Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά τις ευρωεκλογές ήρθαν και οι βουλευτικές του Οκτώβρη. Οι ψηφοφόροι πήγαν στις κάλπες, αλλά κάποιοι της ΝΔ δεν φόρεσαν τις κάλτσες και έτσι βγήκε το ΠΑΣΟΚ. Σωστά Κώστα μας; Οπότε φτάσαμε στο +11 και ήττα ήρθε λεβέντικα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τι έγινε βρε παιδιά της ΝΔ; Σας γύρισαν την πλάτη οι δεμένοι ψηφοφόροι σας; Αυτοί για τους οποίους δώσατε τόσους πετυχημένους αγώνες ! Πανεπιστήμια, φυλακές, εφετεία, σόφτεξ, κάθετοι άξονες κλπ. Σα δεν ντρέπονται οι αχάριστοι δραμινοί. Τόσα έργα, τόσος ιδρώτας, τόσα δελτία τύπου από τον Τάκο και αυτοί δεν εκτίμησαν τίποτα και ψήφισαν αλλού. Ντροπή και αίσχος !
(1 σχόλιο)  Σχολιάστε

Πρώτος βουλευτής στο ΠΑ ΣΟΚ αλλά και πρώτος βουλευτής στο Ν. Δράμας για μία ακόμη φορά ο Χρήστος Αηδόνης. Αυτός ξέρει… το παιχνίδι καλύτερα ! Δεύτερη βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ, η Χαρά Κεφαλίδου. Η επιστήθια φίλη του Χρήστου Αηδόνη που τον γέμισε χαρά ! Βρε πως αγαπιούνται αυτά τα συντρόφια ! Μέλι στάζουν τα χείλια και των δυο όταν μιλούν ο ένας για τον άλλο ! Τέτοια αγάπη δεν έχω ξαναδεί ! Ακόμη και η αγάπη του Κώστα για το Θωμά, είναι ένα τίποτα μπροστά της !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Γέμισε από ανθοδέσμες το πολιτικό γραφείο της Χαράς Κεφαλίδου μετά την εκλογή της. Μάθαμε πως οι περισσότερες είχαν αποστολέα τον σύντροφο Μιχάλη Μλεκάνη ! Μόνο που όλες ήταν γεμάτες αγκάθια !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Επιβεβαιώθηκε τελικά ότι “κλείδωσε” η υποψηφιότητα του Λάζαρου Ζουρνατζή. Μόνο που το κλειδί έκλεισε τον ίδιο στο σπίτι του ! Εμείς πάντως Λάζαρε συνεχίζουμε να σ΄ αγαπάμε ! Αλλά μόνο εμείς απ΄ ότι φαίνεται !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πρώτος και μόνος βουλευτής στη ΝΔ, ο συμπαθέστατος στους περισσότερους δραμινούς, ο φίλος του λαού, το λαϊκό παιδί, Μαργαρίτης Τζίμας ! Ο πρώην δήμαρχος και πρώην υπουργός ενός ανύπαρκτου υπουργείου με του Χριστού την πίστη την Αγία (αυτό είναι κλεμμένο από τον Σταύρο Παπαδόπουλο) τα κατάφερε και για πρώτη φορά εκλέχτηκε πρώτος βουλευτής !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Έπεισε ο λόγος του ! Οι δραμινοί που τον ψήφισαν έβλεπαν το απέραντο εργοτάξιο στο οποίο μετέτρεψε η κυβέρνηση της ΝΔ το Ν. Δράμας, τις νέες θέσεις εργασίας, τη νέα πανεπιστημιακή σχολή, τον δρόμο Δράμα —Αμφίπολη, την όπερα, το επίδομα παραμεθορίων που απολάμβαναν οι δημόσιοι υπάλληλοι και φυσικά την επιτομή του βουλευτικού του βίου συμπυκνωμένη στη φράση “...ο ειδικός φρουρός εκπαιδεύτηκε επί ΠΑΣΟΚ”.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αυτά άκουγαν οι δραμινοί, έβλεπαν και τον Πασχάλη πίσω στο πλάνο, δεν σήκωνε ο Δαϊλακης το τηλέφωνο, δεν μοίρασε αναπτήρες ο Σταύρος, η ΝΟΔΕ έλεγε κάτι ακαταλαβίστικα, ήρθε και ο Κυριαζίδης και χάθηκε η έδρα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πρώτη γυναίκα βουλευτίνα στην ιστορία του Ν. Δράμας, η Χαρά Κεφαλίδου. Και μάλιστα με προεκλογικό αγώνα 20 ημερών. Φανταστείτε να είχε μπροστά της περισσότερο χρόνο ! Έπεται και συνέχεια θα μου πείτε …και θα συμφωνήσω μαζί σας. Μόνο που κάποιοι φίλοι μου δεξιοί λυπήθηκαν γιατί ήθελαν αυτή την πρωτιά για συγκεκριμένες κορασίδες και νεάνιδες της ΝΔ, με πλούσιο έργο εντός και εκτός των συνόρων, οι οποίες κατά τα λεγόμενα των ανθρώπων που τις στήριζαν σε ενδεχόμενη κάθοδο στις βουλευτικές εκλογές, είχαν το επιχείρημα ότι αυτές πράγματι μπορούν και ξέρουν να ανακουφίσουν το δραμινό λαό !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος πρέπει να έκανε μαθηματικούς υπολογισμούς πριν κατέλθει στις εκλογές. Έχασε τόσους σταυρούς, όσους ακριβώς χρειαζόταν ώστε να μην εκλεγεί βουλευτής ! Είναι μία ξεχωριστή ικανότητα και αυτή και πρέπει να εκτιμηθεί αναλόγως ! Ερώτημα: Πόντιος είσαι;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Συγχαρητήρια αξίζουν στον Γιάννη Τελλίδη, για τον τίμιο και καθαρό αγώνα που έδωσε… Δυστυχώς όμως Γιάννη μου, έμαθες έστω και αργά πως τα αυγά δεν τ΄ αλωνίζουν ! Α ! Αγαπητέ Γιάννη, σου έχω και μία ερώτηση… ο Κουμπάρος σου ήταν μαζί σου ή με τον Αηδόνη;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σταύρε Παπαδόπουλε, σπάω το κεφάλι μου να βρω γιατί δεν το κατάφερες αυτή τη φορά. Κατέληξα στο συμπέρασμα πως η επιλογή σου να μην μοιράσεις αναπτήρες με το φοβερό σύνθημα “σταυρό στο Σταύρο” είναι η αιτία ! Άσε που εμπιστεύτηκες και τον Κώστα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στωικά και με ολύμπια ψυχραιμία δέχτηκε την ήττα του ο Δημήτρης Κυριαζίδης. Απλά μετά εξέδωσε συνολικά περισσότερα δελτία τύπου και από τον αλήστου μνήμης, Τάκο ! Όπως μάθαμε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ κ.κ. Θωμάς Ιωαννίδης ακόμη τρέχει —τα σκονισμένα παπούτσια επιστρέφουν, ενώ ο Ευμοιρίδης είπε το γνωστό “…εγώ είμαι Νομάρχης”.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κατέρρευσε η ΝΔ στη Δράμα, ένα από τα ισχυρότερα προπύργια αλλά μόνο ο Στέργιος Τσούκας της επομένη των εθνικών εκλογών παραιτήθηκε από τη ΝΟΔΕ, αναλαμβάνοντας το μερίδιο ευθύνης που του αντιστοιχεί ! Ρε παλικάρια, κανένας άλλος δεν είχε την ευθιξία; Κανένας ! Δεν ασχολούνται με μικρότητες… αρκούνται στο να απολαμβάνουν τα υλικά αγαθά που γεύονται ως Νεοδημοκράτες ! Σα δεν ντρέπεστε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Καλέ τι ομορφιές είναι αυτές στην Περιφέρεια. Τί Σταμάτης και ανοιξιάτικα άλογα. Εδώ μιλάμε για στελεχάρα που ακούει στο όνομα Θεοδώρα Κόκλα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Θα ακολουθήσει τον Κώστα Ευμορίδη σε όποιο δρόμο επιλέξει, δήλωσε ο Γιώργος Κάργας ! Δηλαδή εάν αποφασίσει να αποσυρθεί μεγάλος άνθρωπος είναι …θα κάνεις το ίδιο;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αυτός ο Ευμοιρίδης, στην προηγούμενη ζωή του πρέπει να ήταν ο Ιανός, ο Θεός που άλλαζε πρόσωπα κατά το δοκούν ! Έτσι και ο Κώστας είναι ανάλογα με την περίπτωση, ή τέως βουλευτής ή μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ ή πρώην δικηγόρος ή κάτοικος της πόλεως Δράμας. Υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας δεν δήλωσε ότι θέλει να είναι, αυτό το δήλωσαν τα παπαγαλάκια του ! Οπότε Κώστα, μπορείς να λάβεις ακόμη μία ιδιότητα, αυτή του εκτροφέα ωδικών πτηνών !
(1 σχόλιο)  Σχολιάστε

Μονοπώλιο αποτελεί για τους βουλευτές του Ν. Δράμας, η τιμητική θέση του κοσμήτορα της Ελληνικής Βουλής. Την σκυτάλη από τον Ευμοιρίδη και τον Δαϊλάκη πήρε ο φερόμενος ως υφυπουργός αθλητισμού, κ.κ. Αηδόνης. Βέβαια για να μη σε στεναχωρήσει ο Πρόεδρος Παπανδρέου George σου έδωσε και τα κλειδιά της βιβλιοθήκης της Βουλής των Ελλήνων ! Χρήστο, φρόντισε στον πρώτο ανασχηματισμό να ανακάμψεις, γιατί την καζούρα που μου κάνουν για τον υπουργιλίκι, δεν την αντέχω με τίποτα ! Άσε που όποιος γίνεται κοσμήτορας δεν ξαναεκλέγεται !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από το πολιτικό παρασκήνιο, ο Στάθης Ρεστέμης, υπέβαλε αίτηση μέσω διαδικτύου για την θέση του Διοικητή του Θεραπευτηρίου Δράμας, ώστε να συνεχίσει το μεγαλόπνοο έργο του ! Δεν επιβεβαίωσα όμως την φήμη που λέει πως για την περίπτωσή του έχει μεριμνήσει και ο ίδιο ο πρόεδρος Σαμαράς με τηλεφώνημα στον πρωθυπουργό ! Ο Πρόεδρος Στάθη μου, ποτέ δεν θα ξεχάσει την βοήθεια που του προσέφερες στις εσωκομματικές εκλογές. Για αυτό περπατά και μονολογεί μέσα στη Ρηγίλλης “…ποτέ Στάθη !”.
(1 σχόλιο)  Σχολιάστε

Ο Γενικός Γραμματέας της Νομαρχίας δεν μπόρεσε να υποβάλλει αίτηση για Γενικός Γραμματέας Υπουργείου διότι: α) Έχει εξαιρετικό φόρτο εργασίας στη Νομαρχία β) Το ίδιο χρονικό διάστημα το καφέ Ρέμβη ήταν κλειστό και δεν μπορούσε να διαβάσει άνετα την εφημερίδα του και να ενημερωθεί ! γ) Στη χρήση Η/Υ βρίσκεται ακόμη στο μάθημα: “καταρχάς συνδέουμε τον υπολογιστή με το ρεύμα”.
(1 σχόλιο)  Σχολιάστε

Φήμες λένε ότι προσπάθησαν να τον βοηθήσουν ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου και οι Αντινομάρχες αλλά μπερδεύτηκαν !!!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο σύντροφος Μιχάλης Μλεκάνης, ολημερής και ολονυκτίς αγωνίζεται προκειμένου να καταλάβει ο επιστήθιος φίλος του, Παπουτσής Γιάννης, την θέση του περιφερειακού διευθυντή εκπαίδευσης. Ο Συμπαθής Γιάννης, συγκεντρώνει όλα τα τυπικά προσόντα για την συγκεκριμένη θέση …πλην ενός ! Το όριο του ύψους που έχει θέση ο Πρόεδρος Παπανδρέου, το 1,80. Γιάννη, δυστυχώς είσαι χαμένος από χέρι !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δυστυχώς για εμάς, αλλά είναι γεγονός πως κινδυνεύουμε, ο Γραμματέας Σπύρος Κοτρίδης, να ανακηρυχθεί ως ο πιο πετυχημένος Γραμματέας στην ιστορία του ΠΑ ΣΟΚ στο Ν. Δράμας. Ο ίδιος προσπαθεί να μας διαφυλάξει από αυτό, με τις ανεκδιήγητες συμπεριφορές του στο Δημοτικό Συμβούλιο. Εύγε, Σπύρο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η στήλη πληροφορεί τον Δήμαρχο Δράμας ότι στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Σπύρος θα εισηγηθεί όπως στα πλαίσια της Ονειρούπολης, να δοθεί συναυλία από το πολύ γνωστό συγκρότημα των 80΄s “Τα αδέσποτα σκυλιά”.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μια που λέμε για την Ονειρούπολη, καλό είναι να αναφέρουμε και την εξαιρετική συμβολή της Νομαρχίας Δράμας στον πετυχημένο αυτό θεσμό ! Ελέγχουμε τις φήμες που θέλουν να έγινε πρόταση στο Νομάρχη να εμπλουτίσει με περισσότερες χριστουγεννιάτικες φιγούρες τη μεγάλη αυτή γιορτή, λαμβάνοντας ενεργά ρόλο ο ίδιος και το περιβάλλον του. Πάμε τώρα στις φιγούρες. Το πρώτο πράγμα που τους ήρθε στο μυαλό ήταν οι καλικάτζαροι αλλά σκέφτηκαν πως αυτοί θα τρόμαζαν τα παιδιά που είναι μελλοντικοί ψηφοφόροι του Κώστα, στις εκλογές του 2030 ! Ο Κερατούλης θεωρήθηκε …τολμηρό ! Οι νεράιδες είχαν αδυναμία να κατανοήσουν ότι έπρεπε να γεμίζουν με χαρά τους μικρούς και όχι τους μεγάλους ! Οπότε στράφηκαν σε μορφές της καθημερινότητας, κάτι σαν τον Νικόλα …ας πούμε ! Αυτός θεωρήθηκε πως εμπίπτει στην κατηγορία καλικάτζαρος και απορρίφτηκε εκ νέου ! Οι υπόλοιπες φιγούρες τις καθημερινότητας, δηλαδή, ο σκληρά εργαζόμενος δημόσιος υπάλληλος, ο τεμπέλης, ο Πρόεδρος και ο χοντρός μαυριδερός δεν προτάθηκαν διότι ζήτησαν εκτός έδρας !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Συγχαρητήρια δέχεται ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δράμας, κ.κ. Χαρακίδης για το περίπτερο που έστησε και την αμέριστη συμπαράστασή του στην Ονειρούπολη. Η ένστασή μας πηγάζει από το γεγονός ότι το περίπτερο του επιμελητηρίου στήθηκε στην Ονειρούπολη της Κεϋλάνης !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Για να μην ξεχνιόμαστε… θυμίζουμε πως ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου έχει να επισκεφτεί την πιο πετυχημένη εκδήλωση της Δράμας και όχι μόνο …από το 2004. Άλλωστε τι να κάνει εκεί ! Δεν σερβίρουν καπουτσίνο, ζεστά κρουασάν, kiss Loren, maron γλασέ αλλά ούτε κρασί nouveau !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πωλούνται πεπαλαιωμένα υλικά (εργατοπατέρες, αγροτοπατέρες, κομματάρχες, γραμματείς, σύμβουλοι, πρόεδροι με πείρα) Πληροφορίες όπισθεν της ΝΟΔΕ ΝΔ Δράμας.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Έμαθα πως ο Δημοσθένης Ανδριόπουλος δήλωσε πως αποσύρεται από την πολιτική και θα ασχοληθεί με το νέο του σπίτι αλλά και με την προώθηση φίλων του στην πολιτική ! Ρε Τάκο, την δική σου τόσο σύντομη καριέρα …γιατί δεν την προώθησες !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Χαρά Κεφαλίδου σε βλέπω συχνά πυκνά εξώφυλλο στην εφημερίδα του Σπύρου. Να ξέρεις αυτό δεν είναι και τόσο καλό. Όποιον προβάλει —ο αγαπητός κατά τα άλλα Κερκυραίος δημοσιογράφος γρήγορα αποχωρεί από την πολιτική σκηνή ή μήπως σας ενώνει ο κοινός σας φίλος, ο Δήμος, ο αστυνομικός σου;
(1 σχόλιο)  Σχολιάστε

Αγαστές και φιλικότατες σχέσεις διατηρούν το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο Σπύρος Κοτρίδης και η Ζωή Καριοφυλλίδου. Ομιλούν γαλλικά από το πρωί μέχρι το βράδυ στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά ο σοφός λαός λέει ότι πίσω από τα μεγάλα μίση κρύβονται μεγάλοι έρωτες ! Σπύρο πρόσεχε, γιατί μαθαίνω πως έχεις αντίζηλο τον Μλεκάνη !!!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Νύχτα, μαύρα μεσάνυχτα, δήλωσε ο Ανέστης Τερζής, ότι θα φύγουν ορισμένα μέλη της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ, με το που δεν θα στηριχθεί ο Κυριάκος Χαρακίδης από το Κίνημα. Τα μέλη της παράταξης “Πρώτα η Δράμα” έχουν ήδη έτοιμη την φιέστα του αποχαιρετισμού ! Το πανό που θα αναρτηθεί, θα έχει το σύνθημα ΄΄Στο καλό και να μας γράφεις΄΄ υπό τους ήχους του γνωστού λαϊκού άσματος “…ρίξε στο κορμί μου σπίρτο, να πυρπολυθώ”.
(1 σχόλιο)  Σχολιάστε

Επίτιμο φίλο του ΠΑΣΟΚ, μια και δεν μπορεί να γίνει μέλος για ευνόητους λόγους θέλουν να κάνουν τον Χαρακίδη τα μέλη της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ, για το γεγονός ότι εμφανίζεται μία φορά κάθε τέσσερα χρόνια —τόσο συχνά για να βοηθήσει με την οικονομική του ενίσχυση. Κυριάκο, μήπως σε εκμεταλλεύονται τελικά αυτοί οι παλιοΠΑΣΟΚΟΙ !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Λιγότερο από ένα χρόνο πριν από τις δημοτικές εκλογές του 2010. Πολλοί οι υποψήφιοι για τον δημαρχιακό θώκο από την ΝΔ κανένας ακόμη από το ΠΑΣΟΚ. Τον άσσο που κρύβει ο Σπύρος Κοτρίδης ο Χρήστος Αηδόνης δηλαδή θα τον βγάλει στον κατάλληλο χρόνο ! Κυριάκο, μην τρέφεις φρούδες ελπίδες, στο λέω για να μην στενοχωρηθείς !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Με ανυπομονησία περιμένει ο δραμινός λαός την επανεμφάνιση του εκπροσώπου του “Κοινωνικού ΠΑΣΟΚ”, κ.κ. Παναγιώτη Αθανασιάδη στα τηλεοπτικά δίκτυα του νομού. Οι φήμες λένε ότι περιμένει τον έτερο καπαδόκη και γνωστό κοτοπουλά, Δημήτρη Θεοδοσίου να τελειώσει με την μεταφορά των κουτσουλιών που έχει αναλάβει, ώστε να ταράξουν και πάλι τα λιμνάζοντα πολιτικά νερά !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Με περίσσια αγωνία περιμένει την επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά και νέου προέδρου της ΝΔ να μην ξεχνιόμαστε ο Κώστας Ευμοιρίδης. Δικαιολογημένη η αγωνία του ενόψει της καθόδου…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τελικά Ελευθερία Χαραλαμπίδου θα παραιτηθείς από μέλος της ΝΔ όπως διέδιδες μανιωδώς, εάν εκλεγεί ο Αντώνης; Κάν΄ το… κανένας δεν θα στενοχωρηθεί… να ΄σαι σίγουρη ! Η μάλλον μπορεί να στενοχωρηθεί ο συνοδοιπόρος σου στην πολιτική Σπύρος Λάτσας ! Ο οποίος στα τελευταία φύλλα ως γνωστών έγινε και πάλι ΠΑΣΟΚ !
(4 σχόλια)  Σχολιάστε

Έλαβα κάποιες φωτογραφίες που δείχνουν την Ελευθερία να χαιρετά θερμότατα τον Αντώνη. Είμαι σίγουρος ότι αυτές …είναι μοντάζ !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τα στελέχη —σχεδόν όλα, οι δημογέροντες, οι μηχανισμοί, οι κλίκες, οι σοφοί και όλοι οι απίθανοι και απίστευτοι το φυσάνε και δεν κρυώνει. Στήριξαν την Ντόρα αλλά ο κόσμος τους γύρισε την πλάτη και ψήφισε Αντώνη. Κι όμως και αυτό το μήνυμα δεν το έλαβαν σοβαρά υπ΄ όψην τους. Άρχισαν τα μισόλογα, ότι η βάση δεν είναι ώριμη, ότι όσοι ψήφισαν δεν είναι ΝΔ κλπ. Καλά τόσο πολύ φοβάστε τον κόσμο που σας ψήφιζε όλα αυτά τα χρόνια !
(1 σχόλιο)  Σχολιάστε

Η Παράταξη του Χαρακίδη σε πλήρη απαρτία. Τέσσερις με το ζόρι προσπαθούν να λύσουν τα προβλήματα της πόλης !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ευμοιρίδης! Κάνω ότι μπορώ! Έβγαλε τα εσώψυχά του ο Ευμοιρίδης σε συνέντευξή του σε τηλεοπτική εκπομπή. Παλιότερα, λέει, ο γερόλυκος της πολιτικής, έπαιρνα τηλέφωνο σε 100 άτομα και το σήκωναν 95 και οι 90 έλεγαν ναι σε ότι τους έλεγα. Τώρα στους 100 το σηκώνουν οι 50, οι 30 λένε ναι μεν αλλά και οι 20 μάλλον καλά !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η διαδικασία αυτή ήταν ίσως η μοναδική όπου ο κόσμος ερχόταν να ψηφίσει και ορισμένοι ίδρωναν ! Καλά δεν θέλετε τον κόσμο δίπλα στο κόμμα σας; Όχι ε; Τον θέλετε να σέρνεται πίσω από το κόμμα ! Να ΄στε εσείς μπροστά και ο κόσμος να σας ακολουθεί όπως το βόδι που το βάζουν στο μονοπάτι και πηγαίνει ! Ε λοιπόν ο κόσμος ξύπνησε ! Σιχάθηκε να σας βλέπει να μασουλάτε μισθούς, σιχάθηκε να βλέπει ο τόπος του να πηγαίνει πίσω, να μην έχει δουλειά, σιχάθηκε να στήνεται έξω από τα γραφεία σας τα ανακαινισμένα και να σας παρακαλά…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Μαργαρίτης Τζίμας κρύφτηκε πίσω από την ουδετερότητα. Ο λαλίστατος επί παντός επιστητού, σε αυτή την τόσο σημαντική για το κόμμα του αλλά και τη χώρα διαδικασία… σώπασε ! Η δειλία στην πολιτική χαρακτηρίζει τους υποτακτικούς των κομμάτων. Οι ελεύθεροι πολιτικοί λένε την άποψή τους ελεύθερα και την υποστηρίζουν με επιχειρήματα. Δεν παρέλειψε βέβαια την επομένη, να στείλει δελτίο τύπου με θέμα την επόμενη ημέρα της ΝΔ. Γεια σου ρε Τζίμα με τα δελτία σου !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

“Το ποτό της ειρήνης”, κέρασε ο Ευμοιρίδης στους φίλους και τα μέλη της ΝΔ την επομένη των εκλογών. Τα Ντοράκια γνωστά και ως Doritos ήταν όλα εκεί, ενώ ελάχιστοι από τους υποστηρικτές του Αντώνη παραβρέθηκαν και αυτοί μάλλον από υποχρέωση. Γενικά η εκδήλωση δεν είχε κόσμο. Ακόμη και η Αλίκη στα ΚΑΠΗ περισσότερο μαζεύει !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το είδαμε κι αυτό ! Στην συγκέντρωση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Δράμα ένας κύριος πήρε αγκαζέ τον γνωστό βουλευτή για να τον συστήσει στην κόρη του. Ο στόχος ήταν προφανής… ήθελε με το μυαλό του να την βαπτίσει στην κολυμβήθρα των στελεχών του κόμματος !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Παρά το γεγονός πως ο Γρηγόρης Μιχαηλίδης, τράβηξε αυτά που τράβηξε από το ΠΑΣΟΚ, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την σοβαρή και έντιμη στάση του σε όλη την προεκλογική περίοδο των εκλογών του Οκτώβρη. Ο Γρηγόρης δεν πήρε μέρος σε ομάδες στήριξης κανενός, σεβάστηκε την θέση του Δημοτικού Συμβούλου, έδειξε το πολιτικό του επίπεδο.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

ΚΟΥΪΖ: Ποιος γνωστός πολιτικός παράγοντας —ο Θεός να τον πει παράγοντα θέλησε να κάνει παιχνιδάκια υπέρ της Ντόρας στην διαδικασία των εκλογών της ΝΔ. Δεν τα κατάφερε γιατί τον πήραν γραμμή οι Σαμαρικοί και την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια… Ο εν λόγω κύριος προεκλογικά παρίστατο σε συγκεντρώσεις του Σαμαρά… η φράση διχασμένη προσωπικότητα είναι μικρή ώστε να χαρακτηρίζει την συμπεριφορά του φαιδρού αυτού προσώπου !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο αγαπητός Στέφανος Γεωργιάδης μέχρι αργά το βράδυ έλεγε σε όλους πως θα κερδίσει η Ντόρα με ποσοστό 52%, είχε επικοινωνήσει με το γραφείο της και του το είχαν επιβεβαιώσει ! Κατά την καταμέτρηση το χρώμα του άλλαζε διαρκώς. Ξεκίνησε από κανονικό, έγινε κατακόκκινο και στο τέλος χλωμό ! Όσο για την κονκάρδα που με καμάρι κόλλησε στο στήθος του, πολλοί είναι αυτοί που είπαν πως ήταν μεγαλύτερη από τον ίδιο !!!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κονκάρδα της Ντόρας φόρεσε και ο Ευμοιρίδης, ο οποίος στήθηκε από τις πέντε το πρωϊ, με το σκεπτικό να επηρεάσει με προσωπική παρέμβαση το εκλογικό σώμα. Τα μπινελίκια που έτρωγε στα πηγαδάκια δεν επιτρέπεται να γραφτούν, γιατί θα γίνει το περιοδικό μας ακατάλληλο. Πάντως νωρίς κατάλαβε πως τα πράγματα δεν πάνε καλά και κλείστηκε στο γραφείο του. Πώς άλλαξαν οι εποχές Κώστα… θυμάσαι παλιά που έκανες ότι ήθελες, αργότερα ότι μπορούσες και τώρα… Κώστα, μήπως σε κάνουν ότι θέλουν;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μαθαίνω πως τα περί καθόδου του Ευμοιρίδη στο δήμο είναι πυροτέχνημα ώστε να πιέσει τη ΝΔ και να τον ανακηρύξει υποψήφιο περιφερειάρχη ! Την θέση αυτή την εποφθαλμιά και ο Τάτσης. Καλά αυτά τα “λυκόπουλα” δεν έχουν αντιληφθεί πως η ΝΔ δεν γίνεται να διεκδικήσει την περιφέρεια με παλιά υλικά !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σε ρυθμούς Ονειρούπολης όλη η Δράμα και όχι μόνο. Χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα, που φέρνουν μαζί τους την ελπίδα στους δραμινούς και το μήνυμα που λέει πως υπάρχουμε, πως είμαστε ζωντανοί ! Όχι κύριοι, κάθε κυβέρνησης των Αθηνών, δεν είμαστε μόνο τρεις έδρες βουλευτών κατοίκων Αθήνών, είμαστε ενεργοί πολίτες και όταν μας δίνεται η ευκαιρία φτιάχνουμε πράγματα που αξίζουν ! Θερμά συγχαρητήρια στους ανώνυμους εθελοντές του δήμου Δράμας, που πίστεψαν στις δυνάμεις τους και δίνουν κάθε χρόνο τον καλύτερό τους εαυτό στην πιο αγαπημένη και πετυχημένη με τις αδυναμίες που έχει εκδήλωση που έγινε ποτέ στην πόλη μας !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τι θυμήθηκα τώρα; Το πώς γιόρταζαν οι δραμινοί τα Χριστούγεννα επί δημαρχίας Μαργαρίτη Τζίμα. Σαν γνωστή ταινία με τον Σκρουτζ ! Ένα έλατο —και αυτό μαραμένο στην πλατεία και μια δυο παραστάσεις μουσικής δωματίου στο ωδείο Δράμας. Δεν ξεχνάμε φυσικά το όχι που είπε ο Τζίμας όταν ήταν υπουργός Μακεδονίας Θράκης στο αίτημα της Οργανωτικής Επιτροπής της Ονειρούπολης για χρηματοδότηση. Ο Μέγας αυτός πολιτικός, αρνήθηκε λέγοντας πως χρηματοδοτεί μόνο αναπτυξιακές δράσεις. Όπως οι μακέτες από τις όπερες ! Ε ! ρε περίσσεψε η υποκρισία στους πολιτικούς μας άνδρες ! Τουλάχιστον θα μπορούσε να πει την αλήθεια “...δεν χρηματοδοτώ κάτι πετυχημένο που δημιούργησε κάποιος άλλος ” Δηλαδή, ρε Τζίμα η χρηματοδότηση για τραμπάλες —καλές είναι του πάρκου των Κομνηνών; Αναπτυξιακό ήταν; Οι χρηματοδοτήσεις συλλόγων, αναπτυξιακό ήταν; Όχι φυσικά, αλλά εκείνες φέρνουν σταυρούς δεν δίνουν πόντους σε άλλους !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αφού μιλάμε για υποκρισία στην πολιτική ας αναφερθούμε και στον άλλο Μέγα πολιτικό, τον Κώστα Ευμοιρίδη, ο οποίος είχε το θράσος να καλέσει τον Θωμά Μαργαρίτη στην “γιορτή ενότητας” της ΝΔ, ενώ λίγες μέρες πριν ρωτούσε σε συνέντευξή του εάν δουλεύει ο βιολογικός της Δράμας, εάν λύθηκε το πρόβλημα με τα ρέματα της πόλης και άλλα πολλά ! Φυσικά ο Δήμαρχος Δράμας δεν παρέστη στο “μνημόσυνο” ! Γειά σου Ευμοιρίδη, εγγυητή της ενότητας της τοπικής ΝΔ ! Αλήθεια ο Νικόλας γιατί δεν παρέστη, επειδή ψήφισε Ψωμιάδη; Ούτε αυτός σε ακούει πλέον Κώσταμ !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος διαδίδει πως θέλει να είναι υποψήφιος Δήμαρχος στο δήμο της Δράμας. Εμένα προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου αλλά θυμάμαι τι είχε πει την πρώτη φορά που ήταν υποψήφιος βουλευτής “μία φορά θα δοκιμάσω και εάν δεν εκλεγώ θα πάω σπίτι μου”. Δοκίμασε για τη Βουλή τρεις φορές ! Απέτυχε και τώρα θέλει να δοκιμάσει αλλού ! Τελικά εάν δεν θυμάσαι, είναι καλύτερα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Έχασα τον Σπύρο Λάτσα, τον έγκριτο αυτό δημοσιογράφο, που αποτελεί το καμάρι της δραμινής δημοσιογραφίας, αιχμή του δόρατος του σοσιαλιστικού ιδεώδους, λάτρη του ορθού, τοποτηρητή της διαφάνειας, εκλεκτό μέλος ανώτερων κοινωνικά στρωμάτων, κυνηγό του κατεστημένου, αφοσιωμένο Χριστιανό Ορθόδοξο, νεόκοπο φίλο της Χαράς Κεφαλίδου και του Δημήτρη Κυριαζίδη καθώς και μόνιμο θαυμαστή —υμνητή της Νομαρχιακής Συμβούλου και μέλος της Κ.Ε. της ΝΔ κας Ελευθερίας Χαραλαμπίδου. Είναι σε δύσκολη θέση και αυτήν την περίοδο. Τα χάλασε με τον Ευμοιρίδη, δεν τον θέλει —όπως ο διάβολος το λιβάνι ο Θωμάς Μαργαρίτης, ο Κυριάκος Χαρακίδης δεν έχει την δυναμική που θα έπρεπε για να γίνει δήμαρχος… Δεν πτοείται όμως, έχει τον Γιώργο Χαραλαμπίδη, ιδιοκτήτη έκθεσης επίπλων, που αποτελεί εγγύηση !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τι πράγμα ήταν αυτό με τον Τάσο Καραγιώργη ! Να μιλάει τόσο σκληρά για τον Αντώνη Σαμαρά, με την παράταξη του οποίου κατέβηκε στις Νομαρχιακές εκλογές του 1994 και η ΝΔ για ελάχιστους σταυρούς έχασε την υπερνομαρχία ! Είπαμε, αν ασχολείσαι με τα πολιτικά δρώμενα του Ν. Δράμας, καλό για την υγεία σου είναι να έχεις αμνησία !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Να αναφερθούμε, Τάκο; Δήμο ! Δήμο ! Ναι Ανδριόπουλε εσένα λέω ! Το σύνολο των σταυρών που συγκέντρωσες προκάλεσε ποικιλότροπα σχόλια και έντονη φημολογία στα πολιτικά στέκια ! Ελπίζουμε στα απομνημονεύματα της περίφημης πολιτικής σου καριέρας να αναφερθείς στα πραγματικά γεγονότα. Αλλιώς θα αναφερθούμε εμείς !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Συνεπής με το ραντεβού του, με το σπίτι του και σε αυτές τις βουλευτικές εκλογές ο Γρηγόρης Μιχαηλίδης. Τώρα πλέον και σε χαντάκι να τον πετάξουν …ούτε έναν μώλωπας θα βρεθεί επάνω του. Σκληροτράχηλο αγόρι !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Απορίας άξιο είναι το γεγονός, πως παράγοντας —μπορείς να τον πεις και έτσι εκλεκτός του Νομάρχη… δεν βγαίνει ποτέ από το γραφείο του στη Νομαρχία. Μήπως έχει φοβικό σύνδρομο;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

ΚΟΥΪΖ: Ποιόν υποψήφιο βουλευτή στήριξε τελικά, ο πρώην υφυπουργός Φλώρος Κωνσταντίνου; Την απάντηση μπορείτε να την πάρετε από συμπαθέστατο γιό του Στέργιο.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ρόλο πυροσβέστη στην Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ κατέχει ο γνωστός ασφαλιστής και υπεύθυνος οικονομικού,Γιώργος Αθανασιάδης. Προσπαθεί να γεφυρώσει το χάσμα Τερζή —Χαρακίδη αλλά μάταια. Τα σπίρτα του Μλεκάνη είναι ατελείωτα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πως τα φέρνει η ρημάδα η πολιτική... Τι πράγμα είναι η μνήμη… Θυμάμαι τον Κώστα Ευμοιρίδη στις ευρωεκλογές που συμπονούσε —περιπαιχτικά τους ΠΑΣΟΚους του Ν. Δράμας, που ψήφισαν Βενιζέλο και αναγκάζονται να υπηρετήσουν τον Παπανδρέου ! Αχ ! Κώσταμ ! Πως τα φέρνει η ρημάδα η πολιτική…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Λένε πολλοί πως ο Ευμοιρίδης περνάει την χειρότερη πολιτική του περίοδο και πως είναι άδικο αυτό λίγο πριν το τέλος ! Είναι σίγουρο πως δεν ελέγχει της ομάδα του στη Νομαρχία ! Βγήκε στο κλαρί και ο Δημήτρης Κυριαζίδης ! Γίνεται Δραμάρχης ο Μαργαρίτης Τζίμας ! Υπάρχει ακόμη ο Θωμάς Μαργαρίτης ! Υπάρχει περίπτωση να βγουν τίποτα φιντάνια ! Άστα να πάνε και μη χειρότερα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κώσταμ, ψηλά το κεφάλι ! Πρόσεξέ με. Ας κάνουμε ένα σενάριο. Π.χ. δεν δίνεις τον αγώνα στη νομαρχία, μια και γνωρίζεις πολύ καλά πως θα περάσει στο ΠΑΣΟΚ —το βάζεις στα πόδια με λίγα λόγια κατεβαίνεις ανεξάρτητος στο δήμο Δράμας και την δεύτερη Κυριακή περνάει ο Θωμάς με τον εκλεκτό του ΠΑΣΟΚ, και τότε κερδίζει το ΠΑΣΟΚ το δήμο. Είναι ένα λογικότατο σενάριο και δύσκολα να μην επαληθευτεί ! Πες μου ειλικρινά, αυτό δεν είναι διασυρμός;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Φήμες θέλουν το Θωμά Μαργαρίτη, μετά τις ευρωεκλογές αλλά και τις βουλευτικές να είναι πρώτος που πήρε τηλέφωνο τον Τάσο Τσιφκίνογλου ! Ε ! βέβαια κοροΐδο είναι, το συμφέρον του δεν ξέρει !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κυκλοφόρησε η πολυαναμενόμενη εφημερίδα “Αλήθεια” του Μάριου από την Δέλτα τηλεόραση. Μαζί της κυκλοφόρησε και ο ίδιος μια και την πουλά χέριχέρι ! Αυτό θα πει μάχημος εκδότης ! Βέβαια, ο νόμος το απαγορεύει αυτό αλλά για τον Μάριο αυτά είναι ψιλά γράμματα ! Μάριε, μήπως σε καλύπτει το πολιτικό άσυλο;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κερδίσαμε ως περιοδικό ένα γεύμα —με όσο κρασιά θέλουμε το οποίο θα πληρώσει ο Χριστόδουλος Μαμσάκος. Το στοίχημα αφορούσε το αποτέλεσμα των εκλογών. Ο αγαπητός Χριστόδουλος, έσκιζε τα ιμάτιά του, πεπεισμένος πως η διαφορά στις βουλευτικές εκλογές θα είναι κάτω από τρεις ποσοστιαίες μονάδες ! Είχε έγκυρες πληροφορίες από τη Ρηγίλλης, έλεγε ! Το ίδιο έλεγα κι εγώ για τις εκλογές του 2007, πως το ΠΑΣΟΚ θα είναι μπροστά, αλλά στοίχημα δεν έβαλα κανένα ! Χριστόδουλε, ας πρόσεχες !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Γιώργο Κάργα, η Αγία Βαρβάρα δεν είναι προστάτιδα του Ν. Δράμας, όπως ανέφερες στην τηλεόραση. Προστάτης του Ν. Δράμας είναι ο Κώστας Ευμοιρίδης. Ή μήπως μετά τα τελευταία αποτελέσματα το έριξες στις προσευχές !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μαθαίνω πως ο Χατζηγιάννης και ο Μαμσάκος πήγαν με το στρατόπεδο του Σαμαρά γιατί ένοιωσαν την ανάσα του Ευμοιρίδη στο δήμο Δράμας. Τελικά πάλι ο Ευμοιρίδης κατευθύνει ! Είναι ικανός να πει στον Αντώνη εγώ τους έστειλα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ψηλά το κεφάλι Ντοράκια !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Χαρακίδης και ο Ευμοιρίδης πέρασαν από την Ονειρούπολη ! Το πιστέψατε; Όχι, ε; Καλά κάνατε …πλάκα κάνουμε για να γελάσουμε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κώστα Ευμοιρίδη, ο Πρόεδρος Σαμαράς είπε πως η ΝΔ είναι ένα πολυσυλλεκτικό κόμμα. Άντε τυχερέ και πάλι χωράς !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κρίμα που δεν υπάρχει θεσμός υπουργού αντιπολίτευσης ! Θα ήταν η καλύτερη θέση για τον Μαργαρίτη Τζίμα. Δεν ξέρω για τη Δράμα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δαϊλάκη όχι Μπόλντ αλλά ούτε Παπαγεωργόπουλος μπόρεσες να γίνεις. Μήπως να το ξανασκεφτείς γιατί ο κόσμος της νύχτας μάγκεψε κι εσύ λίγο κουράστηκες !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Γιάννη Ξανθόπουλε, πεδίο δόξης λαμπρό, ο δρόμος για τις δημοτικές εκλογές ! Τώρα θα μου πεις, έχει μείνει και τίποτα άλλο να διεκδικήσεις !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Έγκυρες πληροφορίες επιβεβαιώνουν το γεγονός που θέλει τον πρώην βουλευτή και κοσμήτορα της Βουλής κ. Σταύρο Δαϊλάκη, να έχει γραφτεί στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ. Κρίμα ρε Σταύρο, που η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ κατήργησε τα Stage ! Και ο Τζίμας δεν λέει κουβέντα για αύξηση του επιδόματος ανεργίας !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πάντως εκεί τα μέλη της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ πρέπει να ξεκαθαρίσουν ποια ιδιότητα τους είναι αυτή που προέχει, δηλαδή, η κομματική τους ιδιότητα όπως είναι το φυσιολογικό ή η συμμετοχή τους ως μέλη σε πολιτιστικούς συλλόγους, κυνηγετικούς και άλλα συναφή σωματεία. Εντέλει, η δεύτερη αυτή ιδιότητα κάποιων δεν είναι η κρίσιμη, ώστε να καθορίσει ποιος θα είναι υποψήφιος δήμαρχος που θα επιλέξει το ΠΑΣΟΚ στο δήμο Δράμας. Όσο δυνατόν νωρίτερα το καταλάβουν εκεί στην Ν.Ε. τόσο καλύτερο για το ΠΑΣΟΚ.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σταύρε Παπαδόπουλε δεν φταίνε τα ψηλά καπέλα και οι κατά καιρούς μπερέδες, ούτε τ΄ ανίψια της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο κόσμος φταίει που δε σε ψήφισε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Άλλη πάλι πηγή λέει για τον Τάκο πως δεν εγκαταλείπει παρ΄ όλο το στραπάτσο του 50%. Από 6000 σταυρούς στους 3000. Λεφτεριά στα δάση του Αμαζονίου ! Ζήτω το ανακυκλωμένο χαρτί !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δημήτρη Κυριαζίδη όλα τα λες καλά. Αλλά θα ήθελα να σου δοθεί η ευκαιρία να δούμε αν τα καταφέρνεις και στην πράξη ή απλά βρήκες τρύπα και τρύπωσες !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Επιτροπή της Επιτροπής, ώ ! Νομάρχη Ευμοιρίδη ! Την επιτροπή διεκδίκησης ανέστησε ο Νομάρχης Δράμας, λίγες ημέρες μετά την εκλογή του ΠΑΣΟΚ. Η επιτροπή αυτή που έπαψε την δραστηριότητά της με το που εκλέχτηκε η ΝΔ …ξαναζωντάνεψε ! Το κακό είναι πως στο πρώτο κάλεσμα του Μεγάλου, παρών ήταν ο Τζίμας (που μας έλεγε πως η περιοχή είναι εργοτάξιο), ο Αηδόνης και η Κεφαλίδου, η οποία δεν ήξερε και δεν ρώτησε. Πάντως της Χαράς, πρέπει να της αναγνωρίσουμε πως έχει καλά αντανακλαστικά και έστειλε την επιτροπή εκεί που της αξίζει ! Τζίμας (που μας έλεγε πως η περιοχή είναι εργοτάξιο), ο Αηδόνης και η Κεφαλίδου, η οποία δεν ήξερε και δεν ρώτησε. Πάντως της Χαράς, πρέπει να της αναγνωρίσουμε πως έχει καλά αντανακλαστικά και έστειλε την επιτροπή εκεί που της αξίζει !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ποιός γνωστός πολιτικός —μπορείς να το πεις κι έτσι δήλωσε πως εάν εκλεγεί η Ντόρα θα διεκδικούσε με αξιώσεις τη συμμετοχή του στο επόμενο ευρωψηφοδέλτιο. Φτού δεν κέρδισε και ο Ν. Δράμας έχασε για άλλη μία φορά !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δημήτρη Κυριαζίδη, στο δελτίο τύπου μετά την συνάντηση που όπως λες είχες με τον Πρόεδρο Αντώνη, εκείνο που αναφέρεις πως συζήτησες οργανωτικά θέματα …τι ακριβώς αφορά;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Καλό το δίπορτο αλλά μικρή κοινωνία είμαστε και γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Σταματάω την ταβανοθεραπεία και λέω να πάω Βρυξέλλες. Όχι για να συναντήσω κανέναν τεχνοκράτη αλλά για να γευθώ τον φρέσκο καφέ και τα ζεστά κρουασάν που τον συνοδεύουν. Το έγραφε άλλωστε και το πρωτοσέλιδο του περιοδικού “Επιχειρείν” του Επιμελητηρίου. Αυτό ήταν το πρωτοσέλιδο και είναι ευκαιρία να το λάβουν πολύ σοβαρά υπόψιν τους τα καφέ της πόλης. Όταν σερβίρουν καφέ να φροντίζουν τα κρουασάν να είναι ζεστά και όχι κρύα. Ας φέρουν και κανέναν από την Κεϋλάνη να μας ενημερώσει για τον τρόπο παρασκευής του τσαγιού. Και κάποιον από την Τουρκία για τον τρόπο παρασκευής των γλυκών του κουταλιού.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

ΚΟΥΪΖ: Από ποιόν πολιτικό παράγοντα δάγκωσαν, γνωστοί και μη εξαιρετέοι, επιταγές που είχαν συμπληρωμένο σεβαστότατο νούμερο;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Χάθηκε από την πολιτική πιάτσα ο Νικόλας Γεωργιάδης και το επίπεδο έπεσε πολύ χαμηλά. Νικόλα έλα να μας το ανεβάσεις ! Ξέρεις εγώ συχνά σε συλλογίζομαι και σε αυτό βοηθάει και ο φίλος σου, ο Δημήτρης Τούμπανος, που μέλι στάζει το στόμα του για σένα ! Έχει στο νου του πάντα τον καιρό, μην κάνει κρύο και κρυολογήσεις !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Κώστας θα ανακοινώσει τους αντινομάρχες της επόμενης χρονιάς. Δηλαδή τον Θωμά Ιωαννίδη !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Την ομάδα της Ντόρας την αποτελούσαν γνωστά στελέχη πρώτης γραμμής της ΝΔ. Και όπως και στον πόλεμο η πρώτη γραμμή “πέφτει” πρώτη ! Την ομάδα του Αντώνη Σαμαρά στελέχωσαν παλιά μέλη της Πολιτικής Άνοιξης, όπως, ο Παναγιώτης Χωλίδης, ο Χρήστος Τελίδης και ο Γιώργος Μακρής. Πλάι τους το γνωστό δίδυμος Μαμσάκος —Χατζηγιάννης μαζί με τον Ηρακλή Χατζηθεοδωρίδη και τον Χαρίλαο Ψαρά ! Παρών, από την πρώτη μέρα δήλωσε, ο πάλε ποτέ πύργος του Κώστα Ευμοιρίδη, Φώτης Καλογήρου. Στιβαρή στήριξη από την πλευρά των ετεροδημοτών προσέφερε ο πρώην Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Τάσος Αρναουτόπουλος. Μαζί τους επίσης ήταν ο Λευτέρης Καλλινικίδης και ο Πρόεδρος του Σωματείου Παντοπωλών, Τάσος Βασιλειάδης. Βράχος, με όλη τη σημασία της λέξεως και ο Δημήτρης Κουκοτσολίδης. Βοήθησαν και πολλοί φίλοι σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του νομού. Έλαμψαν δια της απουσίας τους από τον αγώνα ο νυν Βουλευτής και ΟΛΟΙ οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ του Ν. Δράμας. Τέλος να αναφέρουμε και τον ειδικό συνεργάτη του Νομάρχη, Δημήτρη Τούμπανο, ο οποίος δήλωσε τη στήριξή του στον Αντώνη Σαμαρά, πριν ακόμη αυτός, ανακοινώσει της υποψηφιότητά του ! Το τελικό αποτέλεσμα έδειξε, νίκη του Σαμαρά, με επιπλέον 300 ψήφους στο Ν. Δράμας. Όλοι οι φίλοι του Αντώνη Σαμαρά επηρεασμένοι και από το πνεύμα αγάπης των Χριστουγέννων θέλουν να ευχαριστήσουν θερμότατα για τις δηλώσεις τους και την συμβολή τους στην τελική νίκη τον Τάσο Καραγιώργη και την Ελευθερία Χαραλαμπίδου ! Ο Λευτέρης Καλλινικίδης ως ψάλτης αναλαμβάνει να σας διδάξει εντελώς δωρεάν το τροπάριο “άλλαλα τα χείλη των ασεβών”. Ελπίζουμε να μην ξεχάσετε να ρίχνετε μπινελίκια, στα μουλωχτά αυτή τη φορά, στον Δημήτρη Τούμπανο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

100% μέσα στις προβλέψεις του έπεσε ο Ζήσης Σολάκης, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ξηροποτάμου. Μετρημένους τους έχουν τους σταυρούς εκεί στον Ξηροπόταμο;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ξαμολήθηκαν τα παπαγαλάκια πρωτοπαλίκαρα —μαντρόσκυλα της παράταξης “Πόλη+Ζωή” και διαδίδουν παντού πως η παράταξη του Ανέστη Τερζή έχει συρρικνωθεί επικίνδυνα το τελευταίο διάστημα. Ο χρόνος δείχνει πως στον πόλεμο λάσπης έχουν ειδικότητα αλλά ξεχνούν ότι η λάσπη επιστρέφει σε αυτόν που την εκτοξεύει ! Οφείλουμε να φρεσκάρουμε την μνήμη ορισμένων που ίσως πάσχουν από την γνωστή νόσο Αλτσχάιμερ για τα λεγόμενά τους πριν τις δημοτικές του 2006. Τότε μιλούσαν για ποσοστά του 3%, για μη κάθοδο της παράταξης του Ανέστη Τερζή, παρουσίαζαν δημοσκοπήσεις που τους έφερναν πρώτη δύναμη στο δήμο και που στο τέλος αποδείχτηκαν όνειρα θερινής νυκτός. Ας λάβουν υπ΄ όψην τους το γνωστό “το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού” για να μην πέσουν και πάλι από τα σύννεφα ! Τέλος ευχόμαστε στη Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Δράμας …καλά μυαλά για το καλό του ΠΑΣΟΚ !
(1 σχόλιο)  Σχολιάστε

Έμαθα πως δήμαρχος περιφερειακού δήμου πήγε στις διαδικασίες της ΝΔ και ψήφισε. Ήθελε μάλλον να ικανοποιήσει στελέχη της ΝΔ που στήριξαν το ψηφοδέλτιό του. Αλήθεια με τους ΠΑΣΟΚους που είναι περισσότεροι τι θα κάνεις τώρα που είσαι μέλος της ΝΔ;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τρελό το νούμερο που έλαβε ο ΛΑΟΣ, τόσο στο Ν. Δράμας, όσο και στον δήμο της Δράμας. Ο Τάσος Τσιφκίνογλου θριάμβευσε και ανταμείφθηκε για τους καθημερινούς του αγώνες στις καφετερίες, τα καφενεία, τις λαϊκές και τις απανταχού συνάξεις ! Και ύστερα ήρθε ο Αντώνης Σαμαράς…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τα μεγάλα μυαλά της πολιτικής ! Θα μας τρελάνουν αυτοί της παράταξης “Πόλη+Ζωή”. Όταν απευθύνονται στους Νεοδημοκράτες μιλούν για ανεξάρτητη και αδέσμευτη τοπική αυτοδιοίκηση και όταν μιλούν με τους ΠΑΣΟΚτζίδες θέλουν πειθαρχία στις επιλογές του κόμματος ! Βρε δεν πάτε να κάνετε κολοτούμπες …διπρόσωπα, κουτοπόνηρα και μικρά πολιτικάντικα ανθρωπάκια !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πάνω η κονκάρδα ! Κάτω η Ντόρα ! Κρεμασμένη η κονκάρδα ! Γκρεμισμένη η Ντόρα ! Αυτοκόλλητη η κονκάρδα ! Λερωμένο το κοστούμι !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε