Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πως αλλάζουν οι καιροί… η ΝΔ έχει (είχε) πρόβλημα στην επιλογή υποψηφίων βουλευτών. 13άρι και τζακ ποτ σε αυτές τις εκλογές αλλά οι κακές γλώσσες λένε ότι στις επόμενες, όποτε και αν γίνουν αυτές, θα τους ψάχνουν με το μεγεθυντικό φακό.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στο ΠΑΣΟΚ τα πράγματα είναι διαφορετικά. Αδιαφορία, παγωμάρα και πολλοί ευνοημένοι σύντροφοι είναι άφαντοι ! Το σκηνικό αυτό δεν αναμένεται να αλλάξει ούτε σε ενδεχόμενο νέας εκλογικής αναμέτρησης.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το χρονικό διάστημα του προεκλογικού αγώνα είναι περιορισμένο και οι υποψήφιοι βουλευτές «εξόπλισαν» τα γραφεία τους με δημοσιογράφους, που λίγο ως πολύ έχουν μια σχετική εμπειρία. Οι εποχές είναι δύσκολες, τα οικονομικά περιορισμένα και ως γνωστόν οι τοπικοί δημοσιογράφοι με χαμηλό κόστος αν χρειαστεί ξέρουν να κάνουν και τη βρώμικη δουλειά. Ορισμένοι κάνανε επιλογές εξαιρετικές… άλλοι και άλλες όμως, δέσανε τον γάιδαρο στο μαρούλι…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Θυμάστε ίσως ότι πριν από μερικούς μήνες ο Δημήτρης Κυριαζίδης ήταν στα «κάγκελα» με φωνές, ένταση και καυγάδες. Αγνώριστος το τελευταίο διάστημα και προσεγγίζει όλα τα θέματα με απόλυτη ηρεμία. Φυσικά γνωρίζετε ότι την σκυτάλη των καυγάδων την πήραν άλλοι «σύντροφοί» του.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Φυσικά όπως καταλάβατε είναι φωτογραφία αρχείου ! Τέτοιο στιγμιότυπο δεν μπορούμε να το αποτυπώσουμε ούτε με μοντάζ ! Το Love Story αυτό πάντως είχε πολύ σιρόπι !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Παλιά καραβάνα ο Θόδωρος Αθανασιάδη και ξέρει καλά το πολιτικό παιχνίδι. Στις δημοτικές εκλογές του 2010 δεν κατάφερε να αποσπάσει το χρίσμα της ΝΔ και λειτουργεί τώρα μεθοδικά χωρίς να παρασύρεται από τις πικρίες του. Κατέθεσε αίτηση για υποψήφιος βουλευτής (χωρίς να το κυνηγήσει και ιδιαίτερα) και σε ένα ρεσιτάλ κομματικής νομιμοφροσύνης έβαλε σοβαρή υποθήκη για τις επόμενες δημοτικές εκλογές. Αααααααα… μην ξεχνάτε ότι και στενά συγγενικό πρόσωπο του εκλεκτού της ΝΔ στο Δήμο Προσοτσάνης, είναι σύμφωνα με πληροφορίες στέλεχος του Καμμένου.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σε κατάσταση λιποθυμίας ήταν τρεις μέρες ο Αηδόνης, με το που άκουσε πως αν χρειαστεί θα επιταχτεί στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, ο Σπύρος Κοτρίδης !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κρίμα Σάββα (συναισθηματικέ), τόσα πανεπιστήμια, τόσες σπουδές για να γίνεις …Πασχάλης του Χαρακίδη… δεν το περίμενα από εσένα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο δημοσιογράφος Θανάσης Παπαδημητρίου εκπροσωπώντας το «Άρμα πολιτών» θα είναι υποψήφιος με το κόμμα του Πάνου Καμμένου στη Δράμα. Όλα μέχρις στιγμής ακούγονται φυσιολογικά… αλλά όσοι γνωρίζουν την ιδεολογική φιλοσοφία και διαδρομή του Θανάση, έπεσαν από τα σύννεφα. Το σίγουρο είναι αν κάποιος του το έλεγε (έστω και ως αστείο) πριν από δύο χρόνια, ακόμα θα τον κυνηγούσε. Τα επιχειρήματα βέβαια του συναδέλφου σήμερα, έχουν βάση. Ο κοινός αγώνας ενάντια στο κατοχικό μνημόνιο τους ενώνει. Καλή επιτυχία φίλε Θανάση…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Και μην ξεχνάτε πως και σε αυτές τις εκλογές, εμείς στο ΠΑΣΟΚ πάμε για δύο έδρες !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μέχρι και την επίσημη ανακοίνωση των υποψήφιων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ ο γραμματέας Σπύρος Κοτρίδης είχε άγχος, φορούσε φόρμες και έτρεχε, έτρεχε, έτρεχε, έτρεχε, έτρεχε, έτρεχε… στον Κορύλοβο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η λαϊκή (παζάρι) της Δράμας έχει πλέον το δικό της φολκλόρ. Κάθε Πέμπτη οι υποψήφιοι μας, «σκοτώνονται» για μια χειραψία. Προσφάτως όμως μια Πέμπτη ο Τζίμας και ο Πατακάκης σκοτώθηκαν κανονικά… Ο ένας περπατούσε με βήμα γοργό μπροστά και ο άλλος από πίσω ακολουθούσε και ζητούσε «διάλογο» σε άπταιστα Γαλλικά !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Είναι γεγονός και μάλιστα δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση. Επικεφαλής πολιτικής νεολαίας και πρωτοκλασάτο στέλεχος της ίδιας παράταξης βρέθηκαν μετά από δημόσιο καυγά, στο αστυνομικό τμήμα με τον έναν να κατηγορεί τον άλλον. Στο τέλος θυμήθηκαν αυτά που τους ενώνουν και «ξέχασαν αυτά που τους χωρίζουν. Πάλι καλά που δεν τραγουδούσαν αγκαλιά και το γνωστό άσμα… κοίτα Μιχάλη μου, κοίτα το χάλι μου…!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πραγματικά εντυπωσιακή από πλευράς προσέλευσης κόσμου ήταν η συγκέντρωση του Θωμά Μαργαρίτη στο γήπεδο «Κραχτίδη». Εντυπωσιακές βέβαια ήταν και ορισμένες υπερβολές που έπεσαν στην αντίληψή μας. Εντάξει, εντάξει υπερβολικά είναι και τα σχόλια, ότι ο Θωμάς όποιον συναντούσε στον Δρόμο ή όποιον συγχωρεμένο θυμόταν, έπαιρνε τηλέφωνο στο γραφείο του για να του ετοιμάσουν έναν έπαινο και μια πλακέτα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αναπνοή δεν προλαβαίνει να πάρει ο Ηρακλής Χατζηθεοδωρίδης που ήταν ίσως ο πρώτος που δήλωσε ότι στηρίζει τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» και τώρα έχει αναλάβει βαρύ φορτίο. Δεν του φτάνουν τα δικά του έχει και τα οργανωτικά του νέου κόμματος. Τώρα κατάλαβε ότι οι εκλογές στο Δήμο Δράμας ήταν παιδική χαρά. Οι πληροφορίες ότι στο διαδίκτυο εμφανίστηκε το όνομα του με την ιδιότητα του «πρώην Δημάρχου Δράμας» μπορεί να ισχύει αλλά σε καμία περίπτωση η ευθύνη δεν βαρύνει τον ίδιο…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δεν τους έκανε στο ΠΑΣΟΚ ο Κώστας Γκαρέλας ! Είχαν καλύτερους; Σίγουρα είχαν στελέχη με πιο πράσινο αίμα ! Κατά την άποψή μας η απόρριψή του είναι αποτέλεσμα σκοτεινών παρεμβάσεων που σίγουρα δεν είχαν στόχο την ενδυνάμωση του ψηφοδελτίου. Ο Κώστας πρέσβευε με την παρουσία του το νέο, το διαφορετικό, αλλά μάλλον για το τοπικό ΠΑΣΟΚ άλλα παίζουν σημαντικότερο ρόλο.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Κώστας Γκαρέλας δήλωσε πως με την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ήθελε να αναπτύξει και να κάνει γνωστές τις απόψεις του για τη Δράμα και την Ελλάδα, χωρίς να είναι μέλος του κόμματος, χωρίς εξαρτήσεις και φυσικά χωρίς να είναι μεταφορέας του κομματικού λόγου. Τώρα ακούμε τις σκέψεις του μέσα από την Δημοκρατική Συμμαχία, της Ντόρας Μπακογιάννη, όπου συμμετέχει και στον ψηφοδέλτιο.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Θα μας τρελάνουν εντελώς στο ΠΑΣΟΚ, δεν μας έχει, που δεν μας έχει μείνει πολύ μυαλό λόγω κακής σίτισης ωστόσο αυτοί ενώ είχαν υποψήφιο που περίμενε δέκα μέρες την ανακοίνωσή του, αυτοί έψαχναν ψήλους στα άχυρα ! Και τελικά βρήκαν …ψήλους !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Al Kalinnikidis. Η μορφή και αυτών των εκλογών. Αυτό το πολεμόχαρο παιδί μη δει εκλογές… αν τις δει, τρέχει σαν παλαβός και τρέχουν στο ρυθμό του όσοι εμπλέκονται !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πλουραλισμός στα τοπικά ΜΜΕ σε αυτή την προεκλογική περίοδο. Όλα τα μικρά κόμματα έχουν λόγο, μέχρι και η Χρυσή Αυγή. Πρόσφατα ο εκλεκτός δημοσιογράφος και φίλος, Θανάσης Φυλακτός, φιλοξένησε εκπρόσωπο του κόμματος αυτού. Δεν ξέρουμε εάν θα το έκανε αν είχε προηγηθεί το ζωντανό γιαούρτωμα συναδέλφου του στην Ήπειρο, ο οποίος είχε κάνει συνέντευξη στελέχους της Χρυσής Αυγής. Παρακαλούμε εάν κάποιος αποφασίσει να γιαουρτώσει δημοσιογράφο της Δράμας, να επιλέξει γιαουρτάκι νεογάλ… πλήρες. Εκείνο με την παχιά πέτσα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δισέλιδο αφιέρωμα παρέθεσε στην εκδήλωση του Θωμά Μαργαρίτη η Εφημερίδα Αδέσμευτος Τύπος, του Δημήτρη Ρίζου. Σαλόνι παρακαλώ και με πολλές και έγχρωμες φωτογραφίες. Ο Δημήτρης Ρίζος ήταν από τα πρόσωπα που βραβεύτηκαν από τον τ. Δήμαρχο για την προσφορά του στην προβολή της Δράμας και ανταπέδωσε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Αντιπρόεδρος της Δράσης και υποψήφιος Βουλευτής στη Δράμα, Αντύπας Καρίπογλου, με τον Πρόεδρο, Στέφανο Μάνο. Ο Αντύπας είναι από τους πρωτεργάτες της δημιουργία του κόμματος κατέχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στα της παράταξης ! Είναι ο πρώτος Δραμινός που αναρριχάται σε τόσο υψηλή κομματική θέση.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Βλέπεις τι κάνουν Μαργαρίτη Τζίμα τα «μικρά» της ΟΝΝΕΔ ! Που είναι οι παλιές καλές μέρες που ΔΕΝ κρατούσαν τα προσχήματα ! Πώς χάλασε έτσι η πολιτική πιάτσα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Και η φωτογραφία αυτή όπως αντιλαμβάνεστε είναι αρχείου. Ο Χρήστος Αηδόνης αποφάσισε να μην κάνει σε αυτή την αναμέτρηση ομιλίες. Τώρα εάν το αποφάσισε αυτός ή ο λαός είναι ένα θέμα που χωράει πολλή συζήτηση !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ανεξάρτητος κατέρχεται τελικώς μετά την απόρριψή του από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ, ο Αργύρης Πατακάκης. Από εδώ και στο εξής τα μπινελίκια που θα ρίχνει –δεν πρόκειται να σταματήσει- δεν θα είναι συντροφικά αλλά …ανεξάρτητα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Έξω φρενών είναι ο Νικόλας Γεωργιάδης (εκ Ραβίκας), γιατί στο βιογραφικό βίντεο του ο Μαργαρίτης Τζίμας, προφανώς εσκεμμένα, απέκρυψε πως στα νιάτα του υπήρξε τσιράκι στα τοπογραφικά έργα του Νικόλα. Αντίθετα τόνισε πως εργάστηκε ως σερβιτόρος, εργάτης σε κεραμοποιία και άκουσον – άκουσον λαχειοπώλης. Έχεις δίκιο Νικόλα που είσαι έξω φρενών …να δηλώνει συνάδελφος του Βασιλάκη Καΐλα, του Λαλάκου, του Κίμη και της Σοφούλας και να αποκρύπτει τη συνεργασία σας !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αργύρη Πατακάκη …ψυχραιμία !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κομανέτσι …Νάντια Κομανέτσι. Είναι ένα χιλιοειπωμένο όνομα στη Δράμα αυτή την περίοδο. Όχι τυχαία, αφού με μεγάλη επιτυχία την μιμήθηκε γνωστό πολιτικό πρόσωπο… ονόματα δεν λέμε ! Το πολιτικό αυτό πρόσωπο αγωνίστηκε αυτόβουλα στη δοκό ισορροπίας χωρίς να έχει την κατάλληλη τεχνική ικανότητα, θεωρώντας πως η ατζαμοσύνη του δεν θα γίνει αντιληπτή από τους κριτές και δεν θα του αφαιρεθούν βαθμοί. Ξέχασε πως τελικός κριτής είναι το κοινό που δεν χαρίζεται και δεν πτοείται από σκοπιμότητες. Να θυμίσουμε πως η Νάντια μετά από πολλές διακρίσεις ξαφνικά το 1981 αποσύρθηκε. Υ.Γ. Ο συγκεκριμένος πολιτικός …ονόματα δεν λέμε, πήγε περίφημα στην κωλοτούμπα, με την ισορροπία είχε ένα θέμα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Έδωσε τα ονόματα αυτών που θα εκλεγούν ο γκουρού της πολιτικής και ιστορικό στέλεχος της ΝΔ, Τάσος Ασανίνας. Είναι πάντα μέσα στις προβλέψεις του και όπως δήλωσε τη Δευτέρα των εκλογών που είναι και παγκόσμια ημέρα Άσματος θα γίνει της Δύσπνοιας !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Μαργαρίτης Τζίμας δεν διαφημίστηκε «ουσιαστικά» σε αυτές τις εκλογές. Κάποιοι «άσπονδοι» φίλοι του αναφέρουν πως «παρέδωσε τα όπλα». Για να δούμε…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Ρομπέν των Σαμαρικών, Λευτέρης Καλλινικίδης, δίνει τη μάχη σε όλα τα μέτωπα. Κυρίως στα chat και στο facebook. Κοντράρεται για ψήλου πήδημα με κομματικά στελέχη και χρήστες του διαδικτύου χωρίς να κωλώνει πουθενά. Είναι αθυρόστομος και χρησιμοποιεί σκληρή γλώσσα. Από την άλλη εάν καταλάβει πως κάποιος ψηφίζει Θωμά και Σαμαρά είναι όλο γλύκα και όλο χάρη …μαλακό τυρί, όπως λέει και ο τ. δήμαρχος !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ανεβασμένο είναι και δημοσκοπικά πλέον το κόμμα του Στέφανου Μάνου η «Δράση». Αξιοσημείωτο βέβαια είναι το γεγονός ότι ο αντιπρόεδρος του κόμματος είναι ο Δραμινός Δικηγόρος Αντύπας Καρίπογλου. Πρόκειται για έναν νέο πολιτικό παράγοντα με τεράστια εμπειρία, γνωριμίες και εξαιρετικό πολιτικό λόγο.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Εδώ που τα λέμε και μια έδρα καλή είναι !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Οι σύντροφοι του ΠΑΣΟΚ έψαχναν τον Γρηγόρη Μιχαηλίδη για να τον κατεβάσουν στο ψηφοδέλτιο, τον θυμήθηκαν τώρα στα δύσκολα ! Αυτός την Παρασκευή βρισκόταν στην Βουλγαρία για μασάζ και σάουνα και έτσι δεν μπόρεσε να τους κάνει τη χάρη ! Βέβαια προμήνυσε πως κάποια άλλη φορά, κάπου, κάποτε θα ξαναβρεθούν μαζί για νέους αγώνες !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τα ψηφοδέλτια των κομμάτων με τους υποψηφίους βουλευτές της Δράμας Νέα Δημοκρατία Κυριαζίδης Δημήτρης Μαργαρίτης Θωμάς Νταϊλάκη Άννα-Μαρία Τζίμας Μαργαρίτης Τσέπελη Νικολέτα ΠΑΣΟΚ Αηδόνης Χρήστος Κεφαλίδου Χαρά Ζουρνατζής Λάζαρος Ψαρράς Παπαγιώτης Τσαουσίδης Νικόλαος ΚΚΕ Μήτρου Γεώργιος Μπιμπίκης Δημήτρης Πίκη- Μπαμπλά Στέλλα Στεφανίδης Γιάννης Χαρπαντίδης Σωκράτης ΣΥΡΙΖΑ Γεροντάρης Αντώνης Καραγαϊτάνη Γιάννα Καραγιαννίδης Χρήστος Παγκαλιδου Δήμητρα Τομπαλίδης Άγγελος Οικολόγοι Πράσινοι Γεωργιάδου Αναστασία Μακρή Σοφία Νταγλής Σταύρος Δημοκρατική Συμμαχία Ακουγιούνογλου Αριστόβουλος Κότιος Άγγελος Στυλιάδης Αθανάσιος Γιανουχαηλίδου Δέσποινα Δημοκρατική Αριστερά Ανδρεάδου Κατερίνα Αθηνάκης Δημήτριος Κουρσακλής Σταύρος Χατζηγεωργίου Παναγιώτης Χριστίδου Θεοδώρα Ανεξάρτητοι Έλληνες Άρμα Πολιτών Βέργου Μαρίνα Παπαδημητρίου Αθανάσιος Σμολοκτός Νικόλαος Στόγια Ελένη Χατζηθεοδωρίδης Ηρακλής Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας Πίπης Νικόλαος Ραδιόπουλος Γρηγόριος Σαρήππας Ανάργυρος Ταχτσόγλου Καλλιόπη Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο Μαρία Νεγρεπόντη- Δελιβάνη Γιώργος Σελαλμαζίδης Στέλιος Αποστολίδης ΛΑΟΣ Αλμπάντης Αθανάσιος Κεσίδου Σοφία Λαζαρίδης Νικόλαος Νικολαϊδης Ελευθέριος Χαραλαμπίδης Μιχαήλ
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Και η κωλοτούμπαααα, δεν ήταν κωλοτούμπαααα με την έννοια της Κωλοτούμπας. Σε σας πάντα μιλάω ειλικρινά… ήταν μετωποκυβίστηση ! Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που σήμερα μπορώ και σας κοιτώ στα μάτια ! Πασχάλη νερό !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Οι μεταγραφές απ΄ όσα ξέρουμε γίνονται σε προκαθορισμένο χρόνο. Στην πολιτική της Δράμας γίνονται κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε λεπτό. Νεαρός φέρελπις και με φιλοδοξίες κυκλοφορούσε με υποψήφιο βουλευτή σχεδόν χέρι-χέρι στις καφετέριες και μοίραζαν κάρτες. Λίγες ώρες αργότερα ήταν με τον Μπαμπά του σε εκλογικό γραφείο αντιπάλου υποψηφίου βουλευτή. Προφανώς περίμενε την παραλαβή των καρτών !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Σταύρος Παπαδόπουλος έμεινε στην τοπική πολιτική ιστορία και για τους αναπτήρες με το γνωστό σύνθημα σταυρό στον Σταύρο, που μοίραζε στους δραμινούς (με ι για να σκάσεις Θωμά). Ο Ευμοιρίδης ως καλός χριστιανός (κάτι για το οποίο δεν αμφιβάλει κανείς) μοίραζε την Αγία Γραφή. Ο Σταύρος Δαϊλάκης κλασικά μοίραζε ουίσκι και βότκες στο δικό του κοινό. Ο Θωμάς Μαργαρίτης, έχει ανοίξει ένα εντελώς νέο κεφάλαιο στην τοπική πολιτική, μοιράζει αρωματικά αυτοκινήτου σε σχήμα σταγόνας με την φωτογραφία του και διατυμπανίζει πως είναι η καλύτερη σταγόνα της αγοράς !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Και αυτή εάν κάτσει !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Εδώ ο κόσμος καίγεται και ο Θωμάς Μαργαρίτης το παίζει Μπαμπινιώτης. Παραδίδει μαθήματα γραμματικής στους χρήστες του facebook και δεν του φτάνει αυτό, εκδίδει και δελτίο τύπου με αποκλειστικό θέμα κανόνες γραμματικής για το πώς και γιατί η λέξη δραμινοί γράφεται με «η» και όχι με «ι». Tragic …όπως λέει και η Τασούλα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αργύρη Πατακάκη …ψυχραιμία !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τα διαφημιστικά γραφεία βρήκαν το μπελά τους με το διαδίκτυο. Ακόμη και οι πιο άσχετοι με την τεχνολογία προβάλουν την υποψηφιότητά τους μέσω facebook κυρίως …που είναι δωρεάν ! Δεν έφτανε η κρίση έχουμε και τα τζάμπα προφίλ ! Φτου ! Πρέπει να αναγνωρίσουμε στους υποψηφίους της Δράμας, που είναι υπεράνω κριτικής, ακόμη και αυστηρής, πως σπάνια διαγράφουν επικριτικά σχόλια !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Τάσος Τσιβκίνογλου έκανε την ρήξη με τον Γιώργο Καρατζαφέρη και αποχώρησε από τον ΛΑΟΣ σαν κύριος. Εντάχθηκε στο νεοσύστατο κόμμα του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας και ανέλαβε γραμματέας της Δράμας. Είναι Στρατάρχης στις εκλογές, ζύγισε το πεδίο μάχης και τρέχει τον Στρατηγό λίγο παραπάνω από τους υπόλοιπους υποψηφίους.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Για τον Άγγελο Κότιο τι να πρωτοπείς. Καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιά, εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Προσοτσάνης, πρώην Νομαρχιακός σύμβουλος. Πολιτεύεται με την Δημοκρατική Συμμαχία και την Ντόρα Μπακογιάννη. Κάθε φορά που συζητάς μαζί του γίνεσαι σοφότερος και σε μαγεύει.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το κεντρικό σύνθημα του Δημήτρη Κυριαζίδη «Με πάθος για τη Δράμα» κάτι μας θυμίζει. Ναι, είναι εδώ και τρία χρόνια το σλόγκαν της εφημερίδας μας Ψίθυροι Press. Μετά από προβληματισμό και πολύ σκέψη αποφασίσαμε να μην διεκδικήσουμε δια της δικαστικής οδού την πατρότητα του συνθήματος, αναγνωρίζοντας στον Δημήτρη την ειλικρινή του πρόθεση να αγωνιστεί με «Πάθος για την Δράμα», είναι γνωστός παθιάρης άλλωστε ! Ομορφάντρα μου !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Καλά ρε παιδιά εκλογές χωρίς τον Παναγιώτη Αθανασιάδη γίνονται; Πού χάθηκε; Τσαπίζουν τις ροδιές την περίοδο αυτή και είναι πολυάσχολος ή μήπως κρατά την ενέργειά του για τις δημοτικές εκλογές όπου καταγράφει μεγάλες επιτυχίες !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο συνοδοιπόρος του και πρώην μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Καλαϊτζής, είναι επίσης εξαφανισμένος ! Στρατοπέδευσε στην οικοδομή της Εθ. Επαναστάσεως, όπου βρίσκεται το πολιτικό γραφείο του Χρήστου Αηδόνη. Ο βουλευτής στον τρίτο όροφο, ο Γιώργος στον πρώτο στο λογιστικό του γραφείο ! Η συγκεκριμένη οικοδομή κοντεύει να γίνει γιάφκα. Εκεί βρίσκεται το γραφείου του Ανεξάρτητου Έλληνα, Ηρακλή Χατζηθεοδωρίδη, που έχει φάτσα κάρτα τον Ανεξάρτητο Δραμινό, Αργύρη Πατακάκη και παραπλεύρως ελέγχει τις κινήσεις όλων ο Δημήτρη Κυριαζίδης. Διαγωνίως βρίσκεται το γραφείο του Μαργαρίτη Τζίμα, ο οποίος έχει βάλει συρματόπλεγμα για να μην μπορέσει να περάσει ο Αργύρης Πατακάκης και κάνει σαματά !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αργύρη Πατακάκη …ψυχραιμία !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η νέα ερμηνεία των αρχικών του λαϊκού κινήματος. ΠΑ.ΣΟ.Κ. (Πανελλήνια Σοσιαλιστική Offshore Company).
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο υποψήφιος Βουλευτής Δράμας του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας (της πρωτοβουλία αποστράτων αξιωματικών) υποστράτηγος ε.α. Αργύρης Σαρήπας κατά το 1ο Τακτικό Συνέδριο με τον Πρόεδρο του κόμματος υποστράτηγο ε.α. Νίκο Αλικάκο.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ελήφθη απόφαση του Δ.Σ. των εκδόσεων Ψίθυροι να μην ασχοληθούμε κριτικά κατά του αγαπητού και εξαίρετου δημάρχου Δράμας, Κυριάκου Χαρακίδη.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αργύρης Πατακάκης ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ «Θα χυθεί αίμα!»
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η ιδέα του διαφημιστικού αρωματικού αυτοκινήτου με άρωμα τσιχλόφουσκα είναι σίγουρα του Παύλου Αγγελίδη. Εάν δεν αποδώσει το θα πληρώσει όλη την παραγγελία ! Αυτή είναι η συμφωνία με τον Θωμά Μαργαρίτη! Η πληροφορία που πρότεινε και την παραγωγή διαφημιστικών προφυλακτικών ελέγχεται…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Άννα αυτό δεν το περίμενα από εσένα ποτέ ! Μου κάνεις βρώμικο πόλεμο, μου πήρες το καλύτερο πουλέν μου ! Τώρα χωρίς το Σπύρο Λάτσα πώς θα προχωρήσω !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Κυριάκος Χαρακίδης και η δημοτική του αρχή δεν ευθύνεται καθόλου για την δυσλειτουργία και τα προβλήματα που παρατηρούνται στο δήμο της Δράμας. Άλλωστε είναι σαφές πως για την μη έγκριση των ενταλμάτων ευθύνεται η Επίτροπος, για την μη πληρωμή των διατακτικών προς τις άπορες οικογένειες ευθύνεται και πάλι η Επίτροπος, για τα χόρτα που μεγάλωσαν ευθύνεται η Άνοιξη, για τα σκουπίδια που δεν μαζεύονται στην ώρα του ευθύνεται ο βρωμιάρης πολίτης που δεν είναι σικ όπως ο Κυριάκος, για τα αδέσποτα σκυλιά ευθύνεται και πάλι ο πολίτης που δεν είναι φιλόζωος όπως ο δήμαρχός μας (αυτό άλλωστε είναι οφθαλμοφανές), για το μπάχαλο των συνεδριάσεων, δεν φταίει ο Πρόεδρος ο οποίος είναι ικανότατος αλλά η αντιπολίτευση και ο Παυλάρας.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ευτυχώς που δίπλα στην δημοτική αρχή είναι ο Σάββας (ο συναισθηματικός) και κάνει την παράταξής σας άκρως ερωτική ! Ερωτική βέβαια την κάνουν και άλλοι, αυτούς που μιλούν πολλοί να προσέχετε ! Γιατί βουίζει η πόλη και τα τοπικά διαμερίσματα.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Οι καλοπληρωμένοι καθηγητές μουσικής του Ωδείου για να ανταποδώσουν την άριστη σχέση τους με την δημοτική αρχή, κάθε πρωί θα υποδέχονται στο φουαγιέ τους δημοτικούς υπαλλήλους «εν χορδαίς και οργάνη» με μουσική δωματίου. Ο Γιάννης Καλαϊτζίδης θα κουρδίζει τα μουσικά όργανα, όπως ακριβώς κουρδίζει και τα μεγαλεπήβολα σχέδια ανάπτυξης τους δήμου. Ο Θέμης Ρεμόντης θα γυαλίζει αυτοπροσώπως τα μουσικά όργανα (ξέρει αυτός) και φυσικά στο πόντιουμ του μαέστρου ο απαράμιλλος και συναισθηματικός Σάββας !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ακούστηκε, πως ήδη ο Χρήστος Αηδόνης, μάζεψε κάποιους πιστούς φίλους (όσους του έχουν απομείνει) και τους χαιρέτησε εγκάρδια και υποσχέθηκε πως όταν κατεβαίνουν στην Αθήνα θα τους «κλείνει» το ξενοδοχείο ! Για φιλοξενία δεν ανέφερε ! Καλό ταξίδι Χρήστο και να μην μας …γράφει !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Κώστας Ευμοιρίδης και ο Γιώργος Κάργας, οι Γκρίζοι λύκοι της δημοτικής αρχής (συγνώμη του δημοτικού συμβουλίου ήθελα να πω) λανσάρισαν νέο παρουσιαστικό αφήνοντας μουστάκι. Κάποιες κακές γλώσσες είπαν πως τους το επέβαλε ο Δήμαρχος, η αρμονία να υπάρχει παντού !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Παρεμπιπτόντως, ακούστηκε πως τα μουστάκια των δύο πολιτικών ανδρών χαίρουν της καθημερινής φροντίδας και περιποίησης του γνωστού τελετάρχης κ.κ. Μαρίνου. Όλα τα έχει προβλέψει αυτό ο χαρισματικός δήμαρχος !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Εθεάθη ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας να σκουπίζει στο Νικοτσάρα. Του είπαν και ήταν αλήθεια πως το χωριό είναι πάρα πολύ βρώμικο και είπε να βάλει ένα χεράκι. Η φήμη που ακούστηκε πως τις νύχτες αδειάζει τους κάδους στο δρόμο ο Τάσος Χατζηγιάννης ερευνάτε ως αναληθής ! Υ.Γ. Εγώ τον έχω ικανό να το κάνει !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αργύρη Πατακάκη …ψυχραιμία !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Φροντιστήριο εκμάθησης ποντιακής γλώσσας ετοιμάζεται να ανοίξει λίαν συντόμως στην πόλη μας, ο Γιώργος Παπαδόπουλος. Πρώτος μαθητής σπουδών ο φιλομαθής Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεόδωρος Μπέσσας. Ότι μαθαίνει κανείς, καλό είναι …εγρίξες !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Φωτιά στα μπατζάκια του έχει ο Σάκης Ψαρράς. Εκεί που ήταν σε αγρανάπαυση βρέθηκε στην πρώτη γραμμή του πυρός. Η υποψηφιότητα του Βενιζελικού αδελφού του, Παναγιώτη Ψαρρά, του επιβάλλει να γυρίσει το κλειδί και να βάλει μπροστά τις μηχανές ! Καλή επιτυχία και στους δυό.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τέσσερα καμάρια (αγόρια) έχει ο Δημήτρης Κυριαζίδης και μάλιστα σε ηλικία «μάχιμη». Σ΄ αυτή την προεκλογική μάχη κάθε ένα από τα παιδιά του έχει και διαφορετικό πόστο. Ανδρική μάχη οι εκλογές…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το «μπρελόκ» του Θωμά Μαργαρίτη, ο Τάσος Χατζηγιάννης, οργώνει σπιθαμή προς σπιθαμή ολόκληρο το νομό. Έχει βάλει στοίχημα με τον εαυτό του να βγάλει το Θωμά πρώτο σε σταυρούς ! Μωρέ μπράβο αυτοπεποίθηση ενάμιση μέτρο άνθρωπος !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μαμσάκο και Παπαεμμανουήλ, κάποιοι λένε πως πρέπει να βοηθήσετε να εκλεγεί ο Θωμάς Μαργαρίτης βουλευτής. Τον λόγο δεν τον κατάλαβα (ε πόσο με κόβει κιόλας), εσείς όμως πρέπει να γνωρίζετε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σταθερός και πραγματικός φίλος για τον Δημήτρη Κυριαζίδη αποδεικνύεται ο Στέργιος Τσούκας. Ο συνάδελφος του υποψηφίου Βουλευτή δίνει πραγματική μάχη ώστε οι δραμινοί να επιλέξουν τον Δημήτρη.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Υποψήφιος Βουλευτής με τον Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας είναι ο Αξιωματικός Πολεμικής Αεροπορίας ε.α. και επιχειρηματίας Γρηγόρης Ραδιόπουλος. Δίνει τη μάχη με πίστη πορτά – πόρτα και διατυμπανίζει πως ενωμένοι οι έλληνες είμαστε δυνατοί ! Αρκεί Γρηγόρη να το καταλάβουμε αλλά απ΄ ότι βλέπω οι δύο των μεγάλων κομμάτων νοιάζονται μόνο για την κατάληψη της εξουσίας και μόνο για αυτό !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Για πρώτη φορά διεκδικούν με αξιώσεις έδρα στη Δράμα τα λεγόμενα μικρά κόμματα. Τόσο το ΚΚΕ, η Δημοκρατική Αριστερά, ο Σύριζα, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες κτλ. Έντονα ακούγεται πως τα παραδοσιακά κόμματα εξουσία θα χάσουν τουλάχιστον (προσέξτε το αυτό !) τη μία έδρα. Για να δούμε σε πιο κόμμα θα φέξει !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κάποιοι λένε πως ο Δικηγόρος και υποψήφιος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Παναγιώτης Χατζηγεωργίου παίζει δυνατά ! Για να δούμε τι θα δούμε…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ορισμένες παλιές καραβάνες του τοπικού ΠΑΣΟΚ έχουν περίσσιο θράσος. Έριξαν ευθύνες και ουσιαστικά ζητούν τα ρέστα για την αδυναμία συμπλήρωσης του ψηφοδελτίου στα νέα παιδιά του κατέβηκαν το 2009. Κατηγορούν τον Δημήτρη Καστρίτη και τον Γιάννη Τελλίδη που δεν επιθυμούσαν να συμμετάσχουν σε αυτές τις εκλογές. Μάλιστα δέχτηκαν και σχετικές πιέσεις. Γιατί ρε μάγκες παλιοί του ΠΑΣΟΚ, δεν επιστρατεύσατε ανθρώπους που έχουν πάρει και παίρνουν παχυλούς μισθούς ελέω ΠΑΣΟΚ ή μήπως ορισμένοι είναι μόνο να παίρνουν και ποτέ να δίνουν !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Από τις συγκεντρώσεις σε λιμάνια και σε πλατείες στις κλειστές συγκεντρώσεις σε αίθουσες. Προβλέπω σε λίγο να μαζεύονται σε σπίτια ή στους διαδρόμους των πολυκατοικιών.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αργύρη Πατακάκη …ψυχραιμία !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ελλάδα σωτήριο έτος 2012: 1.000 χάνουν κάθε μέρα την δουλειά τους. 1.000 επιχειρήσεις κλείνουν την εβδομάδα. 439.000 παιδιά ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας. Η πορεία προς την Ευρώπη της αλληλεγγύης συνεχίζεται.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Γνωστός ΠΑΣΟΚος, αμετανόητος ακόμη και σήμερα, επί 7ετία υπηρέτησε ως δόκιμος αξιωματικός στο ελληνικό στράτευμα ! Ο ίδιος επίσης σε πέτρινα χρόνια για την πατρίδα μας εν έτη 1976 κυκλοφορούσε χωρίς ίχνος ντροπής με μπλουζάκια Lacoste. Λίγη τσίπα ρε πρώην σύντροφε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Υποψήφιος βουλευτής εξασφάλισε θετικό πρωτοσέλιδο σε εφημερίδα, αφού πρώτα έδωσε διαφημιστική καταχώρηση… Για πόσο Ιθαγενείς περνά τους Δραμινούς !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πρόεδρε, ήταν μια κακή στιγμή ! δεν πρόκειται να το ξανακάνω ! Ήταν η πρώτη μου κωλοτούμπα και ως αδέξιος τα έκανα θάλασσα ! Μήπως μπορείς εσύ ως μετρ του είδους να μου κάνεις κανένα ιδιαίτερο;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κίτσο, όταν πας στην κάλπη μην κάνεις λάθος στο όνομα ! Α-Η-Δ-Ο-Ν-Η-Σ ! Άνα μπράβο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Παναγιώτης Ματάκος, ο πρώην τελετάρχης του δήμου Δράμας έχει δίλλημα στο ποιόν από τους δύο πρώην δημάρχους να επιλέξει. Πάντως στη γιορτή του Θωμά Μαργαρίτη είπε και ένα τραγούδι !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Θα ασχοληθεί κανένας σε αυτές τις εκλογές με το Νοσοκομείο Δράμας; Όπου οι εργαζόμενοι δίνουν μάχες αντιμετωπίζοντας τραγικές καταστάσεις; Αυτά που καταγγέλλονται από τους ειδικευόμενους γιατρούς προκαλούν ΣΟΚ. Μάλλον το έχουν ξεχάσει. Έχουν προεκλογικό αγώνα με το νοσοκομείο θα ασχοληθούν;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Είναι επικοινωνιακή, διαθέτει εμπειρία και έχει ιδιαίτερη πολιτική κουλτούρα. Αναφέρομαι στην Νικολέτα Τσέπελη που δίνει την μάχη του σταυρού για την εκλογή στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, φυσικά με την ΝΔ.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Σαμαράς μετά το Ζάππειο Ι και το Ζάππειο ΙΙ διοργάνωσε το Ζάππειο ΙΙΙ. Όπως λέμε Ρόκυ Ι, Ρόκυ ΙΙ και ΙΙΙ. Προβλέπεται την επομένη των εκλογών αγώνας μποξ στα μεγάλα κόμματα.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τρέχει πόρτα-πόρτα ο Ηρακλής Χατζηθεοδωρίδης που κατεβαίνει υποψήφιος βουλευτής με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» Όποιος στηρίζει το Μνημόνιο καταδικάζει τα παιδιά του και την νέα γενιά τονίζει.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τον γνώρισα για πρώτη φορά το 1989 σαν Πρόεδρο της ΕΛΜΕ Ν. Δράμας. Στην συνέχεια εκλέχθηκε Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ σε μια δύσκολη περίοδο, όταν κυριαρχούσε η δίωξη του Ανδρέα Παπανδρέου. Έγινε Νομάρχης στην Ξάνθη ενώ επί 2 θητείες υπηρέτησε τους δραμινούς στο Νομαρχιακό Συμβούλιο. Πολιτικός με ιδιαίτερη πολιτική κουλτούρα, με συνέπεια, γνώσεις και μεγάλη εμπειρία δίνει την μάχη σε μια δύσκολη συγκυρία για το ΠΑΣΟΚ. Ο λόγος όπως καταλάβατε για τον υποψήφιο Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Λάζαρο Ζουρνατζή.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Θα σας θυμίσω φίλοι ένα παιχνίδι που παίζαμε μικροί. Χωριζόμασταν σε δύο περίπου ισοδύναμες ομάδες, στεκόμασταν η μία απέναντι από την άλλη πιασμένοι από τα χέρια σε γραμμή και εναλλάξ ένας από κάθε ομάδα έτρεχε προς την άλλη προσπαθώντας να διασπάσει την γραμμή. Αν τα κατάφερνε έπαιρνε έναν από τους παίχτες που διέσπασε τα χέρια. Αν όχι τον κρατούσε η άλλη ομάδα. Μετά από αυτό η ομάδα που κέρδισε παίχτη τραγουδούσε περιπαικτικά: «Σας πήραμε, σας πήραμε φλουρί κωνσταντινάτο…» και η άλλη απαντούσε «Μας πήρατε, μας πήρατε βαρέλι δίχως πάτο...» και το παιχνίδι συνεχιζόταν με διάφορες παραλλαγές. Αυτό που συμβαίνει τώρα με τις πολιτικές μεταγραφές είναι περίπου ίδιο. Η ειδοποιός διαφορά είναι ότι ανεξάρτητα από το συν-πλην των κομμάτων εμείς έχουμε μείνει και χωρίς φλουριά και μας έχει φύγει ο πάτος.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αργύρη Πατακάκη …ψυχραιμία !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Άσε που ο καναπές βρίζοντας δέχεται δονήσεις και μετά τρίζει ! Αυτό μην το ξεχνάμε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Να δούμε λίγο τι γίνεται στην ΝΔ; Να κάνουμε μια ιστορική αναδρομή. Ο Σαμαράς διέγραψε την Ντόρα επειδή ψήφισε ΝΑΙ στο Μνημόνιο, ενώ η γραμμή του κόμματος ήταν ΟΧΙ… Μετά, στο 2ο Μνημόνιο, διέγραψε 21 βουλευτές του, επειδή ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ η γραμμή της Ν.Δ. ήταν ΝΑΙ (!!) ΝΑΙ όμως στο Μνημόνιο, είχαν ψηφίσει και ο Γεωργιάδης με τον Βορίδη, που τους έφερε στην ΝΔ ο Σαμαράς, ενώ είχε διαγράψει την Ντόρα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στη συνέχεια, κάποιοι από τους διαγραφέντες είχαν επαφές με την Ντόρα, για να ενταχθούν στην Δημοκρατική Συμμαχία, που έλεγε ΝΑΙ στο Μνημόνιο, ενώ αυτοί είχαν διαγραφεί επειδή είπαν ΟΧΙ (!;)
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κυριάκο, βοήθα τα πράγμα είναι σκούρα ! Μα τι να κάνω Χρήστο μου, μου φαίνεται ξεχνάς πως είμαι δήμαρχος όλων των δραμινών !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Φωτογραφιών αρχείου συνέχεια. Το στιγμιότυπο είναι πριν το δελτίο τύπου του Θωμά που αφορούσε την τροπολογία για την Μαρμαροδομή. Έκτοτε ο Χρήστος δεν του ξαναμίλησε ! Ρε χούι και αυτό να μιλά μόνο με αυτούς που του κάνουν τα χατίρια ! Πλέον μιλά μόνο με τον Μαργαρίτη Τζίμα που δεν μιλά ποτέ αρνητικά για τον Χρήστο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Γιώργος Αραμπατζής με τον Γρηγόρη Αβανίδη συνομιλούν ψιθυριστά… Η φωτογραφία ίσως επιβεβαιώνει αυτά που εδώ και λίγο διάστημα αιωρούνται στο δημοσιογραφικό χώρο της Δράμας για …κάτι καινούργιο.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Σπύρος Κοτρίδης και σε αυτές τις εκλογές θα πηγαίνει κανονικά, σε ώρα ΠΑΣΟΚ φυσικά, για ψάρεμα ! Σπύρο, πήγαινε μόνο για ψάρεμα μόνο στη θάλασσα μπορεί να πιάσεις κάτι τις !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τώρα, ο Βαγγέλης αδυνάτισε ή πάχυνε ο Αντώνης; Ιδού το ερώτημα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Ντόρα, που συζητούσε το ενδεχόμενο ένταξης στο κόμμα της αυτών πού ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ η ίδια έλεγε ΝΑΙ, κατηγόρησε τον Σαμαρά για πολιτική σχιζοφρένεια. Ο Σαμαράς μάζεψε πίσω αυτούς που ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ έπρεπε να ψηφίσουν ΝΑΙ (!) ενώ πήρε και την Άρια Αγάτσα από το ΠΑΣΟΚ.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Όταν έχεις απέναντί σου τέτοια πολιτικά πρόσωπα, ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ, που η μοναδική σταθερή αξία τους, είναι η πολιτική επιβίωση, η υποταγή και οι δηλώσεις νομιμοφροσύνης, τότε τι αξία μπορεί να έχει ο πολιτικός τους λόγος και πώς θα τους εμπιστευθείς για την επόμενη μέρα και την προσπάθεια διάσωσης της χώρας;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στη ΝΔ αφού τα έκαναν μαντάρα σχετικά με την συγκρότηση του ψηφοδελτίου στην Δράμα, σκέφτονται την επόμενη φορά να κάνουν κλήρωση μεταξύ όσων ενδιαφέρονται. Ίσως τότε τα παράπονα να είναι λιγότερα.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τελικά τα «Κεντρικά» τις 4 θέσεις στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ τις είχαν τάξει σε όλους. Αποτέλεσμα όλοι να νιώθουν αδικημένοι !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Όταν στο ΠΑΣΟΚ έψαχναν και δεν έβρισκαν, έπεσε στο τραπέζι η πρόταση να κατέβει ο Γραμματέας της Ν.Ε., ο Σπύρος Κοτρίδης. Με το που το έμαθε ο Χρήστος Αηδόνης, οι λιποθυμίες ήταν απανωτές η μία μετά την άλλη !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κεντρικό δίλλημα των κομμάτων που στηρίζουν την πολιτική του Μνημονίου είναι το: Ευρώ ή Δραχμή. Ένας φίλος πρόσθεσε πολύ εύστοχα …«Τι ευρώ τι δραχμή. Εδώ δεν έχουμε λεφτά να φάμε ούτε πατάτες γιαχνί»
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στο ΠΑΣΟΚ έψαχναν υποψηφίους μέχρι την τελευταία στιγμή. Ήταν τόσο μεγάλη η κοσμοσυρροή που οι υποψήφιοι είχαν πάρει νούμερα προτεραιότητας για να μην φρακάρουν τα γραφεία της Νομαρχιακής !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Βλέπουν στα δύο (πρώην) μεγάλα κόμματα τα ποσοστά των δημοσκοπήσεων και δεν πιστεύουν στα μάτια τους. Και φυσικά το βαρέλι δεν έχει πάτο.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μετά από 38 χρόνια υπερδανεισμού, κομματοκρατίας, φαυλότητας, αναξιοκρατίας, ζούμε το τέλος της Μεταπολίτευσης. Με την Ελλάδα στο καναβάτσο και το πολιτικό σύστημα να ψάχνει τα αποκαΐδια του.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τον γνώρισα όταν έδινε τις μεγάλες μάχες για τον Συνδικαλισμό των Αστυνομικών. Σήμερα δικαιωμένος, παραμένει το ίδιο μαχητικός, επίμονος και με διάθεση προσφοράς. Αναφέρομαι στον Δημήτρη Κυριαζίδη που είναι υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ στον Ν. Δράμας. Έδωσε μάχες και δικαιώθηκε. Όταν μιλάς μαζί του αναγνωρίζεις τις ικανότητές του και την έμφυτη αισιοδοξία του για επίτευξη στόχων και προτεραιοτήτων. Δημήτρη καλή επιτυχία.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Άννα Μαρία Νταιλάκη. Δυναμική, εργασιομανής και μεθοδική πολιτεύεται με την ΝΔ. Η Άννα Μαρία βάζει στόχους και βάζει ψηλά τον πήχη. Άλλωστε ως παλιά πρωταθλήτρια της κολύμβησης έμαθε να αγωνίζεται και να κερδίζει.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αργύρη Πατακάκη …ψυχραιμία !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Για τον Θωμά Μαργαρίτη μπορείς να πεις πολλά. Αυτό που όλη η δραμινή κοινωνία αναγνωρίζει είναι ότι είναι ο εμπνευστής της ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗΣ, της μεγαλύτερης Χριστουγεννιάτικης γιορτής στην Ελλάδα. Πιστεύει ότι η Δράμα είναι πρωταγωνίστρια και φιλοδοξεί να την εκπροσωπήσει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Έχει γνώσεις, διαθέτει το χάρισμα της επικοινωνίας και πάνω από όλα είναι κοντά στον απλό πολίτη.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Άρης Ακογιούνογλου. Φίλος από τα παλιά, από τα χρόνια της ΟΝΝΕΔ, όταν νεαρός εντάχθηκε στην νεολαία της ΝΔ. Σήμερα είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος με την Δημοκρατική Συμμαχία. Άρη μου καλή συνέχεια και καλό αγώνα.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αγρότης, συνδικαλιστής πρώην νομαρχιακός σύμβουλος ο Γιάννης Στεφανίδης είναι ταυτισμένος με το ΚΚΕ. Δυναμικός, πάντα πρώτος στους αγώνες, δίνει την μάχη με το ΚΚΕ, όπου οι υποψήφιοι δεν έχουν ανταγωνισμό, διακατέχονται από συντροφικότητα και αλληλεγγύη. Υποψήφιοι με το ιστορικό κόμμα είναι επίσης ο Μήτρου Γιώργος Γραμματέας ΝΕ – Δημοτικός Σύμβουλος Δράμας, ο Μπιμπίκης Δημήτρης Αυτοαπασχολούμενος- επικεφαλής Τοπικής Γραμματείας Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης του ΕΒΕ, η Πίκη –Μπαμπλά Στέλλα, συνταξιούχος φιλόλογος- Μέλος Οργάνωσης Γυναικών Ελλάδας και ο Χαρπαντίδης Σωκράτης εργάτης και μέλος της τοπικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ.
(1 σχόλιο)  Σχολιάστε

Με τον «παππού», που δεν είναι άλλος από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Δόξας, Τάκη Λουκανίδη και υποψήφιο Επικρατείας, περιόδευσε ο υποψήφιος Βουλευτής των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Θανάσης Παπαδημητρίου.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ξεχωριστό είναι το προεκλογικό έντυπο του υποψηφίου βουλευτή του ΛΑΟΣ Μιχάλη Χαραλαμπίδη. Η πρωτοτυπία αφορά στην επιλογή του να μην βάλει καθόλου την φωτογραφία του και την απόφαση του αυτή την αιτιολογεί στο εξώφυλλο με την φράση «Ο πολιτικός πλέον οφείλει να δείχνει τις αρετές του, τις ικανότητες του, την επάρκειά του και όχι τη φωτογραφία του». Σωστός ο Μιχάλης που και στο κάτω-κάτω της γραφής έχει και περισσότερη φωτογένεια από αρκετούς άλλους…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

ΠΟΙΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ, ΕΧΑΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μέλος Οργάνωσης Γυναικών Ελλάδας και ο Χαρπαντίδης Σωκράτης εργάτης και μέλος της τοπικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σήμα κινδύνου από το Λοβέρδο για τα Νοσοκομεία της Χώρας. Διαμηνύει πως τουλάχιστον 20 θα κλείσουν. Και ο Αηδόνης στη Δράμα διατυμπανίζει πως το Νοσοκομείο της Δράμας αναβαθμίζεται. Που την είδε την αναβάθμιση; Δεν την είδε, είναι γνωστό το πρόβλημά του στα μάτια ! Απλά το λέει… όλο και κάποιος θα το πιστέψει !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Παύλος Καμπουρίδης έχει βάλει προσωπικό στόχο να μεταφέρει τουλάχιστον 1000 ψήφους του ΠΑΣΟΚ στην Δημοκρατική Αριστερά. Καλό αγώνα Παύλο, μην πτόησε και να έχεις πάντα στο μυαλό σου, πόσο σου έκοψαν από τη σύνταξη και την καταστροφή του μετοχικού ταμείου στρατού !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Φήμες θέλουν τον Ευμοιρίδη να στηρίζει (μάλλον του συμπαραστέκεται στην τελευταία στιγμή) τον Μαργαρίτη Τζίμα. Είναι η σύμπραξη του παλαιλιθικού που προσπαθεί να διατηρηθεί στη ζωή ! Αλλά ο πεθαμένος δεν…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ρε παιδιά μήπως είδε κανείς την έδρα ;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Την προτελευταία Πέμπτη πριν το εκλογών η λαϊκή αγορά (παζάρι) στην πόλη της Δράμα έγινε με φόντο την φωτογραφία του Θωμά Μαργαρίτη. Δεν έβλεπες άσφαλτο. Το φυλλάδιο του ήταν σε όλο μα όλο το οδόστρωμα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Αντώνης Σαμαράς δηλώνει πως δεν θα συγκυβερνήσει με το ΠΑΣΟΚ. Μετά από όσο έκαναν μαζί με το ΠΑΣΟΚ στο ελληνικό λαό και την χώρα συνεχίζουν να λένε απροκάλυπτα και χωρίς ίχνος ντροπής να ψεύδονται. Η αλήθεια που θα έπρεπε να πούνε είναι πως τα δυο παλιά κόμματα παλεύουν σε αυτές τις εκλογές να συγκεντρώσουν ποσοστά που θα τους επιτρέψουν να συγκυβερνήσουν ή μάλλον να συνεχίσουν το κοινό τους έργο αυτό της τελειωτικής καταστροφής !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αργύρη Πατακάκη …ψυχραιμία !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μέχρι και λεωφορείο ναύλωσε ο Θωμάς Μαργαρίτης για να μεταφέρει τους ψηφοφόρους του στη Σέρρες όπου μίλησε ο Πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς. Ο Θωμά δίνει μεγάλη μάχη για τη ΝΔ και την πρωτιά του.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ανεπιθύμητο κήρυξε τον Ανδρεά Λοβέρδο, ο Σύλλογος Ειδικευμένων Γιατρών του Νοσοκομείου Δράμας. Επί των ημερών του, ισχυρίζονται, το ίδρυμα υπέστη ανυπολόγιστες καταστροφές. Κατά τα άλλα ο Αηδόνης δηλώνει πως υπήρξε αναβάθμιση ! Ποιόν να πιστέψεις; Εγώ πιστεύω τον Χρήστο, γιατί δεν λέει ποτέ ψέματα…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ κατέφτασαν. Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ έδωσε εντολή να έρθουν πρωί, πολύ πρωί στα γραφεία της Νομαρχιακής. Αν σκεφτείτε πως φοβήθηκε μην πέσουν τίποτα «ψηλές» θα σας μαλώσω ! Πάντως ο συμπαθέστατος Σπύρος τα κουβάλησε –σχεδόν- μόνος του ! Το τραγελαφικό είναι πως τα κουτιά απ΄ έξω είχαν τυπωμένο το λογότυπο της εκτυπωτικής εταιρείας «Διαφάνεια» ! Για το ερώτημα τι σχέση έχει το ΠΑΣΟΚ με την διαφάνεια, απάντηση εμπεριστατωμένη μπορούμε να πάρουμε από το Κορυδαλλό και τον επίτιμο εγκλεισμένο ! Τώρα, παίρνω τηλέφωνο…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Για τους Έλληνες υπάρχει καμία περίπτωση;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αργύρη Πατακάκη, μια και τα λέμε… εξάψου, δίκιο έχεις !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στην Ηπείρου με Εθνικής Επαναστάσεως, όπου βρίσκεται το γραφείο του Ηρακλή Χατζηθεοδωρίδη, υψώθηκαν οι εκλογικές επιγραφές του υποψηφίου βουλευτή των «Ανεξάρτητων Ελλήνων». Είναι τόσο μεγάλες που κοντεύουν να φτάσουν του Μαργαρίτη Τζίμα ! Large όπως και ο ίδιος !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε