Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

ΘΕΜΑΤΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Σπήλαιο Μααρά - 11.800 μ. μέσα στο βουνό
27 Αυγούστου 2008. Απόγευμα, πριν ακόμα ο ήλιος δύσει, η μικρή ομάδα σπηλαιολόγων είναι έτοιμη για να εισέλθει στο άγνωστο κομμάτι του σπηλαίου Μααρά. Η ομάδα του Pascal REILE σήμερα… »
(1 σχόλιο)

Οι δραμαμίνη άνοιξαν τα φτερά τους
Το μυστικό της επιτυχημένης συνταγής τους είναι η μακρόχρονη φιλία τους, αλλά και τα κοινά ακούσματα, οι κοινοί στόχοι, τα κοινά όνειρα που συνοδεύουν τα τρία αυτά παλικάρια… »
(2 σχόλια)

Βασίλης Φατράλης - Δήμαρχος Δήμου Προσοτσάνης
-Πόσο άλλαξε η ζωή σας εδώ και ένα χρόνο που αναλάβατε την διοίκηση του Δήμου μετά τον ξαφνικό χαμό του Γιώργου Μακρή; -Άλλαξε η ζωή μου πάρα πολύ διότι άλλαξε και η καθημερινή… »
(1 σχόλιο)

Σύλλογος βλάχων Προσοτσάνης “Οι Γραμμουστιάνοι”
Δύο δεκαετίες και πλέον από την ίδρυσή του, ο σύλλογος ακολουθεί με την ίδια συνέπεια και αγάπη, την προσπάθεια για την διατήρηση και συνέχιση των ηθών και εθίμων των προγόνων… »
(1 σχόλιο)

Γεύμα & συζήτηση με το Κώστα Βασιλακάκη - Προπονητή ΠΑΕ Δόξα Δράμας
-κ. Βασιλακάκη, για δεύτερη φορά στο τιμόνι της Δόξας Δράμας, είναι οι συνθήκες αυτή τη φορά καλύτερες; -Σίγουρα είναι καλύτερες, υπάρχει τώρα διοικητική οργάνωση, ηρεμία, όραμα… »
(1 σχόλιο)

Το πλυντήριο βρίσκεται στο σχολικό προαύλιο. Τί πετάς στην πλύση και τί ονειρεύεσαι για το αύριο;
Στελλίνα Σιοζοπούλου, Ευανθία-Μαρία Σχιοζοπούλου Μαθήτριες Β΄ και Δ΄ Δημοτικού Ευανθία: Δε μου αρέσουν τα σκουπίδια που πετάνε μικροί και μεγάλοι έξω από τους κάδους. Θα… »
(4 σχόλια)

Αμπελώνες Oικογένειας Παγωνά - Νέα δυναμική παρουσία στον οινοποιητικό κλάδο
Πρόκειται για την επιχείρηση της οικογένειας Παγωνά στο χωριό Κορμίστα του νομού Σερρών που ξεκίνησε να παράγει επαγγελματικά κρασί περίπου πριν από 10 χρόνια. Ως τότε, ο… »
(1 σχόλιο)

Δομές Κοινωνικών Υπηρεσιών Δήμου Δράμας
Παρεχόμενες Υπηρεσίες Κοινωνικής Υπηρεσίας *Συμβουλευτική ψυχολογική στήριξη *Η ΚΥ εισηγείται στο Δημοτικό Συμβούλιο για την χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης σε άτομα που… »
(1 σχόλιο)

΄΄Α.Ο. Ακρίτες 2005΄΄ Κ. Νευροκοπίου - Τμήμα Χειροσφαίρισης
Η ομάδα σημειώνει μεγάλες επιτυχίες την περίοδο 2005-2006 στην κατηγορία ΜΙΝΙ Κοριτσιών, κατακτούν διαδοχικά το Πρωτάθλημα Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, εκπροσωπούν επάξια την… »
(2 σχόλια)

Delta Finance - Χρηματοοικονομικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου
Στο πελατολόγιο της εταιρίας περιλαμβάνονται ιδιωτικές και όχι μόνον επιχειρήσεις της περιοχής κάθε είδους, μεγέθους και νομικής μορφής. Εμπορικές, βιοτεχνικές και… »
(0 σχόλια)