Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

ΚΟΣΜΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Έκλεισε τον κύκλο της η πολύκροτη συνεργασία των ιδιοκτητών κέντρων διασκέδαση της πόλης. Η σύμπραξη συμπεριλάβανε το Island, το Villa Vogue και τα χειμερινά Boutique και Deja vu. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η διάσπαση δεν έγινε με πολιτισμένο τρόπο …και τα σκαμπό που έπεσαν έκαναν αρκετό θόρυβο ! Η κάθε πλευρά από την σαιζόν αυτή ακολουθεί τον δικό της δρόμο και κάνει τον απολογισμό της για κέρδη και ζημίες από την συμπόρευση !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Ζαχαρίας και ο Ηρακλής στο Baroque. Dυο παλιοσειρές τα πίνουν και κερνούν σε περιόδους γενικής κρίσης ! Να σας βλέπουμε συχνότερα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αν αναζητήσετε τον Χρήστο Ζαγοράκη (Fresh) κατά τις επτά το απόγευμα, θα ατυχήσατε ! Δεν σηκώνει ούτε το τηλέφωνο…εκείνη την ώρα, βλέπει «τα μυστικά της Εδέμ» !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Χάρις, η νεαρή φοιτήτρια που μας υποδέχεται στο Long Bar. Χαλκιδικιώτισα και απ΄ ότι μαρτυρά η φωτογραφία πάρα, μα πάρα πολύ άσχημη !
(1 σχόλιο)  Σχολιάστε

Αχιλλέας Χατζόπουλος και Στέφανος Χατζήογλου. Ο φακός των Ψιθύρων τους συνέλαβε στο Enzo (που αλλού). Είναι για όσους δεν το γνωρίζουν κολλητοί από το νηπιαγωγείο, συνομήλικοι δηλαδή, ασχέτως, που ο ένας εκ τον δύο (δεν λέμε ποιος) δείχνει κατά πολύ μεγαλύτερος !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Λάκης του Θεάτρου κατά πρόσφατη υπνοβασία ! Τελείωσε, και υπνοβατώντας έχει ένα κάποιο στυλ !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Βασίλης Βογιατζόγλου και Κώστας Κατσαντρίδης από το Long Bar. Ο ιστορικός χώρος, που διασκέδασε γενιές και γενιές, ξαναδίνει το ρυθμό στη νυχτερινή Δράμα. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός η απόφαση της διεύθυνσης να λειτουργήσει το χώρο για έξι ημέρες την εβδομάδα. Σύμφωνα με δηλώσεις της η διεύθυνση έχει στον ώμο της την ευθύνη να αποκαταστήσει την αξιοπιστία των bar-club της πόλης !
(1 σχόλιο)  Σχολιάστε

Cotton, ο νέος χώρος διασκέδασης στο Παγοποιείο. Η ομάδα Ηλιάδη - Παπαδόπουλου κλπ. Κατέθεσε τη νέα της πρόταση διασκέδασης με φρέσκα πρόσωπα (βλέπε Μαρία) και γνωστές αντίκες !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο στενός κύκλος του Γιάννη Φεϊζογλου του προτρέπει να μην ξαναβάψει τα μαλλιά του γκρίζα ! Λέει ο κύκλος αυτός πως το φυσικό του –το κατράμι μαύρο- του πηγαίνει περισσότερο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Χαλασμό προκαλούν οι χορεύτριες του Long Bar. Στα πλαίσια της αποκατάστασης της φήμης των Bar-Club της πόλης η διεύθυνση του Long Bar προσφέρει απλόχερα happening προς τέρψη των οφθαλμών… πάρτε μια γεύση.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Οι καταστηματάρχες καφέ της Π. Κάβδα διατρανώνουν πως ο τζίρος τους το Καλοκαίρι έπεσε πάνω από 40%. Πολλοί είναι αυτοί που ρίχνουν την ευθύνη στην κίτρινη γραμμή που τοποθέτησε ο Δήμαρχος, ενώ αρκετοί αποδίδουν το γεγονός στην γενική κρίση ! Η αλήθεια πρέπει να είναι κάπου στη μέση ! Κουράγιο αδέλφια ! Σε καμιά 10αριά χρόνια θα επανέλθουμε σε αυτά που είχαμε. Ίσως !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στιγμιότυπο από τη δράση του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Δήμου Δράμας στο Θέατρο Live με θέμα «Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα». Τοποθετούσαν στο χέρι του οδηγού της παρέας ένα βραχιολάκι για να θυμάται πως δεν πρέπει να πιει …μέχρι θανάτου και κατά την έξοδο μετρούσαν τα επίπεδα αλκοόλ. Εγώ πάντως επειδή οδηγούσα και δίπλα ήταν όργανα της αστυνομίας ούτε βραγιολάκι δέχτηκα να μου βάλουν, ούτε φυσικά μέτρησα την απόδοσή μου ! Τους την έσκασα και ας χτύπησα τρία αυτοκίνητα κατά το ξεπαρκάρισμα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Δημήτρης Μπακάλης, κατά τις ημέρες του στο Baroque, με τις πρώην συνεργάτιδές του από το Pull & Bear. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο Δημήτρης αποχώρησε από το κατάστημα γιατί λόγω του κάλους των συνεργατιδών του βρισκόταν συνεχώς σε δεύτερη μοίρα. Τώρα που βρίσκεται στο Baroque μόνο ο Λαυρεντιάδης ρίχνει λίγη σκιά στην λάμψη του ! Πρόσεξέ το αυτό Νικολάκη !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Ηλίας, όχι του 14ου, ο Ηλίας του Fresh ή αλλιώς το alter eco του Χρήστου Ζαγοράκη. Λέει το ποίημα με πάθος και πληρώνεται έξτρα για αυτό !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο ένας, ο μοναδικός, ο ανεπανάληπτος d.j. του Chocolate, Παναγιώτης Καπετάνιος. Τώρα, ποιος του είπε πως η τραγιάσκα του πηγαίνει …ο Θεός και η ψυχή του !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Έσπασε το συμβόλαιό του με τον όμιλο Enzo, ο γνωστός νύχτας κ.κ. Δημήτριος Σαμολαδάς. Ξεκουράστηκε όσο χρειάστηκε και δέχεται προτάσεις, φυσικές μόνο σοβαρές… και θέτει ως μοναδικό όρο να του παρέχουν τρία κομπιουτεράκια στο πόστο του αρχιμαρκαδόρου, ώστε να μην του φεύγει ούτε πενηνταράκι ! Ρε βίτσια που έχει ο κόσμος ! Στο στιγμιότυπο, ενώ ανταλλάσει απόψεις με την όμορφη Αγγελική !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Α ! Βέτα δεν είσαι η πρώτη που αλληθωρίζει από την γοητεία του Κώστα ! Πολλές το έχουν πάθει και δεν μετάνιωσαν για αυτό ! Απλά απόλαυσέ το !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Α! και μια μεγάλη αποκάλυψη ! Ο γνωστός του facebook με τον όνομα «ο πιο λογικός» δεν είναι άλλος από τον Αναστάσιο Παπά ! Το όνομά φυσικά ανταποκρίνεται πλήρως στην προσωπικότητά του… αφού ! Κατερίνα γιατί ξινίζεσαι;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η διεύθυνση του Chocolate εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να λανσάρει προσφορά, που θα περιλαμβάνει με την παραγγελία ενός ποτού, επιστροφή κατά την έξοδο πέντε ευρώ !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

25 χρονών έγινε (…και μπράβο του) ο Τάσος Λαλασίδης από το Chocolate. Γιόρτασε στο Chocolate φυσικά και πλήθη θαμώνων του ευχήθηκαν και κεράστηκαν ! Να ζήσεις Τασούλη και χρόνια πολλά !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δεν ξέρω εάν το όνομα Berlin, που επέλεξε η οικογένεια Πάππου για την νέα μπυραρία της πόλης -επί της Ηπείρου- πηγάζει από το γενικό κλίμα της γερμανοκρατίας που επικρατεί στην ευρωπαϊκή ένωση, πάντως η Λίλα και η Δήμητρα, φυσιογνωμικά χαρακτηρίζονται άνετα για γερμανίδες !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η φωτογραφία αυτή είναι από την πιο ευτυχισμένη ημέρα του Γιώργου (Fresh). Ο λόγος; Χώρεσε μέσα στο μπουφάν ! Ρε προβλήματα που έχει ο κόσμος !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μέχρι το Καραϊσκάκη έφτασε η Δέσποινα από το Μύλο για τη Δόξα. Το αποτέλεσμα δεν το σχολίασε… για την Δέσποινα σημασία έχει το ταξίδι την Δόξας στην Α΄ Εθνική και όχι το αποτέλεσμα ! Αυτό βέβαια εάν κερδίζαμε δεν θα ίσχυε …αλλά τέλος πάντων !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σου το είπα Δημήτρη… ο Μιχάλης είναι φίλος του Red Bull.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Φημισμένο και για τους εκλεκτούς μεζέδες που δημιουργεί ο Βελένης είναι το γνωστό αθλητικό στέκι «Pentathlon» στη Νέα Αμισσό. Βέβαια εάν η ομάδα σου φάει έξι γκολ μπορεί να σου κάτσουν στο λαιμό αλλά αυτό είναι άσχετο… Οι μεζέδες και το περιβάλλον του χώρου είναι εξαιρετικό !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Στέλλα Καντζιλίδου πίσω από το μπαρ του Long Bar. Η βραδιά με την παρουσία της έγινε πληκτικά μονότονη …απλά, όλος ο ανδρικός πληθυσμός χάζευε τη Στέλλα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ποιά νεαρή μπαργούμαν, δέχτηκε το ερώτημα από θαμώνα, εάν συγκεκριμένο σημείο του σώματός της είναι δικό της η αγορασμένο… όποιος την ανακαλύψει κερδίσει τον αριθμό τηλεφώνου του χειρουργού !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Προς στιγμήν νομίσαμε πως η ωραία Μαρία του Μύλου, μας σήκωσε το μεσαίο δάχτυλο ! Ευτυχώς που δεν το έκανε γιατί θα το παίρναμε πολύ βαρέως !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Στέλιος και ο Γιώργος συνεδριάζουν για το επόμενο όνομα που θα φιλοξενηθεί στο Μύλο. Τα φωτεινά live του Μύλου …θα μας μείνουν αξέχαστα ! Συνεχίστε με τον ίδιο ρυθμό !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σταύρος Δημηρόπουλος και Τάκης Βαμβακόπουλος σε μία ακόμη νυχτερινή έξοδο. Οι δυο τους είναι οι πλέον κοσμικοί γιατροί της πόλης. Παλιότερα κοσμικός ήταν και ο Χρήστος Τσοκαταρίδης …ο οποίος έχει κρεμάσει τα παπούτσια του !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η ομάδα του Rock and Roll αποτελούμενη από την Χαρά, όνομα και πράμα, τον Στάθη, όνομα σκέτο και τον Γιάννη, σκέτο πράμα ! Οι διευκρινήσεις δόθηκαν από την διεύθυνση …το αναφέρουμε για να μην παρεξηγηθούμε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Βάσω και ο Διαμαντής είναι ζευγάρι από την Καβάλα. Συχνά πυκνά λόγω επαγγελματικών δραστηριοτήτων βρίσκονται στην Δράμα και φυσικά τιμούν την φημισμένη της νύχτα. Εδώ στο 1900. Αλήθεια πριν την έξοδο συμφωνήσατε στα καρό πουκάμισα; ή είναι συμπτωματικό;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

My Space το νέο club στα Κύργια της Δράμας. Ο γνωστός dj Alex δίνει και πάλι το στίγμα του στην διασκέδαση της περιοχής και όχι μόνο. Αυτό το παιδί πάντα ήξερε να διαλέγει προσωπικό ! Μπράβο Alex, μπράβο !
(1 σχόλιο)  Σχολιάστε

Τώρα ρε Θόδωρε (Long Bar) γιατί το κάνεις αυτό ! Ποιος σου είπε πως θέλω να βγάλω φωτογραφία εσένα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η ωραία Ελένη του Long Bar με το Χαμόγελο της Τζοκόντας !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Οι d.j.’s Γιώργος (είναι ως γνωστών και ο επίσημος φωτιστής του Θεάτρου Live) και ο πολυπράγμων Αντώνης, πίσω από την μπάρα του Έντεχνου. Μην σας ξεγελά η φωτογραφία… η σχέση τους δεν είναι όπως φαίνεται ! Κοντράρονται για το ποιο μουσικό στυλ θα επικρατήσει στο μαγαζί ! Μάγκες αφήστε να επιλέξει ο Θωμάς - που από πίσω ψάχνει, δεν ξέρω κι εγώ τι- γνωρίζει καλύτερα ! Εσείς αγαπηθείτε ελεύθερα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Θόδωρος Τσιτσόπουλος σε πρόσφατη έξοδό του αναλύει στην κυρία με την πλάτη τις οικονομικές εξελίξεις σε Ελλάδα, Ευρωπαϊκή Ένωση και παγκοσμίως. Δεν με πιστεύεται έτσι; Καλά κάνετε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η διεύθυνση του Long Bar τήρησε την υπόσχεσή της και η πόλη ξαναβρήκε τον ρυθμό της. Δύσκολα μπορεί να διαφωνήσει κανείς σε αυτό που ομολογούν πολλοί, πως το Long Bar είναι ο πιο hi νέος χώρος της δραμινής νυχτερινής ζωής.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Από την ηλικία τον πέντε ετών ο μικρός Νικολάκης ακολουθεί τα ΄χνάρια του πατέρα του, γνωστού κοσμηματοπώλη Αντώνη Μάτσα. Μάθε τέχνη μικρός κι άστηνε…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Νίκος Χαρακίδης αναγκάστηκε να μπει σε ώρα αιχμής πίσω από το μπαρ του Fresh και να βοήθήσει Ε! αυτό ο Χρήστος Ζαγοράκης το ακούει ακόμη !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Στέλιος Κάτσαρης σε στιγμιότυπο από το Stand Up Comedy του Rock and Roll. Δεν άφησε τίποτα όρθιο … ο αθεόφοβος ! Να τον ξαναφέρετε κάνει καλό στην ψυχική υγεία μας !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Γιάννης, ο ωραίος του Fresh αλλά και του Cotton όπου κονταροχτυπιέται για την θέση με τον (ποιον άλλο) τον Τσελίδη.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Όχι, δεν είναι χειμερινή κολυμβήτρια, απ΄όσο δηλαδή γνωρίζουμε ! Το σίγουρο είναι πως η Μαρία θα απασχολήσει έντονα τις κοσμικές στήλες της πόλης στο μέλλον ! Εσείς απολαύστε την από τώρα μία σε καλοκαιρινή φωτογράφιση με μπικίνι και μοναδικό στυλ ! Να γιατί πάντα αγαπούσα περισσότερο το καλοκαίρι !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Οι τρεις από τους ιδιοκτήτες της ταβέρνα έκπληξη «Ψαράκι». Στη μέση ο γνωστός και φημισμένος Σεφ Στέφανος, αριστερά ο Δημήτρης, το πειραχτήρι της παρέας …δεν αφήνει να πέσει τίποτα κάτω και δεξιά ο σοβαρός (λόγω θέσεως δημοτικού συμβούλου και μόνο) Χρήστος. Ταύτιση χαρακτήρων δεν υπάρχει αλλά ποιος νοιάζεται όταν το αποτέλεσμα στο πιάτο και στο περιβάλλον του χώρου είναι άψογο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Κύριος cafe Diloco - Δημήτρης ενώ παραδίδει ένα από τα πιο ακριβά χαρμάνια παγκοσμίως. Ο εξαιρετικός καφές Jamaica Blue Mountain είναι μία από τις επιλογές του «Γλυκού Καφέ». Ως γνωστόν ο Δημήτρης Τσετίνης δίνει πάντα το καλύτερο στο πολυπληθές κοινό του πετυχημένου χώρου.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Kαι αν με ρωτησουν ποσο εζησα.. εγω θα τους απαντησω ...αν βγαλεις τισ νυχτες... καθολου!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τελείωσε ο Βασίλης (1900) είναι γεννημένος σταρ. Το έχει το παιδί μέσα του… και είναι άδικο που αυτό το ταλέντο γεννήθηκε στη μικρή Δράμα. Η φωτογραφία από το πάρτι γενεθλίων της γυμναστηρίου Sante που πραγματοποιήθηκε στο 1900.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ρώτησαν τον Θεόδωρο από το Θέατρο ποια είναι η άποψή του για τον ανταγωνισμό και αυτός απάντησε «…είναι καλή». Ε ! πώς να μην είναι, αφού τους έκλεισες όλους !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Ισπανός τερματοφύλακας της Δόξας, Εμμανουέλ Ρόκα, με αιθέρια ύπαρξη (βρε αυτοί οι ποδοσφαιριστές) στο Rock and Roll. Καλά έκανα και ήθελα να γίνω ποδοσφαιριστής μικρός …αλλά ας όψεται το σύστημα που με πέταξε έξω ! Δεν πειράζει σε κάποια άλλη ζωή…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Έκανε τα πάντα ώστε να μην τον φωτογραφίσουμε ! Τα κατάφερε ! Εμείς όμως θα πούμε την αλήθεια… Δημήτρη (Touloubar) με την ποδίτσα είσαι σκέτη γλύκα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Παναγιώτης εκπροσωπώντας τη νέα γενιά της διεύθυνσης και οι συνεργάτες Λίνα και Δημήτρης της Πιτσαρίας και όχι μόνο Toscana. Αυθεντικές γεύσεις με καταγωγή Toscana αλλά και νέες γευστικές προτάσεις για εκλεκτικούς ουρανίσκους ! Σταθερή αξία στις γεύσεις της πόλης μας.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Περικλής, ο βιαστικός ! Έτσι χαρακτηρίζεται από τους συναδέλφους του στο Fresh ο νεαρός ανιψιός του Χρήστου Ζαγοράκη. Ποιος είναι ο λόγος; Το μότο του, που λέει ζητείται νύφη.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Λάκη, έχει πέσει στην αντίληψή μου, πως ο Γιάννης τρέφει μία εξαιρετικά έντονη ζήλια για σένα ! Πρόσεξέ το σε παρακαλώ, γιατί λόγω ηλικίας, μπορεί να φτάσει σε ανεξέλεγκτα σημεία.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ένα χρόνια λειτουργίας συμπλήρωσε το Καφέ «Η γεύση του καφέ». Η Λεμονιά και η γεύση δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε να μείνουν όλοι οι θαμώνες ευχαριστημένοι. Καλή συνέχεια.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τελικά ο Ηλιάδης γλίτωσε από τον Κατσά ή ο Κατσά από τον Ηλιάδη; Ιδού το αναπάντητο ερώτημα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Καλός μπάρμαν, είναι ο μορφωμένος μπάρμαν. Ιδού ένα φωτεινό παράδειγμα. Ο Μητς έφαγε τα νιάτα του στα θρανία, έκανε συλλογή τα πτυχία …ώστε να βάζει την σωστή ποσότητα λεμονιού στο τζιν με λεμόνι !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σε δημόσιο κίνδυνο έχει εξελιχθεί γνωστή κοσμική. Με τον που την μιλά κάποιος, αυτομάτως και από την ίδια βγαίνει η είδηση πως της έχει γίνει ανήθικη πρόταση ! Προσέχετε ποιες μιλάτε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Φήμες αναφέρουν πως γνωστή καφετέρια την περίοδο λίγο πριν τις γιορτές άλλαξε διεύθυνση. Πουλήθηκε λένε… εάν τελικά αποδειχθεί η φήμη αληθινή αναμένουμε την εμφάνιση του νέου ιδιοκτησιακού σχήματος.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Γιώργος Γερματσίδης τραγουδά και παίζει τρίχορδο –παρακαλώ- μπουζούκι και Γιάννης Γερματσίδης ρίχνει τις στροφές του… Πατέρας και γιός, όπως αντιλαμβάνεστε, από τη συναυλία του Βασίλη Φλώρου στο Μύλο. Πάντα τέτοια !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Επειδή το τένις είναι σκληρό άθλημα και απαιτεί έντονη σωματική προσπάθεια, οι φίλοι του συλλόγου της πόλης μας, συχνά χαλαρώνουν με ποτό και καλή μουσική. Η φωτογραφία από πρόσφατη έξοδο στο νέο καφέ της πόλης Stretto στον πεζόδρομο Αθ. Διάκου. Αρχηγός της ομάδας δράσης ο Στέλιος Καραγιαννίδης.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Μύλος και φέτος δείχνει το δρόμο της εναλλακτικής διασκέδασης στην πόλη μας. Οι ζωντανές εμφανίσεις καλλιτεχνών της προσεγμένης μουσικής κερδίζουν τις νύχτες μας και μας ταξιδεύουν σε δρόμους μαγικούς. Όσοι τυχεροί βρέθηκαν στη συναυλία της Ελένης Τσαλιγοπούλου πήραν μια γεύση που θα θυμούνται για πολύ καιρό.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μη τυχόν και πείτε βραζιλιάνο τον Λίμα (Δόξα Δράμας) γίνεται …τούρκος ! Πορτογάλος είναι και κάνει παρέα με ωραίες γυναίκες !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Της προσφοράς γίνεται στα καφέ της πόλης. Για να δούμε ποιος θα αντέξει περισσότερο να πουλά κάτω από το κόστος. Γιατί κόστος δεν είναι μόνο το κόστος του προϊόντος. Είναι το ενοίκιο, το ΙΚΑ, η ΔΕΗ, η έκτακτη εισφορά, τα πεζοδρόμια που αυξήθηκαν από το νέο δήμαρχο μέχρι και 400% και άλλα πολλά ! Κουράγιο σε όλους μας !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ρε κάτι κουρασμένα παλικάρια, που έχουμε στην πόλη…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Έπαθλο δίνει η διεύθυνση του Fresh, σε όποιον αποκαλύψει ποιος κίναιδος μάτιαξε τον Χρήστο Ζαγοράκη !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Επανήλθε στην πόλη ο γνωστός σεφ Πέτρος μετά από πολύχρονη απουσία. Διπλάσιος όπως μαρτυρά η φωτογραφία (βρε τι σου κάνει η καλή μαγειρική) και ανέλαβε την κουζίνα της μπυραρίας Berlin. Να φάτε πιάτα (αυτά που έχει πάνω) όχι το πιάτο ως αντικείμενο από τα χεράκια του και να γλύφετε τα δάχτυλά σας !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Καταιγίδας και Γκάνης στα μπουζούκια που αλλού. Ο Θεός να βάλει το ΄χερι του !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Νέα και μοναδική η Γεωργία όπως και η νέα και μοναδική μπυραρία της πόλης το Berlin. Μία πρόταση Γεωργία… μπορεί να σου πηγαίνουν τα μαύρα αλλά μήπως η παραδοσιακή γερμανική ενδυμασία συνάδει καλύτερα με το κλίμα του χώρου… για δοκίμασέ την !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το άξιζαν, κέρδισαν και φυσικά το διασκέδασαν. Κορίτσια του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλεϊ Δράμας σε έξοδο μετά τη νίκη τους στο τοπικό ντέρμπι με τον Ερμή Δράμας.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Όχι που δεν θα το έπαιρνε. Κυρίες και κύριοι, ο Τάσος Λαλασίδης (Chocolate) είναι πλέον πτυχιούχος των Οικονομικών επιστημών. Εμείς θα του χαρίσουμε το κάδρο για το πτυχίο… από τα φτηνά (λόγω κρίσης) του IKEA. Θερμά συγχαρητήρια Τάσο, μας έκανες όλους υπερήφανους ! Τώρα συγκινήθηκα ρε γαμώτο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Επανήλθε και μάλιστα δριμύτερη. Η Αγγελική στο service του νέου τσιπουράδικου «Αλμύρα» στον πεζόδρομο της Αθανασίου Διάκου (στο γυάλινο κτίριο). Ο Αφεντικός της …ο Βαγγέλης, ως μετρ της μαγειρικής τέχνης παραμένει ασχολίαστος ! Υ.Γ. Βαγγέλη, μ΄ εκείνα τα λιαστά χταποδάκια που μας υποσχέθηκε τι θα γίνει;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μα που πήγαν οι άντρες; Και γυναικοπαρέες έχουν κατακλίσει την μοναδική πίστα της πόλης το Θέατρο Live… Το κοινωνιολογικό αυτό φαινόμενο αυξάνεται ανησυχητικά και δημιουργεί προβλήματα στην τυχόν παρουσία μεμονωμένου άρρεν που μπορεί να κατασπαραχθεί ! Μα τι γράφω ο τρελός !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κλείδωσε η θέση του επίσημου δοκιμαστή των εδεσμάτων του Fresh. Ο Βασίλης από το 1900 θα κάνει αυτή τη δύσκολη εργασία, χωρίς μισθό… μια και ως γνωστόν σύνθημά του είναι το περίφημο «…σαν το φαϊ δεν έχει !». Βασίλη μην ξεχάσεις να ζητήσεις βαρέα ένσημα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στέλιος, ο μικρός και Δημήτρης, ο μεγάλος …είναι μέρος των Αφών Πάππου (λείπει η Σάσα) των δημιουργών του Berlin επί της Ηπείρου 16. Ο χώρος καλοφτιαγμένος, οι μπύρες πολλές, τα πιάτα εκλεκτά, οι καφέδες μερακλίδικοι και πάνω απ΄ όλα όρεξη για το κάτι διαφορετικό. Καλές δουλειές !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Εδώ και καιρό ήθελαν να χορέψουν το χορό του Ησαία και πριν λίγο καιρό πραγματοποίησαν την επιθυμία του. Ο Κώστας Κωνσταντινίδης και η Σάσα Πάππου έδωσαν –παράλληλα με το χορό- και όρκο αιώνιας πίστης και αγάπης. Κουμπάρος ο Δημήτρης Βαρελάς. Για απόγονο δεν θα ευχηθούμε …σε λίγες μέρες θα μας έρθει !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η νεαρή αηδός του Θεάτρου Live σε διαδικασία κορώνααααας ! Λίγο ποιο χαλαρά Μαρία… μην πάθουν οι χορδές σου… τα αυτιά μας είναι μαθημένα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Εάν θέλετε να περάσετε τις γιορτές στο Θέατρο, φροντίστε να κάνετε έγκαιρα κράτηση γιατί διαφορετικά απλά …δεν θα προλάβετε ! Καλέστε τώρα στο 25210 20043. Α! και μην ξεχάσετε να πείτε πως πήρατε την απόφαση από το σχόλιο του περιοδικού ώστε να πάρουμε την προμήθειά μας. Θοδωράκη δεν γλιτώνεις …θα στα πάρουμε χοντρά φέτος !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Μάγος της Ηπείρου & Εφ Αξιωματικών γωνία με τη Γερακίνα του. Ο Βαγγέλης (μάγος) και η σύζυγος του Γερακίνα είναι οι ιθύνοντες των εκλεκτών γεύσεων στο γωνιακό μαγαζάκι. Μπουγάτσες και διάφορα σφολιατοειδή αλλά και παραδοσιακοί λουκουμάδες, κρύα σάντουιτς αλλά και καφέδες. Εγώ πάντως αμαρτάνω με τα πολίτικα γλυκά… μπουκιά και συγχώριο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε