Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

ΘΕΜΑΤΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

3 ερωτήσεις στην Δέσποινα Γιαννακοπούλου
Η Δέσποινα Γιαννακοπούλου του Γρηγορίου γεννήθηκε στην Δράμα το 1962 μέλος πολύτεκνης οικογένειας και διαμένει σ' αυτή έως και σήμερα. Αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Δράμας και στη… »
(4 σχόλια)

6 ερωτήσεις στον Αναστάσιο Χατζηγιάννη
-κ. Χατζηγιάννη, πόσο σημαντικές είναι οι εμπειρίες που αποκομίσατε κατά την θητεία σας στο Δημοτικό Συμβούλιο; -Εκλέχθηκα για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος το 2002, ως… »
(0 σχόλια)

7 ερωτήσεις στον Μιχάλη Χατζηβασιλείου
-Είστε εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος επί 12 χρόνια στο Δήμο Δράμας. Τελικά ισχύει ότι η Αυτοδιοίκηση είναι ένα μεγάλο σχολείο; -Αυτά που κάποιος μαθαίνει στην Αυτοδιοίκηση,… »
(0 σχόλια)

6 ερωτήσεις στον Στάθη Αυγερινόπουλο
-Ποιοι λόγοι σας ώθησαν να πολιτευτείτε με την παράταξη «Η Ώρα της Δράμας» του υποψηφίου Δημάρχου Δράμας, κ. Κώστα Ευμοιρίδη; -Η εμπειρία, η διορατικότητα, η αποφασιστικότητα, η… »
(0 σχόλια)

6 ερωτήσεις στον Χριστόδουλο Μαμσάκο
-Νέος Δήμος με την συνένωση Δράμας-Κοινότητας Σιδηρονέρου. Ποια η άποψή σας για την διοικητική μεταρρύθμιση; -Πρόκειται για ένα σημαντικό νομοθέτημα που θα κριθεί στην πράξη.… »
(1 σχόλιο)

Αρχαιολογικό Μουσείο Δράμας
O εκθεσιακός χώρος αποτελείται από τρεις κύριες αίθουσες. Στην πρώτη τα αρχαιολογικά ευρήματα μαρτυρούν την παρουσία νομάδων κυνηγών της Μέσης Παλαιολιθικής Εποχής στο… »
(1 σχόλιο)

Πλατεία: Αστικός χώρος - αστικός κόσμος
Στην αρχαία Ελλάδα, το -κλεινόν ή μη-άστυ διέθετε κάποιους χώρους κεντρικούς και κυκλικούς, όπου η θεά Εστία ρίζωνε και συντηρούσε τις δραστηριότητες των ανθρώπων. Κατ'… »
(1 σχόλιο)

Χαρά Κεφαλίδου
Διαβάζοντας τη συνέντευξη που ακολουθεί μπορείς να καταλάβεις πως η Χαρά Κεφαλίδου είναι μία πολιτικός που μιλά την γλώσσα τις αλήθειας. Δεν χαϊδεύει αυτιά, ομολογεί πως… »
(1 σχόλιο)

Όλγα Βλαχοπούλου
Είναι μητέρα δύο παιδιών. Γεννήθηκε στην Αθήνα και από 3 ετών κατοικεί στη Δράμα, απ' όπου κατάγεται η μητέρα της. Από τότε που θυμάται τον εαυτό της γράφει. Έχει ένα ημερολόγιο… »
(4 σχόλια)

5 ερωτήσεις στον Αθανάσιο Σάμιο
-Για ποιο λόγο προβήκατε στην αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Δόξας; Πρόκειται για επιχειρηματική κίνηση η αγάπη για το ποδόσφαιρο; -Μεγάλωσα κλωτσώντας μία… »
(1 σχόλιο)

Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ
Συνδημότισσα και συνδημότη, όταν πριν 4 χρόνια έθετα τον εαυτό μου για πρώτη φορά στην κρίση σας ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Δράμας, υποσχέθηκα ότι εάν εκλεγώ… »
(3 σχόλια)

6 ερωτήσεις στον Ηρακλή Χατζηθεοδωρίδη
-4 χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Δράμας. Πόσο σημαντική ήταν η εμπειρία για σας; -Είναι πολύ σημαντικό ο κόσμος να σε επιλέγει και να σε ψηφίζει. Φυσικά αυτό δημιουργεί… »
(0 σχόλια)

Οι Υδρόμυλοι της Δράμας
Για την άλεση αυτών των δημητριακών χρησιμοποιούσαν ζευγάρια από οριζόντιες κυκλικές πέτρες, τη μια πάνω στην άλλη, τις γνωστές μυλόπετρες, και κόσκινα, τα λεγόμενα μπουράτα.… »
(1 σχόλιο)

20 Χρόνια Μέριμνα Ποντίων Κυριών Δράμας: Ένας Σύλλογος, μια ιστορία!
Το 1990 με πρωτοβουλία της κ. Νόρας Κωνσταντινίδου ξεκίνησε η ίδρυση του Συλλόγου Μέριμνας Ποντίων Κυριών Δράμας, κατόπιν αδείας και συνεννόησης με την Μέριμνα Ποντίων Κυριών… »
(3 σχόλια)

Θεόδωρος Αθανασιάδης
Ο Θόδωρος Αθανασίαδης, ο Δήμαρχος Σιταγρών, είναι ένας τεχνοκράτης της πολιτικής. Παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει τεράστια εμπειρία στον χώρο της αυτοδιοίκησης και νοιώθει… »
(1 σχόλιο)

Εξωσωματική γονιμοποίηση: Αλήθειες και μύθοι
Είναι γνωστό ότι περίπου το 1 στα 6 ζευγάρια που βρίσκεται σε προσπάθεια απόκτησης παιδιού διαπιστώνει δυσκολία σύλληψης. Η δυσκολία αυτή μπορεί να σχετίζεται με μια σειρά… »
(1 σχόλιο)

Πάρκο αρπακτικών πουλιών νυκτόβιων και ημερόβιων στη Αγορά Κυργίων
Είστε έτοιμοι να πετάξετε ψηλά, να αντικρίσετε από κοντά τα άγρια αρπακτικά πουλιά, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το πάρκο αρπακτικών νυκτόβιων και ημερόβιων πουλιών που… »
(13 σχόλια)

Ζαΐμης Άγγελος
-κ. Ζαΐμη το τελευταίο διάστημα γίνεται πολύς λόγος για τα καύσιμα, αυτό τελικά οφείλεται μόνο στις τιμές που έχουν πάρει ανοδική πορεία; -Τα καύσιμα είτε το θέλουμε, είτε όχι,… »
(0 σχόλια)