Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

ΘΕΜΑΤΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Φέρε κι εσύ τα άπλυτα και πάτα το κουμπί! Tι πιστεύετε ότι πρέπει να μπει για πλύσιμο!
Τασούδης Χριστόδουλος Ιδιοκτήτης Μαγειρίου Υπάρχει ανεργία και ο κόσμος δεν έχει χρήματα σε βαθμό να τρώει βερεσέ. Θα ήθελα να δοθούν κίνητρα στους νέους για να αναπτυχθεί η… »
(1 σχόλιο)

Νίκος Κανόπουλος - Ηλεκτρολόγος Μηχανικός - Ειδικός Σύμβουλος Υπουργού Μακεδονίας - Θράκης
Ο διακεκριμένος Δραμινός επιστήμονας Ο Νίκος Κανόπουλος γεννήθηκε στην Δράμα τον Αύγουστο του 1956. τελείωσε το Γυμνάσιο Αρρένων τον Ιούνιο του 1974. Αρχισε σπουδές στην Σχολή… »
(3 σχόλια)

Γεωργιτσόπουλος Χρήστος - Δήμαρχος Δήμου Καλαμπακίου - Μέλος Δ.Σ. Ε.Ε.Τ.Α.Α. - Αντιπρόεδρος Τ.Ε.Δ.Κ. Ν. Δράμας
Όποιος ασχολείται με την Αυτοδιοίκηση ...την Ερωτεύεται! 14 χρόνια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και 6 χρόνια ως Δήμαρχος Καλαμπακίου συμπληρώνει ο Δήμαρχος Χρήστος… »
(5 σχόλια)

Περιχώρα - Ένα χωριό πανέμορφο στους πρόποδες της οροσειράς του Μενοικίου
Περιχώρα. Ένα χωριό πανέμορφο στους πρόποδες της οροσειράς του Μενοικίου, που αρχή του είναι η Αλιστράτη και τελειώνει στο Πανόραμα δίπλα στη Μικρόπολη. Είναι τοπικό… »
(93 σχόλια)

Γεύμα & Συζήτηση με τον Νίκο Κουρτίδη - Διευθύνων Σύμβουλο του ομίλου Κουρτίδη
-Ποιες είναι οι εταιρίες του ομίλου Κουρτίδη; -Ο όμιλος Κουρτίδη αποτελείται από τρεις εταιρίες που καλύπτουν τις ανάγκες μίας κατοικίας από την αγορά του οικοπέδου και την… »
(3 σχόλια)

Σώζος Λυμπερόπουλος - Κάποια παιδιά ξεχειλίζουν από ταλέντο...
Κάποια παιδιά ξεχειλίζουν από ταλέντο. Και από πολύ μικρή ηλικία δείχνουν την κλίση τους. Ο Δραμινής καταγωγής Σώζος Λυμπερόπουλος είναι μόλις 22 ετών. Ξεκίνησε μαθήματα… »
(1 σχόλιο)

Ένα μουσείο για τη Δόξα Δράμας αντάξιο της ιστορίας της...
Προς μεγάλη τους έκπληξη, τα μέλη του Δ.Σ. της Δόξας βρέθηκαν μπροστά σ' έναν θησαυρό: πολυάριθμα κειμήλια, έγγραφα, φωτογραφίες και επιστολές αποδείκνυαν τη μεγάλη ιστορία και… »
(2 σχόλια)

Γεφυρώνοντας την Νοτιανατολική Ευρώπη με το Παγκόσμιο Εμπορικό Σύστημα
Δημόσια Ακρόαση με θέμα "Γεφυρώνοντας την Νοτιανατολική Ευρώπη με το Παγκόσμιο Εμπορικό Σύστημα", πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Μαΐου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στο πλαίσιο… »
(1 σχόλιο)

Κολυμβητικός Όμιλος Δράμας - 28 χρόνια προσφοράς και μεγάλων διακρίσεων
Τα 28 αυτά χρόνια όλες οι διοικήσεις του Κ.Ο.Δ. έχουν καταφέρει να επιτύχουν τους παραπάνω σκοπούς έτσι ώστε το άθλημα της κολύμβησης να θεωρείται ένα από τα πιο δημοφιλή στην… »
(1 σχόλιο)

Κέντρα Εκπαίδευσης Ενηλίκων - Καινοτομία στην δια βίου μάθηση
Τα εκπαιδευτικά προγράμματα των Κ.Ε.Ε. απευθύνονται σε όλους τους ενήλικες της χώρας. Πρωταρχικός στόχος τους είναι η απόκτηση νέων βασικών δεξιοτήτων και η αναβάθμιση των… »
(1 σχόλιο)