Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

ΘΕΜΑΤΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Εναλλακτική Κοινότητα Πελίτι
 

Το καλαμπόκι που μου άλλαξε τη ζωή

του Παναγιώτη Σαϊνατούδη

Οι πρώτοι ντόπιοι σπόροι που έπιασα… »
(6 σχόλια)

DisplayeD
 

Ένα πολλά υποσχόμενο alternative/Indie Rock συγκρότημα από την πόλη της Δράμας, το οποίο ήδη από την κυκλοφορία του demo «Down Here» (2006) κατόρθωσε να διαμορφώσει τον… »
(0 σχόλια)

Γιάννης Μοχωρίδης
 

- κ. Μοχωρίδη, ποια είναι η σχέση σας με τον χώρο του αυτοκινήτου;

- Θα έλεγα ότι είναι σχέση ζωής. Μια που από τα εφηβικά μου χρόνια… »
(0 σχόλια)

Νάσος Βαγενάς
 

Ο Νάσος Βαγενάς γεννήθηκε στη Δράμα το 1945. Το 1960 εγκαταστάθηκε με την οικογένειά του στην Αθήνα. Σπούδασε φιλολογία στα Πανεπιστήμια Αθηνών (1963-1968), Ρώμης… »
(1 σχόλιο)

Γιώργος Μυλωνάς
 

Ο Γιώργος Μυλωνάς μετά τη συνταξιοδότηση του (Οδοντίατρος), το πέρασμα του από το χώρο της πολιτικής (Δήμαρχος πρώην Δήμου Καλαμπακίου) αφοσιώθηκε… »
(0 σχόλια)

Ολυμπιακή Ακαδημία Χειροσφαίρισης Δράμας
 

Η Ολυμπιακή Ακαδημία Δράμας ιδρύθηκε το 1997 αλλά ένα χρόνο μετά διέκοψε τις αθλητικές της δραστηριότητες για να ανακάμψει το 1999, από ανθρώπους που αγαπούν το… »
(1 σχόλιο)

Στεφανία Ρίζου
 

Γεννημένη στην Αθήνα, κόρη του Δραμινού δημοσιογράφου Νίκου Ρίζου, η Στεφανία Ρίζου μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον όπου επικρατούσαν το πιάνο και τα γαλλικά.… »
(0 σχόλια)

Κωνσταντίνος Λαμπράκης
 

Σε μια χώρα όπως η Ελλάδα, όπου ο Ήλιος μάς χαρίζει απλόχερα τις ακτίνες του, είναι οικολογική αμαρτία να μην αξιοποιούμε όσο γίνεται το ενεργειακό όφελος… »
(3 σχόλια)

Αυχενικό σύνδρομο
 

Αν και ο όρος αυχενικό σύνδρομο αμφισβητείται από τη σύγχρονη βιβλιογραφία, ως αυχενικό σύνδρομο θεωρούμε μια σειρά διαφορετικών κλινικών σημείων και… »
(0 σχόλια)

Τι μου αρέσει τώρα με την κρίση
 

Μ΄ αρέσει που όταν λέω για αύξηση στο αφεντικό μου δε με αγριοκοιτάζει αλλά σκάει στα γέλια. Άσε που έδιωξε κανα δυο που δε μου άρεσε η μούρη τους.  »
(0 σχόλια)