Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

ΘΕΜΑΤΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ


Χριστόδουλος Μαμσάκος

1 σχόλιο

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Δράμας

 

Αν και ασχολείται αρκετά χρόνια με τα κοινά, σπάνια θα ακούσεις άσχημα λόγια για τον Χριστόδουλο Μαμσάκο. Είναι άνθρωπος με ευγένεια πνεύματος και μεγαλοψυχία. Αναγνωρίζει τα λάθη που κάνει και προσπαθεί να βελτιώνεται ως άνθρωπος αλλά και ως πολιτικός. Πιστεύει πως οι επαγγελματίες πολιτικοί είναι ξοφλημένοι στην συνείδηση των πολιτών και στην δημοτική παράταξη «Ενώνουμε τη Δράμα», που δημιούργησε, ακολουθείται το μοντέλο της συλλογικότητας και της συνυπευθυνότητας ώστε οι πολίτες να έχουν λόγο και ρόλο στην διαμόρφωση της καθημερινότητας τους. Ο υποψήφιος δήμαρχος του δήμου Δράμας, θεωρεί πως αυτός και οι συνεργάτες του διαθέτουν εμπειρία, γνώση, θέληση και είναι αποφασισμένοι να αλλάξουν την πορεία του τόπου μας.

- Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «Ενώνουμε τη Δράμα». Πείτε μας ορισμένα πράγματα για την Ανεξάρτητη Δημοτική σας Παράταξη.

- H Δημοτική μας Παράταξης όπως λέει και το όνομα της ενώνει τη Δράμα, τους πολίτες, τα τοπικά διαμερίσματα, τις αγωνίες, τις ιδέες, τα οράματα, τις προσδοκίες όλων των Δραμινών. Δημιουργήθηκε από ανθρώπους που ανήκουν σε όλους τους πολιτικούς χώρους, που ωστόσο δεν έχουν καμία κομματική δέσμευση ή εξάρτηση από άλλα συμφέροντα και έχουν ως μοναδικό σκοπό την προσφορά στον τόπο. Και επειδή ο κόσμος μπορεί να κρίνει και συγκρίνει τα πρόσωπα όλων των παρατάξεων, μας έδειξε από την πρώτη στιγμή την εμπιστοσύνη, την αγάπη αλλά και την στήριξη του.

- Ποιοι οι κύριοι άξονες και αρχές της παράταξης «Ενώνουμε τη Δράμα»;

- Βασική αρχή της ανεξάρτητης παράταξης μας είναι η διαφάνεια πάνω στον τρόπο άσκησης της εξουσίας. Ακολουθούμε το μοντέλο της συλλογικότητας και της συνυπευθυνότητας. Οι πολίτες θα πρέπει να έχουν λόγο και ρόλο στην διαμόρφωση της καθημερινότητας τους. Οι κύριοι άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθούμε ως η νέα δημοτική αρχή είναι η δημιουργία θέσεων εργασίας με την ενίσχυση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, καθιστώντας τη Δράμα ένα περιβάλλον φιλικό και ελκυστικό για επενδυτές που θα θελήσουν να ιδρύσουν μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις. Αυτονόητη είναι η αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου των κατοίκων της πόλης και των τοπικών κοινοτήτων, με την παροχή καλύτερων υπηρεσιών που αφορούν την ποιότητα ζωής. Η στήριξη του αγροτικού τομέα και η εκμετάλλευση των προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης μπορούν να αποτελέσουν τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης για το Δήμο μας.

- Είστε ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα ανταπόκριση του κόσμου;

- Απόλυτα. Η ανταπόκριση του κόσμου είναι συγκινητική. Η εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου αποτελεί την κινητήρια δύναμη για να συνεχίσω τον αγώνα μου. Τεράστια είναι η ευθύνη μας απέναντι στους δημότες διότι ακουμπούν πάνω μας τα όνειρα τα δικά τους και των παιδιών τους. Το μόνο που μπορώ να τους υποσχεθώ είναι ότι θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να μην τους απογοητεύσω.

- Πώς αποτιμάτε το έργο της σημερινής δημοτικής αρχής;

- Το έργο της νυν δημοτικής αρχής περιορίζεται στην εκτέλεση έργων από το ΕΣΠΑ. Φυσικά και σκοπίμως ο κ. Χαρακίδης αποκρύπτει πως κανένα έργο δεν θα μπορούσε να εκτελεστεί αν εμείς ως η προηγούμενη δημοτική αρχή δεν τους είχαμε αφήσει έτοιμες μελέτες. Ελάχιστα πράγματα έγιναν στον κοινωνικό τομέα, χειρότερη έγινε η καθημερινότητα των πολιτών, ακριβότερες οι υπηρεσίες του δήμου. Η δημοτική αρχή στερείται ορέξεως προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο. Τα τρία αυτά χρόνια ενδιαφέρεται για λίγους, εκλεκτούς και κολλητούς.

- Τι κατά την γνώμη σας πρέπει να γίνει ώστε να αλλάξει πορεία ο δήμος Δράμας;

- Για να αλλάξει πορεία η Δράμα, χρειάζεται να στρίψουμε το τιμόνι προς άλλη κατεύθυνση. Για να γίνει αυτό χρειάζεται ένα καλός καπετάνιος που να μην φοβάται την φουρτούνα. Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να αλλάξουμε την πορεία του τόπου μας. Διαθέτουμε την εμπειρία, την γνώση και την θέληση. Παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες υπάρχουν ευκαιρίες, είναι λιγότερες αλλά υπαρκτές. Αυτές θα πρέπει να τις εκμεταλλευτούμε στο έπακρο. Για να γίνει αυτό πρέπει να υπάρχει πολιτική βούληση. Χρειάζεται να έρθουμε σε ρήξη με τις αδυναμίες μας και να προτάξουμε το συμφέρον του κοινωνικού συνόλου. Αλλαγή πλεύσης σημαίνει τέλος στις συντεχνίες, τέλος στις πελατειακές σχέσεις, τέλος στις κλειστές ομάδες που ασκούσαν διοίκηση.

- Ανακύκλωση - Καθαριότητα - Πράσινο. Τομείς που αφορούν την καθημερινότητα του πολίτη. Έγιναν βήματα προόδου ή πήγαμε προς τα πίσω;

- Να τα πιάσουμε ένα προς ένα. Ανακύκλωση: Μετά βαΐων και κλάδων η νυν δημοτική αρχή παρουσίασε την ανακύκλωση που ως αντιπολίτευση πολέμησε και τελικά καθυστέρησε. Κάποτε έβαζε τους πολίτες με κινητοποιήσεις να φρενάρουν την ανακύκλωση, τώρα τους προτρέπει να κάνουν ανακύκλωση. Η ανακύκλωση γίνεται με πολλές δυσκολίες και πολλά προβλήματα. Ωστόσο είναι αναγκαία, είναι πολιτισμός, οπότε σταματάμε εδώ την κριτική μας. Καθαριότητα-Πράσινο: όχι απλά δεν βελτιώθηκαν οι δύο αυτοί τομείς αλλά η νυν δημοτική αρχή μας πήγε πολλά χρόνια πίσω. Η Δράμα υπήρξε μια πόλη καθαρή, με νοικοκυρεμένα δημοτικά διαμερίσματα, τώρα όπου να στρέψει κανείς το βλέμμα του αντικρίζει σκουπίδια και τα αγριόχορτα να πνίγουν τα πάρκα και τις παιδικές χαρές. Όλα οφείλονται στον κακό σχεδιασμό και όχι βέβαια στην ανικανότητα των υπαλλήλων του τομέα καθαριότητας. Το τρίπτυχο ανακύκλωση-καθαριότητα και πράσινο πρέπει να λειτουργήσει αποτελεσματικά προς όφελος των δημοτών.

- Τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΥΑΔ. Υπάρχει στους λογαριασμούς η μείωση της προεκλογικής δέσμευσης της δημοτικής αρχής;

- Ελάχιστοι είναι αυτοί που πληρώνουν λιγότερα χρήματα για το νερό που καταναλώνουν. Η πλειοψηφία των δημοτών πληρώνουν το νερό για «χρυσάφι». Η δημοτική αρχή μπορεί να προσπαθεί με διάφορα «μαγειρέματα» και κόλπα να παρουσιάζει το μαύρο ως άσπρο, όμως οι πολίτες πληρώνουν τη «νύφη» και τους φουσκωμένους λογαριασμούς.

- Ανεργία - ύφεση - καταργήσεις υπηρεσιών - υποβάθμιση ΟΣΕ - κλείσιμο ΤΕΙ Αρχιτεκτονικής Τοπίου- νέο Νοσοκομείο Κομοτηνής κ.ά. Είστε ικανοποιημένος από την αντίδραση των πολιτικών παραγόντων του τόπου;

- Στη Δράμα έχουμε μάθει να αντιδρούμε χλιαρά σε οτιδήποτε συμβαίνει, αντίθετα με άλλες περιοχές και τοπικούς άρχοντες, όπου ακόμη και για την κατάργηση μιας υπηρεσίας ξεσηκώνονται οι πάντες. Από τη Δράμα αφαιρούν και καταργούν τα πάντα και οι τοπικοί κυβερνήτες κάνουν σιωπηλή διαμαρτυρία. Ο Δήμαρχος ενός μητροπολιτικού Δήμου οφείλει να πρωτοστατεί, όταν η κεντρική εξουσία λαμβάνει αποφάσεις που υποβαθμίζουν την περιοχή του. Ο νυν Δήμαρχος, από τότε που ανέλαβε την εξουσία του δήμου, είναι απλός παρατηρητής των εξελίξεων. Κλείνουν υπηρεσίες, καταργούνται τμήματα ΤΕΙ, υποβαθμίζεται το νοσοκομείο και η δημοτική αρχή το πολύ να εκδώσει ένα ψήφισμα διαμαρτυρίας, έτσι για τα μάτια του κόσμου. Η Δράμα έχει γίνει πια το εύκολο θύμα για την όποια κυβέρνηση γιατί απλά ξέρουν ότι εδώ ότι και να γίνει, ότι αρνητικό και να συμβεί μύτη δεν θα ανοίξει. Αυτό επιτέλους πρέπει να σταματήσει. Οι κόκκινες γραμμές πρέπει να τραβηχτούν ουσιαστικά και όχι θεωρητικά. Όχι άλλη υποβάθμιση για τη Δράμα.

- Η παραίτηση όλων των φορέων ώστε η Κεντρική κυβέρνηση να πάρει το μήνυμα είναι μια λύση;

- Είναι αστείο να απειλείς κάθε φορά την κεντρική εξουσία πως θα υποβάλεις παραίτηση αν δεν γίνει αυτό ή εκείνο. Όμως όταν πρόκειται για θέματα ζωτικής σημασίας, ενδεχομένως να αποτελεί μέτρο πίεσης και η παραίτηση.

- Αν ιεραρχούσατε τα δύο πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να γίνουν στο δήμο Δράμας, ποια θα ήταν αυτά;

- Η δημιουργία θέσεων απασχόλησης προέχει για μας καθώς η ανεργία μαστίζει ιδιαίτερα την περιοχή μας και κυρίως τους νέους ανθρώπους. Το δεύτερο που θα πρέπει να δρομολογηθεί άμεσα και όταν λέω άμεσα την επομένη των εκλογών είναι να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των πολιτών.

- Αυτήν την περίοδο, της μεγάλης οικονομικής κρίσης οι κοινωνικές παρεμβάσεις είναι σε πρώτη προτεραιότητα. Ο Δήμος υποστηρίζει τους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας; Εσείς τι προτείνετε;

- Προτείνουμε την ουσιαστική στήριξη όλων των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη, όχι την ευκαιριακή- πελατειακή όπως γίνεται μέχρι τώρα. Οι παρεμβάσεις του δήμου δεν μπορούν να περιορίζονται στο μοίρασμα λίγων τροφίμων και σε επιταγές κατά περίπτωση. Χρειάζεται η υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου προγράμματος κοινωνικής πολιτικής που θα ανακουφίζει ουσιαστικά και αποτελεσματικά όσους το χρειάζονται. Καλούμαστε ως η αυριανή δημοτική αρχή να καλύψουμε το κενό του ελλειμματικού κοινωνικού κράτους με σταθερές μόνιμες δομές που θα προσφέρουν μια αξιοπρεπή διαβίωση στους οικονομικά αδύναμους δημότες. Η παράταξη μας επεξεργάζεται ειδικό πρόγραμμα για τον κοινωνικό τομέα που σύντομα θα ανακοινώσουμε.

- Πάμε και στην Ονειρούπολη. Πώς βλέπετε την εκδήλωση που έκανε την Δράμα χριστουγεννιάτικο προορισμό;

- Η Ονειρούπολη είναι δημιούργημα του πρώην Δημάρχου Δράμας, Θωμά Μαργαρίτη. Ήταν ο μεγαλύτερος τουριστικός προορισμός. Δυστυχώς η φιλοσοφία της Ονειρούπολης χάθηκε. Φτιάχτηκε έχοντας στο επίκεντρο τα παιδιά. Ο κ. Χαρακίδης τώρα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος έχει βάλει τις χορηγίες, τα παιχνίδια λούνα παρκ και τα σπιτάκια που στήνονται πάνω σε κεντρικούς δρόμους. Πρόκειται πια για ένα ακριβό πανηγύρι, πρόχειρα στημένο και επιχειρηματίες παιχνιδιών που αφήνουν πίσω τους μεγάλες ζημιές στο περιβάλλοντα χώρο. Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε μια ριζική ανανέωση στην εκδήλωση, ώστε η Δράμα και η Ονειρούπολη να ξαναμπούν στην πρώτη θέση προτίμησης των επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η αγορά της Δράμα σπάνια εισπράττει «ξένο χρήμα», αυτό πρέπει να πέσει και πάλι στις τοπικές επιχειρήσεις όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.

- Και ποια η πορεία αλλά και το μέλλον της αυτοδιοίκησης σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία;

- Ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι σημαντικότερος από ποτέ. Η πορεία δύσκολη καθώς αυξήθηκαν αρμοδιότητες και  μειώθηκαν οι χρηματοδοτήσεις. Ωστόσο μιλάμε για την πλησιέστερη προς τον πολίτη μορφή εξουσίας. Χρειάζεται ανθρώπους να υπηρετήσουν τον θεσμό με όρεξη για προσφορά, ιδέες ρεαλιστικές, στοχευμένες, υλοποιήσιμες, κοστολογημένες, με το βλέμμα στραμμένο στην ανάπτυξη και στο μέλλον του τόπου.

- Ποιο είναι το διακύβευμα των προσεχών δημοτικών εκλογών στην Δράμα;

- Το μεγάλο διακύβευμα για τη Δράμα είναι να μην χαθούν άλλες ευκαιρίες. Τέλος τα πειράματα, δεν έχουμε άλλα περιθώρια για δοκιμές. Τα επόμενα χρόνια είναι κρίσιμα για την περιοχή μας. Φτάσαμε στο σημείο μηδέν. Τώρα είναι η ευκαιρία, μέσα από τις δυσκολίες να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για να κάνουμε την επανεκκίνηση για τη Δράμα και τους Δραμινούς. Το οφείλουμε στις επόμενες γενιές.

- Πάμε και σε ορισμένα προσωπικά ερωτήματα. Τι είναι η ενασχόληση με τα κοινά για εσάς;

- Η ενασχόληση μου με τα κοινά είναι η μεγάλη μου αγάπη.

- Ποια είναι η άποψή σας για τους επαγγελματίες πολιτικούς;

- Οι επαγγελματίες πολιτικοί είναι ξοφλημένοι στην συνείδηση των πολιτών. Όσοι διεκδικούν την ψήφο του πολίτη πρέπει πια να αποδείξουν ότι το βλέμμα τους δεν το έχουν στραμμένα σε θέσεις εξουσίας και σε συμφέροντα. Οι επαγγελματίες πολιτικοί είναι πια ξεπερασμένη έννοια.

- Ο πολιτικός πιστεύετε ότι γεννιέται ή γίνεται;

- Άποψη μου είναι ότι γίνεσαι. Καλός πολιτικός γίνεσαι μέσα από τις εμπειρίες σου, μέσα από τα λάθη σου, μέσα από το πάθος σου για προσφορά.

- Ποιοι λόγοι σας ώθησαν να ασχοληθείτε με την τοπική αυτοδιοίκηση;

- Η ενασχόληση μου με τα κοινά προέκυψε λόγω της μεγάλης μου αγάπης για το χωριό μου, την Χωριστή. Εκτέθηκα στους συγχωριανούς μου, εκλέχθηκα κοινοτάρχης και έτσι μπήκε μέσα μου το μικρόβιο της πολιτικής. Όταν το έργο που παράγεις επιβραβεύεται από τον κόσμο δεν υπάρχει σταματημός. Θέλεις να κάνεις και άλλα πράγματα για το κοινωνικό σύνολο. Όσο έχεις την αγάπη και την αποδοχή του κόσμου νιώθεις δυνατός και εγώ νιώθω πολύ δυνατός.

- Υπάρχει κατά την άποψή σας αχτίδα και ελπίδα για αλλαγή πορείας;

- Αν πίστευα ότι τίποτε δεν μπορεί να γίνει, πιστέψτε με θα πήγαινα σπίτι μου. Δηλώνω έτοιμος, μαζί με τους συνεργάτες μου, να συμβάλλουμε τα μέγιστα για να αλλάξει πορεία ο τόπος μας.

- Στην πολιτική αναπτύσσονται φιλίες ή λυκοφιλίες;

- Είμαι τυχερός διότι μέσα από την ενασχόληση μου με τα κοινά έκανα αληθινές φιλίες, λίγες και καλές. Φυσικά και υπάρχουν και οι λυκοφιλίες όπως σε όλους τους χώρους, άρα και στην πολιτική. Αυτές απλά τις προσπερνώ.

- Παραδέχεστε τα λάθη σας;

- Αναγνώριση των λαθών σημαίνει μεγαλοψυχία και ευγένεια πνεύματος. Μέσα από τα λάθη μου έχω μάθει πολλά, προσπαθώ καθημερινά να βελτιώνομαι κατ’ αρχήν σαν άνθρωπος και έπειτα σαν άτομο που ασχολείται με την πολιτική. Ναι, έχω κάνει λάθη και θα κάνω και στο μέλλον γιατί όταν εργάζεσαι, όταν παράγεις έργο υπάρχουν και οι αστοχίες, γίνονται και λάθη.

- Ανέχεστε την κριτική ακόμη κι αν τη θεωρείται άδικη;

- Όταν μάθει κανείς να χειρίζεται την κριτική απ’ όλες τις πλευρές ακόμη και αν είναι άδικη, αυτό μπορεί να συμβάλλει θετικά και να αποτελέσει  εργαλείο βελτίωσης σ’ αυτόν που την δέχεται. Δεν γίνεται να ακούς μόνο καλά λόγια, κάποιες φορές θα ακούσεις και τα αρνητικά.

- Έχετε πιάσει τον εαυτό σας να αποφασίζει επηρεασμένος από αυτό που θέλει η κοινή γνώμη και όχι από το τι πρέπει να γίνει;

- Ακούω τους πάντες, απόψεις τεκμηριωμένες, προτάσεις, τα επεξεργάζομαι όλα. Όμως όταν ηγείσαι αυτοδιοικητικού σχήματος, παράταξης, οι τελικές αποφάσεις θα πρέπει να είναι δικές σου. Έτσι λειτουργώ.

- Όταν παίρνετε αποφάσεις λειτουργεί το συναίσθημα ή η λογική;

- Όταν λειτουργείς μ’ ένα μείγμα αυτών των δύο πραγμάτων οι αποφάσεις που θα πάρεις θα είναι πλησιέστερες προς την σωστή κατεύθυνση. Λειτουργώ με την λογική αλλά παράλληλα και με συναίσθημα για το κοινό καλό.

- Τι θα λέγατε σε κάποιον απογοητευμένο πολίτη;

- Η απογοήτευση των πολιτών είναι δικαιολογημένη, όμως δεν αλλάζουν τα πράγματα αν μείνουμε σ’ αυτήν την διαπίστωση. Είμαστε εδώ για  να δουλέψουμε, να δημιουργήσουμε ευκαιρίες ώστε να δώσουμε την ελπίδα πως η αρνητική πορεία των πραγμάτων μπορεί να ανατραπεί…

- Υπάρχει κάποιος άνθρωπος που σας επηρέασε πολύ;

- Στη ζωή μου πορεύομαι επηρεασμένος από τις αρχές που μου έδωσαν ως «προίκα» ο πατέρας και η μητέρα μου. Στην πολιτική μου πορεία δεν νιώθω ότι επηρεάστηκα από κανέναν. Έχω συνεργαστεί καλά έως και άριστα με πολλούς, ωστόσο χαράζω την δική μου πορεία.

- Ποιος είναι ο αγαπημένος σας τραγουδιστής/στρια;

- Η μουσική με συντροφεύει σχεδόν όλη την ημέρα. Στη δουλειά μου, στο σπίτι μου, στο αυτοκίνητο μου. Ακούω τα πάντα. Ιδιαίτερη αγάπη έχω όμως στην ελληνική μουσική, όλων των ειδών.

- Ποιο βιβλίο διαβάσατε τελευταία;

- Συζητήσεις με τον εαυτό μου, του Νέλσον Μαντέλα.

- Αγαπημένη σας ταινία;

- Το σπιρτόκουτο, του Ηλία Αναστασιάδη.

- Μεγάλο κομμάτι της ζωής σας ο αθλητισμός και το ποδόσφαιρο. Τι σας πρόσφερε σε προσωπικό επίπεδο;

- Πράγματι ο αθλητισμός, το ποδόσφαιρο και η διαιτησία, είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου, είναι η «καψούρα» μου. Έχω να θυμηθώ μόνο όμορφες εικόνες και στιγμές. Κέρδισα πολλά πράγματα, μεταξύ αυτών φιλίες ζωής.

- Πόσο σημαντική είναι η συνεισφορά της συζύγου σας στην ενασχόληση σας με τα κοινά;

- Αποτελεί το άλφα και το ωμέγα. Αν δεν είχα την σύντροφο της ζωής μου δίπλα μου σ’ αυτή την προσπάθεια, θα ένιωθα άνθρωπος μισός. Με στηρίζει, με υποστηρίζει και με παροτρύνει. Της οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη που μου δίνει όλα αυτά τα χρόνια.

- Θα θέλατε κάποιο από τα δυο παιδιά σας να ασχοληθεί με την πολιτική;

- Επιθυμώ να δω τα παιδιά μου, όπως αυτά επιθυμούν. Αν ζητήσουν την γνώμη μου θα τους έλεγα πως η ενασχόληση με τα κοινά έχει μεγάλες χαρές αλλά και πολλές πίκρες. Η απόφαση ανήκει σε αυτά αποκλειστικά.

 

- Τι σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούτε τις λέξεις:

Διεθνής Οικονομική Κρίση: Η σκληρή πραγματικότητα που ζούμε.

Νέοι Άνθρωποι: Ελπίδα, προοπτική, μέλλον Τοπική

Αυτοδιοίκηση: Η μεγάλη μου αγάπη

Νομός Δράμας: Ευλογημένος αλλά αδικημένος τόπος

Ανεργία: Άνθρωποι σε απόγνωση, δυστυχία

Κυριάκος Χαρακίδης: Δημοσιοσχετίστας

Θωμάς Μαργαρίτης: Πετυχημένος Δήμαρχος

Κώστας Σούτος: Σοβαρός επιχειρηματίας

Ανέστης Τερζής: Γνώστης της τοπικής αυτοδιοίκησης.

 

 

 


Σχόλια (1)

Sofia pasxou - Τετάρτη 28 Μαΐου 2014 στις 01:55
Κατ' αρχην τα συχγαρητηρια μου Κ.Δημαρχε, οτι λετε ειναι ομορφα για τον τοπο μας κ ειμαι σιγουρη οτι θα προσπαθησετε, θα ηθελα να σας πω οτι ειμαι 45χρονων κ εχω ασφαλεια ο.γ.α γ συνταξιμα κ ειμαι ανεργη κ στη θεση τη δικια μου ειναι πολλες κ θελουμε να δουλεψουμε καλη επιτυχια πιστευω σ εσας κ ολη η δραμα αυτο φανηκε

Αφήστε το σχόλιό σας