Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χώρισε η ήρα από το στάρι στη νέα δημοτική αρχή. Υπάρχουν σύμβουλοι δύο κατηγοριών. Αυτοί που αποτελούν την στενή ομάδα του Χαρακίδη και είναι σε όλα μέσα και αυτοί που απλά κουβαλούν νερό. Ο σκληρός πυρήνας που λαμβάνει τις αποφάσεις και οι νεροκουβαλητές αποτελούν την σύνθεση της πλειοψηφίας ! Τώρα θα αναρωτιέστε τι εννοούμε… σε λίγο θα μιλήσουν δημόσια οι νεροκουβαλητές. Σε κατ΄ ιδίαν συζητήσεις τα χώνουν σκληρά στα πρωτοπαλίκαρα και τον Χαρακίδη !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τζίμας Μαργαρίτης ο βουλευτής που του ταιριάζει γάντι η αντιπολίτευση. Φαντάζεστε να έπρεπε να υπερασπιστεί το μνημόνιο και το μεσοπρόθεσμο; Αυτός δεν είναι Αηδόνης, να κάνει το κορόιδο ! Έχει άγνοια κινδύνου… θα έπαιρνε τα κανάλια στη σειρά και θα ακούγαμε μαργαριταράκια που θα κοσμούσαν τα blogs για πολλές δεκαετίες ! Ο Θεός -σαν παιδί του κατηχητικού- τον φύλαξε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Έξω φρενών είναι ο Τάσος Χατζηγιάννης με το νέο υποψήφιο Δήμαρχο της «Νέας Εποχής». Προσπάθησε (κατά τον ίδιο) να τον λογικέψει και να μην προχωρήσει η διαδικασία επιλογής υποψηφίου δημάρχου και να οριστεί συντονιστής. Ο Γρηγόρης είπε ναι το βράδυ αλλά το πρωί άλλαξε γνώμη.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πρόεδρε Αντώνη, πέρασε και το μεσοπρόθεσμο. Μήπως είναι η ώρα να δούμε και λίγο το ψηφοδέλτιο στη Δράμα; Κάτι όψιμοι μου δημιουργούν προβλήματα και θέλω να ξεμπερδεύουμε με δαύτους !
(1 σχόλιο)  Σχολιάστε

Αδιαφιλονίκητος κυρίαρχος του δημοτικού συμβουλίου είναι ο Ανέστης Τερζής. Κάποιοι τον ακούνε με προσοχή, κάποιοι με σεβασμό και κάποιοι κάνουν υπομονή μέχρι να τελειώσει τους κεραυνούς του, γιατί απλά δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τελικά, ο Θωμάς Μαργαρίτης είπε οριστικά το αποχωρώ. Πολλοί λένε πως από την στιγμή που το αυτοκολλητάκι του, ο Χριστόδουλος Μαμσάκος, δήλωσε έτοιμος για την Βουλή, δεν υπάρχει περίπτωση να εκδηλώσει και αυτός ενδιαφέρον ! Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως πως σε εκδήλωση της Νέας Εποχής, είπε δημοσίως κλείνοντας την ομιλία του «…θα ξανασυνταντηθούμε !». Οπότε δεν ανυσηχούμε, σύντομα θα ακούσουμε νέα του !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σημεία και τέρατα στο τηλεοπτικό «κανάλι των πολιτών». Η πληθωρική δημοσιογράφος Κική Χεριστανίδου διαφώνησε «ελαφρώς» με συνάδελφό της και ήταν τόσο «ελαφρώς» που ήρθε περιπολικό της αστυνομίας ώστε να λύσει την «ελαφριά» παρεξηγησούλα ! Εμείς που πάντα είμαστε με την Κική… είμαστε σίγουροι πως είχε και εδώ δίκιο. Όπως θα θυμάστε και στην περίπτωση της «ελαφριάς» παρεξήγησης που οδήγησε σε μαλλιοτράβηγμα έξω από το πεϊνερλί του «Σίμου»… πάλι δίκιο είχε ! Κική είμαστε μαζί σου γιατί ποτέ δεν μασάς τα λόγια σου !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δύο διαφορετικές τάσεις μετακίνησης επικρατούν στη δημοτική αρχή. Εμείς επικροτούμε την επιλογή του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Θεόδωρου Μπέσσα, ο οποίος επιλέγει ως μέσω μετακίνησης το ποδήλατο (έχει και καλαθάκι για τα ψώνια). Από την άλλη ο μεγάλος, ο ασυναγώνιστος, ο ισχυρός, ο μοναδικός, ο Θεός λοιπόν της Δράμας (του αρέσουν αυτά) επιλέγει μία μαύρη Jeepάρα, που τον κυβισμό της ακόμη τον μετράνε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Φωνάζουν ο Θωμάς Μαργαρίτης και ο Ανέστης Τερζής, ώστε να συγκινηθεί η δημοτική αρχή και να εφαρμόσει τις επιταγές του Καλλικράτη που θέλει οι αντιπολιτεύσεις να έχουν δικά τους γραφεία στους δήμους. Κυριάκο, μην υποκύψεις… δώσ΄ τους χώρο εάν περισσεύει από το Jeep στο υπόγειο. Εκεί ! Κάτω ! Χαμηλά να μην σηκώνουν κεφάλι ! Από την άλλη, ο Γιώργος Μήτρου, δεν απαιτεί γραφείο, έχει το μικρό σπίτι του λαού (γραφεία ΚΚΕ). Όσο για την παράταξη Ευμοιρίδη, δεν υπάρχει πρόβλημα, ο Γιώργος Κάργας χρησιμοποιεί τα γραφεία των αντιδημάρχων !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μα τι μεγάλες αγάπες είναι αυτές στα πιτσιρίκια της Νέας Δημοκρατίας. Είναι που λέτε, ο Κώστας, ο Χρήστος και ο Μιχάλης που έχουν πάρει από μία κομματική θέση ο καθένας και δείχνουν αγαπημένοι. Αχ ! και να ξέρατε πως κοιτάζει ο ένας τον άλλο όταν γυρίσει πλευρά !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Χάθηκε ο Δημήτρης Κυριαζίδης από την πιάτσα της πόλης. Την περίοδο αυτή περιοδεύει στην περιφέρεια του νομού. Σπίτι-σπίτι, καφενείο-καφενείο, μνημόσυνο-μνημόσυνο. Βαδίζει στο δρόμο που χάραξε ο Σταύρος Παπαδόπουλος και συνεχίζει ! Καλό κουράγιο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κάποιοι, πρώην και νυν φίλοι του Χρήστου Αηδόνη, τον εξόρκιζαν να κατέβει για δήμαρχος τότε με τους σπαραγμούς στο ΠΑΣΟΚ της πόλης. Λέγετε πως εκμυστηρεύτηκε σε φίλο του, πως έπρεπε να το πράξει ! Εμ, βέβαια, το φτύσιμο και το βρίσιμο από τους αγανακτισμένους (χωρίς να ευθύνεσαι) δεν είναι ότι καλύτερο ! Κουράγιο, και το σάλιο θα φορολογηθεί και το βρίσιμο θα πάψει γιατί απαιτεί λήψη πολλών θερμίδων που έχουν εκλείψει !
(2 σχόλια)  Σχολιάστε

Τεράστιο θέμα παραμένει το ζήτημα της λειτουργίας η όχι του χιονοδρομικού κέντρου Φαλακρού. Το χειμώνα κάποιοι θα κλαίνε και δεν θα είναι μόνο οι επιχειρηματίες της περιοχής του Νευροκοπίου. Έχουμε την υποψία πως κάποιοι θεωρούν το παιχνίδι τελειωμένο ! Εμείς, λέμε πως αν κάποιος μπορεί να δώσει λύση, αυτός είναι ο κοντός με το μουστάκι, ο Μελέτης, βρε αδελφέ !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Παλικάρι ο Χρήστος Χατζηγεωργίου της Δημοκρατικής Αριστεράς και μέλος από τον Χαρακίδη του Δ.Σ. της ΔΕΚΠΟΤΑ. Ο Χρήστος αντέδρασε και δεν ψήφισε αποφάσεις που εξέλαβε πως θίγουν τα συμφέροντα των δημοτών αλλά και την αισθητική του. Δεν μπόρεσε να καταλάβει πώς και γιατί έπρεπε να εγκρίνει το πρόγραμμα των «Ελευθερίων» ενώ το είχαν ήδη αποφασίσει και εκτυπώσει, δεν μπόρεσε να καταλάβεις πώς και γιατί έπρεπε να καταβληθούν 10.000 ευρώ για τον δημοσιογράφο και άλλα τόσα για τον γραφίστα της εφημερίδα «Εν δήμω» του δήμου. Ευτυχώς υπάρχουν και τέτοιοι και ας είναι ελάχιστοι !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Εξι και πλέον μήνες από την ανάλυψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής και έχουμε την αίσθηση ότι Αμστερνταμ -όπως ανέφερε ο Αηδόνης- δεν γίναμε. Τι κρίμα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Φανταστείτε να αναλάβει Ο Δήμος Δράμας την διοργάνωση των εκδηλώσεων μνήμης του Ποντιακού Ελληνισμού (19η Μαίου). Είναι ικανοί να προσκαλέσουν τούρκους χορευτές από τον Πόντο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τάσο Αρναουτόπουλε, με εκείνα τα κεφάλια που θα έπαιρνες… τι έγινε;
(2 σχόλια)  Σχολιάστε

ΚΟΥΪΖ: Ποια είναι η καλύτερη στιγμή του Χαρακίδη σε συνέντευξη; Α) Όταν η συνέντευξη είναι κονσέρβα και δεν υπάρχει δυνατότητα παρέμβασης ! Β) Όταν η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από το ΠΑΣΟΚ ! Γ) Όταν η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από την καρέκλα με το καπιτονέ δέρμα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στο χαιρετισμό του δημάρχου, στην επίσημη ιστοσελίδα του δήμου Δράμας μεταξύ άλλων διαβάζουμε «…το Γεωγραφικό πληροφοριακό σύστημα του Δήμου μας χρησιμοποιώντας τις τελευταίες μεθοδολογίες για την υλοποίηση του, αναπτύσσει διαδραστικές γεωγραφικές εφαρμογές για τους πολίτες και τον Δήμο οι οποίες έχουν ενσωματωθεί σένα ενιαίο περιβάλλον συλλογής, διαχείρισης και επεξεργασίας χαρτογραφικών δεδομένων και συνδέουν τη χωρική με την περιγραφική πληροφορία της τοπικής αυτοδιοίκησης». Λοιπόν, Κυριάκο, εμείς δεν έχουμε την επιστημονική κατάρτιση ώστε να καταλάβουμε τι ακριβώς θέλεις να πεις, στο περίπου κάτι πιάσαμε ! Πάντως εάν όλα αυτά τα σκέφτηκες και τα έγραψες εσύ, απορούμε γιατί τα παιδιά μας τα στέλνουμε στα Ευρώπας ! Πλάτων και πάλι Πλάτων !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Έκπληξη δημιούργησαν οι δηλώσεις του υφυπουργού εσωτερικών Πάρη Κουκουλόπουλου, οι οποίες αναφέρονταν στην εκμετάλλευση των λιγνιτικών κοιτασμάτων της Δράμας. Είναι ο ίδιος άνθρωπος, όπως αποκάλυψε ο Κυριάκος Δοματζόγλου, που καταφέρονταν εντονότατα εναντίων των λιγνιτών. Ρε παιδιά, εσείς στην κυβέρνηση όταν δεν έχετε τι να κάνετε, σκέφτεστε πως θα βάλετε τη Δράμα από τον πάτο …κάτω από τη γη;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο κοντός της παράταξης «Νέα Εποχή», ο Τάσος Χατζηγιάννης, την περίοδο αυτή ασχολείται με τα σωθικά του… θα τα φάει εάν δεν μπει η παράταξη στο δρόμο τον οποίο θεωρεί αυτός σωστό. Από παλιά δεν άρεσαν στον Τάσο τα ζικ-ζακ… ζαλιζόταν και δεν το άντεχε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Για τους ανθρώπους που γνωρίζουν την σύγχρονη πολιτική ιστορία της πόλης είναι εμφανές πως ο Χαρακίδης πρωτοτυπεί σε σχέση με τον Σωκράτη Δημητριάδη, τον Μαργαρίτη Τζίμα, τον Κώστα Ευμοιρίδη, τον Θωμά Μαργαρίτη, τον Χρήστο Αηδόνη, τον Σταύρο Δαϊλάκη και πολλούς άλλους, στην τάση που έχει να χαιρετάει μόνο αυτούς που πιστεύει πως τον στήριξαν. Άποψή μας είναι πως οι ενδεδειγμένοι κανόνες ευγένειας επιβάλουν την καλημέρα και σε αυτούς που δεν το ψήφισαν ! Άλλωστε δεν θα πρέπει ποτέ να ξεχνά πως είναι δήμαρχος όλων των δραμινών και όχι μόνο των κολλητών !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Φήμες αναφέρουν πως ο Σάκης Πάππος μέχρι να εκλεγεί Πρόεδρος του σωματείου «Νέα-Εποχή» έκανε τα γλυκά μάτια στον Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ και μετά πήρε σοβαρές αποστάσεις. Μόνο που το μετά ήταν αφού ο Γρηγόρης, επικυρώθηκε ως υποψήφιος δήμαρχος. Πολλοί είναι αυτοί που λένε πως το θέμα της υποψηφιότητας δεν έχει κλείσει οριστικά και θα ξανανοίξει εν ευθέτω χρόνω.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Να δω τον Μαργαρίτη Τζίμα στους αγανακτισμένους της πλατείας και τι στον κόσμο ! Ο Αηδόνης από την άλλη, κάθε μέρα είναι αγανακτισμένος ! Στο υπουργείο έχει πολλή δουλειά …και δεν είναι συνηθισμένος !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, είναι φιλόδοξος, θέλει πολύ να είναι υποψήφιος δήμαρχος, είναι πεισματάρης αλλά μόνο αυτά δεν αρκούν. Θα πρέπει γρήγορα να κερδίσει την εμπιστοσύνη πρώτα των συνυποψηφίων που στελέχωσαν το περασμένο ψηφοδέλτιο, να φέρει πλάι του ανθρώπους από την παράταξη του Κώστα Ευμοιρίδη και να διαχειριστεί τους Αντι-χαρακιδικούς που πλαισίωναν την παράταξη Σούτου-Τερζή. Ο ίδιος δηλώνει πως θα κάνει προσπάθειες προς όλες τις πλευρές. Με την ανάδειξή του ως υποψηφίου έχει τον χρόνο να αποδείξει ότι μπορεί να συμπλεύσουν οι προϋποθέσεις. Εάν το καταφέρει έχει καλώς, εάν όχι θα έχει πρόβλημα, το οποίο μπορεί να εκφραστεί με την δημιουργία νέου δημοτικού φορέα.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πηγαίνοντας στην προεκλογική περίοδο θυμόμαστε την καταγγελία του Χαρακίδη για την περιστρεφόμενη καρέκλα που προμηθεύτηκε ο τότε δήμαρχος, Θωμάς Μαργαρίτης στο νέο δημαρχείο. Οι καιροί αλλάξανε και ενώ η περιστρεφόμενη καρέκλα του Θωμά κόστιζε λιγότερο από 500 ευρώ, ξαφνικά ο νέος κατάλαβε πως χρειάζεται μία ανατομική αξίας 850 ευρώ. Έχει πάθει και αυτός τη γνωστή νόσο που παθαίνουν όλοι οι πολιτικοί που περνούν από την αντιπολίτευση στην εξουσία !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Άκυρο, φαίνεται να δήλωσε ο Στέφανος Γεωργιάδης. Φυσικά αφορούσε την συμμετοχή του στο –δεν θυμάμαι πως το λένε- κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη. Ο Σαρκοζί της Δράμας κατάλαβε πως το μεγάλο μαγαζί, το Επιμελητήριο δηλαδή, θέλει και δυνατές πλάτες. Το συμφέρον του δεν ξέρει !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Παρ΄ ολίγου απεφεύχθη θερμό επεισόδιο μεταξύ του Τάσου Τσιβκίνογλου και του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ, Χριστόδουλου Μαμσάκου. Το σκηνικό περιείχε πολλά γαλλικά με τσαλτατζιανή και ραβικαλίδικη προφορά. Δόθηκαν εξηγήσεις για τις φιλοφρονήσεις που αντάλλαξαν προεκλογικά. Τελικά το ραντεβού τους ανανεώθηκε για τις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Ο Τάσος αναμένεται να ηγηθεί του ψηφοδελτίου του ΛΑΟΣ.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Θέλαμε να γράψουμε για την δραστηριότητα του υφυπουργού μας, Χρήστου Αηδόνη, αλλά λόγω ελλείψεις στοιχείων δεν κατέστη εφικτό !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σοκ και δέος για τους επαγγελματίες οι οποίοι -επί Χαρακίδη- είδαν τα δημοτικά τέλη των πεζοδρομίων να αυξάνονται σε ορισμένες περιπτώσεις έως και 300%. Απλά θυμίζουμε πως προεκλογικά ο Χαρακίδης χτυπούσε πολλές πλάτες επαγγελματιών και εμπόρων… τώρα χτύπησε ταβάνι και ο λογαριασμός !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

«Φορτωμένος» είναι ο Αντώνης Μαντζιάρης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και τα έχει με τον Πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου, Κώστα Μιχαηλίδη γιατί μετά το πέρας τον συμβουλίων στην Κομοτηνή δεν κάνουν ποτέ στάση για κανένα τσιπουράκι. Τι να ξέρουν ρε Αντώνη αυτοί από τσίπουρα; Αν τους καλέσεις στην Καλή Βρύση δεν θα βρίσκουν τον δρόμο για την επιστροφή !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ακούραστος, απτόητος, μαχητικός και οργανωτικός ο άνεργος δημοσιογράφος και φίλος Άγγελος Νουσδίλης. Καθημερινά δίνει τη μάχη, ανυστερόβουλα, για τη δικαίωση του έντιμου αγώνα των αγανακτισμένων. Αυτός στην προηγούμενη ζωή του πρέπει να ήταν ειδικός σύμβουλος επιχειρήσεων του Τσε.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Γιώργος Σαβρίδης, από το συνδικάτο των οικοδόμων, είναι ο νέος Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Δράμας. Καλά που τον είχατε κρυμμένο τόσο καιρό… μας αιφνιδίασε ευχάριστα γιατί δεν χαρίζει κάστανα και δεν χαρίζεται σε μικροκομματικά συμφέροντα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ξεκίνησε την μητέρα των μαχών όπως δηλώνει ο Χριστόδουλος Μαμσάκος. Αυτή τη φορά έβαλε στόχο την είσοδό του στη Βουλή και το έχει πάρει πολύ σοβαρά. Δεν τον φοβάμαι, μόνο μην τον πειράξει η πολλή ζέστη !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σοβαρευτείτε η επόμενη δημαρχιακή θητεία είναι 5χρόνια !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στιγμιότυπο από την ορκωμοσία του Αλέξανδρου Νικήτα, μετά την παραίτηση του Σπύρου Κοτρίδη του συνεπή ! Αυτό που με εντυπωσιάζει είναι το στυλάκι του δημάρχου (μας;). Από φιγουρίνι βγήκε το τεκνό !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δεν μπορούν να χωνέψουν πως βρίσκονται στην αντιπολίτευση οι της «Νέας-Εποχής». Δεν μπορούν να καταπιούν με τίποτα τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε ο δήμος. Κρίση, είναι η λέξη που περιγράφει πλήρως την παράταξη. Η προώθηση του Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ (με τον τρόπο και το χρόνο που έγινε) απ΄ ότι φαίνεται δημιουργεί δυσαρέσκεια σε ορισμένους και αντιδρούν κατά του προσώπου του. Πάντως ένα είναι σίγουρο. Ο Χαρακίδης χαίρεται και πανηγυρίζει ! Σοβαρευτείτε η επόμενη δημαρχιακή θητεία είναι πέντε χρόνια !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μάθαμε πως «μπαρουτοκαπνισμένο» στέλεχος του ΠΑΣΟΚ τα «ξαναβρήκε» με το στρατόπεδο Αηδόνη. Οπότε η αγαπητή σύζυγός του μάλλον δεν έλεγε όλη την αλήθεια, όταν αρνούμενη να χαιρετήσει πρώην φίλο του συζύγου της, ανέφερε πως «…εγώ, δεν είμαι πολιτικός, χαιρετάω μόνο φίλους !». Η αλήθεια είναι γνωστή στους παροικούντες στην Ιερουσαλήμ… οι πολιτικοί και οι κοντινοί συνοδοιπόροι τους χαιρετούν αυτούς από τους οποίους έχουν να κερδίσουν ! Εάν ψυλλιαστούν πως δεν εξυπηρετείς τα θέλω τους, δεν τους κάνεις… Υ.Γ.: Κρίμα, τώρα ο πρώην φίλος του υφυπουργού θα χάσει το ύπνο του !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ήρθε και ξαναέβαλε φωτιές ο γνωστός «πυρομανής» Λευτέρης Καλλινικίδης. Στην συνέντευξη που παραχώρησε στη Star Τηλεόραση τα έβαλε με όλους και με όλα σε Νέα-Εποχή και τοπική ΝΔ. Φήμες αναφέρουν πως την επομένη είχε φλογερό τετ -α-τετ με χοντρό και κοντό κομματικό παράγοντα. Περισσότερες πληροφορίες στην Αστυνομία Δράμας.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Φήμες αναφέρουν πως ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Τάσος Αρναουτόπουλος, δήλωσε σε στενή ομήγυρη πως οι διαδικασίες στην δημοτική παράταξη καλώς και προχώρησαν αλλά δεν μπορεί να εγγυηθεί αυτή την στιγμή την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Απανωτές τηλεοπτικές συνεντεύξεις παραχώρησε το προηγούμενο διάστημα ο Ανέστης Τερζής. Σκληρός, καυστικός, με αφοπλιστικά επιχειρήματα έδωσε μαθήματα υψηλής πολιτικής. Το περίεργο τώρα, είναι άλλο. Κανείς από την δημοτική αρχή δεν τόλμησε να υψώσει το ανάστημά του ή έστω τη φωνούλα του και να αμφισβητίσει τα λεγόμενά του. Μίλησε για Στρος Καν, για προσωπικά βίτσια Χαρακίδη, Αμφισβήτησε την δημοκρατικότητά του, Αναφέρθηκε σε φωτογραφικές αναθέσεις, είπε ότι είναι η χειρότερη δημοτική αρχή που συνάντησε στα 30 χρόνια ενασχόλησή του με την αυτοδιοίκηση. Δεν απάντησε κανείς για τίποτα. Η δημοτική αρχή προσπαθεί ή αναγκάζεται να περάσει νέα ήθη στην πολιτική. Και αυτό αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία. Τώρα, γιατί θυμήθηκα την γνωστή λαϊκή ρήση «…τους φτύνουν και αυτοί νομίζουν πως βρέχει».
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Την περίοδο αυτή ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Δράμας, Σπύρος Κοτρίδης, την έχει αφιερώσει στο ψάρεμα. Δεν ασκεί υψηλή πολιτική ! Η Αλήθεια είναι πως μας έλειψαν οι τηλεοπτικές του εμφανίσεις, η ευφράδεια του λόγου του και πάνω απ΄ όλα οι απόψεις του τα εσώρουχα, τα παντελόνια στο ποιος τα φοράει και ποιος τα κατεβάζει.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Άρχισε το ξήλωμα στην πόλη της Δράμας. Πρώτο θύμα των αγανακτισμένων η επιγραφή στην είσοδο του γραφείου του υφυπουργού μας, Χρήστου Αηδόνη. Ο Χρήστο ανησυχεί ιδιαιτέρως γιατί δίπλα στον Τσοχατσόπουλο παλαιότερα, στο Παπουτσή μετά και τώρα στον Λοβέρδο έχει μάθει καλά πως αν ξεκινήσει το ξήλωμα της κάλτσας …σταματημό δεν έχει !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τίμησαν με την απουσία του και οι τρεις βουλευτές του νομού τον εορτασμό των Ελευθερίων της πόλης της Δράμας. Επίσημα δεν δικαιολόγησαν την απουσία του. Εμείς πιστεύουμε πως φοβήθηκαν τα πολλά γιαούρτια και της ωριμασμένες ντομάτες ! Να δω τον Αηδόνη ντοματιασμένο και τι στον κόσμο ! Τον Τζίμα με καπέλο το νεογάλ γιαούρτι και την Χαρούλα με ντομάτα και κεσεδάκι αντί για φουλάρι. Σας έφτιαξα την διάθεση;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δεν μπόρεσα ποτέ να κατανοήσω το σύνθημα των αγανακτισμένων κάτω από το γραφείο του Αηδόνη. Το «Κλέφτες… κλέφτες» είναι κάτι που σίγουρα δεν του αξίζει !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Προς Κυριάκο Χαρακίδη. Τελικά είσαι δήμαρχος όλων των δραμινών ή μόνο των κολλητών. Μια καλημέρα είναι αυτή πες την κι αν πέσει κάτω…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Προς τους αγανακτισμένους. Γνωστός δραμινός, παραγωγός πουλερικών και αυγών προσφέρει ειδικές εκπτώσεις στα αυγά που προορίζονται για τις κεφαλές των πολιτικών κεφαλών του νομού. Όσοι πιστοί προσέλθετε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πρόσφατα απολαύσαμε κοινή τηλεοπτική εμφάνιση του Ανέστη Τερζή, Ανδρέα Χαραλαμπίδη και του Μιχάλη Μλεκάνη. Η συζήτηση κυμάνθηκε σε πολιτισμένο και πολύ υψηλό πολιτικό επίπεδο, καθ΄ όλη τη διάρκεια. Εκείνο όμως που μας έμεινε από την συνέντευξη ήταν το σφίξιμο του Μιχάλη. Τώρα γιατί θυμήθηκαν κότα να ξεγεννάει …δεν μπορώ να το καταλάβω. Α ! θα επισκεφτώ τον ψυχολόγο μου !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Έντονη η παρουσία του αντάρτικου ΠΑΣΟΚ, στις συγκεντρώσεις και στις πορείες των αγανακτισμένων της Δράμας. Ονόματα δεν θα αναφέρουμε μόνο περιγραφές. Ψηλός, ευχάριστα παχουλός, μουσάτος με έντονα σημάδια αλωπεκίασης, Ψηλός ξερακιανός με γλώσσα …φαρμάκι, εύσωμος μηχανοδηγός και άλλοι απερίγραπτοι, δίνουν κάθε βράδυ το παρών στην πλατεία της πόλης. Το βαθύ ΠΑΣΟΚ, όπως τους χαρακτηρίζουν κάποιοι όψιμοι και γιαλαντζί δίνει τη μάχη στα πυρακτωμένα δάπεδα της πλατείας !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο Γραμματέας της Ν.Ε. Σπυρος Κοτρίδης ετοιμάζεται να συναντήσει τους αγανακτισμένους της πλατείας. Το πρόβλημά του είναι η στολή που θα επιλέξει να φοράει κατά την συνάντηση. Είναι να επιλέξει ανάμεσα του δύτη σφουγγαριών και ιππότη (την τσίγκινη). Όποιος μπορεί να τον βοηθήσει στην επιλογή …ας το πράξει !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σχέδιο κλοπής της καινούργια ιταλικής και αξίας 850 ευρώ καρέκλα του δημάρχου Χαρακίδη, επεξεργάζονται μερίδα αγανακτισμένων της πλατείας. Λέγεται πως θα χρησιμοποιείται με μια τρύπα στη μέση και θα τοποθετηθεί στις χημικές τουαλέτες που θα ζητήσουν από τον δήμο Δράμας.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ανεπιβεβαίωτες φήμες, αναφέρουν πως ο Γιώργος Καρπιτσάρης, δεν έχει τελειώσει από την πολιτική σκηνή της Δράμας. Θα τον δούμε, λένε, σύντομα ενεργό και συμμέτοχο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Θα βγει από τα νερά του; Σιγή ιχθύος από το Γιώργο Κάργα, τόσο στο δημοτικό συμβούλιο όσο και στις συζητήσεις καφενείου. Κανείς δεν έχει καταλάβει πως είναι στην αντιπολίτευση και πολλοί είναι αυτοί που λένε πως στις επόμενες εκλογές θα βγει από τα «νερά» του !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Είπα σύμβουλος ! Να δω τους συμβούλους ειδικούς και μη του Χαρακίδη να διαδηλώνουν με τους αγανακτισμένους και δεν θα ξαναπάω στα μπουζούκια !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αμετακίνητος έμεινε στο υπουργείο υγείας ο Χρήστος Αηδόνης. Στην Δράμα σήμανε συναγερμός τόσο από φίλους που ανέφεραν πως αναγνωρίστηκε το τεράστιο έργο του (έλεγχοι σνακ μπαρ, goodies, κυλικείων, σχολικών γυμναστηρίων, χλοοτάπητα γηπέδων και άλλων σημαντικών καθηκόντων), όσο και από εχθρούς, που ισχυρίζονται πως στη θέση τον κράτησε η Βιβή. Τα συμπεράσματα δικά σας !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Δαλάι Λάμα της δραμινής τοπικής αυτοδιοίκησης, Σπύρος Κοτρίδης, απεσύρθη οριστικά από την ενεργό δράση. Ποια δράση θα μου πείτε; Και θα έχετε δίκιο. Ο αγαπητός Σπύρος μόνο σταυρούς μπορούσε να αποσπά ! Πλήγμα για τον Χαρακίδη.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σπύρος Λάτσας, ο συνοδοιπόρος του Χαρακίδη στην πολιτική. Λέγεται πως κάθε απόφαση του νέου δημάρχου ελέγχεται και εγκρίνεται από τον γνωστό εκδότη. Η ενημέρωση που του παρέχει ο Κυριάκος είναι καθημερινή και η άποψή του λαμβάνεται υπόψη ως ευαγγέλιο. Μεγαλεία Σπύρο… συγχαρητήρια !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πρωτοφανής ανοργανωσιάς και προχειρότητα στα φωτεινά «Ελευθέρια». Ακόμη δεν κατάλαβαν πως στην ιστορική έκθεση της φωτογραφίας στο δημοτικό κήπο, έχει ολόκληρο ταμπλό με χαιρετισμό του αναφέρεται δήμαρχος ο Θωμάς Μαργαρίτης ! Αναρωτιέμαι αφού δεν μπορείτε να πράξετε τα απλά πως θα καταφέρετε τα δυσκολότερα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αμετακίνητος έμεινε στο υπουργείο υγείας ο Χρήστος Αηδόνης. Στην Δράμα σήμανε συναγερμός τόσο από φίλους που ανέφεραν πως αναγνωρίστηκε το τεράστιο έργο του (έλεγχοι σνακ μπαρ, goodies, κυλικείων, σχολικών γυμναστηρίων, χλοοτάπητα γηπέδων και άλλων σημαντικών καθηκόντων), όσο και από εχθρούς, που ισχυρίζονται πως στη θέση τον κράτησε η Βιβή. Τα συμπεράσματα δικά σας !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Απλήρωτοι παραμένουν για τις μετακινήσεις μαθητών οι ιδιοκτήτες αγοραίων ταξί, παρά τις δεσμεύσεις του υφυπουργού Χρήστου Αηδόνη. Η δέσμευσή του για την αποπληρωμή τους μετά το Πάσχα, ήταν στη σωστή κατεύθυνση. Το μόνο που μένει να καθοριστεί είναι ποιας χρονιάς εννοεί !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τελικά μεγάλη υπόθεση να έχεις υπουργό από το νομό σου. Στο άψε σβήσε επιλύθηκε το θέμα του ΤΕΙ οινολογίας της Δράμας. Έκλεισε χωρίς δεύτερη κουβέντα ! Συγχαρητήρια Χρήστο… τα θέματα του τόπου σου τα λύνεις τσατ - πατ !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μία ερώτηση προς τον αγαπητό σύντροφο και Γραμματέα Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ, κ. Σπυρίδωνα Κοτρίδη. Τελικά το επιμελητήριο το έχει το ΠΑΣΟΚ;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Χρήστος Αηδόνης κινδυνεύει να χαρακτηριστεί ως ο πολιτικός που επί υφυπουργείας του ο Ν. Δράμας χάνει με την γνωστή θεωρία του ντόμινο σειρά κεκτημένων ετών. Καλύτερα για εμάς να μην αναβαθμιστεί σε υπουργό, γιατί ο ολόκληρος ο νομός θα κατεβάσει ρολά τσατ-πατ !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Συναγωνίζονται σε τηλεοπτικές εμφανίσεις ο Όθωνας Μουρμούρης και ο Δημήτρης Κυριαζίδης. Κάποιοι που κρατούν στοιχεία σκέφτονται στο τέλος της χρονιάς να απονείμουν γλάστρα στον νικητή !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τουλάχιστον Χρήστο Αηδόνη, προσπάθησε να υλοποιηθεί αυτό που ανέφερες την πρώτη ημέρα μετά τη νίκη του Χαρακίδη. Πως ο νέος, άξιος δήμαρχος θα μετατρέψει τη Δράμα σε Άμστερνταμ. Μια βουτιά στην πατριάρχου Διονυσίου ως ποτάμι θα είναι ότι πρέπει περιόδους καύσωνα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Την πρόθεσή του να συμπεριληφθεί στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, εξέφρασε ο Κώστας Καραβάς. Ο Στρατηγός είναι από τα λίγα πολιτικά πρόσωπα της Δράμας το οποίο δεν μπορείς να «πιάσεις» από κάπου και να το «στριμώξεις». Χαίρει της εκτίμησης τόσο στο χώρο της ΝΔ, όσο και ευρύτερα. Στις περασμένες αυτοδιοικητικές εκλογές πήρε 51%, με ένα ψηφοδέλτιο που ήταν στελεχωμένο από νέους και άπειρους κυρίως υποψηφίους.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αλήθεια πότε θα απολαύσουμε φθηνότερο νερό από τη ΔΕΥΑΔ και τον Χαρακίδη; Σ΄ αυτή τη ζωή ή όταν θα βλέπουμε τα ραδίκια ανάποδα;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Εδώ και αρκετό καιρό αιωρούνται ψίθυροι που λένε πως ο δικηγόρος, Κώστας Κόντος θα είναι ένας από τους υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ. Οι δικές μας φρέσκιες πληροφορίες λένε πως ο Κώστας δεν έχει κάτι τέτοιο στο μυαλό του. Ο Πρόεδρος της Τ.Ο. Δράμας της Νέα Δημοκρατίας δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να είναι αλλού ! Που; Ο χρόνος θα δείξει ! Αναμένουμε.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Από την άλλη, ο επίσης δικηγόρος, Χρήστος Παπαθεοδώρου αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να καταλάβει μία από τις πέντε θέσεις του νεοδημοκρατικού ψηφοδελτίου.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Για άλλη μια φορά στο επίκεντρο ο υφυπουργός Υγείας Χρήστος Αηδόνης. Αυτή την φορά λόγω της κόντρας του με τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα. Ο Τσίπρας για το μεσοπρόθεσμο ανέφερε μεταξύ άλλων «Υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι σε αυτό το ιστορικό έγκλημα θα βάλουν την υπογραφή τους μόνο οι κύριοι Βενιζέλος και Παπακωνσταντίνου; Θα την βάλουν όσοι ψηφίσουν. Και όσοι στα μουλωχτά στηρίζουν...» Ο Χρήστος Αηδόνης παίρνοντας τον λόγο απάντησε «Ναι θα το υπογράψω με απόλυτη συνείδηση γιατί θέλω να προστατεύσω το μέλλον των παιδιών μου και δεν μπορείτε εσείς να με απειλήσετε, είμαι υπεύθυνος της θέσης μου και δεν ανέχομαι να με απειλεί κανείς. Είναι λάθος ο δρόμος που διαλέξατε...’ Και η απάντηση του Προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν όλα τα λεφτά «θεωρείται ότι ο πολιτικός λόγος εμπεριέχει μεγαλύτερη βία από την άσκηση μιας βίαιης πολιτικής;» Έχει ανέβει πολύ ο Τσίπρας. Και οι ομιλίες του στο Κοινοβούλιο κερδίζουν τις εντυπώσεις. Όσο για τον Χρήστο στηρίζει την κυβερνητική πολιτική. Και δεν μπορεί να κάνει αλλιώς, είναι μέλος της Κυβέρνησης.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Θα μας εξηγήσει ο λαλίστατος διοικητής του Νοσοκομείου τι γίνεται με την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας; Λειτουργεί, υπολειτουργεί ή είναι κλειστή; Σύμφωνα με αυτά που καταγγέλλονται η Εντατική ουσιαστικά δεν λειτουργεί. Κατά τα άλλα το νοσοκομείο δουλεύει ρολόι. Όμως η καρδιά ενός σύγχρονου νοσοκομείου είναι η εντατική. Και όταν δεν λειτουργεί υπάρχει πρόβλημα. Ας αφήσουν τα στρογγυλέματα και τα ωραία λόγια. Δεσμεύτηκαν ότι θα βρουν λύση. Ας την βρουν …τελικά τα μεγάλα λόγια που έλεγαν τους εκθέτουν.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τελικά, θα απαντήσει κάποιος από το ΠΑΣΟΚ στο ερώτημα του Ανέστη Τερζή, εάν είναι ικανοποιημένοι που πέρασε το Επιμελητήριο στον Στέφανο Γεωργιάδη; Γνωστό στέλεχος της δεξιάς.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Και μην ακούσω άλλη φορά περί υπολειτουργίας. Τι σημαίνει υπολειτουργία; Ότι λειτουργεί υποτυπωδώς, ότι δεν έχει το κατάλληλο προσωπικό, ότι δεν έχει γιατρούς κλπ. Αυτό είναι κακή λειτουργία. Τελεία και παύλα. Εκεί όμως που πάμε πολύ καλά, είναι στις δραστηριότητες των πολιτικών μας. Το κατόπιν ενεργειών μου, σε αυτόν τον τόπο ζει και βασιλεύει. Τα δελτία τύπου διαδέχονται το ένα το άλλο, οι επαφές επίσης, αλλά επί της ουσίας άνθρακες ο θησαυρός. Μηδέν εις το πηλίκο. Η Δράμα φημίζεται για αυτόν τον τρόπο άσκησης πολιτικής. Από την δεκαετία του 50 οι βουλευτές της εποχής με ανακοινώσεις τους έλεγαν ότι έλυναν τα προβλήματα κατόπιν ενεργειών τους. Και τότε δεν είχαν καλές σχέσεις μεταξύ τους, κύρια αυτοί που ανήκαν στο ίδιο κόμμα, ενώ τα στελέχη τους από το πρωί έως το βράδυ, ασχολούνταν με τα πισώπλατα μαχαιρώματα και προβοκάτσιες. Όμορφες εποχές. Οι δεκαετίες περνούν αλλά η πρακτική δεν αλλάζει. Και σήμερα 60 χρόνια μετά μία από τα ίδια. Μόνο που τότε έταζαν να μας φέρουν θάλασσα, ενώ τώρα μας υπόσχονται ότι θα μας φτιάξουν και λιμάνι.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Φήμες αναφέρουν πως ο Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ διαμαρτυρήθηκε εντόνως στον Τάσο Χατζηγιάννη, για τις συχνές (καθημερινές σχεδόν) συναντήσεις που κάνει με τον Ανέστη Τερζή. Δεν μπορούμε να γράψουμε τι απάντησε ο Τάσος, γιατί υπάρχει και η προσβολή της δημοσίας αιδούς !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η Νικολέτα Τσέπελη θα κοσμήσει με την παρουσία της το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εκλογές. Κάποιοι θα χαρούν. Ένα όμως είναι βέβαιο... η Κική Χεριστανίδου αναμένεται να σκάσει από το κακό της !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στην Δράμα η καχυποψία, το παραγοντιλίκι, το κατόπιν ενεργειών μου και οι μοναχικές πορείες ζουν και βασιλεύουν. Και φυσικά οι συσκέψεις χωρίς ουσία και τα ψηφίσματα.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Οι κουβέντες και οι γενικόλογες συζητήσεις έχουν κουράσει. Όσο για τα ψηφίσματα είμαστε πρωταθλητές. Θα ήθελα να μάθω λύθηκε κανένα πρόβλημα με τόσες ανακοινώσεις και διαπιστώσεις;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τελικά δεν ευδοκίμησε η προσπάθεια του Νίκου Καγιάογλου και της ΠΑΕ Δόξα Δράμας, να δημιουργηθεί στο Παρανέστι το προπονητικό κέντρο της ομάδας. Νίκο, συνέχισε με τον υπερμαραθώνιο και το River Party αυτά φέρνουν περισσότερο κόσμο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Χαρακίδης και η παρέα του διαμαρτύρονται πως οι προηγούμενοι δεν τους άφησαν λεφτά ! Τι μιλάτε ρε… ο έρμος ο Άγγελος Λύσελης τι να πει στην Προσοτσάνη !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο τόπος μπορεί να καταρρέει, οι άνεργοι να αυξάνουν με γεωμετρική πρόοδο, η υπανάπτυξη και η ύφεση να καταγράφουν αρνητικά ρεκόρ, αλλά για όλα αυτά δεν φταίνε οι πολιτικοί μας. Φταίει ο καιρός, η διεθνής οικονομική συγκυρία, το ΠΑΣΟΚ που διώκει την Δράμα (γαλάζια εκδοχή), η δεξιά (πασοκική άποψη), η ένοχη κοινωνία, το λόμπι της Θράκης κλπ.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Για αυτήν την κατάντια οι μόνοι που δεν έχουν ευθύνη είναι οι δραμινοί πολιτικοί. Έτσι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Όλοι αναγνωρίζουν ότι υπάρχει κρίση. Όμως ας σταματήσει το παραμύθι ότι κάνουν οικονομία, περικοπές και σωστή διαχείριση. Απλά δεν πληρώνουν και έτσι εμφανίζουν μειωμένες δαπάνες. Είναι σοβαρή λειτουργία αυτή;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αν κάποιος επιχειρηματίας δηλώσει αδυναμία πληρωμής των οφειλών του στο δημόσιο, κινδυνεύει με κατάσχεση, ακόμη και με φυλάκιση. Το κράτος άραγε γιατί δεν έχει καμία συνέπεια; Πληρώνει με χαρακτηριστική καθυστέρηση αλλά «ούτε γάτα ούτε ζημιά».
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Με τον βαρύγδουπο τίτλο «Η διαφάνεια γίνεται πλέον πράξη στον Δήμο Δράμας», η δημοτική αρχή ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία μέσω της διαπαραταξιακής επιτροπής για την πρόσληψη εποχικού προσωπικού με δίμηνες συμβάσεις. Το ευχόμαστε, αν και όλοι κρίνονται από το αποτέλεσμα. Λίγο φρένο όμως βάλτε στους τίτλους. Εκτός και αν ανακαλύψατε την Αμερική. Στην Ελλάδα ζούμε που παραπαίει. Και κάποιες συμπεριφορές δεν αλλάζουν εύκολα. Γι’ αυτό ας κρατάτε μικρό καλάθι.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Είδατε τι γίνεται στο ποδόσφαιρο; Δεν μπορώ να καταλάβω την έκπληξη που αισθάνθηκαν πολλοί φίλοι της στρογγυλής θεάς. Δηλ δεν γνώριζαν για τα «έργα και ημέρες» πολλών παραγόντων του ποδοσφαίρου; Τώρα άκουσαν για πρώτη φορά τα περί στημένων αγώνων και για παράνομο στοίχημα;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Εκεί όμως που μένεις άναυδος είναι με τους διαλόγους παραγόντων λίγο πριν το στήσιμο των παιχνιδιών. Διάλογοι που θα τους ζήλευαν ακόμη και επίλεκτα στελέχη της μαφίας. Όμορφος κόσμος, ηθικός, αγγελικά πλασμένος.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ποιος θα μας σώσει από την χρεοκοπία; οι πολιτικά χρεοκοπημένοι πολιτικοί μας; Ιδού το ερώτημα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το είπε ο δημοτικός σύμβουλος και αντιπρόεδρος της ΔΕΚΠΟΤΑ Νίκος Χαρίσκος. Αναφερόμενος στο μεγάλο κόστος των «Ελευθερίων» (88000), υπογράμμισε «Τα χρήματα που αναφέρθηκαν στην καταγγελία (88.000) δεν είναι πραγματικά, γιατί κάποιες δράσεις που έχουν γίνει (36.000) πριν τα «Ελευθέρια», είναι και αυτές μέσα…»
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τι είπε ο ...παίκτης. Όλα μέσα...βάλτα όλα και τα μπαλάκια. Βάλτε και το καρναβάλι Χωριστής μέσα. Βάλτε και ότι άλλο θέλετε μέσα. Μόνο μην χαθείτε στο μέτρημα των ευρώ !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Άπειρος ο άνθρωπος μάλλον του ξέφυγε. Φαίνονταν όμως ότι έλεγε αλήθεια ! Σε μια εποχή που κυριαρχεί και περισσεύει το ψέμα και η υποκρισία.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Καλές οι συνεδριάσεις, οι συσκέψεις και επιτροπές αλλά η παρέα για τσιπουράκι είναι καλύτερη ! Έτσι δεν είναι Αντώνη; Άντε δες τι ώρα θα βρεθείτε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αφήνουμε τα Ελευθέρια και επανερχόμαστε με το κόστος επίπλωσης του Γραφείου του Δημάρχου. α) Πόσο κόστισε η προμήθεια καρεκλών, καναπέδων και γραφείου; β) Με ποιον τρόπο έγινε; Με διαγωνισμό ή με ανάθεση; γ) Πόσο κόστισε η καρέκλα που θα κάθεται ο δήμαρχος; Μην μου πείτε πως λαϊκίζω. Σε μια περίοδο που όλοι θέτουν την οικονομία και την σκληρή λιτότητα ως μονόδρομο, είναι προαπαιτούμενο αυτή την πολιτική να την τηρούν πρώτοι οι εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Tέλος, επειδή μεγάλη κουβέντα γίνεται για βόλεμα ημετέρων, μάθαμε και αυτό. Καταργούν την θέση του Γενικού Διευθυντή και δημιουργούν θέση Γενικού Γραμματέα. Να υπογραμμίσω ότι ο Γενικός Γραμματέας θα αμείβεται πλουσιοπάροχα. Θα έχει μια πολύ καλή αμοιβή που ξεπερνά το 60% του μισθού του δημάρχου. Οι πληροφορίες έχουν να κάνουν με πρόσωπο του στενού περιβάλλοντος του δημάρχου. Καταργούν θέση της διοικητικής ιεραρχίας και δημιουργούν άλλη μια θέση αμειβόμενη, για κάποια ή κάποιο εκλεκτό της. Τα κάποια δεν το λέω τυχαία.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Θέλεις να κάνεις δουλειά στην Δράμα ...γίνε κολλητός. Τώρα τι σημασία έχει αν ...όλα γίνονται σε βαθύ σκοτάδι. Οι δουλειές να γίνονται και κάποιοι να περνάνε καλά. Το τι έρχεται, σε μορφή χιονοστιβάδας δυστυχώς κάποιοι δεν το έχουν αντιληφθεί.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Α ! τι θυμήθηκα ! Γράφτηκε σε εφημερίδα της Δράμας πως πέρασε και αυτός ο μήνας κατόπιν ενεργειών του υφυπουργού Χρήστου Αηδόνη ! Γελούσα μία εβδομάδα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Που πάτε ρε με το κουρδιστήρι ! Το jeep του ακαταμάχητου, το είδατε;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Δήμαρχος καθώς μοιράζει φανέλες του Παναθηναϊκού σε μαθητές της πόλης μεταλαμπαδεύοντας το μήνυμα που λέει πως, οι καλοί δραμινοί πρέπει να στηρίζουν την τοπική τους ομάδα. Το γεγονός αυτό ενισχύει την άποψή αυτών που λένε πως ο Δήμαρχος δεν έχει διαβάσει ούτε την τοπική αθλητική ιστορία ! Ο Κούλης Γρηγορίου, όπως μαρτυρά το χαμόγελό του συμφωνεί και επαυξάνει !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ξεσκονίζουν τα διαβατήρια χιλιάδες Έλληνες που ψάχνουν διέξοδο από την ανεργία που σύμφωνα με τον Υπουργό Οικονομικών θα ξεπεράσει το 17%. Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα» 53.000 συμπατριώτες μας, έψαχναν στην αλληλογραφία τους για το πολυπόθητο γράμμα από το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, για να κυνηγήσουν το αμερικανικό όνειρο.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κατά τα άλλα η Ελλάδα συνεχίζει σύμφωνα με το πολιτικό προσωπικό της να ελπίζει σε καλύτερες μέρες. Οι άνθρωποι είναι εκτός τόπου και χρόνου. Δεν βλέπουν την κατάσταση. Τα πράγματα είναι τραγικά. Το αδιέξοδο είναι τεράστιο. Πολλοί νέοι είναι αυτοί που δεν βλέπουν διέξοδο και φως στο τούνελ. Φυσικό επακόλουθο όλων αυτών, είναι η αναζήτηση εργασίας στο εξωτερικό.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Είδατε τι γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Πραγματικός χαμός... Και από επίπεδο οι πρωταγωνιστές του σκανδάλου ...δεν παίζονται. Επί πολλά χρόνια ήμασταν θεατές στημένων αγώνων. Παθιαζόμαστε, φανατιζόμαστε, μαλώνουμε για τις ομάδες μας ...λες και οι ποδοσφαιρικοί αγώνες κρίνονται στους αγωνιστικούς χώρους. Στο παρασκήνιο κρίνονται...και κάποιοι κονομάνε χοντρά. Τα θύματα δηλαδή οι οπαδοί των ομάδων μαλώνουν, καρδιοχτυπούν χαίρονται και λυπούνται. Όμως οι πραγματικοί νικητές χρόνια τώρα είναι τα περίφημα λαμόγια. Που ζουν και βασιλεύουν.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δεν μπορώ να αντιληφθώ την έκπληξη που αισθάνθηκαν πολλοί για το παράνομο στοίχημα και τα στημένα ματς. Σε μια χώρα που κυριαρχεί η αδιαφάνεια τι περίμεναν ...να έχουμε σοβαρό ποδόσφαιρο; Όλοι τα ήξεραν αλλά δεν μιλούσαν. Τώρα ας καθαρίσουμε τον κόπρο και ας το ξαναφτιάξουμε από την αρχή ...σε νέες βάσεις. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα δούμε πολύ χειρότερες καταστάσεις στο μέλλον.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δικαιώθηκε πλήρως το μέλος του διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΚΠΟΤΑ, Χρήστος Χατζηγεωργίου, όσο αφορά της εκδηλώσεις των Ελευθερίων. Έκανε άνω κάτω την παράταξη του Χαρακίδη, παρά το γεγονός πως και ο ίδιος συμμετείχε στο ψηφοδέλτιό του, αφού δεν σώπασε και κατήγγειλε «…τον πολτό εκδηλώσεων, που καμία σχέση δεν έχουν με αυτό που γιορτάζουμε» όπως χαρακτηριστικά είπε. Σε αυτόν τον «πολτό» χόρεψαν και οι βούλγαροι και εμείς κατά τον δήμο Δράμας θα έπρεπε να χειροκροτούμε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κάθε του εμφάνιση στα τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Αναφέρομαι στον Ανέστη Τερζή δημοτικό σύμβουλο της παράταξης «Μαζί για τη Δράμα», που δεν μασάει τα λόγια του. Μιλάει με στοιχεία, τεκμηριωμένα και χωρίς υπεκφυγές. Και κάτι ακόμη που το θεωρώ πολύ ουσιαστικό. Ο Ανέστης Τερζής λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Όχι κάποιος, κάτι, κάπου, κάποτε, που το συνηθίζουν πολλοί το τελευταίο διάστημα.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τα ακούσαμε όλα το τελευταίο διάστημα. Ο κ. Μιχάλης Μλεκάνης σε τηλεοπτική του συνέντευξη αναφέρθηκε στην εφημερίδα του δήμου και σχετικά με το κόστος έκδοσης ανέφερε ότι θα ενημερώνει την δραμινή κοινωνία , προβάλλοντας κάθε τι που συμβαίνει στην Δράμα. Δηλαδή, τόσες τοπικές και εβδομαδιαίες εφημερίδες, τόσες καθημερινές, τόσα ραδιόφωνα, τόσες ιστοσελίδες και τηλεοράσεις, δεν επαρκούν για την ενημέρωση των δραμινών; Χρειάζεται και ένα έντυπο εποχιακού χαρακτήρα που κάθε 3 μήνες ενημερώνει τους δραμινούς; Έτσι εξηγείται το τεράστιο κόστος του εγχειρήματος; Ας ψάξουν για καμιά καλύτερη δικαιολογία γιατί αυτή που είπαν δεν πείθει.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τελείωσαν και οι διαδικασίες στην Νέα Εποχή -Νέα Δράμα. Πολλοί είναι αυτοί που αμφισβήτησαν το όλο εγχείρημα, που οδήγησε στην δια βοής εκλογή του Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ, στην ηγεσία της παράταξης. Δυστυχώς η Νέα Εποχή μπήκε σε νέο κύκλο εσωστρέφειας. Ακούγονται βαριές κουβέντες, υπερβολές και ανακρίβειες. Καλό είναι να πέσουν οι τόνοι, να βάλουν όλοι νερό στο κρασί τους και να ηρεμήσουν. Αν συνεχισθεί αυτή η κατάσταση τότε θα δούμε απίθανα πράγματα. Η συνέχιση του λάθους είναι μεγαλύτερο λάθος.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Θέλεις να κάνεις δουλειά στην Δράμα ...γίνε κολλητός ! Τώρα τι σημασία έχει αν ...όλα γίνονται σε βαθύ σκοτάδι ! Οι δουλειές να γίνονται και κάποιοι να περνάνε καλά. Το τι έρχεται, σε μορφή χιονοστιβάδας δυστυχώς κάποιοι δεν το έχουν αντιληφθεί.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Φυσικά ένα από τα μεγάλα προβλήματα που έλυσε η νέα δημοτική αρχή του Χαρακίδη είναι τα αδέσποτα της πόλης. Απορίας άξιο παραμένει πως γλίτωσε «μούργος» της φωτογραφίας που δηλώνει αγανακτισμένος ! Υ.Γ.: Όπως αντιλαμβάνεστε αστειευόμαστε. Τα αδέσποτα ζουν, βασιλεύουν και αυξάνονται στην πόλη μας.
(1 σχόλιο)  Σχολιάστε

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος συμμετείχε στην αποστολή της Περιφέρειας ΑΜΘ για την τουριστική προβολή στην Κωνσταντινούπολη και προς τιμήν του πλήρωσε από την τσέπη του όλα τα έξοδά του ! Θα μπορούσε αν επιθυμούσε μέρος των εξόδων του να καλυφτεί από την Περιφέρεια, όπως κάνουν και έκαναν όλοι.
(2 σχόλια)  Σχολιάστε

Αλήθεια, το γραφείο Δημάρχου του Άμστερνταμ, πόσο κοστίζει;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Συμφωνώ απόλυτα με τις απόψεις που εξέφρασε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της ΝΕ-ΝΔ Κώστας Μπλούχος. Η λογική των στελεχών και της κομματικής πειθαρχίας είναι ξένη στην σημερινή πραγματικότητα. Σε μια περίοδο που το πολιτικό σύστημα καταρρέει είναι εκτός τόπου και χρόνου η λογική των κομματικών δημοτικών παρατάξεων. Όποιος δεν το καταλάβει θα το πληρώσει. Η κοινωνία θέλει κάτι ευρύτερο... Καλή επιτυχία στον κ. Παπαεμμανουήλ στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Την αγανάκτησή του για την απόφαση της Δ/νσης ΠΕ Δράμας και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης εκφράζει ο δήμαρχος Παρανεστίου Νίκος Καγιάογλου, μετά την εισήγηση των παραπάνω διευθύνσεων να μην συνεχισθεί το έργο κατασκευής ενός σύγχρονου νηπιαγωγείου στην περιοχή της Αδριανής. Στην επιστολή αναφέρει ότι το νηπιαγωγείο λειτουργεί κάτω από άθλιες συνθήκες σε μια μόνο αίθουσα 50 τ.μ. Είναι ένα πρόβλημα που επαναφέρει τις περίφημες εισηγήσεις διαφόρων υπηρεσιακών παραγόντων, που κάνουν ασκήσεις επί χάρτου χωρίς να ρωτήσουν τους αιρετούς. Καλό είναι να λαμβάνονται υπόψιν οι ανάγκες των τοπικών κοινωνιών σε τέτοιες εισηγήσεις. Δεν συμφωνείτε;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Χαρούλα, θλιμμένη δείχνεις… και πώς να μην είσαι όταν κάθεσαι ανάμεσα στον εκλεκτό και τον κουμπάρου του ακατονόμαστου !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον υφυπουργό εσωτερικών Π.Κουκουλόπουλο, απέστειλε ο πρώην πρόεδρος της Οικολογικής κίνησης Κυριάκος Δοματζόγλου, σχετικά με την δήλωση του υφυπουργού για εκμετάλλευση των λιγνιτικών κοιτασμάτων. «Οι δραμινοί θα ματώσουμε αν χρειαστεί, αλλά θα διατηρήσουμε τον τόπο μας καθαρό και ικανό να εξυπηρετεί τις ανάγκες των σημερινών κατοίκων αλλά και εκείνων των επερχόμενων γενεών» τονίζει ο κ Δοματζόγλου.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα οι λιγνίτες επανέρχονται με δηλώσεις διαφόρων κυβερνητικών παραγόντων. Το θέμα απασχολεί την τοπική κοινωνία 25 χρόνια. Σήμερα οι συνθήκες είναι εντελώς διαφορετικές. Η χώρα είναι κυριολεκτικά σε κατάσταση κατάρρευσης. Το οικονομικό αδιέξοδο, η ύφεση και η ανεργία δημιουργούν ένα απόλυτο αδιέξοδο. Καλό είναι η κυβέρνηση να έχει ενιαία στάση για το παραπάνω θέμα. Οι αντικρουόμενες δηλώσεις και τοποθετήσεις προκαλούν σύγχυση και ανησυχία. Θα μας απαντήσει κάποιος υπεύθυνα ή οι λιγνίτες θα συνεχίσουν να είναι θέμα συζήτησης και τα επόμενα χρόνια;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι πολύ ουσιαστικό ότι ξεκίνησε μια διαδικασία κάθαρσης από την βρώμα και δυσωδία που επί χρόνια κόλλησε πάνω του σαν «βδέλλα» και δεν λέει να ξεκολλήσει. Όμως αυτό δεν δικαιολογεί την γενικευμένη παράλυση. Είναι δυνατόν ομάδες της Α Εθνικής να υποβιβάζονται αγωνιστικά και να σώζονται από το «παράθυρο», ενώ άλλες στην Β εθνική να κόβονται από την διαδικασία ανόδου και να μπλοκάρουν την διαδικασία των μπαράζ ανόδου αλλά και των μπαράζ σωτηρίας; Απίστευτη χρεοκοπία της διοργανώτριας αρχής που άγεται και φέρεται χωρίς κανένα συντονισμό σε παλινωδίες. Απαιτείται άμεσα να γίνει κάτι.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Δόξα περιμένει. Δεν ξέρει ούτε τι θα γίνει και φυσικά οι διοικούντες δεν μπορούν να κάνουν κανένα προγραμματισμό για την νέα χρονιά. Γιατί απλά δεν ξέρουν τι θα προκύψει. Θα είναι και πάλι στην Β εθνική ή στην Α; Ένα είναι δεδομένο. Ότι η έναρξη των πρωταθλημάτων θα καθυστερήσει ...με ότι αυτό σημαίνει.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Είναι κάποιες στιγμές που τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να εκφράσουν την θλίψη και την οδύνη. Ο Λούμπο Γιοβάνοβιτς, ένας εξαιρετικός αθλητής έχασε την ζωή του στο Μαυροβούνιο κατά την διάρκεια απόπειρας ληστείας σε sports cafe. Ο αθλητής παρακολουθούσε αμέριμνος ποδοσφαιρικό αγώνα, ο ληστής ήταν οπλισμένος, το όπλο εκπυρσοκρότησε και έγινε το κακό. Συντετριμμένοι όλοι στην ομάδα του ΚΑΟΔ για το τραγικό γεγονός. Είναι μια αναπάντεχη απώλεια, ενός εξαιρετικού αθλητή που δέθηκε πολύ με την Δράμα.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ξεσκονίζουν τα διαβατήρια χιλιάδες Έλληνες που ψάχνουν διέξοδο από την ανεργία που σύμφωνα με τον Υπουργό Οικονομικών θα ξεπεράσει το 17%. Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα 53 χιλιάδες συμπατριώτες μας , έψαχναν στην αλληλογραφία τους για το πολυπόθητο γράμμα από το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, για να κυνηγήσουν το αμερικανικό όνειρο.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κατά τα άλλα η Ελλάδα συνεχίζει σύμφωνα με το πολιτικό προσωπικό της να ελπίζει σε καλύτερες μέρες. Οι άνθρωποι είναι εκτός τόπου και χρόνου. Δεν βλέπουν την κατάσταση. Τα πράγματα είναι τραγικά. Το αδιέξοδο είναι τεράστιο. Πολλοί νέοι είναι αυτοί που δεν βλέπουν διέξοδο και φως στο τούνελ. Φυσικό επακόλουθο όλων αυτών, είναι η αναζήτηση εργασίας στο εξωτερικό.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ακούγεται πως ο Δήμαρχος Παρανεστίου θέλει να δημιουργήσει γραφείο τύπου. Βεβαίως και θα αναζητήσει το κατάλληλο πρόσωπο που θα μπορεί να ανταπεξέλθει στο ρόλο αυτό. Προτείνουμε στο αγαπητό Νίκο, να μην επιλέξει εν ενεργεία δημοσιογράφο γιατί θα έχει να αντιμετωπίσει την σκληρή πένα του Σπύρου Λάτσα. Ο οποίος υποστηρίζει «τα έχει γράψει στην εφημερίδα του» πως υπάρχει ηθικό ασυμβίβαστο μεταξύ γραφείου τύπου και εν ενεργεία δημοσιογράφου.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μόνο ο Ανέστης Τερζής μπορεί και κινείται άνετα στην πλατεία των αγανακτισμένων της Δράμας, χωρίς φόβο και πάθος. Πολλοί είναι αυτοί του τόλμησαν και δεν ξαναεμφανίστηκαν μετά τα κοσμητικά επίθετα που άκουσαν. Αυτοί όμως που δεν περνούν από ακτίνα ενός χιλιομέτρου είναι οι βουλευτές του νομού. Ποια πλατεία θα μου πείτε… αυτοί δεν τολμούν να εμφανιστούν στο νομό !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Με επιτυχία και γνώση κλείνονται το τελευταίο διάστημα στη Δράμα τα ρήματα: κόβω, κλείνω, αφαιρώ, υποβαθμίζω !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ευχάριστη έκπληξη η τεράστια συμμετοχή των δραμινών (ανεξαρτήτως κομματικών επιλογών) στις ειρηνικές συγκεντρώσεις και πορείες του κινήματος των αγανακτισμένων. Οι παλαιότεροι αναφέρουν πως τόσο πολυπηθείς κινητοποιήσεις είχαν να πραγματοποιηθούν από την περίοδο διεκδίκησης της λειτουργίας τη Σόφτεχ στη Δράμα.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Καλά το «μυριστήκαμε»… παραμυριστήκαμε θα έλεγα. Ο Χαρακίδης έχει αναλάβει τον τομέα καθαριότητας προσωπικά. Κυριάκο το μπλέιζερ σακάκι πέφτει λίγο βαρύ ! Με φόρμα θα ήσουν πιο χαριτωμένος !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε