Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυτό που συνέβη με την στήριξη του ΠΑΣΟΚ στον Χαρακίδη είναι από τα άγραφα. Στηρίζουν διάφορα πολιτικά εκκρεμή και απολίτικους.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Έβλεπα τον Ξυνίδη να αναλύει τους λόγους στήριξης στην «Πόλη+Ζωή» και δεν πίστευα στα αυτιά μου. Ο άνθρωπος δεν έχει ιδέα από όσα συμβαίνουν στην Δράμα. Και με αυτά που είπε εκτέθηκε.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο «Μάγειρας» όμως ο επονομαζόμενος και «Πράσινος Δραμάρχης» έχει κάνει την «κοπτοραπτική» τρόπο ζωής. Επέβαλε στο ΠΑΣΟΚ τον Χαρακίδη, φόρτωσε και τα διάφορα βαρίδια του υποψηφίου Δημάρχου και τώρα αισθάνεται δικαιωμένος. Κούνια που τον κούναγε.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Όταν στηρίζεις κάποιον πρέπει να γνωρίζεις την ιδεολογία του, τις απόψεις του, τις θέσεις του για όσα διαδραματίζονται στον τόπο. Οι στρογγυλεύσεις, οι αοριστίες και οι λογικές ΟΦΑ (όπου φυσάει ο άνεμος) δεν πείθουν ένα μεγάλο κομμάτι του ΠΑΣΟΚ. Που δεν δέχεται να στηρίζει άνευ όρων, όσους είναι αρεστοί σε μια μικρή ομάδα στην τοπική οργάνωση.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κουίζ: Ποιο ψηφοδέλτιο έχει χαρακτηρισθεί αντίκα; Συγκεντρώνει υποψήφιους που επί σειρά ετών πολιτεύονται και παρά τα χρόνια τους συνεχίζουν. Όμως οι καιροί άλλαξαν και ο κόσμος τους κατάλαβε. Και από την καλή και από την ανάποδη.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τελικά είναι λύκος ή λυκόπουλο; Ένα είναι βέβαιο... Ότι ο Ευμοιρίδης έχει χάσει την λάμψη του παρελθόντος. Και δεν φαντάζει ανίκητος. Αντίθετα φαίνεται ανίσχυρος, μπερδεμένος και κατά πολλούς μετανοιωμένος για το φιλόδοξο εγχείρημα. Ευμοιρίδης έχει χάσει την λάμψη του παρελθόντος. Και δεν φαντάζει ανίκητος. Αντίθετα φαίνεται ανίσχυρος, μπερδεμένος και κατά πολλούς μετανοιωμένος για το φιλόδοξο εγχείρημα.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Ευμοιρίδης δηλώνει ανεξάρτητος. Απορρίπτει τις κομματικές στηρίξεις και δεν θέλει τα κόμματα να μπλέκονται στην αυτοδιοίκηση. Καλά τώρα το θυμήθηκε; Χρειάσθηκαν 50 χρόνια για να το ανακοινώσει;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Από υπερβολές άλλο τίποτε σε αυτές τις εκλογές. Ξαφνικά παράγοντες του τόπου που διοικούν και αποφασίζουν, αρχίζουν την κριτική λες και αυτοί είναι τουρίστες ή επισκέπτες στην Δράμα. Ανακαλύπτουν διάφορα ζητήματα και το ερώτημα είναι πολύ απλό. Αφού ο τόπος έχει τόσα προβλήματα γιατί δεν τα λύσατε;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τελικά βρέθηκε ποιοι φταίνε... Για την κατρακύλα του νομού, για την εξαθλίωση, για την υπανάπτυξη, για την ανυπαρξία υποδομών φταίει η «ένοχη κοινωνία» και η μαύρη μοίρα μας. Αυτοί που δεν φταίνε είναι η ηγεσία του τόπου...
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το είδαμε και αυτό... Ο Βουλευτής της ΝΔ κ. Τζίμας που πάντα κατέβαινε υποψήφιος Δήμαρχος με το χρίσμα της ΝΔ είπε μέσα στο καλοκαίρι ότι δεν χρειάζονται χρίσματα στην Αυτοδιοίκηση. Ένα μήνα μετά άλλαξε γραμμή και δήλωνε ότι στηρίζει τους υποψηφίους της ΝΔ. Φταίει η ζέστη ή άρχισε τις κωλοτούμπες;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Καλά τα πολιτικά παιχνίδια και το παραγοντιλίκι, όμως δεν ενδιαφέρει τους πολλούς αλλά τους λίγους. Οι συκοφαντίες, οι ανώνυμες καταγγελίες και τα βρώμικα κτυπήματα δεν αναβαθμίζουν την πολιτική ζωή. Αντίθετα κάνουν τους πολίτες να αηδιάζουν και να σιχαίνονται όσα συμβαίνουν.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τελικά ο Κοτρίδης θα μας τρελάνει... Η παράταξη «Πόλη+Ζωή» είχε ανακοινώσει ότι δεν θα είναι υποψήφιος, λόγω ασυμβίβαστου. Είχε μάλιστα παραιτηθεί και από Δημοτικός Σύμβουλος. Όμως τελικά αποφάσισαν να τον κατεβάσουν, γιατί λέει θα γίνει Διευθυντής του ΙΚΑ τον Ιανουάριο, οπότε μπορεί να ψηφιστεί, να εκλεγεί και να παραιτηθεί….Πως λέγεται αυτό στην πολιτική; Αντριλίκι; Ακριβώς! αντριλίκι με μίνι φούστα..! Γεια σου Σπύρο με την πολιτική σου πρακτική. Αν δεν το έχεις καταλάβει, γελάνε όλοι με τα καμώματά σου.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το είδαμε και αυτό... Πρότειναν στον Σούτο να είναι υποψήφιο. Αντιπεριφερειάρχης για να τον γλυκάνουν. Μόνο που ο ίδιος δεν είχε ενδιαφερθεί για τη θέση αυτή. για τη θέση αυτή. Η ενέργεια αυτή εξόργισε και τους υποψήφιους Αντιπεριφερειάρχες του Κινήματος που περίμεναν επί αρκετούς μήνες τις εξελίξεις. Άμεση η απάντηση Σούτου που με επιστολή του χαρακτήρισε την πρόταση αυτή προσβλητική.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο μόνος που δεν προσβάλλεται από τίποτε είναι ο «Πράσινος Δραμάρχης»...Ακούστηκε μάλιστα να λέει στον Γιάννη Παπαδόπουλο ότι δεν μπερδεύτηκε ο ίδιος! Μια πρόκληση: Μπορεί να το δηλώσει δημοσίως αυτό ο κ. Αηδόνης; Για να πάρει επίσης δημοσίως την απάντηση; Και να γελάσει κάθε πικραμένος; Νομίζει ότι παίζει σκάκι και ότι όλοι όσοι ασχολούνται με τα κοινά είναι «πιόνια». Τι να κάνουμε; Κάποιοι έχουν αρχές, αξίες και ήθος. Και δεν ανέχονται να τους φτύνουν και να τους ντροπιάζουν.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πήρε τελικά την στήριξη για υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης ο Γιάννης Ξανθόπουλος. Ήταν αναμενόμενο... Όλους τους βόλευε. Όμως μέχρι να του δώσουν την στήριξη τον μπαΐλντισαν... Γιατί άργησαν τόσο; Μήπως κάτι μαγείρευε ο «Δραμάρχης»;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Είδατε τι κάνουν οι εκλογές; Οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες ανακάλυψαν τη Δράμα. Είδατε τον Άρη Γιαννακίδη... Κάθε μέρα στη Δράμα είναι. Προσωπικά δεν τον είχα ξαναδεί ποτέ να μας επισκέπτεται στο παρελθόν. μένα γνώρισε τον τόμο μας. Όμως κάλιο αργά παρά ποτέ. Έστω και καθυστερημένα γνώρισε τον τόμο μας.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η συνεργασία που τσάκισε τις προβλέψεις, ήταν αυτή του Φώτη Καλογήρου με τον Δήμαρχο Καλαμπακίου Χρήστο Γεωργιτσόπουλο. Είναι η πρώτη φορά που εν ενεργεία Δήμαρχος κάνει πίσω και στηρίζει άλλον υποψήφιο. Τίτλος του Συνδυασμού τους «Συμπολιτεία»... Ο Φώτης Καλογήρου θα είναι ο υποψήφιος Δήμαρχος και τρέχει μαζί με τους άξιους συνεργάτες του για την πολυπόθητη νίκη.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το άκουσα και δεν το πίστεψα... Ότι σκέφτονται να μας επιβάλλουν φόρο πολυτελείας στις τυρόπιτες, στα σάντουιτς και στα σουβλάκια, για να μας προστατέψουν. Φοβούνται για την υγεία μας και θέλουν να μας επιβάλλουν την μεσογειακή δίαιτα για το καλό μας. Όποιος το σκέφτηκε αυτό το μέτρο, καλό είναι να το αποσύρει άμεσα.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μια πρόταση προς τους υποψήφιους Δημάρχους... Να δώσουν στην δημοσιότητα τη φορολογική τους δήλωση και φυσικά όσοι είναι μέτοχοι ή ιδιοκτήτες εταιριών, τους ισολογισμούς των εταιριών τους. Θα ήταν χρήσιμο να μάθουμε την οικονομική τους κατάσταση. Να μάθουμε αν έχουν πόρους, από που ζουν, αν χρωστάνε και πόσα. Βεβαίως το ζήτημα δεν είναι αν χρωστάνε πολλά. Αρκετοί χρωστάνε, Το ζήτημα είναι γιατί, ενώ οι τράπεζες ζητάνε τα όσα μύρια σε έναν επιχειρηματία για να του δώσουν ένα δανειάκι , σε κάποιους δίνουν με τη σέσουλα και δίχως να τηρούνται οι τραπεζικοί όροι! Δεν πειράζει! Όλος ο κόσμος κατάλαβε! Να δούμε όμως τι θα απολογηθούν όταν έρθει η ώρα!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Α! ρε Λάμπη πούσαι να τους δεις!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τι θα γίνει με τις Φυλακές Νικηφόρου; Το έργο δυστυχώς έγινε «γιοφύρι» της Άρτας. Είναι κατάντια να μην ολοκληρώνεται. Άλλα σωφρονιστικά καταστήματα που ξεκίνησαν την ίδια περίοδο, ολοκληρώθηκαν και λειτουργούν. Εδώ τι συμβαίνει; Μας ξέχασαν; Ο και υφυπουργός κ. Αηδόνης έχει να μας πεί κάτι; που ξεκίνησαν την ίδια περίοδο, ολοκληρώθηκαν και λειτουργούν. Εδώ τι συμβαίνει; Μας ξέχασαν; Ο και υφυπουργός κ. Αηδόνης έχει να μας πεί κάτι;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τον βλέπεις να αναλύει το πρόγραμμα της παράταξης «Πόλη+Ζωή» και να εκθειάζει τον Χαρακίδη και θυμάσαι τους όρκους φιλίας στον Τζίμα, στον Γιάννη Παπαδόπουλο, στον Καραμανλή, στον Κωστή Στεφανόπουλο και σε πολλούς άλλους. Αλλάζει τα μαγαζιά... συγνώμη τα κόμματα... σαν τα πουκάμισα. Είναι ο άνθρωπος που έχει στηρίξει όλα τα κόμματα και όλες τις Δημοτικές Παρατάξεις.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Είπαμε κάποιοι να αισθάνονται ως Ρωμαίοι αυτοκράτορες...Υπάρχουν όμως και κάποια όρια. Ο κατά δήλωσή του εκπρόσωπος της παράταξης «Η Ώρα της Δράμας» ξεπέρασε τα όρια. Είπαμε να υπερβάλλεις, όμως υπάρχουν κάποια όρια. Όταν τα ξεπερνάς, εκτίθεσαι.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Και λέμε «ο κατά δήλωσή του» γιατί η παράταξή του λέει ότι την εκφράζει ο αρχηγός της δηλαδή ο Κώστας Ευμοιρίδης. Και τότε πώς βγαίνει και μιλάει; Με ποια ιδιότητα; Του περαστικού ή του επαγγελματία διαδρομιστή;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πραγματικός διάλογος σε προεκλογική συγκέντρωση... υποψηφίου Δημάρχου. «Είμαι υποψήφιος...», λέει κάποιος «...στις Περιφερειακές εκλογές». Και η απάντηση ενός πολίτη «Τι είναι αυτά που μου λες; Δεν καταλαβαίνω τίποτε...» Από τα απίστευτα και όμως αληθινά αυτών των εκλογών.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κώστας Σούτος, η ήρεμη δύναμη αυτών των εκλογών. Κερδίζει τις εντυπώσεις στη Δραμινή κοινωνία. Πολιτεύεται χωρίς ακρότητες, χωρίς προσωπικές επιθέσεις. Θέλει την αντιπαράθεση αρχών και θέσεων. Αντιπαθεί τις προσωπικές επιθέσεις, τις υπερβολές και τα κούφια λόγια.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Φυσικά η άγνωστη λέξη στις εκλογές αυτές είναι το «μέτρο». Ο καθένας λέει ότι του κατέβει.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αν έβαζαν «φόρο» σε αυτά που λέγονται, τότε η Δράμα θα είχε λύσει το οικονομικό της πρόβλημα. Είπαμε να ακούγονται υπερβολές όμως λίγο κράτει... Όπως και οι προτάσεις που γίνονται, πρέπει να έχουν μια σχέση με την πραγματικότητα Ρε μάγκες, ληγμένα παίρνετε;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τον βλέπεις και δεν τον πιστεύεις. Είναι ο επονομαζόμενος «νεροκουβαλητής» των υποψηφίων Δημάρχων. Από τον Τζίμα στον Γιάννη Παπαδόπουλο και τώρα στον Χαρακίδη. Ειδικότητά του να γυαλίζει τα παπούτσια των υποψηφίων Δημάρχων και φυσικά να τους γλείφει.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κατά περίεργο τρόπο αυτά συμβαίνουν στη Δράμα. Όχι στην Ουγκάντα ή στο Καζακστάν. Αν συνεχίσω θα γίνω πολύ κακός.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Εδώ στον Ν. Δράμας ο «Καλλικράτης» είναι πολύ λάιτ. Είναι μικρής έκτασης και δεν υπάρχουν παράπονα. Από 8+1 ΟΤΑ πάμε σε 5. πάμε σε 5. Υπάρχουν όμως κάποιοι νέοι Δήμοι όπου η κατάσταση είναι απίστευτη και όμως αληθινή.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Νομός Λέσβου. Η νήσος Λέσβου είναι ολόκληρη ένας Δήμος. Πόσους υποψήφιους πρέπει να έχεις για να συμπληρώσεις το ψηφοδέλτιό σου; Μην πείτε 100, 150 ή 200. Αυτά δεν είναι νούμερα νορμάλ. Χρειάζονται 453 υποψήφιοι!!! Καλά διαβάσατε... 453.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αν πιστεύει κάποιος ότι είναι δημοκρατική λειτουργία να έχουμε ψηφοδέλτια τηλεφωνικούς καταλόγους πλανάται πλάνη οικτρά. Καλά είμαστε σοβαροί; Και πώς θα λειτουργήσει ο νέος Δήμος; Με ηλεκτρονική διακυβέρνηση ή αυτόματο πιλότο;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η αυτοδιοίκηση έχει ως κύριο στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Αλίμονο αν χαθεί το μέτρο. Και οδηγηθούμε σε συμβούλια με στρατιές δημοτικών συμβούλων όπου δεν θα έχεις την δυνατότητα ούτε καν να μιλήσεις.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Μαργαρίτης Τζίμας έχει πολιτικό λόγο και άποψη. Δεν παίζει χαλαρά και λάιτ. Ανεβάζει τους τόνους και κτυπά τον αντίπαλο εκεί που πονά. Άλλωστε η πολιτική απαιτεί μαχητικότητα και ρυθμό.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Χρήστο Αηδόνη, είμαι ένας νέος επιχειρηματίας χωρίς χρέη. Σύμφωνα με την άποψή σου είμαι αποτυχημένος. Πετυχημένος απ’ όσο κατάλαβα πιστεύεις ότι είναι αυτός που χρωστάει πολλά... Και όταν χρωστάει πάρα πολλά τον εκθειάζεις.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ένας φίλος μου το έμαθε αυτό και άρχισε «δανειοθεραπεία». Θέλει να τον παραδεχθεί ο Βουλευτής και Υφυπουργός. Παίρνει δάνεια, ξοδεύει με μόνο σκοπό να κατακτήσει το ρεκόρ Γκίνες στα χρέη. Είναι ένας στόχος. Και στην πολιτική όπως και στην ζωή, αλίμονο αν δεν βάζεις στόχους.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μην τα λες έτσι, στρογγύλευέ τα μου λένε. «ΟΧΙ» τους απαντώ. Θα τα λέμε πιο μαλλιαρά. Ο στόχος ένας και μοναδικός. Να δούμε κάποια δεδομένα που δεν τα ακούμε τελευταία. Οι ωραίοι έχουν χρέη, λέει το τραγούδι αλλά κάποιοι το παράκαναν.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αυτή η σύγκριση των εκλογών του 2006 με του 2010 πρέπει να σταματήσει. Βγαίνουν οι εκπρόσωποι του Ευμοιρίδη και λένε ότι πήρε πριν 4 χρόνια 59%. Ξεχνούν να μας πουν ποια είχε αντίπαλο... Την Καραχασάν είχε. Την θυμάστε το 2006 με τα συνεχή αυτογκόλ που οδήγησαν την παράταξη του ΠΑΣΟΚ στην διάλυση; Μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα και καταστάσεις.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Απίθανος, εύστοχος, καυστικός και ιδιαίτερα συμπαθής ο έμπορος Χαρίλαος Ψαρράς που πολιτεύεται με την παράταξη «Νέα Εποχή-Νέα Δράμα». Λέει τα πράγματα με το όνομά τους και δεν κρύβεται πίσω από το δάκτυλό του.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Από τους πλέον εργατικούς και σοβαρούς Δημοτικούς Συμβούλους ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μιχάλης Χατζηβασιλείου που έχει πολύ θετικό έργο και στο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους όπου είναι Αντιπρόεδρος.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τρέχει επί 24ώρου βάσεως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, πρώην Αντιδήμαρχος. Μιχάλης Χατζηγιάννης, πρώην Αντιδήμαρχος. Πασίγνωστος στην κοινωνία της Δράμας, έχει ως σύνθημα και σε αυτές τις εκλογές το τρίπτυχο τιμότητα-εργατικότητα-ανθρωπιά.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Από τα δυνατά χαρτιά και αυτών των εκλογών ο Γιώργος Παπαδόπουλος. Από πολύ μικρός εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος, συμπληρώνει 12 χρόνια στο Δημοτικό Συμβούλιο και έχει πολύ ουσιαστικό έργο ως Αντιπρόεδρος της ΔΕΚΠΟΤΑ.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Όποια πέτρα και αν σηκώσεις θα βρεις τον Χριστόδουλο Μαμσάκο. Τρέχει και δεν προλαβαίνει με στόχο πρώτα απ’ όλα την νίκη της παράταξης.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Έχασαν τον ύπνο τους πολλοί με την υποψηφιότητα του Γιατρού Γιάννη Δάντζερα με την «Νέα Εποχή-Νέα Δράμα». Εξαιρετικός επιστήμονας και άνθρωπος κατεβαίνει στις εκλογές με στόχο την εκλογή. Όπως και ο Κώστας Μπλούχος, Γενικός Χειρουργός και ο Βαγγέλης Μαντζαλάρδας, Καρδιολόγος που συμμετέχουν σε αυτές τις εκλογές. Το ιατρικό τιμ της δημοτικής αρχής είναι πολύ ισχυρό.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Ηρακλής Χατζηθεοδωρίδης τους έχει τρελάνει όλους με την ηρεμία του. Ο Κώστας Θεοδοσιάδης δίνει την μάχη με μεγάλο όπλο την μεγάλη εμπειρία που διαθέτει. Η Ζωή Καριοφυλλίδου τρέχει όλη την ώρα και κερδίζει από την αμεσότητα και την απλότητά της.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ δίνει μεγάλο αγώνα για την παράταξη «Νέα Εποχή-Νέα Δράμα». Έχει πολλούς και καλούς φίλους που τον στηρίζουν. Και φυσικά είναι ένας άνθρωπος μορφωμένος που ξέρει από εκλογές.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Απίθανος στον τρόπο επικοινωνίας του με τους πολίτες ο Θόδωρος Αγοραστός. Σε κερδίζει με την συμπεριφορά του και την ευγένειά του. Στηρίζει τον Θωμά Μαργαρίτη και την παράταξη «Νέα Εποχή-Νέα Δράμα». Με τεράστια συνδικαλιστική δράση ως εκπρόσωπος των καθηγητών, έχει μόνο φίλους. Και δίνει την μάχη πόρτα-πόρτα.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Για την Αλίκη Τσιαμούρα μια φράση... Όσο κάποιοι την «κτυπάνε» από την αντιπολίτευση, τόσο δυναμώνει. Η Ένωση Κυριών είναι αναγνωρισμένο σωματείο με παγκόσμια αναγνώριση. Έχει βραβευθεί από τον Πρόεδρο ι φορείς. Και το έργο που επιτελεί είναι τεράστιο. της Δημοκρατίας, από διεθνείς οργανισμούς και φορείς. Και το έργο που επιτελεί είναι τεράστιο.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ανδρέας Χαραλαμπίδης, ήρεμος, μεθοδικός, ψύχραιμος και πάνω απ’ όλα δραστήριος. Επί 3 τετραετίες εκλέγεται ψηλά. Δουλεύει όλη την τετραετία και έχει πολύ ουσιαστικό έργο στον αθλητικό οργανισμό.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δεν υπάρχει άνθρωπος στη Δράμα που δεν γνωρίζει τον Κώστα Σαμαρτζίδη. Όλοι λένε τα καλύτερα λόγια για τον άνθρωπο και γιατρό. Και δεν είναι χθεσινός. Διετέλεσε με επιτυχία 8 χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος με τον αείμνηστο Σωκράτη Δημητριάδη. Το «κακό» μαζί του συνίσταται στο ότι είναι περισσότερο σεμνός απ’ ό,τι πρέπει στις εκλογές. Όμως αυτός είναι ο Σαμαρτζίδης και δεν αλλάζει. Φυσικά δεν παρά, με τον Κ. Σούτο! Ταιριάζουν σε ήθος και πολιτική διαδρομή! Η μόνη περίπτωση να μην εκλεγεί είναι να «περάσει» το γνωστό « Έλα μωρέ, ο Σαμαρτζίδης βγαίνει, ας σταυρώσουμε κανέναν άλλον». Πολλοί «σίγουροι» την έχουν πατήσει έτσι! Όσοι τον εκτιμούν να του δώσουν σταυρό, τον χρειάζεται! θα μπορούσε να πάει παρά, με τον Κ. Σούτο! Ταιριάζουν σε ήθος και πολιτική διαδρομή! Η μόνη περίπτωση να μην εκλεγεί είναι να «περάσει» το γνωστό « Έλα μωρέ, ο Σαμαρτζίδης βγαίνει, ας σταυρώσουμε κανέναν άλλον». Πολλοί «σίγουροι» την έχουν πατήσει έτσι! Όσοι τον εκτιμούν να του δώσουν σταυρό, τον χρειάζεται!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Γρηγόρης Μιχαηλίδης ξέρει από εκλογές. Επικοινωνιακά δεν παίζεται. Μπορεί με μία μόνο εκπομπή και με μια τηλεοπτική παρουσία να σε κερδίσει. Υψηλό επίπεδο, γνώση και εμπειρία. Εκλέγεται 12 χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος και τώρα πολιτεύεται με την παράταξη «Μαζί για τη Δράμα». Κώστας Σούτος !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Ανέστης Τερζής τους έχει τρελάνει όλους με την άνεσή του και την ψυχραιμία του. 12 χρόνια Κοινοτάρχης Μοναστηρακίου, 12 χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της ΤΕΔΚ, επικεφαλής παράταξης ξέρει την «μπάλα» των εκλογών όσο λίγοι. Και γι’ αυτό πάντα εκλέγεται...
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Την έκπληξη φαίνεται να κάνει ο Γιώργος Παπαντωνίου. Ο πρόεδρος των κυνηγών αποδεικνύεται άσος στο …σημάδι των συμπολιτών μας. Η προσωπικότητα του Σούτου τον έθελξε και κατεβαίνει μαζί του! Θα βοηθήσει αφάνταστα! Παπαντωνίου. Ο πρόεδρος των κυνηγών αποδεικνύεται άσος στο …σημάδι των συμπολιτών μας. Η προσωπικότητα του Σούτου τον έθελξε και κατεβαίνει μαζί του! Θα βοηθήσει αφάνταστα!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ζωγραφίζει με τα κείμενά του ο Δημήτρης Κισσούδης, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, πρώην Δ/ντής Εγγείων Βελτιώσεων Δράμας. Ωραία τα κείμενά του, οι απόψεις του ξεκάθαρες και με ρεαλισμό, πολιτεύεται με την παράταξη «Νέα Εποχή-Νέα Δράμα».
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

«Βαρύ πυροβολικό» στην παράταξη «Μαζί για τη Δράμα» η Ευγενία στα Σούτου. Χαρπαντίδου. Τρέχει και δεν …φτάνεται. Από τα δυνατά ονόματα στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Σούτου.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τι έχουν οι εκλογές!Απέναντι από τον Κωτσώνα του Ευμοιρίδη, ο συγγενής του μηχανικός Παύλος Παϊσίδης που κατεβαίνει με το Σούτο. Ο Παύλος, γιός του αειμνήστου Λάμπη Παϊσίδη —του πρωτεργάτη της Συνεταιριστικής Τράπεζας-έχει όλα τα φόντα να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του και να εξελιχθεί σε προσωπικότητα της Δραμινής κοινωνίας.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Να σημειώσουμε την ουσιαστική αλλά και τόσο συμβολική παρουσία της Τάνιας Εξάρχου στο τοπικό της Δράμας. Η Τάνια (Αντωνία), κόρη του εκλιπόντος Γιώργου Εξάρχου που σφράγισε με την παρουσία του, το ήθος του και την πολιτική του διαύγεια τη Δημόσια ζωή της Δράμας —και στο ΠΑΣΟΚ και στον εμπορικό στίβο-, κοσμεί το ψηφοδέλτιο του Σούτου. Η Τάνια αποτελεί ταυτοχρόνως μια αυτόνομη προσωπικότητα με τα δικά της ποιοτικά χαρακτηριστικά που την ξεχωρίζουν! Αξίζει! (Σήκω Γιώργο να τη δείς και να την καμαρώσεις!) Δράμας —και στο ΠΑΣΟΚ και στον εμπορικό στίβο-, κοσμεί το ψηφοδέλτιο του Σούτου. Η Τάνια αποτελεί ταυτοχρόνως μια αυτόνομη προσωπικότητα με τα δικά της ποιοτικά χαρακτηριστικά που την ξεχωρίζουν! Αξίζει! (Σήκω Γιώργο να τη δείς και να την καμαρώσεις!)
(3 σχόλια)  Σχολιάστε

Εξαιρετικός χαρακτήρας και επιστήμονας ο Απόστολος Δαϊλάκης, υποψήφιος με το Θωμά Μαργαρίτη. Αγωνίζεται για την εκλογή του έχοντας πολλούς φίλους που τρέχουν για την εκλογή του.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Από τα πρώτα ονόματα που ανακοινώθηκαν από τον Δήμαρχο Δράμας ο Τάσος Βασιλειάδης. Με έντονη πολιτική και συνδικαλιστική δράση, αγωνίζεται για την εκλογή του με την παράταξη «Νέα Εποχή-Νέα Δράμα».
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ζαζόπουλος Νίκος. Από τα πιο έμπειρα στελέχη του ΠΑΣΟΚ της Δράμας, ο χαμηλών τόνων κτηνίατρος, δίνει τον προσωπικό ιδεολογικό του αγώνα. Η κινητικότητα όμως που τον διακρίνει αναδεικνύει τη βαθιά του πίστη, ότι ο προοδευτικός χώρος της Δράμας, δεν μπορεί παρά να εκπροσωπηθεί από τον Κώστα Σούτο!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μορφωμένη, δραστήρια και πάντα με το χαμόγελο στα χείλη η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Θωμά Μαργαρίτη, Παρθένα Παχατουρίδου.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Από τις πλέον δυνατές υποψηφιότητες με την «Κοινωνική Συμμαχία» και τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Ξανθόπουλο, ο αστυνομικός Χαράλαμπος Ορφανίδης. Ευγενικός και πολύ δραστήριος πολιτεύεται με στόχο την εκλογή του.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Παράπονα εξέφρασε ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Ξανθόπουλος. «μ΄αφήσατε μόνο» δήλωσε σε συντρόφους του από το ΠΑΣΟΚ. Ο Γιάννης ξέρει πως και σε αυτή την αναμέτρηση υπάρχουν σκόπελοι τους οποίους θα πρέπει να ξεπεράσει. μόνο» δήλωσε σε συντρόφους του από το ΠΑΣΟΚ. Ο Γιάννης ξέρει πως και σε αυτή την αναμέτρηση υπάρχουν σκόπελοι τους οποίους θα πρέπει να ξεπεράσει. Γιάννη, από τον Γκάνη και την Φίτσιου πέρασες να ζητήσεις στήριξη; ή στηρίζεσαι μόνο στη δύναμη του συντρόφου Ρεμόντη;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Υποψήφια στην περιφέρεια σε αυτές τις εκλογές η Ευγενία Χαρίσκου. Η συντρόφισσα φιγουράρει ως η μόνη με καταγωγή την πόλη της Δράμας και δίνει τον αγώνα της με ήθος και αξιοπρέπεια όπως πάντα.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ανησυχώ, δεν βλέπω τον Σπύρο στην τηλεόρασή του, όπως διέδιδε. Μάλλον θα έχει άδεια ο εκλεκτός και αμερόληπτος δημοσιογράφος. Άλλες πληροφορίες λένε πως θα ξεκινήσει εκπομπές στο DCI στις 17 Νοεμβρίου. Ως γνωστών συμμετείχε στα γεγονότα… δεν μπόρεσα να βρω με μια πλευρά ήταν. Θα γίνει η διασταύρωση και θα επανέλθουμε στο θέμα.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Επίσης καλό θα είναι ο δραμινός πολίτης να μάθει πως από την μερσεντές του υποψηφίου Δημάρχου παρανεστίου, Νίκου Καγιάογλου, αποβιβάζεται συχνά πυκνά ο Σπύρος Λάτσας. Αυτό φυσικά το αναφέρουμε ώστε να ενισχύσουμε την μεγάλη δυναμική που αναπτύσσει η υποψηφιότητά του.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μήλον της Έριδος το Ωδείο της Δράμας ενόψει εκλογών. Την Παρασκευή θα κάνει την ομιλία του ο Μαργαρίτης, την Πέμπτη ο Σούτος και ο Χαρακίδης μετά τις εκλογές της πρώτης εβδομάδας. Τον επιτυχημένο αυτό επιχειρηματία η σιγουριά της δεύτερης εβδομάδας θα τον φάει !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Α! θα πρέπει να αναφέρουμε πως ο αγαπητός Χαρακίδης ήθελε να κάνει ομιλία στο Ωδείο αλλά τον πρόλαβαν οι υπόλοιποι. Οργάνωση αλλάν-ντουλάν, θέλει να γίνει και δήμαρχος τρομάρα του !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Για τον Μάκη Ευθυμιάδη δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Πρώην Διεθνής Διαιτητής Ποδοσφαίρου, με πολλούς αγώνες στην Α’ Εθνική, πολιτεύεται με την παράταξη «Νέα Εποχή-Νέα Δράμα».
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

«Ώρα για δράση» είναι το σύνθημα σε αυτές τις εκλογές του Γιώργου Παντελίδη. Επιχειρηματίας και αθλητικογράφος, πολιτεύεται με τον Κώστα Ευμοιρίδη και την «Ώρα της Δράμας» και διαλαλεί παντού με πάθος την αγάπη του για τον Θωμά Μαργαρίτη. Μεγάλο του ατού …η θεία Σούλα ! Αναφερόμαστε στην Σούλα Καρατζόγλου που άναψε τις μηχανές για τον ανιψιό της !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Γιώργος Αθανασιάδης, ο ταμίας του ΠΑΣΟΚ κατέρχεται στις δημοτικές εκλογές της Προσοτσάνης στο πλευρό του Άγγελου Λύσσελη φυσικά. Καλή επιτυχία σύντροφε, ούτε μία ψήφος χαμένη !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

«Συνεχίζουμε, ασυμβίβαστα, προοδευτικά με κέφι και γνώση» αυτό είναι το κεντρικό σύνθημα του Στέλιου Παπαδόπουλου. Ο εν ενεργεία Νομαρχιακός Ξανθόπουλο για την εκλογή του. Είναι κάτι που το θέλει πραγματικά και απ΄ ότι φαίνεται θα το κατορθώσει. Σύμβουλος δίνει μεγάλη μάχη με τον Γιάννη Ξανθόπουλο για την εκλογή του. Είναι κάτι που το θέλει πραγματικά και απ΄ ότι φαίνεται θα το κατορθώσει.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ήρθε, έφτασε… ψεκάζει με freshair έλεγε μία παλιά τηλεοπτική διαφήμιση. Και η ηθοποιός νοικοκυρά έπαιρνε όλη τη βρωμιά και έβαζε τάξη στο βρώμικο σπίτι. Κάπως έτσι και ο Υφυπουργός Αηδόνης, με τον κουμπάρο του έβαλαν τα πράγματα στη θέση τους. Ξαναέδωσαν στήριξη στον Κυριάκο Χαρακίδη. Οι διαδικασίες, λέει ο Αηδόνης, ήταν δημοκρατικές ! Μετά από δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ και τα εξαιρετικά νούμερα για τον Κυριάκο …ήταν μονόδρομος αυτή η επιλογή. Παραμύθια της χαλιμάς !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ποια είναι η αλήθεια; Η επιτροπή με πρόεδρο τον Τσούρα, διενήργησε δημοσκόπηση με γνωστή εταιρεία (πριν ενώσουν τις δυνάμεις του ο Σούτος με τον Τερζή) και το αποτέλεσμά της ήταν απογοητευτικό για τον Κυριάκο. Στον δεύτερο γύρω χάνει και από τον Μαργαρίτη και από τον Ευμοιρίδη. Με αυτό το στοιχείο η εισήγηση ήταν να μην δοθεί στήριξη σε κανένα, ώστε να μην ξαναδημιουργηθούν τα μίση του 2006 και την δεύτερη εβδομάδα να είναι εφικτή η στήριξη της παράταξης που θα περάσει μπροστά.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Με την αλλαγή του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ και την διάλυση της επιτροπή Τσούρα, ο Αηδόνης βρήκε πεδίο να «παίξει» το παιχνίδι του !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Αηδόνης ήθελε σώνει και καλά να περάσει το δικό του και να λάβει στήριξη ο Χαρακίδης. Ως γνωστόν η Κεφαλίδου, στην οποία είναι πολύ κοντά ο Τερζής, έχει υιοθετήσει εδώ και καιρό την άποψη της τρίτης λύσης και συμφωνούσε με την επιλογή του Σούτου. συμφωνούσε με την επιλογή του Σούτου. Ο Αηδόνης όμως αυτό δεν μπορούσε να το καταπιεί αυτό με τίποτα ! Για τίποτα στον κόσμο δεν έπρεπε να περάσει η άποψη της Κεφαλίδου. Δεν τον ενδιέφερε εάν αυτή η πρόταση ένωνε τον χώρο του ΠΑΣΟΚ, δεν τον ενδιέφερε εάν μπορούσε να κερδίσει το δήμο, δεν τον ενδιέφερε τίποτα…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Για τον Αηδόνη ένα είναι το ζητούμενο. Να δείξει πως είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού, ο κουμανταδόρος του ΠΑΣΟΚ στη Δράμα.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Με τον Κουμπάρο του τα κατάφερε και έδωσε στον «Συνέταιρό του» την στήριξη του ΠΑΣΟΚ. Φυσικά τον «Συνεταιριλίκι» αφορά την πολιτική διαδρομή και τίποτα άλλο. Ο Αηδόνης είναι πολιτικός καριέρας και δεν έχει κανένα λόγο να πάρει ποσοστά σε εταιρείες πετυχημένων επιχειρηματιών. Αυτό για να μην παρεξηγηθούμε.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Με την κίνηση αυτή των κουμπάρων αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά πως ο Αηδόνης νοιάζεται μόνο για την προσωπική του ανέλκυση. Με τις επιλογές του τόσο στα πρόσωπα που στήριξε στην Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ, όσο και τις επιλογές υποψηφίων δημάρχων, δημιούργησε στο τοπικό ΠΑΣΟΚ σύνδρομα μίσους και ανθρωποφαγίας που επικρατούσαν (όπως λένε οι παλαιότεροι) πριν από 20 χρόνια.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η διαδικασία αυτή ήταν η χρυσή ευκαιρία για τον Αηδόνη να αποβάλλει από πάνω του τα φοβικά σύνδρομα και τα κόμπλεξ που τον διακατέχουν. Να διώξει τα βαρίδια που χαλούν την εικόνα και αναλώνουν τις δυνάμεις του σε ίντριγκες και μικροπολιτικές εμπάθειες.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Επέλεξε την εσωστρέφεια και τα δύσκολα μονοπάτια για το ΠΑΣΟΚ. Ας ελπίσουμε ιφέρειας. ο νέος σπαραγμός να μην δημιουργήσει προβλήματα στις εκλογές της περιφέρειας.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου και οι υποψήφιοι τρέχουν και δεν φτάνουν. Θα πρέπει να προλάβουν να επισκεφθούν όλες τις τοπικές κοινότητες, τις γειτονιές του δήμου τους, να τάξουν ότι μπορούν, να κερδίσουν ή να επηρεάσουν, ακόμη, ακόμη και να εξαγοράσουν την ψήφο των πολιτών, προκειμένου να τους δοθεί η ευκαιρία να υλοποιήσουν το όραμα τους για την πόλη, ή την τοπική κοινότητα τους. Το κακό σ’ αυτήν την πόλη είναι ότι υπάρχουν τόσα οράματα, όσοι είναι και οι υποψήφιοι, κι ας ακούγεται αυτό, από υπερβολικό έως ακραίο…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Οι επικεφαλής των παρατάξεων για τον μεγαλύτερο δήμο του νομού έχουν χωριστεί σε τρεις κατηγορίες. Η μια αντλεί ψήφους κυρίως από τους Νεοδημοκράτες, η άλλη από τους Πασόκους και η τρίτη κυρίως από τα μέλη και υποστηρικτές των αριστερών κομμάτων. Ακολουθώντας τη λογική, κάτι που απουσιάζει από τις εκλογές αυτές- όχι πως ι οι δύο παρατάξεις που αντλούν κυρίως ψήφους από το χώρο της ΝΔ, θα έπρεπε στον προεκλογικό τους λόγο να προβάλλουν και να τονίζουν τις διαφορές τους, από τους υποψηφίους που αντλούν ψήφους από το χώρο του ΠΑΣΟΚ. υπήρχε βέβαια περισσότερη στις προηγούμενες- είναι ότι οι δύο παρατάξεις που αντλούν κυρίως ψήφους από το χώρο της ΝΔ, θα έπρεπε στον προεκλογικό τους λόγο να προβάλλουν και να τονίζουν τις διαφορές τους, από τους υποψηφίους που αντλούν ψήφους από το χώρο του ΠΑΣΟΚ. Αντ’ αυτού τι βλέπουμε; Ένα σκληρό πόλεμο μεταξύ τους, με χτυπήματα κάτω από τη μέση, σε πολλές των περιπτώσεων, έναν αντιπολιτευτικό λόγο ανήθικο, και απρεπή, από ανθρώπους που αξιώνουν θέσεις και αξιώματα στον πολιτικό στίβο μετατρέποντας τον, από αγαθό της δημοκρατίας, σε ρωμαϊκή αρένα.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Από το άλλο στρατόπεδο τα πράγματα φαίνονται πολύ πιο λογικά και ευπρεπή. Και οι δύο επικεφαλής των παρατάξεων που αντλούν ψήφους κυρίως από το χώρο ΠΑΣΟΚ, αντιπολιτεύονται με τη λογική που θα έπρεπε να είχαν οι παραπάνω, και δεν έχουν. πιο λογικά και ευπρεπή. Και οι δύο επικεφαλής των παρατάξεων που αντλούν ψήφους κυρίως από το χώρο ΠΑΣΟΚ, αντιπολιτεύονται με τη λογική που θα έπρεπε να είχαν οι παραπάνω, και δεν έχουν. Τονίζουν τη διαφορά φιλοσοφίας και του τρόπου διοίκησης που σκέφτονται να εφαρμόσουν στο δήμο, αν εκλεγούν δήμαρχοι, δεν ανταλλάσουν μεταξύ τους βαριές κουβέντες, ούτε εξαπολύουν ρουκέτες, κρατούν λεπτές ισορροπίες, που στο εγγύς μέλλον μπορεί να τους αποβούν και χρήσιμες.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το τρίτο στρατόπεδο, που στηρίζεται από άτομα του αριστερού χώρου, ασκούν κριτική προς πάντες και για τα πάντα, χωρίς ενδεχομένως να αναγνωρίζουν ότι μπορεί να υπάρχουν και θετικά στοιχεία στους συνυποψήφιους τους. Εντάσσονται στη λογική του ανέξοδου αντιπολιτευτικού λόγου, αφού ούτε και οι ίδιοι πιστεύουν ότι θα μπορούσαν ποτέ να διοικήσουν το δήμο της Δράμας. Στην καλύτερη των περιπτώσεων, να καταλάβουν μια έδρα στο δημοτικό συμβούλιο. Έτσι μπορούν να λένε ότι θέλουν, αφού δεν θα κλιθούν ποτέ να τα εφαρμόσουν.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αν σας έχω μπερδέψει με την παραπάνω θεωρητική προσέγγιση της πολιτική γεωγραφίας του δήμου της Δράμας, να σας τα ξαναπώ με ονόματα, για να γίνω κατανοητή, αν κι αυτό, όπως πάντα, δεν θα αρέσει σε κάποιους και δεν θα βολέψει σε άλλους τόσους….
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Θ. Μαργαρίτης έχει στον προεκλογικό του αγώνα να παλέψει με τους παρακάτω και με τη σειρά που τους αναφέρω: Κυριάκο Χαρακίδη, Κ. Ευμοιρίδη, τα στελέχη της παράταξης του και τον Κ. Σούτο. Με τους υπόλοιπους δεν ασχολείται
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Κ. Ευμοιρίδης έχει να παλέψει μόνο με τον Θ. Μαργαρίτη, με τους υπόλοιπους δεν ασχολείται καθόλου. Αποκλειστική του έννοια είναι να πετάξει το Θωμά από το παιχνίδι και ότι βρέξει ας κατεβάσει…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Κ. Χαρακίδης έχει να παλέψει αποκλειστικά με τον Θ. Μαργαρίτη και με κανέναν άλλον!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Κ. Σούτος δεν παλεύει με κανέναν, χαράσσει μια δική του πορεία με σχέδια και οράματα, υλοποιήσιμα ή μη, κανείς δεν ξέρει, μόνο η πράξη μπορεί να δείξει.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Οι Σπυρίδης και Μίτρου βάλλονται εναντίων όλων, τους ασπάζονται λίγοι γιατί απλά τα μυαλά των ανθρώπων είναι στεγανοποιημένα
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αυτό είναι το προεκλογικό σκηνικό στο Δήμο της Δράμας. Όλοι βάλλονται κατά του Θ. Μαργαρίτη. Τον έφαγαν τον άνθρωπο…. αλλά του πήγε το αδυνάτισμα!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κι αν σ’ όλα αυτά έχεις να προσθέσεις και τη βλακεία που δέρνει κάποιους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους που κοντεύουν να κόψουν την καλημέρα σε συνυποψήφιους τους, γιατί τους «εχθρούς» τους βλέπουν μέσα στην παράταξη τους και όχι στις απέναντι παρατάξεις, τότε όλα βαίνουν καλώς σ’ αυτόν τον τόπο. Τα φρούρια πέφτουν εκ των έσω…. αγαπητέ μου.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πάλι επανέρχεται το θέμα των λιγνιτών στην Βουλή με ερώτηση που κατέθεσε η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ηρώ Διώτη. Όπως αναφέρει τελευταία εντείνονται τα σενάρια για την δημοπράτηση των λιγνιτικών πεδίων σε Δράμα, Ελασσόνα και Βεγόρα, στο πλαίσιο της απελευθέρωσης της αγοράς ενέργειας. Η κ. Διώτη ερωτά τον Υπουργό τι θα πράξει εφόσον σε νέα έκδοση του μνημονίου ζητηθεί και επίσημα η εκποίηση μονάδων της ΔΕΗ και τεθεί το ζήτημα παραχώρησης των λιγνιτικών κοιτασμάτων.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πάλι οι λιγνίτες. Τα χρόνια περνούν, οι δεκαετίες φεύγουν αλλά το σενάριο για εκμετάλλευση των λιγνιτών παραμένει. Καλά δεν βαρέθηκαν; Στο παρελθόν είχαμε την ΔΕΗ. Σήμερα επανέρχεται το σενάριο με ιδιώτες. Καλά θα εκχωρήσουν τον υπόγειο πλούτο της χώρας σε ιδιώτες;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Να θυμίσω λίγο την ερώτηση της Βουλευτού κ. Χαράς Κεφαλίδου που ρωτούσε αν άλλαξε κάτι με την υπογραφή του μνημονίου, όσον αφορά την εκμετάλλευση των λιγνιτών. Τότε πολλοί αναρωτήθηκαν τι σχέση έχει το ένα με το άλλο... Πλέον αποδείχθηκε ότι έχουν απόλυτη σχέση...
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τα πάντα επηρεάζονται από το μνημόνιο. Η χώρα είναι σε κατάσταση επιτήρησης. Η Τρόικα αποφασίζει και η κυβέρνηση δέχεται τις αποφάσεις τους. Και αν πουν ότι πρέπει να παραχωρηθεί το λιγνιτικό κοίτασμα, έχω την αίσθηση ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να τους αποτρέψεις.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Ελλάδα μετά την υπογραφή του μνημονίου είναι μια άλλη χώρα. Και αυτό είναι καλό να μην το ξεχνάμε.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στην Δράμα βρέθηκε πριν λίγες ημέρες σε εκδήλωση παρουσίασης βιβλίου -όπου ήταν βασικός ομιλητής- ο Θόδωρος Δαμιανός. Ο επί σειρά ετών βουλευτής Δράμας και πρώην Υπουργός Βιομηχανίας, είχε την δυνατότητα να έρθει σε επαφή και να συζητήσει με φίλους του για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Άνθρωπος με πολιτικές θέσεις και σταθερές αρχές, ξεκαθάρισε πως υποστηρίζει τους υποψήφιους που έχουν την στήριξη της ΝΔ. Και είναι φυσιολογικό κάτι τέτοιο. Ο Δαμιανός τιμά την παράταξη που τον ανέδειξε. Και αυτό είναι χαρακτηριστικό που διακρίνει κάθε σοβαρό πολιτικό.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

H συνεργασία του Φώτης Καλογήρου με τον νυν δήμαρχο Καλαμπακίου Χρήστο Γεωργιτσόπουλο αλλά και η στήριξη των Τοκούτση και Θεοφανίδη, ενδεχομένως φέρει την πολυπόθητη ηρεμία στην περιοχή και χαρίσει το δήμο στον Φ. Καλογήρου, ο οποίος δε δέχθηκε τα πυρά φίλων και εχθρών, στις εκλογές του 2006.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Είμαστε πρωταθλητές... Επιτέλους πετύχαμε να κάνουμε το όνειρό μας, πράξη. Κατορθώσαμε να χάσουμε ως Ελλάδα δώδεκα θέσεις στην φετινή λίστα του World Economist Forum που κατατάσσει τις χώρες του πλανήτη με βάση την ανταγωνιστικότητά τους, σημειώνοντας την χειρότερη επίδοση σε όλες τις χώρες της ΕΕ. Η χώρα βρίσκεται στην 83η θέση έχοντας κατέβει 12 σκαλιά από την περυσινή κατάταξη και πλέον χαρακτηρίζεται λιγότερο ανταγωνιστική από χώρες όπως το Ελ Σαλβαδόρ, η Ρουάντα, τα Σκόπια, η Μποτσουάνα και η Ναμίμπια!!! Αυτό και αν είναι κατάντια... Να είσαι η χειρότερη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εδώ κάποιοι να κάνουν λόγο για ανάκαμψη και δυνατότητες επενδύσεων. Και αλλάξαμε και βουλιάξαμε...
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο μόνος από τις τέσσερις παρατάξεις που δεν κατέθεσε πλήρες ψηφοδέλτιο είναι ο Ευμοιρίδης. Αυτός που θα έπαιρνε μαζί του τον Δαϊλάκη, τον Τζίμα, τον Σταύρο Παπαδόπουλο, τον Γιάννη Παπαδόπουλο, το μισό ψηφοδέλτιο του Χαρακίδη, σχεδόν ολόκληρο του Θωμά… δεν κατάφερε να συμπληρώσει !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τι τσαντίζει περισσότερο τον Ευμοιρίδη σε αυτές τις εκλογές; Τα κείμενα του Δημήτρη Κισσούδη !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αλήθεια σε ποιο συρτάρι βρίσκεται η δημοσκόπηση της GPO; Κάποιοι λένε πως είναι κλειδωμένο σε συρτάρι πολυτελέστατου προεδρικού γραφείου με γρανίτες. Όπως καταλαβαίνετε τον εντολέα δεν τον ευνοούσε και για αυτό τον λόγο δεν την έδωσε στην δημοσιότητα, ούτε φυσικά την ανακοίνωσε στους υποψηφίους της παράταξης του γιατί το ηθικό τους -είναι που είναι πεσμένο- θα έπεφτε ακόμη περισσότερο.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σπύρο Κοτρίδη, στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση έπεσες έξω στις προβλέψεις σου κατά 23 ποσοστιαίες μονάδες. Σε αυτή πόσο να υπολογίσω;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Γεωργιτσόπουλος είδε πως δεν μπαίνει στο Δήμο Δοξάτου και συντάχθηκε στο πλευρό του Καλογήρου. Φεύγει από την Δημαρχία με ψηλά το κεφάλι που …λειτούργησε ! Κατάλαβες Ευμοιρίδη !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο φίλος του περιοδικού, νονός του εκδότη (Ψιθυριστής) και θερμός υποστηρικτής του Ευμοιρίδη, αγαπητός και ευγενικός πάνω απ΄ όλα κ.κ. Νικόλας Γεωργιάδης δεν πήγε στα θυμαράκια, όπως διέδωσε υποστηρικτής του Θωμά. Αυτά τα πράγματα ξεπερνούν τα όρια μιας πολιτισμένης εκλογικής διαδικασίας, την οποία πάντα υποστηρίζει ο αγαπητός Νικόλας.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Χάθηκε λένε ο Τάσος Χατζηγιάννης σε αυτές τις εκλογές. Λάθος, απλά τον κάλυψαν οι πολλοί σταυροί. Είναι και μία πιθαμή τι να σου κάνει ο άνθρωπος !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δεν τρώει το μωρό; Λύση: βάλτε σε επανάληψη δηλώσεις του εκπροσώπου του Ευμοιρίδη, Στάθη Ρεστέμη !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κατά την διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Ξανθόπουλος μπαίνει φουριόζος στο καφενείο δίπλα από το εκλογικό του κέντρο και ρωτά τους ΠΑΟΚτζίδες θαμώνες… «Τι έγινε βρε παιδιά, βάλαμε κανένα γκολ;», αμέσως κάποιος από την παρέα του φωνάζει «…και τι σε νοιάζει εσένα ρε Γιάννη, αφού είσαι ΑΕΚτζής». Ετοιμόλογος ο Γιάννης έδωσε την αφοπλιστική απάντηση «…και ο ΠΑΟΚ δικέφαλος είναι». Ακολούθησε το σχετικό καλαμπούρι και κάποιος σχολίασε πως σε αυτές τις εκλογές οι υποψήφιοι εάν χρειαστεί μπορεί να αλλάξουν και ομάδα.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Είναι νέα, είναι όμορφη και ιδιαίτερα άνετη με τις κάμερες και τους δημοσιογράφους. Από τις ευχάριστες εκπλήξεις αυτών των εκλογών η Δικηγόρος Βασιλειά Στέλλα που είναι Εκπρόσωπος Τύπου της Δημοτικής Παράταξης «Νέα Εποχή Νέα Δράμα» ξεπέρασε γρήγορα το αρχικό τρακ και πλέον δεν πιάνεται… Γνωρίζει άριστα την Ελληνική, είναι εύστροφη και φαίνεται ότι της αρέσει η πολιτική. Κέρδισε την συμπάθεια των δημοσιογράφων. Κα Βασιλειά καλή συνέχεια και εις ανώτερα.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μία από τις πιο συμπαθητικές υποψήφιες του συνδυασμού Σούτου στο τοπικό Καλλιφύτου είναι η κ. Ασπασία Βασιλειάδου. Μια αγωνίστρια γυναίκα στο στίβο της ζωής, όλοι την ξέρουμε εδώ στη Δράμα ως «Άσπα» να εξυπηρετεί τους θαμώνες παλιότερα στον «Καβούρα» και τώρα στο «Παλιό Ρολόϊ». Φωτεινή παρουσία, πρότυπο εργαζόμενης μητέρας και νοικοκυράς! Μας ξάφνιασε ευχάριστα με την προεκλογική της κάρτα. Μακράν η καλύτερη από όσες κυκλοφόρησαν! Δροσερή και ευωδιαστή!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Γιάννη, εάν καταφέρεις και χάσεις και αυτή τη φορά είσαι για το βιβλίο Guinness !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στυλάκι έγινε ο Θωμάς Μαργαρίτης μετά την απώλεια βάρους που κατάφερε με την δίαιτα που ακολούθησε. Πρόκειται για μία μέθοδο που ακολούθησε για πρώτη φορά και λέγε «Ευμοιρίδιος» δίαιτα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πληθωρική Δημοσιογραφίνα και όμορφη υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος είχαν κάτι παραπάνω έντονη λογομαχία. Το γεγονός έγινε στο κατάστημα πεϊνιρλί του Κωστή μελιάδη. Την φωτιά άναψε γνωστός φυτιλτζής εκδότης, που καθόταν στο ίδιο τραπέζι με τον Γιώργο Κάργα και την δημοσιογράφο των Χρονικών Ρία Κυριακίδου.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Αργύρης Πατακάκης έχει ξεπεράσει ακόμη και τον μοναδικό Σταύρο Παπαδόπουλο σε αυτές τις εκλογές. 15 ζευγάρια παπούτσια έλιωσε. Η γωνία του pantelisimo της πλατείας είναι ένα από τα στέκια του όπου προωθεί με την διανομή των καρτών του την υποψηφιότητά του. Δεύτερο είναι έξω από το ασανσέρ της Νομαρχίας.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στο Δήμο Προσοτσάνης το πολιτικό σκηνικό περιλαμβάνει πυρηνικά και μία σφεντόνα. Την σφεντόνα την κρατά ο Άγγελος Λύσσελης. Να δείτε που η ιστορία του Γολιάθ με τον Δαυϊδ θα επαναληφθεί !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στοίχημα έβαλε ο Κώστας Μιχαηλίδης για τη νίκη της παράταξής του «Κοινωνική Συμμαχία» και στο Ν. Δράμας. Το στοίχημα έλεγε πως σε περίπτωση ήττας ο Κώστας θα κόψει το μουστάκι του. Για να μην ζορίζεστε πως θα ήταν …εμείς το κάνουμε πιο εύκολο. Κυρίες και κύριοι, ο Κώστας Μιχαηλίδης χωρίς το μουστάκι του. Πάντως, χάσουν-κερδίσουν ο Κώστας θα εκλεγεί και μάλιστα από τους πρώτους !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Εκεί που ο Αηδόνης «τα' χασε» ήταν όταν διαπίστωσε πως εκατοντάδες πολίτες που τον είχαν υποστηρίξει στις Εθνικές εκλογές τάχθηκαν ανοιχτά με την υποψηφιότητα Σούτου! Κατάλαβε, ότι οι πολίτες έχουν δικιά τους γνώμη και κρίση. Ότι δε σημαίνει πως, επειδή τον ψήφισαν, όταν σηκώνει το χέρι του θα το σηκώνουν αυτόματα και αυτοί! Και θα κάνουν ό,τι κάθε φορά νομίζει ο ίδιος!! Εν τέλει οι πολίτες έχουν την δική τους προσωπικότητα και δεν αποτελούν «μηχανισμό» κανενός! Αν το καταλάβει αυτό ο κ. Αηδόνης θα έχει κέρδος! Και ο κάθε πολιτικός άλλωστε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Βγαίνει συχνά στην τηλεόραση, δέχεται και ρίχνει πυρά καθημερινά. Όσοι τον γνωρίζουν καλύτερα λένε πως είναι για αυτόν η περίοδο της μεγάλη υπομονής… Εάν εκλεγεί ο Θωμάς Μαργαρίτης …την βάψαμε…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Εννιά ιερείς είχε στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου ο Μελέτης Μαυρίδης. Την περασμένη φορά είχε μόνο δύο για αυτό και δεν τα κατάφερε !. Άλλοι πάλι λένε πως ο Δημήτρης Σεφερίδης θα κάνει περισσότερη δουλειά από τους παπάδες ! Πέραν της πλάκας, πάντως, ο Μελέτης έχει καταρτίσει το καλύτερο ψηφοδέλτιο που παρουσιάστηκε ποτέ στο δήμο Νευροκοπίου.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο υφυπουργός Χρήστος Αηδόνης είπε πως ο Χαρακίδης είναι 20 μονάδες μπροστά από τον Σούτο. Χρήστο, ετοίμασε μια καλή δικαιολογία γιατί ο Σούτος ...καλπάζει !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δυνατά υπέρ του Θωμά ο Μαργαρίτης Τζίμας. Κι όμως είναι πραγματικότητα
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Γιάννη Παπαδόπουλε, εξακολουθείς να θεωρείς τον Αηδόνη φίλο σου; Αν ναι, δεν έχεις ανάγκη από εχθρούς
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στεναχωρημένος ο Χαρακίδης που δεν μπόρεσε να κλείσει τον διεθνή ποδοσφαιριστή Παρασκευά Άντζα από το Μοναστηράκι. Ως γνωστών, ο αδελφό του είναι υποψήφιος με τον Κώστα Σούτο. Οι γνωστοί ειδήμονες της «Πόλη+Ζωή» προσπάθησαν να κάνουν ρελάνς προτείνοντας τον Κυράκο να απευθυνθεί στον Μάρκο Μαρκόφσκι της Δόξας… μετά έμαθαν πως ψηφίζει στην αλλοδαπή ! Καλή η προσπάθεια, σημασία έχει να δουλεύει το μυαλό !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ένα κατούρημα πήρε αναβολή μέχρι νεοτέρας. Μάλλον μέχρι τα αποτελέσματα των επόμενων βουλευτικών εκλογών.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τρεχαντήρι η Βούλα Φίτσιου και σε αυτέ τις εκλογές, όπως και στις επιμελητηριακές εκλογές. Δεν έχει αφήσει σπίτι για σπίτι… Το μόνο που θα ήθελα να μάθω είναι αν τα επιχειρήματά της είναι τα ίδια με αυτά που χρησιμοποίησε όταν ήταν υποψήφια με τον Στάθη Σαραφόπουλο στο Επιμελητήριο.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αίσθηση προκάλεσε η κίνηση της παράταξης του Κώστα Σούτο με την προώθηση του ποδηλάτου ως μέσου μεταφοράς. Στο εκλογικό κέντρο της παράταξης, με μία αστυνομική ταυτότητα, μπορείς να δανειστείς ένα ποδήλατο, να πραγματοποιήσεις τις μετακινήσεις σου χωρίς να ταλαιπωρηθείς και να ταλαιπωρήσεις. Είναι μία Ευρωπαϊκή πρόταση ας ελπίσουμε πως θα προχωρήσει και στην πόλη μας.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αηδόνη, στην πολιτική πιάτσα κυκλοφόρησαν τα ονόματα υποψηφίων του Χαρακίδη που υποστηρίζεις. Αυτό θα σου δημιουργήσει και άλλα προβλήματα, πέραν των προβλημάτων που σου δημιούργησε η στήριξη που έδωσες στον Χαρακίδη με τον κουμπάρο σου.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στέλιος Μελισσινός. Ο «Στρατηγός» του Σούτου αποτελεί μια από τις πιο στέρεες υποψηφιότητες. Γνώσεις, πείρα, σοβαρότητα μαζί με τη φυσική του ευγένεια συνθέτουν την προσωπικότητά του. Η εκτίμηση της Δραμινής κοινωνίας στο πρόσωπό του είναι δεδομένη! Τυχερή η παράταξη Σούτου που τον έχει στο ψηφοδέλτιό της.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στα ψηφοδέλτια, δημοτικά και περιφερειακά, ειλικρινά πιστέψτε με, υπάρχουν συμπολίτες μας που χρήζουν, ψυχολογικής υποστήριξης.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε