Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

ΘΕΜΑΤΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ιστορικό διατηρητέο μνημείο τα Βυζαντινά τείχη της Δράμας
Τα φυσικά αυτά εμπόδια, υπήρξαν καθοριστικά για την οριοθέτηση του Βυζαντινού περιβόλου και την έκταση της πόλης, με αποτέλεσμα ο οικισμός να βρίσκεται συμπυκνωμένος μέσα σε… »
(0 σχόλια)

Η Διένεξη των Λιγνιτών στη Δράμα
Η απόφαση της ΕΕ Και ενώ όλοι νομίζαμε ότι η υπόθεση λιγνίτης τελείωσε μια απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για θέματα μονοπωλίου, υποχρεώνει την Ελλάδα να διασφαλίσει μια… »
(2 σχόλια)

Θωμάς Μαργαρίτης: Ο Δήμαρχος όλων μας
Πολιτική για μένα, που έχω ουμανιστική αντίληψη για τα πράγματα, είναι προσφορά, είναι σεβασμός στον άνθρωπο, είναι αγάπη για τη δημιουργία, είναι η πίστη ότι η πρόοδος έρχεται… »
(2 σχόλια)

Ιερός Ναός Αγίας Σοφίας
Ο Ιερός Ναός της Αγίας Σοφίας είναι το παλιότερο σωζόμενο κτίσμα της Δράμας. Η ηλικία του υπερβαίνει ήδη τα χίλια χρόνια, αφού, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών, η… »
(3 σχόλια)

Γεύμα & συζήτηση με τον Παναγιώτη Αμαξόπουλο
-Ποιος ήταν ο σκοπός ίδρυσης της Συνεταιριστικής Τράπεζας; -Η Συνεταιριστική Τράπεζα Δράμας ξεκίνησε τη λειτουργία της πριν από 10 χρόνια και δημιουργήθηκε από τις ανάγκες της… »
(0 σχόλια)

Δράμα η πρωτεύουσα των Χριστουγέννων
Ο Δήμος Δράμας κατάφερε να κάνει την Ονειρούπολη να ξεχωρίζει, χωρίς να ξεθωριάζει, γιατί διατήρησε μία σταθερή φιλοσοφία. Δίνει ιδιαίτερη βάση στα δεκάδες διαδραστικά και… »
(1 σχόλιο)

Η Χρήση της Σάουνας και τα οφέλη της
Αφού έχετε διαβεβαιώσει το γυμναστήριο για την καλή σας φυσική κατάσταση και την άριστη υγεία σας (με τα αντίστοιχα ιατρικά πιστοποιητικά), κάντε ένα πολύ ζεστό μπάνιο και… »
(20 σχόλια)

Οι καπναποθήκες της Δράμας
Η καλλιέργεια του καπνού, ήταν η κύρια ασχολία των κατοίκων του κάμπου της Δράμας, και βασικός οικονομικός παράγοντας ανάπτυξης της από το 1800 περίπου και μετέπειτα. Από τη… »
(7 σχόλια)

Στέλιος Αθανασίου ο καλλιτέχνης με τις «μαγικές» ψηφίδες
Του έμαθε να παρατηρεί με κριτικό μάτι κάθε τι έμψυχο και άψυχο, μεταφέροντας το στο καμβά με περισσή ευαισθησία και αξιοζήλευτη τεχνική. Έτσι, στο πέρασμα του χρόνου, το… »
(1 σχόλιο)

Ο “Πύργος” των Μαυραετών Δημήτρης Σαμαράς δηλώνει: “Σταθμός για την καριέρα μου η Δόξα”
-Καλοκαίρι 2009, ήρθε η πρόταση απ' την Δόξα, πρώτα Χριστούγεννα στη Δράμα, μια αποτίμηση έως τώρα της ομάδας, και δική σου... -Η πορεία της ομάδας είναι καλή, σίγουρα αν αποφεύγαμε… »
(4 σχόλια)

Νέα δημοκρατία: 35χρόνια ζωής με επτά προέδρους
Η ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας 4 Οκτωμβρίου 1095 ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Καραμανλής ιδρύει τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Στην Ιδρυτική Διακήρυξη μεταξύ άλλων αναφέρονται: «Η Νέα… »
(1 σχόλιο)