επιβάλετε και είναι στα σχεδία μου για «shoppingtherapy».

- Ναυαγός σε ένα νησί. Ποια τρία πράγματα θα ήθελες να έχεις μαζί σου;

Μια φουσκωτή βάρκα, κουπιά και φυσικά το κινητό μου…

- Θα έκανες κάποια αισθητική επέμβαση;

- Ναι γιατί όχι, εάν βέβαια δεν συνεχίσω να φοβάμαι τα χειρουργεία ! Αν κάτι με ενοχλούσε πάνω μου φυσικά και θα το έκανα. Νομίζω πως ο καθένας από εμάς όταν δεν νιώθει άνετα με κάτι επάνω του -εάν αυτό δεν βλάψει την υγεία του- είναι καλό να το βελτιώνει εφόσον θα νοιώσει καλύτερα.

- Πώς θυμάσαι τον εαυτό σου στο σχολείο;

- Να κοιμάμαι πάντα πάνω στα θρανία (…χάχα). Ένα παιδί με πολλές απορίες και ανησυχίες για αυτά που συμβαίνουν γύρω του. Πάντα γελαστή και με πολλή δόση χιούμορ …αυτό που λέμε ήμουν πάντα η ψυχή της παρέας.

- Τι προσέχεις πάντα σε έναν άντρα;

- Την εμφάνιση, το πρόσωπο του, τα χέρια του και εφόσον έρθουμε ποιο κοντά την ομιλία του. Με συναρπάζει το χιούμορ σε κάποιον …βλέπετε λατρεύω τα αστεία τις πλάκες και τα μικρόπειράγματα.

- Ποιόν άντρα θα ήθελες να γνωρίσεις;

- Τον David Garrett, έναν απίστευτο βιολιστή και πολύ ενδιαφέρον άνδρα. Με έλκει το περίεργο και το μυστήριο…

 


 

Αφήστε το σχόλιό σας