Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

ΘΕΜΑΤΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ


Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ

3 σχόλια

Απόφοιτος Πολιτικών Επιστημών & Ψυχολογίας - Καθηγητής Μουσικής - Άρχων Πρωτοψάλτης του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας & Πάσης Αφρικής

Συνδημότισσα και συνδημότη,
όταν πριν 4 χρόνια έθετα τον εαυτό μου για πρώτη φορά στην κρίση σας ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Δράμας, υποσχέθηκα ότι εάν εκλεγώ θα προσπαθήσω να δικαιώσω την επιλογή σας. Εσείς λοιπόν, τον Οκτώβριο του 2006 μου δώσατε την εντολή να αγωνιστώ για μια καλύτερη Δράμα, για μια Δράμα πρωταγωνίστρια... Και μέσα από τις θεσμοθετημένες θέσεις του Αντιπροέδρου του Μουσικού Οργανισμού (2007-2010), του μέλους της Δημαρχιακής Επιτροπής (2007-2008), του Αντιδημάρχου Πολιτισμού (2009) και του Εντεταλμένου Συμβούλου για θέματα Πολιτισμού (2010), που μου εμπιστεύτηκε ο σημερινός αλλά και αυριανός μας Δήμαρχος Θωμάς Μαργαρίτης, αγωνίστηκα χωρίς υποχωρήσεις και συμβιβασμούς με όλες μου τις δυνάμεις για το καλό της Δράμας και για την επίλυση των προβλημάτων σας στο μέτρο του δυνατού.

Και τώρα πάλι στέκομαι απέναντι σας με σεβασμό, και σας ζητώ να ανανεώσουμε αυτήν την όμορφη σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010.

Σας ζητώ να θυμηθείτε και να μεταφέρετε και σε άλλους συμπολίτες μας ότι η «Ονειρούπολη» που έβγαλε τη Δράμα από την απομόνωση, που μας έφερε εκατοντάδες χιλιάδες κόσμο σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο, που μας έδωσε αυτοπεποίθηση και που και έκανε ολόκληρο το νομό μας χριστουγεννιάτικο προορισμό, είναι έργο της δικής μας δημοτικής αρχής και του Δημάρχου μας.

Σας ζητώ να θυμηθείτε και να μεταφέρετε και σε άλλους συμπολίτες μας το πολύπλευρο και πολυδιάστατο έργο του «Μουσικού Οργανισμού του Δήμου Δράμας», που έβαλε τη Δράμα στο «Ευρωπαϊκό Δίκτυο Πόλεων της Μουσικής», που έχει ένα Δημοτικό Ωδείο με 1000 παιδιά, 3 Φιλαρμονικές, τη Μικτή και τη Νεανική Χορωδία και άλλα μουσικά σύνολα, που καθιέρωσε τους θεσμούς των «Μουσικών Παραλλαγών» κάθε άνοιξη και τη «Γιορτή της Μουσικής του Κόσμου» κάθε Ιούνιο και προσφέρει στο κοινό εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου κρατώντας το κόστος πολύ χαμηλά και πάντα με ελεύθερη είσοδο, που έδωσε το βήμα σε νέους δημιουργούς να παρουσιάσουν το ταλέντο τους, και που αποτελεί ένα αληθινό κύτταρο τέχνης και πολιτισμού.

Σας ζητώ να θυμηθείτε και να μεταφέρετε και σε άλλους συμπολίτες μας τις προσπάθειες που έκανε, κάνει και θα συνεχίσει να κάνει η δημοτική μας αρχή για να διατηρεί την πόλη της Δράμας και τα δημοτικά μας διαμερίσματα καθαρά, τόσο με την άψογη λειτουργία της υπηρεσίας καθαριότητας όσο και με την έναρξη της ανακύκλωσης. Επίσης, σπουδαίο ρόλο για την ευαισθητοποίηση όλων των πολιτών και κυρίως των παιδιών, παίζει το «10ήμερο Καθαριότητας».

Σας ζητώ να θυμηθείτε και να μεταφέρετε και σε άλλους συμπολίτες μας ότι η Δράμα βραβεύτηκε το 2008 από τη διεθνή οργάνωση «Βιοπολιτικής» ως την πόλη με την καλύτερη προσβασιμότητα στην Ελλάδα για τα άτομα με κινητικά προβλήματα, μετά από την ανάπλαση που έγινε στο κέντρο της πόλης μέσα από τα αστικά ολοκληρωμένα προγράμματα.

Σας ζητώ να θυμηθείτε και να μεταφέρετε και σε άλλους συμπολίτες μας ότι ο Δήμος της Δράμας είναι από τους λίγους δήμους της χώρας που δεν έχει ούτε ένα δάνειο και δε χρωστά σε κανέναν χάρη στην αποτελεσματική διοίκηση και χρηστή διαχείριση που γίνεται από την δημοτική μας αρχή.

Δεν μπορούμε να τα μοιραστούμε όλα μέσα σ' αυτές τις λίγες γραμμές. Μπορείτε όμως να πληροφορηθείτε για τις δραστηριότητές μου και τις ιδέες μου και να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα της παράταξής μας, που αποτελεί τη μόνη αξιόπιστη πολιτική πρόταση στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του τόπου μας, μέσα από τους δικτυακούς τόπους επικοινωνίας μου (www.papaemmanouil.gr, grigorispapaemmanouil.blogspot.com, greg@papaemmanouil.gr, www.facebook.com/grpapaem), και όσες και όσοι το επιθυμείτε και από κοντά μετά από τηλεφωνική επικοινωνία.

Ο αγώνας είναι κοινός και είναι για το καλό όλων μας... Ας προσπαθήσουμε
μαζί με πίστη και χαμόγελο...

 


Σχόλια (3)

qzcyhedgmw - Τρίτη 19 Απριλίου 2011 στις 15:25
n5qmc2 dbhupwvsfrdx, [url=http://aabwsqzncusk.com/]aabwsqzncusk[/url], [link=http://iojoumagmsnp.com/]iojoumagmsnp[/link], http://lssytuylizzx.com/

Έλλην.... - Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 05:12
Μήπως να τους θυμήσουμε που πέρσι ήρθαν οι καθηγητές στο ωδείο χώρις συμβάσεις και ασφάλεια και στον έλεγχο που έγινε τους διώξατε όλους σαν αλλοδαπούς λαθρομετανάστες και οι 1000 μαθητές και γονείς περιμέναμε πότε θα τους ξαναφέρετε! Μήπως να τους θυμήσουμε τα κάγκελα που βάζατε προεκλογικά για ομορφήνει η πόλη ή τα πάρκα που φτιάχνετε τώρα ή τον κόσμο που στρατολογείτε για τον βάλετε στα ψηφοδέλτια με τη ''θέλησή τους'' Τι να τους πρωτοθυμήσουμε?

εκκλησιάζων... - Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:57
ελπίζω σε αυτές τις εκλογές να μην μοιράζεις ψηφοδέλτια έξω από τις εκκλησίες κάθε κυριακή...(για να μην ξεχνιόμαστε) ευλόγησον....

Αφήστε το σχόλιό σας