Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

ΘΕΜΑΤΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ


Ολοκληρωμένος κόσμος BMW!

Η Αφοί Ιωαννίδη ως αποκλειστικός εξουσιοδοτημένος έμπορος και επισκευαστής BMW για τους νομούς Καβάλας και Σερρών, παρουσιάζει και παρέχει στις εγκαταστάσεις της όλα τα μοντέλα BMW. Πιστή στο όραμα και στα υψηλά στάνταρ που πρεσβεύει η γερμανική εταιρεία, συνδυάζοντας τεχνολογίες συντήρησης του σήμερα και του αύριο και έχοντας το πιο έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό στον χώρο του αυτοκινήτου, προσφέρει πάντα κορυφαίες υπηρεσίες.

 

Γνωρίστε τον κόσμο της BMW

Στην νέα της εντυπωσιακή μορφή  λειτουργεί το τελευταίο διάστημα η αντιπροσωπεία BMW -Αφοί Ιωαννίδη στην Καβάλα. Πρόκειται για ολοκληρωμένο συγκρότημα BMW, που βρίσκεται στον Σταυρό Αμυγδαλεώνα και δεν δείχνει μόνο εντυπωσιακό, αλλά είναι και από κάθε πλευρά. Όχι μόνο οπτικά αλλά και όσον αφορά την διακόσμηση της, γεγονός που το αντιλαμβάνεται ακόμη και όποιος δεν έχει σχέση με το αντικείμενο. Για την συγκεκριμένη αντιπροσωπεία χρησιμοποιήθηκαν υλικά κατασκευής και χρώματα που βασίζονται σε πρότυπα του BMW Group. Από εκεί και πέρα η επιμέλεια και οι διακοσμητικές πινελιές κάνουν την αντιπροσωπεία μοναδική στο είδος της στην περιοχή. Η υλοποίηση της ξεχωριστής αισθητικής μάλιστα, συμβαδίζει απόλυτα με τα νέα πρότυπα και το prestige της BMW όπως αναφέραμε και συνδυάζει μοναδικά εκκεντρικότητα και minimal στοιχεία στην τελική εικόνα του showroom.

 

Επιλέξτε ή διαμορφώστε τη δική σας BMW

Η ομάδα πωλήσεων θα χαρεί να σας δείξει και να σας ξεναγήσει από κοντά στην ολοκληρωμένη γκάμα των οχημάτων BMW που βρίσκονται στις εγκαταστάσεις της αντιπροσωπίας. Ενώ θα σας παρέχει συμβουλές  για να διαλέξετε το ιδανικό μοντέλο σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Παράλληλα η δυνατότητα, στον ειδικό χώρο με  οπτικοακουστικό εξοπλισμό, της διαμόρφωσης και εξόπλισης της δικής σας BMW, κάνει την επίσκεψή σας πραγματική εμπειρία. Επίσης απαιτήσεις σχετικά με χρηματοδότηση, εταιρική μίσθωση και ασφάλιση μπορούν να εξετασθούν και να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για εσάς.

 

Οδηγική απόλαυση με εξουσιοδοτημένο Service

Μια BMW προσφέρει ακόμα και μετά από χρόνια, μέγιστη οδηγική απόλαυση. Μάλιστα σε συνδυασμό με το εξουσιοδοτημένο σέρβις, η απόλαυση αυτή μεγιστοποιείται όπως και η  τιμή μεταπώλησης του αυτοκινήτου σας. Εμπιστευθείτε το αυτοκίνητο σας στα χέρια των ειδικών. Η άρτια καταρτισμένη ομάδα τεχνικών συμβούλων της εταιρίας σε συνδυασμό με τον τελευταίας τεχνολογίας ειδικό διαγνωστικό εξοπλισμό εξασφαλίζουν σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου σας και την αποτελεσματική αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος.

 

Με γνήσια ανταλλακτικά, η BMW σας παραμένει για πάντα γνήσια

Η BMW σας σάς προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις σε καθημερινή βάση και η αρμονική συνεργασία μεταξύ των διαφόρων εξαρτημάτων της παίζει πρωταρχικό ρόλο στην άριστη λειτουργικότητά της. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, θα πρέπει να εμπιστεύεστε μόνο τα γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ BMW. Οι τέλειες επιδόσεις επιτυγχάνονται μόνο όταν όλα τα εξαρτήματα ανταποκρίνονται επακριβώς στις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε μοντέλου BMW. Έτσι, απολαμβάνετε άριστη ποιότητα και κορυφαία ασφάλεια.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας