Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

ΚΟΣΜΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Πιστά τηρεί τις επιταγές των δημοσίων σχέσεων ο Ανέστης Λεκίδης, ο λαϊκός τραγουδιστής του Θεάτρου Live. Είναι παρών σε όλα τα καφέ – μπαρ της πόλης πριν τη δουλειά αλλά και καθ΄ όλη την εβδομάδα μια και επιλέγει πολλές φορές να μείνει στην πόλη μας και μέρες που το Θέατρο είναι κλειστό. Ο Ανέστης όπως δήλωσε, το δραμινό κοινό είναι το καλύτερο που έχει γνωρίσει, το αγαπάει και τον αγαπά, όπως διαπιστώνουμε, πάνω και εκτός πίστας !
(2 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Σταμάτης Μπένας και ο Νίκος Κατσαρές, αθλητές του ΚΑΟΔ με μέρος του γυναικείου προσωπικού του Enzo. Ημέρα αποχαιρετισμού για την Ελένη που αναχωρούσε για Γερμανία. Πλέον οι αθλητές κάνουν μόνο για να κουνούν μαντίλια, πάνε τα παλιά μπερεκέτια !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τα περισσότερα ρεπό τον Φεβρουάριο τα πήρε χωρίς να το επιθυμεί ο Γρηγόρης Τσεπίδης από το Rock & Roll. Όταν ρωτήθηκε την περίοδο εκείνη πως αισθάνεται απάντησε «…ξεκούραστος !»
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Από τον Μάρκο (παλιό γνώριμο και σταρ του περιοδικού μας) δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από την επιτυχία. Ο λόγος για το άκρως πετυχημένο καφέ που δημιούργησε Di Marco απέναντι από το Hondos Center. Στη φωτογραφία με την Αντιγόνη.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κορίτσια, ο Κώστας από το De Cafe, σύναψε δεσμό το τελευταίο διάστημα. Τον έχει πάρει στα πολύ σοβαρά και ως εκ τούτου, όπως αντιλαμβάνεστε, θα πρέπει να συμπεριφέρεστε διακριτικά μαζί του ! Οι παλιές διαχύσεις, τα αγκαλιάσματα και τα κολλητηλίκια θα πρέπει να κοπούν !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο επιχειρηματίας και δημοτικός σύμβουλος Σταύρος Γκάνης με τον εκδότη του περιοδικού. Το θέμα συζήτησης αφορούσε τις άκρως σπουδαίες αρμοδιότητες του στο δήμο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μάθετε και το πιο κουφό που συνέβη το τελευταίο διάστημα… ο Γιάννης Φεϊζογλου απέκτησε facebook !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Εδώ το φετίχ του περιοδικού μας, ο Φίλιππος από το Ethnic. Το έχουμε ξαναπεί και δεν θα κουραζόμαστε να το ξαναλέμε… περιοδικό, χωρίς Φίλιππο δεν γίνεται !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Μαρία είχε και αυτή την τύχη… να δει και να καμαρώσει από κοντά την ολοκόκκινη γλώσσα του Γρηγόρη. Μοναδικό προνόμιο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ως guest παρουσιάζει το De Cafd.j. Ανδρέα, ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του διαγράφει μία ξεχωριστή πορεία πίσω από τα πλατό της Δράμας και όχι μόνο. Το παιδί το έχει μέσα του και το μεταδίδει κάτι που γίνεται αντιληπτό από τον καθένα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Με ιδιαίτερη περηφάνια σας παρουσιάζουμε το πιο ποθητό κορμί της Δράμας. Κυρίες και κύριοι ο Σάββας (Chocolate) με το κορμί του.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μαρία, η μπαργούμαν του De Café και σπουδάστρια ψυχολογίας. Μόλις την είδα, και την πρόσεξα, μου παρουσιάστηκε η επιτακτική ανάγκη να απαντήσω στον εαυτό μου υποσυνείδητα ερωτήματα που ταλαιπωρούν το είναι από την βρεφική μου ηλικία. Μαρία, θα με βοηθήσεις;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Θεσμός και μάλιστα άκρως πετυχημένος κατάφερε να γίνει το περίφημο πάρτι «Ντου γιού λάικ γκρικ;» που διοργανώνει κάθε Πέμπτη το dk. Παθιασμένα, καψούρικα, κεφάτα ελληνικά τραγούδια πλαισιωμένα με την διάθεση των θαμώνων αποτελούν τα συστατικά για το καλύτερο ελληνικό πάρτι της πόλης !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στους ευνοούμενους του Chocolate ο Σωκράτης. Ο μάγκας εργάζεται τις καθημερινές και Παρασκευή και Σάββατο κάνει ρεπό. Είναι κάτι σαν τε ρετιρέ του δημοσίου !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Χρήστος Ζαγοράκης και ο Παντελής Νοάρδος αφού είδαν και αποείδαν πως με την κοιλιά δεν γίνεται τίποτα, αποφάσισαν να προσχωρήσουν σε λιποαναρρόφηση !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τα μπουκάλια πήραν φωτιά. Το κέφι χτύπησε κόκκινο. Αυτά και άλλα πολλά συνέβησαν την βραδιά των γενεθλίων της γιατρού Βάσως Τζίρκα. Ο Χώρος το Enzo. Ο φακός μας ήταν εκεί !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τα βαριά χαρτιά του 1900. Έμπειροι με πολλά χρόνια στον εργασιακό βίο των χώρων ψυχαγωγίας αλλά και με όρεξη για ακόμη καλύτερη απόδοση. Άνετα θα μπορούσαν να διευθύνουν σχολή εκμάθησης ψυσίματος καφέ !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στο Θέατρο γιόρτασε ο Θόδωρος την ονομαστική του γιορτή, μετά της συζύγου, πληθώρα φίλων και ανάμεσα σε λουκανοπιτάκια, τυροπιτάκια, ποικιλία από καναπεδάκια κτλ.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Γιάννης καθώς ετοιμάζεται για εργασία, στο δεύτερο επίπεδο του De CafPeople. Ο Γιάννης, καταλαμβάνει πάντοτε θέση στα ψηλά γιατί, σύμφωνα με την διεύθυνση, είναι νέος υψηλών προσδοκιών !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Λένε πως το μεγαλύτερο ελάττωνα του Νίκου Κατσερέ, είναι οι πουλητές που κάνει στους κολλητούς του με το που θα δει γυναίκα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Πένζας, του Chocolate. Την ταινία ο Φραγκεστάιν την έχετε δει; Εάν δεν την είδατε …αρκεστείτε στην φωτογραφία… το ίδιο είναι !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Από τις νέες παρουσίες στους χώρους ψυχαγωγίας που κέρδισαν τις εντυπώσεις. Τόσο το παρουσιαστικό, όσο και η άψογη συμπεριφορά πίσω από μπαρ, κατατάσσουν την Ελένη του De Café ως μία από τις συμπαθέστερες του χώρου!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τον Ιβάν τον συναντάμε στην υποδοχή του De Café ο Συμπαθής νέος παρέχει τις υπηρεσίες του στο ανοιγόκλειμα της πόρτας με τόση χάρη λες και είναι χορευτής… μήπως είναι;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης και ο Σταμάτης Μπένας μετά την μεγάλη νίκη του ΚΑΟΔ στη Σέρρες, είπαν να το ρίξουν λίγο έξω. Φυσικά με εκλεκτή παρέα και ο χώρος το Rock and Roll. Άξιοι, άξιοι όχι για τη νίκη …για τα κορίτσια !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Να πως χαλάς το Prestige σου. Ο Κώστας και η Αντιγόνη καθώς εκτίθενται…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μαθήματα κάνει ο Ηλίας Καράογλου, στον Μιχάλη Δελλή ώστε να χάσει τα περιττά του κιλά. Ο Ηλίας μετά από πολύμηνη καθημερινή εξάσκηση τα κατάφερε ! Απ΄ ότι φαίνεται όμως –παρά την προσπάθεια- ο μαθητής Μιχάλης είναι ανεπίδεκτος μαθήσεως… μια και αντί να χάνει …προσθέτει κιλά !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σκληρές κόντρες στην ξερή διαδραματίζονται στο Fresh café ανάμεσα στο Χρήστο Ζαγοράκη και τον Βασίλη Μηχαλούδη από το 1900. Νικητής πότε ο ένας πότε ο άλλος μα για τον Βασίλη είναι το ίδιο και το αυτό μια και με την τράπουλα προσφέρουν και εκλεκτά εδέσματα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Νίκος Χαρακίδης ο νέος μέτοχος του Fresh café ρίχνοντας τις βόλτες του στο Θέατρο Live. Πολύ καλό στυλ στο ζεϊμπέκικο και με απαιτούμενο πάθος. Εύγε νέε μου !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τους συναντήσαμε στο De Café και έχουν όπως πάντα low profile. Ψάχνω να βρω πως λέγεται για τα αγόρια το «χαμηλοβλεπούσες» και δυσκολεύομαι, μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σώγαμπρος στην πόλη μας έγινε ο Καστοριανός Νίκος, το περίφημο μπουζούκι του Θεάτρου Live μια και πρόσφατα αρραβωνιάστηκε δραμινή. Παιδιά καλά στέφανα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

«Από εμένα ξεκινάτε πρώτα βρε;» Έντονα και με την φράση αυτή απευθύνθηκε γνωστός ιδιοκτήτης καφετερίας στους υπαλλήλους της δημοτικής αστυνομίας, προκειμένου να αποφύγει το χαρτάκι για τα απλωμένα σταντ και σκαμπό στα δημοτικά πεζοδρόμια ! Το αποτέλεσμα το πέτυχε έως την επόμενη φορά !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η οπτικός Έλσα Δημίου με τον άνδρα της ζωής της (όπως δήλωσε), γιατρό Χρυσόστομο. Σας υπενθυμίζουμε πως το γραφείο μας κάνει και προσκλητήρια γάμου !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Την παράσταση του Γιάννη Κότσιρα στην μουσική σκηνή Ρέμα θα την θυμόμαστε με νοσταλγία για πολύ καιρό. Ο ίδιος με την παρέα του επέλεξε και πέρασε ξένοιαστα βράδια, επί διημέρου παρακαλώ, μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας στο Enzo.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δεν θα κουραστούμε ποτέ να ασχολούμαστε με το αγόρι αυτό που ακούει στο όνομα Καπετάνιος. Ο d.j. του Chocolate είναι παιδί θαύμα πίσω από τα πλατό, με ενέργεια -παρά το προχωρημένο της ηλικίας (για d.j.)- και με το χάρισμα να την μεταδίδει στο κοινό. Δεν γίνεται να μην κάνεις κέφι όταν επιλέγει μουσικές ! Ευχαριστούμε Παναγιώτη που …υπάρχεις !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Επειδή είμαστε σίγουροι πως απολαμβάνεται τις γεύσεις από το Peperoni την νέα πιτσαρία επί της Εφέδρων Αξιωματικών, κρίναμε σκόπιμο να σας παρουσιάσουμε την υπεύθυνη της κουζίνας. Κυρίες και κύριοι η Λίτσα του Peperoni, ολόκληρη δική σας.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Εκτός λόγω ασθένειας παρέμεινε για αρκετό διάστημα το Θερίο της δραμινής διασκέδασης, Παναγιώτης Γιατρός (Memphis). Ο ίδιος σε δηλώσεις του απέδωσε την απουσία του σε γενικό ρεκτιφιέ που απαιτούνταν, ώστε να είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της νέα εποχής. Πάντως το τσιγάρο το έκοψε δια παντός !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Οι Κουμπάροι ! Λευτέρης Χρυσοχοϊδης και Μάκης Κοσκερίδης. Τι κι αν όλο το κοινό στο μαγαζί χόρευε ασταμάτητα! Αυτοί δήλωναν το παρών τους ακίνητοι, με αυστηρό ακόμη και το βλέμμα, πλήρως ατάραχοι !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Προς τους απανταχού θαυμαστές της. Την Αθηνά θα την βρείτε ΜΟΝΟ στο νέο καφέ Caramelo, που βρίσκεται στην Bελισσαρίου δίπλα στο Hondos Center. Όμορφη, αεράτη και δυναμική …όταν χρειάζεται, δίνει τον δικό της τόνο στο νέο καλοφτιαγμένο καφέ της πόλης… το οποίο αξίζει να επισκεφτείτε.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Όχι δεν περιμένει το τρόλεϊ ο Χρήστος Κυριακίδης έμπροσθεν του Chocolate, ούτε κάνει τον αδιάφορο στο φακό που αμέσως εντόπισε… το τεκνό που έρχεται από δεξιά περιμένει να καμαρώσει !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Είναι κεφάτοι, είναι ανατρεπτικοί, είναι τρελλοκομεία και μοναδικοί στο να δίνουν εξωφρενικές πόζες ! Ο Μανώλης με τον Δημήτρη από το Fashion Cafe σε κατάσταση έκτασης κατά τη διάρκεια ενός ακόμη ΄80 πάρτι !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Χώρισαν την κοινή του πορεία στους χώρους ψυχαγωγίας ο Σπίθας με τον Παυλίτο. Οι σχέση τους μετά το παραγνώρισμα που βίωσε έφτασε στο ζενίθ και απελευθερώθηκε ο ένα από τον άλλο. Εμείς ευχόμαστε όταν συναντιούνται να φιλιούνται σταυρωτά και να μην αλλάζουν πεζοδρόμια !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η δήλωση και αυτού του τεύχους έρχεται από τον Βασίλη (1900). «Σαν το φαϊ… δεν έχει !»
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Κώστας Νικηφορίδης προσπαθώντας να εξασφαλίσει πελατεία από την γενιά που έρχεται. Κωστάκη μακριά από την κόρη μου !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Θέλω να μάθω ποια θεότρελη, είπε στον Γιάννη πως αυτό το ατημέλητο δέσιμο των μαλλιών του πηγαίνει, να την επιπλήξω, εάν δεν το κάνω δεν πρόκειται να ησυχάσω !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

«Κατρακυλάκης» το νέο προσωνύμιο γνωστού κοσμικού μετά την σύναψη σχέσης με καλλιτέχνιδα του λαϊκού τραγουδιού. Βγαίνει από την λέξη κατρακύλα που σύμφωνα με νεοελληνικό λεξικό σημαίνει «απότομη και ανώμαλη πτώση με συνεχείς ανατροπές σε μια κατηφορική επιφάνεια».
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Παρακαλείται η διεύθυνση η του Enzo να κλείσει τα κενά ανάμεσα στα σανίδια του πατώματος ! Εμείς που φοράμε γοβάκια έχουμε πρόβλημα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Σπύρος Κοτρίδης με τον Γρηγόρη Παπαδόπουλο επί της οδού Π. Κάβδα, επιθεωρώντας την εύρυθμη λειτουργία των καφετεριών. Μόνο το μαστίγιο τους λείπει !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το πήρε βρε τελικά το κορίτσι ο Τάκης Ιγνατιάδης. Χωρίς Παπά στο δημαρχείο λόγω κρίσης, με μάρτυρα τον γνωστό νομικό Σάββα Γουσγουρίδη και συμπαραστάτες τον Κώστα Νικηφορίδη και τον Γρηγόρη Τσεπίδη από το Enzo !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σε ένα ιδιαίτερο όσο και περιποιημένο χώρο νεανικού καφενείου έχει μετατραπεί εδώ και λίγο διάστημα, ο όροφος του De CafPeople και γρήγορα απέκτησε του δικούς του θαμώνες που επιζητούν στιγμές ξενοιασιάς με επιτραπέζια παιχνίδια, τράπουλες, πούλια και όλα τα σχετικά.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σύγχρονοι ήρωες μπορούν να χαρακτηριστούν οι επιχειρηματίες των χώρων ψυχαγωγίας και διασκέδασης με την υφιστάμενη κατάσταση και τα τραγικά που έλαβαν χώρα στο κλάδο τους. Έχουμε και λέμε: Συγκράτησαν τις τιμές των αλκοολούχων ποτών, μετά από τρεις τουλάχιστον ανατιμήσεις, απορρόφησαν την αύξηση του ΦΠΑ, υπέστησαν τις περίφημες περαιώσεις και χρεώθηκαν τον φόρο 2-5% επί τους τζίρου τους… Ατενίζουν πλέον το μέλλον με απαισιοδοξία και ευελπιστούν να αλλάξει κάτι… Μακάρι, από το στόμα τους και στου Παπακωνσταντίνου τ΄αυτί !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το καλοκαίρι δεν αργεί, έρχεται οσονούπω… Ας προετοιμάσουμε την φαντασία μας με την φωτογραφία που μας παραχώρησε ο Κώστας Κούρτος ! Αχ βαχ !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μερέντα Chocolate. Sex, drugs & rock and roll το σύνθημα στο μπλουζάκι του γόη του Chocolate, Μερέντα. Κάποια φίλη, κοινή, που είδε την φωτογραφία είπε πως το σύνθημα είναι κλασικό και παντός καιρού αλλά έχει επιφύλαξη με το χρωματάκι ! Πρόσεχέ το φίλε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Αντώνης ο d.j. του Enzo είναι παιδί φαινόμενο. Καταπιάνεται με πολλά και διάφορά από μουσικές, μέχρι δράσης φιλοζωίας και από ηλεκτρονικά gadget μέχρι δημιουργία ιστοσελίδων. Εκεί που τα πάει καλύτερα όλων είναι η παρέα σε νεαρές κορασίδες !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Και νέο πόστο ανέλαβε η Καίτη στο Άβατον. Η νευραλγική θέση της dj είναι μία νέα πραγματικότητα για την συμπαθέστατη σερβιτόρα του φημισμένου χώρου. Όσο για την απόδοσή της… περίφημη, φυσικά υπό το άγρυπνο βλέμμα και το μαστίγιο του Νίκου.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Συνεχίζονται κανονικά και με το νόμο οι έλεγχοι της δημοτικής αστυνομίας στους χώρους ψυχαγωγίας που αφορούν την κατάληψη των πεζοδρομίων με σκαμπό και σταντ. Το υπενθυμίζουμε για ορισμένους ιδιοκτήτες καφετεριών οι οποίοι πίστευαν πως με την αλλαγή της δημοτικής αρχής θα έκαναν πάρτι …πεζοδρομίου ! Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ο νέος δήμαρχος έχει αποφασίσει να εφαρμόσει το γράμμα του νόμου σε ότι αφορά και ο θέμα των κατασκευών !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ξέρει να σβήνει φωτιές, ξέρει να απεγκλωβίζει από ασανσέρ, ξέρει να κάνει καλό κρασί και καλό λάδι… δεν ξέραμε πως παίζει και μπουζούκι και το μάθαμε κι αυτό ! Πολυτάλαντος και δεξιοτέχνης παντού ! Εύγε, Χρήστο !
(1 σχόλιο)  Σχολιάστε

Ο Κωστής Μελιάδης στην αγαπημένη του πόζα, αυτή που χαρακτηρίζει την φιλοσοφία της ζωής του, του δίνει κουράγιο για το μέλλον και τον κάνει και αισθάνεται 25 χρονών… ποια είναι αυτή… να βρίσκεται δίπλα στο ωραίο φύλο, όπως εδώ με την Όλγα.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Θεοδώρα και η Κωνσταντίνα τα κορίτσια του νέου χώρου με εκλεκτά χειροποίητα εδέσματα. Το «Πρωϊνό στο Χωριό», είναι κυριολεκτικά, ο γιατρός της πείνας… μάλιστα με πτυχίο, μια και η Θεοδώρα που το διευθύνει είναι απόφοιτος Ιατρικής ! Βέβαια, κερδισμένος περισσότερο απ΄ όλους, εκτός από τους πελάτες του μαγαζιού, είναι ο σύζυγος (Χρήστος Χρηστίδης) που την στέλνει από τις 5 το πρωϊ για δουλειά και γλιτώνει την πρωινή μουρμούρα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Νάθαν, που από μεγαλομέτοχος του ΚΤΕΛ Δράμας έγινε μεγαλομέτοχος της διασκέδασης. Βρε τι κάνουν οι γυναίκες !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αντικείμενο της βραδιάς έγινε το μενταγιόν, σε μέγεθος γιγαντιαίου μεταλλίου, γνωστής του νομικού χώρου κυρίας που ξεφάντωσε στο Θέατρο.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το Γιάννη, εκ Σαντορίνης (Chilli Beach Bar) τον συναντήσαμε να διασκεδάζει στο Rock & Roll. Η διάγνωση, που βασίζεται στην χρωματική ομολογία της γλώσσας, λέει πως καπνίζει πολύ και πρέπει να το ελαττώσει ! Γιάννη πρόσεξέ το σε παρακαλώ !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στο facebook, ο Γιώργος, ο φωτιστής του Θεάτρου, παρουσιάζεται ως Georgio Xarmani Gkanoudis. Στις φωτογραφίες αποδεικνύει πως είναι όνομα και πράγμα… δεν συμφωνείτε;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Φήμες αναφέρουν πως στις προθέσεις της νέας δημοτικής αρχής είναι να κλείνει η κυκλοφορία των οχημάτων κατά τις βραδινές ώρες στις οδούς Π. Κάβδα και Ηπείρου όπου στεγάζονται οι περισσότερες καφετέριες της πόλης. Αυτό μόλις και εάν τελικά πραγματοποιηθεί θα προκαλέσει περιστατικά που θα χρίζουν μονάδα εντατικής στους καταστηματάρχες της οδού Εθνικής Αμύνης …και υπολειτουργεί !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Λίτσα, η όμορφη σερβιτόρα που 1900, παρέα με έναν αρρενωπό και γοητευτικό άνδρα, τον Σταμάτη, τον πατέρα της. Είναι αυτό που λένε …το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει. Υ.Γ.: Σταμάτη, σταμάτα τις ξαφνικές εφόδους επιτηρήσεις στο 1900, μεγάλο κορίτσι είναι ξέρει…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μέχρι της Σέρρες έφτασε η φήμη του Δημήτρη (Μητς). Μάθανε πως είναι σπεσιαλίστας και τον αναζητούν τα κορίτσια. Αυτός απλά παραδίδεται σε αυτές !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Γωγώ, η Βιβή και η Νικολέτα τα κορίτσια του 1900. Η τελευταία της σειράς, που τυγχάνει να είναι κόρη φίλου (Μάκη Κοσκερίδη), θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένη που έμοιασε της μάνας της. Φαντάζεστε να έμοιαζε του Μάκη !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ενισχύθηκε η επιχειρηματική ομάδα του Fresh Café. Εδώ και λίγο διάστημα προστέθηκαν στην διεύθυνση ο Νίκος Χαρακίδης και ο Παντελής Νοάρδος. Στις σκέψεις της ομάδας είναι το προσεχές φθινόπωρο να γίνει επέκταση του χώρου.
(1 σχόλιο)  Σχολιάστε

Βασίλη, εάν δέχεσαι συμβουλές από τον Γιάννη Φεϊζογλου… υπάρχει ο κίνδυνος να καταντήσεις σαν και αυτόν. Πρόσεξέ το σε παρακαλώ και απόφευγέ τον συστηματικά !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τα αδελφάκια Νέλκου. Ο Σοβαρός και ο Τσαχπίνης. Ποιος είναι ποιος, εύκολο να αποδοθεί !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το ένα πόδι είναι σίγουρα του Κώστα Νικηφορίδη, παίζαμε μαζί μπάλα και το αναγνωρίζω… ποιας είναι το άλλο; Αν δεν μάθω θα σκάσω !
(1 σχόλιο)  Σχολιάστε

Γιόρτασαν τα 3,5 χρόνια της συνεργασίας τους ο Ζαγοράκης με τον Κομπόλια. Το μενού περιλάμβανε ανταλλαγή δώρων …ο ένας έδωσε τιμολόγιο και ο άλλος ευρώ. Πέραν τούτου, ομολογουμένως η εκτίμηση είναι αμοιβαία. Ο Ζαγοράκης δεν ξεχνά πως τα πέτρινα χρόνια είχε στάνταρ μεροκάματο στην γνωστή επιχείρηση ποτών.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Ανεστάκης, το νέο αστέρι του Rock and Roll και του Enzo. Μην του γνωρίσετε γυναίκα ! Της την πέφτει με το που θα γυρίσετε τη πλάτη σας. Γεγονός που μπορεί να επιβεβαιώσει ο Μητς !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ενώ το ψάχναμε πολύ καιρό, δεν καταφέραμε να ανακαλύψουμε το παραμικρό ψεγάδι για την Χριστίνα. Τελευταία μας έφεξε και δημιουργήθηκε ένα σύννεφο γύρω της που λέει πως διατηρεί δεσμό τον οποίο κρατά με νύχια και με δόντια κρυφό !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τι παλικάρι και αυτό ! Ο λόγος για τον Ιορδάνη από το 1900 που τις κρύες μέρες του Μαρτίου κυκλοφορούσε μόνο με το φανελάκι ! Αυτός είναι κανονικό δείγμα ελληνικής λεβεντιάς !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Μπάμπης Περπερίδης με τον Γιώργο Αμπρικίδη. Εάν αναρρωτιέστε γιατί ο Μπάμπης είναι ιδρωμένος θα σας πούμε απλά πως πριν …μιλούσε με γοητετική σερβιτόρα του ENZO. Από μικρός ήταν ντροπαλός !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τελείωσε από το Envy ο Γιώργος (Σπίθας) και πλέον είναι στο ταμείο του dk. Καλή νέα σταδιοδρομία φίλε.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μπορεί πολλές να πηγαίνουν και να έρχονται… αλλά πάντα αυτή είναι η μεγαλύτερη αγάπη του Σάκη, η Μαρία, η κόρη του !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Ανατολή και η Ρούλα πέτυχαν τον τέλειο συνδυασμό στο «Κεμπάπ» (19ης Μαϊου & Αγ. Σοφίας Γωνία). Γνώστες παλιάς και εξαιρετικής μυστικής συνταγής προσφέρουν το καλύτερο κεμπάπ της πόλης και όχι μόνο. Ανατολή δεν μπορώ να πω πως τα πας το ίδιο καλά και με την οδήγηση μοτοσικλέτας… η τούμπα που κατάφερες κατά το τελεμενού το αποδεικνύει περίτρανα ! Πρόσεξέ το... το τιμόνι θέλει ρέγουλα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ορίστε, το στιγμιότυπο καταμαρτυρά πως ορισμένοι στο Θέατρο Live τυγχάνουν ιδιαίτερης μεταχείρισης. Είναι αδυναμίες θα μου πείτε… και δεν θα έχω να πω το παραμικρό ! Τυχερός ο Αλέκος !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Δημήτρης Τσετίνης, απέδειξε για μία ακόμη φορά πως θέλει και μπορεί να φτιάχνει και να δημιουργεί χώρους ψυχαγωγίας πετυχημένους, με στυλ και γοητεία. Δημήτρη, πρόσεξε τι θα κάνεις με το γάλα…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στο Fachion Cafe καταθέτει εδώ και λίγο καιρό τις πολύτιμες και μοναδικής τέχνης υπηρεσίες του ο Δημήτρης Νέλκος. Την περίοδο που απείχε από τους χώρους διασκέδασης ο χώρος ήταν πραγματικά φτωχότερος. Δημήτρη, σε θέλουμε πάντα εκεί, πίσω από την μπάρα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε