Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

ΘΕΜΑΤΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος (ΜΕΑΣ) “ΗΦΑΙΣΤΟΣ”
Ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος (ΜΕΑΣ) «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» Σιδηροδρομικών Υπαλλήλων Δράμας ιδρύθηκε το 1983. Η ίδρυση του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου… »
(1 σχόλιο)

ΔΕΥΑΔ - Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης-Αποχέτευσης Δράμας
Η Δ.Ε.Υ.Α. Δράμας είναι μια Δημοτική Επιχείρηση σύμφωνα με το νόμο 1069/80 και δραστηριοποιείται αποκλειστικά στην εξυπηρέτηση των δημοτών σε ανάγκες ύδρευσης και αποχέτευσης… »
(5 σχόλια)

Στέφανος Γεωργιάδης
Η πολιτική έχει ρόλο να προτείνει το μέλλον, να το δημιουργήσει επ' ωφελεία του πολίτη και να το επιτρέψει να γίνει πράξη Ο Στέφανος Γεωργιάδης είναι ένας άνθρωπος που… »
(1 σχόλιο)

Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Ροδόπης - Παρανέστι Δράμας
Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας (ΜΦΙ) λειτουργεί ως υποκατάστημα της Αναπτυξιακής Δημοτικής Επιχείρησης Παρανεστίου από τον Οκτώβριο του 2002. Δημιουργήθηκε στα πλαίσια του… »
(4 σχόλια)

Γεύμα & συζήτηση με τον Νίκο Θεολογίδη
-Το όνομα Θεολογίδης - Ραμφόπουλος είναι συνώνυμο της ποιότητας και μιας μακροχρόνιας πετυχημένης πορείας. Αλήθεια πιο είναι το ιστορικό της εταιρίας σας; -Η εταιρία μας… »
(1 σχόλιο)

ΣΟΥΡΩΤΗ - Παράδοση Κορυφαίας Ποιότητας
Για τη Σουρωτή οι συστάσεις περιττεύουν. Πρόκειται για το δημοφιλέστερο ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό της Ελλάδας και ένα από τα πλουσιότερα μεταλλικά νερά παγκοσμίως, το… »
(8 σχόλια)

Μουσείο Εκκλησιαστικής Τέχνης της Ιεράς Μητροπόλεως Δράμας
Το Μουσείο Εκκλησιαστικής Τέχνης την Ιεράς Μητροπόλεως Δράμας ανεγέρθη από τον Μακαριστό Μητροπολίτη Δράμας κυρό Διονύσιο και εγκαινιάστηκε το Νοέμβριο του 1999 από τον… »
(2 σχόλια)

Λύκειο Ελληνίδων Δράμας, ένας πολυβραβευμένος θεσμός, με αξιοζήλευτη δράση
Το Λύκειο Ελληνίδων είναι ένας ζωντανός γυναικείος σύλλογος που καλύπτει όλους τους τομείς της κοινωνικής και εθνικής ζωής της Ελλάδας. Το αντικείμενο του είναι διττό: απ' τη… »
(4 σχόλια)

Ένωση Καταναλωτών ν. Δράμας ΕΝ.ΚΑ.
Η Ένωση Καταναλωτών Ν. Δράμας είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο, που στόχο του έχει την βελτίωση της ποιότητας ζωής του Δραμινού Καταναλωτή. Ιδρύθηκε το έτος 1999 και έκτοτε… »
(3 σχόλια)

Γυμνάσιο Αρρένων Δράμας
80 χρόνια πέρασαν από την ημέρα ίδρυσης και λειτουργίας του περικαλλούς εκπαιδευτικού κτιρίου της πόλεως μας με την επωνυμία Αρρένων Δράμας. Έκτοτε από τις μεγάλες ευάερες… »
(4 σχόλια)

DECOPOX - Πέτρινα και μαρμάρινα πατώματα
Η εταιρία DECOPOX προσφέρει, μια καινοτομία στην κατασκευή δαπέδων. Πρόκειται για ένα βιομηχανικό σύστημα δαπέδου, με αντοχές, σε υψηλά μηχανικά φορτία, αλλά έχει αντίσταση και… »
(2 σχόλια)