Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

ΚΟΣΜΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Τα δεύτερα γενέθλιά του γιόρτασε στις 31 Οκτωβρίου το Rock and Roll. Το φημισμένο μπαρ της Δράμας διανύει την τρίτη του σαιζόν και καταγράφει μία αξιοζήλευτη πορεία στη νυχτερινή ζωή της Δράμας. Στο ζεστό και πολύ συμπαθητικό χώρο που εκπέμπει φιλικότητα μπορείτε να χαλαρώσετε με ήχους από επιλεγμένη μουσική, πάντα με το άψογο σέρβις που χαρακτηρίζει τον χώρο ! Rock and Roll, το στέκι των υψηλών προδιαγραφών του Χειμώνα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Επιστροφή στο χώρο απ’ όπου ξεκίνησε η Ράνια, το De Cafe. Φήμες αναφέρουν πως η επιστροφή της ήταν προσωπική επιλογή του Θόδωρου ! Αυτό βέβαια δεν ξέρω εάν είναι τιμητικό για την ίδια !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Διάλογος: - Κώστα, τι κάνεις αύριο μεταξύ 10 με 11 το πρωί; -Τίποτα, θα πάω για καφεδάκι. - Μην πας, έλα να κάνουμε ένα μαγαζί σαν και αυτό που άνοιξε πριν λίγες μέρες στην πόλη μας. Δεν θα μας πάρει παραπάνω από μία ώρα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η νυχτερινή συνεργασία της χρονιάς για φέτος έρχεται από τα νερά της Αγίας Βαρβάρας και τον περίφημο χώρο του καφέ Ύδραμα, όπου η διεύθυνση καταθέτει την νέα πρότασή της μαζί με τον γνωστό και διακεκριμένο d.j. Movie.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το Rock and Roll επέλεξε για την φετινή χειμερινή σαιζόν η Έφη και κανένας από τους θαμώνες δεν χαλάστηκε ! Άψογη στη δουλειά της και όχι μόνο όπως μαρτυρά η φωτογραφία !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ναι, καλά καταλάβατε, παραδίπλα τους είναι οι γυναίκες τους ! Παραδίπλα όμως, όχι δίπλα, γεγονός που τους κάνει να αισιοδοξούν ιδιαίτερα για το μέλλον ! Τρομάρα τους !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κοιλιο-σπρωξίματα το νέο αγαπημένο άθλημα που λαμβάνει χώρο καθημερινά στο 1900. Θύμα στη φωτογραφία, ο Ηλίας από την Επιμέλεια. Το αποτέλεσμα φυσικά ήταν υπέρ του Βασίλη …λόγω διαφοράς του ενός και μοναδικού κοιλιακού του !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Στέλιος από το Chocolate τη σαιζόν αυτή αντί για μικρόφωνο πιάνει (με τέχνη φυσικά) δίσκο σερβιρίσματος ! Τον έφαγε η παγκόσμια κρίση. Φτου !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Εθεάθη γνωστός επιχειρηματίας στο Γκότσε Ντέλτσεφ της Βουλγαρίας να κρατά αγκαλιά ξανθιά μακρομαλλούσα ! Αν διαπιστώσουμε να αρνείται το γεγονός θα προβούμε στη δημοσίευση των σχετικών φωτογραφιών !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Εντυπωσιάζει για μία ακόμη φορά το νέο πρόγραμμα του Θεάτρου Live. Επιτέλους η νύχτα της Δράμας παίρνει τ΄ απάνω της ! Από την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου που ξεκίνησε η νέα παράσταση του Θεάτρου οι νύχτες απέκτησαν μία διαφορετική διάσταση. Απολαύστε το χειμερινό Θέατρο αλλά προσέχετε τα πρώτα τραπέζια εγκυμονούν ταραχές !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στις δυνάμεις του Amadeus Studio ο Μωυσής Φιγκόπουλος. Ο Αγαπημένος δραμινός μουσικός και τραγουδιστής σε άψογη φόρμα ! Απολαύστε τον !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Συνεχίζεται η πολύκροτη συνεργασία των club της πόλης. Ορισμένοι είχαν αμφιβολίες για την δυνατότητα αυτή αλλά έπεσαν έξω. Εκτός πραγματικότητας ήταν και αυτοί που έλεγαν πως η συνεργασία αυτή θα είναι εις βάρος των πελατών. Τα οφέλη της σύμπραξης μεταβιβάζονται άμεσα στον πελάτη γεγονός που γίνεται αντιληπτό με την πρώτη επίσκεψη σ΄ έναν από τους χώρους. Η μονοκρατορία των club καλά κρατεί στην πόλη, αφήνει ικανοποιημένους πελάτες και μετόχους και φαντάζει αδιανόητη η πιθανή ανάδειξη νέων χώρων στη διασκέδαση της πόλης !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στο club Motel εκτός από τον Στράτο εντυπωσιάζει και η μπαργούμαν Εύη. Έχετε καμιά αντίρρηση;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Κατερίνα η νέα σερβιτόρα του 1900 ανταποκρίνεται πλήρως στα πρότυπα που έχει βάλει η διεύθυνση για το προσωπικό. Να είναι όμορφη, σπιρτόζα και κοντύτερη από τον Βασίλη ώστε να μην πέφτει το ηθικό του !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στην γνώριμη πίστα του Θεάτρου Live και πάλι ο γνωστός δραμινός τραγουδιστής Κώστας Αντωνιάδης. Και αυτό γιατί το κοινό της Δράμας ήθελε πολύ να ξανακούσει την μαγευτική του φωνή. Η διεύθυνση του μαγαζιού ανταποκρίθηκε σ΄ αυτό το αίτημα και ο Κώστας μας ανταμείβει ξανά με την εκρηκτική σκηνική του παρουσία !
(2 σχόλια)  Σχολιάστε

Πολυτάλαντος ο Παναγιώτης (Καπετάνιος) μπορεί να κάνει τα πάντα σ΄ ένα μαγαζί. Λάντζα έκανε παλιότερα. Σερβιτόρος πολλά χρόνια. Φωτιστής ακόμη περισσότερο και τελευταία d.j. με μεγάλη επιτυχία. Θα τον βρείτε στο Μύλο όπου απλά διαπρέπει !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ελένη, Μαρία και Νανά. Μια φωτογραφία καθαρά για αισθητικούς λόγους !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το μάτι του Υπουργού, ο Βασίλης, στη νύχτα της Δράμας. Ο Υπουργός μας είναι ελίτ δεν πάει σε λαϊκά μαγαζιά …για αυτά έχει τον Βασίλη !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Καλή πέραν του δέοντος η πορεία του Ethnic τόσο το καλοκαίρι όσο και τώρα που φθινοπώριασε. Ο ταλαντούχος των μαγαζιών κ. Φίλιππος δεν έχει παρά να είναι ικανοποιημένος ! Εκτός και αν είναι και αυτός αχόρταγος όπως κάτι γείτονές του !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μεγάλη υπόθεση να σε σερβίρει το αφεντικό. Πρόσφατα είχα την ιδιαίτερη τιμή να δεχτώ τις περιποιήσεις του Ιορδάνη από το 1900 και κάποιοι δίπλα μου έσκασαν από το κακό τους ! Βέβαια εδώ που τα λέμε δεν έχει ο Jordan το τσαχπίνικο κούνημα της σερβιτόρας αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τάσο Λαλασίδη αν συνεχίσεις με την φόρα που ξεκίνησες, το βραβείο “Μόσχος ο σιτευτός” το έχεις εξασφαλισμένο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Συνήθως είναι σοβαρή και κάπως απόμακρη. Τελικά μετά από τη συνδρομή όλης της ομάδας του Άβατον …λύγισε και μας χαμογέλασε ! Κυρίες και κύριοι η Χριστίνα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Για να σου απαντήσει ο Κώστας Κατσαντρίδης στο τηλέφωνο πρέπει να έχεις μέσον τουλάχιστον τον Μητροπολίτη ! Περιζήτητος ή…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πρεμιέρα πριν από λίγες εβδομάδες και το Amadeus Studio. Για δεύτερη σαιζόν το αγαπημένο στέκι πλέον της δραμινή διασκέδασης καταθέτει τη δική του άποψη για την νυχτερινή διασκέδαση. Φρέσκα πρόσωπα, γεμάτα ενέργεια, καλλίγραμμα κορμιά και φωνές που σε παρασύρουν να τραγουδήσεις μαζί τους ! Επισκεφτείτε το οπωσδήποτε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Επιστροφή στην οικογενειακή επιχείρηση. Ο Γιάννης Συνανίδης δημιούργησε ένα ζεστό χώρο με μοναδικές πολίτικες γεύσεις. Οι φίρμες δίνουν και παίρνουν στο ΄΄Συνάν Κεμπάπ΄΄, από Armani μέχρι D&G (τέτοιες φοράει όταν ψήνει), όσο για τα εδέσματα όλα έχουν την υπογραφή του διάσημου chef Λεωνίδα Καρύτσιου. Φίλε Γιάννη, καλές δουλειές !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το 1963 είναι τελικά γεννημένο ο Μιχάλης Movie. Έκρυβε την ηλικία του ως το μεγαλύτερο μυστικό του κόσμου αλλά δεν τα κατάφερε. Σε παρέα κάποιος, γκριζομάλλης αποκάλυψε πως είναι συμμαθητές !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Χρήστο Κελίδη (Boutique) τι είναι αυτά που ακούω; Άκου εκεί να σε λένε “Μικρό Σατανά”… εσένα το πρότυπο σοβαρότητας !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μπορεί Μάρκο η φωτογραφία να αφορά ένα από τα τελευταία νυχτοκάματα στο 1900 αλλά να ξέρεις πως τώρα που θα γίνεις πατέρας τα ξενύχτια θα γίνονται χωρίς μεροκάματο ! Με το καλό φίλε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Βιολέτα Καρέζη τραγουδίστρια του Amadeus Studio. Μεγάλο χάρισμά της εκτός από τη φωνή της και η σεμνότης !
(2 σχόλια)  Σχολιάστε

Νέα αισθητική πρόταση ετοιμάζει την περίοδο αυτή το De Press. Η διεύθυνση του χώρου αποφάσισε πως τώρα πρέπει να γίνει το επόμενο βήμα. Αναμένουμε εναγωνίως !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Λοιπόν εγώ ότι πολυτιμότερο έχω το χαρίζω ώστε να μπω σε αυτή την παρέα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Έλξατε γράφει η εξωτερική πόρτα του Rock and Roll αλλά βρε παιδί μου για να το καταφέρεις πρέπει τουλάχιστον να είσαι σαν τον Γρηγόρη ! Οι κοπελίτσες έμαθα ζητούν την βοήθεια των περαστικών για να καταφέρουν να την ανοίξουν !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στα σκληρά ποτά το έχει ρίξει ο Τάσος Παπάς στο Μύλο ! Άκου εκεί Βενεδικτίνη με Μαρτίνι ! Πρόσεξε να μην σε πειράξει!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τι έγινε βρε παιδιά ήρθαν τα καρναβάλια;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ακόμη δεν έχει ικανοποιήσει η διεύθυνση το μοναδικό παράπονο που έχει ο Φίντο στο Μύλο. Ένα μπαρ βρε στα μέτρα του ! Χάνεται ο κακόμοιρος πίσω του !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ανακοίνωση, προς όλους τους θαμώνες του Rock and Roll. Όταν ο Τάκης έχει επιλέξει το 9λεπτο Jingo, να ξέρετε πως είναι για κατούρημα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Γιάννης Σιαμίδης ο μοναδικός μπάρμαν που κάνει χρόνια τη δουλειά και ακόμη κοκκινίζει όταν του μιλούν γυναίκες ! Ευτυχώς κάποιοι έχουν μείνει σεμνοί !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Εκρηκτική τόσο από εμφάνιση όσο και από φωνή η Δήμητρα, η πρώτη λαϊκή φωνή του Θεάτρου Live. Τώρα γιατί μου ήρθε στο μυαλό το γνωστό “μπρος τα κάλλη, τι είναι ο πόνος” δεν ξέρω …θα σας γελάσω !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σε Bistro μετατράπηκε το ΒΒ, ο γνωστός χώρος της Ηπείρου. Ουσιαστικά το μοναδικό Bistro της πόλης !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μπορεί ο Ιορδάνης από το 1900, να φυλάει έντεχνα το πρόσωπό του από το φακό, όμως αυτό δεν αποκρύπτει πως είναι ένας ανατολίτης και τίποτα παραπάνω !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

ΚΟΥΪΖ: Η κοπέλα είναι καλλονή, ο τύπος που το μπόϊ του δεν ξεπερνά το 1,60 είναι και πολύ άνετος, όπως μαρτυρά η φωτογραφία ! Όποιος ανακαλύψει ποιο είναι το ζευγάρι κερδίζει ποτό στο club Boutique !
(1 σχόλιο)  Σχολιάστε

Προς γνωστό μπάρμαν-Σερβιτόρο, που θέλει να αποκτήσει μερίδιο στο μαγαζί όπου εργάζεται: Απλά, μην το κάνεις !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αθεράπευτα εργασιομανή φαίνεται πως χαρακτήρισε τον Πέτρο από τη Ρέμβη νεαρή αιθέρια ύπαρξη. Μάλλον ο γνωστός γόης τη αγνόησε και το “μωρό” τα πήρε στο “κρανίο” ! Πέτρο, μπορεί να είσαι περιζήτητος γαμπρός αλλά συν Αθηνά και χείρα κίνει !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Νέο πρόγραμμα δίαιτας και μάλιστα με στόχο δεκαετίας ακολουθεί ο Βασίλης από το 1900. Θέλει λέει να μην χάσει γραμμάριο για τα επόμενα 10 χρόνια. Είμαστε σίγουροι πως θα τα καταφέρει έχει αποδείξει πως ξέρει τον τρόπο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ναι, όπως ορθά καταλάβατε, ο Χρήστος σε ώρα “ψησίματος”. Καλή όρεξη !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Χριστίνα κι εσύ για να τον καμαρώσεις; Κι εμείς το ίδιο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Γνωστός επαγγελματίας (τεχνοκράτης), εθεάθη χεράκι-χεράκι σε απόμερο μπαρ της πόλης, με γνωστή σουρλουλού ! Νόμιζες πως θα γλιτώσεις αλλά μας το ΄παν και ήταν πολλοί !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ρώτησα για το όνομά του αλλά κανείς δεν το γνώριζε ! Όλοι τον ξέρουν ως “ο Κύπριος” Ήρθε από Κύπρο και μας “τρώει” τις γυναίκες ! Δεν θα τα πάμε καλά !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Έχω την εντύπωση πως άδικα αναζητούμε το ωραίο στα νυχτερινά στέκια ! Στο Νομαρχιακό Συμβούλιο νομίζω είναι πιο εύκολο. Συμφωνείτε;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Είπαν και λέμε για τον Τάκη Ιγνατιάδη: -Είναι φαλακρός (Όχι είναι ξυρισμένος). -Είναι σέξυ (Πότε πήγες τελευταία φορά σε οφθαλμίατρο;). -Είναι ο καλύτερος d.j. της Δράμας (Ναι, συμφωνούμε, αλλά όχι μόνο της Δράμας, φτάνει η φήμη του μέχρι την Κορμίστα). -Είναι κασέτα, παίζει συνεχώς τα ίδια. (Όχι, είναι σκέτη έμπνευση, κασέτα είναι ο Τζίμας). -Τον παντρεύομαι αμέσως (Ναι, καλά, το ίδιο είπε και η Κατερίνα και ακόμη περιμένει !).
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

All from Άβατον. Η ομάδα του Άβατον παρουσία και του δικηγόρου του μαγαζιού. Μόνο ο λογιστής και η καθαρίστρια λείπει !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Εκρηκτικές την φετινή σαιζόν οι γυναικείες παρουσίες στις πίστες της νυχτερινής Δράμας. Τόσο τα κορίτσια του Θεάτρου Live όσο και του Amadeus studio εκτός από τη διάθεση για τραγούδι και χορό ανεβάζουν και την αδρεναλίνη στα ύψη. Διαλέξτε και επιλέξτε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πάντα παρών στα εγκαίνια των νέων live προγραμμάτων o Γιάννης Παπαδόπουλος (KIA Δράμας). Στη φωτογραφία με τον φίλο του Μπάμπη εκτιμούν το νέο υλικό του Θεάτρου !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

ΚΟΥΪΖ: Όποιος ανακαλύψει σε ποιόν ανήκει αυτό το κεφάλι, που δεν στηρίζεται σε λαιμό, κερδίζει ποτό στο 1900.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το όνομα της μικρής Μαρία-Παναγιώτα. Οι ευτυχισμένοι γονείς, Δέσποινα και Λευτέρης. Ευτυχισμένοι πρώτον γιατί το κοριτσάκι τους είναι μία υγιής κούκλα και δεύτερον γιατί διαθέτουν δύο πλούσιες θείες που δεν έχουν παιδιά !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Είναι κούκλος (πήρε από τη Μαμά), Θέλει να γίνει σταρ του ποδοσφαίρου (αυτό το πήρε από τον Μπαμπά), το όνομά του είναι Γιάννης Καραγιαννίδης και βιάζεται να δείξει την αξία του στα γήπεδα.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Βασίλης. Ο άρχοντας της νύχτας κάνει πιάτσα στο Θέατρο live. Ο υπόλοιπος στο επόμενο τεύχος… είναι τόση η αρχοντιά του που το φτωχικό μας δεν την χωράει ολόκληρη !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το πιο αστείο ανέκδοτο της Ελένης, της νέας σερβιτόρας του Rock and Roll. Είναι που λέτε δύο αυγά στο τηγάνι, λέει το ένα “Πω πω ! πολύ ζέστη”, “όπα, να ένα αυγό που μιλάει” λέει το άλλο. Πολύ αστείο, μα πάρα πολύ αστείο ! Την κουβέρτα μου κρύωσα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μην πιστεύετε αυτά που είπαν για την επίσκεψη του Πατριάρχη στην πόλη μας. Ο Βαρθολομαίος ήρθε για να διαπραγματευτεί την χείρα του Τάκη Ιγνατιάδη μετά θάνατον ! Θα αποκτήσουμε πλήθη από εκκλησιαστικό τουρισμό !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ειρήνη, η όμορφη παρουσία που ενισχύει την ομάδα d.j του Άβατον. Φυσικά αντί για Ρουβά, Τσαλίκη κλπ όπως θα περίμενε κανείς να ακούσει, λαμβάνοντας υπόψην το νεαρό της ηλικίας αλλά και την εμφάνισή της, αυτή επιλέγει Μάλαμα, Ξυδάκη κλπ. Εύγε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Όχι, δεν είναι ερωτική συνεύρεση. Είναι εκδήλωση φιλίας ανάμεσα σε δύο αληθινούς κολλητούς. Ο Γιάννης Βουτσινάς κοντά-κοντά με τον Μάκη Κοσκερίδη.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Να και δύο επιχειρηματίες που δεν έχουν προβλήματα. Ο Νίκος Ράδος το χειμώνα πουλάει λέβητες, το καλοκαίρι με τη ζέστη κλιματιστικά και στις πυρκαγιές πυροσβεστήρες. Ο Δημήτρης Καραγιαννίδης ελαστικά για κάθε εποχή και αναρτήσεις για κάθε έδαφος ! Ποια κρίση, είτε εγχώρια, είτε παγκόσμια, μπορεί να τους πλήξει; Καμία ! Καλή διασκέδαση !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Φυσικά και δεν υπάρχει αμφιβολία για το τι κρασί επέλεξε ο Δήμος Παγωνάς, ιδιοκτήτης του Κτήματος Παγωνά. Της νέας ανερχόμενης οινοποιίας από την περιοχή της Κορμίστας Ν. Σερρών !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Να ζήσεις Αλέκο και χρόνια πολλά… μεγάλος να γίνεις με άσπρα μαλλιά ! Αχ το χρυσό μου ! Γιορτάζει τα γενέθλιά του. Φτου σκόρδα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η καλύτερη βραδιά του Τάκη Ιγνατιάδη είναι αυτή που την επομένη το πρωί έχει αγώνα. Κλείνει τη μουσική στις 6:00 το πρωί και στις 9:30 έχει αγώνα στον Άγιο Αθανάσιο. Καταναγκαστικά έργα για την μεγάλη του αγάπη, το ποδόσφαιρο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Νίκος από το Άβατον είναι 25 και πλέον χρόνια φούρναρης. Δεν χρειάζεται φυσικά να αναφέρουμε τι ψήνει ! Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται ! Καλές φουρνιές φίλε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τρίτα γενέθλια για το Rock and Roll και η σαμπάνια έρρεε άφθονη. Για μας δεν έμεινε ούτε ποτηράκι …πάλι τελευταίοι πήγαμε ! Φτου !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Χρήστο Κελίδη, “Μικρέ Σατανά” δεν σου έχουν πει πως ποτέ δεν ενοχλούμε “Δράκους;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Φήμες αναφέρουν πως -άκουσον-άκουσον- νεαρός κοσμικός παράτησε νεαρή καλλονή για τα μπράτσα 40άρη. Σόδομα και Γόμορα έχουμε καταντήσει !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αν διερωτάστε κι εσείς, ναι, καλά καταλάβατε, και ο Χρήστος Ξανθόπουλος είναι της περίφημης σχολής του Ηλία Ηλιάδη. Πάντα γοητευτικός !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αλέξανδρος ο d.j. του Άβατον με το μόνιμο χαμόγελο και τις καλύτερες μουσικές ! Σου φτιάχνει τη διάθεση !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Τάκης Βαμβακόπουλος ο γνωστός γιατρός σε στέκι της πόλης, χαρίζει απλόχερα στους παρευρισκόμενους το υπέροχο άρωμα της πίπας του !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Ράνια εμφανίστηκε για δουλειά στο De Café με μπαταρισμένο το δεξί της χέρι. Αν προήλθε από εργατικό ατύχημα ή από κάτι άλλο που δεν μπορώ να το αποδείξω …διερευνάται !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στα νυχτερινά μαγαζιά της Δράμας υπάρχουν εγκέφαλοι και μεγάλοι εγκέφαλοι. Ηλιάδης και Κατσαντρίδης έβαλαν στόχο να κυριαρχήσουν και κυριαρχούν !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δεν τον προλαβαίνουμε το Χρήστο Κυριακίδη. Έχει πάρει φόρα και αλλάζει τα μαγαζιά σαν τα πουκάμισα. Τη μια βραδιά στο ένα, την άλλη στο άλλο. Καταστάλαξε γιατί μας έχεις ζαλίσει. Αλήθεια, εσύ πως είσαι;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σταθερή αξία στο 1900 ο Σταύρος Bruno. Σαν το παλιό καλό κρασί μεγαλώνοντας γίνεται όλο και καλύτερος. Αυτή είναι η αλήθεια Σπίθα, για να σκάσεις !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Βιβλίο ετοιμάζει να εκδόσει ο Παντελής Νοάρδος (De café). Τίτλος του “πάντα έγγυος” !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η καλύτερη τουλούμπα της Αλιστράτης, αν όχι της ευρύτερης περιοχής, είναι αυτή του Παναγιώτη Μπάλλα. Συνήθεις ύποπτος στα στέκια της Δράμας ! Ο Σάκης φυσικά δεν είναι η τουλούμπα αλλά ο έτερος συνήθεις ύποπτος !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Οι αιθέριες υπάρξεις δεν έλειψαν ποτέ από το Rock and Roll. Στη φωτογραφία η νέα σοδιά με τον κύριο στην μέση να θέλει να ποζάρει αλλά και να μην θέλει ! Σε σβήνουμε εντελώς …δεν θέλουμε να δημιουργούμε ποτέ προβλήματα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Την τρίτη του συνεχόμενη σαιζόν στο Θέατρο Live καταγράφει ο Κώστας Τσαγγαλίδης. Ο Δραμινός καλλιτέχνης έδωσε και πέρασε τις εξετάσεις από το απαιτητικό κοινό της Δράμας και είναι και φέτος το “σπίρτο” στο πρόγραμμα του φημισμένου χώρου ! Γεμίζει την πίστα στο λεπτό !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε