Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο κύβος ερρίφθη για την πολυαναμενόμενη παράταξη του Χριστόδουλου Μαμσάκου. Και το όνομα αυτής «Ενώνουμε τη Δράμα». Η παρουσίασή της πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Οκτωβρίου, σε ένα κατάμεστο δημοτικό ωδείο, όπου και ανακοινώθηκαν οι πρώτοι 25 υποψήφιοι. Οι εντυπώσεις κερδήθηκαν από τον Χριστόδουλο και την ομάδα του, η οποία αποτελείται από πρόσωπα που ανήκουν σε διαφορετικούς πολιτικούς χώρους. Μένει να κερδίσει και το στοίχημα με την αντιπολίτευση που θα ασκήσει. Ο Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, προτάσσει την σκληρή αντιπολίτευση που χαράσσει ως το μεγάλο του πλεονέκτημα έναντι του Χριστόδουλου… για να δούμε, τι θα δούμε. Και οι δύο παρουσιάζουν τις παρατάξεις τους ως πολυκομματικές και ποντάρουν πολλά σε αυτό. Ο Γρηγόρης, όμως, απ΄ ότι φαίνεται αγωνιά πρώτα να αποδείξει στα κομματικά στελέχη της ΝΔ πως αυτός ελέγχει το χώρο, κάτι που φάνηκε στη συνέλευση της «Νέας Εποχής» όταν παρόντος του Δημήτρη Κυριαζίδη, Μαργαρίτη Τζίμα, Προέδρου της ΝΟΔΕ Τάσου Αρναουτόπουλου, χαραμίστηκε πολύ σάλιο για τη Νέα Δημοκρατία.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στην συγκέντρωση του Μαμσάκου λένε κάποιοι πως δεν δόθηκε ο λόγος στον πρώην Δήμαρχο Δράμας, Θωμά Μαργαρίτη, γιατί θα δήλωνε -λένε- παρόν στις αυτοδιοικητικές πολιτικές εξελίξεις !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Λέτε να την «κάνει» πάλι στο Μαμσάκο; Γιατί στις εθνικές του την «έκανε» και ο Χριστόδουλος έκανε πίσω !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Περίμενε την σειρά του ο Θωμάς να πάρει το λόγο, όπως τους είχε υποσχεθεί ο Χριστόδουλος, αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Από την άλλη, η δημοτική αρχή έχει δώσει σήμα στα στελέχη της, να δείχνουν προς τα έξω πως τους απασχολούν τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και όχι το τι παρασκευάζεται από τους αντιπάλους. Ο Χαρακίδης έχει την πίτα και το μαχαίρι, κάτι που του δίνει τη δυνατότητα να συνομιλεί με πολλούς και διάφορους, φίλους και πρώην αντιπάλους… Προσπαθεί να φέρει κοντά του ομάδες ανθρώπων, κοινοτικούς παράγοντες και ανθρώπους κλειδιά και έως ένα σημείο τα πάει καλά.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Φόβος μεγάλος, του Κυριάκου, είναι εάν αυτές οι δύο παρατάξεις τελικώς συνενωθούν. Αν δεν επιτευχθεί αυτό, λογικά η παράταξη του θα περάσει στο δεύτερο γύρο, και αφού θα έχουν δημιουργηθεί οι κατάλληλες συνθήκες μίσους μεταξύ των δύο, θα επανεκλεγεί. Είδωμεν !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Νέο εκλογικό νόμο επεξεργάζονται together Παυλόπουλος με Σκανδαλίδη. Θα υπάρχει μπόνους 100 εδρών μόνο σε μνημονιακά κόμματα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

«Θα ψηφίσω για τελευταία φορά, αν την επόμενη έλθουμε στην ίδια θέση θα πάω σπίτι μου» δήλωσε, ο Χρήστος Αηδόνης, μετά την συνεδρίαση της Κοινοβουλετικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, με θέμα την υπερψήφιση του πακέτου στη Βουλή. Ε ! Χρήστο αυτή τη φορά ψήφισέ τα …μην αντισταθείς όπως τις άλλες φορές !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Χαμός στο δήμο Προσοτσάνης με την θητεία του Θανάση Τσελεμπή ως αντιδημάρχου. Ο Καλλικράτης δεν επιτρέπει τον ορισμό Αντιδημάρχου εάν δεν διαμένει στα όρια του δήμου… Κάποιοι το επισήμαιναν στα καφενεία, ήρθε απ΄ ότι φαίνεται και η ώρα να αποφανθεί η δικαιοσύνη μια και υπήρξε ανώνυμη καταγγελία στην εισαγγελία !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ψήφος ελπίδας χαρακτηρίστηκε η εκλογή του Δημήτρη Κυριαζίδη για την πόλη μας από έντυπο που στηρίζει τη ΝΔ. «Η ψήφος του Δραμινού λαού του έδωσε πρωτιά στο τοπικό ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. και συγχρόνως την ευκαιρία να κάνει όλες εκείνες τις κινήσεις που απαιτούνται, για να δει ο Δραμινός πολίτης τη ζωή του, να βγαίνει από το γκρίζο τούνελ και να επανέρχεται σε ρυθμό που θα του αφήσει περιθώριο να αναπνέει…»
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Υποψήφιος με την παράταξη του Χριστόδουλου Μαμσάκου θα είναι ο Στέλιος Παπαδόπουλο. Ο Περιφερειακός Σύμβουλος και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ είπε, ναι, στο κάλεσμα του Χριστόδουλου και ξεκίνησε δουλειά από τώρα ! Η κίνηση αυτή εξέπληξε πολλούς, κυρίως στο ΠΑΣΟΚ…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στον αντίποδα και η εκλογή του Χρήστου Καραγιαννίδη, δημιουργεί αέρα ανανέωσης για την πόλης μας, προσδοκούμε να μας ξαφνιάσει ευχάριστα ο Χρήστος…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Από τον Χρήστο Αηδόνη κανείς πλέον δεν περιμένει τίποτα ! Ότι είχε να δώσει -το τίποτα δηλαδή- το έδωσε ! Δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε πως η Δράμα δεν θα τον θυμάται για τίποτα ! Είναι ακόλουθος πάντως… με το τίποτα μπήκε στην κεντρική πολιτική σκηνή …με το τίποτα βγαίνει ! Να ΄στε σίγουροι …βγαίνει και δεν ξαναμπαίνει !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Χάθηκε από την πολιτική πιάτσα ο Μιχάλης Χατζηβασιλείου. Παρατάξεις και εκκολαπτόμενες, όλες τον θεωρούν «δικό» τους ! Ο Παπαεμμανουήλ λέει πως είναι δικός του, το ίδιο και ο Μαμσάκος, ακόμη και ο Χαρακίδης ! Όπως και να έχει δύο πράγματα είναι σίγουρα, πως ο Μιχάλης μπορεί να εκλεγεί με οποιοδήποτε ψηφοδέλτιο και πως τον τελευταίο λόγο τον έχει ο ίδιος !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ορίστε ήρθαν και τα φιλολαϊκά μέτρα. Είναι η περίφημη ρύθμιση του υπουργείου Ανάπτυξης η οποία θα δίνει την δυνατότητα στους καταναλωτές, αν δεν παίρνουν την απόδειξη παροχής υπηρεσίας και εμπορεύματος, θα μπορούν να φεύγουν από το κατάστημα χωρίς να πληρώνουν το λογαριασμό ! Αυτό, όπως λένε από το υπουργείο, είναι ένας τρόπος φορολογικής δικαιοσύνης, ενώ από την πλευρά των καταστηματαρχών γίνεται λόγος για φορολογική εκδίκηση.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Να θυμάστε ότι όταν παραγγέλνετε κάτι σε ένα εστιατόριο, θα πρέπει μαζί με το προϊόν να σας φέρνουν και την απόδειξη. Μην αναγκαστείτε να την ζητήσετε ! Αν δεν σας την φέρουν, τότε κερνάει το μαγαζί ! Η υποχρέωση αυτή ισχύει στην Κροατία, όπου μάλιστα εκεί οι επιχειρηματίες πρέπει να την αναγράφουν και στους τιμοκαταλόγους. Λοιπόν από σήμερα ξεκινάει μια νέα περίοδος στη σχέση μας με τις καφετέριες και τα εστιατόρια. Θα προτιμάμε να φάμε την απόδειξη από το να πληρώσουμε λογαριασμό ! Θα είναι τσίγκινες στο τέλος για να μην μπορεί κανείς να τις καταστρέψει και να ισχυριστεί ότι δεν του την παρείχε το κατάστημα ! Θα πέσει πολύ ξύλο σας λέω !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στη Δράμα έσπασε η παράδοση ! Yψωσε μία γαλάζια, μία πράσινη και μία κοκκινοφούξια σημαία. Τι άλλο θέλουμε… είναι κι αυτό μία δικαίωση… τρομάρα μας !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ευθύνες ρίχνουν οι πολιτικοί φίλοι της Χαράς Κεφαλίδου στην κάθοδο του Λάζαρου Ζουρνατζή. Λένε πως έκοψε σταυρούς της και επανεκλέχθηκε ο Αηδόνης. Ο Λάζαρος τέτοιου είδους σχόλια τα θεωρεί αστεία και συνεχίζει το δρόμο του…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στον διεθνούς φήμης δραμινό γλύπτη, ζωγράφο, αρχιτέκτονα, Παύλο Άγγελο Κουγιουμτζή, δόθηκε φέτος το Μακεδονικό Βραβείο. Το Ίδρυμα Μακεδονικού Βραβείου ιδρύθηκε από συμπολίτη μας στη Δράμα το 2002, με αρχικό ιδρυτικό κεφάλαιο 150.300 Ευρώ, το οποίο ξεπερνά σήμερα τις 280.000 Ευρώ και σκοπό έχει να βραβεύεται κάθε χρόνο στις 28 Οκτωβρίου, ένας Έλληνας, για τις εξαιρετικές του επιδόσεις σε συγκεκριμένες επιστήμες και τέχνες, με Αναμνηστικό Δίπλωμα και συμβολικό χρηματικό ποσό, προερχόμενο από τους τόκους του σημερινού κεφαλαίου και του κεφαλαίου που θα διαμορφώνεται με άλλες προσφορές στην πορεία.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Θανάσης Παπαδημητρίου σαν άλλως Οτσαλάν (P.K.K)… εμπνευστής ιδρυτής του νέου κόμματος Π.Κ.Κ. «Πατριωτικό Κοινωνικό Κίνημα» …για να μη λέτε ότι τίποτα δεν ξεκινάει στη Δράμα… εμείς θα επικροτούμε κάθε τι νέο, και πόσο μάλλον όταν ξεκινάει από την πόλη μας, αρκεί να έχει το κάτι της νέο …και όχι βασισμένο σε παλαιοκομματικές αντιλήψεις.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Στέργιος Τσούκας, πιστός φίλος και συνεργάτης του Δημήτρη Κυριαζίδη, έπαιξε και αυτός καταλυτικό ρόλο στον προεκλογικό αγώνα του Κυριαζίδη …έδωσε τα πάντα ! Ψυχή τε και σώματι ! Έτσι είναι οι φίλοι. Πάντα δίπλα σου και στις καλές και στις κακές στιγμές σου.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Εάν βρισκόμασταν στις παλιές καλές εποχές, ο Δημήτρης Κυριαζίδης, θα ήταν μπροστάρης ! Τώρα από τη θέση του βουλευτή …δυσκολεύεται κομματάκι ! Για δες καιρό που διάλεξε βουλευτή ο λαός να σε κάνει ! Κρίμα, Μήτσο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μέσα από το facebook είχα την ευκαιρία να νιώσω πολύ καλά τι θα πει «κοινωνικός αυτοματισμός». Ο όρος κοινωνικός αυτοματισμός εισήχθη στην ελληνική πολιτική και κοινωνική ζωή κατά την περίοδο της διακυβέρνησης Σημίτη. Η πατρότητα του όρου κατά άλλους αποδίδεται στο Δημήτρη Ρέππα και κατά άλλους στον μεγάλο «στρατηγό» Θόδωρο Τσουκάτο (θα τον ενθυμείστε φαντάζομαι). Πρόκειται, μέσες άκρες, για την ακόλουθη φιλοσοφία και πρακτική διακυβέρνησης: όταν μια κοινωνική ή επαγγελματική ομάδα ή τάξη αντιδρά (δικαίως ή αδίκως) σε μια ρύθμιση που την αφορά, προσπαθούμε να στρέψουμε την υπόλοιπη κοινωνία εναντίον της ή περιμένουμε αυτό να συμβεί λόγω των προβλημάτων και της ταλαιπωρίας που δημιουργούν στους υπολοίπους πολίτες, τυχόν κινητοποιήσεις της επαγγελματικής ομάδας που αντιδρά και λόγω της συνήθους αβελτηρίας και υπερβολής των συνδικαλιστικών ηγεσιών των αντιδρώντων».
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Έπιασα λοιπόν τον εαυτό μου, να μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία και σκέφτηκα, ότι τελικά η σύγχρονη μορφή προπαγάνδας είναι αυτή και δεν χρειάζεται να κουνήσει και πολύ το δαχτυλάκι της η κεντρική εξουσία. Άραγε το παθαίνουμε μόνοι μας ή μας βάζουν στο τρυπάκι να το πάθουμε….
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Συμπέρασμα: Η κρίση μπορεί να μην κατάφερε να μας βγάλει όλους στους δρόμους, αλλά πέτυχε να μας στρέψει σε πολλές περιπτώσεις τον ένα εναντίον του άλλου…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Κυβέρνηση Αντώνη, Βαγγέλη και Φώτη, μας παρέχει τη δυνατότητα να πληρώνουμε σε πολλές δόσεις τα «χρέη» μας. Χαράς ευαγγέλια ! Δεν έχουν καταλάβει ακόμη ότι δεν έχουμε λεφτά. Νομίζουν ότι έχουμε και ότι αυτό που μας πειράζει είναι να τους τα δώσουμε σε 3 ή σε 9 δόσεις !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δεν είναι λίγες οι φορές, εξάλλου, που ακούς σε φιλικές συζητήσεις να λένε: «Τους τεμπέληδες του Δημοσίου, ας τους κόψουν κι άλλα. Τους βολεμένους της ΔΕΗ, ας μην τους δώσουν μισθό, τους άχρηστους…» και άλλα τινά…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Όσο δεν σταματάει ο εφιάλτης των μέτρων, της δόσης, της τρόικας, άλλο τόσο οι δρόμοι θα γεμίζουν από κόσμο. Από πολίτες που διαμαρτύρονται, εξοργίζονται, αγωνιούν για το αύριο, το δικό τους και των παιδιών τους !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Ελλάδα στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, οι πολιτικοί, το ίδιο και εμείς μάλλον, αβοήθητοι, κολλημένοι στα έκτακτα δελτία ειδήσεων και στις δημοσιογραφικές αναλύσεις, για το τι άλλο μας περιμένει !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αλλαγή θέματος, όχι κλίματος. Πολλές είναι οι διαμαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής Αστικών αφού επισημαίνουν ότι τα «νέου τύπου» πεζοδρόμια δεν είναι για τους πεζούς.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Παιδιά σε καρότσια και ανάπηροι, απαγορεύεται, προς το παρόν, να χρησιμοποιήσουν τα πεζοδρόμια λόγω… της ιδιομορφίας τους.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Επιπλέον, η λωρίδα διευκόλυνσης τυφλών, πολλές φορές μπορεί να δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα παρά να τους διευκολύνει, μου λένε.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Χαίρουν χαρά μεγάλη Παπαεμμανουηκικοί και Μαμσακικοί, γιατί πραγματοποίησαν και οι δύο μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις (λέμε τώρα…) στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας και πέτυχαν νίκη μεγάλη, γιατί ενδυνάμωσαν τις παρατάξεις τους και θα μας φέρουν το καινούριο, το νέο, τον αέρα της αλλαγής στην πόλη μας.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μάλιστα, κύριοι, τι παραπάνω περιμέναμε σε αυτή την πόλη από την δική σας παρέμβαση, ώστε να αισθανθούμε περήφανοι σαν κάτοικοι αυτής της πόλης… Αρκεί να μας ρίχνουν που και που καμία εκδήλωση, για να μην τους ξεχνάμε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το ερώτημα που τίθεται, πλέον, από τους οπαδούς της πάλαι ποτέ κραταιάς, ισχυρής παράταξης «Νέα Εποχή - Νέα Δράμα», είναι αν ο Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ θα σώσει την παράταξη και τίθεται μάλιστα με σκωπτική διάθεση, πολλές φορές μάλιστα με οργή !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δεν έγινε αντιληπτό, προφανώς, το βάθος της απελπισίας που επικρατεί στην παράταξη «Νέα Εποχή Νέα Δράμα» ! Δεν έγινε αντιληπτό, ότι κάθε υποτιθέμενη θυσία δεν είναι ηρωισμός αλλά εξευτελισμός !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο καιρός με τα γνωστά «συμβόλαια» με τους δημότες του Δήμου Δράμας παρήλθε. Δεδομένοι πολίτες και δεδομένοι ψηφοφόροι δεν υπάρχουν. Ο καθένας πλέον, φτωχότερος σε ποιότητα ζωής αλλά και πλουσιότερος σε εμπειρίες, αποφασίζει και τάσσεται όπου τον οδηγεί η συνείδηση του... ή το συμφέρον του !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο πολυμήχανος Θωμάς, μετά την ενασχόληση του με τα κοινά (δημοτικός Σύμβουλος, δήμαρχος, υποψήφιος βουλευτής), αποφάσισε να ανοίξει τα φτερά του και στον επιχειρηματικό τομέα. Έτσι κι αλλιώς από τη μια καφετέρια στην άλλη ήταν ολημερίς… Είπε λοιπόν… δεν αγοράζω μία στο όνομα του παιδιού μου, να κάνω απόσβεση τη χασούρα (;) της πολιτικής μου διαδρομής και συνάμα να πίνω και τζάμπα τον καφέ μου; Λέτε να κερνάει και τζάμπα καφέ;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μετά την καφετέρια τι άλλο άραγε λέτε να του λείπει; Μήπως κανένας τηλεοπτικός σταθμός για να αγορεύει; Μήπως βαρέθηκε τα έδρανα των δικαστηρίων; Άντε και καναλάρχης Θωμά, τι να σου κάνει ένα ραδιόφωνο… ψίχουλα… άλλο να βλέπουν την πληθωρική φάτσα σου, κι άλλο να ακούν την φωνή σου !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μέλι στάζει το στόμα του Σπύρου Λάτσα όταν αναφέρεται στο όνομά του Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ. Έρωτας μεγάλος και ξαφνικός ! Πρόσεξέ το Κυριάκο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Ευμοιρίδης δήλωσε πως εάν τον πιάσουν όλοι μαζί, δηλαδή ο Μαμσάκος, ο Παπαεμμανουήλ, ο Μαργαρίτης και τον εκλιπαρήσουν να τους ενώσει …θα το κάνει και θα κατέβει στις εκλογές ! Μήπως Κώσταμ θέλεις και το ΚΚΕ μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κόμμα θέλει να κάνει κι ο Λοβέρδος. Υπουργέ μου, άλλο τα γενόσημα και άλλο τα original ! Και πως θα το κάνεις αυτό ! Τον Αηδόνη τον ρώτησε εάν είναι τώρα η εποχή που πρέπει να έρθει μαζί σου μέχρι το θάνατο ! Θυμάστε την δήλωση του τότε υφυπουργού…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Επί προσωπικού η κόντρα του Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ με τον δημοσιογράφο Σπύρο Λάτσα. Μετά την ανάθεση των 8.000 για την εφημερίδα του φεστιβάλ στον Σπύρο από τον Δήμαρχο Δράμας, βγήκε στα κανάλια για να το καταγγείλει. Όπως λέει, δεν μπορεί ο Σπύρος να αναλάβει μια δουλειά εκτύπωσης από την στιγμή που δεν έχει τυπογραφείο. Καλά βρε Γρηγόρη, ο συγχωρεμένος Νίκος Σιμόπουλος είχε δικό του τυπογραφείο και έπαιρνε κάθε χρόνο την εκτύπωση της εφημερίδας του φεστιβάλ;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αφού Χριστόδουλε έχεις και το ΟΚ του προέδρου της γιάφκας κ. Γιώργου Παντελίδη ποιος μπορεί να σε …σταματήσει !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τελειώνουν τα πεντάμηνα και η Δράμα θα μετατραπεί και πάλι σε άχρωμη και άοσμη πόλη. Τελικά τα παιδιά αυτά είχαν πραγματική ανάγκη να δουλέψουν γι’ αυτό και ότι έπιασαν στα χέρια τους το έκαναν σωστά, σε αντίθεση με τους μόνιμους υπαλλήλους που αλλού φυσά ο άνεμος και αλλού γυρίζουν την πλάτη τους.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Καλό ερώτημα για κουίζ γνώσεων: Μήπως γνωρίζει κανείς πόσες στρώσεις μπογιά έχουν οι τοίχοι των γραφείων του γηπέδου της Δόξας Δράμας; Όποιος το βρει κερδίζει πέντε μετοχές του ΓΣ Δόξα Δράμας ! Θωμά σκέψου σοβαρά την επόμενη επένδυση που θα κάνεις. Η Δόξα είναι γωνιακό μαγαζί! Αν πάλι δεν θέλεις, μπορείς να ανοίξεις μαγαζί με μπογιές. Αν μάλιστα καταφέρεις να προμηθεύεται η Δόξα μπογιές από το μαγαζί σου, θα κάνεις την καλή !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τι έγινε Λευτέρη, από τα νέα μέτρα το έπαθες;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τι κακό μ’ αυτά τα συνθήματα! Να είχαν να μας πουν και κάτι νέο, ή να είχε χιούμορ αυτό που γράφουν στους τοίχους, θα ΄λεγα έχει καλώς, ας ξοδέψουμε και καμιά μπογιά παραπάνω δεν πειράζει. Γράψε - γράψε κάτι μένει. Τώρα τι να μείνει… ή τι είναι αυτό που δεν ξέρουμε για τον μεγαλομέτοχο της ΔΟΞΑΣ και θα πρέπει να το μάθουμε τώρα… και καθημερινά το γράφουν στους τοίχους του γηπέδου… αναρωτήθηκαν αν στο φινάλε μας ενδιαφέρει;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πατάτες, κρεμμύδια, πιπεριές… ίσως στην δωρεάν διανομή τροφίμων μελλοντικά να προστεθούν, φασολάκια, ζυμαρικά κτλ. Φιλεύσπλαχνοι συμπολίτες μου μήπως το μενού περιλαμβάνει και κανένα ευρουλάκι; Αυτό το έχουμε περισσότερη ανάγκη ! Να φάμε όλο και κάτι βρίσκεται, να πληρώσουμε το πετρέλαιο, τη ΔΕΗ, το ενοίκιο δεν μπορούμε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μάχη γίνεται στην κυβέρνηση για τα εργασιακά. Δηλαδή για τους ολίγους, γι’ αυτούς που δουλεύουν και μάλιστα παίρνουν ακόμη και σήμερα περισσότερα χρήματα απ’ τους άλλους… τους ουραγούς της εκδούλευσης. Για την ανεργία πότε θα γίνει μάχη στην κυβέρνηση βρε παιδιά; Θέλουμε και εμείς να δουλέψουμε…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πρόταση αλλαγής ονόματος, όχι στη «Νέα Εποχή - Νέα Δράμα», αυτή μπορεί να ονομαστεί όπως γουστάρει. Πρόταση για τα υπουργεία Εργασίας και Ανάπτυξης. Τι στο καλό τα θέλουμε αυτά τα δύο υπουργεία; ή να τα καταργήσουμε ή να τα αλλάξουμε όνομα. Να τα κάνουμε Υπουργείο Ανεργίας και Υπουργείο Ύφεσης. Έτσι τουλάχιστον θα έχουν οι εργαζόμενοι εκεί και ένα έρεισμα να καταπολεμήσουν την ανεργία και την ύφεση. Σήμερα δηλαδή ποιο είναι το αντικείμενο τους για να έχουμε καλό ερώτημα;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το καινούριο με το Τοτό το ξέρετε; Ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει για το χάλι της υγείας και για το ότι οι ασφαλισμένοι πληρώνουν τα φάρμακα απ’ την τσέπη τους. Εύλογο το ερώτημα... Μήπως για το διάστημα που δεν μας παρέχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη τα ταμεία, θα έπρεπε να αφαιρεθεί το ποσό που πληρώνουμε γι’ αυτή την κάλυψη; Σε ποια χώρα ζεις φίλε μου ! Εδώ Κλεψικιστάν, εδώ Μαλακιστάν ! Το άκουσα κι αυτό από πρόεδρο οργανισμού ΟΤΑ. Αν ο υπάλληλος οργανισμού δεν ξέρει ή είναι ανεπαρκής φταίει ο πρόεδρος; Όχι βέβαια, ο Τσίπρας φταίει. Είναι της μόδας !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το ακούσαμε και αυτό στην Δράμα… υπεξαίρεση σε γνωστή Τράπεζα ! Οι πληροφορίες για το ποσό μάλιστα διίστανται, σας λέω για τρελά νούμερα, κατά το ράδιο αρβύλα. Όσο για το όνομα αυτού… σιγά μην σας το αποκαλύψω …να κάνετε και εσείς οι αναγνώστες μας κάτι και για μας …περιμένουμε sms με πιθανά ονόματα ! Δώρο σας κάνουμε τα εισιτήρια, αν τον βρείτε να μας τον φέρετε πίσω με τα χρήματα εννοείται …ή στην εσχάτη να μας πείτε να πάμε κι εμείς !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Γρηγόρης Μιχαηλίδης έχει πάρει τις αποφάσεις του για τις δημοτικές του 2014. Έχει πει ναι, σε επικεφαλή… δεν ξεκαθάρισε όμως εάν θα είναι υποψήφιος. Το ναι, αφορούσε την αμέριστη συμπαράστασή του …νοερά !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Και δεύτερο κέντρο ενημέρωσης επισκεπτών στην Πλατεία Ελευθερίας δημιούργησε ο Δήμος Δράμας. Μια και πήξαμε στον τουρισμό, θα μέναμε μόνο με ένα κέντρο ενημέρωσης; όχι, όχι φτιάξαμε και δεύτερο, άντε και για τρίτο μας βλέπω… τέτοια κοσμοπλημμύρα από επισκέπτες στην Δράμα, Πρέπει να τους ενημερώνουμε χωρίς να περιμένουν σε ουρές αναμονής ! Έχουμε να τους δείξουμε τα κτήρια της σόφτεξ που έκλεισε, τα κτήρια του καπνολογικού που έκλεισε, της σεκοβέ, των στρατοπέδων και τόσα άλλα που …έκλεισαν !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Γκουρού της πολιτικής, Τάσος Ασανίνας, δικαιώθηκε και αυτός με το αποτέλεσμα των εκλογών μιας και με τίποτα δεν ήθελε να δει Τσίπρα πρωθυπουργό. Βουλευτή όμως από το ΣΥΡΙΖΑ στην Δράμα (;) θα τον ρωτήσουμε και θα σας πούμε, μια και ακόμα πίνει νερό για να συνέλθει…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Προλάβαμε να δούμε το Νίκο Σμολοκτό και να τον χαρούμε ως βουλευτή στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης της Κομοτηνής, ως εκπρόσωπο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων …κάτι είναι και αυτό θα μου πείτε …γεύτηκε ο άνθρωπος λίγο βουλευτιλίκη…!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μια στο καρφί… και μια στη Ν.Δ. Φαγώθηκε ο Μαργαρίτης Τζίμας να μπει στο ψηφοδέλτιο και μετά από πολλές κολωτούμπες τα κατάφερε! Σπουδαίο κατόρθωμα να ξαναβρεθεί -έστω για την εκλογική μάχη- δίπλα στο πλευρό του Σαμαρά ! Ρε Μαργαρίτη σε είχα για γάτα και μου βγήκες κουταβάκι… Βέβαια το Θωμά τον έβαλες στον πάγο …αλλά σε βλέπω να… πλευριτώνεις, καιρός που είναι !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σε Πυθία κόβω να μετατρέπετε ο Σωτήρης Συνώλας ! Μια πρόσφατη πρόβλεψή του λέει πως υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες θα είναι, ο Γιάννης Ξανθόπουλος εναντίων του Τάσου Αρναουτόπουλου. Εμείς, χωρίς στο γραφείο να έχουμε καμία Πυθία, βλέπουμε τον Σωτήρη υποψήφιο Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Δράμας.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η ΔΗΜΑΡ καλά κρατεί στη Δράμα υπό την επίβλεψη του Παναγιώτη Χατζηγεωργίου. Τα δελτία τύπου και η πλήρης ενημέρωση στα τοπικά ΜΜΕ πηγαίνουν σωρηδόν ! Σας μιλάω για πλήρη ενημέρωση, μάλιστα όπως ανακοινώθηκε σε σχετικό δελτίο τύπου «Η ΔΗΜΑΡ Δράμας θα πάρει τις αποφάσεις της για τις δημοτικές εκλογές του 2014 όταν έρθει η ώρα». Είναι καλυμμένοι σας λέω… Έχουν και εκπρόσωπο στα τεκταινόμενα του Δήμου Δράμας, τον εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο Χρήστο Φουτσιτζή, που είναι και όλο ενέργεια !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Χρήστο Αηδόνη, όταν πετάς ψηλά δε σε πιάνει σκάγι, σε πιάνει όμως βέρτικο ! Με αποτέλεσμα μια να θυμάσαι… μια να μη θυμάσαι ! Μια να ξέρεις και να διαμαρτύρεσαι εντόνως, και μια να μη γνωρίζεις και να κάθεσαι κότα ! Μια να κάνεις τάχα κριτική κι ανταρτιλίκι, και μια να βάζεις πλάτη τουβλατζή του ’60 ! Μια να προκαλείς, και μια να παριστάνεις τον απλό σεμνό μαχητή ! Κάποιοι θα το έλεγαν μπαμπού σε θύελλα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τον Μάιο πέρασε και από την Δράμα η Ολυμπιακή φλόγα. Σε μια καθόλα σεμνή τελετή είδαμε τον Κυριάκο Χαρακίδη να δίνει τις στολές στους λαμπαδηδρόμους. Κάποιες κακές γλώσσες είπαν πως κράτησε και μία για τον εαυτό του, όχι για αρχείο φυσικά αλλά για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές …έτσι είναι ο προνοητικός άνθρωπος …κατά το γνωστόν …πριν πεινάσεις μαγειρεύεις !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κάτι πρέπει να κάνουμε όλοι μας για να βελτιώσουμε τη ζωή μας. Ιδού τι μου λέει αναγνώστης, πως έπραξε για να αντιμετωπίσει την κρίση. «Άλλαξα καφενείο, πίνω καφέ με 1 € αντί για 2,5 € όφελος 50 ευρώ το μήνα. Από αλλαγή μάρκας τσιγάρων, 30 € το μήνα. Από μετατροπή στο ΙΧ με αέριο 100 € το μήνα. Από εκλογικευμένη χρήση του ηλεκτρικού άλλα 20 €. Συνολικό όφελος 200 €. Νιώθω σαν να πήρα αύξηση 20%». Σκέψου τώρα να κόψεις το ψωμί ημέρας που δεν φτουράει, να τρως μπαγιάτικο, να κάνεις μπάνιο στη σκάφη, να τρως κρέας μόνο την Τσικνοπέμπτη και να βγαίνεις πρωτομαγιά για έξοδο. Τότε θα ένιωθες υψηλόμισθος. Όλα αντιμετωπίζονται αρκεί να τα ’χεις βρει με τον εαυτό σου.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ θα αλλάξει το όνομα της παράταξης «Νέα Εποχή - Νέα Δράμα» …και το όνομα αυτής «Κοινωνία Δραμινών» ανανέωση σου λέει …μόνο ο Σαμαράς θα κάνει αλλαγές στο έμβλημα της Νέας Δημοκρατίας ! Βρε μπας και αυτό είναι που τον οδήγησε στην πρωθυπουργία ! Και με σύνθημα παρακαλώ «Η ισχύς εν τη ενώσει» …άρε λοκατζή …που πας καραβάκι με τέτοιο καιρό;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Παρακαλούνται οι δημόσιοι υπάλληλοι που εν ώρα εργασίας βρίσκονται στο facebook -και ιδρώνουν πάνω στα πληκτρολόγια παραγωγικά- να φροντίσουν να μην φαίνονται ενεργοί για συνομιλία. Ακούστηκε πως θα δημιουργηθεί ειδικό σώμα «ράμπο» που θα ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με τέτοιου είδους παραβατικότητες και θα επιβάλει πρόστιμα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Σάκης Πάππος πάντως είναι μαζί σου …για τους υπολοίπους δεν ξέρω ! Κάτι τέτοια ακούει ο Χαρακίδης και πίνει μπύρες …πίνει μπύρες …στο Berlin πάντως …δεν νομίζω !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τι ακούω …τι ακούω και ακόμη χειρότερα αν θέλετε τι βλέπω; Στρατολόγους παντού… Και για του λόγου το αληθές ακούω, βλέπω, του Κυριάκου Χαρακίδη, στρατολόγος περιφερειακός ο Γιάννης Ετόγλου, του Χριστόδουλου Μαμσάκου οι κ.κ Χατζηγίαννης Τάσος (ο επονομαζόμενος και ως ο κοντός) και Γιώργος Παπαδόπουλος (ο επονομαζόμενος και ως ο αινιγματικός!), και του Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ ο εαυτός του !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πολύ καλή δουλειά στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ από την θέση του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου κάνει ο Κώστας Μιχαηλίδης. Δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα να τιθασεύεις τους συμβούλους πέντε νομών με τόσες ανισότητες. Ο Κώστας, έχει αναγνωρισμένες ικανότητες που τώρα αναδεικνύονται και χαίρει της εκτίμησης των συναδέλφων του, από όλες τις παρατάξεις !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στάθης Σαραφόπουλος, πρώην βουλευτής Δράμας, με σχεδόν πλήρη τετραετία, και όχι βουλευτής μιας ημέρας, ένα όνομα μια ιστορία. Για όσους αναρωτιούνται για το που χάθηκε, μια και δεν τον βλέπουμε στα κοινά… σας ενημερώσουμε πως κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με το προσωπικό του blog, σημειώστε, www.emprosdrama.blogspot.com (ΕΜΠΡΟΣ... για Ανάπτυξη!). Οφείλουμε να παραδεχτούμε πως είναι αξιόλογο και με πλήρη ενημέρωση ! Καλή δύναμη, Στάθη.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μπορεί η Νικολέτα Τσέπελη να μην τα πολυκατάφερε στις εκλογές του Μαΐου -απουσίαζε το όνομα της από το ψηφοδέλτιο του Ιουνίου- παραμένει όμως σαν Αντιπρόεδρος του Συλλόγου της Πανηπειρωτικής Ένωσης, όπου και προσφέρει τα μέγιστα, άλλωστε και μόνο με την παρουσία της αποτελεί κόσμημα για τον σύλλογο. Ποιος, μα ποιος, δεν θα ΄θελε μια Νικολέτα στο πλάι του !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Είχα πολλούς λόγους για να δω την παράσταση του Καραγκιόζη που ανέβασε η παράταξη «Νέα Εποχή - Νέα Δράμα», το καλοκαίρι στο θεατράκι «Σωκράτης Δημητριάδης» της Αγίας Βαρβάρας. Ο κυριότερος είναι ότι είμαι θαυμαστής του Χατζιαβάτη.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αποζημιώθηκα με το παραπάνω. Είχα να γελάσω από τότε που ο Γιώργος κέρδισε τις εκλογές λέγοντας «λεφτά υπάρχουν» ! Παράκληση, ανεβάστε κι άλλες κωμωδίες, ο κόσμος το ΄χει ανάγκη ! Το χαμόγελο είναι είδος υπό εξαφάνιση.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Όσοι πέρασαν λέει την πόρτα του ΔΝΤ είδαν το προσδόκιμο ζωής να μειώνεται κατά 5 με 6 χρόνια. Είναι κι αυτό στο πλαίσιο της εξυγίανσης των δημοσιονομικών. Όσο λιγότεροι υπερήλικες, τόσο το καλύτερο. Λιγότερες συντάξεις, λιγότερα φάρμακα, λιγότερη κοινωνική πρόνοια. Και επιτέλους η ζωή δεν είναι για χόρταση. Μετά τα 70 κάθε μέρα που ζεις είναι κέρδος για σένα και ζημία για το κράτος. Κάτι ήξεραν οι Σπαρτιάτες.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Προφανώς πατριώτης, ορθόδοξος και ευρωπαϊστής ο τύπος με τον ορεσίβιο μύστακα κατεβάζει από την πλατεία Ελευθερίας μία αφίσα του Τσίπρα και μονολογεί. «Παλιοκομμούνι θα μας γυρίσεις στη δραχμή». Αν τώρα αυτόν τον πατριώτη τον γυρίσεις ανάποδα δεν θα πέσει ούτε σεντ από τις τσέπες του, είναι άλλη ιστορία. Το θέμα είναι να είσαι πατριώτης, ευρωπαϊστής και καραδεξιός. Θα μου πείτε δεν είδες ποτέ αριστερό να κατεβάζει αφίσα δεξιού πολιτικού; Και βέβαια είδα αλλά εκείνη προφανώς ήταν κίνηση κατά της αφισορύπανσης !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Και τι δεν είπε ο Θωμάς Μαργαρίτης στη συνέλευσης της «Νέας Εποχής». Ξέδωσε ο άνθρωπος ! Αναφέρθηκε στην πρόταση του Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ να στήσει κάλπες ξανά στην Παράταξη, ενώ για άλλη μια φορά ανέφερε ότι και ο ίδιος έπεσε θύμα της έλλειψης ενότητας στις εκλογές του 2010, για το καπρίτσιο κάποιων … αυτών που θέλησαν να τον εξαφανίσουν πολιτικά ! Βρε Θωμά μου, και να ‘θελαν να σε εξαφανίσουν «κάποιοι» όπως λες, αναρωτήθηκες αν μπορούν; Εύκολο το ‘χεις να σε τσουβαλιάσουν… ξέρεις πόσα μέτρα ύφασμα θα χρειαστούν ! Σε περίοδο κρίσης δεν είναι και τόσο συμφέρουσα επιλογή !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κάπου πήρε το αυτί μου τον Μιχάλη Τάσσου, τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Δράμας, να οδύρεται για τα του Σαμαρά, δε λέω συμφωνώ Μιχάλη μου με το ότι και ο Σαμαράς αποδείχτηκε λίγος σαν τον προκάτοχο του ΓΑΠ, όμως Μιχάλη πιο σιγά, πιο σιγά να τα ακούω εγώ πάει και έρχεται, να φτάσουν όμως και στα αυτιά του Σαμαρά το σκέφτεσαι; Και από καλοθελητές στη Δράμα, άλλο τίποτα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Είχαμε την έναρξη για την Ακαδημία των Πολιτών (λαϊκό πανεπιστήμιο) στην Δράμα και το Δοξάτο …και μην πάει το μυαλό σας ότι είναι για τους πολιτικούς μας ! Αυτοί, ως γνωστόν, έχουν την γνώση και την σοφία -λέμε τώρα- αλλά για εμάς τους απλούς, ταπεινούς και εξαθλιωμένους πολίτες, που μια και δεν είχαμε εμείς την σοφία για το εκλέγεστε, μας χρειάζονται κάποια μαθηματάκια μήπως και ξεθολώσει το μυαλό μας και την επόμενη φορά, εμπιστευτούμε την τύχη μας σε ανθρώπους με όραμα και αγάπη προς την φουκαριάρα την πατρίδα μας !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ρε Ανέστη, επίσημη πρώτη της παράταξης «Ενώνουμε τη Δράμα» του Χριστόδουλου Μαμσάκου και η εμφάνισή σου είναι λες και πήγες σε πικ-νικ. Υπονοεί τίποτα αυτή η αμφίεση;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δεν έχει πάρει ακόμη τις αποφάσεις του για τα δημοτικά ο Κώστας Σούτος. «Είναι πολύ νωρίς» λέει, και απορεί που ορισμένοι βιάζονται τόσο. Κώστα, οι εκλογές είναι σε 20 περίπου μήνες. Εάν βγάλεις το καλοκαίρι, πάμε στους 17. Χριστούγεννα, Πάσχα, αργίες, εθνικές επετείους, καμιά κηδεία κτλ. …σπουπ φτάσαμε έξω από την κάλπη !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Χρήστος Αηδόνης, τελεί υπό ψυχική σύγχυση. Εάν κάνει ο Λοβέρδος το κόμμα… τι θα κάνει στα δημοτικά, εάν ο Κυριάκος λάβει εκ νέου στήριξη από το ΠΑΣΟΚ ! Εδώ, βέβαια, τίθεται το ερώτημα εάν η «Πόλη και Ζωή» χρειάζεται την στήριξη του κόμματος που λαμβάνει δημοσκοπικά γύρω στο 6%;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Οι λαθρομετανάστες ήρθαν… και εμείς εδώ, ακόμη το φυσάμε και δεν κρυώνει ! Δεν γνώριζε τίποτα λέει ο βουλευτής Δημήτρης Κυριαζίδης, ο Χρήστος Αηδόνης, δεν γνώριζε τίποτα λέει ο Νίκος Καγιάογλου …δεν γνώριζε τίποτα ο περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης …δεν, δεν, δεν… κανείς δεν γνώριζε τίποτα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πραγματοποιήθηκε και λαϊκή συνέλευση στο Παρανέστι με τους δύο βουλευτές Δράμας να είναι παρών, ενώ ο τρίτος, ο Χρήστος Αηδόνης, ως συνήθως τελευταία ήταν απών. Οι δικοί του διέδιδαν πως στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου θα μας τιμήσει ! Μεγάλη δουλειά ρε Χρήστο, σ΄ ευχαριστούμε πολύ !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δεν μπορεί να συνεχιστεί έτσι η κατάσταση. Η πίεση που ασκείται στην τοπική κοινωνία είναι ασφυκτική. Οι πολιτικοί ταγοί του τόπου, θα πρέπει πλέον να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Οι συνεχιζόμενες προσβολές και η μονομερής επιβολή αποφάσεων για την τύχη του Δήμου Παρανεστίου, δεν είναι πλέον ανεκτές από την πλειοψηφία του κόσμου !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Χιονοδρομικό κέντρο Φαλακρού. Με τα όσα διαδραματίζονται θα μείνουμε εμείς φαλακροί στο τέλος ! Είχαμε την παραίτηση του Στέλιου Παπαδόπουλου από την θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρίας «Χιονοδρομικό κέντρο Φαλακρού Α.Ε. Ο.Τ.Α.». Τον πίεσαν μας είπε να προβεί σε παραίτηση ! Ποιοι και γιατί Στέλιο μου; Κάπως δεν πρέπει να ενημερωθούν και αυτοί η δύσμοιροι πολίτες αυτού του τόπου;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Είχαμε και την θεμελίωση του ΚΗΦΗ (Κέντρο Ημερήσια Φροντίδας Ηλικιωμένων) στην πόλη μας… το χρειαζόμασταν, το χρειαζόμαστε ! Θα χρειαστούμε και ένα παραπλήσιο όμως, όπως ένα ΚΗΦΑ (Κέντρο Ημερήσια Φροντίδας Ανέργων), μια και εκεί οδηγείτε η χώρα με τα νέα μέτρα που μας επιβάλει η τρόικα εσωτερικού - εξωτερικού !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Αντύπας Καρίπογλου Πρόεδρος της Δράσης και ο Θανάσης Παπαδημητρίου πρωτεργάτης – επικεφαλής ουσιαστικά του νεοϊδρυθέντος Πατριωτικού Κοινωνικού Κίνηματος. Έχουμ΄ ξεφύγ΄ ως Δράμα …τελείωσε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

«Στα μαχαίρια» βρίσκονται τα πολιτικά κόμματα για τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η κατανομή των πιστώσεων της κρατικής επιχορήγησης. Σύμφωνα με το ΣΥΡΙΖΑ από τη μία πλευρά είναι το ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ και από την άλλη τα υπόλοιπα κόμματα… Στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως αναφέρει το protothema.gr, υποστηρίζουν ότι το ΠΑΣΟΚ θέλει να πάρει τη χρηματοδότηση του δεύτερου εξαμήνου του 2012 σαν να έχει ποσοστό 44% του 2009 και όχι ως κόμμα του 13%, του ποσοστού που συγκέντρωσε στις εκλογές του Ιουνίου. Ουσιαστικά η Ιπποκράτους ζητά να πάρει 4,2 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Ευάγγελος Βενιζέλος επικαλείται τον νόμο για τη χρηματοδότηση των κομμάτων που ορίζει ότι τα κόμματα πληρώνονται με βάση το ποσοστό που έχουν την 1η Ιανουαρίου κάθε έτους, καθώς πριν πληρώνονταν όλα τα χρήματα της χρονιάς την 1η Ιανουαρίου. Έχει απόλυτο δίκαιο ο Αλέξης Τσίπρας. Δεν είναι δυνατόν να βαφτίζεται το 12% σαράντα τέσσερα (44%). Υπάρχουν όρια στον παραλογισμό και στην φαυλότητα. Φαίνεται πώς κάποιοι δεν αντιλήφθηκαν τι έπαθαν στις εκλογές.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Διάβασα τα μηνύματα των «επισήμων» της πόλης για την 28η Οκτωβρίου. Τι ανία θεέ μου. Και τι σύμπτωση, από κρυοπαγήματα πήγαν τότε οι φαντάροι μας από κρυοπαγήματα θα πάμε και ΄μεις φέτος !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η παρέλαση στην Δράμα αναβλήθηκε λόγω της έντονης βροχόπτωσης με συνέπεια πολλοί μαθητές να κάνουν παρέλαση … στα καφέ της πόλης ! Να δουλέψουν και λίγο τα μαγαζιά βρε αδελφέ…γιατί αν περιμένανε από τους επισήμους…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το ΟΧΙ ακούστηκε ίσα με 1000 φορές σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και με παραλλαγές απίστευτες.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Άκουσα και τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, τα μηνύματά τους για την επέτειο και ανατρίχιασα ! Μπρρρρρ λίγο το κρύο του φθινοπώρου …λίγο το κλισέ στυλ των πολιτικών μας…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Έχουμε έναν χειμώνα δύσκολο μπροστά μας, το κράτος υπάρχει δεν υπάρχει, οι γνώμες διίστανται και κάποιοι κάνουν διαγωνισμό φιλοπατρίας μέσω της τεχνολογίας... βλέπε facebook – twitter κτλ. Σιγά ρε παλικάρια !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πάμε και στην επικαιρότητα την πραγματική τώρα. Τέλος του μήνα όλοι είναι σαν τρελοί σ’αυτή την πόλη... Όλοι τρέχοντας πάνε. Λες και αν τρέξουν περισσότερο θα βγάλουν πέρα τις υποχρεώσεις τους… και αναφέρομαι φυσικά στις Μεγαλειωωωωώδης συγκεντρώσεις στο Δημοτικό Ωδείο των υποψηφίων Δημάρχων (αντίπαλων …λέμε τώρα) Χριστόδουλου Μαμσάκου - Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πάμε και λίγο διαδίκτυο; Έχουν ξεσαλώσει άπαντες με τα τερτίπια της παράταξης Νέα Εποχή - Νέα Δράμα και όχι μόνο… και η ΝΟΔΕ ! Η τόσο ξεχασμένη Νοδεούλα… στη μέση του πουθενά !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κι επειδή εσείς εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι δεν σας πήραμε χαμπάρι για το θεατράκι που παίζετε θα συνεχίσουμε να παριστάνουμε τους μ…. ως τη μέρα που θα τα ξαναβρείτε….
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ότι παίζετε θέατρο, είναι πια βέβαιο, όπως βέβαιο είναι ότι είστε και κακοί θεατρίνοι ! Εξαντλήσατε όλο το υποκριτικό σας ταλέντο στις προηγούμενες πράξεις και τώρα στο τέλος μετατρέπετε σε φαρσοκωμωδία !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Καλά, για την Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ δεν χρειάζεται να αναφερθούμε! Το μαγαζί έκλεισε… κάποιες κακές γλώσσες λένε πως πωλούνται τα έπιπλα και τα χρήματα που θα πιάσουν θα δοθούν ώστε να πληρωθεί το χρέος του κόμματος προς τις τράπεζες ! Δεν το πιστεύεται, ε ! Καλά κάνετε γιατί το χρέος θα το επωμιστεί ο ελληνικός λαός, εμείς όλοι δηλαδή !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Οι αντιπολιτεύσεις του δήμου Δοξάτου και του δήμου Νευροκοπίου, μας είχαν συνηθίσει σε καταγγελίες κατά των αρχών τους. Τι έγινε; Τελευταία επικρατεί άκρα του τάφου σιωπή ! Τα πράττουν όλα σωστά ή μήπως κρεμάσατε τα παπούτσια σας;
(2 σχόλια)  Σχολιάστε

Πρώην δήμος Σιταγρών. Η εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα αρχή. Μην στριμώχνεστε όλοι θα πάρετε. Τουλάχιστον ηθικά θα αποζημιωθείτε, γιατί όπου να’ναι ο κάθε κατεργάρης πάει στον πάγκο του !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δημοτικό συμβούλιο με πολύ ζουμί σας λέω στο Δήμο Προσοτσάνης! Aγγελος Λύσσελης VS Νίκος Σμολοκτός. Μα τι αγάπη είναι αυτή μεταξύ τους, μόνο τα λουλούδια από το τραπέζι λείπανε. Θύμιζε λίγο από το γνωστό κέντρο διασκέδασης «Θέατρο». Θόδωρε το νου σου θα σου φάνε την δουλειά ετούτοι !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Και ελπίζω να μην υπάρχει κουκούλωμα, γιατί τότε θα μιλάω για συνεργούς και υπόθαλψη… να μην πω !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Παρτέρια με λουλούδια στην πλατεία Ελευθερίας Δράμας κι αυτόν τον χειμώνα. Μήπως πρέπει να το ξανασκεφτούν καλύτερα. Λάχανα πουλιμ, λάχανα, καιροί που είναι !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πάμε και Δήμο Προσοτσάνης. Παραιτήσεις των παραιτήσεων και ούτω κάθε εξής …Τι γίνεται εκεί θα μας πει κανείς. Ο Κότιος Άγγελος από δημοτικός σύμβουλος… Ο Θανάσης Τσελεμπής παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος… Ο Ροδίτης Νίκος από το νομικό πρόσωπο… έπεται συνέχεια Άγγελε Λύσσελη;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κάτι πήρε το αυτί μου ότι το αναψυκτήριο Αργυρούπολης νοικιάζεται προς 31€ τον μήνα …θέλω και εγώ ρε παιδιά !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Όσοι μέχρι τώρα χρησιμοποιούσαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έτσι απλά για το χαβαλέ τους, τώρα υποχρεώνονται να διαβάζουν τον πόνο του κάθε πικραμένου που κάνει αντίσταση, με το «ποντίκι» και το πληκτρολόγιο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Άσε μας ρε φίλε να χαλαρώσουμε. Άμα θέλουμε να ακούσουμε ειδήσεις θα ανοίξουμε την τηλεόραση.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τοπική επικαιρότητα. Και επιτέλους φαίνεται να συνήλθε κι ο Χρήστος Αηδόνης, άφησε στην άκρη τους φλογερούς του λόγους για το ευρώ και μίλησε για την ουσία. Δεν είμαστε προτεκτοράτο κύριοι, υπάρχει και αξιοπρέπεια.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το ανέκδοτο Ο ΓΑΠ και τα 3 παιδιά Περπατούσε ο Γιώργος Παπανδρέου πάνω σε μια γέφυρα αλλά γλίστρησε και έπεσε στο νερό. Τρία παιδάκια που έπαιζαν στην ακτή βούτηξαν στο νερό και τον έβγαλαν έξω. - «Μπράβο παιδιά, σώσατε τον πρώην πρωθυπουργό της Ελλάδας. Τι χάρη θέλετε να σας κάνω;», τους λέει ο ΓΑΠ. - «Εγώ θέλω να πάω στην Disneyland», λέει το πρώτο παιδάκι. - «Εγώ θέλω να έχω εισιτήριο διαρκείας για όλους τους αθλητικούς αγώνες», λέει το δεύτερο παιδάκι. - «Εγώ θέλω ένα αυτόματο αναπηρικό καροτσάκι με στερεοφωνικό», λέει το τρίτο παιδάκι. - «Μα δεν είσαι ανάπηρος», απαντά ο ΓΑΠ. - «Θα γίνω αν μάθει ο πατέρας μου ότι σε έσωσα από το ποτάμι».
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το ΙΚΑ ζητά τώρα λέει τις εισφορές από τους επαγγελματίες όχι στο τέλος του επόμενου μήνα ως ίσχυε μέχρι τώρα αλλά στην αρχή… και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δράμας Στέφανος Γεωργιάδης στέλνει και ματαξαναστέλνει επιστολές …και ερωτούμε αποδέκτες έχουν Στέφανε μου;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δεν μπορώ να πω, κρατιέται σταθερός ο Αηδόνης, ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, αφού έβαλε πλάτη ο άνθρωπος να σώσει τη Δράμα... Άλλωστε είναι η τελευταία φορά που μας τα χώνει, καθώς είπε, Δράμας και ευρωπαϊκή πόλη ένεκεν.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Επειδή όμως αργά ή γρήγορα θα μας ξαναχτυπήσει την πόρτα λέγοντας ψηφίστε με για να κάνω την Δράμα Άμστερνταμ, θα μας πει για άλλη μια φορά, «δώστε και σώστε».
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Εμείς βέβαια θα του πούμε, κάτι άλλο και θα πράξομεν αναλόγως, στέλνοντας κι αυτόν στο Χάρβαρντ να διδάξει «πολιτική και κωλοτούμπες».
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μην παρασυρθείτε και χαρακτηρίσετε κάποιους γαϊδούρια. Το συμπαθές τετράποδο έχει υπομονή, καρτερικότητα, είναι ανθεκτικό στις κακουχίες αλλά αλίμονο αν πεισμώσει ! Θα ήταν μεγάλη τους τιμή να δανειστώ κάποια λέξη από το ζωικό βασίλειο για να τους χαρακτηρίσω. Ας πούμε ότι κάποιοι είναι απάνθρωποι και κάποιοι αχυράνθρωποι.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Επί ποδός πολέμου, ο πρόεδρος του κυνηγετικού συλλόγου Δράμας, Γιάννης Γεωργιάδης, ξεκίνησε η κυνηγετική περίοδος και οι κακές γλώσσες λένε πως λόγο κρίσης… δεν θα μείνει κοτσύφι για κοτσύφι … πριν βγούνε οι κυνηγοί …θα βγουν οι άνεργοι! Πρόεδρε …το νου σου !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Είχαμε κάποτε και ένα πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στη Δράμα ονόματι Γουνατίδης Κώστας, εποχή παλαιά …όλο αίγλη και λάμψη …σαν να λέμε Χρήστος Αηδόνης, τι να κάμνει αυτή η ψυχή… άκουσα πως συνέβαλε στην οικοδόμηση μοναστηρίου (σαν άλλος Ευμοιρίδης…) λέτε να μόνασε;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μιχάλης Μλεκάνης Αντιδήμαρχος Δήμου Δράμας (εγώ θα πω το δεξί χέρι του Δημάρχου…) μεθοδικός και σχολαστικός (δεν του τόχα…) δεν του ξεφεύγει τίποτα και όταν λέμε τίποτα εννοούμε ΕΣΠΑ για ΕΣΠΑ, εντάσσει τα έργα για τον δήμο το ένα μετά το άλλο… Χριστόδουλε - Γρηγόρη με τέτοιο νου στο δήμο σκούρα τα βλέπω τα πράγματα… κομματάκι δύσκολο το κόβω την αναμέτρηση με τον Χαρακίδη…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πάμε και λίγο λίστα Λαγκάρντ. Και μη βιαστείτε να πείτε, και εμάς τι μας νοιάζει, στη Αθήνα γίνονται άλλωστε όλα. Λάθος, μέγα λάθος ! Έχουμε ονοματάκια και δραμινών ! Απ΄ ότι πήρε το αυτί μου, ο ένας, έχει βγάλει 4.000.000 € παρακαλώ !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Και η γνωστή δημοσιογράφος Ρένα Τριανταφυλλίδου γράφει βιβλίο με αγάλματα, Ρένα έχω την πεποίθηση πως σίγουρα γεμίζεις βιβλίο με τέτοιου είδους υποθέσεις !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ελάτε στο κίνημα δεν πληρώνω δεν πληρώνω… όπως φωνάζει και ο Συνώλας Σωτήρης… μήπως αρχίσαμε όλοι να ενστερνιζόμαστε την άποψη του;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Είμαστε καλά. Σκεφτείτε το. Θα μπορούσε μέσα σ’ όλα να μας χτυπήσει και ο τυφώνας που έπληξε την Αμερική και να γίνουμε ναυαγοί στην πλατεία Ελευθερίας Δράμας.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κάποτε μπορεί να περνούσαν από έλεγχο τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, σήμερα ελέγχεται και η σκέψη, και για του λόγου το αληθές ρωτήστε τους πολιτικούς μας στη Δράμα… όλο και κάτι θα γνωρίζουν περί τούτου !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Όποιος δεν σκέφτεται σωστά πρέπει να χειραγωγηθεί. Με ποιον τρόπο; Με το να ακούει μόνο αυτά που το σύστημα θεωρεί ότι πρέπει… βλέπε πολιτικές εκπομπές στα τοπικά κανάλια !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πρέπει να αρχίσουμε να μασάμε φύλλα δάφνης και να εισπνέουμε τους καπνούς της καμένης δάφνης μάλλον, για να βγάλουμε το σωστό χρησμό σχετικά με τις προθέσεις του Θωμά Μαργαρίτη. Θα κατέβει για δήμαρχος; Δεν θα κατέβει για δήμαρχος; Και στο ΄πα Χριστόδουλε… φύλαγε τα ρούχα σου καημένε ! Τώρα που ΄χει και δικό του ραδιόφωνο ο Θωμάς , σαν άλλος Καρατζαφέρης!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κώστας Καραβάς και Άννα Μαρία Νταϊλάκη, αποχώρησαν με δηλώσεις τους από τη Νέα Δημοκρατία. Γιατί τους βλέπω και τους δυο στους Ανεξάρτητους… για να ανεβάζουν την πίεση του Σμολοκτού;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στο τέλος - τέλος πάντα υπάρχουν πρόθυμοι εντός κι εκτός να τον υπηρετήσουν τον Θωμά Μαργαρίτη και να τον εξυπηρετήσουν έτσι είναι το σύστημα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μεγάλη κουβέντα γίνεται σε καλλικρατικούς δήμους για οικονομικά προβλήματα. Το κράτος δίνει λιγότερα από όσα χρειάζονται για την μισθοδοσία του προσωπικού με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι δήμοι να καλύψουν το ποσό. Βρήκαν λύση από τα ανταποδοτικά τέλη με τα οποία πληρώνουν …ακόμη !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το έλα να δεις γινόταν στις κερκίδες του Δημοτικού Ωδείου Δράμας στην συγκέντρωση του Μαμσάκου. Επιστρατεύθηκαν μάλιστα ακόμη και μαξιλαράκια και για τα πλαϊνά του Ωδείου !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τελευταία μαθαίνω πως ο Τελίδης Χρήστος κόβει βόλτες έξω από το Alfa tv υποθέτω πως ο άνθρωπος μάλλον θέλει να βγει στη μεσημεριανή εκπομπή. Το γιατί δεν αποτολμά να μπει θα ρωτήσουμε τον δημοσιογράφο της εκπομπής και θα σας πούμε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Από ότι θυμάμαι το καλοκαίρι τον είχαμε δει στο πάνελ του alfa tv, και μάλιστα με αέρα αισιοδοξίας για το τι θα πει …όταν όμως βγήκε κάπως ιδρωμένο τον είδα…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ακούγετε, ψιθυριστά, πως ο Σταύρος Δαϊλάκης έχει πάρει την απόφαση να είναι υποψήφιος δήμαρχος στο Δήμο Δοξάτου. Μην ρωτήσετε τον ίδιο να σας πει, δεν θα βγάλετε άκρη όπως γίνεται …παραδοσιακά ! Για να δούμε τι θα δούμε κι εκεί !
(1 σχόλιο)  Σχολιάστε

Δύσκολες οι εποχές που διανύουμε. Η Χαρά Κεφαλίδου όμως ξέρει να ξεπερνάει τους σκοπέλους όχι μόνο της πολιτικής …αλλά και σαν νέα μανούλα τα φέρνει μια χαρά βόλτα. Σταθερή όπως πάντα στις απόψεις της, η διαπαιδαγώγηση της κορούλας της μοιάζει παιχνιδάκι στα χέρια της. Όχι φυσικά σαν το παιχνίδι που παίχτηκε εις βάρος της στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές ! Από την άλλη είμαστε χαρούμενοι καθώς συχνά πυκνά έχουμε την παρουσία της στην Δράμα ! Υ.Γ.: Εεεε… Χαρούλα η μικρή μοιάζει τον Κλιτό. Αν και θα στο έχουν πει, στο επισημαίνουμε και εμείς.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μεγάλη κουβέντα γίνεται σε καλλικρατικούς δήμους για οικονομικά προβλήματα. Το κράτος δίνει λιγότερα από όσα χρειάζονται για την μισθοδοσία του προσωπικού με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι δήμοι να καλύψουν το ποσό. Βρήκαν λύση από τα ανταποδοτικά τέλη με τα οποία πληρώνουν …ακόμη !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σοβαρός, μετρημένος, μετριοπαθής και εύστοχος ο Φίλιππος Καλοσίδης. Κέρδισε τις εντυπώσεις με τις τοποθετήσεις του όλο αυτό το διάστημα που ακούσθηκαν μπόλικες κραυγές για το Κέντρο Φύλαξης Λαθρομεταναστών στο Παρανέστι.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Σαμαράς τον γύρισε τον δίσκο. Από σταυροφόρος κατά του μνημονίου έγινε μνημονιακότερος του Στρος Καν. Εκεί που έλεγε προστατεύω τους χαμηλοσυνταξιούχους κόβει 30 € στις συντάξεις των αγροτών και βάζει χαράτσια ακόμη και στα χωράφια, αυτός που θα τα καταργούσε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αυτά βλέπουν στελέχη του κόμματος και έχουν τρελαθεί. Τους εκθέτει ο Αντώνης. Άλλα έλεγαν προεκλογικά και άλλα βλέπουν στην πράξη. Αισθάνονται σαν ….απατημένοι σύζυγοι.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το ορφανοτροφείο Δράμας άλλαξε διοίκηση. Νέος πρόεδρος, ο Νίκος Γεωργιάδης, δάσκαλος, Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Καβάλας, Προέδρος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ.α. Ο άνθρωπος για όλα ! Αξιόλογος άνθρωπος, σε αξιόλογη θέση… τέτοιους χρειάζεται ο τόπος για να πάμε μπροστά. Ας μας πει, βέβαια, και πως τα προλαβαίνει όλα τούτα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αυτή η ΝΔ δεν αλλάζει ! Όσο και αν πέρασαν τα χρόνια παραμένει αμετανόητη και δεν διδάσκεται από τα λάθη της. Οι επιλογές προσώπων που στελεχώνουν την δημόσια διοίκηση, άναψαν φωτιές. Γνωστός παράγοντας του χώρου, χωρίς καμία μέρα αγώνων και με μοναδικό προσόν ότι έμαθε να χρησιμοποιεί τον χώρο, αφού μετά το 2009 άφησε την παράταξη, έκανε μια γυροβολιά στην Ντόρα επανήλθε και εντάχθηκε στην ΝΔ παραμονή εκλογών ! Φυσικά αυτό ήθελε. Να φύγει για λίγο και αφού πείσει για την απουσία του να γυρίσει πίσω και πάλι ως στέλεχος. Ο τύπος έμαθε καλά την δουλειά. Γύρισε και τοποθετήθηκε άμεσα σε θέση ευθύνης μεγαλύτερη από αυτήν που κατείχε επί Καραμανλή. Αυτά βλέπουν οι νεοδημοκράτες και πηδάνε από το καράβι. Όχι οι όψιμοι αλλά οι σοβαροί. Αυτοί που πλήρωσαν με ταλαιπωρίες και διώξεις την ένταξή τους στην μεγάλη Καραμανλική παράταξη, την ίδια ώρα που κάποιοι έμαθαν μόνο να παίρνουν.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το μόνο που πρόσφερε η τρικομματική διακυβέρνηση είναι να μας επαναφέρει στις μνήμες πρόσωπα από το παρελθόν, εννοώ το πρόσφατο της πενταετίας Καραμανλή. Αυτοί που εκτίναξαν τις δαπάνες για την υγεία, αυτοί που οδήγησαν την κυβέρνηση τότε σε αδυναμία διακυβέρνησης επανέρχονται. Και μάλιστα με συναίνεση του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ. Είναι να κλαις και να γελάς μαζί !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μαζεύτηκαν στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας για να εγκαινιάσουν την εστία της Μητρόπολης Δράμας για τα συσσίτια. Παρουσία μάλιστα και του υπουργού αγροτικής ανάπτυξης κ. Τσαυτάρη. Το έβλεπα και δεν το πίστευα. Εδώ ο κόσμος χάνεται, ο νομός διέλυσε η ανεργία χτυπά 50% και το πολιτικό σύστημα εγκαινιάζει τις εστίες για τους πεινασμένους που αυτό δημιούργησε. Και ο καθηγητής, που μάλλον δεν ξέρει τι σημαίνει συσσίτιο, να αισθάνεται βαθιά συγκίνηση. Ανθρώπινη στιγμή αλλά θα πρέπει πολιτικοί και τεχνοκράτες να καταλάβουν ότι είναι αργά για δάκρυα. Όσοι στηρίζουν μνημονιακές πολιτικές ουσιαστικά στηρίζουν την εξαθλίωση μεγάλων κοινωνικών ομάδων. Είναι πλέον αργά για δάκρυα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πάμε στο Παρανέστι όπου αρχίσαμε να μαδάμε μαργαρίτες, για να μάθουμε αν τελικά γνώριζαν. Γνώριζαν οι φορείς για την λειτουργία του Κέντρου Φύλαξης Λαθρομεταναστών στο Παρανέστι; Είχαν γνώση για το τι θα γίνει ή το έμαθαν τελευταίοι και καταϊδρωμένοι; Σε λίγο θα πιστέψουμε ότι δεν γνώριζαν. Μα είναι δυνατόν να μας δουλεύουν ψιλό γαζί; Υπάρχει έστω και ένας πολίτης της Δράμας που δέχεται την εκδοχή ότι ήρθαν λαθρομετανάστες, αστυνομικοί, φρουροί και κανένας δεν είχε γνώση; Αν υπάρχει έστω και ένας διεκδικεί ΟΣΚΑΡ ΑΦΕΛΕΙΑΣ !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μένω έκπληκτος με την κοινωνία που δεν αντιδρά και δεν αντιλαμβάνεται τι ακριβώς συμβαίνει. Σαν να βρίσκεται σε λήθαργο. Σε άλλες εποχές θα βλέπαμε τον κόσμο να γεμίζει πλατείες, να κινητοποιείται, να διαμαρτύρεται, να προβληματίζεται... Δυστυχώς κανένας δεν αντιδρά, κανένας δεν μιλάει !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Την ίδια ώρα τα διάφορα ριάλιτυ και τα τουρκικά σήριαλ ζουν και βασιλεύουν, με τηλεοπτικούς μαϊντανούς που διατηρούν κοιμισμένη την κοινωνία και στο ψυγείο. Ας ελπίσουμε ότι ο κόσμος θα ξυπνήσει και θα δει κατάματα αυτό που έρχεται. Αλλοίμονο αν θεωρούμε την απάθεια και την αδιαφορία λύση στο αδιέξοδο. Αυτά βλέπουν οι κυβερνώντες και σερβίρουν τα μέτρα με μεγάλη ευκολία ενώ διορίζουν θυγατέρες και συγγενείς με φωτογραφικές προσλήψεις. Έχουν μάλιστα το θράσος να τα βλέπουν όλα αυτά φυσιολογικά και καθόλου προκλητικά.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δεν μπορεί ο κόσμος να πληρώσει κι αυτοί νομίζουν ότι τους κάνουμε απλώς τους δύσκολους. Τα έχουμε στην τράπεζα και βαριόμαστε να πάμε να τα βγάλουμε…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Εκλογές που θύμισαν κλειστό κλαμπ πραγματοποιήθηκαν Σύλλογο Πολυτέκνων. Αν και τα μέλη του Συλλόγου είναι πάνω από 4.000 στις κάλπες προσήλθαν 300 ! Πολλοί αγνοούσαν ότι έχουν εκλογές. Μήπως θα έπρεπε να ενημερωθούν ώστε να προσέλθουν στις κάλπες; Εκτός και αν …κάποιους δεν τους βόλευε η μεγάλη συμμετοχή.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Περίπου 500.000.000 € χάνει κάθε χρόνο το ελληνικό κράτος μόνο από τους μαϊμού συνταξιούχους. Προσθέστε τους μαϊμού τυφλούς, τους μαϊμού κουφούς και τους μαϊμού ανάπηρους. Προσθέστε τους διπλοσυνταξιούχους. Προσθέστε τα πάρτι των συνδικαλιστών τόσες δεκαετίες. Προσθέστε τα διπλά εφάπαξ που πήραν χιλιάδες χωρίς να τα δικαιούνται. Προσθέστε το 60% μέσο όρο της φοροδιαφυγής πανελλαδικά σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία. Προσθέστε το υπέρτατο πάρτι που γινόταν σε πολλούς δήμους τόσα χρόνια. Προσθέστε τους εκατοντάδες χιλιάδες καλοπληρωμένους δημοσίους υπαλλήλους που περισσεύουν και τότε θα καταλάβετε πως φτάσαμε εδώ. Όταν κάνετε την πρόσθεση δεν θα μουντζώνετε την Μέρκελ αλλά τους εαυτούς σας.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πάντως στη Δράμα έχουμε και μια πρωτιά, πέραν από την πρωτιά της ανεργίας έτσι για να προλάβω τους πικρόχολους… Ναι έχουμε και μια άλλη πρωτιά, έχουμε δύο προέδρους κόμματος, τον Αντύπα Καρίπογλου με την «Δράση», και τον Θανάση Παπαδημητρίου με το «Πατριωτικό Κοινωνικό Κίνημα» …ε ρε δόξες για την Δράμα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κάποιο «πουλάκι» μου είπε ότι ο περιφερειακός σύμβουλος Παναγιώτης Μωυσίδης δεν ψηφίζει τίποτε στα Περιφερειακά Συμβούλια. Λέει όχι σε όλα ή σχεδόν σε όλα ! Φυσικά στο θέμα του Φαλακρού δικαιώθηκε. Έλεγε σταματήστε την χρηματοδότηση της ΑΝΦΑ τώρα και τελικά δικαιώθηκε. Μόνο που οι υπόλοιποι το κατάλαβαν 1 χρόνο μετά.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Εάν έπαιρναν απουσίες στο άτυπο συντονιστικό όργανο φορέων του Ν. Δράμας, ο Χρήστος Αηδόνης θα είχε μείνει από απουσίες ! Εκτός και εάν τον εκπροσωπεί κι εκεί ο κουμπάρος του, ο Γιάννης Ξανθόπουλος…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πολύ καλή η πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου Δράμας, το να διανέμει τρόφιμα σε προσιτές τιμές, χωρίς μεσάζοντες στους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας. Όμως, Γιώργο Σαβρίδη, κάνε και μία εκστρατεία ενημέρωσης, όχι στο facebook, αλλά και στον Νομό Δράμας στο να επιλέγουμε ελληνικά προϊόντα. Nα μην γίνει το κέρδος χρυσός σε ξένες τράπεζες αλλά για να γίνουν επενδύσεις στη χώρα μας, μπας και μειωθεί η ανεργία.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε