Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές στο Επιμελητήριο Δράμας πραγματοποιήθηκαν στις 19 & 20 Νοεμβρίου 2011. Με ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο και χωρίς ανοιχτές κομματικές παρεμβάσεις. Επικεφαλής και σίγουρος πρόεδρος, ο επονομαζόμενος «Σαρκοζί της Δράμας», Στέφανος Γεωργιάδης Χρόνια επιμελητηριακός ο Στέφανος Γεωργιάδης, στενός συνεργάτης του πρώην προέδρου και νυν δημάρχου Κυριάκου Χαρακίδη. Αν και έμεινε μόνος, αφού η στενή ομάδα του Χαρακίδη μετακόμισε στο Δήμο, τα κατάφερε, επειδή το ήθελε πολύ και το δικαιούταν. Καλή επιτυχία Στέφανε στο έργο σου.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η πλήρης ανυπαρξία και αδυναμία πολιτικής λειτουργίας των κομμάτων εξουσίας φάνηκε περίτρανα στις επιμελητηριακές εκλογές. Επιχείρησαν αλλά δεν μπόρεσαν να εκφραστούν στις επιμελητηριακές εκλογές. Η θεσμική λειτουργία των κομμάτων υποκαταστάθηκε από παρασκηνιακές παρεμβάσεις στελεχών τους. Η απόλυτη ακύρωση του ρόλου των κομμάτων ως κύτταρα της δημοκρατίας και έκφραση της λαϊκής κυριαρχίας. Σε καφετερίες και γραφεία έλαβαν χώρα οι μεθοδεύσεις, που στόχευαν στη στήριξη ημετέρων από συγκεκριμένους μηχανισμούς βουλευτών, πολιτευτών και κομματικών στελεχών.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Από το χώρο του ΠΑΣΟΚ οι Σπύρος Κοτρίδης και Γρηγόρης Παπαδόπουλος συντόνισαν, με έδρα καφετερία υποψηφίου πίσω από το Διοικητήριο, τις στηρίξεις των ημετέρων. Μόνο που οι ημέτεροι δεν επιλέχθηκαν με πολιτικά και κομματικά κριτήρια, αλλά με βάση την διατήρηση και ισχυροποίηση του γνωστού μηχανισμού, που δρομολογεί τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ Δράμας και τον Δήμο. Έτσι σε γραμμή σκληρής τριάδας συνυπήρξαν, συνεργάστηκαν και στηρίχθηκαν από τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ υποψήφιοι προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. ! Πολεμήθηκαν δε λυσσαλέα και δεν εξελέγησαν, οριακά, γνωστά στελέχη του αντάρτικου ΠΑΣΟΚ, αφού κατά τον Γρηγόρη Παπαδόπουλο, γραμματέα της Δημοτικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Δράμας, αυτοί δεν είναι ΠΑΣΟΚ. Γρηγόρη μου εσύ από πότε είσαι ΠΑΣΟΚ; Στα πάνω σου σε βλέπω τελευταία. Λες να σε επηρεάζει η άνοδος Σαμαρά; Και από το κόμμα Σαμαρά δεν πέρασες;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ιδού το πειστήριο που αποδεικνύει πως ο Θωμάς Μαργαρίτης συναντήθηκε πριν λίγες ημέρες με τον Πρόεδρο. Αυτό για όσους διέδιδαν πως η φωτογραφία είναι παλαιότερη, από την εποχή της ομιλία στο Ζάππειο. Ένα όμως δεν μπορώ να καταλάβω… γιατί φοβήθηκαν τόσο μια φωτογραφία;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Εκτός γραμμής Κοτρίδη βρέθηκε η Χρύσα Μπιμπίκη, που διαθέτει πλούσια επιμελητηριακή εμπειρία. Η Χρύσα Μπιμπίκη που υπήρξε μέλος της Διοίκησης Χαρακίδη στο Επιμελητήριο, διαφώνησε με την περιθωριοποίησή της στα όργανα του Επιμελητηρίου μετά την αποχώρηση Χαρακίδη και το πλήρωσε.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δήλωση που τσακίζει κόκαλα: «Τώρα, που θα έχω περισσότερο χρόνο, θα ασχοληθώ με τα προβλήματα της Δράμας». Η δήλωση βγήκε από το στοματάκι του Χρήστου Αηδόνη, μετά την αποχώρησή του από την κυβέρνηση. Βλέπετε με τα κυλικεία και τα ποδήλατα δεν προλάβαινε το παιδί να ασχοληθεί με τον τόπο του.
(2 σχόλια)  Σχολιάστε

Ακυρώσεις αποφάσεων, απόρριψη του σχεδίου δράσης της ΔΕΚΠΟΤΑ από το Ελεγκτικό Συνέδριο και διάφορα κωμικοτραγικά που εκθέτουν τον δήμο. Για όλα αυτά θα δώσουν εξηγήσεις;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δεν είναι πρώτη φορά που γεύτηκε αποκλεισμό η Χρύσα. Θυμάται πολύ καλά πως έχασε από τον Μλεκάνη την θέση της στο Περιφερειακό Συμβούλιο ΠΑΣΟΚ Αν. Μακεδονίας - Θράκης. Τότε που παράτυπα και μόνο για την περίπτωσή της δεν ίσχυσε η ποσόστωση γυναικών στο ΠΑΣΟΚ… Και χρειάστηκε ερμηνεία των διατάξεων από την Αθήνα. Αχ Χρύσα, αχ !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ξεχωριστή περίπτωση είναι αυτή της υποψηφιότητας του Γιώργου Αννάογλου. Γνωστός και καταξιωμένος λογιστής, στέλεχος της παράταξης Σούτου, με έντονη κοινωνική και πολιτική δράση. Άριστος γνώστης των θεμάτων της αγοράς, στηρίχθηκε στις δικές του δυνάμεις και έτρεξε πολύ. Δεν εξελέγη για μία ψήφο. Στο πρόσωπό του εκδηλώθηκε το μένος και η διχαστική λειτουργία του Αηδονο-Χαρακιδικού ΠΑΣΟΚ με εκφραστές τον Σπύρο Κοτρίδη και Γρηγόρη Παπαδόπουλο. Δεν αγωνίστηκαν τόσο για να στηρίξουν τους δικούς τους, όσο για να αποκλείσουν τον Γιώργο Αννάογλου. Αυτόπτης και αυτήκοος μάρτυρας ο Γιώργος της παρέμβασης της ομάδας Χαρακίδη και των Σπύρο Κοτρίδη και Γρηγόρη Παπαδόπουλου.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Παλιός λύκος ο Γιάννης Ελμαζόγλου δεν δυσκολεύτηκε να επανεκλεγεί στο Επιμελητήριο. Με συνεχή παρουσία στα πηγαδάκια των εκλογών, έδωσε τον δικό του ανάλαφρο τόνο στις εκλογές. Η άνεση του Γιάννη Ελμαζόγλου εξηγείται. Στηρίχθηκε από τον Λαμπάκη και το λόμπι των εργολάβων, οπότε δεν χρειάστηκε να επιστρατεύσει εφεδρείες.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Την έκπληξη έκανε και εξελέγη η Χρυσούλα Ζαμανοπούλου σε ένα όντως δύσκολο τμήμα με ανταγωνιστικούς συνυποψήφιους. Δούλεψε αθόρυβα με έδρα την καφετερία της, από όπου παρήλασαν γνωστά κομματικά στελέχη της παράταξης της.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το δημοσιογραφικό - Facebook μπλοκ της γαλάζιας παράταξης αξιοποίησε η ήρεμη δύναμη του επαγγελματικού τμήματος, ο δικός μας Θανάσης Ρεπάκης. Ξέρει από εκλογές ο Θανάσης και δεν άφησε τίποτα στον αέρα. Οργανωτικός και μεθοδικός εξασφάλισε την άνετη εκλογή του.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ευθυμιάδης, Καμπουρίδης και Χατζησαρόγλου βρέθηκαν μαζί σε πολλά πηγαδάκια, στέκια και «τηλεφωνήματα». Είχαν την αμέριστη στήριξη της ομάδας Χαρακίδη και του Σπύρου Κοτρίδη. Μέχρι και συγχαρητήρια τηλεφωνήματα δέχτηκαν το βράδυ της Κυριακής από τον Υπουργό μας τον Αηδόνη.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τελικά ρε Αηδόνη εάν δεν καταφέρεις να εκλεγείς στις προσεχείς εκλογές, που είναι πολύ πιθανόν να συμβεί, πρώτον γιατί μπορεί να σε περάσει η Χαρούλα και δεύτερον μπορεί το ΠΑΣΟΚ να μην εκλέξει βουλευτή, για ποιο πράγμα θα σε θυμάται κάποιος δραμινός;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ως αθώα περιστερά εμφανίζεται στις συνεντεύξεις του ο Τζίμας Μαργαρίτης. 15 περίπου χρόνια δήμαρχος, οκτώ περίπου χρόνια βουλευτής και υπουργός και δεν έχει καμία ευθύνη για το κατάντημα του νομού μας. Περίφημα τον βολεύει η συγκυβέρνηση η οποία καλύπτει τεχνηέντως τις προσωπικές ευθύνες των κατά καιρούς κρατούντων. Επίσης μέλι στάζει η γλώσσα του για τον Αηδόνη. Τώρα εάν κάποιος συνδέσει το γεγονός -της γλώσσας με το μέλι- με τις φήμες για τον ρόλο του στις δημοτικές εκλογές κινδυνεύει να γίνει …πιστευτός !
(1 σχόλιο)  Σχολιάστε

20 και πλέον λεπτά έψαχνε στο i-pad ο Αηδόνης, τα στοιχεία με τα οποία θα αποδείκνυε στον αντάρτη – Παναγιώτη Αθανασιάδη, πως εργάζεται για τη Δράμα. Τελικώς του έδειξε μία σύμφωνη γνώμη μιας ενδουπηρεσιακής αλληλογραφία του υπουργείου ανάπτυξης για την χρηματοδότηση μελέτης σύνδεσης του δρόμου Δράμας – Καβάλας. Τελικά για πόσο χαζούς μας περνάς Χρήστο; Ερώτηση: Χρήστο, μετά το τόσο ψάξιμο, φανελάκι άλλαξες; Ή έμεινες μούσκεμα στον ιδρώτα από την υπερπροσπάθεια;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μεγάλο πρόβλημα έχουν δημιουργήσει στους διερχόμενους οδηγούς οι προβολείς του γηπέδου της Δόξας Δράμας, οι οποίοι είναι προσωπικοί επιτυχία του τέως υφυπουργού άθλησης και διατροφής και συναφών ειδών (τυρόπιτες, κρουασάν κλπ). Παρακαλούνται αγαπητοί οδηγοί να φορούν γυαλιά ηλίου όταν διέρχονται των οδών πέριξ του γηπέδου.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η πιο χαρούμενη φυσιογνωμία της Ονειρούπολης είναι ο Μιχάλης Μλεκάνης. Να τον δω ξωτικό –με μεγάλα αυτιά και μυτερά δόντια- και τι στον κόσμο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ανέκδοτο. Ο Σπύρος Κοτρίδης δήλωσε σε στενότατο κύκλο πως το ΠΑΣΟΚ πάει στη Δράμα και πάλι για δύο βουλευτές ! Κάποιοι αναζητούν το νονό του …να τους πει για το είδος λαδιού με το οποίο τον λάδωσαν στην κολυμπήθρα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κουραστικός έχει καταντήσει ο γραμματέας της ανύπαρκτης νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ. Τι πράγμα και αυτό… κάθε μέρα στις τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα υπερασπιζόμενος τα δίκαια μέτρα του ΠΑΣΟΚ και του άξια καθ΄ όλα προέδρου του ΓΑΠ.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Συνάντηση Αηδόνη – Δαϊλάκη – Τσάκα. Ω! κάτι μεγαλεία !
(1 σχόλιο)  Σχολιάστε

Δια πυρός και σιδήρου πραγματοποιήθηκε η ανακοίνωση της νέα κυβέρνησης Παπαδήμου. Στήθος με στήθος δίνονταν η μάχη για τους υπουργικούς θώκους. Φανερός ο εκνευρισμός του προέδρου της δημοκρατίας από την καθυστέρηση της ανακοίνωσης των νέων υπουργών. Ο λόγος βέβαια είναι προφανής. Η αντικατάσταση την τελευταία στιγμή του πλέον επιτυχημένου υφυπουργού της κυβέρνησης Παπανδρέου, του συμπατριώτη μας, Χρήστου Αηδόνη. Η Δράμα έχασε τον υπουργό των μεγάλων έργων. Τεράστιο το πλήγμα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Οι καλαμοκαβαλάρηδες Έβλεπα το υπηρεσιακό σημείωμα που απέστειλε ο Δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης στον πρώην Γενικό Διευθυντή του Δήμου και Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού Κώστα Τριανταφυλλίδη. Τον καλεί να μετακινηθεί άμεσα και εντός της ημέρας σε άλλο χώρο. Δικαίωμά τους να διαρρυθμίζουν τα γραφεία όπως θέλουν. Όμως η τελευταία πρόταση του κειμένου προκαλεί σοκ. Αναφέρει «Μετακινούμενος θα παραλάβετε αποκλειστικά και μόνο τα προσωπικά σας είδη και θα αφήσετε το σύνολο του εξοπλισμού (έπιπλα, σκεύη, κάθε είδους συσκευές, ηλεκτρονικά μηχανήματα κλπ)» Ποιος άραγε ο λόγος της υπενθύμισης; Τι σκέφτηκαν άραγε τα «φωτεινά μυαλά» της δημοτικής αρχής και συμπεριέλαβαν αυτήν την φράση στο υπηρεσιακό έγγραφο; Ποτέ στο παρελθόν δεν είχαμε ζήσει ανάλογα φαινόμενα. Ούτε επί Μαργαρίτη Τζίμα ούτε επί Θωμά Μαργαρίτη δεν είδαμε ανάλογες προσβλητικές συμπεριφορές προς στελέχη του δήμου. Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο Μαργαρίτης Τζίμας το 2002 είχε πάρει 57% ενώ ο Θωμάς Μαργαρίτης το 2006 σχεδόν 52%. Η νίκη στις δημοτικές εκλογές είναι το αποτέλεσμα μιας δημοκρατικής διαδικασίας. Αλλοίμονο αν καταλήγει σε φαινόμενα ρεβανσισμού, διαχωρισμού των υπαλλήλων σε αρεστούς -μη αρεστούς κλπ. Καλό είναι κάποιοι να συνέλθουν. Να δουν το αποτέλεσμα των προηγούμενων δημοτικών εκλογών και να το αναλύσουν. Πήραν 26% στον πρώτο γύρο και 51% στον δεύτερο. Αν πιστεύουν ότι με συμπεριφορές που αναδεικνύουν εμπάθεια και άγονες αντιπαραθέσεις κερδίζει η Δράμα, ας αντιληφθούν ότι οι εποχές άλλαξαν και ο λαός δεν ανέχεται τέτοιες αρρωστημένες καταστάσεις. Και κάτι τελευταίο. Απεχθάνομαι τους καλαμοκαβαλάρηδες που θεωρούν ότι η κοινωνία πρέπει να τους θαυμάζει. Έχουν ανέβει στο καλάμι και δεν καταλαβαίνουν τις ανησυχίες και τα προβλήματα του κόσμου. Καλό είναι να κατέβουν και να δουν την οδυνηρή πραγματικότητα. Και να μην ξεχνάνε ότι οι θέσεις και οι καρέκλες είναι προσωρινές. Έχει ο καιρός γυρίσματα και η κοινωνία δεν ξεχνά, εκδικείται.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Φίλος που ασχολείται με τα κοινά χαρακτήρισε επιχείρηση ενημέρωσης ως «κακομαθημένη». Δικαιολόγησε την άποψή του συμπληρώνοντας πως «δεν μπορεί να είσαι πάντα με τον διοικούντα τον δήμο». Καλέ ποιοι είναι αυτοί οι κακομαθημένοι που θέλουν πάντα να βολεύονται;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δια πυρός και σιδήρου πραγματοποιήθηκε η ανακοίνωση της νέα κυβέρνησης Παπαδήμου. Στήθος με στήθος δίνονταν η μάχη για τους υπουργικούς θώκους. Φανερός ο εκνευρισμός του προέδρου της δημοκρατίας από την καθυστέρηση της ανακοίνωσης των νέων υπουργών. Ο λόγος βέβαια είναι προφανής. Η αντικατάσταση την τελευταία στιγμή του πλέον επιτυχημένου υφυπουργού της κυβέρνησης Παπανδρέου, του συμπατριώτη μας, Χρήστου Αηδόνη. Η Δράμα έχασε τον υπουργό των μεγάλων έργων. Τεράστιο το πλήγμα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Χρυσές δουλειές αναμένονται για τους κατασκευαστές βαρκών, ύστερα από τις εξαγγελίες του Αηδόνη, που έλεγαν πως σύντομα η οδός Εθνικής Αμύνης θα μετατραπεί σε ποταμό που θα θυμίζει Άμστερνταμ ! Μάθαμε πως προϊστάμενος των γονδολιέρηδων θα είναι ο Γιάννης Ετόγλου, ως αντιδήμαρχος αλιείας με υφιστάμενό του τον Σπύρο Κοτρίδη, λόγω της τεράστιας εμπειρίας του στο ψάρεμα και στα γενικώς στα θαλάσσια σπορ.
(1 σχόλιο)  Σχολιάστε

Ρε παιδιά πόσο θα στοιχήσει το ξήλωμα των οικίσκων της Ονειρούπολη; Καλό θα είναι στον απολογισμό να αναφερθεί; Από περιέργεια ρωτώ… να ξέρουμε τι γίνεται !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Η ΒΙΒΗ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΙΔΗ ! ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΤΣΟΥΓΚΡΙΣΑΝ;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στο κενό έπεσαν οι προσπάθειες του αναπληρωτή δημάρχου, Μιχάλη Μλεκάνη, τα χοτ-ντοκ στην Ονειρούπολη να παρασκευάζονται με λουκάνικα Τσουμαγιάς. Ο Μιχάλης δεν ξεχνά την πατρίδα του και προσπαθεί για αυτή. Καλό βέβαια θα είναι να προσπαθεί και για τη δική μας πατρίδα και όχι μόνο να κάνει τσατάλια να νεύρα των συμπολιτών μας !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ιδιαίτερα αγαστή και δημοκρατική είναι η σχέση των δημοτικών συμβούλων της παράταξης Πόλη+Ζωή. Μην σας ξεγελούν τα τσεκούρια και οι μπαλτάδες στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου. Απλά οι 15 σύμβουλοι από τους 20 δεν θα μιλήσουν ποτέ! Η δημοκρατία σε όλο της το μεγαλείο.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ανταγωνιστή έχουν αποκτήσει πλέον οι εργολήπτες τεχνικών έργων. Ο αναπληρωτής δήμαρχος Μιχάλης Μλεκάνης και δάσκαλος στο επάγγελμα θα διευρύνει τις επαγγελματικές του δραστηριότητες μετά τη λήξη της θητείας του (σύντομα δηλαδή) ως μελετητής τεχνικών έργων πάσης φύσεως. Άκου εκεί… να έχει ο Χαρακίδης μηχανικούς και να αναλύει το πρόγραμμα έργων ο δάσκαλος !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Έντονη ανησυχία έχει προκαλέσει στους εμπόρους ποδηλάτων και αξεσουάρ η φημολογία που λέει πως ο Χρήστος Αηδόνης θα δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά με αυτό το χώρο ! Δικαιολογημένα άλλωστε, μετά την προσφορά χιλιάδων ποδηλάτων ανά την Ελλάδα (πλην Δράμας) ακόμη και στα φούιτ έχει αποκτήσει εξειδίκευση ….τύφλα να έχει ο Καλανάρχος !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Θρίαμβος του ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες εκλογές του επιμελητηρίου Δράμας. Ούτε πράσινο κουνούπι δεν πετούσε έξω από το Επιμελητήριο. Συγχαρητήρια στη Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ και στον Χρήστο Αηδόνη που έσπειρε και τώρα θέρισε ! Τι σου είναι να βλέπεις μπροστά !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Επίσημη πρόταση του δημάρχου Αθηναίων κ. Καμίνη να αναλάβει πρόεδρος του συμβουλίου του ο Θόδωρος Μπέσας. Η πρόταση πηγάζει από το γεγονός της μείωσης πωλήσεων φαρμάκων και θέλει να δώσει μια ανάσα στους φαρμακοποιούς ! Άντε Θόδωρε με το καλό και φαρμακοβιομήχανος !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Νέα πνοή στην Ονειρούπολη έχει δώσει ο συναισθηματικός (βλέπε Ξανθόπουλος σε παλιά ελληνική ταινία) υπεύθυνός της, Σάββας Γρηγοριάδης. Ο ειδικός σύμβουλος επί των πληροφοριακών συστημάτων του δημάρχου Δράμας, έχει παρατήσει τα κομπιούτερ και διαβάζει καθημερινά και ακατάπαυστα παιδικά παραμύθια! Μαθαίνουμε μάλιστα πως σύντομα θα δεχτεί πρόταση από την κρατική τηλεόραση, να ξαναζωντανέψει την επιτυχημένη παιδική σειρά «ο Παραμυθάς». Τα συναισθήματα μάλιστα θα κορυφωθούν την τελευταία βραδιά της Ονειρούπολης, όπου δίπλα σε χιλιάδες αναμμένα κεριά και υπό τους ήχους μελωδικής χριστουγεννιάτικης μουσικής, ο Σάββας, θα διαβάζει επί 24ώρου σε δύο γλώσσες, την ελληνική και την ποντιακή ! Έλεος, τόσο συναίσθημα δεν θα το αντέξει ο δραμινός λαός !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στιγμιότυπα από τον πρόσφατο αρραβώνα του Καναλάρχη (TV-Δ) κ. Μάριο Χμεϊντάν με την αγαπημένη του Ελένη. Ο Μάριος πάντα βρίσκει τον τρόπο και ανανεώνεται !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σε αυτές τις εκλογές ο Αηδόνης δεν θα στήσει το ψηφοδέλτιο που θα τον βολεύει ! Και ο λόγος είναι ένας …δεν συμπληρώνεται με τίποτα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Μαργαρίτης Τζίμας δεν γλιτώνει από τον Θωμά Μαργαρίτη. Την πρώτη φορά βρέθηκε μπροστά του στην διαδοχή και δεν έγινε δήμαρχος ο εκλεκτός του ο Στάθης Αυγερινόπουλος. Τώρα, βρίσκεται στον δικό του προσωπικό δρόμο ! Ρε Μαργαρίτη, μήπως έπρεπε να κάτσεις φρόνιμα στις δημοτικές και να παρέμεινε δήμαρχος;
(1 σχόλιο)  Σχολιάστε

Φιλική συνάντηση σε γνωστό καφέ της πόλης είχαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Τάσος Χατζηγιάννης και Γρηγόρης Παπαεμμανούήλ. Το κλίμα ήταν φιλικό, χαρούμενο και χωρίς αψιμαχίες ! Απλά το μάτι του Τάσου γυάλιζε και οι τρίχες του ήταν σηκωμένες !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ακούστηκε αλλά δεν γράφτηκε πως συνελήφθη στέλεχος δημοτικής παράταξης να διατηρεί μπαϊ πας στο δίκτυο ύδρευσης του μεγάλου κήπου του ! Μετά έπεσε σιωπή !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αεικίνητος, ακούραστος, βιονικός ο τέως δήμαρχος Δράμας, Θωμάς Μαργαρίτης. Συνεχείς οι παρεμβάσεις του στα ΜΜΕ επί παντός του επιστητού ! Από τα χρόνια της σιωπής πέρασε στην εποχή της φαγούρας !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Προς τη Δημοτική Αρχή Χαρακίδη. Αλήθεια δήμαρχε καιρό έχω να δω φύλλο της εφημερίδας του δήμου. Τι έγινε την έφαγε η μαρμάγκα; Κάτι καλά παιδιά λένε πως δεν έχει φράγκο κανένας από αυτούς που εργάστηκαν (δημοσιογράφοι, τυπογράφοι, διανομείς)… κόβουν τιμολόγια τα οποία ακυρώνονται και ξανακόβονται… Εύχομαι να μην γίνει η υπόθεση αυτή σαν το γιοφύρι της Άρτα (βλέπε ΔΕΝΑΔ) του προκατόχου σου. Είναι τρελό να οφείλει ο εύρωστος δήμος μας σε προμηθευτές !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Χαμογελαστός παρά το τραύμα του στο χέρι ο Γιάννης Τελίδης. Λέγεται πως το χτύπησε δυνατά στο τραπέζι σε διαφωνία του με σύντροφο ΠΑΣΟΚο ! Περαστικά Γιάννη !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μάθαμε πως ο Μαργαρίτης Τζίμας έκοψε και την καλημέρα σε στέλεχος με υψηλές κομματικές γνωριμίες στην Αθήνα, με του έμαθε πως στηρίζει τον Θωμά Μαργαρίτη. Αυτό θα πει πολιτικός πολιτισμός !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αυτή δεν είναι μια απλή Δημοτική αρχή. Είναι υπόδειγμα. Οι άνθρωποι δεν παίζονται. Όταν τους ακούς να μιλούν αισθάνεσαι υποχρεωμένος γιατί ακούς συνέχεια πόσο πολύ δουλεύουν. Έχουν καθίσει εδώ και 1 χρόνο στις αναπαυτικές καρέκλες τους, τις ακριβοπληρωμένες και συντάσσουν διάφορα οργανογράμματα. Τους έχει επηρεάσει φαίνεται η δήλωση του μεγάλου πολιτικού άντρα Χρήστου Αηδόνη, ότι θα κάνουν την Δράμα Άμστερνταμ και έβαλαν μπρος τις μηχανές.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Και μιλάμε για Ευρωπαϊκό πνεύμα. Δεν χρειάζεται πολύ καθαριότητα. Η πόλη ας μυρίζει, ας έχει γεμίσει χόρτα. Αυτό που μετράει είναι οι μελέτες, τα στατιστικά στοιχεία και ο προγραμματισμός μέχρι την δευτέρα παρουσία. Πολιτικός καθοδηγητής ο γνωστός παιδαγωγός- συνδικαλιστής -θεωρητικός του σοσιαλισμού, ο οποίος όλη μέρα μελετά, σημειώνει, γράφει και μετρά. Και δεν μιλάμε για τυχαία παρουσία. Μιλάμε για ένα Παντογνώστη που μπροστά του υστερούν γίγαντες του πνεύματος και πρυτάνεις της αυτοδιοίκησης.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Οι σχεδιασμοί δεν είχαν τελειωμό. Τα πάντα τους απασχολούσαν. Παρ’ όλα αυτά ήταν άφαντοι. Είναι χαρακτηριστικό ότι έφτασαν σε τέτοιο σημείο να είναι απόντες, που οι πολίτες άρχισαν να αναρωτιούνται αν η πόλη έχει δήμαρχο. Και όταν μπήκαμε στο 2ο εξάμηνο άρχισαν τα όργανα. Ακυρώσεις αποφάσεων, απόρριψη του σχεδίου δράσης της ΔΕΚΠΟΤΑ από το Ελεγκτικό Συνέδριο και διάφορα κωμικοτραγικά που εκθέτουν τον δήμο. Για όλα αυτά καμία εξήγηση.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Έχουν και ένα ακόμη κακό. Δεν παραδέχονται τα λάθη τους και τις γκάφες τους. Για όλα φταίνε η κακή οικονομική συγκυρία, το μνημόνιο, ο Καλλικράτης, φυσικά η προηγούμενη δημοτική αρχή που τους παρέδωσε κοντά στα 8 εκατομμύρια ευρώ ταμείο, το οργανόγραμμα του δήμου, ίσως να φταίει και ο καιρός, το πολιτικό σύστημα ...αλλά ποτέ δεν φταίνε αυτοί.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Διεκδικούν μάλλον το αλάθητο του Πάπα. Οι άνθρωποι πρέπει να καταλάβουν ότι είναι διοίκηση του δήμου Δράμας. Δεν είναι λίγο συμπολίτευση και πολύ αντιπολίτευση. Να ξυπνήσουν, να βγουν από τα καβούκια τους και να λύνουν προβλήματα. Γιατί αλλιώς θα αντιμετωπίσουν την κατακραυγή και την καταδίκη του κόσμου. Να κατέβουν και λίγο από το καλάμι. Δεν είναι ούτε Πλανητάρχες ούτε αρχηγοί κρατών. Την έχουν δει πολύ μεγάλοι, ενώ δεν αξίζουν τίποτε. Σε άλλη πόλη αν απορρίπτονταν το διετές σχέδιο δράσης της ΔΕΚΠΟΤΑ για 2η φορά θα είχαν εξαφανιστεί. Στην Δράμα το παίζουν και μεγάλοι τρομάρα τους...
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μόνιμος κάτοικος της εξοχικής του κατοικίας ο Γκουρού της πολιτικής (ξεπεσμένος τώρα αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία) Κώστας Ευμοιρίδης. Που και που τακτοποιεί κανένα τελάρο στον Αλωνίδη να περνάει η ώρα αλλά το σαράκι για την εξουσία τον τρώει ! Θα δείτε, θα επανέλθει δριμύτερος και ενωτικός και κάποιοι που δεν έδειξαν σεβασμό θα χάσουν το ύπνο τους !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Βροντερό παρόν στους αγώνες του ΚΑΟΔ δίνουν ο Παύλος Ζαχαριάδης και ο Μιχάλης Μλεκάνης. Καμία σημασία βέβαια δεν έχει πως για πρώτη φορά στη ζωή του βλέπουν πορτοκαλί μπάλα ! Βρε τι σου κάνει να κάνεις η εξουσία !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Άμα λάχει, να ‘ουμ ….συγγνώμη, λάθος αυτό είναι από το προηγούμενο σχόλιο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Όλο και πιο κοντά στον Κυριάκο, ο Γιώργος Κάργας. Εάν δεν ήξερα πως είναι γνήσιο αρσενικό θα μου δημιουργούνταν αμφιβολίες ! Ένα είναι σίγουρο και να το γνωρίζουν ορισμένοι που τώρα τρίβουν τα χέρια τους… Όταν ηχήσει η σάλπιγγα, ο Γιώργος θα είναι στη θέση του !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Γρηγόρη Μιχαηλίδη, η απουσία σου από την πολιτική πιάτσα, αρχίζει και με ανησυχεί! Μήπως ετοιμάζεις κάτι και δεν θα το μάθουμε πρώτοι; Αλίμονο σου !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η play mobile λείπει φέτος από την Ονειρούπουλη. Νομίζω πως θα ήταν πρέπον οι νεόκοποι της δημοτικής αρχής να κάνουν κάτι για αυτό. Ας πούμε κάλλιστα θα μπορούσε ο Παγκράτης Ιορδανίδης να φέρει τα playmolibe που έχει στο σπίτι !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Υποψήφιος Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ θέλει να είναι εκ νέου ο Δημήτρης Καστρίτης !!! Αλήθεια αντιλαμβάνεται τι έχει να ακούσει ο συμπαθέστατος δικηγόρος για αμαρτίες άλλον; Κουράγιο φίλε και …περαστικά !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ιδιαίτερα μαθήματα στο παγοδρόμιο της Ονειρούπολης θα παραδώσει ανήμερα Χριστουγέννων ο τέως υφυπουργός Χρήστος Αηδόνης. Πληροφορηθήκαμε ότι στα νιάτα του υπήρξε βιρτουόζος του καλλιτεχνικού πατινάζ. Στο πάγο έμαθε να κάνει κωλοτούμπες και πλασαρίσματα για αυτό αντέχει ! Δεν ξέρω εάν αυτή τη φορά αντέξει ο πάγος !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Έντονες οι πολιτικές ζυμώσεις στο πολιτικό στέκι του Γιώργου Παντελίδη (παραπλεύρως της Εμπορικής Τραπέζης). Να είστε σίγουροι ότι ο επόμενος δήμαρχος Δράμας από εκεί θα χειροτονηθεί !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ένθερμος υποστηρικτής αλλά και δεκανίκι του Γρηγόρη Παπαεμμανούλ παραμένει ο Ανδρέας Χαραλαμπίδης ! Να δούμε μέχρι πότε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μαύρο σε αυτούς που έφτασαν τον τόπο εδώ και κατέστρεψαν τις ζωές μας. Κυνηγήστε του παντού και μαυρίστε τους στις εκλογές ! Μη φάτε από το κλαψιάρικο «…ε και τι να ψηφίσεις;» που λανσάρουν !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Από λάθος δόθηκε κασκόλ της Δόξα στο δήμαρχο Σμύρνης. Του Παναθηναϊκού ήθελαν να δώσουν αλλά μπερδευτηκαν !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δήλωση της περιόδου αυτή του Ανέστη Τερζή… Είπε πως θα μπορούσε να συμμετέχει σε δημοτικό ψηφοδέλτιο ακόμη και εάν στηρίζεται από τη Νέα Δημοκρατία ! Η δήλωση αυτή έγινε και μετά αποφασίστηκε η συγκυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ και τον ΛΑΟΣ. Αμ τι νομίζατε; Μπρίκια κολλάει ο σύντροφος !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ποιος είναι ο χειρότερος εφιάλτης του Κυριάκου Χαρακίδη; Δεν ξέρετε και θέλετε να μάθετε; Λοιπόν η συνεργασία της Νέας Εποχής με την παράταξη του Κώστα Σούτου που φήμες λένε πως ετοιμάζεται ! Το θέμα είναι εάν τότε ο αγαπητός Κυριάκος θα κατέλθει στις εκλογές !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Εάν ευδοκιμήσει το φιλόδοξο αυτό σχέδιο είναι πολύ πιθανόν να ευδοκιμήσει και η σκέψη που φίλοι του Χαρακίδη άρχισαν ήδη να πλασάρουν στην πολιτική πιάτσα και αυτό λέει πως Κυριάκος σκέφτεται το ενδεχόμενο να κατέβει στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ !!! Σου λέει ο Κυριάκος, εάν γίνει η σύμπραξη δεν έχω μέλλον πολιτικό… εάν κατέβω για βουλευτής μπορώ να κερδίσω τον Αηδόνη και τη Κεφαλίδου… Για να δούμε τι θα δούμε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μπορεί η Δράμα να υστερεί σε όλους σχεδόν τους τομείς ενδοπεριφερειακά, όμως εμείς έχουμε ερωτευμένο Αντιπεριφερειάρχη ! Το χρήμα (για τους άλλους νομούς) και ο έρωτας (για εμάς) …δεν κρύβονται !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τρέχει και δεν φτάνει να δικαιολογήσει αυτά που έκαναν τα στελέχη της κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ η Χαρούλα Κεφαλίδου. Και τι να πει η κοπέλα; Εμείς της προτείνουμε να μιλήσει για τον εαυτό της και μόνο.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σε πλήρη λειτουργία η ΜΕΘ του Νοσοκομείου Δράμας. Με δύο εντατικολόγους, με άρτια εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό, με πλήρη υλικοφαρμακευτική υποστήριξη, αποτελεί πραγματικό κόσμημα για την περιφερειακή ενότητά μας. Και μετά ξυπνήσαμε ! Δυστυχώς η ΜΕΘ παρά τις άοκνες προσωπικές ενέργειες του πρώην υφυπουργού υγείας (κυλικείων δηλαδή) έκλεισε με υπογραφή του ιδίου. Άλλη μία σημαντική επιτυχία …κατόπιν ενεργειών του !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αυτό που ζούμε στην Δράμα είναι απίστευτο και όμως πραγματικό... Ο Νομός χάνει Στρατόπεδα, ΤΕΙ, Υπηρεσίες, υποβαθμίζεται ο ΟΣΕ, κινδυνεύει το Τελωνείο, κλείνουν τα 2 Ειρηνοδικεία σε Κ. Νευροκόπι, Προσοτσάνη αλλά ...καμία αντίδραση, καμία διαμαρτυρία. Σσσσσσσσσσσσ ...σιγά η πατρίδα κοιμάται.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Οι τοπικοί φορείς τι κάνουν; Με τι ακριβώς ασχολούνται; Βγάζουν ψηφίσματα και δελτία τύπου, όπου εκφράζουν την αγανάκτησή τους και ζητούν να μην συνεχισθεί αυτή η πολιτική. Τελευταία είδαμε και κάτι άλλο... Κάποιοι φορείς κύρια στην Αυτοδιοίκηση, δηλώνουν αναρμόδιοι. Μήπως πετάνε αετό; «Πετάνε» από πάνω τους τις ευθύνες, λες και είναι ψείρες.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αυτό το θέατρο του παραλόγου ποτέ δεν το κατάλαβα. Όταν είναι στην αντιπολίτευση τάζουν λαγούς με πετραχήλια και με το που αναλαμβάνουν ξεχνούν όλες τις υποσχέσεις τους.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Έτσι θα λειτουργούν οι φορείς; Θα μετράμε τις απώλειες και ταυτόχρονα θα μαλώνουμε για το ποιοι ευθύνονται; Όμως η ουσία είναι ότι ΧΑΣΑΜΕ ΠΟΛΛΑ. Και φυσικά αυτά που χάσαμε και έφυγαν δεν πρόκειται να επανέλθουν
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Όποιοι θεωρούν την Δράμα σάκο του μποξ, καλό είναι να αντιληφθούν ότι οι Δραμινοί δεν είναι κορόιδα.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σφαγή για τις θέσεις στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Οι θέσεις είναι πέντε και οι ενδιαφερόμενοι τουλάχιστον δέκα. Ο Τζίμας, ο Κυριαζίδης, ο Παπαδόπουλος, ο Δαϊλάκης, ο Μαργαρίτης, ο Καραβάς, ο Πατακάκης, ο Κόντος, ο Παπαθεοδώρου, η Νταϊλάκη, η Τσέπελη. Αντίθετα στο ΠΑΣΟΚ δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Παίζεται εάν το συμπληρώσουν !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Βγήκε μπροστά και ο Μαμσάκος. Θέλει και αυτός να γίνει δήμαρχος. Μετά την μεγαλόψυχη αποχώρησή του από την διεκδίκηση θέσης στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. ελέω Θωμά. Χριστόδουλε και εάν ο Θωμάς μετανιώσει και ξανά ξαναθέλει να γίνει δήμαρχος;
(1 σχόλιο)  Σχολιάστε

ΚΟΥΪΖ: Αν είχε παραμείνει άλλους 18 μήνες στην κυβέρνηση πόσα ακόμη κεκτημένα θα έχανε ο νομός. Όποιος ανακαλύψει σε ποιόν αναφερόμαστε …κερδίζει ένα ποδήλατο …χωρίς σέλα ! Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες για αντιδήμαρχος προαλείφετε ο εκ Καλλιφύτου ορμώμενος και Γραμματέας της Δημοτικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ (δεν υπάρχει αλλά αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο) Γρηγόρης Παπαδόπουλος. Θα καταλάβει την θέσει αναπληρωτή δημάρχου που έχει φίλτατος και συμπαθέστατος (κάτι που είναι κοινός αποδεκτό) Μιχάλης Μλεκάνης ! Παρακαλούμε να μην ξεχάστε να μας καλέσετε στην τελετή παράδοσης παραλαβής !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Γιώργος Σαβρίδης… όπως λέμε Κόναν ο Βάρβατος ή παγοθραυστικό. Αν άνθρωπος που κάνει μια χαψιά τον Όθωνα Μουρμούρη για κολατσιό ! Επιτέλους το Εργατικό Κέντρο σε αντίθεση με τα περασμένα χρόνια απέκτησε φωνή και μάλιστα δυνατή η οποία υπερασπίζεται τα δίκαια των εργαζομένων και δεν κάνει απλά και μόνο δημόσιες σχέσεις για πολιτικούς παραγοντίσκους ! Γιώργο, προχώρα οι αγνοί και ταλαιπωρημένοι εργαζόμενοι είναι μαζί σου !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Φαινόμενα τα οποία είδαμε και στο παρελθόν ξαναβιώνουν αυτή τη φορά από την παράταξη Χαρακίδη. Απαγορευτικό έχει εκδοθεί, από τον αντ΄ αυτού, σε όλα τα μέλη της Πόλη+Ζωή που προτρέπει και διατάσει να μην αποδέχονται ποτέ και για κανένα λόγο πρόσκληση σε συνέντευξη του τηλεοπτικού σταθμού Star. Ιδιαίτερα όταν στο πανελ βρίσκεται ο Ανέστης Τερζής (ο επονομαζόμενος και Χαρακιδοφάγος) οι σειρήνες ηχούν επί 24ώρου !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ακούραστος, χειμαρρώδεις, αγωνιστικός και προσεγγίσιμος όπως πάντα συνεχίζει τον δίκαιο αγώνα του (είναι το σλόγκαν του) ο Δημήτρης Κυριαζίδης. Είναι ο άνθρωπος που έχει γυρίσει τα περισσότερα σπίτια του νομού. Πιάνει χέρια, δεν υπόσχεται σαχλαμάρες και εμπνέει εμπιστοσύνη. Τέτοιους ανθρώπους έχει ανάγκη ο νομός !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Είμαι πολύ περίεργος να ακούσω τα επιχειρήματα των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές ! Τί θα μας πουν για να τους ψηφίσουμε άραγε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δαϊλάκης Σταύρος και Φλώρος Κωνσταντίνου ήταν ανάμεσα στους διεκδικητές των αναδρομικών από τους πρώην βουλευτές ! 250 χιλιάδες ευρώ περίπου ζητούσε ο καθένας. Ο Σταύρος ξέρουμε που θα τα χαλούσε... ψάχνουμε τι θα τα έκανε ο Μάκης ! Όποιος γνωρίζει παρακαλούμε να μας ενημερώσει !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αρνήθηκε η δημοτική αρχή Χαρακίδη να δώσει στους οικονομικά τακτοποιημένους ραδιοφωνικούς σταθμούς τη λίστα αυτών που οφείλουν διαχρονικά χωρίς να υπόκεινται σε οποιεσδήποτε νομικές κυρώσεις, σε ότι αφορά την μίσθωση χώρου στο Κορύλοβο, επικαλούμενη προσωπικά δεδομένα. Βέβαια η δημοτική αρχή φάσκει και αντιφάσκει κατά το πώς την βολεύει. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η ίδια δημοτική αρχή έδωσε στη δημοσιότητα λίστα με τους προμηθευτές των εκδηλώσεων των «Ελευθερίων» του 2010. Μάθαμε πως οι ραδιοφωνικές επιχειρήσεις που ήταν συνεπείς δεν πρόκειται να ξαναπληρώσουν το μίσθωμα αφού καλοπληρωτής και μπαταχτσής μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σίγουρος πως θα συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας δηλώνει ο Αργύρης Πατακάκης. Οργανώνει το γραφείο του κάνει επαφές τόσο σε επίπεδο κομματικό στην Αθήνα όσο και σε τοπικό. Αργύρη, πρόσεχε να μην σου την κάνουν και πάλι !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ουσιαστικός, σοβαρός και με εύστοχες εισηγήσεις και τοποθετήσεις εμφανίζεται πάντοτε στο δημοτικό συμβούλιο, ο επικεφαλής της παράταξης «Μαζί για τη Δράμα», Κώστας Σούτος. Αποδεικνύει πάντοτε ότι αποτελεί κεφάλαιο για το δήμο αλλά και όλους τους δραμινούς. Ξέρει να τιμά την εμπιστοσύνη των δημοτών στο πρόσωπό του καθώς και την προσωπική του διαδρομή !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Καθημερινός φωτογράφος της Ονειρούπολης ο Σπύρος Λάτσας. Ρε πως αλλάζουν οι καιροί… Θυμάσαι Σπυράκο που έκανες άνω-κάτω τον τόπο για το αν έχει το τρενάκι της Ονειρούπολης άδεια κυκλοφορίας και τόσο, μα τόσα άλλα. Άντε τράβα τώρα μία φωτογραφία !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Συνεχείς και πολύ εποικοδομητικές είναι οι συνεδριάσεις της παράταξης «Μαζί για τη Δράμα». Τα μέλη της εργάζονται με συνέπεια και μεθοδικότητα και παράγουν πολιτικές προτάσεις που αναγνωρίζονται και γίνονται σημείο αναφορά από όλους. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η πλειοψηφία των μελών της είναι πρόσωπα επιστημονικά και επαγγελματικά καταξιωμένα στην κοινωνία της Δράμας, χωρίς φανφάρες και ρεβανσισμούς !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σάββα συναισθηματικέ, πως πήγε η Ονειρούπολη αυτή την εβδομάδα. Έπεσε δάκρυ;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σε άνθρωπο των ειδικών αποστολών (κάνει τσατάλια τα νεύρα του Μλεκάνη) έχει αναδειχθεί το στέλεχος της παράταξης Σούτου, Γιώργος Αννάογλου. Άλλωστε η Καλλίφυτος έχει μεγάλη παράδοση στην ανάδειξη ανθρώπων που έχουν ασχοληθεί με τα κοινά σε κάθε επίπεδο. Ενώ από την Τσουμαγιά ελάχιστη ! Δυστυχώς οι δραμινοί συνεχίζουν τα λάθη …και τα πληρώνουν !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Απόλυτα δημοκρατική η λειτουργία της παράταξης «Πόλη+Ζωή» στο δημοτικό συμβούλιο. Από τους 20 συμβούλους τοποθετούνται μόνο οι τρεις. Οι υπόλοιποι βρίσκονται σε ένα ιδιότυπο καθεστώς φίμωσης παρά την επιστημονική κατάρτιση και την εμπειρία ορισμένων, γεγονός που δημιουργεί τεράστια εντύπωση στους υποστηρικτές της παράταξης ! Τέτοιος παραγκωνισμός και αντιδημοκρατική λειτουργία δεν υπήρξε ούτε σε ολοκληρωτικά καθεστώτα ! Τελικά το ΠΑΣΟΚ πρέπει να αισθάνεται ιδιαίτερα δικαιωμένο για την στήριξή του σε αυτή την παράταξη ! Και μη χειρότερα ! Θα έρθει βέβαια το πλήρωμα του χρόνου, που κάποιοι πολύ συγκεκριμένοι θα πρέπει να απολογηθούν !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τρεις ημέρες έκανε συνέλθει ο αντιδήμαρχος Παύλος Ζαχαριάδης μετά την τηλεοπτική του εμφάνιση σε πάνελ με τον Ανέστη Τερζή. Παρά την εμφανή και έντονη αλαζόνα και προκλητική του συμπεριφορά απέναντι στον συνομιλητή του εκτέθηκε σε πολλές των περιπτώσεων και απέδειξε ότι έχει πολλά να μάθει ακόμη. Βέβαια με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις ! Και ο δάσκαλος της παράταξης είναι ένας !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μέχρι και σουβλάκια έψησε ο Θωμάς Μαργαρίτης στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Εργατικό Κέντρο στην πλατεία για τους εργάτες και τους ανέργους ! Αν νομίζεις Θωμά, εν έτη 2011 πως έτσι κερδίζονται οι ψήφοι είσαι βαθιά νυχτωμένος !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σε λίγες ημέρες θα φέρει στον κόσμο –και τι κόσμο- η εγκυμονούσα Χαρούλα Κεφαλίδου το πρώτο της παιδί. Με το καλό και να χαίρει άκρας υγείας !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Εκδήλωση του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων (ΣΗΠΕ) και της εφημερίδας «Χρονικά της Δράμας» «Δημοσιογραφία στα χρόνια της κρίσης» «Δημοσιογραφία στα χρόνια της κρίσης» ήταν ο τίτλος της εκδήλωσης που διοργάνωσε το περασμένο Σάββατο στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Δράμας, ο Σύνδεσμος Ημερήσιων Περιφερειακών Εφημερίδων (ΣΗΠΕ) και η εφημερίδα «Χρονικά της Δράμας», μετά από πρωτοβουλία φίλων του Νίκου Σιμόπουλου. Επίσημοι προσκεκλημένοι και ομιλητές ήταν ο Χρήστος Ζέρβας, δημοσιογράφος της εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ο οποίος και αναφέρθηκε στην ελευθεροτυπία στην εποχή της κρίσης. Ο Χρήστος Ζέρβας ανέλυσε με σαφήνεια τα δημοσιογραφικά ευρωπαϊκά δεδομένα και την προσαρμογή τους στο Ελληνικό σκηνικό. Ανέφερε ότι το πρόβλημα επιβίωσης των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο χώρο της ενημέρωσης και του έντυπου τύπου αποτελούν μείζον πολιτικό θέμα και η αδράνεια της πολιτείας στην στήριξη τους θέμα έλλειψης δημοκρατίας. Ο Περικλής Πολίτης, Επίκουρος Καθηγητής τμήματος Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του Α.Π.Θ. αναφέρθηκε στον τοπικό τύπο, την τεχνολογία και τις αγορές. Ειδικότερα αναφέρθηκε στο μέλλον του τοπικού τύπου στην Ευρώπη και την ενσωμάτωση του στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ελληνικής κοινότητας. Επίσης ανέπτυξε τις κατευθύνσεις- επιλογές, όπως διαμορφώνονται σήμερα, σχετικά με τα επόμενα βήματα των τοπικών εφημερίδων, στρέφοντας το βλέμμα στις νέες τεχνολογίες. Τρίτος και τελευταίος ομιλητής ήταν Στράτος Κερσανίδης, κριτικός κινηματογράφου, από την εφημερίδα ΕΠΟΧΗ ο οποίος και αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα της εναλλακτικής πληροφόρησης στα χρόνια της κρίσης. Συγκεκριμένα ο Στράτος Κερσανίδης, αναφέρθηκε στις πρωτότυπες ιδέες κάλυψης δημοσιογραφικών θεμάτων, κάνοντας παράλληλα μια διαδρομή στα διεθνή κανάλια και τις νεότερες τάσεις.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ιδιαίτερη ικανοποίηση προκάλεσε στον ανδρικό πληθυσμό η εκδήλωση ενδιαφέροντος της Νικολέτας Τσέπελη να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Τα υπόλοιπα που ήθελα να γράψω… λογοκρίθηκαν ! Το σίγουρο είναι πως προτιμάμε να βλέπουμε την Νικολέτα παρά τα σιτεμένα παλικάρια μας !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ιδιαίτερα προβληματισμένος φέρεται τον τελευταίο καιρό ο Κώστα Σούτος. Η αυξανόμενη παρακμιακή εικόνα που εμφανίζει η Δράμα σε συνδυασμό με την άκρως αλαζονική συμπεριφορά των διοικούντων στον Δήμο Δράμας τον έχει εξοργίσει έντονα. Η ειδική σχέση του Κώστα Σούτου με αρχές όπως εντιμότητα, καθαρότητα και ειλικρίνεια τον οδηγεί σε ευθεία αντιπαράθεση με το επιτελείο του 3ου ορόφου. Κάποιοι στη Δράμα γνωρίζουν και τη άλλη πλευρά του κ. Σούτου. Καιρός να την γνωρίσουν και οι όψιμοι Δραμινοί.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Χωρίς αναπτήρες σκέφτεται να κατέβει αυτή τη φορά ο Σταύρος Παπαδόπουλος. Λέτε να τον χτύπησε και αυτόν η κρίση;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Χωρίς αναπτήρες σκέφτεται να κατέβει αυτή τη φορά ο Σταύρος Παπαδόπουλος. Λέτε να τον χτύπησε και αυτόν η κρίση;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σε γνωστό στέκι της πόλης ωρυόταν προσφάτως γνωστός ηλεκτρολόγος της Δράμας. Μα είναι δυνατόν οι αναθέσεις του Κυριάκου Χαρακίδη σε συγκεκριμένο ηλεκτρολόγο να έχουν ξεπεράσει κάθε όριο; Μελετώντας κανείς τις αναθέσεις του Δήμου Δράμας για ηλεκτρολογικά έργα, αποκομίζει την εντύπωση ότι ένας μόνο ηλεκτρολόγος υπάρχει στη Δράμα. Αυτός που εργάζεται και στην υπό ανέγερση οικία ειδικού συνεργάτη του κ. Δημάρχου μας…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τον μεταπτυχιακό του τίτλο, σύμφωνα με το βιογραφικό του, προτίθεται να καταθέσει ο κ. Δήμαρχος μας. Ειδικές υπηρεσίες του «βιβλίου Γκίνες» διερευνούν το φαινόμενο. Μεταπτυχιακό χωρίς πτυχίο !!! Όταν στην σημερινή Δράμα χιλιάδες νέα παιδιά κρεμούν τα πτυχία τους στον τοίχο, παίρνουν το δρόμο της μετανάστευσης ή κλαίνε απλά την μοίρα τους.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Και ξαφνικά η Δημοτική Αρχή παρουσίασε στις 7.12.2011 νομική γνωμάτευση της κ. Μπανά (νομική σύμβουλος του Δήμου Δράμας) για τα παλαιά χρέη ΔΕΝΑΔ και ΔΕΚΠΟΤΑ. Που καταλήγει η νομική γνωμάτευση; Η νέα ΔΕΚΠΟΤΑ, ως δημοτική κοινωφελής επιχείρηση προερχόμενη από συγχώνευση δύο πρώην δημοτικών κοινωφελών επιχειρήσεων μπορεί και οφείλει να πληρώσει τις παλαιές οφειλές. Επανειλημμένα μέχρι τώρα ο Χαρακίδης και οι Αντιδήμαρχοι, τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο, όσο και δημοσίως, ψευδώς υποστήριζαν ότι με βάση τις απόψεις των νομικών υπηρεσιών, ο Δήμος δεν μπορεί να πληρώσει τις παλαιές οφειλές. Το πράγμα όμως ξεπέρασε κάθε όριο. Οι δραμινοί προμηθευτές δεδομένης της οικονομικής κρίσης είναι εξαγριωμένοι. Δεν έχουν πλέον υπομονή. Ιδιαίτερα τώρα που αντιλαμβάνονται τα πολιτικά παιχνίδια Χαρακίδη πίσω από την πλάτη τους.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Οι ΔΕΚΠΟΤΑ μπορεί να πληρώσει τις παλιές υποσχρεώσεις αλλά ο Χαρακίδης δεν το θέλει… οδηγώντας τους επαγγελματίες στην ανέχεια ! Μπορεί να το απολαμβάνει κιόλας !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η παρακμιακή εικόνα της Δράμας ξεπέρασε κάθε όριο. Έφεραν τον Δήμαρχο Σμύρνης στην Ονειρούπολη και φωτογραφήθηκαν μαζί του οι Χαρακίδης, Ζαχαριάδης και Γρηγορίου, σαν να συμμετείχαν σε λαϊκή πανήγυρη. Πως μπορεί να μας πάρει μετά κανείς στα σοβαρά; Όχι τίποτα άλλο, αλλά έλειψε από το ιστορικό κάδρο ο Μιχάλης Μλεκάνης. Οι συνέπειες δεδομένες.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μετά την κοινή φωτογράφιση, στην Ονειρούπολη, Χαρακίδη και Γεωργιάδη με τον κ. Παναγιωτόπουλο (σεφ μαγειρικής) οι προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής για προώθηση των τοπικών προϊόντων αποδίδουν καρπούς. Η επόμενη φωτογράφιση θα γίνει είτε με τον Φλωρινιώτη, είτε με την Ανίτα Πάνια.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αποχώρησε, προφανώς λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, ο κ. Γρηγορίου από την συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για την τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΥΑΔ. Στο συμβούλιο μεταξύ άλλων συζητήθηκαν οι «διαρροές» του νερού. Δηλαδή το νερό που καταναλώνεται χωρίς ρολόγια και τιμολογήσεις…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σε Αχίλλειο πτέρνα τείνει να εξελιχθεί η ΔΕΚΠΟΤΑ για την Δημοτική Αρχή. Μετά την δις απόρριψη του διετούς προγράμματος της από το Ελεγκτικό συνέδριο, τα σούρτα-φέρτα με τα εξοφλημένα και επί πιστώσει τιμολόγια κάνουν πασαρέλα. Μήπως πρέπει να πάρει το λόγο κάποια κρατική αρχή; Πάντως έχουν γνώσιν οι φύλακες…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πρωτοφανές. Δάσκαλος εισηγήθηκε το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Δράμας ! Τσατάλια τα νεύρα των δημοτικών συμβούλων της συμπολίτευσης, που είναι τεχνικοί επιστήμονες. Δεν είναι τίποτα άλλο, αλλά το δούλεμα που τρώνε από συναδέλφους τους πάει σύννεφο. Τελικά είναι λίγοι μπροστά στην εκ Τζουμαγιάς ορμώμενο δάσκαλο.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Έμμισθοι αντιδήμαρχοι, αντιπρόεδροι δημοτικών επιχειρήσεων και Νομικών Προσώπων. Όλοι βολεύτηκαν. Κάθε μήνα πέφτει ο μισθός, επονομαζόμενος και αντιμισθία ή αποζημίωση. Τελικά επιχειρείν και πολιτεύεσθαι παίρνει σάρκα και οστά. Μεγάλε Χαρακίδη…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πως είναι δυνατόν να είσαι πετυχημένος επιχειρηματίας, με περισσότερες της μια δραστηριότητας και να ασκείς το λειτούργημα του αντιδημάρχου σε τουλάχιστον οχτάωρη βάση, είναι όντως ερώτημα. Η απάντηση στις αντιδημαρχίες του Δήμου Δράμας. Άντε και στους ειδικούς συνεργάτες. Πλην των πρώην ανέργων στις ημέτερες επιχειρήσεις…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το ακούσαμε και αυτό σε δικαστήριο μάλιστα από τον ίδιο τον δικηγόρο του. Είναι του δημοτικού, δεν ξέρει γράμματα …μιλούσε για δήμαρχο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Λαλίστατος και κουραστικός συνάμα στις εισηγήσεις του ο δημοτικός σύμβουλος Γρηγόρης Παπαδόπουλος ! Έχει να λάβει το λόγο από την Ισπανική υποχώρηση των δημοκρατικών δυνάμεων ! Έχει ξεπεράσει ακόμη και τον σύντροφο Φώτη Νικολαίδη. Όχι ότι σας έχουν να κουβαλάτε νερό …απλή σύμπτωση είναι !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ακούραστος συνεργάτης στο μακρύ δρόμο (κάτι σαν το μακρύ ζεϊμπέκικο) του Θωμά Μαργαρίτη, ο Τάσος Χατζηγιάννης. Πάντα δίπλα του σαν μικρό βαλιτσάκι τον μπάζει και τον βγάζει σε πολλά σπίτια ! Θωμά, αυτή η αδυναμία σου στους κοντούς, πως προέκυψε;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Την περίοδο αυτή ο Μάριος με τον Σπύρο τα πηγαίνουν καλά. Περιμένουμε την στιγμή που θα ξανασκοτωθούν !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σε αναζήτηση image maker, να ΄ούμ, βρίσκεται ο Χριστόδουλος Μαμσάκος, προκειμένου, να ΄ούμ, να ξεπεράσει την τοπική αργκό που χρησιμοποιεί στον λόγο του. Χριστόδουλε, θέλει λίγη δουλειά παραπάνω, να ΄ούμ, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει … άμα λάχει, να ‘ουμ !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τα βραβεία των πολιτικών ψιθύρων για το 2011. Τα Μοσκάρ απονέμονται στις κεφαλές της πολιτικής σκηνής του νομού Δράμας για την ακατάπαυστη προσφορά τους, τον ύψιστο αλτρουισμό και το όραμά τους για μια καλύτερη ζωή...
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μοσκάρ Α’ Ανδρικού ρόλου Απονέμεται στον πρώην υπουργό Χρήστο Αηδόνη για την εξαιρετική ερμηνεία του στην ταινία επιστημονικής φαντασίας «Γήπεδο Δόξης Λαμπρό». Ήθελε να ανάψει φώτα αλλά η ΔΕΗ απεργούσε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μοσκάρ Β’ Ανδρικού ρόλου Απονέμεται στον Δήμαρχο Δράμας Κυριάκο Χαρακίδη για την ερμηνεία του στην ταινία «Δράμα – Άμστερνταμ με δυο παπούτσια πάνινα». Άμστερνταμ δεν γίναμε αλλά παπούτσια πάνινα φορέσαμε με το οικονομικό χάλι που επέφερε η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μοσκάρ Α’ Γυναικείου ρόλου Στην Χαρούλα Κεφαλίδου για την ερμηνεία της στην πολεμική ταινία «το κυνήγι του καλοχαιρέτα». Εάν δεν τον καταφέρεις …θα περιμένουμε το ριμέικ !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μοσκάρ Καλύτερης σκηνοθεσίας Στον Μιχάλη Μλεκάνη για την ταινία «Ασπρο - Μαύρο». Ο σκηνοθέτης αναπαριστά με δεξιοτεχνία την τεχνική του να κάνεις το μαύρο άσπρο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μοσκάρ Καλύτερου διασκευασμένου σεναρίου Απονέμεται στον Χρήστο Αηδόνη. Το σενάριο της πλήρης απραξίας που έπαιξαν κατά το παρελθόν ο Τζίμα, ο Δαϊλάκης, ο Φλώρος, ο Σαατσόγλου… ξαναζωντανεύει με τον σπεσιαλίστα σεναριογράφο και αποδίδεται με εξαιρετική δεξιοτεχνία !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μοσκάρ Καλύτερου πρωτότυπου σεναρίου Απονέμεται στον Κυριάκο Χαρακίδη για την ερμηνεία τους στην ταινία «Εγώ και τα ευρωπαϊκά προγράμματα». Τα ήξερε, τα ήθελα αλλά δεν τα είδαμε και μάλλον δεν θα τα δούμε ...ποτέ !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μοσκάρ Καλύτερου σκηνικού Απονέμεται στον Κυριάκο Γρηγορίου για τη δημιουργία των σκηνικών στην ταινία «Οι εντιμότατη φίλοι μου» σε σκηνοθεσία του Κυριάκου Χαρακίδη.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μοσκάρ Καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας Απονέμεται στον Δημήτρη Κυριαζίδη για την ερμηνεία του στην ταινία «ένας μαϊντανός την ημέρα, τον Τζίμα κάνει… πέρα». Μιλάει και όταν τελειώσει δεν θυμάται κανείς τίποτα γιατί απλά …δεν κατάλαβε τι ήθελε να πει !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μοσκάρ Καλύτερου κοστουμιού Απονέμεται στον Γιάννη Ξανθόπουλο για την ερμηνεία τους στην ταινία «Αρμοδιότα… καμία». Καμία η αρμοδιότητα αλλά τα κοστούμια πολύριγα και πολλά !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μοσκάρ Καλύτερου ντοκυμαντέρ Απονέμεται στον Μαργαρίτη Τζίμα για την ταινία του «Τα έργα και οι ημέρες μου ως δήμαρχος». Το ντοκιμαντέρ που φτιάχτηκε για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι. Παλιά ξινά σταφύλια !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μοσκάρ Καλύτερου μοντάζ Απονέμεται στον Θωμά Μαργαρίτη για την ερμηνεία στην ταινία «η επιστροφή». Η ταινία περιγράφει την ιστορική διαδρομή ενός ηγέτη στο δρόμο προς το πεπρωμένο του που δεν ήταν άλλο από να βγάλει τον τόπο του από το τέλμα.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μοσκάρ Καλύτερου μακιγιάζ Απονέμεται στον Παύλο Ζαχαριάδη για την ερμηνεία του στην ταινία «Τα μυστικά του σωστού ξεφρυδιάσματος». Για να πετύχει το μακιγιάζ πρέπει να έχει προηγηθεί σωστή αποτρίχωση !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μοσκάρ Καλύτερη μουσική επένδυση Απονέμεται στον ειδικό, συναισθηματικό σύμβουλο του Δημάρχου Δράμας, Σάββα Γρηγοριάδη για τις συναισθηματικές μουσικές επιλογές του στην Ταινία «Και το δάκρυ έρεε ποτάμι». Τα χαρτομάντιλά μου σας παρακαλώ… συγκινήθηκα και μόνο που την θυμήθηκα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μοσκάρ Καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων Στον Θωμά Μαργαρίτη για την ταινία του με τίτλο «Το βρώμινο 2010». Η ταινία περιγράφει με εξαιρετικό και διδακτικό τρόπο μια ομάδα παιδιών καθώς παίζουν !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μοσκάρ Καλύτερου τραγουδιού Απονέμεται στο Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ για την ερμηνεία στο μουσικό δράμα «Η πτώση του μέγα συναξαριστή».
(0 σχόλια)  Σχολιάστε