Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

ΘΕΜΑΤΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ


Σταθμός εξυπηρέτησης αυτοκινήτων Διογένης BP

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες για το αυτοκίνητο !

 

Σε ένα από τα πιο κομβικά σημεία της περιοχής μας, στην οδό τέρμα 1ης Ιουλίου στην Δράμα, βρίσκεται ο σταθμός εξυπηρέτησης αυτοκινήτου Διογένης BP.

Με εμπειρία, συνεχή εξέλιξη και συνέπεια από το 1953 και με την διεύθυνση του Νίκου Θεοδωρίδη σήμερα παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίας για το αυτοκίνητο και τον οδηγό.

Η ΒΡ είναι γνωστή για την τεχνογνωσία στον τομέα ανάπτυξης καυσίμων. Γεμίστε με καύσιμα ΒΡ και απολαύστε την ποιότητα, ως αποτέλεσμα εντατικών προγραμμάτων δοκιμών και ανάπτυξης καυσίμων.

Προηγμένα υγρά καύσιμα με την εγγύηση της BP για κάθε αυτοκίνητο, πετρέλαιο κίνησης, υγραέριο κίνησης LPG με τη μοναδική πιστοποιημένη CE εγκατάσταση της περιοχής μας, λιπαντήριο επιβατικών οχημάτων, αυτόματο πλυντήριο αυτοκινήτων, τέσσερις θέσεις εξυπηρέτησης πλυσίματος αυτοκινήτου με διάφορα προγράμματα - Self Service, έξι σκούπες, μηχανήματα καθαρισμού ταπετσαρίας, αυτόματο πωλητή καυσίμων όλο το 24ωρο και πώληση διάφορων ειδών στην μικρή αγορά - mini market είναι οι υπηρεσίες και τα προϊόντα του σταθμού εξυπηρέτησης αυτοκινήτων, Διογένης BP.

Το πρατήριο διαθέτει σύγχρονο αυτόματο πωλητή καυσίμων (24ώρες) που δέχεται χαρτονομίσματα και όλες τις πιστωτικές κάρτες.

Παράλληλα η Διογένης BP, διαθέτει προηγμένο και φιλικό προς το περιβάλλον πετρέλαιο θέρμανσης, το BP Superheat με άμεση παράδοση σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές ! Το BP Superheat, είναι το κορυφαίο προϊόν θέρμανσης στην αγορά με ειδικά βελτιωμένη σύνθεση και μοναδικά χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν, μεγαλύτερη οικονομία λόγω καλύτερης καύσης, προστασία του καυστήρα, εξασφαλίζοντας λιγότερα έξοδα συντήρησης και φυσικά προστασία του περιβάλλοντος.

Μάλιστα η Διογένης BP, συμμετέχοντας σε μια σειρά προωθητικών ενεργειών και προγραμμάτων επιβραβεύει την πιστότητα των πελατών της για κάθε αγορά καυσίμων ενώ για το πετρέλαιο θέρμανσης παρέχει έως 6 άτοκες δόσεις.

 

Η άριστη εξυπηρέτηση, οι σύγχρονες εγκαταστάσεις, η μέγιστη ασφάλεια, η άμεση παράδοση στο πετρέλαιο θέρμανσης, τα κορυφαία ποιοτικά υγρά καύσιμα, το υγραέριο κίνησης LPG, οι προωθητικές ενέργειες, οι επιβραβεύσεις με Bonus, είναι μόνο μερικές από τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες για το αυτοκίνητο και τον οδηγό που παρέχει ο Σταθμός εξυπηρέτησης  Διογένης BP.

Αφήστε το σχόλιό σας