Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

ΚΟΣΜΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Η Μαρία και η Ιωάννα θαμώνες του Via Notte απολαμβάνουν την έξοδό τους. Ο Γιάννης πάντα επιμένει να χαλά ωραία στιγμιότυπα ! Είπαμε, ο καθένας με τα βίτσια του !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Νίκος, συνιδιοκτήτης του γευσιπωλείου Ελληνικόν θέλει να μας τρελάνει ! Είναι δυνατόν να ξινίζεται λαμβάνοντας φιλί αυτή τέτοια ύπαρξη; Δεν πάμε καλά !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μπορεί ο Δημήτρης και η Γωγώ, να πέρασαν από πολλά μαγαζιά, όμως έκριναν απαραίτητη μια δόση από σκυλίσια βραδιά …Παρασκευή βράδυ στο De Cafe.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Θόδωρος και ο Γιώργος δυο διψασμένοι λύκοι προσπαθούν να ξεδιψάσουν εν εξελίξει του Fashion Party στο Long Bar. Λέτε να τα καταφέρουν; Δύσκολο η δίψα τους είναι ακόρεστη !
(1 σχόλιο)  Σχολιάστε

Με πάρτυ γιόρτασε η ταβέρνα Ροδόσταμο τα πεντάχρονα γενέθλιά της. Εκτός από τα πάντα εξαιρετικά εδέσματα, η βραδιά είχε και ανατολίτικες εκπλήξεις μουσικής και χορού οριεντάλ. Μια αξέχαστη βραδιά για όσους τυχερούς βρέθηκαν στον πετυχημένο χώρο γεύσης.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Οι περίφημες βραδιές μουσικής του Μύλου ξεκίνησαν... Ότι προάγουν τον πολιτισμό είναι αποδεκτό απ΄ όλους. Ειδικά φέτος με ένα σχήμα που καθηλώνει με έντεχνο, λαϊκό, ανατολίτικο πρόγραμμα. Κυρίες και κύριοι οι «Armee d’Orient» (Ο στρατός της Ανατολής) είναι στο Μύλο κάθε Παρασκευή και Σάββατο και υπόσχονται μοναδικά μουσικά ταξίδια ! Επισκεφτείτε το Μύλο …οπωσδήποτε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μιτς, ο υπο-υποδιευθυντής του Via Notte επιδεικνύοντας τα τσαλίμια με τα οποία κατάφερε να λάβει την περιζήτητη θέση του υπό…!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κάθε Πέμπτη λαμβάνει χώρα η ελληνική βραδιά του Enzo. Το στιγμιότυπο αποδεικνύει πως όλες οι καλές χωράνε… οι καλοί που είναι;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μια ώρα μας παρακαλούσε ο Σωκράτης για αυτή τη φωτογραφία, ήθελε να πραγματοποίηση το απωθημένο του Τάσου! Είσαι μεγάλη καρδιά Σωκράτη !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Βέτα του Enzo εδώ και λίγο διάστημα εργάζεται και το πρωί. Ετοιμάζει την προίκα της… είναι των παραδόσεων και το αποδεικνύει ! Βέτα, έχω ένα εξάδελφο που είναι επίσης των παραδόσεων εάν θέλεις μπορώ να σου τον γνωρίζω ! Δεν πιστεύω να σε ενοχλεί που είναι του κατηχητικού;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μπορεί στο Long Bar το μπαρ να είναι μακρύ είναι όμως και στενό. Αυτός είναι ένας καλός λόγος και για σύσφιξη των σχέσεων. Η Μαρία και ο Δημήτρης το αποδεικνύουν στο έπακρο ! Παιδιά, σεμνά !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ανακαλύψαμε τον λόγο που έκανε τον Αργύρη να ακούει μόνο σκυλαδοκαψούρικα. Ακούει στο όνομα Μαρία και είναι κουκλάρα ! Κατανοούμε τον πόνο του και του συμπαραστεκόμαστε …νοερά !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Διακρίνεται και ως χειμερινός κολυμβητής ! Ο λόγος για τον Θόδωρο από το Θέατρο Live… που συνεχίζει τις βουτιές και ταλαιπωρεί τα ψάρια της Νέας Περάμου.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Γαρβιήλ βαρέθηκε να είναι ο ωραίος της παρέας και έπιασε δουλειά στο Via Notte για να είναι ο ωραίος ολόκληρου μαγαζιού ! Ο καθένας με τ΄ απωθημένα του !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ακριβά γούστα απέκτησε τελευταία ο Βασίλης (1900). Δεν λέει ποτέ όχι στη πανάκριβη βότκα elit… όχι, όμως, λέει ο Ιορδάνης και έτσι ο κατατρεγμένος Βασιλάκης την απολαμβάνει με το Νίκο και τον Τάσο στο Fresh ! Νοάρδε …πλέρωνε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Ταβέρνα «Ούζο για να γιάννης» βρίσκεται στη νέα πιάτσα διασκέδασης που αθόρυβα δημιουργήθηκε στην πάροδο της Βενιζέλου. Στη φωτογραφία ο Γιάννης τα πιάτα του οποίου ξετρελαίνουν για να γιάνουν κάθε πεινασμένο μερακλή !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Χρήστος Καρτάλης έγινε πατέρας και καμαρώνει για το γιο του που μέχρι να βαπτιστεί άκουγε στο όνομα Καρταλάκι ! Να σου ζήσει και να είναι γερός και τυχερός !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Με κεντρικό σύνθημα No Cray-No party μπήκε στη βραδινή ζωή μας το Fashion πάρτυ. Το ερώτημα όταν ξεκινήσει η τρέλα του είναι ποιος θα αντέξει ! Όποιος θέλει να το διαπιστώσει δεν έχει παρά να επισκεφτεί το Long bar κάθε που βραδιάζει Παρασκευή !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Μελίνα και η δίδυμη αδελφή της η Σωτηρία είναι τα κορίτσια που μας υποδέχονται στο party Confusio του De Cafe. Τα πρώτα σφηνάκια είναι κερασμένα από τα χεράκια τους …ότι καλύτερο για μια βραδιά που αργεί πάντα να ξημερώσει !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Ζωή Λιθιροπούλου κατά την πρώτη της επίσημη στο ταμείο του Long Bar. Σειρά ημερών εκπαιδεύτηκε σε μαστίγωμα, φάλαγγα και τοποθέτηση καυτών αυγών σε όποιον εργαζόμενο κάνει το λάθος και παραδώσει λιγότερα από αυτά που έχει στα κιτάπια της !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Την έκφραση γυαλίζει το μάτι του σίγουρα την έχετε ακούσει ! Ε, δείτε την κιόλας από το Μιχάλη του Long bar.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Δημήτρης Σαχινίδης από το Memphis, ο άνθρωπος που έκανε τους δραμινούς να τραγουδούν, με τα περίφημα καραόκε που διοργανώνονται στο Memphis και ...σκίζουν !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Γιάννης Χαραλαμπίδης επιμελείται την μουσική στο πάρτυ ελληνικής μουσικής του Enzo κάθε Πέμπτη. Είναι εξαιρετικός και ξαφνιάζει με τις γνώσεις του και στην ελληνική μουσική. Ο επαγγελματίας d.j. είναι παντός καιρού και εδάφους …όχι σαν κάτι βούδες που παίζουν όσα ξέρουν και αυτά που ξέρουν είναι περιορισμένου εύρους ! Εδώ με την συνεργάτιδά του Σοφία !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μια γυναικεία παρέα που όλοι θέλουν να την έχουν πελάτη. Δίνει λάμψη με κάθε της εμφάνιση… μην μπερδεύεστε με την διαφήμιση του azax …καμία σχέση ! Το λαμπερό στιγμιότυπο από το Long Bar.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Λαμπρή πορεία στο χώρο της διασκέδασης διαγράφουν οι αφοί Γιάννης και Χρήστος Πέντσας. Τα πόστα επιλέχθηκαν με ηλικιακά κριτήρια. Ο Γιάννης ως μικρότερος είναι στη light νύχτα, κάπου μεταξύ Chocolate και Via Notte, ενώ ο Χρήστος στα μεγάλα σκοτάδια του Θεάτρου live.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μάθαμε πως ο Μπάμπης του Fresh έβαψε τα μαλλιά χρυσοκίτρινα ώστε να ταιριάζουν με το vetex ! Η φωτογραφία είναι από την στιγμή σύλληψης της ιδέας !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Κώστας Νικηφορίδης πάντα προσέχει την διατροφή του. Το στιγμιότυπο το αποδεικνύει ξεκάθαρα… συνοδεύει το γεύμα του με χαριτωμένες υπάρξεις !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Σταύρος Ασπρίδης (Bruno) την βραδιά της γιορτής του δέχτηκε μήνυμα για ευχές από τον αιώνιο αντίζηλό του, το Σπίθα. Δεν τον ξέχασε ο παλιόφιλος… όπως δεν ξέχασε να συμπεριλάβει και ένα επίθετο από Π. Η μισή κίνηση τέλεια ή άλλη πικρόχολη ! Όχι πως παρεξηγήθηκε ο Bruno… Έτσι το απολαμβάνουν οι δυο τους και λόγος δεν μας πέφτει !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η γλυκύτατη Ιωάννα, πίσω από το μπαρ του Έντεχνου. Τι κάνει εκεί; Μετά τη βάρδιά της στο Μεζέ-μεζέ, όπου εργάζεται, συνεχίζει ώστε να μην χάνει το ρυθμό της στην εξυπηρέτηση των πελατών, κάτι σαν προπόνηση !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κυρίες και κύριοι, αγαπητοί αναγνώστες και αναγνώστριες μα χαρά, υπερηφάνεια και υπέρμετρη συγκίνηση, σας παρουσιάζουμε τον υπο-προϊστάμενο του Via Notte, τον Μιτς ! Εδώ με την γλυκιά Σουζάνα η οποία προσπαθεί να αποσπάσει την εύνοιά του !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το νέο look του μεγαλέμπορα καφέ Γιώργου Δημόπουλου (γνωστότερου με το καλλιτεχνικό Γκούφη). Τα φόρεσε τα γυαλιά με αυτά που βλέπει στο χώρο του εμπορίου… εμείς που φορούσαμε ήδη, περάσαμε στα κιάλια !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Αναστασία Ιωσηφίδου, θυγατέρα του Σωτήρη του De Cafe, εργαζόμενη στη Fresh, λίγο πριν αναχωρήσει για σπουδές στην Πάντειου, όπου θα φοιτήσει στο τμήμα κοινωνιολογία. Αναστασία καλή δύναμη !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τώρα τι τη θέλατε τη φωτογραφία δίπλα στο κλουβί; Εάν κάνω συνειρμούς ...θα φταίω;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Σάββας, ένα από τα αρχικά στελέχη και η νεότερη Ευαγγελία, αεροσυνοδός παρακαλώ, εργαζόμενοι πίσω από το μπαρ του Γλυκού Καφέ. Οι εξαιρετικοί καφέδες, οι φρεσκότατοι χυμοί παρασκευάζονται από τα χεράκια τους. Έτσι να λέγονται αυτά, δεν μπορεί να παίρνει τα εύσημα μόνο ο Τσετίνης !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Τριαντάφυλλος Παπαδόπουλος, είναι ανιψιός του Αργύρη Πατακάκη και υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία στα Ρίζια της Ορεστιάδας. Αυτό αποδεικνύει πως ο Αργύρης δεν είναι σαν τους άλλους πολιτικούς και πως αυτός είναι μεγάλο κορόιδο που αντέχει ! Στη φωτογραφία με την μητέρα του Μαρία Πατακάκη.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πολυτάλαντος ο Στέλιος Πετρίδης. Εξαιρετικός σερβιτόρος, άψογος τραγουδιστής, μοναδικός μετρ και τελευταία ικανότατος ψήστης ! Έχει πάρει επ΄ ώμου το ψήσιμο στο Ponos Night του Chocolate με τεράστια επιτυχία ! Εύγε νέε μου !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο πιο γοητευτικός γκριζομάλλης της νυχτερινής Δραμας είμαι ο Ηλίας Καραγιαννίδης. Για όσες και όσους ενδιαφέρονται, μπορούν να τον θαυμάσουν στο ταμείο του Long Bar.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Λένα είναι το νέο απόκτημα του Fresh. Ο Γιώργος μας την παρουσίασε με ιδιαίτερη υπερηφάνεια ! Σοφία πρόσεξε το σε παρακαλώ !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Πέμπτη είναι η μέρα του Θόδωρου Τσιτσόπουλο, όχι επειδή έχει παζάρι, αλλά επειδή είναι η βραδιά του live στο Long Bar της οποίας έχει το γενικό πρόσταγμα και …σκίζει ! Θόδωρε, μην ξεχάσεις αυτό που υποσχέθηκες για το σχόλιο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Xristina Coockie διαχέοντας το κοινωνικό μήνυμα κατά του καπνίσματος !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Συνεργάτες στο «Έντεχνο» και εξάδελφοι, ο Θωμάς με τον Γιάννη. Ξενυχτούν μαζί… αλλά μόνο ένας ξυπνά πρωί-πρωί. Συγγενική αλληλεγγύη σου λένε μετά !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Θόδωρος Παντελίδης, γνωστότερος και ως mr. Ponos φιλοσοφώντας περί έρωτος στο facebook: «Κανείς έρωτας δεν είναι εξαρχής ανεκπλήρωτος. Γι΄ αυτό πρέπει να το κυνηγάς και όπου πάει. Αν θες να του στείλεις μήνυμα κάνε το, αν θες να πάς να τον βρεις πήγαινε. Μην κάθεσαι να δεις τις εξελίξεις, βοήθησε τις εσύ να πάνε εκεί που θες και αν
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ελέγχεται η πληροφορία που λέει πως η Βέτα και η Σοφία την ημέρα της πρεμιέρα του Enzo ήταν για πολλές, μα πάρα πολλές, ώρες σε γνωστό κέντρο περιποίησης και καλλωπίζονταν !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τελικά, φίλε Λάκη, είναι φως φανάρι …δεν δείχνεις την ηλικία σου. Θέλω το μυστικό και από μένα ότι θέλεις… και εξώφυλλο να σε κάνω ! Στη φωτογραφία με την κόρη του Κατερίνα, αρχιταμία του Enzo.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Βασίλης και ο Γιώργος παίζοντας μία ακόμη παρτίδα του ευγενούς παιχνιδιού. Παρτίδα βέβαια για να παίξεις, πρέπει να ξέρεις… ε, αυτοί είναι δυο άσχετοι που προσπαθούν να παίξουν. Έτσι, γιατί όπως γνωρίζεται εμείς εδώ στο περιοδικό είμαστε λάτρεις της κυριολεξίας !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Γρηγόρης Τσεπίδης και ο Κώστας Νικηφορίδης πέρασαν όλη την περίοδο της ανακαίνισης του Enzo στο γιαπί του. Ε όχι ακριβώς μέσα στο μαγαζί, δίπλα στο μανάβικο που σέρβιρε ειδικά για αυτούς παγωμένο καρπούζι ! Ψόφησαν στην κούραση …εύκολο είναι να τρως καρπούζι με 35 βαθμούς !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Όποιος σκεφτεί πως αυτό το ύφος του Χρήστου Κυριακίδη είναι υποχθόνιο …είναι κακοήθης και εμπαθής ! Έχει και χειρότερο… ακούστε με που σας λέω !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ένας μεγάλος έρωτας συνεχίζει το δρόμο του. Ο Στέφανος και η Σοφία την βραδιά του αρραβώνα τους. Να ΄στε πάντα ευτυχισμένοι και καλά στέφανα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πίσω στο καλοκαίρι. Ο Βασίλης από το 1900 παίρνοντας δυνάμεις από ένα μικρογεύμα που θα του εξασφαλίσει μια μεγάλη κοιλιά…. βουτιά ! συγνώμη !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κακές γλώσσες αναφέρουν πως ο Τόμμυ το κούρεμα το επιμελήθηκε αυτοπροσώπως ! Εάν είναι αλήθεια πρόκειται για την αποκάλυψη ενός ακόμη ταλέντου του, αυτό της καλλιτεχνικής κομμωτικής. Εύγε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Οι πατερίτσες κράτησαν τη Νένα αρκετό διάστημα στο σπίτι… μέχρι να έρθει η βραδιά του Party Confusio του De Cafe.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το βαρύ πυροβολικό του μπαρ στο Chocolate. Ο μεγαλύτερος όγκος εργασίας, τα κοκτέιλ, οι περίεργοι καφέδες… όλα από τα χεράκια τους. Θα αναρωτιέστε τι κάνει ανάμεσά τους ο Τάσος… και εμείς αυτό προσπαθούμε να ανακαλύψουμε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο d.j. Gio, ο εμπνευστής και βασικός υπεύθυνος του party Confusion που πραγματοποιεί κάθε Πέμπτη στο de Cafe, δεχόμενος τα συγχαρητήρια για ακόμη μία πετυχημένη βραδιά !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τα live του Long Bar υπό την οργάνωση του Θοδωρή Τσιτσόπουλου αποτέλεσαν ευχάριστες εκπλήξεις και αυτή την περίοδο. Το στιγμιότυπο με τον εκπληκτικό Πέτρο Ιακωβίδη, τον εκρηκτικό ερμηνευτή από την Καβάλα που μάγευε με κάθε του παρουσία. Η συγγενική του σχέση και οι κοινές εμφανίσεις με το Νίκο Κουρκούλη του δίδαξαν πολλά !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μια πρωτοποριακή μέθοδο ανακάλυψε ο Θόδωρος για τον λαχανόκηπό του. Το μείγμα το κρατά μυστικό γιατί θέλει να το κατοχυρώσει. Η αποτελεσματικότητά του δοκιμάστηκε λίγο πριν αναχωρήσει για τις διακοπές του… πότισε και ξεράθηκαν τα πάντα ! Γλίτωσε από έννοιες και ποτίσματα… όχι θα τυραννιέται για μελιτζάνες και αγγουράκια !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Με έκπληξη σας παρουσιάζουμε τον μπάρμαν Βασίλη και την γάμπα του ! Καλή είναι ! Πάρα πολύ καλή ! Δεν κατάλαβα πως με τέτοια γάμπα, τον κρύβουν πίσω από το μπαρ !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Όταν διασκεδάζει η Σοφία Αθανασιάδου και η Ariel Simou, το Θέατρο Live έχει την τιμητική του. Η γνωστή παραγωγός και η πετυχημένη κομμώτρια σε μεγάλα κέφια !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο καλός, ο κακός και ο άσχημος καθώς σε νυχτερινή έξοδο. Την ταύτιση των επιθέτων με τα πρόσωπα της φωτογραφίας την αφήνουμε στην κρίση σας !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Μαρία και η Λαρίσα ανεβάζουν το θερμόμετρο. Μετά το χορό των καλλίγραμμων κοριτσιών τελείωσαν οι χαρτοπετσέτες στο μαγαζί. Ο ιδρώτας έρεε άφθονος !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η διακοσμήτρια Ροδή Χατζηανδρέου και κόρη του ιδιοκτήτου του πολυχώρου «Το Ρέμα», ανάμεσα στον Δημήτρη Σταρόβα και τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα κατά την πρόσφατη συναυλία τους στη Δράμα. Συμπέρασμα, τα βαρέα δεν κολακεύονται δίπλα στη Ροδή ! Στη σκηνή ήταν υπέροχοι δεν λέμε… αλλά μία αναγκαστική απεργία πείνας θα τους έκανε καλό !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Παντελής Νοάρδος παραλαμβάνοντας το πιάτο – δώρο έκπληξη για τα γενέθλιά του. Δείτε χαρά που έχει ο Νίκος Χαρακίδης ! Όσο για την Δέσποινα, τη σύζυγο… ακόμη ξεκαρδίζεται στα γέλια !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τον αναγνωρίζουν όλοι ως το καλύτερο χέρι στα κοκτέιλ και όχι μόνο. Ο Γιώργος (Γκούφη), ο μεγαλέμπορος καφέ της πόλης παραδίδοντας δωρεάν μαθήματα στον υπο-υποδιευθυντή του Via Notte, Μιτς. !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Τάκης Ιγνατιάδης επέστρεψε στις αγκάλες του Enzo και των ιδιοκτητών του. Για το αν μιμήθηκε την Κομανέτζι ή αν πρόκειται για μεγάλο έρωτα θα απαντήσει το μέλλον ! Το άμεσο, να ΄στε σίγουροι !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Με το νεαρό κύριο… δεν χρειάστηκε να μας συστήσει κάποιος ώστε να γνωριστούμε… καταλάβαμε πως είναι ο Στέφανος, ο γιος του Μιχάλη (Movie) από τα …σφηνάκια !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Ανέστης από τα «Τρία Γουρουνάκια» αποσπώντας ένα θερμό φιλί από τον Στέλιο Πετρίδη ! Θα τα υπομένεις αυτά φίλε Στέλιο ! Αν πάλι δεν θέλεις να αφήνεις μέρος της γοητείας σου στο σπίτι !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μάθαμε πως ο Νίκος Χαρακίδης (Fresh) ψάχνει για νέο λιμάνι… και φυσικά αυτό, από μόνο του, αποτελεί …είδηση !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Εμφανίστηκε και πάλι ο Λάζαρος στη Δράμα και ήταν φυσικά καθημερινά στο στέκι του το Chocolate. Δεν έκανε τη χάρη στους πικρόχολους να παριστάνει το μπιφτέκι στο Ponos Night, απλά ήταν συνεχώς πλάϊ στον Τάσο Λαλασίδη ώστε να κάνει νέες γνωριμίες ! Όσο για το τι κατάφερε με τις γνωριμίες… ο Θεός και η ψυχή του !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αντιλαμβάνεστε όλοι τι παρατηρούν ο Γιάννης με τον Θόδωρο. Λίγη διακριτικότητα δεν βλάπτει !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πίσω στο καλοκαίρι. Η Ιορδάνα εργαζόμενη στο My Club. Το σχόλιο απλό και λιτό και έρχεται από ένα θαυμαστή της «η κοπέλα είναι μια κατηγορία μόνη της !»
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αινιγματική η φωτογραφία του Θόδωρου Στεφανίδη… ή του έδωσαν τα παπούτσια στο χέρι ή το έριξε στο εμπόριο. Δεν μπορεί ένα από τα δυο συμβαίνει !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Γιώργος Κούνελος σε πλήρη ανάπτυξη μετά από μια βραδιά με πολύ πόνο στο πάρτυ του Chocolate. Ο καθένας με τις αντοχές του !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η συνταγή που ακολούθησε φέτος το καλοκαίρι ο Θόδωρος στο Θέατρο Live είναι παλιά και πάντα επιτυχημένη. Έκλεισε το μαγαζί για δυο μήνες …τρελάθηκαν οι φανατικοί του είδους και με το που άνοιξε έγινε το έλα να δεις ! Η φωτογραφία μαρτυρά την χαρά του ιδιοκτήτη ! Που να μπορούσαμε να δούμε και την τσέπη του !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Και το όνομα αυτού… Via Notte, που σημαίνει οδός της νύχτας. Ο λόγος φυσικά για τον χώρο που δημιούργησε πολλές συζητήσεις και δεν είναι άλλος από τη νέα δημιουργία της διεύθυνσης του Chocolate και βρίσκεται στη γωνία της Εθνικής Αμύνης και Περικλέους Κάβδα. Κατά γενική ομολογία η σχεδιαστική του χώρου προκάλεσε θετικότατα σχόλια γεγονός που οφείλετε στην διαφορετικότητα του από τα τετριμμένα.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Κώστας Νικηφορίδης, ο Κωστάκης του Enzo τρώγοντας μαμουνάκια ! Παλαιότερα έτρωγε αληθινά μαμούνια τώρα αρκείτε στα υποκατάστατα ! Οι καιροί άλλαξαν τι να κάνουμε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Εκτός από εξαιρετικός d.j. ο Δημήτρης Κιορπές ξεδίπλωσε και το ταλέντο του φωτογράφου. Είναι ο επίσημος φωτογράφος του Ponos Night και τα πάει περίφημα… κυρίως όταν σημαδεύει θηλυκά ! Μπράβο-μπράβο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Εθεάθη γνωστός κοντόχοντρος δικηγόρος να έχει εισέλθει απειλητικά στο 1900, στο προαύλιο, με το μοτοσακό του ! Τον λόγο δεν τον ανακαλύψαμε πάντως το θέαμα ήταν πρωτοφανές !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Οι στυλοβάτες του 1900… η πανέμορφη νεαρή Λίτσα και ο βετεράνος Bruno. Η Πρώτη σερβίρει πάντα κεφάτη και με σκέρτσο και ο δεύτερος είναι από ολόκληρος σκέρτσο …από παλιά !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στις 28 του Σεπτέμβρη, στις 10.30 το βράδυ ο Στέφανος Χατζήογλου καθώς πραγματοποιεί τα αποκαλυπτήρια του νέου Enzo. O φακός των Ψιθύρων …φυσικά ήταν εκεί !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Για κορίτσια για σπίτι έχουμε αναφερθεί ουκ ολίγες φορές. Στην περίπτωση της Ανθής, έχουμε και αποδείξεις. Η Ανθή με το ποτιστήρι της δροσίζει τα λουλούδια του Fresh !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Με έκπληξη αισθανθήκαμε και δροσιστήκαμε το καλοκαίρι στο Μύλο, εκτός από την φυσική δροσιά, και από τον κλιματισμό που λειτουργούσε στον υπερυψωμένο χώρο δεξιά. Υψηλές υπηρεσίες από ένα χώρο υψηλών προδιαγραφών !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Λάκης Τσεπίδης σε μια προσπάθειά του να διαφυλάξει την καλή του εικόνα. Όπως τόνισε δεν ενδείκνυται να φωτογραφίζεται τρώγοντας από καντίνα ! Η δημοσίευση της φωτογραφίας τον ενόχλησε, που τρώει ότι να ΄ναι δεν τον πείραξε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε