Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

ΚΟΣΜΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Κατά τις αρχές Μαΐου, την περίοδο που η θερμοκρασία χτυπούσε τιμές Αυγούστου, η διεύθυνση του 1900 αποφάσισε να σπάσει τα θερμόμετρα. Κυρίες και κύριοι η αιτία του ανεβάσματος, η μπαργούμαν Δήμητρα ! Παρακαλώ …τα χάπια μου !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το Άγιο Όρος επισκέφτηκε μία εβδομάδα πριν το γάμο του ο Γιώργος Πεγκλίδης από το Fresh. Ευτυχώς γύρισε και δεν έμεινε… ουφ, τι άγχος και αυτό !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τάκη, πάλι νυσταγμένος ήρθες για δουλειά;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στα ελληνικά στρατά θα παρουσιαστεί το φθινόπωρο, ο Μπάμπης από το Fresh και είναι μέσα στην τρελή χαρά ! Αυτό πάλι…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Στέφανος Χατζήογλου με τον γιο του Θεόδωρο, τον νεότερο. Ο μικρός είναι στο πρώτο έτος στις πολιτικές επιστήμες. Λίγο να έχει πάρει από τον πατέρα του -να τόσο δα- θα κάνει ξεχωριστή σταδιοδρομία ! Και τι είναι πολιτικές επιστήμες; Είναι τρόποι μέσα από τους οποίους ασκείται η πολιτική επιρροή και επιδιώκεται η κατάκτηση της πολιτικής εξουσίας, καθώς και στους συλλογικούς δρώντες, όπως κόμματα και ομάδες πίεσης, στην πολιτική συμμετοχή, στα χαρακτηριστικά και τους θεσμούς των σύγχρονων δημοκρατιών και στην πολιτική μεταβολή. Αυτό !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η μπαργούμαν του Enzo η Σοφία, είναι μια ξεχωριστή κατηγορία μόνη της. Αυτό είναι κοινώς αποδεκτό ! Εξαιρετική περίπτωση εργαζόμενη που θέλει, ξέρει και μπορεί ! Αλήθεια και αυτή, ο Γρηγόρης τη διάλεξε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Στέλιος Ευσταθίου είναι ο διακοσμητής του νέου cafe, Di Bruno tutto il giorno. Ταλαντούχος, με φρέσκιες ιδέες, με πολυετής εικαστικές σπουδές, από οικογένεια με πολυετή εμπειρία στις κατασκευές. Συγχαρητήρια δέχεται καθημερινά στο Di Bruno από τις 8 έως τις 10 το βράδυ. Τηρείται σειρά προτεραιότητας !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Νίκος Χαρακίδης, στην είσοδο του House Mobil, με τα κορίτσια της υποδοχής, Λίτσα και Ιωάννα. Το ότι περιμένει το τρόλεϊ εκεί, είναι λίγο δύσκολο να το πιστέψουμε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Οι υπεύθυνοι σάλας του γευσιπωλείον «Ελληνικών». Το χαμόγελο είναι πάντα μια καλή αρχή και την προσφέρουν απλόχερα. Από κει και πέρα η κουζίνα έχει το λόγο και για αυτή δεν χρειάζονται λόγια !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τεράστια εντύπωση έκανε στον Βασίλη από το 1900, που ο κολλητός του, ο Σάββας Γουσγουρίδης, βρήκε λευκό πουκάμισο στα μέτρα του. Δεν έμεινε όμως μόνο σε αυτό, την κακία του την είπε, «από παλιό νυφικό το έφτιαξε» συμπλήρωσε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ψήνει, τηγανίζει, σερβίρει και τραγουδάει, το παιδί θαύμα, ο Στέλιος Πετρίδης… στο στιγμιότυπο ενώ κάνει τον όμορφο, στα ωραία κορίτσια του Chocolate.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Χρήστος Καρτάλης, μετά από το σερβίρισμα της δροσιστικής απόλαυσης, «Ρούφα το μπαλάκι», χρειάζεται, πάντα, να δαμάσει το θερίο ! Τον βοηθάει να κρατά την ψυχολογική του ισορροπία ! Δάμασέ το… όλο δικό σου !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στις δημόσιες σχέσεις του House Mobil και ο Γιώργος Ηλιάδης (Fashion Party). Σοβαρός, ευγενικός και καλοφτιαγμένος ότι ακριβώς χρειάζεται για την συγκεκριμένη θέση.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μάθαμε από έγκυρη πηγή πως η θέση του Τόλη τρίζει στο Fresh. Ο λόγος είναι, λέει η πηγή, πως έχει ορισμένα χούγια με πρώην αφεντικού του χώρου !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τα ζεύγη Μάκη Βορίδη - Δανάης και Δημήτρη Κυριαζίδη - Αλεξάνδρας τα συναντήσαμε πριν μερικές βραδιές στο Enzo. Μάθαμε πως η σύζυγο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ είναι από το Ροδολίβος και συχνά έρχεται στα μέρη μας και πάντοτε φροντίζει να βλέπει τον Δημήτρη, με τον οποίο έχει αναπτύξει θερμή φιλία ! Ας ελπίσουμε πως αυτή η φιλία θα ωφελήσει το νομό μας ! Θυμάμαι κάτι άλλες που έκαναν ακόμη και κακό !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Θόδωρος Μερέντας με το βλέμμα στο μέλλον. Που απ΄ ότι φαίνεται θα είναι ευοίωνο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η ομάδα του Quagligno’s τι στιγμή που πέφτουν οι υπογραφές ! Φίλοι, φίλοι αλλά η δουλειά, δουλειά !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Κώστας και η Ελένη είναι αδέλφια, απ΄ ότι φαίνεται δεν μοιάζουν και ιδιαίτερα. Ο Κώστας επιμένει πως εάν φορέσει κραγιόν είναι ίδιοι ! Εμείς δεν έχουμε κανένα λόγο να διαφωνήσουμε…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κωστάκη, φτάνει με τα κοστούμια καλοκαίριασε ! Να σε δούμε και με βερμούδα… δείξε και λίγη τριχούλα …καλό είναι !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το μεγάλο come back στους χώρους διασκέδασης έκανε ο Δημήτρης Μιχαηλίδης. Ο χώρος το 1900, θύματα όλοι εμείς, άντε να περισσέψει κάτι από αυτόν !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Βασίλης Ζαφ από το οινομαγειρείων «Κιούπια» για να εξυπηρετεί γρηγορότερα τους πελάτες του, πρόσθεσε στο στόλο του καταστήματος, μια Honda Varadero. Η ποιότητα στα «Κιούπια» πλέον είναι μια ακόμη πιο γρήγορη υπόθεση !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Είναι όμορφη… πάντα ! Είναι ευγενική… συνήθως και άγρια ενίοτε ! Είναι η Όλγα το κορίτσι με τα τατουάζ και τα εξεζητημένα σκουλαρίκια και εργάζεται στο Enzo. Αυτό !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τα ξαδέλφια του Chocolate + Via Notte καθώς συσκέπτονται. Ως γνωστών τις αποφάσεις οι δυο τους τις παίρνουν… οι «μεγάλοι» αποσύρθηκαν !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ελένη, η μπαργούμαν του Fresh, χωρίς ιδιαίτερα σχόλια… το νάζι μιλά από μόνο του !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Μάκης Κοσκερίδης εδώ και αρκετούς μήνες έχει γίνει fit. Καθημερινά κάνει με το ποδήλατο την διαδρομή Χωριστή – Αδριανή (ακόμη δεν τον κυνήγησαν σκυλιά) και έχει κατεβάσει το νούμερο στο παντελόνι από 36 στο 31 ! Ο κολλητός του ο Μιχάλης (movie) τρίβει τα χέρια του αφού δεν προλαβαίνει να του πουλά παντελόνια στα νέα μέτρα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Παρακαλείται όποιος ή όποια γνωρίζει λεπτομέρειες για το πάρτι «Σόδομα και Γόμορρα» που πραγματοποιήθηκε από γνωστή τσακαλοπαρέα στις 27 Σεπτεμβρίου 1985 στο Αρχοντικό, να επικοινωνήσει μαζί μας, ώστε να ρίξουμε άπλετο φως στο σκοτάδι που καλύπτει την βραδιά. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Γιώργος Πανά και ο Χρήστος Πέντσας καθώς δηλώνουν την μεγάλη αγάπη τους για την «γλυκιά Θεά» …τη σοκολάτα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Χωρίς φόβο και πάθος σκύβει πίσω από το μπαρ του Chocolate o Βασίλης ! Το ερώτημα είναι εάν θα το έκανε αυτό αν δούλευε με το Μήτσο και όχι με την Βάσια.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, γνωστότερος ως Τσέρυ, είναι αυτός που μας υποδέχεται στην είσοδο του House Mobil. Ο βοηθός προπονητή του ΚΑΟΔ, επιβλητικός είναι χαμογελαστός είναι όλο γλύκα και σκέρτσο… να τον χαίρεσαι Μελίνα. Αυτό ! Έτσι, για να μην παίρνει αέρα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Όνειρο του Παντελή, από μικρός, ήταν να ασχοληθεί με την κηπουρική. Μέχρι τώρα δεν το είχε καταφέρει αλλά τώρα που δόθηκε η ευκαιρία στο Fresh, την άρπαξε από τα χέρια !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κιλά πήρε το τελευταίο διάστημα ο Κώστας Νικηφορίδης από το Enzo. Λέτε να φουσκώνει ανάλογα με την πορεία του μαγαζιού;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Άρης και ο Λέλος, σε μια συζήτηση υψηλού επιπέδου, αναλύουν το οικονομικό περιβάλλον που διαμορφώθηκε… εάν βγάλετε άκρη ενημερώστε κι εμάς !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Και μια σοβαρή περίπτωση της δραμινή νύχτας, οι αφοί Χρήστος και Γιάννης Πέντσας, ανάμεσα στον Τάσο Λαλασίδη ! Γνώστες της δουλειάς, μετρ των δημοσίων σχέσεων, συνεπής και πάνω απ΄ όλα καλά παιδιά. Ο Χρήστος είναι και σπεσιαλίστας σε όλα τα χαρτοπαίγνια !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Γιάννης Καλαϊτζίδης δεν παρέχει μόνο τις γνώσεις του επιστήμονα της Αρχιτεκτονικής στο δήμο Δράμας, είναι και ο συνοδός του Δημάρχου Χαρακίδη στα εγκαίνια των κέντρων διασκέδασης και των μπαρ. Στα εμπορικά καταστήματα είναι άλλος !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Δημήτρης Κιορπές και ο Γιάννης Μαλιούρας, οι δύο ψυχές του πάρτι «Ponos» του Chocolate, εν δράση ! Καλά μας κάνετε …αφού μας αρέσει να πονάμε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μπάμπης Q: «Ρε παιδιά, με έχετε και δουλεύω τρεις ώρες και για φαί δεν άκουσα τίποτα ! Δεν είναι σωστά πράγματα αυτά !» Δίκιο έχεις Μπάμπη… τι να λέμε…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Θυμάμαι την συζήτηση που είχα κάνει με τον Σάκη, τον ιδιοκτήτη του πολυχώρου «το Ρέμα», πριν μερικά χρόνια, τότε που σκεφτόταν να δημιουργήσει μουσική σκηνή όπου θα φιλοξενούνται καλλιτέχνες της έντεχνης κυρίως μουσικής. Το΄πε και το΄κανε… και το έκανε καλά, δίνοντας σε όλους τους δραμινούς την ευκαιρία να απολαύσουν ξεχωριστά ονόματα του πενταγράμμου. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η Δράμα ήταν από τις λίγες πόλης της επαρχία που δεν διέθετε ένα χώρο όπου αξιοπρεπώς θα μπορούσε να φιλοξενήσει παραστάσεις μουσικής !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο σερβιτόρος σβούρα του Di Bruno tutto il giorno, ο Δημήτρης Τόσκας, πρόσφατα αφαίρεσε ένα μικρό λίπωμα από την επιδερμίδα του κεφαλιού. Κάποιος είπε πως δημιουργήθηκε από το πολύ μυαλό που διαθέτει ! Άλλος συμπλήρωσε πως είναι αυτό που λείπει από τον Γιώργο, τον αδελφό του. Τι να πεις, ο καθένας με την άποψή του !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μια αναφυλαξία που τον απειλεί συνεχώς είναι η αιτία που ο Σωκράτη φορά το μπουφανάκι του και τις ζεστές βραδιές. Αυτό αποτρέπει τι δυνατότητα στο γυναικείο πληθυσμό να απολαύσει το γυμνασμένο κορμί του ! Τι κρίμα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τα γειτονόπουλα Βασίλης (1900), Νίκος και Παντελής ενώ αποφασίζουν για το πώς θα διασκεδάσουμε φέτος το καλοκαίρι ! Να, αυτά είναι που μ΄ εκνευρίζουν !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Θόδωρος και ο Τσέρυ με τους αστέρες του ΚΑΟΔ, Γκάι Μαρκ Μισέλ και Κέβιν Πάλμερ ενώ διασκεδάζουν στο House Mobil. Οι δύο πρώτοι βέβαια κάνουν και κάτι άλλο παράλληλα… χαλούν την εικόνα τους δίπλα στα «θηρία» ! Να το αποφεύγετε παλικάρια !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Χάρης Παπαδόπουλος στο Quagligno’s, εν πλήρη κατάρρευση ή περισυλλογή ή κάτι τέτοιο δεν είναι αποσαφηνισμένο επακριβώς ! Πάντως η απόφαση ήταν γκρεμίστε το και ξαναφτιάξτε το !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Αρχικός σχεδιασμός του δήμου Δράμας δεν προέβλεπε κολώνα φωτισμού μπροστά στο 1900. Μετά από έκλυση του Βασίλη, τοποθετήθηκε ! Ο Βασίλης επέμενε γιατί στο στύλο μπορεί και ξύνει την πλάτη του με άνεση !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αποφεύγει με πάθος τον φακό μας ο d.j. Δημήτρης Κιορπές. Αυτός βέβαια πιάνει τη φωτογραφική μηχανή και βγάζει τα πάντα στον «Πόνο» κάθε Δευτέρα. Μήτσο, δεν είναι σωστά πράγματα αυτά !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κουϊζ: Ποιός πετυχημένος, ιδιοκτήτης πλέον ταβέρνας, στο πρόσφατο παρελθόν κατάφερνε και κουρευόταν μόνος του…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μπορεί τα Κοτόπουλα Light, να άλλαξαν χώρο και να βρίσκονται πλέον στην Πατριάρχου Διονυσίου 7, όμως ο Μπάμπης, που μετά τα καλοταϊσμένα κοτόπουλα, είναι αξία στο μαγαζί, παραμένει, πάντα σταθερός και ο πιο γρήγορος στις παραγγελίες !
(1 σχόλιο)  Σχολιάστε

Μπορεί να μην του έχει μείνει τρίχα στην κεφαλή αλλά παραμένει ο πιο γοητευτικός μπάρμαν της δραμινής νύχτας. Ε τι; Με τρίχες θα ασχολούμαστε όταν έχουμε τον Άλκη !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Υπεύθυνος για τις ωραίες μυρωδιές, με το που μπαίνεις στο Chocolate, είναι ο μπάρμαν Βασίλης. Ως γνωστών δεν βάζει σταγόνες κολόνιας, λούζεται με αυτή !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τη νύφη την έχουμε, κουμπάρο βρήκαμε μόνο ο γαμπρός μένει ! Άντε κα Δάφκου !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Επειδή η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη, ο Γιάννης από το Ταβερνάκι του σταθμού, μόλις εμφανιστεί ο φίλος του, ο Ζάχας (Γιάννης), πάντα κλέβει χρόνο από την δουλειά για ένα επιλεγμένο μεσογειακό γεύμα ! Εβίβα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Τέο Κυριαζίδης, ο υπεύθυνος συντηρήσεων στις Περιελίξεις, μόλις παρέλαβε το πρωινό του ! Το θηρίο παλεύει με τα θηρία !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Τρύφωνας μπορεί να πάχυνε ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, ο ίδιος λέει πως αδυνάτησε, όμως δεν έχασε την φόρμα του. Μάλιστα στο νέο espresso bar, Drops & Flow, που δημιούργησε, επί της Εθνικής Αμύνης, θα ξεδιπλώσει όλες του τις χάρες ! Οι πιθανότητες να χάσει και κιλά είναι αυξημένες με το delivery καφέ, ας το ελπίσουμε ! Καλές δουλειές φίλε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μιχάλης Καλαϊτζίδης, ο γνωστός ηλεκτρολόγος, καθώς παιδεύεται στις συνδεσμολογίες του Q. Εάν τελικώς καταφέρει να ανάψουν, έστω και τα μισά, είμαστε πλήρως ικανοποιημένοι !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Σταύρος Ασπρίδης εμφανώς καταβεβλημένος από την περίοδος της κατασκευής του Di Bruno tutto il giorno, χαλαρώνει στο μπαρ του νέου καφέ της πόλης. Το αποτέλεσμα βεβαίως τον αποζημίωσε… το ίδιο κι εμάς !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Την χαρά του βρήκε ο Βασίλης από το 1900, με την «ελληνική αλκοολική βραδιά» που γίνεται κάθε Πέμπτη. Ο λόγος δεν είναι τόσο τα ελληνικά, αλλά το ότι πάντα μετά το πολύ αλκοόλ του ανοίγει η όρεξη !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κάθε 2η Δευτέρα στα «3 γουρουνάκια», μιλάνε λαϊκά (λες και τις υπόλοιπες μιλάνε την καθαρεύουσα, τέλος πάντων !). Τις δευτέρες αυτές γίνεται μεγάλη γιορτή, με μυρωδιές, από τα καλύτερα κρεατικά και λαϊκές μουσικές που επιμελείται ο παγκοσμίου φήμης d.j. Φώτης Στυλίδης ! Επισκεφτείτε το οπωσδήποτε θα περάσετε υπέροχα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Μαρία και ο Φώτης από το μπαρ του House Mobil. Παλιοί, έμπειροι, ωραίοι και πάντα κεφάτοι !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Έκοψε τα μαλλιά (σχεδόν καραφλός έγινε) και ξύρισε τα γένια, ο Τάσος Λαλασίδης. Δηλώνουμε απερίφραστα, κατηγορηματικά και με σθένος πως σε προτιμάμε όπως παλιότερα ! Και να ξέρεις ΑΥΤΗ που σε έψησε και έγινες, όπως έγινες θα το πληρώσει ! Φωτογραφία, φυσικά, δεν δημοσιεύουμε …μας πληγώνει !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αν και ο αρχικός σχεδιασμός ήταν το Derti Party να λαμβάνει χώρα κάθε Πέμπτη μετατέθηκε Παρασκευή γιατί ελληνικές βραδιές πραγματοποιούν το Enzo και το 1900. Συναδελφική κίνηση από τη διεύθυνση του House Mobil.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ήπιαν τα ποτά τους, συνεχίζουν με ποπ - κορν ! Εάν τους δείτε, κάποια στιγμή, να πίνουν και τους τοίχους, μην εκπλαγείτε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μπάμπης Ανέστης, Χάρης, Μιχάλης, Άγης (Εγώ προσωπικά προτιμώ το Αγησίλαος) δηλαδή Quagligno’s ! To νέο καφέ μπαρ της πόλης που ξεκίνησε την περιπλάνηση του ανάμεσα σε μυρωδιές καφέ, ζυμώσεις μπύρας και άφθονο αλκοόλ ! Στην Περικλέους Κάβδα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τελικά, και ο όμιλος ΣΤΑΡ θέλει τον φωτογράφο του ! Η Ειρήνη, η Ρία και η Σοφία διασκεδάζοντας στο House Mobil.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Γιάννης και ο Παναγιώτης Μπακάλης καθώς μαυρίζουν τα κορμιά τους στο beach bar Κοχύλι. Ο Μικρός ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του και έχει βάλει στοίχημα να τον ξεπεράσει ως διαιτητής του μπάσκετ. Για το σκοπό αυτό η προπόνηση του Γιάννη περιλαμβάνει καθημερινά σχεδόν, ολοήμερη εργασία στο Κοχύλι και καπάκι -με διάλλειμα μόνο για φρεσκάρισμα- βάρδια στο 1900 ! Νέες μέθοδοι στην προπονητική !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο ωραίος του House Mobil. Ο Γιώργος Ηλιάδης (Fashion party) είναι ένας από τους πολλούς της υποδοχής του club. Το ότι ο θηλυκός πληθυσμός επιθυμεί να εξυπηρετηθεί από αυτόν …δεν είναι φήμη !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μην τον βλέπεται γλυκούλη και χαμογελαστό ! Οι συνεργάτες του και κυρίως ο γυναικείος πληθυσμός, τον αποκαλεί κέρβερο του ταμείου ! Μπράβο, Νίκο (Ελληνικόν) και δεν σου φαίνεται !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ήταν το 1995 όταν ένας χώρος διασκέδασης, διαφορετικός από τα τετριμμένα, άνοιγε τις πύλες του στην πόλη της Δράμας. Το show club «Αφροδίτη» ήταν πλέον πραγματικότητα. Γρήγορα ο χώρος καθιερώθηκε ως ένας από τους καλύτερους στην Βόρειο Ελλάδα στο είδος του. Φέτος η «Αφροδίτη» ενηλικιώθηκε, έκλεισε τα 18 της χρόνια και φιγουράρει με στυλ και γοητεία στη διασκέδαση της πόλης. Ένας χώρος όπου οι αισθήσεις καταλαμβάνουν τον πρώτο ρόλο και απογειώνονται ταυτόχρονα ! Διασκέδαση για αγόρια και κορίτσια από νωρίς το βράδυ μέχρι νωρίς το πρωϊ. Το show club «Αφροδίτη» είναι εδώ και δίνει το δικό της νόημα στην διασκέδασή σας ! Γιορτάστε μαζί της και θα ανταμειφτείτε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κουίζ: Όποιος βρει τι περιέχουν τα τσουβάλια στο House Mobil κερδίζει το περιεχόμενο τους, με την προϋπόθεση πως θα τo φάϊ κιόλας. Μην σπρώχνεστε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σφράγισαν τον έρωτά τους με το μυστήριο του γάμου, ο γιατρός Χρυσόστομος Αστεριάδης και η οπτικός Έλσα Δημίου ! Και από τη στιγμή που θέλει η νύφη και ο γαμπρός λόγο δεν έχει κανείς …ούτε και ο μικρούλης γιος τους Δημοσθένης ! Να ζήσετε και κάθε ευτυχία !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μεγάλη ταλαιπωρία πέρασε ο Δημήτρης (Φίντο) με τα μάτια του. Μόλυνση είπε ο γιατρός, εγώ είμαι σίγουρος το μάτιαξαν το παιδί !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σε οικογενειακή υπόθεση έχει εξελιχθεί η υποδοχή στο 1900. Τα ηνία έχουν πάρει τα αδέλφια, Δημήτρης και Σοφία και τα καταφέρνουν με στυλ και γοητεία ! Εδώ, η Σοφία, όλη δική σας !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Ανδρέας Χάιτας μετά τη φωτογραφία του περασμένου περιοδικού, η οποία τοιχοκολλήθηκε στην υπηρεσία, μας αποφεύγει όπως ο διάβολος το λιβάνι. Ας είναι εμείς τον αγαπάμε παρ΄ αυτά !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τα πάντα κάνει για να μοιάσει στο Βασίλη, ο Τσέρυ ! Ναι, είναι αλήθεια ! Θέλει να γίνει κοντός και χοντρός !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Την γοητεία του, την κορμάρα του και την φωνή του χαρίζει πλέον στην Κω, ο λαϊκός τροβαδούρος Στέλιος Πετρίδης. Το κλίμα στην Δράμα δεν τον σήκωνε, είναι και ότι κανείς δεν αγιάζει στον τόπο του, όλα μαζί και μας αποχαιρέτησε ! Πανηγυρίζουν οι τουρίστριες !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

20χρόνια γιορτάζει φέτος το καφέ Αιγαίο και ο d.j. Αντώνης Μιναρετζής κάνει πάλι τα γνωστά του ! Ποζάρει ανάμεσα στις γοργόνες του φημισμένου χώρου και τρελαίνει όλους εμάς ! Τυχεράκια !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Μανώλης από το «Ραέτι», βρήκε τον καλύτερο τρόπο για να αποδίδει τα μέγιστα ο συνεργάτης του ο Άγγελος. Δυο - τρεις τσικουδιές πριν τη δουλειά και είναι έτοιμος για όλα ! Μανώλη με προσλαμβάνεις;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μετά από διακοπές ολίγων εβδομάδων, το Θέατρο Live είναι και πάλι κοντά μας. Από το Σάββατο 3 Αυγούστου την Παρασκευή και το Σάββατο βρίσκουμε και πάλι τον προορισμό μας. Με νέα πρόσωπα και τραγούδια, υπό την επιμέλεια του δραμινού μάεστρου Βασίλη Θεοδοράκογλου, το κέφι ξεκινά !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Στάθης εδώ και χρόνια είχε καημό να «πάρει» το πρόσωπό του δημοσιότητα. Τα κατάφερε με μέσων διαφημιζόμενο του περιοδικού μας. Εμείς δεν είχαμε κανένα λόγο να του χαλάσουμε χατίρι! Όσο για τον Τόλη, τυχαία βρέθηκε δίπλα του και την «πλήρωσε» ! Τόλη, να προσέχεις τις παρέες σου !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Στάθης εδώ και χρόνια είχε καημό να «πάρει» το πρόσωπό του δημοσιότητα. Τα κατάφερε με μέσων διαφημιζόμενο του περιοδικού μας. Εμείς δεν είχαμε κανένα λόγο να του χαλάσουμε χατίρι! Όσο για τον Τόλη, τυχαία βρέθηκε δίπλα του και την «πλήρωσε» ! Τόλη, να προσέχεις τις παρέες σου !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε