Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χατζηγιάννη μεγάλες δηλώσεις κάνεις. «Εάν καεί ο Κορύλοβος πρέπει να εξαφανιστούμε όλοι…» δήλωσε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Δράμας. Τάσο, τέτοιες δηλώσεις κάνεις και σε κάποιους ανοίγει η όρεξη. Είδαν αποείδαν ότι με ψηφοδέλτια δεν τα βγάζουν πέρα μαζί σας, με ένα αναμμένο τσιγάρο όμως ίσως κάτι καταφέρουν. Πέρα από κάθε πλάκα ο Κορύλοβος είναι πηγή ουσιαστικής ζωής για την πόλη και χρειάζεται την φροντίδα όλων.
(1 σχόλιο)  Σχολιάστε

Ο «έγκριτος» με τους πολλούς φίλους (οι περισσότεροι με ημερομηνία λήξης) είναι η αποθέωση της σταθερότητας. Υπάρχει πλέον η σκέψη για έκδοση ειδικού λευκώματος, όπου θα παρουσιαστούν όλες οι μεγάλες ανακρίβειες, όλες οι μεγάλες «αποκαλύψεις» που δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ, όλες οι μεγάλες «προβλέψεις» που σχεδόν στο σύνολό τους διαψεύστηκαν παταγωδώς. Ειδικό αφιέρωμα θα υπάρχει και στις τεράστιες κολοτούμπες του αφού πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρεις, τσουπ το γύρναγε το παιχνίδι. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι η έκδοση του λευκώματος λόγω υπερβολικού υλικού, θα έχει τεράστιο κόστος. Σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς χρειάζονται περίπου 20 τόμοι τετρακοσίων σελίδων. Σ.Σ.: Μετά από επίπονες προσπάθειες το ίδρυμα «Αρτέμη Μάτσα» προτίθεται να χρηματοδοτήσει την έκδοση του ως άνω λευκώματος. Το οξύμωρο είναι ότι θα ονομάσουμε λεύκωμα την βίβλο της μαύρη προπαγάνδας του νεόκοπου «έγκριτου» και των σκουρόχρωμων φίλων του.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πάμε σε κάτι άλλο. Θυμάστε που ο κύριος Λάτσας θεωρούσε αξιόπιστο το γκάλοπ τους κυρίου Χαρακίδη τον Ιούλιο του 2006; Το υπερασπιζότανε, έσκιζε τα ρούχα του για την εγκυρότητα του κτλ κτλ. Για την ιστορία σας θυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη δημοσκόπηση έδινε προεκλογικά στον κ. Χαρακίδη τη θέση του Δημάρχου με ένα πολύ άνετο ποσοστό 43,1%. Σύμφωνα με το γκάλοπ ο κ. Θωμάς Μαργαρίτης ήταν δεύτερος και καταϊδρωμένος με μόλις 37,3%. Για τον Ανέστη Τερζή καλύτερα να μην τα συζητήσουμε. 3,6% του έδινε και κάποιοι του κύκλου Χαρακίδη το θεωρούσαν πολύ υψηλό το ποσοστό. Ο φίλος μας ο Σπύρος μετά και την δημοσκόπηση (άλλωστε εδώ μιλούσε η επιστήμη) ξεκαθάριζε μέσα από τα γραφόμενά του ότι οι δραμινοί αποφάσισαν να στηρίξουν και να εμπιστευτούν τον κ. Χαρακίδη. Το κακό για το φίλο μας ήταν ότι μετά από λίγο καιρό έγιναν και κανονικές εκλογές. Εκεί καταρρίφθηκαν και οι νόμοι των πιθανοτήτων. Η πολυδιαφημισμένη δημοσκόπηση δεν έπεσε μέσα ούτε στα ποσοστά αλλά ούτε καν και στην σειρά των παρατάξεων. Ο Θωμάς αντί για 37% πήρε απλά 52% !!! , ο Κυριάκος αντί για το πολυπόθητο 43% πήρε 36% και ο Ανέστης παρά τις προσευχές του Σπύρου αντί για 3,5% πήρε 10%. Χαρακτηριστικά μετά την εν λόγω δημοσκόπηση ο Σπύρος έγραφε «… όσο για την δημοτική παράταξη «ΠΡΩΤΑ Η ΔΡΑΜΑ»… που πιστεύει πως το γκάλοπ είναι αναξιόπιστο… κάνοντας και αναγωγή στο 3,6% … μεταφράζοντάς το σε ψήφους … που είχε … ή πρόκειται να πάρει ο Ανέστης Τερζής … έχω να σας πω … πως μακάρι η δημοτική αυτή παράταξη … να καταφέρει να εκπροσωπείται στο επόμενο Δημοτικό συμβούλιο … και να ξέρετε πως δεν το γράφω … έτσι γιατί απλά θέλω να περάσω κάτι άλλο …».
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ένα άλλο δεξιό ψηφοδέλτιο στον Δήμο Δράμας ονειρεύεται κάποιος και στον ύπνο του και στον ξύπνιο του. Θεωρεί ότι μόνο έτσι ίσως έχει πιθανότητα να χάσει ο Δήμαρχος. Το θέμα είναι ότι ο συγκεκριμένος που έχει αυτό ως όνειρο ζωής, λείπει συνεχώς σε ταξίδια (καλά υποψιάζεστε δεν πληρώνει ο ίδιος τα ταξίδια του). Αυτές οι επαγγελματικές εκδρομές είναι η αιτία που δεν προλαβαίνει να ετοιμάσει το σχέδιό του. Όταν επιστρέφει έχει και άλλα κουτσομπολιά να διεκπεραιώσει. Και έτσι ο «στόχος» μένει πίσω. Όταν πάλι θα αποφασίσει να θέσει σε εφαρμογή το «στόχο» του τότε θα καταλάβει ότι είναι και πάλι μόνος.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ανανέωση θα προσπαθήσει να κάνει το ΠΑΣΟΚ της Δράμας (όχι ο Μιχάλης θα παραμείνει η βιτρίνα του) με στόχο να προσφέρει νέες προτάσεις στους περιφερειακούς δήμου του νομού Δράμας. Γράψτε ένα όνομα από τώρα και θυμηθείτε ότι θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος στον Δήμο Καλαμπακίου. Παγκράτης Ιορδανίδης. Έχουμε και άλλα ονόματα στο επόμενο τεύχος.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τελικά ποια παράταξη είναι η Αντιπολίτευση στον Δήμο της Δράμας; Εδώ και καιρό είχαμε υποψίες ότι η ομάδα του κ. Χαρακίδη και του κ. Μλεκάνη έχουν χάσει εκτός από τις εντυπώσεις και την ουσία, έναντι της ομάδας των «ανταρτών». Χαρακτηριστικό το παράδειγμα, με τις παρουσίες στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Η παράταξη «Πόλη+Ζωή» είχε τρομερή απαρτία με πέντε!!! συμβούλους (Κυριάκος Χαρακίδης, Μιχάλης Μλεκάνης, Παύλος Ζαχαριάδης, Λυμπέρης Λυμπερόπουλος και Σπύρος Κοτρίδης) παρόντες στα έδρανα. Η παράταξη «Πρώτα η Δράμα» είχε σε πλήρη απαρτία το βαρύ πυροβολικό με δύο συμβούλους (Ανέστης Τερζής, Γρηγόρης Μιχαηλίδης), τον πρόεδρο του Τ.Σ. Μοναστηρακίου (Θανάσης Τουλούμης) αλλά και τρία ακόμη στελέχη του ψηφοδελτίου της (Παναγιώτης Αθανασιάδης, εκπρόσωπος του κοινωνικού ΠΑ ΣΟΚ ! και τα μέλη της Ν.Ε. ΠΑ ΣΟΚ, Ευγενία Χαρμπαντίδου και Ελένη Προδρόμου). Είναι φανερό πλέον προς τα πού γέρνει η πλάστιγγα. Ας γνωρίζουν αυτοί που απειλούν στα παράθυρα της tv, ότι οφείλουν να είναι πιο μετρημένοι στις δηλώσεις τους, την στιγμή μάλιστα που είναι φανερό ότι δεν τους παίρνει για μεγάλα λόγια.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο γιατρός και δημοτικός σύμβουλος της «Πόλη+Ζωή» Λυμπέρης Λυμπερόπουλος είναι γνωστός στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου για δύο πράγματα. Πρώτον για την ευαισθησία του στα θέματα περιβάλλοντος (πυρκαγιές, νερό κτλ) και δεύτερον για τις υπερβολικές και πολλές φορές τραβηγμένες από τα μαλλιά δηλώσεις του. Το πρώτο προσόν πολλές φορές δικαιολογεί το δεύτερο. Τουλάχιστον αυτό συνέβη από τους συναδέλφους του, δημοτικούς συμβούλους των άλλων παρατάξεων, αλλά όχι από τους συντρόφους του. Οι δηλώσεις του περί επικίνδυνου και ακατάλληλου νερού «καταδικάστηκαν» από το δημοτικό συμβούλιο αλλά ο κ. Χατζηγιάννης, ο κ. Τσιαμπούσης και ο κ. Τερζής του βρήκαν ελαφρυντικά, ενώ δεν συνέβη το ίδιο με τους συμβούλους της παράταξής του που τον «άδειασαν» κανονικά. Σίγουρα ο Λυμπέρης θυμάται ότι αυτό δεν συνέβη για πρώτη φορά και ίσως περιμένει την τρίτη και φαρμακερή. Είναι ένας άνθρωπος που αν μη τι άλλο προσπαθεί με ανιδιοτέλεια και δεν ανέχεται μικροπολιτικά παιχνίδια στην πλάτη του. Καλός, καλός αλλά θα «γυρίσουν» τα μυαλά του.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στην ίδια συζήτηση για την καταλληλότητα του νερού της Δράμας και μετά τις επιστημονικές διαβεβαιώσεις που παρουσίασε η ΔΕΥΑΔ στο Σώμα ο κ. Μιχάλης Μλεκάνης εντόπισε κάτι «ύποπτο». Το γεγονός ότι πολλά στελέχη της συμπολίτευσης πήραν τον λόγο για να υπερασπιστούν αυτά που με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο δείχνουν οι δεκάδες επιστημονικές αναλύσεις, του φάνηκε περίεργο… Ο πρόεδρος του Δ.Σ. αγανακτισμένος τον διέκοψε… «Αυτό καταλάβατε εσείς από την όλη συζήτηση; Αυτό σας έμεινε;». Καμιά φορά ο ρόλος της αντιπολίτευσης δεν είναι εύκολος.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αυτοί οι συνάδελφοι στην εφημερίδα ΗΧΩ τελικά πρέπει να έχουν «σκάσει». Κάθε μέρα ανακαλύπτουν και έναν λόγο για να κριτικάρουν (επιτεθούν δηλαδή) τον Δήμαρχο της Δράμας. Αυτός δεν έχει απαντήσει σχεδόν ποτέ στα όσα συνεχώς και με δόση υπερβολής, του προσάπτουν. Από την άλλη τελευταία, ο Νίκος Σιμόπουλος (ΧΡΟΝΙΚΑ) έγραψε ένα σχόλιο και αμέσως με επιστολή του απάντησε ο Δήμαρχος. Αυτό δεν μπορούν να το χωνέψουν στην ΗΧΩ και το έχουν πάρει βαρέως. Και εσύ βρε Δήμαρχε κάνε τους την χάρη, δείξε τους ότι ενοχλείσαι… απάντησέ τους, έχουν και αυτοί «ισχυρή πένα» όπως ο Νίκος.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σε ουδέτερη έδρα (αίθουσα δημοτικού συμβουλίου) συναντήθηκαν οι εκλεκτοί συνάδελφοι Χαρούλα Παπατάσιου και Μάριος Ιμεδάν. Η Χαρούλα, σύμφωνα με πληροφορίες, μίλησε στον Μάριο σε άπταιστα «γαλλικά» και το μεγάλο αφεντικό της TV ΔΕΛΤΑ απάντησε σε «αράβικη αργκό». Η κόντρα δεν ανέδειξε νικητή και δώσανε ραντεβού στην αίθουσα του νομαρχιακού συμβουλίου τον επόμενο μήνα. Οι πληροφορίες που θέλουν συνάντηση των δύο συναδέλφων σε συνέντευξη τύπου διαψεύστηκαν από τον Μάριο γιατί όπως δήλωσε έχει «χαλασμένη κάμερα».
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ποιος πολιτικός παράγοντας που (προφητικά από τώρα σας λέμε) θα παίξει σπουδαίο ρόλο στα τοπικά μας πράγματα, έκανε μια σπουδαία μέχρι τώρα πολιτική πορεία; Ξεκίνησε την καριέρα του με το Παπανδρεϊκό (Ανδρέα) ΠΑΣΟΚ, συνέχισε με το ΔΗΚΚΙ του Τσοβόλα, εντάχθηκε στην Περιφερειακή Ένωση του Μιχάλη Χαραλαμπίδη, πολέμησε το ΠΑ ΣΟΚ του Σημίτη, στήριξε την Ν.Δ. του Κωστάκη (στις αρχές) και τώρα πάει προς το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου. Το γεγονός ότι «πάτωσε» όπου και αν πολιτεύτηκε είναι ένα ακόμη στοιχείο που θα βοηθήσει στην λύση του quiz. Τώρα επειδή ένας φίλος του θα βγει να μας κάνει ντα ντά, για το συγκεκριμένο quiz ένα πράγμα θα του πούμε …εμείς δεν είμαστε ανήλικα παιδιά για να μας τσιρίζει και να τρομάζουμε!!!.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Για άλλη μια φορά μας την έκανε ο Αβραμόπουλος…είπε ότι θα ερχόταν 1 Ιουλίου για τον εορτασμό της απελευθέρωσης της Δράμας, και στη συνέχεια το ακύρωσε. Ο λόγος; Μα φυσικά η αντικαπνιστική εκστρατεία. Δεν πειράζει φίλοι μου, εξάλλου τι να τον κάνουμε όταν έχουμε το «δεξί του χέρι» να μας λύνει όλα μας τα προβλήματα; Καλά κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε; Τον Τάκο εννοούμε φυσικά ! Ασφαλέστερη μέθοδος για να διαπιστώσει κανείς αν το νερό είναι κατάλληλο προς πόση, από να βάλει ένα βαμβακάκι με τούλι στο στόμιο της βρύσης, δεν υπάρχει, κατά τον θυμόσοφο Λυμπέρη. Αυτά υποστήριξε δημόσια και ξέσπασε πόλεμος χαρακωμάτων, στο Δημοτικό Συμβούλιο.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Χαρακίδης πάλι, για να υποστηρίξει την άποψη του, είπε ότι αν το νερό ήταν καλό δεν θα προσέφεραν στους δημοτικούς συμβούλους εμφιαλωμένο, αλλά θα είχαν κανάτες με νερό από τη βρύση. Αυτά άκουσε ο Θωμάς και φούντωσε. «Θα κάνω μια βρυσούλα έξω για να πίνεις με το ποτηράκι σου» του απάντησε…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

«Εδώ δεν υπάρχει δουλειά για του ιθαγενείς, τι να τους κάνουμε τους λαθρομετανάστες…», ήταν η άλλη πολύ πετυχημένη ατάκα του Κυριάκου, ο οποίος αντιλαμβανόμενος την γκάφα του, έσπευσε να επισημάνει ότι εννοούσε το τοπικό δυναμικό…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Γρηγόρης και ο Κώστας, οι συνεπώνυμοι, φλερτάρουν με τη Νομαρχία, ως επικεφαλής φυσικά. Ο πρώτος όμως βρίσκεται σε στάση αναμονής γιατί δεν είναι παιδί που πουλά συνεργασίες, ο δε δεύτερος, ως ευγενής, περιμένει να δει τι θα κάνει ο μεγάλος.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πριν από λίγους μήνες λέγαμε «εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος»… Σήμερα βρίσκονται σε διάσταση…. Θα πάρουν διαζύγιο ή θα τα ξαναβρούν; Εξάλλου δημοσιογραφία και πολιτική πάνε χέρι-χέρι, σαν τον Καρατζαφέρη…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Και μια και μιλάμε για έρωτες, τι σου κάνει αυτός ο κοντοπίθαρος με τα βέλη του…. Τελευταία έβαλε στο στόχαστρο του τους πολιτικούς…κι αυτοί, άβγαλτοι καθώς ήταν, ξεσάλωσαν … Παιδιά οι γεροντοέρωτες είναι επικίνδυνοι…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το θερμόμετρο στο Νευροκόπι πάντα δείχνει μεγάλα νούμερα… άλλοτε υπό του μηδέν και άλλοτε πάνω από το μηδέν. Πάντως οσονούπω θα σπάσει …από την μεγάλη κόντρα που θα αναπτυχθεί ανάμεσα στον πρώην και τον νυν….
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Άρχοντας, δεν είναι αυτός που απλώς κατέχει μια θέση, είναι αυτός που με την συμπεριφορά του σε κάνει «σκλάβο» του. Αυτό θα πρέπει να προβληματίσει πολύ σοβαρά κάποιους «άρχοντες» του τόπου, γιατί δυστυχώς γι’ αυτούς, «άρχοντας» είναι μόνον ένας και δικαίως κατέχει τον τίτλο αυτό και θεσμικά και ουσιαστικά.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σπύρο, ο μόνος τρόπος για να χάσει ο Θωμάς Μαργαρίτης της ερχόμενες δημοτικές εκλογές, είναι να τον υποστηρίξεις εσύ ! Εάν πάλι φέρεις και τα φιλαράκια του, είναι πολύ πιθανόν να μιλήσουμε για συντριβή !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δελτίο τιμών: η σαρδέλα αυτή την εποχή πωλείται προς δύο ευρώ το κιλό. Τα χαμψία προς ένα και πενήντα του ευρώ. Σε περίπτωση που πάτε στον ψαρά μετά τις μία το μεσημέρι, υπάρχει περίπτωση να σας τα δώσει δωρεάν ! Παραπαχύνατε με τα σάντουιτς και τα κριτσίνια !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το κακό ΠΑΣΟΚ σύσσωμος ο δημοσιογραφικός κόσμος της Δράμας το κατηγορούσε για την επιλογή εκπροσώπου που έστελνε στις εθνικές επετείους. Όλο κάτι τυχάρπαστους λέγαμε ότι μας στέλνουν. Αμ αυτή η ΝΔ δεν έχει ταίρι ! Ο κάθε απίθανος, εύκαιρος ή περαστικός, κορδώνεται ως τιμώμενο πρόσωπο, μπροστά στην εξέδρα των επισήμων. Η μόνη μεγάλη προσωπικότητα που έστειλαν ήταν ο Πάτροκλος από το υπουργείο εσωτερικών !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στην παρέλαση για την επέτειο των ελευθερίων της πόλης η κυβέρνηση ήταν να στείλει τον Αβραμόπουλο, δεν ήρθε… μετά διάλεξαν τον Καλαφάτη, ούτε αυτός ήρθε και στο τέλος ήρθε ένας αναπληρωτής, Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, του οποίου το όνομα, να μας συγχωρήσετε, δεν το συγκρατήσαμε ! Ας είμαστε ευχαριστημένη που δεν διάλεξαν τον γνωστό τελετάρχη, του πολιτικού γραφείου του πρώην υπουργού, κ. Πασχάλη Αλπίδη !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Κυριάκος Χαρακίδης, μέλος του διευρυμένου Νομαρχιακού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, δεν μπόρεσε να προσφέρει απολύτως τίποτα στον αγώνα των ευρωεκλογών, γιατί βρισκόταν στην Ρωσία. Τελικά πότε αυτός ο άνθρωπος θα προσφέρει κάτι στο ΠΑΣΟΚ; Η μήπως το ΠΑΣΟΚ είναι μόνο για να δίνει στον Κυριάκο.
(1 σχόλιο)  Σχολιάστε

Α! για να είμαστε δίκαιοι πρέπει να αναφέρουμε πως ο Κυριάκος συνείσφερε οικονομικά με το ποσό των 1500 ευρώ.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Μάριος Ιμεδάν (TV Δέλτα) επί το έργων, με την νέα υπερσύγχρονη ψηφιακή του κάμερα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Τάκος Ανδριόπουλος στο τελευταίο νομαρχιακό συμβούλιο. Δεν ξέρω αν δηλώνει η έκφρασή του θυμό ή νύστα ! Μάλλον νύστα και μάλιστα μεγάλη !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Τάσος Χατζηγιάννης στο εκλογικό κέντρο του ΠΑΣΟΚ. Δίπλα στο μέλος της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Γιώργο Καλαϊτζή. Με την πρώτη ματιά φαίνονται ίσοι στο μπόϊ. Με μία καλύτερη είναι εμφανή το πάτημα στο πεζούλι. Αν και κανονικά με την διαφορά στο αποτέλεσμα ο αγαπητός Τάσος θα έπρεπε να είναι αόρατος !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κώστας Μιχαηλίδης ή όπως αλλιώς λέμε «ο φόβος και ο τρόμος» ...του Νομαρχιακού Συμβουλίου.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Παναγιώτης Αλωνίδης. Ο πιο διάσημος κοντός της Δράμας. Σήμα κατατεθέν της πόλης και πάνω απ΄ όλα φίλος κολλητός του Νομάρχη, Κώστα Ευμοιρίδη. Η πληροφορία πως ετοιμάζει φωτογραφικό λεύκωμα του Ευμοιρίδη, εξετάζεται…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Παππούς έγινε πριν λίγες ημέρες ο Γιώργος Αραμπατζής του ομίλου Star. Η κόρη του, του χάρισε ένα χαριτωμένο και συνεχώς χαμογελαστό αγοράκι ! Γιώργο να σας ζήσει και να τον χαίρεστε τον …μπόμπιρα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Γιώργος Κάργας «οριώμενος» σε Νομαρχιακό Συμβούλιο. Ο παλιός καλός, ευγενικός Γιώργος έχει τελειώσει για κάποιους. Από εδώ και εμπρός μου φαίνεται πως με το όνομά του θα ακολουθεί το γνωστό “Ποιος είδε τον Κάργα και δεν φοβήθηκε !”
(1 σχόλιο)  Σχολιάστε

Ερώτηση αλλά και κουϊζ μαζί ! Ποιος είναι ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Δράμας. Ο Κοτρίδης σίγουρα δεν είναι ! Μήπως είναι: α) ο Μιχαήλ β) ο Μπλεκάνης γ) ο Λάτσας που στα τελευταίας πέντε φύλλα έγινε και πάλι ΠΑΣΟΚ;
(1 σχόλιο)  Σχολιάστε

Εθεάθη ο Κυριάκος Χαρακίδης να κολλάει αφίσες του ΠΑΣΟΚ για τις ευρωεκλογές στην κόκκινη πλατεία της Μόσχας. Η πληροφορία πως διαμαρτυρήθηκε έντονα ο Εφραίμ του βατοπαιδίου παραμένει ανεπιβεβαίωτη.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ποιο μέλος του ΠΑΣΟΚ με την αναλαμπή που του εξασφάλισε ο βουλευτής, προσπαθεί με το «κοντό μυαλό του» να εφαρμόσει προσωπικές εκκαθαρίσεις στο χώρο του ΠΑΣΟΚ. Όποιος τον ανακαλύψει κερδίζει την σωτηρία του, ενόψει κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ. Βρε σα δεν ντρεπόμαστε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στην εφημερίδα του έγκριτου υπήρξε άρθρο γνωστής αιρετής συμβούλου για την λαθρομετανάστευση. Εμείς προσωπικά αντέξαμε να διαβάσουμε μόνο την επικεφαλίδα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Προς έγκριτο. Όλοι εμείς που σύμφωνα με εσένα θέλουμε την καταστροφή σου, αποφασίσαμε να σου στέλνουμε sms για τα επερχόμενα γεύματα. Ο κοντός σε δουλεύει και χαλάς το ήδη τραυματισμένο προφίλ σου. Από τα πολλά σάντουιτς μάλλον θα σου προκύπτει !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Εθεάθη παρέα τουρλού στη Ρέμβη η οποία με την προσέλευση χοντρού, τριχωτού έγινε τουρλού-τουρλού. Ο χοντρός από μόνος του είναι ένα τουρλού !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Έφυγε ο Νικόλας στην Πέραμο αλλά όχι για διακοπές. Ανέλαβε να συνομιλεί με τις τουρκικές ακταιωρούς που περιπολούν στον κόλπο της Περάμου !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Γνωστός και μη εξαιρετέος, Παναγιώτης Αθανασιάδης, εκφραστής του Κοινωνικού ΠΑΣΟΚ στη Δράμα, ακούγεται πως ετοιμάζει την τρίτη λύση για το δήμο Δράμας, η οποία αφορά μία ενωτική, προοδευτική, πολυσυλλεκτική αλλά και με προοπτικές επιλογή. Το κακό για μερικούς είναι πως το παρελθόν έχει δείξει ότι η σχεδιασμοί του Παναγιώτη στέφονται σχεδόν πάντα με επιτυχία !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Προς Κική Χεριστανίδου. Το διοξείδιο του άνθρακα δεν έχει βάρος. Μάλλον το μπέρδεψες με τα ανθρακούχα αναψυκτικά, που προσδίδουν βάρος !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δήλωση για αλά καρτ συντρόφους στο ΠΑΣΟΚ από τον εκλεκτό σύντροφο Μιχαήλ Μλεκάνη και ο Υπουργός Οικονομικών, Παπαθανασίου, την άλλη μέρα αύξησε την φορολογία στα αλά καρτ !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ύστερα από την βαρυσήμαντη αυτή δήλωση του εκλεκτού συντρόφου, ο Λεωνίδας Γαλανόπουλος και ο Γιάννης Παπαδόπουλος απέστειλαν ευχαριστήρια μηνύματα στον σύντροφο Μλεκάνη για την αμέριστη πολιτική και ηθική συμπαράσταση που τους παρείχε στις δημοτικές εκλογές του 1994, 1998 και 2002…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μιχάλη όταν βγαίνει στην τηλεόραση μιλάς χαμηλόφωνα… να παίρνεις μαζί σου και ένα μικρό τηλεβόα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δημοσιογράφος που στα τελευταία φύλλα του που ξαναέγινε ΠΑΣΟΚ, έγραψε το αμίμητο: «ο Θωμάς Μαργαρίτης είναι ο μόνος που πρέπει να είναι υποψήφιος…» Το διαβάζαμε στο γραφείο και ήμασταν μεγάλη παρέα. Ο πιο εύσωμος βρίσκεται ακόμη στο νοσοκομείο τον έπιασε συχνοουρία από το παρατεταμένο γέλιο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Έγκριτε, εάν γράφεις τόσα πολλά για τραπέζια άλλαξε τον τίτλο της εφημερίδας σου και κάντο Τσελεμεντέ. Ξεκίνα με την συνταγή για το τουρλού !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Χρήστος Αηδόνης πίνει πολύ συχνά καφέ με τον έγκριτο… Συμπέρασμα η επανεκλογή του «παίζεται».
(1 σχόλιο)  Σχολιάστε

Σημαντικό ρόλο διαδραμάτισε στις ευρωεκλογές, ο γραμματέας της δημοτικής οργάνωσης ΠΑ ΣΟΚ δήμου Δράμας, ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος. Για πρώτη φορά μοιράστηκαν με τόση ταχύτητα τα σάντουιτς, οι χυμοί και τα νερά στα εκλογικά κέντρα ! Τελικά καμία δουλειά προς τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη δεν είναι ντροπή !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πρόβλεψη. Μετά από 22.323.715,68 δελτία τύπου ο Τάκος κατάλαβε πως έχουμε φτάσει στο 2030 και δεν έχει εκλεγεί ! Το δελτίο που αναφέρετε με δεκαδικά ψηφία έχει την εξής ερμηνεία: Το έγραφε ο έγκριτος αλλά δέχτηκε τηλεφώνημα ότι μέλος της Κ.Ε. της ΝΔ έχει πονοκέφαλο και πήγε να αγοράσει παυσίπονα και το άφησε στη μέση !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Συνεχίζει απτόητος από το 2007 τον προεκλογικό του αγώνα ο σύντροφος και φίλος, Γιάννης Κοτσαηλίδης. Το μόνο του πρόβλημα είναι πως κινδυνεύει να καεί στην προθέρμανση. Γιάννη, χαλαρότερα γιατί παραμονεύουν και θλάσεις !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Λέτε η γυναίκα υποψήφια του ΠΑΣΟΚ, στη θέση της Άννας Καρασαββίδου, να είναι η Χρυσούλα Μπιμπίκη; Μάλλον απίθανο, γιατί δεν νομίζω πως μπορεί μέλη της ίδια οικογένεια να είναι ταυτόχρονα συνυποψήφιοι !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Υπολογίστηκε για να ανατυπωθούν όλα τα δελτία τύπου του Τάκου σε όλες τις τοπικές εφημερίδες αποψιλώθηκε μία περιοχή στον Αμαζόνιο ίση με τη Μεσόγειο ! Ο έγκριτος με την χαρακτηριστική ευφυΐα που τον διακρίνει έπεισε το μέλος της Κ.Ε. της ΝΔ να γράφει ένα νέο άρθρο με θέμα τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της κοπής των δέντρων στο Αμαζόνιο. Το σχόλιο φίλο μου, ότι ανησυχούν για τα ξαδέλφια τους τα πιράνχας στο Αμαζόνιο, θεωρώ ότι αποτελεί ύψιστη μορφή κακίας !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σύμφωνα με έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες έχουν αρχίσει οι εξωθεσμικές συζητήσεις για τους υποψήφιους δημάρχους του ΠΑΣΟΚ στο δήμο Δράμας. Ο αριθμός αυτών έχει φτάσει στους πέντε και ψήνεται και ο έκτος. Μαζί με αυτούς αλλά στο τηγάνι ψήνεται μόνος του ο Κυριάκος Χαρακίδης !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Άννα Ελματζόγλου, σε διάλειμμα από το Νομαρχιακό Συμβούλιο. Η νεαρή σύμβουλος στηρίζει τον νομάρχη Κώστα Ευμοιρίδη σε όλες τις κινήσεις του. Η νεαρή επιστήμονας τιμά τον άνθρωπο που την συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιο αλλά και το κόμμα που υποστήρηξε την παράταξη «Αναγέννηση».
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ανέλαβε η Τότα υπεύθυνο πόστο στον Ερυθρό σταυρό. Ανυπομονώ να την δω να παρελαύνει κατά την μεγάλη παρέλαση της Θεσσαλονίκης της 28η Οκτωβρίου, φορώντας τις νέες στολές του Ε.Σ. σχεδιασμένες από τον γνωστό οίκο DG.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μαθαίνω πως πιέζει τον πατέρα της Θεόδωρο, ώστε να εισιτήρια του ΚΤΕΛ (τα χαρτάκια) να φέρουν την υπογραφή του οίκου Louis Vuitton.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Τάσος Τσιφκίνογλου είναι ταυτόχρονα σε όλα τα τοπικά κανάλια και παρακαλεί τα ονόματα που ακούγονται για προσχώρηση στο ΛΑΟΣ, να μείνουν στο καφενείο. Αγαπημένη του φυσικά διαφήμιση είναι η περίφημη των παγωτών που λέει το αμίμητο «…να φύγετε, να πάτε αλλού».
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πάμε πίσω στο ΠΑΣΟΚ. Χάνετε και πάλι η υπερνομαρχία. Στο συμπέρασμα αυτό οδηγηθήκαμε μετά από ανάληψη πρωτοβουλίας του έγκριτου να γκρεμίσει τον Νομάρχη !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν πως έστειλαν το Νικόλα στα μουσουλμανικά χωριά της Ξάνθης… αλλά με τα τσάτραπάτρα τουρκικά που ομιλεί οι μουσουλμάνοι κατάλαβαν ότι πρέπει να ψηφίσουν Κώστα…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Υπάρχει έντονη φημολογία που θέλει και πάλι την κάθοδο στο πολιτικό στίβο στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, του γνωστού και μη εξαιρετέου συντρόφου, ορμώμενου από το Μοναστηράκι, Γιάννη Παπουτσή. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τον στηρίζει απεριόριστα ο Χριστόφορος Κορυφίδης !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τα όπλα, καθαρίζονται, λαδώνονται και εξετάζεται η ευστοχία τους. Ο λόγος για αυτούς του ανυποχώρητους αντάρτες του ΠΑΣΟΚ στο δήμο Δράμας. Οι οποίοι στέλνουν μήνυμα προς αυτούς που δεν έλαβαν το μάθημά τους το 2006 και ειδικά προς τους δασκάλους της Ν.Ε., με το γνωστό ρητό «Η επανάληψη είναι η μήτηρ της μαθήσεως !».
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Φίλε και σύντροφε Χρήστο Αηδόνη πρέπει να μας διευκρινήσεις έγκαιρα εάν θα σε απασχολήσουν οι δημοτικές του δήμου Δράμας. Εάν ναι, πρέπει να ενημερώσεις άμεσα αυτούς τους άθλιους αντάρτες, γιατί μαθαίνω πως για εσένα η θάλασσα δεν θα είναι γιαούρτι όπως το 2006. Μαθαίνω πως θα κατέβουν στην Ιπποκράτους με λεωφορεία !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μετά από μεγάλη ησυχία ξεκινούν συνήθως οι καταιγίδες. Ο λόγος για τον αρχηγό της παράταξης «Πρώτα η Δράμα», Ανέστη Τερζή. Να δείτε που κατακαλόκαιρο θα έχουμε καταιγίδες με την υπογραφή του Τερζή !
(1 σχόλιο)  Σχολιάστε

Ανασχηματισμό ονειρεύεται στο ύπνο του ο Μαργαρίτης Τζίμας. Φωνάζει κλωτσάει και φυσικά το ίδιο κάνει γνωστός ταμένος ακόλουθός του.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αλήθεια γιατί δεν είχε κόσμο στην παρέλαση των «ελευθερίων»; Απλό, την εκφώνηση την έκανε ο Πασχάλης Αλπίδης ! Τα σχόλια δικά σας… Εμείς ψηφίζουμε Φυλακτό, έστω και με σακάκι κατακαλόκαιρο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Χάθηκαν από την πιάτσα οι εξής: Τάσος Χατζηγιάννης και Στέφανος Γεωργιάδης. Λόγω ζέστης το επίπεδο οξυγόνου αραιώνει από ένα ύψος και κάτω !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Σταύρος Δαϊλάκης εμφανίστηκε εντελώς ξαφνικά και εξαφανίστηκε εντελώς ξαφνικά. Άρα ήταν αυτός και όχι κάποιος άλλος που τον έμοιασε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ήταν να έρθει ο Αβραμόπουλος, ο οποίος τελικά τους πούλησε ! Από τα νεύρα τους κάποιοι στην ΝΔ κάπνιζαν σα φουγάρα την ημέρα της απαγόρευσης ! Καλά λέει ο Τάσος Μπουγάς στο γνωστό άσμα «πάρε μου μια πίπα, να κόψω το τσιγάρο».
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σε 15 μέρες από τώρα θα φάμε όλοι μαζί. Θα ενημερωθείτε σχετικώς με δελτίο τύπου από το γνωστό οπωροπωλείο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ισχυρές πιέσεις δέχεται το μέλος της Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ και γνωστός εύσωμος της δημοτικής παράταξης «Πρώτα η Δράμα», Γιώργος Καλαϊτζής, προκειμένου να αλλάξει στρατόπεδο στις δημοτικές εκλογές. Γεγονός που θεωρείτε εντελώς απίθανο πρώτον λόγω του ειδικού και σωματικού βάρους του αλλά και του γεγονότος πως είναι από τους πρωτεργάτες της παράταξης !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μέλι στάζει το στόμα του Αργύρη Πατακάκη για γνωστό δημοσιογράφο της πόλης. Με τον που το δει, αν δημοσιεύαμε αυτά που ξεστομίσει, το περιοδικό θα ήταν αυστηρώς ακατάλληλο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στοιχήματα πέφτουν στο ΠΑ ΣΟΚ, πως με την προκήρυξη των βουλευτικών εκλογών θα σκάσει μύτη και πάλι στη Δράμα, ο γνωστός υποψήφιος βουλευτής, υποψήφιος για υποψήφιος νομάρχης, υπερνομάρχης, περιφερειάρχης και τέως πάρεδρος. Τέτοια ακούει ο Λάζαρος Ζουρνατζής και ανεβάζει πίεση !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ακούστηκε σε παρέα, μεγάλη, συντρόφων του ΠΑΣΟΚ δια στόμαχος Ιωάννη Παπουτσή… «Σε περίπτωση κατάρτισης ισχυρού ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές… «ο Αηδόνης κινδυνεύει να εκλεγεί στην τρίτη θέση». Τα σχόλια δικά σας ή καλύτερα από τον Αηδόνη.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μεγάλη εκλογική μάχη έδωσε στις τελευταίες ευρωεκλογές η αναπληρώτρια της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ κα Νούλα Παρασίδου. Ξεπέρασε ακόμη και τον εαυτό της… πήγαινε πρωί και βράδυ στο κομμωτήριο ώστε να είναι κομμωτικά άψογη !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Φορτίζει τις μπαταρίες του για τις επερχόμενες δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές ο γνωστός ηπειρώτης κοτοπουλάς. Πολλοί σύντροφοι εντός του ΠΑ ΣΟΚ έχουν την λανθασμένη εντύπωση ότι τον έχουν καθαρίσει… ίδωμεν !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Γιάννη Στεφανίδη γνωρίζεις πως τα Lacoste που φοράς, τα παράγουν υποψήφιοι λαθρομετανάστες σε διάφορες φτωχές χώρες του κόσμου; Μήπως αγοράζοντας φιρμάτα ρούχα ενισχύεις το κεφάλαιο και την πλουτοκρατία. Σε προειδοποιώ πως μπορεί να χαρακτηριστείς ινστρούχτορας και συνοδοιπόρος της μπουρζουαζίας και δεκανίκι της δεξιάς φαυλοκρατίας ! Πρόσεξέ το σε παρακαλώ !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Γρηγόρης Μιχαηλίδης συνεχίζει αθόρυβα αλλά πάντα μεθοδικά τον πολιτικό αγώνα μέχρι τελικής δικαίωσης. Η ελπίδα φίλε και σύντροφε είναι που πεθαίνει τελευταία ! Καλό κουράγιο ! Πάντως όποιος τολμάει και όποιος επιθυμεί ας τον έχει αντίπαλο στις βουλευτικές εκλογές… ώστε να δούμε τελικά πόσα απίδια πιάνει ο σάκος !
(1 σχόλιο)  Σχολιάστε

Οργώνει όλη την περιφέρεια του νομού Δράμας ο Λάζαρος Ζουρνατζής. Το βαρύ πυροβολικό του ΠΑΣΟΚ, μάλλον έχει λάβει εγγυήσεις από την Ιπποκράτους και ξεκίνησε τον αγώνα για τις επερχόμενες εκλογές. Ο Λάζαρος όμως, κρατά τα χαρτιά του κλειστά αρκείτε στο να ενημερώνει τους πολίτες του νομού για την αναγκαιότητα να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Με την δυνατότητα που δίνει ο νόμος πλέον στους βουλευτές, ο Χρήστος Αηδόνης σκέφτεται να ανοίξει τουριστικό γραφείο, ώστε οι 12μηνες διακοπές που κάνει να του βγαίνουν πιο οικονομικά ! Δεν πιστεύω κ. Βουλευτά να την κάνετε off-shore;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Συγχαρητήρια στον Γραμματέα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ, σύντροφο και φίλο κ. Σπυρίδωνα Κοτρίδη για το εκλογικό αποτέλεσμα στο νομό. Μάθαμε πως ο επόμενος στόχος του είναι να “κοντύνει” λίγο τον Μλεκάνη για να μην λένε έξω οι σύντροφοι ότι τον έχει “καπελώσει” .
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σε ιδιαίτερα καλό φιλικό επίπεδο βρίσκονται τον τελευταίο καιρό οι σχέσεις του Χριστόφορου Κορυφίδη με τον Μιχάλη Μλεκάνη. Τελευταία δεν επικοινωνούν ούτε με σήματα μορς.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Μαργαρίτης Τζίμας μετά την όπερα μας μίλησε για πανεπιστήμιο στη Δράμα. Το χειμώνα που η πείνα θα φτάσει παντού, θα προσπαθήσει να μας πείσει πως τα συσσίτια είναι επίτευγμα της Νέας Δημοκρατίας !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ανέλαβε Νομαρχιακός Σύμβουλος μετά την παραίτηση του Αντωνιάδη, ο Θεόδωρος Χατζόπουλος. Τώρα είναι η ευκαιρία να πάει μπροστά η Νομαρχία !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Γνωστός στρατηλάτης δήμαρχος κίνησε να κατακτήσει όλα τα κόμματα. Γνωστός κοντός φαρμακοποιός κρατά στα χέρια του την τελευταία ανακάλυψη της φαρμακολογία, που ονομάζεται χάπι end.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Άφαντοι μετά τις ευρωεκλογές ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Σπύρος Κοτρίδης και ο βουλευτής, Χρήστος Αηδόνης. Οι κακές γλώσσες λένε πως ο Γραμματέας κάνει ιδιαίτερα μαθήματα ψαροντούφεκου στον βουλευτή. Η αμφίεση φυσικά, είναι ολόσωμη στολή δύτη ! Όσο για τον Μλεκάνη, που ακολουθεί την παρέα, λέγεται πως ετοιμάζει τα δολώματα ! Φυσικά και με αυτά τσακώνεται !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ούτε η βροχή σταμάτησε την επιτυχημένη παρουσία του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, σε αντίθεση με την παρουσία του Βαγγέλη Μεϊμεράκη, που ενώ ο καιρός ήταν αίθριος αντί να μετρούν κόσμο, μετρούσαν άδειες καρέκλες και ας είχαν και κλεισμένα δύο ΚΑΠΗ.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κυκλοφορεί έως φήμη αλλά δυσκολεύομαι να πιστέψω πως ο Κορυφίδης έχει κλείσει διακοπές μαζί με τον Μλεκάνη. Αυτές αν τελικά γίνουν, δεν θα είναι διακοπές αλλά σκηνή από την ταινία «μονομαχία στον πράσινο ήλιο».
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Όταν διαθέτεις Ferrari… δεν χρειάζεται να κάνεις διαφήμισει. Από την άλλη όταν έχει 500ράκι, θέλει την διαφήμισή του και τα συχνά σέρβις του ! Αυτό το γνωμικό μεταφέρεται το στη πολιτική σκηνή της Δράμας και θα καταλάβετε πως έχουμε φτάσει πάτο στην πολιτική εκπροσώπηση !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ακούστηκε πως ο Νομάρχης προκειμένου να μην χάσει τις επόμενες εκλογές είναι ικανός να κατεβάσει στο ψηφοδέλτιο ακόμη και τον Χρήστο Αηδόνη.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η αισιοδοξία έχει χαθεί από κάθε πολιτικό στέλεχος της τοπικής ΝΔ. Οι πλειοψηφία είναι της άποψης πως η κυβέρνηση μετρά μέρες (το ίδιο και όσοι κατέχουν θέσεις διορισμένες) και η περίπτωση ανάκαμψης είναι όνειρο θερινής νυκτός.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Με αγέρωχο και παλικαρίσιο παράστημα έκανε παρέλαση την 1η Ιουλίου με τον σύλλογο του Μοναστηρακίου ο γνωστός και ως παγκόσμιος, σύντροφος, Γιάννης Παπουτσής. Παιδιά, ο Γιάννης, έχει φουλάρει τις μηχανές του και ποιος τον κρατάει. Ας ελπίσουμε πως η ορμή του δεν θα εξαντληθεί μόνο στις παρελάσεις πολιτιστικού χαρακτήρα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Σπύρος με τον Ανέστη αντάμωσαν σε γιορτή κοινού φίλου. Οι θέσεις τους ήταν απομακρυσμένες αλλά σύντομα κάθισαν πλαϊ και τα είπαν μετά από αρκετό καιρό. Θέμα συζήτησης ήταν τα ποδοσφαιρικά, ο καιρός, το φαινόμενο Ελ Νίνιο και ο αγωγός Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τελικά, επιβεβαιώθηκαν τα παπαγαλάκια που η ΝΔ λάνσαρε στο προεκλογικό της σποτ. Θα θυμάστε που παπαγάλιζαν «φόροι, φόροι, φόροι !». Ε ήρθαν οι νέοι φόροι και αναμένονται και άλλοι από τον Οκτώβριο ! Κουράγιο συνέλληνες ! Θα ζήσουμε κι ας μας κατάντησαν φτωχούς !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η κ. Ελευθερία Χαραλαμπίδου, Νομαρχιακή Σύμβουλος και οσονούπω αντινομάρχης, δήλωσε ότι μετά από συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, στο πλαίσιο της συνεδρίασης της Κ.Ε. της Ν.Δ. στη Θεσσαλονίκη, το Υπουργείο είναι έτοιμο να δεχθεί αντιπροσωπεία του Ν.Σ., καθώς και να προωθήσει το αίτημα στην ΕΕ. Για το πυρηνικό εργοστάσιο λέμε, αυτό που ήδη το πήρε προσωπικά το θέμα ο κ. Νομάρχης και είχε και μια συνάντηση επί Βουλγαρικού εδάφους, προσφάτως! Ελευθερία, μήπως επειδή αυτό δεν το βλέπω να περπατάει, μπορείς να δεις τι τύχη είχαν εκείνες οι αναφορές, από φορείς του νομού, προς την ΕΕ για την ρύπανση του Νέστου;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μου είπε κάποιος φίλος ότι θα ήθελε να δει τον Τσελεμπή στην Ευρωβουλή για να λυθούν τα προβλήματα της χώρας μας. Τον ρώτησα τι εννοεί, και μου είπε: με την «τρέλα» που κουβαλά, θα δώσει καμιά κουτουλιά στον Μπαρόζο και θα λυθούν όλα μια και έξω… Εδώ που τα λέμε δεν έχει και άδικο. Μια ζωή με υποκλίσεις και με ευγενείς συμπεριφορές βρισκόμαστε στην απέξω, χρειαζόμαστε έναν πολιτικό με σθένος και τσαμπουκά που να οδηγεί τις διαπραγματεύσεις ένα βήμα πριν από το κενό. Εκεί γίνεται το καλύτερο ντίλ!
(1 σχόλιο)  Σχολιάστε

Ο Βασίλης Γιαννόπουλος, ο δήμαρχος Νευροκοπίου προεκλογικά, πήγε μετά την συγκέντρωση του Καρχιμάκη και στην ομιλία του Κώστα Ευμοιρίδη. Η επιστήμη με αυτή την πρωτόγνωρη πολιτική ιδιοφυία σηκώνει τα χέρια ψηλά ! Ο αγαπητός κατά τα άλλα στρατηγός, υποστηρίχθηκε στις δημοτικές από το ΠΑΣΟΚ, κατόπιν εγγράφτηκε στη ΝΔ, γυροφέρνει σε εκδηλώσεις όλων των κομμάτων και γλυκοκοιτάζει την εγγραφή του στο ΠΑΣΟΚ !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Βέβαια από την άλλη οι ΠΑΣΟΚοι που τον στήριξαν κάνουν την «πάπια» ! Θα μπορούσαν να τον «στριμώξουν άγρια» στο δημοτικό συμβούλιο αλλά είναι και τα μισθά στη μέση και είναι σοβαρός και «τσεπάτος» λόγος ώστε να κάτσουν στα αυγά τους. Ζήτω ο σοσιαλισμός !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δαϊλάκης και Αηδόνης το βράδυ τον εκλογών. Διακρίνω χειραψία ή κάνω λάθος;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Δημήτρης Τούμπανος, ο ειδικός συνεργάτης του Νομάρχη και υπασπιστής του. Στο στιγμιότυπο από την ομιλία του Ευμοιρίδη στο Ξενία, τσεκάρει ποιοι κοιτούν στραβά και δεν χειροκροτούν με θέρμη τον «αρχηγό» !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε