Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επέστρεψε ο Δημήτρης Κυριαζίδης από τις διακοπές του. Που το ξέρουμε; Ξαναεμφανίστηκε σε τηλεοπτικό πάνελ.
(1 σχόλιο)  Σχολιάστε

Άσχετο. Ο έγκριτος υποστηρίζει και πάλι τον Χρήστο Αηδόνη. Τώρα Χρήστο σώθηκες ! Άντε καλή αντάμωση !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μεγάλη νευρικότητα επικρατεί στο στρατόπεδο του Θωμά. Η ανησυχία είναι έκδηλη. Περίμεναν να ανακοινώσει κάτι καλύτερο ο Ευμοιρίδης …και δεν τους βγήκε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τα 20 πρώτα ονόματα που ανακοινώθηκαν από τον Νομάρχη είναι τα εξής: Κωνσταντίνος Ευμοιρίδης !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Κώστας προσφώνησε κάποιον υποψήφιο με τα εξής λόγια «…στενή συνεργάτης κλπ, κλπ». Πως λένε στενός κορσές !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Προσέξαμε πως ο Θωμάς Ιωαννίδης στην ανακοίνωση των ονομάτων είχε ένα ύφος, από κηδεία να το πω, από μνημόσυνο, να το πώς, από την πόλη οι οχτροί, να το πω ! Πάντως Θωμά, δεν είσαι καλό παιδί κάθισε πίσω και δεν μπορέσαμε να προσέξουμε εάν τα παπούτσια σου ήταν σκονισμένα …ως συνήθως !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Και αφού τους ανακοίνωσε ο Κώστας, άρχισε να βρέχει. Είναι αυτό που λένε θεϊκό ξέπλυμα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πού ΄ναι τα χρόνια τα ωραία με την μεγαλειώδη συγκέντρωση στο Κούρος, το στυλό του Τζίμα (ένα φτηνός big, πρέπει να ήταν), τα αυγά του Δαϊλάκη, την προσφώνηση του Ρεπάκη και την πισίνα στη μέση ! Μήπως Κώστα, την επόμενη πρέπει να την κάνεις και πάλι στο Κούρος, μπας και κάνουν καμιά βουτιά οι υποψήφιοι και συνέλθουν;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Για να πούμε την αλήθεια, εμείς, δεν έχουμε πρόβλημα με τον Κώστα. Οι ψηφοφόροι έχουν ! Αυτό για να μην παρεξηγούμαστε αδίκως !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Βγαίνει ο Δήμαρχος Δράμας και μιλάει -κατά τα πρότυπα του Ζουρνατζή- για τον ορεινό όγκο. Μήπως αυτό είναι συνθηματικό ότι θα πάρουμε τα βουνά από την 1η Ιανουαρίου;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Γιάννης Στεφανίδης, φορώντας το γνωστό Lacoste (γιατί και αυτά φτωχοί εργάτες τα φτιάχνουν) κατεβαίνει για υποψήφιος αντιπεριφεριάρχης. Καλή τύχη σύντροφε Γιάννη, αν και δεν την βλέπω ! Παρεμπιπτόντως, η μόνη σου ελπίδα είναι να εκλεγεί ο Ευμοιρίδης Δήμαρχος, ώστε να ξαναπάς καμιά εκδρομή !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στο τοπικό ΠΑΣΟΚ -μέχρι την στιγμή που γράφονταν αυτές οι σελίδες- περίμεναν ακόμη το χρίσμα. Αυτό δεν είναι χρίσμα, αυτό είναι το αστέρι της Βηθλεέμ κατακαλόκαιρο. Οι τρεις μάγοι που το φέρουν είναι οι: Σπύρος Κοτρίδης, στο ρόλο του Μελχιόρ, ο Σωκράτης Ξυνίδης στον ρόλο του Γκασπάρ και ο Χρήστος Αηδόνης στο ρόλο του Βαλτάσαρ. Υ.Γ. Ρουφιάνος των Ρωμαίων, του Ηρώδη και των λοιπών αρχών, γνωστός δημοσιογράφος !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πάγωσε η αγορά λόγω της οικονομικής κρίσης και πως θα βρούμε να δαγκώσουμε καμιά επιταγή… αναρωτιέται πατέρας που έχει μπροστά του εκλογές ! Ρε τι τραβάει ο κόσμος !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Νικόλας Γεωργιάδης, ο φίλος μου, ξεκουράζεται στη Νέα Πέραμο. Αναρωτιέται συλλογιέται, θυμάται και τελευταία μονολογεί, βλέποντας την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου του Κώστα «πάλι, με χρόνια, με καιρούς …πάλι δικά μας θα ΄ναι».
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αν ο Κώστας, αναφέρει στο πρόγραμμά του ότι θα ιδρύσει σχολή εκμάθησης αφρικάνικων του έχουμε έτοιμο τον πρώτο μαθητή. Βουλευτής είναι …όνομα δεν λέμε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Χρήστο έμαθα πως η Χαρούλα οργώνει ! Σε λίγο θα αρχίσει να πεταλώνει κιόλας ! Άντε ξανά καλή αντάμωση ! Υ.Γ. Δεν πιστεύω να ξέχασες να φέρεις χαλούμι στον Κυριάκο;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Καλά ρε Νομάρχη, μετά λες να μην σε λέμε παλιομοδίτη (old Fashioned στην αγγλική). Είναι δυνατόν να κατεβάζεις τον Θόδωρο και να μην κατεβάζεις την Τώτα;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο αγαπητός Κώστας ανακοίνωσε πως θα μειώσει τα δημοτικά τέλη. Οι γέροι ή από τάξιμο πάνε ή από …έσιμο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Νομάρχης, δεν είναι μεγάλος όπως τον κατηγορούν ! Έχει ακόμη 27 χρόνια να φτάσει στα 100 !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τι θα γίνει με το χρίσμα ρε παιδιά του ΠΑΣΟΚ; Κόκαλα έχει;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πάντως Χρήστο, αν δεν ξαναεκλεγείς, μπορείς να ανοίξεις μία πίτσα delivery με τον διακριτικό τίτλο «Το χρίσμα» !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Βγήκε ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και είπε ότι ο Κυριάκος Χαρακίδης είναι πιο ΠΑΣΟΚ από τον Ανέστη Τερζή ! Σα να λέμε ότι ο Θωμάς Μαργαρίτης είναι πιο δεξιός από τον Κώστα Ευμοιρίδη. Σε αυτή την πόλη τελικά, λέμε και καμιά …αλακία για να περάσει η ώρα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τα Κογκολέζικα του Χαρακιδη: Ο Κυριάκος Χαρακίδης δήλωσε πως την στήριξη δεν την ζήτησε η παράταξη του «Πόλη+Ζωή» αλλά ο ίδιος προσωπικά !!! Εγώ βρε παιδιά γιατί δεν τα καταλαβαίνω αυτά τα «κογκολέζικα» ! Δηλαδή, στήριξη θα έχει μόνο ο επικεφαλής; Ο Νικόλας Γεωργιάδης, ο φίλος μου, δηλαδή δεν την είχε την περασμένη φορά; Ακούσια στήριξη υποψηφίων δημοτικών συμβούλων πρώτη φορά βλέπω !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

ΔΕΝ ΔΙΝΩ, ΔΕΝ ΔΙΝΩ …ΥΠΑΓΕ ΟΠΙΣΩ ΜΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ! Ο Κυριάκος Χαρακίδης αρνήθηκε να παραχωρήσει συνέντευξη στην εφημερίδα μας, Ψίθυροι Press. Στην πρόταση που του έγινε από συνεργάτιδά μας, ο Κυριάκος, ευγενικά μεν, υποστήριξε πως είναι υποκριτικό από την εφημερίδα να του ζητά τις απόψεις του ! Όπως καταλαβαίνετε ο κ. Χαρακίδης προτιμά να δίνει συνεντεύξεις μόνο σε έντυπα τα οποία υποστηρίζουν την προσπάθεια του και αποδέχονται τις απόψεις του. Βέβαια αυτό είναι δικαίωμά του και κατά την άποψή μας μαρτυρά τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται την ελευθερία του τύπου. Η Παράταξη «Πόλη+Ζωή» εδώ και αρκετούς μήνες έπαψε να αποστέλλει ενημερωτικά e-mail στην εφημερίδα μας. Εμείς ωστόσο φροντίζουμε να τα βρίσκουμε και να τα δημοσιεύουμε ! Το ερώτημα που γεννάται είναι με ποιο σκοπό γίνεται αυτό… πιστεύουν πως το «καψόνι» το οποίο δεχόμαστε θα γίνει αιτία να αλλάξουμε άποψη για την παράταξη; Κύριε Χαρακίδη, η πολιτική πρέπει να είναι μία αγνή προσπάθεια συνένωσης απόψεων. Η πολιτική πρέπει να είναι μέρος μιας ηθικής προσπάθειας ώστε οι κοινωνίες ενωμένες να λύνουν προβλήματα. Η πολιτική, αν είναι πολιτική και δεν είναι προσπάθεια συγκέντρωσης εξουσίας, απαιτεί μεγαλοψυχία προς στην αντίθετη άποψη ! Με την στάση σας κ. Χαρακίδη αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά, αυτό που πιστεύουμε για το πρόσωπό σας …ότι απλά δεν είστε πολιτικός και δεν πρόκειται ποτέ να γίνεται !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Χρήστος Αηδόνης αγωνίστηκε σθεναρά για την ενότητα στα δημοτικά του Δήμου Δράμας. μετά, αφού κουράστηκε γύρισε πλευρό !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Με νέα κόμμωση εμφανίστηκε ο Γιώργος Κάργας. Μόνο μην πάει για μαλλί και βγει κουρεμένος !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Υποθέτω ότι κάτι ακροδεξιοί σύμβουλοι του Ευμοιρίδη, θα τον αποκαλούν «…ο ποιμήν», κοινώς, βοσκός ! Α ρε Κώστα, από τσέλιγκας βοσκός έγινες !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η ΝΔ δεν θα δώσει χρίσμα στο δήμο της Δράμας. Γιατί; Για τον απλούστατο λόγο… ότι δεν υπάρχει η ΝΔ. Ο τελευταίος επιζών είναι ο Μαργαρίτης Τζίμας !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μαθαίνουμε πως ο Κάργας και ο Αυγερινόπουλος βλέπουν το ίδιο όνειρο ! Και οι δυο φωνάζουν στον ύπνο τους «…φέρε τα κλειδιά του δήμου ρε, χοντρέ».
(1 σχόλιο)  Σχολιάστε

Πάντως εάν βγει ο Ευμοιρίδης, τον Κάργα θα τον κάνει υπεύθυνο βοσκότοπων και τον Αυγερινόπουλο υπεύθυνο καφετεριών !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κώστα, αλήθεια, τι μουσική ακούς; Γιατί εάν δεν έχει κάτι πρόχειρο έχουμε να σου προτείνουμε ρέκβιεμ !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δίδυμο της περιόδου, αυτό του Δημήτρη Τούμπανου με τον Στάθη Αυγερινόπουλο. Πολλοί τους βλέπουν και σταυροκοπιούνται ! Έτσι είναι αυτά ! Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Στάθης τον έψησε να προσχωρήσει στο στρατόπεδο του Μαργαρίτη Τζίμα.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Θωμάς Ιωαννίδης ανέλαβε την «Ραβίκα». Για την Καλλίφυτο ο Κώστας Ευμοιρίδης θα στείλει άλλον που μιλάει άπταιστα της ελληνική !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Χρήστος Αηδόνης, δεν ξεχνά ποτέ τους πολιτικούς του φίλους. Τους συμπαραστέκεται και νοιάζεται για αυτούς. Ακούσαμε πως πρόσφατα διέταξε χημικούς ελέγχους, στα ποτά που σερβίρει το καφενείο που συχνάζει ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Σπύρος Κοτρίδης. Μπράβο, αυτός είναι φίλος !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στη σύσκεψη της επιτροπής ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα, όπου παραβρέθηκαν οι ενδιαφερόμενοι της στήριξης βγήκαν πολλά συμπεράσματα. Αν δοθεί στήριξη στον Χαρακίδη θα δημιουργηθεί σίγουρα και ψηφοδέλτιο από τον Ανέστη Τερζή. Αν δοθεί στον Κώστα Σούτο θα είναι όλοι μαζί του. Λοιπόν ιδού η Ρόδος, ιδού και πήδημα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πάντως αξιοσημείωτη αλλά και πολλών ερμηνειών είναι στάση του Χαρακίδη, ο οποίος από τις περασμένες εκλογές και μέχρι πριν ένα μήνα έλεγε πως «θα κατέβω με ή χωρίς στήριξη», κάτι που στην Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ έγινε, «δεν θα κατέβω εάν δεν με στηρίξει το ΠΑΣΟΚ», και το οποίο μετατράπηκε στην Αθήνα, «θα κατέβω με όποιον πάρει τη Στήριξη».
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κυριάκο, ακόμη σύμβουλος της παράταξης σου είναι ο Γρηγορίου; πρόσεξε το, θα σου στοιχίσει !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τον αράπη κι αν τον πλένεις... Τα είπαμε στο Σπύρο Κοτρίδη …όταν βγαίνεις στην τηλεόραση, εκπροσωπείς το ΠΑΣΟΚ της Δράμας και πρέπει να είσαι στο ύψος σου ! Και αυτός το ακολούθησε κατά γράμμα. Στεκόταν στο ύψος του ! Εύγε, σύντροφε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κατά την άποψή μας ο Κυριάκος Χαρακίδης με τον κολλητό του τον Αηδόνη έχουν κλειδώσει την στήριξη και παίζουν με τα λόγια κατά πως τους συμφέρει. Ο Αηδόνης ως βουλευτής και άνθρωπος που υπερασπίζεται τα συμφέροντα του ΠΑΣΟΚ στο νομό Δράμας, καλό θα είναι να τα ζυγίσει σωστά τα πράγματα, γιατί εάν δημιουργηθούν και πάλι δύο ψηφοδέλτια θα είναι ο μοναδικός υπαίτιος !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Προστάτης της νομιμότητας αποδείχθηκε παράνομος. Και μην μου πείτε ότι είναι λίγο παράνομος. Σ’ αυτόν τον μάταιο κόσμο είσαι παράνομος ή νόμιμος, σε κάθε σου ενέργεια. Δεν υπάρχει λίγο ή πολύ παράνομος.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δάσκαλε που δίδασκες, δεν ντρέπεσαι καθόλου... Λύσσαξες, έβγαζες αφρούς όταν μιλούσες για τα ξύλινα σπιτάκια στον κήπο. Τα χαρακτήριζες αυθαίρετα. Και τώρα εσύ χτίζεις το αυθαίρετο και ακόμη κυκλοφορείς χαλαρός και λάιτ.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Να ρωτήσω κάτι; Για να χτίσεις χωρίς άδεια σημαίνει ότι έχεις «μπάρμπα» και δεν φοβάσαι τίποτα. Εκτός και αν δεν λειτουργεί τίποτε και ο καθένας κάνει ότι γουστάρει. Τι από τα δύο ισχύει;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Νομάρχη, θα στείλεις τις μπουλντόζες να γκρεμίσουν το παράνομο κτίσμα;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Μαγγίνας παραιτήθηκε από Υπουργός Εργασίας γιατί απασχολούσε δύο εργάτες χωρίς ένσημα. Εδώ Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης «Πόλη+Ζωή» κτίζει κλινική χωρίς άδεια ενώ συλλαμβάνονται οι εργάτες στο εργοτάξιο με αυτόφωρη διαδικασία. Όταν ένας Δημοτικός Σύμβουλος παρανομεί, πρέπει να παραιτείται από την αιρετή θέση που κατέχει; Τι μπορεί να προσφέρει ένας αιρετός όταν κατασκευάζει ένα αυθαίρετο; Είναι παράδειγμα προς μίμηση;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δεν μπορώ να καταλάβω πως αντέχει ο Κυριάκος Χαρακίδης όλη αυτή την διαδικασία με τις στηρίξεις από το ΠΑΣΟΚ και τον Συνασπισμό ! Και τα δύο κόμματα τα δίχασε ! Δεν θα ήταν καλύτερο Κυριάκο να μην ζητήσεις στήριξη από κανένα και να κατέβεις ανεξάρτητος (κανονικά); Να γλιτώσουν τα κόμματα και οι άνθρωποι τους από την ταλαιπωρία και τα συντροφικά μαχαιρώματα. Εκτός και αν το απολαμβάνεις αυτό; Να καταγράψεις βρε αδελφέ και τις δυνάμεις σου ! Και αν είναι τόσο μεγάλες όσο λες, να σε παρακαλούν αυτά να σε στηρίξουν αλλά και όλοι που εντάσσονται σε αυτά !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κύριε Κοτρίδη, απ’ όσο γνωρίζω είστε προϊστάμενος στο ΙΚΑ και σύντομα ακούγεται ότι θα αναλάβετε καθήκοντα Δ/ντή. Το ΙΚΑ έκανε ελέγχους στο παράνομο κτίσμα; Θα μας απαντήσετε ή πρέπει να στείλουμε επιστολή στα κεντρικά για να λάβουμε απάντηση;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο βουλευτής Χρήστος Αηδόνης που πολιτικοί του φίλου συμμετέχουν στην επένδυση, έχει άποψη για όλα αυτά;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Όταν έβγαζε πύρινους λόγους εναντίον του Μαγγίνα για το σπίτι και τους Ινδούς εργάτες και ζητούσε την παραίτησή του, έλεγε πως η χώρα θέλει αλλαγή νοοτροπίας. Χρήστο Αηδόνη και ως μέλος της Εξεταστικής, πιστεύεις ότι είναι τιμητικό για έναν αιρετό να παρανομεί; Αν ένας αιρετός παρανομήσει πρέπει να παραιτηθεί; Ποια είναι η άποψή σου;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δεν περιμένουμε απάντηση... Άλλωστε εσύ είσαι ένας συνεπής και σοβαρός ιδεολόγος, που γνωρίζεις ότι ο επενδυτής αμάρτησε για την... Ελλάδα. Θα ήθελα και εγώ να κτίσω μια αυθαίρετη οικοδομή. Θα μου δώσετε το ελεύθερο να ξεκινήσω την διαδικασία; Για την Ελλάδα ρε γαμώτο!!!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

«Τι να μου πεις για όλα αυτά. Τι ψάχνεις;», μου είπε ο φίλος μου ο Γιάννης. Και συνέχισε, «...το παιδί δεν εγκλημάτησε. Απλά επηρεάστηκε από τις πολλές επισκέψεις του στην Κεϋλάνη, στα νησιά Μαλάουι και στο Αφγανιστάν. Κάπως έτσι γίνονται οι επενδύσεις σε αυτές τις χώρες. Γίνονται σταδιακά και τελευταία δίνουν την άδεια...» «Για να καταλάβεις...», μου είπε ο Γιάννης, «...διάβασα ότι ο Μουσταφά στο Αφγανιστάν πριν λίγες μέρες ξεκίνησε την λειτουργία βιοτεχνίας στην Καμπούλ με άδεια που εκδόθηκε από τους οπλαρχηγούς... Μόνο που δεν είχε θεμέλια με αποτέλεσμα να καταρρεύσει...» «Σώπα ρε Γιάννη... Μα είναι δυνατόν να πέφτει κτίσμα;», του λέω, «Είναι δυνατόν...», μου λέει ο Γιάννης, «Όλα είναι δυνατά στην εμπόλεμη ζώνη.» Άλλωστε και εμείς εδώ στην Ελλάδα είμαστε σε πόλεμο. Από την μία οι έντιμοι, οι ηθικοί, οι ιδεολόγοι, οι νόμιμοι, οι άνθρωποι με όραμα και αρχές και από την άλλη οι άνθρωποι που πιστεύουν σ’ ένα πράγμα: Στο χρήμα...
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Εύχομαι νικητές σε αυτήν την μάχη να βγουν οι δυνάμεις της εντιμότητας, της αξιοπρέπειας και της ηθικής. Αλίμονο αν κυριαρχήσουν οι άλλοι. Θα καταστραφούμε ολοκληρωτικά.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Με τις πράξεις μας φαίνεται και ο χαρακτήρας μας. Καλά τα μεγάλα λόγια όμως οι πράξεις μας χαρακτηρίζουν. Και δυστυχώς κάποιοι δείχνουν με τις πράξεις τους ότι απλά μας δουλεύουν.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μαθήματα πολιτικού πολιτισμού και δημοκρατικότητας έναντι της διαφορετικής άποψης έδωσε για μία ακόμη φορά ο Σπύρος Κοτρίδης στην εκπομπή του ΣΤΑΡ, όπου παραχωρούσε συνέντευξη ο Ανέστης Τερζής. Ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ γα μία ακόμη φορά εξέθεσε τον εαυτό του, το κόμμα και φυσικά όλους αυτούς που τον ψήφισαν και τον τοποθέτησαν στο υψηλό αξίωμα που κατέχει. Ο Σπύρος Κοτρίδης ενώ αφήνει το κόμμα στην αφάνεια με την αδράνεια του, σκίζει τα ιμάτια του κάθε φορά που ο Ανέστη Τερζής, καταθέτει την άποψή του για τον Κυριάκο Χαρακίδη. Δεν έκανε κουτσομπολιό στην εκπομπή ο Τερζής… ανέλυε κατά την δική του άποψη το θέμα της ανέγερσης κλινικής χωρίς άδεια οικοδομής και την προβολή της ρύθμισης των χρεών που επιχειρήθηκε από τον Αηδόνη.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

ΑΗΔΟΝΗΣ …Ο ΠΑΡΘΕΝΟ-ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ! Ο Χρήστος Αηδόνης είπε σε δήλωή του ότι ο λαός θα πρέπει να επιλέξει μέσα από μια μεγάλη δημοσκόπηση ποιος θα ηγηθεί, και οι άλλοι θα πρέπει να συστρατευτούν. Αλήθεια κ. Αηδόνη, όταν εσείς πρωτοεμφανιστήκατε στα πολιτικά δρώμενα του νομού, ο λαός σας γνώριζε; Δεν σας επέβαλε τότε ως υποψήφιο κάποιος μηχανισμός; Όποτε σε συμφέρει έτσι και όποτε δεν σας συμφέρει γιουβέτσι;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το ΠΑΣΟΚ της Δράμας βιώνει μία παρακμή άνευ προηγουμένου ! Ενώ θα έπρεπε να προάγετε ο πολιτικός πολιτισμός, η πολιτισμένη αντιπαράθεση απόψεων, στην περίπτωση του τοπικού ΠΑΣΟΚ έχουμε φραστικές μαγκιές τύπου «τρούμπας», ακραίες απόψεις που δεν υποστηρίζονται από επιχειρηματολογία αλλά εκτοξεύουν μόνο λάσπη ! Σπαραγμός κανονικός, με φόντο αυτόν που επέλεξε τον Σπύρο Κοτρίδη για γραμματέα και αυτός δεν είναι άλλος από τον βουλευτή Χρήστο Αηδόνη. Βλέπετε του Χρήστου δεν του έκανε ο Κώστας Μιχαηλίδης (Νομαρχιακός Σύμβουλος), επειδή δεν δέχτηκε να υποστηρίξει, όταν χρειαστεί, την υποψηφιότητα Χαρακίδη.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η πολιτική απαιτεί κανόνες και ιδεολογία. Δεν μπορεί να βασίζεται σε αριβίστες και πρόσωπα «παντός καιρού». Ο βουλευτής Χρήστος Αηδόνης εδώ και καιρό τις επιλογές του. Διάλεξε για την θέση του Γραμματέα ΠΑΣΟΚ, ένα πρόσωπο χωρίς ιδιαίτερη πολιτική παιδεία, χωρίς πολιτικό λόγο και πολιτικά εξαρτώμενο από αυτόν. Ο λόγος ένας και μοναδικός. Να προωθήσει την προσωπική του επιλογή στον δήμο της Δράμας. Το ΠΑΣΟΚ για τον Χρήστο Αηδόνη πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Και ο σκοπός είναι ένας. Ο Σπύρος Κοτρίδης να οδηγήσει τα πράγματα με τέτοιο τρόπο ώστε ο Χαρακίδης να είναι μονόδρομος. Θυσιάζεται η ενότητα του ΠΑΣΟΚ. Θυσιάζονται στελέχη με προσφορά στο κίνημα. Και ο βουλευτής παρακολουθεί τις εξελίξεις τις οποίες ο ίδιος σκηνοθέτησε …ως απλός παρατηρητής. Τελικά πολλοί αναρωτιούνται τι τον ενώνει με τον Κυριάκο Χαρακίδη. Η ιδεολογία, οι κοινή αγώνες, ή κάτι άλλο;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Λιτούς και δεμένους έβαλε η Αγγελική Νικολούλη ώστε να βρει τον γραμματέα της δημοτικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ, Γρηγόρη Παπαδόπουλο. Τον ψάχνει ώστε να τον ρωτήσει, τι περιμένει και δεν συγκαλεί ολομέλεια ώστε να μάθουμε κι εμείς τι γνώμη έχουν τα μέλη για τον σπαραγμό στα δημοτικά του δήμου Δράμας.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αμάν ! Τι παραγωγή κυβερνητικού έργου είναι αυτή ! Τρέχουν όλοι την μέρα (από παράλια σε παράλια) για την ανάπτυξη του τόπου !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Κώστας Ευμοιρίδης γνωρίζει πως δεν μπορεί να κερδίσει τις εκλογές. Επιθυμεί βέβαια διακαώς να «τελειώσει» ως δήμαρχος αλλά δεν του βγαίνουν νούμερα, πρόσωπα και αιτιολογία. Από την άλλη, ορισμένοι δίπλα του, που γνωρίζουν αυτή την πραγματικότητα, τον σπρώχνουν σε αυτή την κίνηση, με μοναδικό σκοπό να χάσει τον δήμο της Δράμας ο Θωμάς Μαργαρίτης. Για την υστεροφημία του Ευμοιρίδη …απλά δεν τους καίγεται καρφί ! Αυτοί απλά θέλουν να ξεκουμπιστεί ο Θωμάς από δήμαρχος. Εύλογο το ερώτημα για το που ακριβώς τοποθετείται η πολιτική στην όλη αυτή κατάσταση. Η απάντηση είναι πουθενά ! Η μανία για ένα άνθρωπο που απλά σε κέρδισε σε μία διαδικασία είναι αυτή που κυριαρχεί και μόνο αυτή ! Οι «Χαρακιδικοί» από την άλλη τρίβουν τα χέρια τους με την υποτιθέμενη κάθοδο Ευμοιρίδη. Ευελπιστούν πως θα κόψει πολλά ψηφοδέλτια από τον Θωμά και έτσι θα γίνουν άρχοντες του δήμου. Ξεχνούν όμως ή εντέχνως αποκρύπτουν πως η κάθοδος του Ευμοιρίδη, θα αποψιλώσει και την δική τους παράταξη. Είναι γνωστό πως όσοι στις εκλογές του 2006 δεν ήθελαν Θωμά, στήριξαν Χαρακίδη. Το ΠΑΣΟΚ από την πλευρά του, έχει μετατραπεί σε μαριονέτα των εξελίξεων στα του δήμου της Δράμας. Περιμένει τι θα κάνουν οι άλλοι, οι ανεξάρτητοι και ο κάθε τυχάρπαστος πικραμένος οποιουδήποτε χώρου, ώστε να πάρει την θέση που θα μείνει για τον τελευταίο ρόλο κομπάρσου. Διασταυρώσαμε κι εμείς τα αποκλειστικά σχόλια της εφημερίδας «Χρονικά» που έχουν να κάνουν με τις τελευταίες εξελίξεις στα του ΠΑΣΟΚ. Ναι, φαίνεται πως προσανατολίζονται στην κατεύθυνση που θέλει τον Χαρακίδη Περιφερειάρχη. Βέβαια αυτό για να γίνει θα πρέπει να δώσει το ΟΚ ο ίδιο ο Πρωθυπουργός. Ο Κυριάκος Χαρακίδης απ΄ ότι φαίνεται άρχισε να κατανοεί πως δημαρχιλίκι δεν του βγαίνει με τίποτα και στρέφεται αλλού. Εμείς έχουμε τις επιφυλάξεις μας και πιστεύουμε πως στο τέλος ο Κυριάκος Χαρακίδης θα είναι Αντιπεριφερειάρχης και τις επιστολές των προέδρων των επιμελητηρίων της περιφέρειας (που συνηγορούν σε αυτό) θα τις κρατήσει στο συρτάρι του. Εάν τελικά επιβεβαιωθεί το σενάριο αυτό… θα είμαστε οι πρώτοι που το γράψαμε πριν από πέντε μήνες περίπου ! Είδωμεν… Το σενάριο της μεταπήδησης του Χαρακίδη στην περιφέρεια δεν ακούστηκε καλά-καλά και δημιούργησε αντιδράσεις. Τελικά σε αυτό το ΠΑΣΟΚ δεν αφήνουν κανένα να τρυπώσει. Τι έκανε βρε παιδιά ο άνθρωπος; Πόρτα ανοιχτεί βρήκε και πήγε να μπει ! Πέραν της πλάκας όμως, εάν ο Χαρακίδης γραφτεί μέλος του κόμματος και στηρίξει τις ιδέες του ΠΑΣΟΚ, νομίζω πως μπορεί να κάνει πολιτική καριέρα στο χώρο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Εμείς μάθαμε πως το παλιό 4-3 υπέρ του Χαρακίδη έχει ανατραπεί και επιλογή των μελών είναι ο Κώστας Σούτος !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σε διακοπές μακράς διαρκείας επιδίδεται το περιφερειακό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Μλεκάνης. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες έγινε μέλος ναυαγοσωστικής ομάδας όπου προΐσταται ο Σπύρος Κοτρίδης ! Οι συγκεκριμένες δεξιότητες θα τους φανούν χρήσιμες ώστε να σώσουν τον Κυριάκο Χαρακίδη από το ναυάγιο που έρχεται !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Όσκαρ Α΄ και Β ανδρικού ρόλου αυτοδίκαια απονέμουμε στον Χρήστο Αηδόνη και τον Κυριάκο Χαρακίδη. Ο λόγος είναι προφανής. Τέτοια αβάντα μεταξύ τους …δεν έχουμε ξαναδεί ! Αυτοί δεν κρατούν πια ούτε τα προσχήματα ! Εδώ υπάρχει ένα έρωτας μεγάλος.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σε αρχιπυροσβέστης της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ αναδεικνύεται ο πολύπειρος Γιώργος Αθανασιάδης. Πραγματικό ανάχωμα έστησε ώστε να αποφθεχθεί η τηλεοπτική σύγκρουση γιγάντων που θα πραγματοποιείτο μεταξύ του Κοτρίδη και Τερζή. Το θύμα που θα προέκυπτε …γνωστό !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ανέκδοτο της δεκαετίας χαρακτηρίστηκε από την Δραμινή κοινωνία η φράση του Κοτρίδη «…ο Κυριάκος είναι πιο πολύ ΠΑΣΟΚ από τον Τερζή».
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σε ηγετική φυσιογνωμία της διοίκησης του Νοσοκομείου Δράμας αναδεικνύεται ο Δημήτρης Γεμενετζής. Διαβασμένος, δραστήριος και πάντα υπεύθυνος, ανταποκρίνεται πλήρως στα καθήκοντά που του ανέθεσε η κυβέρνηση.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κολλητοί, παρ΄ όλες τις πολιτικές και ιδεολογικές διαφορές τους, είναι ο Μιχάλης Αμανατίδης (Πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Ευμοιρίδη) με τον εκπρόσωπο του κοινωνικού ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτη Αθανασιάδη και το δεξί εξαπτέρυγο του Ανέστη Τερζή, Γιώργο Καλαϊτζή. Απ΄ ότι μάθαμε εκ των υστέρων το μόνο θέμα στο οποίο ανταλλάσουν απόψεις στο γνωστό στέκι του Παντελίδη, είναι το ποδόσφαιρο και τα σουτζουκάκια του Μαυροβάτου !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τάσο Τσιβκίνογλου, ακούσαμε πως έχεις ευαίσθητη όσφρηση. το ότι έκλεισες με τον Θωμά, έχει καμία σχέση με αυτό;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μαθαίνουμε πως ο Γεωργιτσόπουλος, δεν μπορεί να «κινηθεί» στον Δήμο Δοξάτου. τι το' θελες το νέο δημαρχείο που παρέσυρε την έδρα ! Λούσου το τώρα Χρήστο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τάραξε τα νερά η υποψηφιότητα του Κώστα Σούτου. Ο γνωστός μηχανικός έχει σημαντική διαδρομή στα κοινά. Ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ από το 1974, Δημοτικός Σύμβουλος Δράμας επί 12 χρόνια και Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου. Τι θα κάνουν; Θα τον υποστηρίξουν ή θα παραμείνουν δέσμιοι της λογικής στηρίζουμε τους ανεξάρτητους, τους απολίτικους, τα πολιτικά εκκρεμή και τους διάφορους εξωτικούς; Εδώ θα κριθούν, τόσο σε τοπικό όσο και σε κεντρικό επίπεδο τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Φυσικά αυτό που διαδίδεται ευρέως, είναι ότι το χρίσμα «κλείδωσε» για το ΠΑΣΟΚ. Και ότι δεν θα έχουμε καμία αλλαγή. Δηλαδή το ΠΑΣΟΚ θα στηρίξει Χαρακίδη. Θα φανεί αν κάτι τέτοιο ισχύει, το επόμενο διάστημα. Όμως μια τέτοια στήριξη, προκαλεί εύλογες αντιδράσεις. Όταν στηρίζεις κάποιον πρέπει να γνωρίζεις την ιδεολογία του, τις απόψεις του, τις θέσεις του για τα όσα διαδραματίζονται στον τόπο. Οι στρογγυλεύσεις, οι αοριστίες και οι λογικές ΟΦΑ (όπου φυσάει ο άνεμος) δεν πείθουν ένα μεγάλο κομμάτι του ΠΑΣΟΚ. Που δεν δέχεται να στηρίζει άνευ όρων, όσους είναι αρεστοί σε μια μικρή ομάδα στο τοπικό ΠΑΣΟΚ.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μπετόν αρμέ, ο κοτοπουλάς, Δημήτρης Θεοδοσίου, παρά το έντονο και επίμονο φλερτ που δέχεται από τον Κώστα Ευμοιρίδη. Παρά τις φιλικότατες σχέσεις που διατηρούν, ο Δημήτρης αποτελεί πάντοτε αναπόσπαστο κομμάτι του καθαρού τοπικού ΠΑΣΟΚ. Πιο καθαρό δεν γίνεται !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σε απόσταση αναπνοής ακολουθεί η ακαταμάχητη Ευγενία Χαρπαντίδου. Αυτή κι αν δεν λυγίζει με τίποτα ! Μπαρουτοκαπνισμένη και πάντα στην πρώτη γραμμή της μάχης …δεν μασάει τα λόγια της και δεν …μεί ψηλά καπέλα ! Υ.Γ. Από το στρατόπεδο Αηδόνη έχει φύγει ανεπιστρεπτί !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κυριάκο Χαρακίδη, τι γίνεται με τους υποψηφίους σου; Διακρίνουμε πολιτική χημεία μεταξύ της παράταξης «Πόλη+Ζωή» και της Παράταξης «Ώρα της Δράμας» του Κώστα Ευμοιρίδη. Ο Λάζαρος Τσενεκίδης και ο Νικόλας Γεωργιάδης φλερτάρουν με τον Ευμοιρίδη ! Μετά φταίνε οι κακές γλώσσες που λένε πως είστε συγκοινωνούντα δοχεία !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Θα του στοιχίσει πολύ του Βασίλη Γιαννόπουλου η κίνηση να εγγραφή στη Νέα Δημοκρατία μετά τη νίκη του το 2006, ενώ είχε στηριχθεί από τα περισσότερα στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Σωρηδόν τώρα, συντάσσονται στο πλευρό του Μελέτη Μαυρίδη. Αυτά πληρώνονται Στρατηγέ και δεν δικαιολογούνται μετά από τόσες σχολές στρατηγικής πολέμου που έχει περάσει ! Ας πρόσεχες !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πάντως στο Νευροκόπι καλά τα κατάφερε το ΠΑΣΟΚ. Δεν εκπροσωπείται επίσημα από καμία δημοτική παράταξη. Αυτά είναι τα αποτελέσματα όταν στηρίζεις ανεξάρτητους, άχρωμους και άοσμους υποψηφίους ! Με αυτή την τακτική κινδυνεύει το ΠΑΣΟΚ βραχυπρόθεσμα να μην εκπροσωπείται πουθενά στις τοπικές κοινωνίες σε ότι έχει σχέση με τα αυτοδιοικητικά.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πυρ και μανία με τον Δήμαρχο Δοξάτου, Τάσο Χατζηλαζάρου, είναι ο Γραμματέας της Δημοτικής Οργάνωσης Δοξάτου, Παντελής Τοκούτσης. Εκλεγμένος με τον Τάσο, αλλά σε αυτές τις εκλογές δηλώνεις πως θα κατεβάσει δικό του ψηφοδέλτιο. Καλά ξεμπερδέματα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ειδική παραγγελία έκανε ενόψει δημοτικών εκλογών ο φίλος και σύντροφος Μπάμπης Λαζαρίδης. Μεταξύ τον αντικειμένων αυτών συγκαταλέγονται κράνη, ξιφολόγχες, μπαλάσκες κλπ. Όλα αυτά για να είναι πλήρης στη μάχη που είναι. Σύμφωνα με δηλώσεις του, σφοδρή ! Καλό βόλι σύντροφε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Διχάζονται οι γνώμες για το πόσα χρόνια είναι μπροστά από την εποχή του ο Παναγιώτης Αθανασιάδης (Κοινωνικό ΠΑΣΟΚ). Όποια πέτρα και να σηκώσεις στη Δράμα …αυτόν θα βρεις από κάτω. Τελικά Παναγιώτη, εσύ δεν είσαι για τη Δράμα …χαραμίζεσαι !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Κυριάκος Γρηγορίου με επιστολή του που έδωσε στα μέσα ενημέρωσης κατηγόρησε πολιτικούς του αντιπάλους για την ανώνυμη καταγγελία για το κτίριο που ανέβαζε χωρίς οικοδομική άδεια. Εγώ λέω πως είναι επιχειρηματικοί αντίπαλοι ! Ας αποδείξει πως δεν είναι ! Δεν μπορεί να λέμε ότι μας συμφέρει …αυθαίρετα χωρίς αποδείξεις !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στον Δήμο Προσοτσάνης οι υποψήφιοι είναι ο νυν Δήμαρχος Προσοτσάνης Βασίλης Φατράλης, ο Δήμαρχος Σιταγρών-Πρόεδρος ΤΕΔΚ Θόδωρος Αθανασιάδης, ο Άγγελος Λύσσελης που είναι για 5η φορά υποψήφιος (φτάνει στην βρύση αλλά νερό δεν πίνει) και ο πρώην Στρατολόγος και Νομικός Νίκος Τσαουσίδης. Η «μάχη» της συγκρότησης των ψηφοδελτίων ξεκίνησε και οι υποψήφιοι τρέχουν πόρτα-πόρτα.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στο Νευροκόπι δεν αλλάζει τίποτα... Ο Δήμος παρέμεινε ως έχει και θα βρεθούν αντίπαλοι ο Δήμαρχος Βασίλης Γιαννόπουλος και ο πρώην Δήμαρχος Μελέτης Μαυρίδης. Το ΠΑΣΟΚ δεν θα κατεβάσει ψηφοδέλτιο και οι «πράσινοι» μοιράζονται στους δύο υποψήφιους ο Σεφειρίδης γέρνει προς Μελέτη ενώ ακούγεται έντονα ότι ο Γιώργος Καρπιτσάρης θα τα βρει με τον Στραγητό, παίρνοντας το «δακτυλίδι» για την επόμενη φορά. Όσο για τον άλλο Στρατηγό τον Πέτρο Μαρκόπουλο είναι πολύ πιθανόν να είναι υποψήφιος στο Τοπικό Συμβούλιο Βώλακα.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Κώστας Ευμοιρίδης ανακοίνωσε τα πρώτα ονόματα και το όνο-μα της παράταξης. Στην αρχή, άφησε να εννοηθεί πως θα έχει τους μισούς της παράταξης του Θωμά μαργαρίτη. Μετά άφησε να εννοηθεί πως θα έχει μαζί του τον Σταύρο Δαϊλάκη, τον Μαργαρίτη Τζίμα και τον Σταύρο Παπαδόπουλο. Μετά άφησε να εννοηθεί πως το ψηφοδέλτιο θα έχει πολλές εκπλήξεις. Όσο τις είδατε εσείς, άλλο τόσο τις είδαμε κι εμείς ! Το σίγουρο πάντως είναι πως οι περισσότεροι είναι συνεργάτες από την Νομαρχία, όσοι του έχουν μείνει και από συζητήσεις που είχαμε μαζί τους, όλοι, συντάσσονται μαζί τους λόγω υποχρεώσεων και συμμετέχουν με μισή καρδιά. Ο Κώστας Ευμοιρίδης θα παίξει ένα ρόλο τον οποίο δεν γνωρίζει καλά γιατί δεν τον έχει παίξει ποτέ. Αυτόν του τριτοκομπάρσου. Είναι δικαίωμά του !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μια μαντινάδα «γάντι» στον Κώστα Ευμοιρίδη: «Όταν γεράσει ο άνθρωπος, μειώνετε το φως του, θαρρεί πως κατουρεί μακριά, μα κατουρεί ομπρός του».
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Είναι φοβερός ο τύπος ! Ο Κώστας Ευμοιρίδης κατήγγειλε κάποιους που στις νομαρχιακές του 1994 συγκρότησαν ψηφοδέλτια διευρυμένη και η ΝΔ στερήθηκε την διοίκηση στους τρεις νομούς. Αλήθεια Νομάρχη σε περίπτωση, λέω σε περίπτωση (επιμένω ακόμη), που κατέβεις στο δήμο της Δράμας και η αγαπημένη σου ΝΔ …στερηθεί το δήμο, θα καταγγείλεις τον ευατό σου;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

ΑΗΔΟΝΗΣ Ο ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ ! Ο συμπαθής, κατά τα άλλα βουλευτής, όταν ζορίζεται και δεν θέλει να απαντήσει στα ερωτήματα μας, μας κατηγορεί πως μιλούμε την αφρικανική ! Αυτό βέβαια είναι εύκολο. Δύσκολο για αυτόν απ΄ ότι φαίνεται είναι να απαντήσει στο απλό ερώτημα «Τι έκανε για την ενότητα του ΠΑΣΟΚ στο δήμο της Δράμας». Η απάντησή του έλεγε το τετριμμένο και ξύλινο «…οι διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ κλπ, κλπ». Απάντηση πολιτικάντικη που αφήνει το ερώτημα αναπάντητο ! Μάλλον ο Χρήστος Αηδόνης μιλά την Αφρικανική !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στο Δοξάτο σίγουρα θα είναι υποψήφιοι ο Φώτης Καλογήρου, ο νυν Δήμαρχος Τάσος Χατζηλαζάρου και ο Δήμαρχος Καλαμπακίου Χρήστος Γεωργιτσόπουλος. Κρίσιμη μάχη με την έδρα να δεσπόζει στην πολιτική αντιπαράθεση. Το Δοξάτο βράζει γιατί επιλέχθηκε το Καλαμπάκι. Και οι Δοξατινοί λένε ότι θα στείλουν μήνυμα στην κάλπη.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μικρός ως Δήμος αλλά με πληθώρα υποψηφίων... Στον Δήμο Παρανεστίου φαίρονται ως υποψήφιοι η Αλίκη Σωτηριάδου, Δήμαρχος Παρανεστίου, ο Νίκος Καγιάογλου, πρώην Δήμαρχος Νικηφόρου, ο Φίλιππος Καλοσίδης Δημοτικός Σύμβουλος Νικηφόρου, ο Βασίλης Μακρής και ο Γιώργος Γεωργιάδης. «Κομματάκι» δύσκολο να έχουμε 5 ψηφοδέλτια στο τέλος. Γιατί τότε θα χρειαστούν 300 υποψήφιοι. Και υπάρχουν τοπικά διαμερίσματα που δεν θα φτάνουν οι κάτοικοι για να στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

17 επιστήμονες, καθηγητές πανεπιστημίου, γιατροί, μηχανικοί στηρίζουν την υποψηφιότητα του Κώστα Σούτου. Την ημέρα που ήρθε το e-mail στήριξης είχε πολύ ζέστη. Για την πλευρά Χαρακίδη είχε καύσωνα και για την ομάδα Τερζή ανοιξιάτικο αεράκι !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στην Δράμα την υποψηφιότητά τους έχουν γνωστοποιήσει ο Δήμαρχος Δράμας κ. Θωμάς Μαργαρίτης και ο Νομάρχης κ. Κώστας Ευμοιρίδης. Ο Κυριάκος Χαρακίδης περιμένει να δει τι θα γίνει με το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ όπως και ο Κώστας Σούτος. Όσο για τον Ανέστη Τερζή, το έχει ξεκαθαρίσει... Με Χαρακίδη θα είναι και πάλι υποψήφιος ενώ τον Σούτο θα τον στηρίξει. Το επόμενο διάστημα θα φανεί που θα γείρει το ΠΑΣΟΚ. Σε λύση ενότητας ή σε συνέχιση της εσωστρέφειας;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Έτοιμο δηλώνει το βαρύ πυροβολικό της Νομαρχιακής Παράταξης του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Μιχαηλίδης. Ο δραστήριος Νομαρχιακός Σύμβουλος και καθ΄ όλα διαβασμένος είναι έτοιμος να δώσει την μάχη για μία θέση στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Εμείς ως εκδόσεις Ψίθυροι δηλώνουμε πως θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον Κώστα γιατί πιστεύουμε στο ήθος, την εντιμότητα, την αγωνιστικότητα χαρίσματα τα οποία έχει επιδείξει όλα τα χρόνια που ασχολείται με την ανάδειξη, προώθηση και επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας. Εάν για αυτό μας κατηγορήσουν για μεροληψία …ξύδι !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Είναι τρελοί αυτοί οι δεξιοί ! Εκτός και αν μας δουλεύουν ! Εγκαινίασαν δρόμο ο οποίος ασφαλτοστρώθηκε και βελτιώθηκε σε ορισμένες κακοτεχνίες ! Εάν έφτιαχναν καινούργια χάραξη, μπορεί να είχαμε πολυήμερες πανηγυρικές εκδηλώσεις !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η δικιά μας Τότα, αλλά και της Ελλάδας, με την ομορφιά, την τσαχπινιά, και τις πνευματικές της ικανότητες, μπαίνει στο κλαμπ των παντρεμένων από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Ο εκλεκτός της καρδιάς της δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική - αν και κάτι τέτοιο θα περιμέναμε, μιας και η Τότα δραστηριοποιήθηκε έντονα στον πολιτικό στίβο- ασχολείται με επιχειρήσεις και η καταγωγή του είναι από την Κύπρο. Την όμορφη Τότα είδε ο Λουκάς Γερολαίμου και είπε να αφήσει πίσω την μπον βιβερ ζωή. Άντε και στους ελεύθερους βρε. Όλο και κανένας ξέμπαρκος θα υπάρχει στις παραλίες, καλοκαιράκι πράγμα…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Και κλείνοντας θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμη από τα πολιτικά πρόσωπα που τυχόν στεναχωρήσαμε. Τα γεγονότα ερμηνεύονται από τον κανένα, ανάλογα με την οπτική την οποία τα παρατηρεί ! Η δική μας οπτική βγάζει αυτά τα συμπεράσματα. Μπορεί βέβαια να κάνουμε και λάθος. Να ΄στε όμως σίγουροι πως κρίνουμε αυστηρά πολλές φορές για τη Δράμα ! Τη Δράμα που αγαπάμε και θέλουμε σε αυτή να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας ! Φιλάκια !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

ΤΟ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ! Ουφ ! Πραγματοποιήθηκε και το πολυαναμενόμενο γεγονός της άνοιξης. Αναφερόμαστε στον γάμο του Χρήστου Αηδόνη με την Βιβή Δημητροπούλου. Και αποτελεί γεγονός γιατί δεν έχουμε και συχνά γάμους βουλευτών. Εγώ προσωπικά στην Δράμα, έζησα αυτόν του Μαργαρίτη Τζίμα με την Μελίνα (μας) και αυτόν του περασμένου Σαββάτου. Σεμνή τελετή, με λίγο κόσμο, κάτι που οφείλεται -μάλλον- στον τρόπο με τον οποίο διάλεξε το ζευγάρι να προσκαλέσει -με ανακοινώσεις στις εφημερίδες, δεν αποστάλθηκαν ιδιαίτερες προσκλήσεις- και μια λιτή δεξίωση όπως απαιτεί η οικονομική συγκυρία. Εμείς εδώ, από τις εκδόσεις Ψίθυροι, ευχόμαστε στο ζευγάρι να είναι ευτυχισμένο και αγαπημένο. Στον βουλευτή δε, ευχόμαστε «καλά μυαλά». Πολλοί ήταν αυτοί που είπαν πως ο ξένος κόσμος ήταν περισσότερος από τους δραμινούς. Κάτι που μπορεί να είναι και αλήθεια. Γεγονός επίσης είναι πως το ζευγάρι τίμησε με την παρουσία του πλήθος βουλευτών κυρίως της βορείου Ελλάδας.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στιγμιότυπο από την συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Αγανακτισμένοι κάτοικοι του Ξηροποτάμου επιρρίπτουν ευθύνες στον Νομάρχη Δράμας, Κώστα Ευμοιρίδη. Τα γιουχαΐσματα ήταν πρωτοφανή και πρωτόγνωρα για το τοπικά δεδομένα ! Ο Ευμοιρίδης και πάλι πρωτοπορεί...
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Όχι μόνο δεν παραιτείται …πάει και για δήμαρχος. Διάχυτη είναι στην πόλη της Δράμας η άποψη που λέει πως ο Ευμοιρίδης, μετά το θυελλώδες Νομαρχιακό Συμβούλιο, θα έπρεπε να αναλάβει τις ευθύνες των αποφάσεων του και να παραιτηθεί από το αξίωμα του. Αυτός όμως απτόητος (Ναι, καλά) σχεδιάζει πως θα φέρει και νέες ευκαιρίες ανάπτυξης στον δήμο της Δράμας !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αλήθεια Κυριάκο, μήπως υπάρχει καμία περίπτωση να ανακοινώσεις κανένα ΠΑΣΟΚο, πριν δοθεί η στήριξη από το ΠΑΣΟΚ; Αποκλείεται ε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε