Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπράβο στον Χαρακίδη για την ανατροπή του αποτελέσματος στον Δήμο Δράμας. Όποιος έβλεπε τα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής θεωρούσε δεδομένη την εκλογή του Θωμά Μαργαρίτη. Όμως οι εκλογές γίνονται και πάλι από την αρχή. Δεν συνεχίζονται μετά από τα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής. Άρα πρέπει να κάνεις νέα κινητοποίηση, νέες συγκεντρώσεις και να μην χαλαρώσεις.Όταν χαλαρώνεις, κινδυνεύεις με ήττα. Έχουμε δει πολλές φορές στο παρελθόν να γίνονται ανατροπές …αλλά με τέτοια διαφορά …σπανιότατα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Γιώργο Κάργα να εκνευρίζεται σφοδρά μόλις κάποιος μιλάει για «στενή σχέση» δική του με την παράταξη Χαρακίδη. Πρόσφατα εξερράγη μέσα σε ουζερί, από τα πειράγματα γνωστού συντρόφου του. Ποιος είδε τον Κάργα και δεν φοβήθηκε… Για την ιστορία να σας πούμε ότι μετά από λίγες μέρες ο Γιώργος βραβεύτηκε στο χορό της ΤV-Δ και τον έπαινο του παραδόθηκε από τα χέρια του προέδρου του δημοτικού συμβούλου Θεόδωρο Μπέσα. «Τυχαίο δεν νομίζω» είπε κάποιος… Ααααα !!! Είπαμε Μπέσας και θυμηθήκαμε ότι κάποιοι λέγανε ότι ο πρόεδρος είναι στην αριστερή πτέρυγα της παράταξης Πόλη+Ζωή. Τώρα μάθαμε ότι είναι γραμμένος στην τοπική οργάνωση Δράμας της Ν.Δ!!! Φυσικά αυτό δεν είναι κακό, αλλά ούτε και υπάρχει λόγος να είναι κρυφό.
(1 σχόλιο)  Σχολιάστε

Πόσα θέλει να μας τρελάνει ο Θωμάς; Είπε δημόσια ότι δεν θα ξανακατέβει ως υποψήφιος στις εκλογές για το Δήμο Δράμας και εξέφρασε την πικρία του για πολλά πράγματα που συνέβησαν. Μετά διαπίστωσε ότι η αποδοχή του κόσμου στο πρόσωπο του είναι μεγάλη, όλοι τον λέγανε «γύρνα πίσω…» Αποφάσισε λοιπόν να βγάλει τρελούς ή στην καλύτερη περίπτωση κουφούς, όσους ήταν στο δημοτικό ωδείο, εκείνη την ημέρα. Είμαι παρών δηλώνει τώρα και εννοεί ότι θέλει να είναι ξανά υποψήφιος. Ναι το «παρών» σε ελεύθερη μετάφραση αυτό σημαίνει. Τα πράγματα όμως δεν είναι απλά, έκανε λάθη για τα οποία δεν ανέλαβε ποτέ την ευθύνη και το χειρότερο …συνεχίζει να κάνει. Λειτουργεί σαν να μην σκέφτεται να ξανασχοληθεί με την πολιτική. Άφησε εκκρεμότητες… φίλους …ερωτηματικά…κ.τ.λ.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Συνεσταλμένα και με ευλάβεια ο Παύλος Ζαχαριάδης, ανάβει κεράκι αναλογιζόμενος τις ευθύνες του έναντι στη νέα γενιά. Αυτός άλλωστε είναι και ο πρωταρχικός σκοπός του νέου δημάρχου Κυριάκου Χαρακίδη.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο δημοτικός σύμβουλος της προτελευταίας παράταξης του Δήμου Δράμας Κώστας Ευμοιρίδης το δήλωσε ότι θα είναι απλός πολίτης στις επόμενες εκλογές. Υπάρχει άνθρωπος που θα πόνταρε έστω και ένα ευρώ, ότι αυτό τελικά θα ισχύει; Η απάντηση είναι απλή …ούτε ένα ευρώ ακόμη και αν έχει απόδοση 4.20 !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Χαμός στα καφέ της πόλης μας που περίμεναν ότι με την εκλογή Χαρακίδη θα κάνουν ότι θέλουν. Οι προσδοκίες τους βασίζονταν βέβαια στα όσα τους έλεγε ο νυν Δήμαρχος, την εποχή που ήταν αντιπολίτευση. Τώρα διαπίστωσαν ότι η δημοτική αρχή, ακολουθεί σκληρή γραμμή και έχουν όλοι φρικάρει. Το κορυφαίο της υπόθεσης είναι ότι σε κανονικές συνθήκες θα πήγαιναν στον πρόεδρο του επιμελητηρίου, για να επέμβει προκειμένου να μην λειτουργήσουν όλα τα σκληρά μέτρα που πυρπολούν ακόμα και την βιωσιμότητα των επιχειρήσεων τους. Τώρα όμως που δήμαρχος και πρόεδρος του επιμελητηρίου είναι το ίδιο πρόσωπο; Ποιος θα υποστηρίξει τώρα συγκεκριμένους επιχειρηματίες;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αυτή η κόντρα κρατάει πολλά χρόνια. Αναφέρομαι στις σχέσεις Γιάννη Ξανθόπουλου και Κώστα Ευμοιρίδη. Χρονολογείται από το 1998, όταν ο αντιπεριφερειάρχης ήταν νομαρχιακός σύμβουλος και ο Κώστας Ευμοιρίδης Νομάρχης. Αιτία της νέας αντιπαράθεσης η διαδικασία ενοικίασης τεσσάρων αποθηκών που βρίσκονται στην ΒΙΠΕ, οι οποίες είχαν παραχωρηθεί στην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση από το Κράτος. Οι τέσσερις ιδιώτες με ένα πολύ χαμηλό μίσθωμα νοίκιασαν τους χώρους χωρίς καμία απόφαση συλλογικών οργάνων. Και τώρα που αποκαλύφθηκε αυτή η υπόθεση άρχισε η συζήτηση περί νομιμότητας και τήρησης των κανόνων που απαιτούνταν. Η τήρηση της νομιμότητας πρέπει να θεωρείται αυτονόητη από όσους ασχολούνται με τα κοινά. Γιατί αλλιώς δημιουργούνται προβλήματα, τα οποία είναι δύσκολο να αποκατασταθούν. Η περίπτωση που προανέφερα με το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού, είναι χαρακτηριστική.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το χιονοδρομικό κέντρο του φαλακρού, αποδείχτηκε η μεγάλη φούσκα του νομού μας. Επενδύσαμε τεράστια ποσά ως νομός στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής με επίκεντρο και βάση το χιονοδρομικό και τελικά το αφήσαμε και έκλεισε. Τα δισεκατομμύρια (σε Δραχμές) που δόθηκαν, δεν αποσβέστηκαν ποτέ. Σωστά λοιπόν ακούστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι το φαλακρό ήταν η μαύρη τρύπα και η μεγάλη φούσκα της Δράμας. Για αυτό και για άλλα πολλά θα απολογηθεί κανείς;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δύο μέτρα και δύο σταθμά από το Δήμο Δράμας υπάρχουν και στον τρόπο χειρισμού των περιπτώσεων διαφήμισης και προβολής κάποιων εκδηλώσεων. Αναφερόμαστε στα πανό και στις αφίσες ! Κάποιες αφίσες και ορισμένα (συγκεκριμένα) πανό δεν ενοχλούν της υπηρεσίες του Δήμου και για άλλες σκαρφαλώνουν σαν αίλουροι και τα κατεβάζουν άμεσα, βάζουν και αστεία πρόστιμα για χαζούς λόγους. Συνεχίστε είστε σε καλό δρόμο.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η μεγάλη κοκορομαχία που θα έχει ενδιαφέρον είναι αυτή που λαμβάνει χώρα στο λεκανοπέδιο της πατάτας. Ο πρώην Δήμαρχος Γιαννόπουλος τα βάζει με τον νυν Δήμαρχο Μελέτη. Ο στρατηγός είναι καλός παίχτης φωνάζει δυνατά, αλλά ο Μελέτης είναι άλλο μέταλλο, δεν λυγίζει εύκολα και φυσικά δεν μασάει τα λόγια του. Ο κοντός είναι γάτα και έχει ακόμα πολλούς άσσους στο μανίκι του λένε οι συνεργάτες του.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σε ποιόν ανήκει το παρακάτω διάγγελμα; «ναούμ, παιδιά, τώρα πρέπει, ναούμ, να κάνουμε μια νέα, ναούμ, αρχή, όλοι μαζί, ναούμ και ο αρχηγός μας, ναούμ, είναι βέβαιο, ναούμ, ότι ναούμ, θα γίνει και πάλι δήμαρχος, ναούμ. Α ! και να μην ξεχάσω, ναούμ, ότι τους παλιούς, ναούμ, και τα βαρίδια τα διώξαμε, ναούμ».
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

-Τι κάνει την περίοδο αυτή ο Αργύρης Πατακάκης; - Μαλώνει με τον Καραβά !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Δήμος της Δράμας προμηθεύτηκε λουλούδια ώστε να διακοσμήσει παρτέρια στις νησίδες και σε άλλους χώρους. Πολύ καλά έκανε θα μου πείτε… όμως γνωστός καλλιεργητής νοιώθει θιγμένος γιατί δεν ζητήθηκε από την επιχείρησή του προσφορά. Εν ολίγοις οι σύμβουλοι του δημάρχου, ενώ έλεγαν παντού πως θα επιλεγεί η επιχείρηση που θα κάνει την χαμηλότερη τιμή, ο καλλιεργητής αγνοήθηκε και ζητήθηκαν προσφορές από εμπόρους. Άφησαν από έξω αυτόν που τα καλλιεργεί και ζήτησαν χαμηλότερη τιμή από εμπόρους. Συνεχίστε είστε σε καλό δρόμο. Λέτε να έπαιξε ρόλο το γεγονός πως ο συγκεκριμένος καλλιεργητής ήταν υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές με άλλη παράταξη.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ποικιλότροπα σχόλια προκάλεσε η επιλογή ως συμβούλου του δημάρχου Δράμας του Θωμά Δασκάλου, ο οποίος είναι επί σειρά ετών υπάλληλός στις επιχειρήσεις του. Τελικά η μεγάλη ευαισθησία που είχαν προεκλογικά για τα ζητήματα συμβούλων και συνεργατών του δημάρχου, γρήγορά έγινε υπερβολική αναισθησία.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Από την άλλη ο Γιάννης Ξανθόπουλος έκανε τούρκο τον περιφερειάρχη με την απόφασή του να προσλάβει ως ειδικό σύμβουλο τον ανιψιό του. Μπορεί να είναι ένας εξαιρετικός νέος, με εξαιρετικές σπουδές αλλά καλό θα είναι να γνωρίζουν όσοι ασχολούνται με την πολιτική πω πρέπει να φαίνονται και να είναι δίκαιοι. Αυτό είναι το τίμημα που πρέπει να πληρώσουν !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Οι πολίτες της Δράμας είναι σε αναμονή της δήλωσης του Χρήστου Αηδόνη, ότι ο Κυριάκος θα κάνει την πόλη μας, Άμστερνταμ ! Λέτε οι συναντήσεις του δημάρχου με τους ιδιοκτήτες των καφέ να γίνεται με στόχο σύντομα να δούμε και coffee shop αλά Άμστερνταμ ! Πάντως όταν ο Χαρακίδης άκουσε την δήλωση του υφυπουργού …ζεματίστηκε και αναφώνησε «…αυτό τώρα, ποιος του είπε να το πει !»
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το χαιρέκακο ύφος του Μιχάλη Μλεκάνη αποτελεί παραφωνία ανάμεσα στα σκεπτόμενα και προβληματισμένα βλέμματα των συνάδελφων της παράταξής του. Βλέπει κάτι αυτός που δεν βλέπουν οι άλλοι;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Εάν κολλήσεις σε αυτή την φωτογραφία την λεζάντα «μαζί τα φάγανε», θα δημιουργηθεί πρόβλημα;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Και πίνω μπύρες …δεν λένε; Ο Καλαϊτζής πίνει ρετσίνες για να πνίξει …τον καημό. Ποτέ δεν ήταν του σκληρού αλκοόλ, άσε που είναι και σε δίαιτα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πολλοί είναι αυτοί που δεν μπορούν να χωνέψουν με τίποτα, πως επί γραμματείας του Σπύρου Κοτρίδη στο ΠΑΣΟΚ, κερδήθηκε ο δήμος Δράμας αλλά και δύο έδρες στο νομό !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Φίλος από τα παλιά ο Δημήτρης Γεμενετζής. Έχει εμπειρία και γνώσεις. Όμως ο θεσμός του συνηγόρου, είναι μια καινοτομία του Καλλικράτη που απαιτεί ευρύτερη αποδοχή και ανεξάρτητη θέση ώστε να μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντά του. Είναι δυνατόν, ο εκπρόσωπος της παράταξης «Πόλη+ζωή» κατά την προεκλογική περίοδο, να ασκήσει καθήκοντα ελέγχου μη σωστής λειτουργίας του Δήμου αλλά και της δημοτικής αρχής; Αυτό είναι ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί άμεσα, τόσο από τον Χαρακίδη όσο και από τους 20 δημοτικούς συμβούλους της δημοτικής αρχής που ψήφισαν Δημήτρη Γεμενετζή. Ο Δημήτρης έχασε ελέω Ευμοιρίδη ...ο οποίος στην 1η συνεδρίαση τον ψήφισε και στην 2η έκανε πίσω και έριξε λευκό. Σίγουρα η κοινωνία θέλει από τον Ευμοιρίδη να εξηγήσει την στάση του. Μα είναι δυνατόν να ψηφίζεις την μία μέρα άσπρο και την άλλη μαύρο; Τι άλλαξε; Οι καιρικές συνθήκες ή κάποιοι κατάλαβαν ότι αν ψήφιζαν Γεμενετζή, θα έπρεπε να δικαιολογηθούν στην δραμινή κοινωνία; Γιατί όταν πολιτεύεσαι με μια παράταξη και ψηφίζεις τον εκλεκτό της δημοτικής αρχής πρέπει να δώσεις εξηγήσεις. Όπως και όταν τοποθετείς υποψηφίους σου και κομματικά στελέχη της ΝΔ, σε διοικητικά συμβούλια νομικών προσώπων ή Δημοτικών επιχειρήσεων. Αλήθεια ο Κώστας Ευμοιρίδης, πολιτικό στέλεχος της ΝΔ, θα μας εξηγήσει πώς είναι δυνατόν υποψήφιοι δημοτικοί του σύμβουλοι να προτείνονται από την δημοτική αρχή ως εκπρόσωποι της παράταξης «Πόλη+ζωή» στα διοικητικά συμβούλια; Συνεργασία, κωλοτούμπα, κίνηση για το καλό του τόπου ή κάτι άλλο;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στα χνάρια του πολιτικού του μέντορα Ευμοιρίδη, ο δήμαρχος Παρανεστίου Νίκος Καγιάογλου. Αλωνίζει τα Ευρώπας. Από το Βερολίνο μέχρι τις Βρυξέλες και έπεται συνέχεια. Οι κακές γλώσσες λένε πως αφού κατάφερε να μάθει καλά την ελληνική κάνει ταξίδια ώστε να σπάσει την γλώσσα του και στα αγγλικά ! Την τουρκική την κατείχε από παλιά !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Θετική χαρακτηρίζεται η παρουσία του νέου Πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δράμας, Θεόδωρου Μπέσσα. Από τις πρώτες συνεδριάσεις έγινε αντιληπτό από όλους πως ο άνθρωπος έχει αφιερώσει πολλές ώρες στο να μάθει τον κώδικα άλλα και τον νέο θεσμό του Καλλικράτη.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Γυάλιζε το μάτι του Μάργαρίτη Τζίμα όταν έπεσε στην αντίληψή του η πληροφορία πως μπορεί ο Θωμάς Μαργαρίτης να είναι υποψήφιος βουλευτής. Δεν είπε τίποτα …η γυαλάδα όμως δεν έφυγε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αιφνιδιασμένος και ανήσυχος ο Χρήστος Αηδόνης και το επικοινωνιακό επιτελείο του με τις ουσιαστικές παρεμβάσεις της Χαρούλας Κεφαλίδου. Η εκλογή της ήταν για το Χρήστο ότι χειρότερο. Πρώτον είναι και αυτή καλά δικτυωμένη, δεύτερον έχει γλυκό θράσος και τρίτον είναι εργατική, τομέας που ο Χρήστο χωλαίνει… είναι λίγο τεμπελάκος !
(1 σχόλιο)  Σχολιάστε

Δεν μπόρεσα να διασταυρώσω εάν ο Τάσος Χατζηγιάννης παρέδωσε το κοστούμι που έραψε για την νέα περίοδο αντιδημαρχίας, στον Θέμη Ρεμόντη (λόγω κυβικών θα του ταιριάζει). Εάν δεν το έκανε παρακαλείτε να το κάνει γιατί μετά από οκτώ χρόνια που θα το ξαναχρειαστεί δεν θα είναι πλέον της μόδας !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αφού κέρδισε ο Χαρακίδης τις εκλογές… από δω και πέρα τα περιμένω όλα σε αυτή τη ζωή !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Και του σαλονιού και του αλωνιού η Χαρούλα Κεφαλίδου. Γόβα στιλέτο στη Βουλή… Γαλότσα πλαστική και κράνος στα νταμάρια !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

«Ο Κυριάκος μας, θα κάνει τη Δράμα …Άμστερνταμ !» Με Ολλανδέζες ή χωρίς;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αναμνηστικό στιγμιότυπο από την ορκωμοσία του Περιφερειακού Συμβουλίου. Εντύπωση προκαλεί η στάση -Φουλ Επίθεση- του Γιάννη Ξανθόπουλου …και δεν ήταν παρών και ο Ευμοιρίδης !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ισχυρός άνδρας του δήμου Δράμας, δεν είναι μόνο ο δήμαρχος… αυτός που κινεί τα νήματα, υπόγεια και επίγεια είναι άλλος. Ποιος είναι; Ο γνωστός κρασάς, που ακούει και στο προσωνύμιο «Παμπούκης». Το τελευταίο διάστημα τρέχει μέρα-νύχτα… Κάποιοι βέβαια τον φωνάζουν και «Τσουκάτο»… Γιάννη αυτό δεν είναι καλό ! Πρόσεξέ το σε παρακαλώ !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Έξω από δόντια τα είπε στο πρώην δήμαρχο ο Μιχάλης Χατζηβασιλείου στην συνάντηση της Νέας Εποχής στο Ωδείο. Θα έσκαγε εάν δεν τα έλεγε… άλλωστε του τα είχε μαζεμένα από την εποχή που ήταν Πρόεδρος και τον κλωτσούσε συνεχώς !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Όπως καταλαβαίνεις Μαργαρίτη Τζίμα, ο Μαρίνος πέρασε στο απέναντι στρατόπεδο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Εκκλησία μας γιόρτασε τον θρίαμβο της Ορθοδοξίας. Παρών φυσικά και τα τσακάλια της πολιτικής, οι οποίοι τρέχουν σαν παλαβοί, σε κάθε εκδήλωση όπου ενδέχεται να παραβρίσκονται πολλοί πελάτες. Αλήθεια, υπάρχει στη σκέψη τους να κάνουν κανένα ευχέλαιο κατά του θριάμβου της ανεργίας ! Και μην σκέφτονται να το κάνουν σε ναό, ούτε το γήπεδο της Δόξας θα χωρέσει τους ανέργους !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Διακρίνεται μία υπέρμετρη αγωνία από στελέχη και πρωτοπαλίκαρα της ομάδας Χαρακίδη, τα οποία διαδίδουν και προδικάζουν πως ο Κυριάκος έχει στο τσεπάκι του και την επόμενη εκλογή. Μην βιάζεστε παλικάρια μου ακόμη δεν τον είδαμε, Γιάννη τονε βγάλαμε. Έχει πολύ δρόμο ακόμη…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αυτά που συμβαίνουν θυμίζουν πρωταπριλιά... είδατε τι πάθαμε τελευταία; Η Βιομηχανική περιοχή Δράμας χαρακτηρίσθηκε Natura δηλαδή ζώνη ειδικής προστασίας. Τώρα τι σχέση μπορεί να έχει η Βιομηχανική περιοχή με ζώνη προστασίας της φύσης δεν το καταλαβαίνω. Ίσως σε κάποιον άλλο πλανήτη αυτό μπορούσε να εξηγηθεί.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τελικά βρέθηκε τι φταίει. Έγινε λάθος στην χαρτογράφηση από κάποιον υπάλληλο. Πετάχτηκε η μπάλα στην εξέδρα και όλα καλά όλα ωραία !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ανέκδοτο: Η νέα δημοτική αρχή δεν θα εξυπηρετήσει ημετέρους αλλά θα αντιμετωπίσει δίκαια όλους του πολίτες του δήμου, ανεξαρτήτως από το αν ήταν μαζί της στις εκλογές ή όχι !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Για την Βιομηχανική φταίει ο υπάλληλος, για την κατάργηση των στρατοπέδων οι Στρατηγοί, ενώ για την αύξηση της ανεργίας, η παγκοσμιοποίηση. Οι πολιτικοί δεν φταίνε ποτέ για τίποτα.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Φεύγουν μία μία οι υπηρεσίες από τον Ν. Δράμας. Κατά τα άλλα έχουμε πέντε Δήμους με Δημάρχους, Αντιδημάρχους, Προέδρους και Αντιπροέδρους στον Νομό. Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τρέχει από εκδήλωση σε εκδήλωση και από κανάλι σε κανάλι ο περιφερειακός σύμβουλος Παναγιώτης Μωυσίδης... εμφανίζεται πολύ κινητικός και ακούραστος. Παναγιώτη πιο μαλακά μην κλατάρεις.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ένταση στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Δράμας όταν ο Γιώργος Μήτρου χαρακτήρισε μπ…..ο το δημοτικό συμβούλιο. Προκλήθηκε ο σχετικός χαμός, ο Ευμοιρίδης αποχώρησε αλλά ο γραμματέας του ΚΚΕ δεν ανακάλεσε. Πιο ήρεμα μην εκνευρίζεσαι !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δεν αντέχει τις πολύωρες συνεδριάσεις ο Ευμοιρίδης και αποχωρεί από τα δημοτικά συμβούλια. Γύρω στις 10 το βράδυ πάει για νάνι και αφήνει στο πόδι του τον Γιώργο Κάργα που τα δίνει όλα, στηρίζοντας σε όλα, την δημοτική αρχή. Τελικά Γιώργο Κάργα είσαι με την συμπολίτευση ή με την αντιπολίτευση; Πολλοί σε προσθέτουν στους 20 του Χαρακίδη, αφού σχεδόν σε όλα συμφωνείς.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Οι ωραίοι έχουν χρέη λέει το τραγούδι και στην Ελλάδα είμαστε πρωταθλητές. Το Κράτος χρωστάει τους πάντες, ενώ τελευταία μπήκαν δυνατά και οι δημοτικές επιχειρήσεις που χρωστάνε πολλά σε πολλούς και διάφορους. Όταν ανοίγεσαι πάνω από τις δυνάμεις σου μένεις από ρευστό και οι προμηθευτές με τα κομμένα τιμολόγια στο χέρι !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Οι δήμοι σε όλη την χώρα έχουν οικονομικά προβλήματα. Πολλοί δήμοι δεν έχουν να πληρώσουν μισθούς ενώ μειώθηκαν και οι επιχορηγήσεις από την Κεντρική Κυβέρνηση. Αυτό είναι κάτι προσωρινό. Έτσι έλεγε ο Ραγκούσης πέρυσι. Ότι μόνο για ένα διάστημα οι δήμοι θα έχουν περικοπές στις επιχορηγήσεις. Τελικά από όσο φαίνεται η κατάσταση αυτή παγιώθηκε. Άλλωστε στην Ελλάδα ουδέν μονιμότερο του προσωρινού. Και τώρα τι θα κάνουν οι Καλλικρατικοί δήμοι; Θα αντέξουν με μειωμένους πόρους και αυξημένες αρμοδιότητες; Θα γίνουν έργα, θα λυθούν προβλήματα, θα μπορούν οι δήμοι να ασκούν κοινωνική πολιτική;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ένα από τα πρόσωπα που γνώρισα στις εκλογές και εκτίμησα ιδιαίτερα (κάτι που κάνω σπάνια) είναι ο υποψήφιος με την παράταξη «Πόλη+Ζωή», Γιώργος Σαλπιστής. Το πάλεψε στις εκλογές, χωρίς σόγια, κλίκες και γραμμές και τα πήγε περίφημα. Έντονα πολιτικοποιημένος, με πραγματικά στοιχεία πολιτικού πολιτισμού, με διάθεση για προσφορά και αγάπη για την Δράμα. Η δράση του Γιώργου στο συνδικαλιστικό πεδίο, μαθαίνουμε πως εκτιμάται ιδιαίτερα και από τους συναδέλφους του εκπαιδευτικούς.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η ήττα θέλει καλή διαχείριση λένε κάποιοι. Αυτή την στιγμή στην παράταξη Νέα-Εποχή μόνο αυτό δεν γίνεται ! Απίστευτα και πρόχειρα αυτά που συμβαίνουν. Πέρασαν πέντε μήνες και ακόμη δεν έχουν υπεύθυνο τύπου να κάνει τα αυτονόητα, να γράψει ένα δελτίο τύπου, ή να πληροφορεί τους δημοσιογράφους για τις εξελίξεις, οι οποίοι ενημερώνονται σήμερα με την βοήθεια της θεάς τύχης. Οι άνθρωποι δεν έχουν καταφέρει να αποκτήσουν ένα δικό τους e-mail. Για την ιστορία να σαν αναφέρουμε πως προτάθηκε στον Γρηγόρη Αβανίδη να αναλάβει υπεύθυνος του νέου γραφείου, αλλά δεν έγινε αποδεκτή ! Δεύτερη επιλογή ήταν η υποψήφια της παράταξης, Ειρήνη Κοκκίνη, η οποία αγανάκτησε νωρίς και τα παράτησε ! Τις χρέωσαν πως το λάθος που έγινε στο δελτίο τύπου και ανέφερε πως η Νέα –Εποχή υπερψήφισε τον προϋπολογισμό, ήταν δικό της. Ο πρώην δήμαρχος (όπως συνηθίζει) δεν την κάλυψε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το συμπέρασμα των περισσοτέρων στελεχών της Νέας Εποχής, μετά τις εκλογές, ήταν πως αν γινόταν σήμερα οι εκλογές (δηλαδή μετά την 14η Νοεμβρίου) θα κέρδιζαν με ποσοστό 60%. Ναι συμφωνώ, μόνο που οι εκλογές είχαν ημερομηνία 14 Νοεμβρίου και ουδέν λάθος αναγνωρίζεται μετά την απομάκρυνση από το ταμείο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πέρασαν την βιομηχανική περιοχή Δράμας στο Πρόγραμμα Natura γιατί εκεί σπανίζουν οι επιχειρήσεις !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μεγάλο θέμα προκύπτει με την απόφαση να βάλουν χαράτσι 10 ευρώ, για όποιον ενδιαφέρεται να εγγραφή στο σωματείο Νέα-Εποχή, Νέα-Δράμα. Επιπλέον ζητούν από αυτούς και μηνιαία συνδρομή δύο ευρώ. Αν καταλάβαμε καλά, κάποιοι θέλουν να κάνουν τους σωτήρες και να ασκούν υψηλή πολιτική αλλά με τα φράγκα των άλλων. Κάποιοι πιο πονηροί, λένε, ότι η επιλογή «φορολόγησης» των φίλων της παράταξης, είναι συνειδητή γιατί θέλουν το σωματείο κλειστό και ελεγχόμενο club.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Απαντήσεις άμεσα πρέπει να δοθούν για το τι ακριβώς παιζόταν στο ΚΕΚ του δήμου Δράμας. Κυκλοφόρησε φήμη, που λέει πως εκεί είχαν θέσεις και υψηλούς μισθούς συγκεκριμένοι «παράγοντες». Αλήθεια αναρωτιόμαστε για ποιες δράσεις; Όλοι γνωρίζουν πως ουσιαστικά το ΚΕΚ δεν υλοποιούμε προγράμματα. Η πληροφορία δεν είναι διασταυρωμένη αλλά ούτε και έχει διαψευστεί. Και μην πει κανείς πως οι υπεύθυνοι αυτής της κατάστασης δεν άκουσαν τη φήμη… Το περίεργο είναι πως και ο Χαρακίδης κάνει τουμπεκί.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αυτοί είναι οι δύο νέοι ισχυροί άνδρες του Ν. Δράμας. Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κώστας Μιχαηλίδης και ο νέος Δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης. Εργατικοί, διεκδικητικοί και εκλεκτοί της κυβέρνησης…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αεικίνητο το στέλεχος της ΝΔ Δημήτρης Κυριαζίδης. Στην συνέντευξη του τεύχους δηλώνει πως με το που θα εκλεγεί βουλευτής, σημαντικό μέρος της αποζημίωσής του, κάθε μήνα, θα πηγαίνει σε ιδρύματα του νομού Δράμας. Αυτή η είδηση δεν θα ηχήσει καλά στα αυτιά πολλών. Βλέπεται εδώ στη Δράμα από την πολιτική έμαθαν να ζουν. Μάθανε στο πάρτα όλα… στο να παίρνουν και όχι στο να δίνουν. Δημήτρη τα βράδια να κυκλοφορείς με παρέα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σε τηλεοπτικό αστέρα εξελίσσεται ο πρόεδρος των επαγγελματοβιοτεχνών, Όθωνας Μουρμούρης. Πάντοτε ενημερωμένος με κριτική ματιά και εμπεριστατωμένες απόψεις θέλει να μας πείσει πως κάναμε καλά που ψηφίσαμε ΠΑΣΟΚ.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Προς Άγγελο Λύσσελη …δήμαρχε εκείνη η μαύρη τρύπα, τελικά έχει πάτο ή είναι απύθμενη;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πληροφορούμαστε ότι στη Δράμα υπήρχε η μόδα των παραχωρήσεων. Ελέω Ξανθόπουλου μάθαμε για τις παραχωρήσεις μεγάλων εκτάσεων και αποθηκών σε επιχειρηματίες. Για κάτι περίεργες παραχωρήσεις οικοπέδων «φιλέτων» και αν όχι «φιλέτων», «ψαρονέφρι» σίγουρα, έχει κανείς να πει κάτι;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Άδειασε ο Κώστας Ευμοιρίδης στην διαδικασία επιλογής συμπαραστάτη του πολίτη και της Επιχείρησης, ολόκληρή την πολυπληθή παράταξή του. Δεν πρότεινε κανένα για τη θέση και το δικαιολόγησε λέγοντας πως «κανείς δεν ενδιαφέρθηκε, και φυσιολογικά άλλωστε αφού με 1500 ευρώ, το μήνα, κανένα πρόσωπο εγνωσμένου κύρους δεν θέλει να πάει. Σκύλιασε, ο Αυγερινόπουλος, άφρισε ο Τούμπανος, πικράθηκε η Χειράκη.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Νεαρός δικηγόρος από τον χώρο της δεξιά που ενδιαφέρθηκε στη δεύτερη διαδικασία για την θέση, ζήτησε την στήριξη του Ευμοιρίδη. Αυτός με την γνωστή ειλικρίνεια που τον διακρίνει του ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να τον στηρίξει γιατί θα ψηφίσει τον Δημήτρη Γεμενετζή. Τελικά για να επιβεβαιώσουμε την ειλικρίνεια του κυρίου Κώστα, σαν λέμε πως όχι μόνο δεν το έπραξε, αλλά ήταν αυτός που την τελευταία στιγμή δρομολόγησε τις εξελίξεις ώστε να μην εκλεγεί συμπαραστάτης ! Γεια σου ρε αιώνιε Ευμοιρίδη !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μούγκα στην στρούγκα από το τοπικό και υπερευαίσθητο ΠΑΣΟΚ, για τα όσα τραγικά συμβαίνουν σε ολόκληρο το Ν. Δράμας. Χάνουμε κεκτημένα, στον ΟΣΕ, στο νοσοκομείο, στην εκπαίδευση, στο στρατό, λουκέτα στην αγορά, λουκέτα σε υπηρεσίες… σταματάμε την καταγραφή γιατί δεν θα μας φτάσει όλη η έκδοση. Δεν ακούμε ούτε μία διαμαρτυρία… ούτε στάχτη στα μάτια δεν μας ρίχνουν οι αθεόφοβοι. Αλήθεια, ο εκείνος ο καμπόσος ο γραμματέας με τι ασχολείται; Με το αν διαλέξει το μισθό του διευθυντή ή του αντιδημάρχου. Ο άλλος ο εκπρόσωπος, τύπου είναι μόνο για λεζάντα; Όχι, όχι ο εκπρόσωπος Παγκράτης πήγε στην Αθήνα με αιτήματα του νομού και σημείωσε τεράστιες επιτυχίες. Συναντήθηκε με κυβερνητικούς παράγοντες και η χυλόπιτα πήγε σύννεφο ! Οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες στο παραμύθι …δεν κάνουν λάθη και δεν αφήνουν ίχνη. Τα όχι του τα είπαν προφορικά …γιατί τα γραπτά μένουν ! Οι δικοί μας κομματάρχες όμως συνεχίσουν να φωνάζουν …ζήτω το ΠΑΣΟΚ.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Φώτη Νικολαίδη, μπορεί ακόμη να μην το πιστεύεις πως έγινες δημοτικός σύμβουλος, πάντως οφείλουμε να ομολογήσουμε πως είσαι «φιγουρίνι». Που ντύνεσαι βρε αγόρι μου; Στα σοβαρά τώρα. Φώτη, μήπως πρέπει ως πρόεδρος του Σωματείου «Πόλη+Ζωή» να βγάλεις καμιά ανακοίνωση ή καμιά καταγγελία για την κατρακύλα του Ν. Δράμας και τις σφαλιάρες που μας ρίχνει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ; Καλές οι γραβάτες και τα ριγέ πουκάμισα με τα μανικετόκουμπα, καλά και τα δελτία τύπου για τις παγκόσμιες ημέρες, δασοπονίας και νερού αλλά η ουσία αποδεικνύεται με όρθωση του αναστήματος προς αυτούς που μας πηγαίνουν καθημερινά πίσω. Άντε μπράβο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια ο Ανδρέας Χαραλαμπίδης με τον Χριστόδουλο Μαμσάκο σε πρόσφατη συνάντηση για το μέλλον της Νέας-Εποχής. Το επεισόδιο αποφεύχθηκε γιατί μετά από ώρα κατάλαβαν ότι και οι δύο έλεγαν το ίδιο πράγμα.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ποικιλοτρόπως σχολιάζεται η συνήθεια δημοτικού συμβούλου που δουλεύει το τσιμπιδάκι με επιτυχία ! Το χρησιμοποιεί για να βγάζει τα φρύδια του που του κάθονται βαριά ! Πληροφορίες για την μάρκα του τσιμπιδιού στο Hondos Center.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Με αγέρωχο παράστημα, με καθαρό βλέμμα και πάνω απ΄ όλα με αίσθημα ευθύνη εκπροσώπησε την ελληνική κυβέρνηση ο υφυπουργός υγείας, άθλησης και διατροφής, Χρήστο Αηδόνης, στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Ο Ευπατρίδης, ο ακούραστος εργάτης της δημοκρατίας και του Έθνους, με ιδιαίτερο ζήλο προστατεύει την υγεία των παιδιών μας από την τερηδόνα, τα λιπαρά φαγητά και αναδεικνύει την αξία της μαζικής άθλησης.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μιχάλη Μλεκάνη, με τα χέρια πίσω επιστασία δεν γίνεται ! Εάν ήταν ο Χατζηγιάννης θα είχε την τσουγκράνα ανά χείρας, ο δε Κάργας, θα είχε βάλει την στολή του δύτη και θα είχε βουτήξει !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μάχη σώμα με σώμα δίνουν για την επίλυση των προβλημάτων η Χαρούλα και ο Χρήστος. Τα δελτία τύπου διαδέχονται το ένα το άλλο με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Αυτός ο κοινός αγώνας και το πάθος του για τη Δράμας του ένωσε. Η αγάπη τους είναι τόσο μεγάλη του η Βιβή άρχισε να κάνει σκηνές ζηλοτυπίας !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Μαργαρίτης Τζίμας ξεκίνησε τους μονολόγους… συγνώμη ομιλίες του ήθελα να πως με τους πολίτες. Μια μέρα που θα έχω άσχημη ψυχολογία θα παραβρεθώ, ο γιατρός είπε πως, που και που κάνει καλό να τσιτώνουν τα νεύρα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Την θέση του εντεταλμένου συμβούλου στον τομέα απασχόλησης, έδωσε ο νέος δήμαρχος στον Γρηγόρη Παπαδόπουλου εκ Καλλιφύτου. Οι καλές γλώσσες λένε πως βρήκε δουλειά σε 29 συμπολίτες μας. Οι κακές γλώσσες από την άλλη, λένε πως τοποθετήθηκε εκεί ώστε να καταστραφεί πολιτικά. Μα είναι εποχές για πόστα που …καίνε;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ρε Θωμά Μαργαρίτη πόσο θέλεις να μας τρελάνεις; Την μια λες αποχωρώ, την άλλη είμαι παρών και την επόμενη ότι θα είσαι υποψήφιος Δήμαρχος. Λίγο πιο μαλακά τις κωλοτούμπες. Δεν μπορεί να σε παρακολουθήσει κανένας.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σύμφωνα με έντονη φημολογία ο Σπύρος Κοτρίδης προαλείφει για την θέση του γραμματέα στην ΝΕ ΠΑΣΟΚ, τον σύντροφο Γιώργο Κάργα. Ταυτόχρονα ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος ετοιμάζει τον Θέμη Ρεμόντη για γραμματέα της δημοτικής οργάνωσης.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Άψογη η συνεργασία του Γιάννη Ξανθόπουλου με τον Κυριάκο Χαρακίδη. Σε λίγο θα θυμίζει την σχέση Κεφαλίδου-Αηδόνη.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πόλεμος αλά Λιβύη στο Παρέστι. Ο καθεστωτικός Καγιάογλου, η αντικαθεστωτική Αλίκη και ο αντάρτης Φίλιππος δίνουν μάχες σώμα με σώμα στην κυριολεξία.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στις Βρυξέλες ο δήμαρχος Νίκος Καγιάογλου, συνοδευόμενος από τον γνωστό εκδότη-δημοσιογράφο Σπύρο Λάτσας. Σπύρο για τις μεταφράσεις
(1 σχόλιο)  Σχολιάστε

Στέφανε Γεωργιάδη, τώρα που ανοίγει ο δρόμος για την υποψηφιότητά σου στα βουλευτικά με το κόμμα της Ντόρας… να ΄χεις το νου σου στον Θόδωρο Δαμιανό… μην σου την κάνει αυτός τώρα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Έντονα δυσαρεστημένες από την μη αξιοποίησή τους από τον δήμαρχο Δράμας, η Νούλα Παρασίδου και η Δέσποινα Φεσατίδου. Θεωρούν πως η πολύχρονη εμπειρία τους στα κοινά θα μπορούσε να ισοσταθμήσει την απουσία της Αλίκης Τσιαμούρα από τον δήμο. Και οι δυο μαζί… μία, μία λίγο δύσκολο να φτάσουν σε έργο της Αλίκη !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αυτά ΠΡΕΠΕΙ να γίνονται... το τι γίνεται στην πράξη, το γνωρίζετε όλοι. ΚΑΙ οι πολιτικοί κρίνονται από το αποτέλεσμα. Διάθεση υπάρχει, αλλά τι να την κάνεις όταν στην πράξη δεν γίνεται τίποτα;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Θυμήθηκα το Αναπτυξιακό Συνέδριο της Νομαρχίας. Εξαιρετική προσπάθεια, ενδιαφέρουσα η θεματολογία όπως και οι ομιλητές. Έγινε μια προσέγγιση των προβλημάτων ανάπτυξης του νομού και αναλύθηκαν οι δυνατότητες που έχουμε. Κανένα από τα συμπεράσματα του Συνεδρίου δεν αξιοποιήθηκε. Και αυτό πρέπει να μας προβληματίσει.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τότε μας έλεγαν ότι τα συμπεράσματα αυτά θα αξιοποιηθούν και θα υπάρξει ένα πλαίσιο διεκδίκησης. Επί της ουσίας δεν έγινε τίποτα, αν και το Συνέδριο ήταν εξαιρετικό και υψηλού επιπέδου.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τον έκαναν στην μπάντα από νωρίς γιατί δεν τους άρεσε το ύφος και ο αυθορμητισμός του. Τους χαλούσε το τραπέζι που ετοίμαζαν; Μπορεί ! Τελικά ο Γιώργος Τσίμπας είχε ίκιο στα περισσότερα από αυτά που έλεγε. Η δήλωσή του «εγώ τον έκανα δήμαρχο, εγώ θα τον πάψω» δεν έμεινε μόνο δήλωση, έγινε πραγματικότητα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δεν προλαβαίνουμε τις καταγγελίες του Γιάννη Ξανθόπουλου για τον πρώην Νομάρχη, Κώστα Ευμοιρίδη. Με το που ανοίγουμε το facebook να σου και μία νέα καταγγελία. Η τελευταία αφορά την προεκλογική ενοικίαση 422 στρεμμάτων βοσκοτόπων του δήμου Προσοτσάνης σε ιδιώτες για φωτοβολταϊκά χωρίς γνωμοδότηση υπηρεσιών, χωρίς απόφαση Νομαρχιακού Συμβουλίου, χωρίς γνωμοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου της Προσοτσάνης και χωρίς τίμημα. Το ερώτημα είναι τι συνέπιες μπορεί να έχει αυτό για τον Ευμοιρίδη; Ο οποίος γνώριζε πως μετά τις εκλογές δεν θα είχε αξίωμα άσκησης εξουσίας και έκανε τα τελευταία χατίρια σε πολιτικούς του φίλους ! Τσάτρα πάτρα… όπως πάντα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αλήθεια, ποιανού ιδέα ήταν να μιλήσει ο Μαργαρίτης Τζίμας επί 40 λεπτά στην κεντρική ομιλία της Νέας Εποχής στην πλατεία. Θέλω να τον δω για να τον συγχαρώ και να τον ρωτήσω εάν μοίρασε σακούλες για εμετό στους μη Τζιμικούς, που ήταν και οι περισσότεροι !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Και τι δεν θα έδινα ώστε να αποκτήσω ένα από εκείνα τα χαρτάκια ημερολογίου που μοίραζε ο Ευμοιρίδης και του έδιναν ποσοστό 25%.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Και κάτι δυσάρεστο για τους πολυπληθής ενδιαφερόμενους για εγγραφή στην παράταξη νέα εποχή. Το γραφεία που επιλέχθηκε επί της Βεργίνας, δεν διαθέτει ασανσέρ και βρίσκεται στον τρίτο όροφο. Υπάρχει και ευχάριστο. Η λύση βρέθηκε, το παιδί της προσφορά Τάσος Χατζηγιάννης διαθέτει τις πλάτες τους και θα ανεβάζει αυτός τον κόσμος επάνω. Βέβαια, εάν κάποιος από αυτούς ψήφισε τον Γιώργο Παπαδόπουλο …θα σκοντάφτει και κατά λάθος θα τον ρίχνει από το μπαλκόνι !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΙΑΜΑΘ ανέλαβε ο δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης. Αυτός σε συνεργασία με την Περιφέρεια και το ΥΠ.ΠΕ.Κ.Α θα διαχειριστεί την υπόθεση της εφαρμογής του ολοκληρωμένου σχεδίου διαχείρισης των απορριμμάτων της Περιφέρειάς μας. Καλά ξεμπερδέματα δήμαρχε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μπορεί να σκέφτεται και να ξανασκέφτεται το επόμενο βήμα στην πολιτική, ο Κώστας Κόντος, δεν κάνει όμως το ίδιο και στο ζεϊμπέκικο, στο οποίο και διακρίθηκε κατά πρόσφατη του έξοδο στο Θέατρο Live.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δεν μπορεί να ήταν τυχαία συνάντηση και σίγουρα δεν ήταν αθώα. Ο Νίκος με τον Δημήτρη διάλεξαν μικρή ώρα για το ραντεβού κάτω από το φως του Απριλιάτικου φεγγαριού. Ύποπτο και σκοτεινό… ιδίως εάν λάβουμε υπ΄ όψην μας πως φετίχ του και σχεδόν απωθημένο του Νίκου είναι να «βγάλει» δήμαρχο !
(1 σχόλιο)  Σχολιάστε

Αβανίδη, που επανήλθε ορεξάτος και απαλλαγμένος από δεσμεύσεις και δίνει νέο αέρα τόσο με την πρωτότυπη θεματολογία αλλά και με το ψύχραιμο και σοβαρό του στυλ. Είναι κάτι που παραδέχονται «εχθροί» και «φίλοι». Γρηγόρη καλώς ήρθες !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ένα ακόμη πρόβλημα, που θα κάνει καλά σύντομα να επιλύσει η νέα δημοτική αρχή του δήμου Δράμας, αφορά τις συμβάσεις των ηλεκτρονικών μέσω ενημέρωσης για τον χώρο που καταλαμβάνουν στο πάρκο κεραιών του Κορυλόβου. Όλοι στην Ιερουσαλήμ γνωρίζουν πως λίγοι είναι εκείνοι που πληρώνουν κανονικά τις υποχρεώσεις τους. Οι συνεπής ξεκαθαρίζουν πως δεν θα ανεχτούν πλέον τον δήμο συμμέτοχο σε καταστάσεις αθέμιτου ανταγωνισμού. Πρέπει να αναφέρουμε πως η περασμένη δημοτική αρχή δεν έλυσε το πρόβλημα και ο νέο δήμαρχος δεν φέρει καμία ευθύνη για το θέμα.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Οι κακές γλώσσες λένε πως η μετεκλογική συμπεριφορά του Θωμά Μαργαρίτη, πρέπει να διδάσκεται σε σεμινάρια πολιτικής επικοινωνίας ως παράδειγμα προς αποφυγή !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μετά από μια βόλτα στα στέκια της πόλης, έχει κανείς την εντύπωση πως οι προσωπικοί φίλοι του Αντώνη Σαμαρά είναι περισσότεροι στη Δράμα, παρά στην Αθήνα. Άλλωστε με τους εν λόγω κυρίους πρέπει να καταναλώνει 4-5 τηλεφωνικές ώρες καθημερινά.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μπορεί ο Τάσος Τσιβκίνογλου να παραιτήθηκε από τον ΛΑΟΣ αλλά μην έχετε την ψευδαίσθηση πως θα αποσυρθεί από τα πολιτικά δρώμενα. Σύντομα θα τον βρουν μπροστά τους, όρθιο και μαχόμενο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αυτοκόλλητοι είναι πλέον ο Στάθης Αυγερινόπουλος με τον Δημήτρη Τούμπανο. Το πρωί καφέ στο baroque, μεσημέρι καφέ στο Enzo, απόγευμα καφέ στο Fresh και το βράδυ φασκόμηλο στις Γεύσεις του καφέ. Συμπέρασμα, ο πολύ καφές θα τους πειράξει στα νεύρα και συμπέρασμα δεύτερο η ήττα ενώνει ! Να ξέρατε τι έλεγε ο ένας για τον άλλο ένα χρόνο πριν !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Χαμός γίνεται στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Οι υποψήφιοι, για υποψήφιοι είναι γύρω στους 20. Κάποιοι επιλέγουν και καταθέτουν τα βιογραφικά τους κατευθείαν στην Αθήνα, παραβλέποντας τα τοπικά όργανα. Φήμες λένε πως ενδιαφερόμενος είναι και το μέλος της ΝΟΔΕ, δικηγόρος, Χρήστος Παπαθεοδώρου, ο οποίος προτίθεται να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του στα τοπικά κομματικά όργανα …σαββατοκύριακο !
(10 σχόλια)  Σχολιάστε

Απειλεί συνεχώς με παραίτηση από τον Σύνδεσμο Εργοληπτών Δράμας, ο Μπάμπης Λαζαρίδης. Λες και έχει έτοιμη την παράιτηση στο συρτάρι του και κάθε λίγο την εμφανίζει. Ο Πρόεδρος, Παναγιώτης Ευθυβούλης όμως πάντα εφαρμόζει το υστερόγραφο που λέει «… με την παράκληση να μην γίνει αποδεκτή»
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τι θα κάνει ο Κυριάκος Χαρακίδης με το Επιμελητήριο. Θα ξανακατέβει ως υποψήφιος ή θα προωθήσει τον Στέφανο Γεωργιάδη όπως ακούγεται ότι του έχει τάξει; Δεν έχει διευκρινιστεί η ημερομηνία των εκλογών γιατί αναμένεται Καλλικράτης και στα επιμελητηριακά !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μπορεί να μην κατάφερε να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος αυτή τη φορά ο Χάρης Χατζηγεωργιάδης, αλλά έχει επιλογές. Όχι, δεν πήρε μέρος στην εκπομπή Master Chef αλλά ανέλαβε οδηγός ασθενοφόρου σε νεοϊδρυθείσα ιδιωτική κλινική της περιοχής μας. Ο Χάρης ευελπιστούσε σε θέση επιμελητή αλλά ας μείνει ευχαριστημένος εάν δεν ξεκινήσει από τραπεζοκόμος !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Σοσιαλισμός προχωρά κανονικά. Σε λίγο θα ψωμολυσσάμε όλοι μηδενός εξαιρουμένου ! Μπράβο Γιώργο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Έβαλε εντελώς την φωτογραφία του Ευμοιρίδη από το πορτοφόλι του γνωστός δημοσιογράφος. Την είχε περάσει σε δεύτερη θέση μετά του Θωμά Μαργαρίτη την τελευταία περίοδο. Η φήμη που λέει πως την έσκισε …ερευνάτε ως αναληθείς !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Θωμά Μαργαρίτη, να το πειστήριο που αποδεικνύει πως ο Στάθης Αυγερινόπουλος ακόμη το γλεντάει και μάλιστα με νταούλια και ζουρνάδες !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κυριάκο Χαρακίδη, κάτι παλικάρια που είναι δίπλα σου, σήκωσαν τον αμανέ πολύ ψηλά σνομπάρουν συμπολίτες που δεν στήριξαν την παράταξη και επιδεικνύουν μία άκρως αλαζονική συμπεριφορά που δεν αρμόζει σε δημοτικού άρχοντες. Αν δεν το προσέξεις κινδυνεύεις να χάνεις πόντους στην κοινωνία, από τους ούτως ή άλλως λίγους που διαθέτεις !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

«Αν ξαναπείς πως ο Χαρακίδης είναι καλύτερος από τον Ευμοιρίδη να ξέρεις πως η μυστική υπηρεσία …θα αναλάβει δράση !»
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

«Θα ψηφίσει ο Ευμοιρίδης» αυτό έλεγε με σιγουριά ο Μλεκάνης κατά την δεύτερη ψηφοφορία για την ανάδειξη του Συνηγόρου του πολίτη και της Επιχείρησης. Δεν πειράζει Μιχάλη, δεν είσαι ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος που πέφτει έξω με τον Κώστα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πάρτε μια γεύση από αυτό που ...δεν θα δούμε φέτος το καλοκαίρι, λόγω τιμής της βενζίνης !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Άσχημες οι σχέσεις του Κούλη Γρηγορίου με τους περισσότερους εκδότες ! Δεν τον στήριξαν στην υπόθεση της κλινικής και τους (μας) το κρατάει μανιάτικο ! Κυριάκο, δεν καταπινόταν και δεν θαβόταν με τίποτα …όση καλή διάθεση να είχε κάποιος προς το πρόσωπό σου ! Μάλλον αδικείς τον εαυτό σου, με αυτή την στάση, γιατί το γεγονός εκείνο ήταν κάτι μεμονωμένο, δεν χαρακτηρίζει την επιχειρηματική και πολιτική σου δράση. Καλό θα είναι να ζυγίζεις την κατάσταση και να μην κρίνεις τα πάντα από εκείνη την περίοδο.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Με πλήρη στρατιωτική εξάρτηση (όπλο, κράνος, μπαλάσκες) και με οδηγό του τον πρώην καταδρομέα και νυν φωτογράφο Πασχάλη, επισκέφτηκε το Πεντάγωνο ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ, Μαργαρίτης Τζίμας. Σήμανε συναγερμός στο υπουργείο με την άφιξή του και ο Πασχάλης απόλαυσε προσοχές και παρουσιάστε ακόμη και από τον υπουργό Βενιζέλο. Τα εμβατήρια ηχούσαν στη διαπασών και οι σημαίες κυμάτιζα περήφανες… τέτοιο ρίγος καιρό είχα νοιώσω !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πραγματικό παλάτι η έδρα της Οικολογικής Κίνησης... είδες τι κάνουν οι χορηγίες από το κεφάλαιο και τους καπιταλιστές, αλλά και το ζεστό παραδάκι από τα διάφορα Υπουργεία;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αν τα stage ήταν ντροπή και περιθωριοποιούσαν μια μεγάλη μερίδα νέων αυτή η κοινωνική απασχόληση, τι ακριβώς είναι; Κατάντια, ημίμετρο, έσχατη λύση ή το καλύτερο πρόγραμμα του κόσμου; Θα μας απαντήσει κάποιος ειδικός από το Υπουργείο Εργασίας;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στην Δράμα μας αρέσουν οι συσκέψεις. Συσκέψεις επί συσκέψεων, συναντήσεις, αναλύσεις, διαπιστώσεις, οργανογράμματα, και φυσικά συμπεράσματα επί παντός επιστητού. Πρέπει να το δουν αυτό οι φορείς. Έχουν αποδώσει αυτές οι συσκέψεις; Είχαμε κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα; Ή απλά αναπτύσσονται τα διάφορα ζητήματα χωρίς καμία ουσία
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Χρήστο Αηδόνη, στην Ουγκάντα έχει αγώνα δρόμου ψύλλων… μήπως θα πρέπει να παραστείς; Τομέας σου δεν είναι στο Υπουργείο;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ακούστηκε εντόνως, πως ο Θωμάς Μαργαρίτης ξεκίνησε περιοδεία για την υποτιθέμενη κάθοδο του στα βουλευτικά, από το Δοξάτο. Για φαγητό με φίλους είχε πάει… βρε τι σου είναι η Δράμα…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Παρών δηλώνει για μία ακόμη φορά ο Σταύρος Παπαδόπουλο. Ακούραστος, δηλώνει έτοιμος για δεκάδες χιλιάδες χειραψίες και εκατοντάδες λιωσίματα παπουτσιών !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Της μόδας φαίνεται ότι είναι οι τηλεοπτικές εκπομπές. Πανδαισία τηλεοπτικών αστέρων το τελευταίο διάστημα στην τοπική τηλεόραση. Κοινό χαρακτηριστικό τους ότι ασχολήθηκαν με την πολιτική. Εχουμε και λέμε: Νίκος Σμολοκτός, υποψήφιος στον δήμο Προσοτσάνης, Νίκος Σπιτάλας και Τάσος Τσιβκίνογλου υποψήφιοι στον δήμο Δράμας. Σπύρο, άντε μετά να βρεις μετά δουλειά στη Δράμα.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Άκρα του τάφου σιωπή την ώρα που τοποθετείται στο δημοτικό Συμβούλιο, ο Ανέστης Τερζής. Άνεση, γνώση και ευγλωττία είναι μόνο μερικά από τα πλεονεκτήματα του έμπειρου αυτοδιοικητικού άνδρα. Τώρα που το καλοσκέφτομαι ο μόνος που μπορεί να τον κοντράρει είναι ο αντιδήμαρχος, τοπικών διαμερισμάτων, δασών και αλιείας, Γιάννης Ετόγλου.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Άσπονδος φίλος του Μιχάλη Μλεκάνη, χαρακτήρισε τα πουλοβεράκια και τα ζακετάκια του συντηρητικά και ντεμοντέ ! Απορούσε, πως ένας τόσο προοδευτικός άνθρωπος, επιμένει στην παρωχημένη μόδα που θυμίζει αμφίεση δασκάλου του μεσοπολέμου.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Όταν καταγγέλλει την κυβέρνηση για την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα νοσοκομεία, πού επιρρίπτει τις ευθύνες; Σύμφωνα με την δήλωση Τζίμα φταίνε όλοι εκτός του Υφυπουργού ΜΑΣ. Αυτό το ΜΑΣ προβλέπεται ότι θα ακουστεί πολλές φορές κατά την προεκλογική περίοδο.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Την μία χαρακτηρίζει ο κ Τζίμας την κυβέρνηση επικίνδυνη και την άλλη ένα μέλος της κυβέρνησης τον χαρακτηρίζει υφυπουργό ΜΑΣ. Αυτό το ΜΑΣ έχει τρελάνει κόσμο. Και ειδικά τους νεοδημοκράτες που δεν μπορούν να καταλάβουν τον ξαφνικό πολιτικό έρωτα Τζίμα - Αηδόνη.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Είναι απίστευτη η προχειρότητα με την οποία λειτουργεί το Ελληνικό Κράτος... Βλέπουμε τον τρόπο με τον οποίο αποφασίσθηκαν οι συνενώσεις και καταργήσεις σχολείων. Καμία διαβούλευση με τους τοπικούς φορείς, κανένας διάλογος. Πήραν τις αποφάσεις τους χωρίς να λάβουν υπ΄ όψην τις ιδιαίτερες συνθήκες στην περιοχή Κ. Νευροκοπίου, όπου οι «πολικές» κλιματολογικές συνθήκες δυσκολεύουν την μεταφορά των μαθητών. Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα. Καλές οι ασκήσεις επί χάρτου, αλλά ...στους -20 βαθμούς πόσο εύκολη είναι η μεταφορά των μαθητών; Δεν θα έπρεπε να ενημερωθούν οι αρμόδιοι;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το Περιφερειακό συμβούλιο συνεδριάζει πολύ συχνά και μία από τις προτεραιότητές του είναι η έκδοση ψηφισμάτων. Σε συνεδρίασή του οι περιφερειακοί σύμβουλοι ενέκριναν 3 ψηφίσματα σχετικά με τα εργοστάσια ζάχαρης σε Ορεστιάδα και Ξάνθη, την συνεταιριστική βιομηχανία ΣΕΚΑΠ στην Ξάνθη και την κατάργηση των δρομολογίων του ΟΣΕ.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Θεωρούν αποτελεσματική την διεκδίκηση λύσης μέσω ψηφισμάτων; Όταν ένας τόπος καταρρέει, οι διεκδικήσεις πρέπει να είναι πιο δυναμικές. Με εκθέσεις ιδεών δεν λύνονται προβλήματα. Απλά εξιστορούμε την κρίση. Γι’ αυτό ας σταματήσει η βιομηχανία ψηφισμάτων. Δεν προσφέρει τίποτα
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ακούστηκε εντόνως, πως ο Θωμάς Μαργαρίτης ξεκίνησε περιοδεία για την υποτιθέμενη κάθοδο του στα βουλευτικά, από το Δοξάτο. Για φαγητό με φίλους είχε πάει… βρε τι σου είναι η Δράμα…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αυτές οι συναντήσεις της Νέας Εποχής είναι για γερά νεύρα. Οι φωνές του προέδρου και συντονιστή, Ανδρέα Χαραλαμπίδη, ακούγονταν και έξω από το δημοτικό ωδείο. Βαπόρι έγινε ο άνθρωπος !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τι έγινε με την διαφορά σχετικά με την χρηματοδότηση της Οικολογικής Κίνησης από το Υπουργείο Εξωτερικών; Η μια πλευρά λέει πήρα 80 χιλιάδες, η άλλη σου έδωσα πάνω από 500 χιλιάρικα. Θα μας απαντήσει κανένας για το ζήτημα, γιατί είναι σοβαρό. Εκτός και αν οι πρωταγωνιστές της υπόθεσης, που είναι υπεράνω χρημάτων, θεωρούν το θέμα λήξαν. Ότι έγινε, έγινε σου λένε... τώρα τι ψάχνετε; Γωνία στο δεκάρικο;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Οι πολιτικοί δεν κάθονται στις καρέκλες για να κάνουν διαπιστώσεις. Πρέπει να διεκδικούν, να χαράσσουν πολιτική, να βάζουν στόχους και προτεραιότητες. Οι φορείς πρέπει να συνεργάζονται και να διεκδικούν από κοινού.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε