Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

ΚΟΣΜΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Περάσαμε Παρασκευή βράδυ από το 1900 και ο Βασίλης δεν είχε κατεβεί στο μαγαζί. Μάθαμε πως τον ταλαιπωρούσαν αναγούλες (γιατί άραγε;)… Άντε να κάνεις νυχτερινό ρεπορτάζ στο 1900 χωρίς τον Βασίλη ! Φτου !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Βασίλης (NRG Radio) δεν ξυρίζεται πλέον. Κάποιοι του είπαν πως τελευταία φαίνεται το χαμόγελό του! Το σκέφτηκε απ΄ εδώ, το σκέφτηκε από ΄κει και αποφάσισε να το κρύψει με το μουστάκι του !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η ευαισθησία του Μιχάλη να κρατά παρέα όμορφα κορίτσια είναι γνωστή από Παλιά ! Η τυχερή κατά τη φωτογράφιση ήταν η σερβιτόρα του μπαρ Quagligno’s, Μαρίζα.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Έχετε δει με τι προσοχή διευθετεί το χώρο του Enzo ο υπεύθυνος της σάλας Σπύρος Φιλίππου; Πώς προσέχει κάθε κίνηση των θαμώνων. Είναι επαγγελματίας με τα όλα του. Βέβαια υπάρχουν και κάποιοι που ισχυρίζονται πως η έντονη προσοχή του οφείλεται και ότι ψάχνει παράλληλα και την αγαπημένη του που οσονούπω καταφτάνει !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Βρε Σοφία, τι το παιδεύεις το θέμα, δεν βλέπεις πως ο κύριος Νικηφορίδης τα έχει τσούξει λιγουλάκι !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τι ΄ναι τούτο με το Γρηγόρη Τσεπίδη από το Enzo… Καλημέρα του λες… Ζήτω η Δόξα Δράμας σου απαντάει ! Μιλάμε για πώρωση. Πάντως ο ίδιος λέει πως απλά κάνει το χρέος του προς την ιστορική μας ομάδα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Και η Ράνια είναι στο Drops and flow. Το καφέ από το οποίο έχεις την δυνατότητα να παραγγείλεις καφέ στο χώρο σου με μόνο ένα ευρώ. Πάντως ακούγεται έντονα πως το κοινό θέλει το telemenu να το κάνει η Ράνια. Ε, όπως και να το κάνεις Τρύφωνα άλλο είναι βλέπεις πρωί - πρωί η δική σου φάτσα και άλλο της Ράνια ! Δείτε το λίγο σας παρακαλώ και δεν θέλω παρεξηγήσεις !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δίαιτες, διατροφές και άλλα τέτοια για να χάσεις κιλά. Κανείς όμως δεν λέει για την κόπωση και την ατονία που προκαλούν. Ο Παντελής μπορεί να έχασε 10 και πλέον κιλά αλλά όπου βρει κοιμάται ακόμη και όρθιος όπως μαρτυρά η φωτογραφία ! Τι τραβάει ο άνθρωπος που νίκησε την νευρική ανορεξία …κουράγιο φίλε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τμήμα της Ν.Ε. Σύριζα Δράμας μετά από συνεδρίαση συνέχισε εκτιμώντας τα αποτελέσματα της συζήτησης με τσιπουράκια και μεζεδάκια στους Λουκουμάδες «Μέλισσα» στην Π. Κάβδα. Αυτό είναι άνοιγμα στην κοινωνία, όχι αποφάσεις πίσω από κλειστές πόρτες !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Πίτσα επανήλθε μετά από αρκετά χρόνια και θα τη βρείτε στο Fresh. Στη φωτογραφία με τον Γιώργο ενώ συζητούν το μισθολογικό που πρέπει να είναι τσιμπημένο λόγω μεγάλης προϋπηρεσίας ! Ξηλώσου Γιωργάκη !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το Piccolo είναι ένα νέο χώρος γεύσεων που μπήκε εδώ και λίγο καιρό στην ζωή μας. Βρίσκεται έναντι του καφέ-μπαρ «Στοά» στη Βενιζέλου. Εξαιρετικές κρέπες, φαύλες, κρύα σάντουιτς κτλ. Στη φωτογραφία, ο χειρουργός (λόγω γαντιών) Ανδρέας, επί το έργον !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Χρήστος, κλασικά για μία ακόμη φορά πήγε στο Chocolate για δουλειά νυσταγμένος. Ευτυχώς που είναι η Βάσια και τον ξεκουράζει !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μετά από έντονες αντιπαραθέσεις και τσακωμούς τα παιδιά συμφώνησαν για το ποιος έχει μεγαλύτερη τρέλα ! Και οι δυο είναι πέραν της κόκκινης γραμμής !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πήρε τ΄ αυτί μου πως ο Κώστας (μπάρμαν του Quagligno’s) εργασιακά είναι γέννημα θρέμμα του Χάρη Παπαδόπουλου, αυτό δεν ξέρω εάν είναι στα θετικά του ! Το θέμα διερευνάται εξονυχιστικά και σύντομα θα καταλήξουμε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δίνουν και παίρνουν φωτιά τα σφηνάκια αργά στο Fresh ! Αιτία για αυτά τα περιστατικά είναι ο Γιώργος που τις μικρές ώρες τον πιάνει μία ακατάσχετη δίψα και θέλει παρέα ! Στην υγειά σας ρε παιδιά !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Φωτογραφία από το πάρτυ του γυμναστηρίου Sante της Σοφίας Κοκκίνη που πραγματοποιήθηκε το φθινόπωρο στο 1900. Τα τεκνά του μαγαζιού ντύθηκαν και ανάλογα για την περίσταση ! Εγώ, πάντως, επιμένω πως τα καρναβάλια είναι τον Φεβρουάριο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Δήμητρα και ο Τόλης του 1900, επί τω έργω σαββατόβραδο. Ανάσα δεν παίρνουν τα παιδιά ! Η Δήμητρα, εκτός από το φόρτο εργασίας έχει να αντιμετωπίσει και τα επίμονα βλέμματα του ανδρικού πληθυσμού ! Κουράγιο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το πιο δυνατό ελληνάδικο Club της χώρα βρίσκεται πλέον και στη Δράμα στο χώρο του Παγοποιείου με είσοδο από την Ηπείρου. Όλα τα αγαπημένα ελληνικά τραγούδια και ξεφάντωμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και μάλιστα με άρωμα 1900.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Βέτα (Enzo) παλεύοντας με το θερίο ! Ακούγεται πως όταν πεισμώνει και δεν βγάζει μπύρα μόνο αυτή μπορεί να το φτιάξει δίνοντάς του ….λουκουμάκι !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κάτι είναι κι αυτό Μιχάλη, είσαι τυχερός μέσα στην ατυχία σου. Ως γνωστόν εσωτερικός κανονισμός του Enzo απαγορεύει τις στενές επαφές μεταξύ του προσωπικού !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δέκα κιλά και πλέον έχασε ο Παντελής Νοάρδος μετά από διατροφή. Και ειλικρινής όπως είναι πάντα δήλωσε πως τα βράδια υποφέρει ! Περαστικά φίλε και κουράγιο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κόσμος πάει κι έρχεται στο Fresh, όμως, ο Τάσος εκεί, από την πρώτη ημέρα ! Δεν μπορεί το γεγονός αυτό να είναι τυχαίο, έχει πολλές χάρες το παιδί εκτός από το αφοπλιστικό του χαμόγελο…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κλασικά κοντομάνικος και το καταχείμωνο ο Νίκος Παπαδόπουλος από το 1900. Είναι θερμό παλικάρι και το αίμα του βράζει… Μπριρρρ ξεπάγιασα και μόνο που τον είδα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το γνωστό «…ο παλιός είναι αλλιώς και ο νέος είναι ωραίος» στο Cricket Live στο Παγοποιείο ισχύει πλήρως. Ο Δημήτρης και ο Παύλος διευθύνουν το νέο χώρο διασκέδασης της πόλης, ο οποίος καινοτόμα παρουσιάζει ζωντανά μπάντες από τη Δράμα αλλά και απ΄ όλη την Ελλάδα που κάνουν αίσθηση. Cricket Live η διαφορετική πρόταση διασκέδασης !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Τάσος είναι fit και είναι γνωστό σε όλους άλλωστε φαίνεται από το όλο παρουσιαστικό του. Είναι και λάτρης της οικολογίας… κατεβαίνει στην αγορά με το επαγγελματικό αυτοκίνητο και βγάζει από μέσα το ποδήλατο για τις μετακινήσεις. Παράδειγμα προς μίμηση !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τι θα γίνει με σένα Αναστασία… όσο πας θα ομορφαίνεις; Πηγαίνεις αντίθετα με τη φύση… θα διαμαρτυρηθούν οι οικολόγοι ! πρόσεξε το σε παρακαλώ !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μην ξανακούσω από κανένα πως ο Γιάννης έχει πρεσβυωπία ! Θα τον μαλώσω πάρα πολύ άσχημα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Γνωστός και μη εξαιρετέος Μίμης Κασαπίδης (γνωστός τελευταία και ως Μιμάκος) με τον μεγαλοεπιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη. Η φωτογραφία τραβήχτηκε στο Προεδρικό Μέγαρο και σύμφωνα με πληροφορίες ο Δημήτρης την έχει όπισθεν του γραφείου του. Η φήμη που θέλει τον Μελισαννίδη να επενδύει στο χώρο του φαγητού στην πόλη μας …ελέγχεται !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Στέλιος (Kia Motors) και η Σωτηρία ήρθαν εις γάμου κοινωνίαν, προχωρώντας ένα ακόμη βήμα τον έρωτα τους. Ο γάμος είχε έντονα αέρα αυτοκινήτου μια και ο κουμπάρος Γιάννης Γαλανίδης (Peugeot) δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου. Παιδιά καλούς απογόνους και καλά γκάζια !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η διεύθυνση και το προσωπικό του Enzo προετοιμάζονται πυρετωδώς για το καθιερωμένο εορταστικό πάρτι την τελευταία ημέρα του χρόνου, όπως μας έχουν συνηθίσει εδώ και τέσσερα χρόνια. Από τις δώδεκα το μεσημέρι και λίγο πριν την αλλαγή της χρονιάς η καρδιά της ψυχαγωγίας χτυπά κάθε χρόνο στο Enzo …και φέτος θα είμαστε εκεί !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Μαρία από το fresh καθώς καλοπιάνει τον προϊστάμενό της ! Πονηρούλικο πλάσμα η γυναίκα Σαββούλη …προσεξέ το !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σε τι μπορούν να συμφωνήσουν ένας Παοκτζής, ο Μπάμπης, ένας Ολυμπιακάκιας, ο Χρόνης και ένας Αεκτζής, ο Αγάπιος …νυχτιάτικα στο Enzo παραμένει μυστήριο ! Όποιος γνωρίζει λεπτομέρειες για το πώς κατάφεραν και δεν τσακώθηκαν ας ενημερώσει κι εμάς !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Δήμητρα και ο Κώστας, οι «Πειρατές» της γεύσεις, του ξεχωριστού τσιπουράδικου της πόλης που τελευταία δίνει το δικό του μοναδικό στίγμα στις γεύσεις και στην ψυχαγωγία. Παιδιά μαθαίνουμε πως το κοινό θέλει περισσότερες μέρες λειτουργίας του μαγαζιού… κάντε κάτι γιατί απ΄ ότι μαθαίνω ετοιμάζεται διάβημα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το πιστεύετε πως η Ελένη, η οποία έχει πάντα πρωϊνή βάρδια στο Enzo, ζήτησε να εργάζεται και βράδυ ώστε να βρει άνδρα γιατί ξέμεινε τελευταία; Εγώ δεν το πιστεύω με τίποτα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στο 1900 λέγεται πως ο Γιώργος, ο μεγαλομεσίτης έχει σούπερ αυτί κάτι σαν τον κοριό της Εθνικής Υπηρεσία Πληροφοριών. Έχει γίνει ο φόβος και τρόμος των συναδέλφων του ! Ταλέντο κι αυτό !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μπορεί να θυμίζει αθώος, μπορεί να είναι γιγαντιαίος αλλά ένα σας λέω δεν είναι καθόλου αθώος. Κυρίες μου, προσεκτικά με τον Κώστα από το Fresh ! Το παραπάνω σχόλιο αποτελεί κοινωνική προσφορά του περιοδικού !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σταματημό δεν έχει ο Γιώργος Ηλιάδης με το Fashion Party ! Έβαλε πλώρη για τις Σέρρες και πάρτυ το πάρτυ την κατακτά κυριολεκτικά ! Ο Χώρος, το γνωστό bar club Prisma και οι Σερραίοι ενθουσιασμένοι !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Μπάμπης πίεζε όλους τους μαστόρους να καταφέρει να ανοίξει τον ανακαινισμένο «Ήδωνα» Παρασκευή και 13 αλλά δεν τα κατάφερε! Ευτυχώς γιατί η μαύρη γάτα που εξουδετερώνει την γκαντεμιά δεν είναι πλέον στο μαγαζί !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ολόκληρο γήπεδο «Κραχτίδη» και ο Κώστας Νικηφορίδης διάλεξε να καθίσει κάτω ακριβώς από του οπαδούς του Πανιωνίου ! Κάτι τρέχει με αυτό το παιδί !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Στέλιος με τη Βάσια, που αλλού στο Chocolate… Τελικά φίλε το Pretty Bra σου τονίζει εκπληκτικά το στήθος !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Άκης από το Cream αποδεικνύοντας πως το μαγαζί του εκτός από τα καλύτερα του κλάδου είναι και από τα καθαρότερα και εκτός ! Νοικοκυρόπαιδο, παιδί για …σπίτι ! Εύγε… εύγε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Μαρία από το Enzo ξακαθαρίζει στο φακό μας, πως πίσω από το μπαρ βρίσκεται για τις ικανότητες της και όχι για την ομορφιά της ! Εδώ καθώς μεταφέρει τα ποτήρια για πλύσιμο ! Δεν τα έπλυνε η ίδια.. αλλά αυτό δεν έχει καμιά σημασία !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πρωινό καφεδάκι στη «Ζέα» Κατάστημα υγιεινής πρωτογενής διατροφής, το μεταμορφωμένο μαγαζί του Γιάννη Συνανίδη που έβαλε σκοπό του να μας μεταμορφώσει όλους αισθητικά ! Εδώ τρως και χάνεις κιλά, άσε που κάνεις καλό και στην υγεία σου. Ο Θεόφιλος βρίσκεται στη φωτογραφία απλά και μόνο για τις ανάγκες της φωτογράφισης. Κάτι σαν γλάστρα δηλαδή !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Την πλήρη αδυναμία του να ακολουθεί σε αλκοολική κρεπάλη τον Γιώργο από το Fresh, ανακοίνωσε με δάκρυα στα μάτια, ο Βασίλης από το 1900 ! Δεν δήλωσε εάν κρεμάει οριστικά τα παπούτσια του, πάντως με τον Γιώργο δεν τα καταφέρνει πλέον !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ανακαλύψαμε γιατί ο Τάκης Ιγνατιάδης γυμνάζεται συστηματικά κάθε ημέρα. Για να μπορεί να τρώει συστηματικά τα μερακλίδικα τοστ του Κώστα από το Mango ! Μπράβο μας, λύσαμε ένα ακόμη μυστήριο που μας ταλαιπωρούσε καιρό !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πως λέμε Ρωμαίος και Ιουλιέτα… ε ! καμία σχέση ! Εδώ έχουμε την Πέπη με τον και Άγη και είναι κι δυο τους καλοί …πολύ καλοί !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Γνωστός σερβιτόρος (ονόματα δεν λέμε !) έχει δαγκώσει τη λαμαρίνα με συνάδελφό του (κορίτσι, όχι αγόρι !). Κάθε που μιλάει με πελάτη, τρελαίνεται και υποφέρει ! Να κάνει κάτι η διεύθυνση είναι κρίμα, θα λιώσει το παιδί !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Με την συνδρομή έμπειρης διατροφολόγου, η οποία διέθεσε όλη την κατάρτιση, επιμονή και υπομονή της, αντιμετώπισε το πρόβλημα με τα περιττά κιλά, ο Μιχάλης Movie. Μετά κόπων και βασάνων κατάφερε να του περιορίσει παχυντικά εδέσματα και φυσικά να του κόψει εντελώς το αλκοόλ. Μετά το συγκεκριμένο περιστατικό η διατροφολόγος το έριξε στο ποτό !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Χρήστος Δαναός είναι η παγίδα φέτος στο Θέατρο live ! Το πρόγραμμα που κάνει νωρίς το πρωί σε δένει και στο τέλος βλέπεις …φως από τον πρωινό ήλιο! Καλημέρα σας! Εδώ με τον Στέφανο από το Ελληνικόν που του κρατά πάντα παρέα μέχρι τις πρωινές ώρες !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η δεινότητα του καπετάνιου (d.j. Chocolate) στις μουσικές επιλογές είναι πλέον αναγνωρισμένη από όλους. Αυτό που δεν ξέραμε είναι πως είναι και έντονα πολιτικοποιημένος με ανησυχίες, ορθές διαπιστώσεις και προτάσεις ! Τέτοια πρόσωπα χρειάζεται ο πολιτικός στίβος …άντε Παναγιώτη, κάνε το βήμα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Γνωστός περιπτερούχος Γιάννης βρήκε λύση ώστε να περνά ευχάριστα τις ατελείωτες ώρες στη δουλειά ! Εκτός του ότι ανεβάζει το prestige του μαγαζιού, συνομιλεί και με τον υιό, που μορφώνεται στη γειτονική Βουλγαρία !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τη Μαρία του Drop and flow αυτή τη φορά δεν την φωτογραφίσαμε, απαιτεί κυνήγι και κουράγιο πλέον δεν μας περισσεύει !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μην ακούτε τι λένε διάφοροι κακόβουλοι για το Μπάμπη από το bar Quagligno’s… η αλήθεια είναι πως παίρνει κιλά από την κακή συνήθεια να τρώει τα νύχια του !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το πιο ξενυχτισμένο καφε - μπαρ της πόλης είναι το Έντεχνο ! Αυτός βέβαια είναι μόνο ένας από τους λόγους της επιτυχίας του. Η μουσική, οι γεμάτες μερίδες, τα χαμόγελα αλλά και ο Κώστας με τον Θωμά !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δεν αντέχει με τίποτα το κύριε Τσελίδης, ο Κώστας. Ανεβάζει πίεση όταν τον προσφωνούν έτσι -κάθε μέρα δηλαδή- και δέχεται μαθήματα από ψυχολόγο για να μάθει να το καταπίνει ! Φίλε Κώστα, ο χρόνος και για εσένα, θα είναι αμείλικτος !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Ευριπίδης και η Λίτσα από το 1900, σε έντονες στιγμές συναδελφικής οικειότητας ! Τα μαχαίρια βγαίνουν …αργότερα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Γιώργος Δεμερτζής ακούγοντας τη διήγηση του Τάσου Λαλασιδη, σχετικά με την τακτική που ακολούθησε και απέφυγε στις περασμένες δημοτικές εκλογές την ένταξη του σε συνδυασμό. Ο Γιώργος θα δώσει τη μάχη με τον Χριστόδουλο Μαμσάκο... καλή τύχη από εμάς και από τον Τάσο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Νίκη, η Βασιλεία και η Χριστίνα είναι ένα δείγμα της νέας γενιάς θαμώνων του Enzo. Ο κορυφαίος χώρος διασκέδασης ψυχαγωγεί, μικρότερους και μεγαλύτερους άκρως αρμονικά στοιχείο απαραίτητο για την πρωτιά !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ένας ιστορικός χώρος διασκέδασης έκλεισε τις πύλες του μετά από 40 και πλέον χρόνια λειτουργίας. Ο χώρος που στέγασε την ντίσκο Fox, την μπουάτ Εμπόδιο, το ελληνάδικο Ρολόι, το club Buddha, Dejavu κ.α. και τελευταία το club Long κατέβασε ρολά ! Θα το θυμόμαστε με νοσταλγία !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Όχι, δεν βγάζει λόγο ο Χρήστος Ξανθόπουλος (Enzo) ! Απλά μετά από πολύ δουλειά πότε πότε παραμιλάει ! Πρόσεξέ το αυτό Χρήστο, ίσως χρίζει ιατρικής παρακολούθησης !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Γιώργος, ο μπάρμαν του Honey Bar εν ώρα εργασίας ! Μετά απορούν κάποιοι που του αρέσει τόσο η δουλειά !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε