Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

ΘΕΜΑΤΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ


Κολυμβητικός Όμιλος Δράμας - 28 χρόνια προσφοράς και μεγάλων διακρίσεων

1 σχόλιο

Ο Κολυμβητικός Όμιλος Δράμας ιδρύθηκε το 1980. Στο ιδρυτικό καταστατικό του αναφέρονται ως σκοποί του Σωματείου η συστηματική καλλιέργεια και ανάπτυξη των δυνατοτήτων των αθλητών για συμμετοχή σε κάθε μορφής αγώνες στον υγρό στίβο, η διάδοση και εκλαΐκευση όλων των υδάτινων αθλημάτων σε ανθρώπους κάθε ηλικίας και φύλλου καθώς επίσης και η καλλιέργεια της αγάπης προς το υγρό στοιχείο και η εξοικείωση μ’ αυτό.

Τα 28 αυτά χρόνια όλες οι διοικήσεις του Κ.Ο.Δ. έχουν καταφέρει να επιτύχουν τους παραπάνω σκοπούς έτσι ώστε το άθλημα της κολύμβησης να θεωρείται ένα από τα πιο δημοφιλή στην πόλη μας δίνοντας την δυνατότητα σε όλους να μάθουν κολύμπι ανεξαρτήτου ηλικίας.
Ο Κολυμβητικός Όμιλος Δράμας κάθε Μάιο και Σεπτέμβριο ξεκινάει την Σχολή Εκμάθησης Κολύμβησης όπου και μπορούν να συμμετέχουν παιδιά μεγαλύτερα των 5 ετών. Σε αυτό το πρόγραμμα δίνεται η δυνατότητα στα παιδιά να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό και να μάθουν κολύμπι ώστε να μπορούν και αυτά αλλά και οι γονείς να απολαμβάνουν την θάλασσα άφοβα.

Πολλές οι διακρίσεις σε Πανελλήνιους Αγώνες
Ο Κ.Ο.Δ. αποτελεί μέλος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, διαθέτει τρεις ομάδες ανάλογα με τις ηλικίες των παιδιών και συμμετέχει σε δεκάδες αγώνες σε όλη την Ελλάδα. Η νεαρότερη ηλικιακά ομάδα είναι το φυτώριο (αγόρια και κορίτσια 8-10 ετών) όπου τα παιδιά παίρνουν μια πρώτη γεύση από αγώνες και ετοιμάζονται για να ενταχθούν στην Προαγωνιστική ομάδα (10-12 ετών). Η Προαγωνιστική Ομάδα του Κ.Ο.Δ. είναι μια από τις καλύτερες σε όλους τους αγώνες που συμμετέχει καταλαμβάνοντας πάντα μια από τις πρώτες θέσεις. Υπεύθυνοι για αυτήν την σταθερά ανοδική πορεία οι προπονητές της ομάδας κ. Αθανάσιος Νέδης και Χρήστος Κόλτσης. Έπειτα είναι η Αγωνιστική ομάδα (παιδιά 12 ετών και μεγαλύτερα) η οποία υπό την καθοδήγηση του προπονητή Ταχταλή Θεοχάρη έχει πετύχει πολλές διακρίσεις σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει. Η Αγωνιστική Ομάδα συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο στην Αθήνα. Στην μεγαλύτερη διοργάνωση της χρονιάς ο Κολυμβητικός Όμιλος εκπροσωπήθηκε με 27 αθλητές και αθλήτριες. Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι τρεις αθλητές μας, οι Ξυραφίδης Ραφαήλ, Παπαδοπούλου Αργυρή και Κλειώ Μπαξεβάνη είναι μέλη της Προεθνικής Ομάδας διότι κατέχουν κορυφαίες επιδόσεις στην κατηγορία τους. Μάλιστα οι δύο κοπέλες συμμετείχαν στο Μεσογειακό Κύπελλο που έγινε στην Λάρνακα το οποίο αποτελεί μια διεθνή διοργάνωση και η παρουσία τους θα τιμήσει τον Σύλλογο και θα διαφημίσει την πόλη της Δράμας.

Σχολή Ενηλίκων
Επίσης, πέρα από τους ανήλικους αθλητές μας, λειτουργεί και η Σχολή Ενηλίκων η οποία δίνει την δυνατότητα σε ανθρώπους κάθε ηλικίας την δυνατότητα να μάθουν κολύμπι να γυμναστούν και να αξιοποιήσουν της ευεργετικές ιδιότητες του νερού και της κολύμβησης. Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να απευθυνθείτε στο γραφείο του Κολυμβητικού Ομίλου (Άρμεν 33 πίσω από το ΙΚΑ) στις ώρες 10.30-12.30 και 18.30-21.30 και τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 2521026158.

Το Δ.Σ. του Κολυμβητικού Ομίλου
Τέλος να αναφέρουμε τα μέλη της διοίκησης του Κολυμβητικού Ομίλου οι οποίοι και είναι στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία:
Πρόεδρος: Πελαγία Σαλπιγκτίδου
Αντιπρόεδρος: Γκαλέντζος Στέφανος
Γεν. Γραμματέας: Ντάσης Σωτήριος
Ταμίας: Χατζηγεωργίου Δημήτριος
Δημόσιες Σχέσεις: Παπαδημητρίου Αθανάσιος
Έφορος Υλικού: Ισμυρλής Ιωάννης
Έφορος Φυτωρίου: Χατζησάββα Βάγια
Έφορος Προαγωνιστικής: Κωνσταντινίδης Σάββας
Έφορος Αγωνιστικής: Παπαδόπουλος Χρήστος

Οι επιτυχίες στους αγώνες συνεχίζονται - Τρία χρυσά και δύο χάλκινα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών
Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία του Κολυμβητικού Ομίλου Δράμας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών που διοργανώθηκε από 28 Ιουνίου έως και 2 Ιουλίου στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο στην Αθήνα.
Την παράσταση έκλεψαν ο Νίκος Ντάσης (Παμπαίδων Β) ο οποίος και κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια στα 100 και 200 μέτρα ύπτιο με χρόνους 1'06''30 και 2'23''20 αντίστοιχα και η Αργυρή Παπαδοπούλου (Παγκορασίδων Β) η οποία με επίδοση 2'48''63 στα 200 μέτρα πρόσθιο τερμάτισε πρώτη.
Επίσης στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν οι Ραφαήλ Ξυραφίδης (Παίδων) στα 50 μέτρα πεταλούδα με 26''81 και η Κλειώ Μπαξεβάνη (Παγκορασίδων Α) στα 100 μέτρα ύπτιο με 1'09΄΄64.
Πολλοί ακόμα αθλητές του Κ.Ο. Δράμας κατάφεραν την συμμετοχή τους στους τελικούς των αγωνισμάτων τους.
Ο Κολυμβητικός Όμιλος για ακόμη μια φορά εκπροσώπησε πανάξια την Δράμα σε Πανελλήνιους Αγώνες.


Σχόλια (1)

vjslqxy - Τρίτη 19 Απριλίου 2011 στις 15:25
XXFYtb wfspkvelnrms, [url=http://nbtqhioeyzbj.com/]nbtqhioeyzbj[/url], [link=http://emzpjkoqzccn.com/]emzpjkoqzccn[/link], http://ccszfkilccuw.com/

Αφήστε το σχόλιό σας