Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γνωστός πολιτικός και αυτοδιοικητικός ανήρ του τόπου μας με συνεχή και αδιάλειπτη παρουσία στο εκλογικό γίγνεσθαι των τελευταίων δεκαετιών αναζητεί εναγωνίως τρόπο απεξάρτησης από την «ανίατη» ασθένεια της ενασχόλησης με τα κοινά. Επειδή εκ των όσων γνωρίζω δεν είναι ο μόνος ο οποίος αιτείται και «χρήζει» υποστήριξης, μήπως θα έπρεπε να επιληφθεί του μέγιστου αυτού κοινωνικού θέματος ο Κώστας Μιχαηλίδης, πρόεδρος του νεοσύστατου Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην Ελλάδα ξεκίνησε. Η Ονειρούπολη, που έκανε τη Δράμα πρωτεύουσα των Χριστουγέννων, μας μεταφέρει στην παραμυθένια γιορτινή ατμόσφαιρα σε ένα φανταστικό περιβάλλον για μικρούς και μεγάλους. Ο απίστευτα μεγάλος αριθμός δράσεων και γιορτινών παραστάσεων εγγυάται στον επισκέπτη μία μοναδική στην Ελλάδα και ταυτόχρονα ανεπανάληπτη εμπειρία μέσα από το συναρπαστικό ταξίδι στην Χριστουγεννιάτικη πολιτεία. Η φετινή γιορτή θα μείνει αξέχαστη και θα παραμείνει στην καρδιά όλων των Δραμινών αλλά και των επισκεπτών της έως τις 6 Ιανουαρίου 2014 γιατί μόνο στην Ονειρούπολη ζεις το δικό σου παραμύθι ! Καλή συνέχεια στην Ονειρούπολη που ξεκίνησε πριν 10 χρόνια και σύντομα έκανε τη Δράμα, Χριστουγεννιάτικο προορισμό.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Και ενώ ο πόλεμος στην τοπική αυτοδιοίκηση, μετά μάλιστα και την αποσαφήνιση περί εκλογικού νόμου εντείνεται με νέα «επεισόδια», κυρίως στον Δήμο Δράμας, στην αντίπερα όχθη «μούγκα». Η κατάσταση στην περιφερειακή αυτοδιοίκηση εξακολουθεί να παραμένει συγκεχυμένη με σενάρια και εικασίες που σε μεγάλο βαθμό θυμίζουν τοπίο στην ομίχλη. Τα περί κοινής καθόδου έχουν εξασθενίσει και αυτό έκανε πολλούς να αναδιπλωθούν σε μία στάση αμηχανίας που θυμίζει αναμονή πριν την «καταιγίδα».
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στο στόχαστρο πολλών φίλων και συνοδοιπόρων του στην τοπική αυτοδιοίκηση, μαθαίνω ότι βρίσκεται ο δημοτικός σύμβουλος Ανέστης Τερζής για το ενδεχόμενο να πολιτευθεί με το ψηφοδέλτιο του Χριστόδουλου Μαμσάκου στον δήμο Δράμας. Για εμπλοκή του όμως στις περιφερειακές εκλογές, κάτι ψιλοάκουσα, οι πληροφορίες μου θα έλεγα ότι δεν είναι και οι πλέον έγκυρες.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Χριστόδουλος Μαμσάκος εκτός από τις σκοτούρες και το τρέξιμο των εκλογών, έχει να ξεπεράσει και μία στενωπό που απαιτεί ιδιαίτερη τέχνη… ο Μιχάλης Μλεκάνης κατοικεί πλησίον του γραφείου του. Ψεκασμοί, παρακολουθήσεις τηλεφώνων, βουντού…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μου το μετέφερε φίλος και έγκυρος ωτακουστής από συζήτηση σε καφέ της πόλης και το παραθέτω αυτούσιο. Γνωστός περιφερειακός σύμβουλος της συμπολίτευσης ανέλυε σε παρέα φίλων του δημοσκόπηση που αφορά στις περιφερειακές εκλογές και επεσήμανε ότι τα ευρήματα αναδεικνύουν την κυριαρχία του περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη έναντι των αντιπάλων του. Μάλιστα το υψηλότερο ποσοστό δημοφιλίας του περιφερειάρχη μετά την Ροδόπη, έλεγε ότι καταγράφεται στην Δράμα και συμπλήρωσε ότι αυτό είναι πράγματι πολύ σπουδαίο και θα ήταν υψηλότερο αν είχε φροντίσει να απαλλαγεί από «βαρίδια» που τον συμπαρασύρουν προς τα κάτω. Μην με ρωτήσετε ποιον εννοούσε βαρίδιο στην Δράμα γιατί ο φίλος ωτακουστής δεν μπόρεσε να ακούσει το όνομα.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μεταξύ Αθηνών και Δράμας ο περιφερειακός σύμβουλος και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δράμας στις προηγούμενες εκλογές Κώστας Καραβάς και απ΄ ότι μαθαίνω το σενάριο που τον ήθελε υποψήφιο δήμαρχο στον δήμο Δοξάτου δεν έχει πλέον καμία πιθανότητα υλοποίησης. Για εμπλοκή του στις περιφερειακές εκλογές μην με ρωτάτε, οι πληροφορίες μου είναι αντικρουόμενες και συγκεχυμένες.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

«Χαμός» στην περιφερειακή αντιπολίτευση αφού τουλάχιστον δύο περιφερειακοί σύμβουλοι, ο Μωυσιάδης Παναγιώτης και ο Αργύρης Πατακάκης, έχουν ήδη εκδηλώσει την πρόθεση τους να είναι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες με τον Γιώργο Παυλίδη. Και λέω «χαμός» γιατί μαθαίνω ότι οσονούπω θα εκδηλωθεί και άλλη υποψηφιότητα …όχι δεν αφορά στον Κώστα Καραβά ο οποίος κατηγορηματικά δηλώνει ότι δεν θα είναι υποψήφιος με επικεφαλή τον τωρινό αρχηγό της περιφερειακής αναγέννησης.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Όμορφα πέρασαν απ΄ ότι έμαθα οι καλεσμένοι στην βραδιά απόσταξης τσίπουρου στη Χωριστή με οικοδεσπότες τον δήμαρχο Δράμας και το μέλος του Δ.Σ στο επιμελητήριο Γαβρίλο Καμπουρίδη. Η ζεστή ατμόσφαιρα στην οποία φιλοξενήθηκαν οι δεκάδες προσκεκλημένοι φίλοι τους είχε παρουσίες και από μακριά όπως αυτή του περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη ο οποίος συνοδευόταν από δύο περιφερειακούς συμβούλους.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μαθαίνω ότι στον δήμο Δοξάτου αναζητείται αντίπαλο δέος, υποψήφιος δήμαρχος εννοώ, μετά την άρνηση των Κώστα Καραβά, Σταύρου Δαιλάκη να ηγηθούν ψηφοδελτίου καθώς και του Στέλιου Παρδαλίδη το όνομα του οποίου εσχάτως «έπαιζε» δυνατά. Λέτε τελικά να δούμε μόνο ένα ψηφοδέλτιο; Κοντός ψαλμός…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τι θα κάνει τελικά ο πολιτευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Ηρακλής Χατζηθεοδωρίδης, στις δημοτικές εκλογές; Είχε ανακοινωθεί με τον συνδυασμό του Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ αλλά σύμφωνα με πληροφορίες τελικώς δεν θα ενταχθεί. Τι τρέχει;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μυστήριο επικρατεί για το τι θα αποφασίσει να κάνει στις εκλογές του Μαΐου ο Κώστας Μιχαηλίδης. Οι φήμες δίνουν και παίρνουν… τον θέλουν, πότε να κατεβαίνει με τον Κυριάκο Χαρακίδη στο δήμο της Δράμας, την άλλη να κατεβαίνει με τον ψηφοδέλτιο που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο της Δράμας πάντα και άλλοτε να ακολουθεί τον Άρη Γιαννακίδη στην Περιφέρεια. Ο Κώστας, όμως, επειδή είναι «παλιά καραβάνα» κρατά τα χαρτιά του κλειστά και δεν επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει οτιδήποτε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Λαλίστατος ο Νίκος Σμολοκτός, ο πρώην βουλευτής, όπως αναγράφεται κάτω από το όνομά του στα τοπικά τηλεοπτικά κανάλια. Δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανένας πως το στέλεχος των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων» είναι πάντα διαβασμένος, εμπεριστατωμένος και σαφείς στις θέσεις του κόμματος. Το θέλει πολύ αυτό που κάνει ο Νίκος ! Μένει να δούμε αν καταφέρει να πείσει τους ψηφοφόρους !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013 η παράταξη Αυτοδιοίκηση Πολιτών συνεδρίασε σε ολομέλεια και ομόφωνα εξέλεξε τον Στέργιο Ηλιόπουλο ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014. Ο Στέργιος Ηλιόπουλος είναι Μηχανολόγος Μηχανικός τ.ε, ελεύθερος επαγγελματίας από το 1991 έως το 2007 με δραστηριότητα τις μηχανολογικές εγκαταστάσεις, καθηγητής σε σχολές Τεχνικής Εκπαίδευσης και από το 2007 υπάλληλος της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης. Είναι 47 ετών, παντρεμένος με την Προβατά Χρυσάνθη και πατέρας 3 παιδιών. Είναι ενεργός πολίτης της Δράμας με πλούσια δράση στα κινήματα και τον συνδικαλισμό (πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, Οργανωτικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Περιφερειών Ελλάδος και πρώην Πρόεδρος της Επιστημονικής Ένωσης Μηχανικών Τεχνολογικής Εκπαίδευσης). Καλή επιτυχία στον Στέργιο στην δύσκολη εκλογική αναμέτρηση.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Έχετε δει την ομάδα Παπαεμμανουήλ να κατηφορίζει μετά από συνεδρίαση στα γραφεία της παράταξης; Τα τάγματα εφόδου είναι απλά οδοντόκρεμες ! Ο Χριστός και η Παναγία !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές θα μονοπωλούν το ενδιαφέρον από εδώ και πέρα. Στη Δράμα υποψήφιοι θα είναι: ο δήμαρχος Κυριάκος Χαρακίδης, ο Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, ο Χριστόδουλος Μαμσάκος, ο Κοσμάς Κηλαϊδόπουλος, ο Στέργιος Ηλιόπουλος και ο συνδυασμός που θα στηρίξει το ΚΚΕ. Και έπεται συνέχεια. Πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να δουν τις αλλαγές στον εκλογικό νόμο (εάν βέβαια προχωρήσει) για να αποφασίσουν αν θα είναι υποψήφιοι. Στην Προσοτσάνη είναι δεδομένη η κάθοδος του Άγγελου Λύσελη, του Βασίλη Φατράλη και του Θόδωρου Αθανασιάδη. Στο Δοξάτο θα διεκδικήσει τρίτη θητεία ο Τάσος Χατζηλαζάρου, ενώ αντίπαλός του δείχνει να είναι ο Θεολόγος Παπαδόπουλος. Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει τη στάση του ο Κωνσταντίνος Καραβάς. Στο Νευροκόπι ο Μελέτης Μαυρίδης δεν θα είναι υποψήφιος και η παράταξή του θα επιλέξει τον νέο επικεφαλής που θα αντιμετωπίσει τον πρώην δήμαρχο Βασίλη Γιαννόπουλο. Οι Πιθανοί αντικαταστάτες του Μελέτη είναι ο Σίμος Γαλόπουλος, στενός συνεργάτης του επί σειρά ετών Πρόεδρος Δ.Σ. και αντιδήμαρχος και ο λογιστής Φώτης Νικολαΐδης αντιδήμαρχος στο Νευροκόπι. Τέλος στο Παρανέστι, ο Νίκος Καγιάογλου κρατάει κλειστά τα χαρτιά του, αν και οι πληροφορίες λένε ότι τελικά θα είναι και πάλι υποψήφιος. Δεδομένη είναι και η υποψηφιότητα της Αλίκης Σωτηριάδου αλλά και του Φίλιππα Kαλοσίδη.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Φίλος, γνώστης της τοπικής πολιτικής σκηνής αναφέρει πρόσφατα «…ο Κυριάκος Χαρακίδης δεν είναι ΠΛΕΟΝ από εκείνους που περπατάνε… «ξυπόλυτοι στα αγκάθια»! Έμαθε αρκετά μυστικά της πολιτικής, ξέρει και τις καταστροφικές συνέπειες που έχει μια διάσπαση ενός χώρου σε μια εκλογική αναμέτρηση! Δεν πάσχει ΠΛΕΟΝ από πολιτικό μαζοχισμό ! Λέω εγώ τώρα αλήθεια ποιον κομματικό χώρο καλύπτει η «Πόλη+Ζωή» ! Μήπως ο Κυριάκος ήταν πιο μπροστά από την εποχή του σε ότι αφορά το υπερκομματικό κομμάτι του συνδυασμού;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Παπαδόπουλος Γιώργος, Παπαδόπουλος Στέλιος, Χατζηγιάννης Τάσος και Τερζής Ανέστης, τα βαρέα όπλα της παράταξης του Χριστόδουλου Μαμσάκου. Μαθαίνουμε πως δεν σταματούν λεπτό και εργάζονται μεθοδικά και εντατικά για τον μεγάλο σκοπό ! Αυτόν της ανατροπής του Κυριάκου Χαρακίδη ! Ο Ανέστης Τερζής μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει πει το οριστικό ΟΚ !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Εκτός ελέγχου είναι πλέον η κατάσταση στο κέντρο της πόλης, αφού οι οδηγοί παρκάρουν όπου θέλουν, μετά την κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας. Το κέντρο έχει μετατραπεί σε έναν απέραντο χώρο στάθμευσης, ο καθένας παρκάρει όπου και όπως γουστάρει, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα απίστευτο κυκλοφοριακό κομφούζιο. Ήδη, η Τροχαία ανέλαβε δράση και άρχισε να μοιράζει τα πρόστιμα σαν μαρουλόφυλλα στους απείθαρχους οδηγούς! Τα πρόστιμα μάλλον θα τους συμμορφώσουν…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Φίλε δημοτικέ σύμβουλε (σιγά μη σας πω όνομα…), πες μας επιτέλους ποια είναι εκείνη η «μεγάλη προσωπικότητα» που «πιέζεται» να κατέβει ως κεντροδεξιός υποψήφιος δήμαρχος Δράμας; Ποιος είναι αυτός ο «Μεσσίας», για να τον υποδεχτούμε μετά «βαΐων και κλάδων»; Πες μας γιατί θα κλατάρουμε, θα φάμε τα… ματοτσίνορά μας ! Φίλε δημοτικέ σύμβουλε χάσαμε και οι δυο μας τα μισά μας μαλλιά και άσπρισαν τα άλλα μισά σε αυτό το μετερίζι, μη χάσουμε στο τέλος και τα μυαλά μας! Χαβαλέ να κάνουμε, να σπάσουμε την πλάκα μας, αλλά με τέτοια ανέκδοτα, θα… «παγώσουμε»! Διότι φίλε μου όταν κυκλοφορούν, όπως λες, έντονα τέτοιες φήμες, ε, κάπου θα «έπεφτε» και το όνομα της υποτιθέμενης «μεγάλης προσωπικότητας» και υπερκομματικής μάλιστα εμβέλειας ! Δεν συμφωνείς; Φοβούνται μην τον «ματιάσουμε»; Ή τον έχουν σε… γυάλα; Μήπως είναι ο Μπάτμαν, το φιδάκι ο Διαμαντής ή ο Ηλίας Μαμαλάκης;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Διάλογος: - Καλησπέρα σας ! Θα πάρετε ένα κουπονάκι για το ΠΑΣΟΚ; - Α ! βεβαίως, βεβαίως πάντα βοηθάω τα είδη που απειλούνται με εξαφάνιση !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Αντώνης Πατακάκης είναι ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ν. Δράμας. Μοναδικός υποψήφιος είχε να ανταγωνιστή μόνο τη συμμετοχή σε μία εποχή ιδιαίτερα δύσκολη για τη ΝΔ. Να σημειωθεί πως και ο πατέρας του, Αργύρης, διατέλεσε στα πρώτα χρόνια της ΟΝΝΕΔ πρόεδρος της. Ο Μιχάλης Τάσσου ο προηγούμενος πρόεδρος, παραμένει μέλος της κεντρικής επιτροπής της ΟΝΝΕΔ εκλεγμένη θέση στο τελευταίο συνέδριο.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Από τις εκδόσεις Ψίθυροι ανακοινώνεται πως ήδη διενεργούμε μεγάλη έρευνα με τους βαψομαλλιάδες της τοπικής πολιτικής σκηνής. Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις με κομμώτριες, πωλήτριες προϊόντων βαφής μαλλιών, στυλίστες, στελέχη εταιρειών επικοινωνίας κ.α. Αναμείνατε ολίγον τι …και θα γελάσει κάθε πικραμένος !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Παρακολουθώ στην Δ-TV Δράμας εκπομπή όπου φιλοξενούνται ο Λευτέρης Χρυσοχοϊδης και ο Στέλιος Μελισσινός. Ο Λευτέρης υπερασπίστηκε όπως θα έκανε οποιοδήποτε μέλος της δημοτικής αρχής, τις πολιτικές και το έργο της παράταξης και δήλωσε πως θα είναι εκ νέου υποψήφιος. Από την άλλη μεριά ο Στέλιος συμφώνησε για το μεγάλο έργο των διοικούντων και δήλωσε πως θα αποφασίσει για τις δημοτικές εκλογές αφού συζητήσει με τον Κώστα Σούτο ! Kάποιοι πάντως λένε πως κάθε πέτρα στη Δράμα γνωρίζει, πως ήδη έχει συμφωνήσει με τον Χαρακίδη… Εάν είναι έτσι τι μας ταλαιπωρείς και μας παιδεύεις ! Εάν Στέλιο, έχεις συμφωνήσει και περιφέρεσαι στις τηλεοράσεις κάνοντας την «αθώα περιστέρα» …μην έχεις αυταπάτες έγινες πολιτικός σαν όλους τους άλλους !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κώστας Μιχαηλίδης και Κυριάκος Χαρακίδης ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ και με πολλά υπονοούμενα ! Δεν θα σας τα λέμε όλα εμείς σκεφτείτε κι εσείς λίγο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ένα πουλάκι μας σφύριξε πως δημοσκόπηση που έγινε στην περιφέρεια μας και αφορούσε πολιτικά πρόσωπα, δίνει μονοψήφιο ποσοστό σε εκλεγμένο αιρετό της Δράμας όσο αφορά την δημοφιλία του ! Μονοψήφιο ! Μα είναι δυνατόν εκλεγμένος να έχει μονοψήφιο ποσοστό; Εγώ προσωπικά το πιστεύω !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

«Απερχόμενο δήμαρχο» αποκαλεί μονίμως ο Γρηγόρης Παπαεμμανούήλ, τον Κυριάκο Χαρακίδη. Το ίδιο έκανε και ο Χαρακίδης στις προηγούμενες εκλογές στο πρόσωπο του Θωμά Μαργαρίτη και …έπιασε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Εάν ο Χρήστος Καραγιαννίδης συνεχίσει με αυτό το ρυθμό να καταθέτει και συνυπογράφει ερωτήσεις στη Βουλή… θα ξεπεράσει και τον Σταύρο Παπαδόπουλο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Φήμες αναφέρουν πως γνωστότατος πολιτικός, παροπλισμένος την περίοδο αυτή, που άσκησε διοίκηση επί σειρά ετών στο νομό Δράμας, πληρώνει τη ΔΕΗ του με δόσεις ! Το πιστεύεις τώρα αυτό ή βάζεις τα γέλια …ουδού το ερώτημα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πραγματοποιήθηκαν στις 28 Οκτώβρη τα αποκαλυπτήρια του μνημείου - σύμβολο για την επέτειο των 100 χρόνων από την απελευθέρωση του τόπου μας, που γιορτάσαμε φέτος. Ένα διαχρονικό σύμβολο, η Νίκη, πήρε τη θέση του στη Δράμα. Θέση πήρε όμως και η αντιπολίτευση στο Δημοτικό συμβούλιο της Δράμας. Τι δεν ακούσαμε ! Ότι στοίχισε ακριβά (παραβλέπουν φυσικά ότι τα μισά χρήματα ήταν χορηγίες…), ότι έχουμε πολλά αγάλματα και η πόλη δε θέλει και άλλα (λες και τους χαλούν την αισθητική …), ότι είναι ογκώδες και μεγάλο για την πόλη (ήμαρτον), ότι θα υποβαθμιστεί το άγαλμα ελευθερίας στον δημοτικό κήπο και πλέον δε θα κατατίθενται στεφάνια στο εκεί άγαλμα (λες και θα παρεξηγηθεί το άγαλμα …αν δεν καταθέσουν στεφάνια εκεί…). Μήπως θα έπρεπε να βρουν κάτι ποιο μεμπτό να ασχοληθούν από το να κάνουν αντιπολίτευση …για να λένε πως κάνουν αντιπολίτευση. Λέμε τώρα…!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τις απολαβές των βουλευτών έδωσε στη δημοσιότητα για πρώτη φορά η Βουλή. Στην ιστοσελίδα της Βουλής έχει αναρτηθεί πίνακας, ο οποίος αναγράφει την ακαθάριστη βουλευτική αποζημίωση, το επίδομα οργάνωσης γραφείου, την ταχυδρομική ατέλεια και τα έξοδα κίνησης για το 2013. Ανάλογα με την περιφέρεια στην οποία εκλέγονται, οι βουλευτές χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες (για παράδειγμα στην πρώτη κατηγορία ανήκουν, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές Αθηνών και Πειραιώς, ενώ στην τέταρτη εκείνοι των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων). Το ποσό της ακαθάριστης βουλευτικής αποζημίωσης είναι ενιαίο και ανέρχεται στα 5.705, 60 ευρώ. Σε αυτό προστίθενται το επίδομα οργάνωσης γραφείου (738,88 ή 935,88 ευρώ), η ταχυδρομική ατέλεια (909,31 ευρώ) και τα έξοδα κίνησης (291 έως 648 ευρώ), ανάλογα με την περιφέρεια στην οποία ανήκει ο κάθε βουλευτής. Έτσι, σύμφωνα με τον πίνακα, οι συνολικές αποδοχές των βουλευτών μπορεί να φτάνουν από 7.644,79 έως 8.198,79 ευρώ, χωρίς να περιλαμβάνονται οι συμμετοχές σε επιτροπές της Βουλής. Εγώ συμφωνώ με τον Δάνη Τζαμτζή «ξεραίνουν το σκατ_ τους για να ζήσουν» και αν αποφασίζουν να εκδώσουν κουπόνια βοήθειας θα αγοράσω από τους πρώτους ! Εντάξει, βρε παιδιά, αμέσως να πετάξετε ντομάτες …ένα αστειάκι έκανα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Εκταμιεύτηκαν 2 από τα 8 εκατομμύρια ευρώ για την συνέχιση των εργασιών αποπεράτωσης των φυλακών Νικηφόρου. Αυτό αναφέρεται σε δελτίο τύπου του Βουλευτή Δράμας Δημήτρη Κυριαζίδη μετά την συνάντηση που είχε με τον υπουργό Δικαιοσύνης παρόντος του Δημάρχου Παρανεστίου, Nίκου Καγιάογλου. Για να δούμε θα τελειώσουν ποτέ οι φυλακές Νικηφόρου; Υπουργοί έρχονται και παρέρχονται, οι κυβερνήσεις πέφτουν, τα μνημόνια εμφανίζονται και οι φυλακές δεν ολοκληρώνονται. Θα έπρεπε κανονικά στη Δράμα να φτιάχναμε ένα λεύκωμα με τα ημιτελή έργα, που ενώ ξεκίνησαν έμειναν στα σκαριά ή στις μακέτες. Είναι λόγω γκαντεμιάς ή ανικανότητας; Πάντως δεν είναι δυνατόν να έχουμε τόσο μεγάλες καθυστερήσεις την ώρα που αντίστοιχα έργα ολοκληρώνονται και τίθενται σε λειτουργία, χωρίς φασαρία και ανακοινώσεις. Για όλα αυτά που συνέβησαν ο Κυριαζίδης έχει τις μικρότερες ευθύνες. Παρέλαβε χάος και προσπαθεί. Αυτό το αναγνωρίζει κάθε ψύχραιμος και χωρίς εμπάθειες παρατηρητής και σχολιαστής των όσων διαδραματίζονται σε τοπικό επίπεδο.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το ότι ο Όθωνας Μουρμούρης στηρίζει τον Κυριάκο Χαρακίδη, είναι γνωστό από τα πρώτα χρόνια της ενασχόλησης του δημάρχου με τα κοινά. Το να βγαίνει όμως και να απαντά αντ΄ αυτού σε κάθε πρόκληση… δεν τιμά ούτε τον ίδιο και κάνει κακό στον Χαρακίδη ! Πρόσεξέ το λίγο αυτό, φίλε Όθωνα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μήλο της έριδος για σχεδόν όλες τις παρατάξεις έχει γίνει ο Γιάννης Δάντζερας. Το Γιατρό όλοι, μα όλοι, τον θέλουν μαζί τους και για το λόγο αυτό αυθαίρετα ισχυρίζονται πως «κλείνει» στο να πει το ναι ! Εγώ πάντως γνωρίζω που δεν θα είναι ο Γιάννης αλλά δεν μπορώ να το αποκαλύψω !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πάντως από όποια πλευρά και να βλέπουμε τις εξελίξεις των δημοτικών ζυμώσεων στο δήμο της Δράμας, πρέπει να συμφωνήσουμε πως η υποψηφιότητα του Στέργιου Ηλιόπουλου, στο ψηφοδέλτιο που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, δημιούργησε αίσθηση. Το θέμα είναι ποιος το κατάλαβε. Ο Χαρακίδης το κατάλαβε σίγουρα… ξέρει πως ο δήμος θα κριθεί στο δεύτερο γύρο και κάνει τις κινήσεις που πρέπει… και ξέρει να τις κάνει, όπως απέδειξε στις προηγούμενες εκλογές !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κάθε άλλο παρά αδιάφορη η πρώτη συμμετοχή του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων «Δράση» στο πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ονειρούπολης 2013. Tο καλαίσθητο περίπτερο της νεοσύστατης δομής στον τόπο μας που λειτουργεί στο σπίτι κοινωνικών δομών του δήμου Δράμας επισκέπτονται δεκάδες επισκέπτες που ενημερώνονται για τους σκοπούς της ίδρυσης και λειτουργίας του από το επιστημονικό προσωπικό και την εθελοντική ομάδα. Μία άλλη πλευρά των δράσεων της Ονειρούπολης που όντως αξίζει της προσοχής μας.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 6η Επιστημονική Συνάντηση με το Επετειακό θέμα: «Η Δράμα της Νεότερης και Σύγχρονης Ελλάδας» που πραγματοποιήθηκε από 8 έως 10 Νοεμβρίου 2013 με τη συμμετοχή επιστημόνων από όλη την Ελλάδα. Κατά τη συζήτηση για τον απολογισμό του συνεδρίου, επισημάνθηκε από όλους τους συμμετέχοντες η μεγάλη σημασία της έκδοσης των Πρακτικών της Ε΄ Επιστημονικής Συνάντησης και η ανάγκη να συνεχισθεί ο σημαντικός αυτός θεσμός. Από την Δημοτική Αρχή αναλήφθηκε η υποχρέωση για άμεση, εντός του 2014 έκδοση των Πρακτικών της ΣΤ΄ Επιστημονικής Συνάντησης και για τη διοργάνωση της Ζ΄ Επιστημονικής Συνάντησης χωρίς καθυστέρηση. Εξάλλου, η μεγάλη συμμετοχή στο συνέδριο και όσον αφορά τις εισηγήσεις, αλλά κυρίως η αθρόα προσέλευση των Δραμινών για να το παρακολουθήσουν, επιβάλλει την ανταπόκριση του Δήμου στη θεσμική του υποχρέωση.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Παππούς έγινε πριν λίγες ημέρες ο Πασχάλης Αλπίδης. Τον τρισευτυχισμένο νέο παππού χάρισε, ο γιος του Γιάννης και η Στέλλα Ανδριοπούλου, δίδυμα υγιέστατα αγόρια. Το επιτελείο μεγαλώνει και Πασχάλης καμαρώνει !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Yπογράφτηκε η σύμβαση για την κατασκευή βιολογικού καθαρισμού στον Δήμο Προσοτσάνης, συνολικού προϋπολογισμού 6 εκατομμυρίων ευρώ περίπου. Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο έργο που θα κατασκευαστεί στον χώρο που ήταν ο παλιός κατεστραμμένος βιολογικός και θα δέχεται τα λύματα της Προσοτσάνης, του βιοτεχνικό Πάρκου, του Σταυρού, της Πετρούσας, των Πύργων και αργότερα των Κοκκινογείων. «Ο Δήμος μας δουλεύει αθόρυβα μέσα στα μέτρα της οικονομικής δυσπραγίας που υπάρχει, προσπαθώντας να δώσει λύσεις σε προβλήματα υποδομής που υφίστανται εδώ και πάρα πολλά χρόνια» δήλωσε ο δήμαρχος Άγγελος Λύσσελης φανερά ικανοποιημένος για την έναρξη του πολύ ουσιαστικού έργου. Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μπορεί να διαφωνούν και να έρχονται σε αντιπαράθεση με σκληρό τρόπο, αλλά η Ονειρούπολη τους ενώνει. Ο Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Νέα Εποχή Νέα Δράμα» συμπλήρωσαν αιτήσεις εθελοντών και τέθηκαν στην διάθεση της Οργανωτικής Επιτροπής για την φετινή διοργάνωση. Πολύ καλή ενέργεια σε μια περίοδο που η μεγάλη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση δέχεται έντονο ανταγωνισμό από ανάλογες δράσεις που γίνονται σε όλη την Ελλάδα. Η Ονειρούπολη είναι μια κατάκτηση της Δράμας, το μεγαλύτερο τουριστικό προϊόν μας και θα πρέπει να την προφυλάξουμε σαν κόρη οφθαλμού. Οι Δημοτικές αρχές έρχονται και παρέρχονται. Η Ονειρούπολη μένει και όλοι ευχόμαστε να είναι πετυχημένη.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αλήθεια ποιανού ιδέα ήταν η Ονειρούπολη πριν 10 χρόνια;» Αυτή ήταν η ερώτηση που έκανε επί σκηνής στην τελετή έναρξης, ο Θέμης Γεωργαντάς στον Κυριάκο Χαρακίδη. Ύποπτη ερώτηση, πάρα πολύ ύποπτη όπως βέβαια και η απάντηση του δημάρχου «Ναι, η Ονειρούπολη είναι ένα μεγάλο event» …φάτην Θέμη, που ξύνεις πληγές !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την επέτειο των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Δράμας, έχουν προγραμματιστεί από τη Δημοτική Αρχή οι παρουσιάσεις συνολικά επτά μελετών ή προμελετών, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν, είτε από το Δήμο της Δράμας, είτε από ιδιωτικούς φορείς και αφορούν την αξιοποίηση μνημείων της πόλης ή περιοχών, με ιδιαίτερη κυκλοφοριακή σημασία. Δεν πιστεύω να είναι και αυτές σαν εκείνες με το τούνελ που θα ξεκινούσε από τα βυζαντινά τείχη και θα έφτανε στο πάρκο τον Κομνηνών ή το άλλο με το πολυώροφο πάρκινγκ και το γήπεδο τένις στην πλατεία; Ερωτώ γιατί πάντα, μα πάντα η προεκλογική περίοδος είναι πονηρή περίοδος !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τον καημό του (κατά τον ίδιο) ήθελε να πει ο Αργύρης Πατακάκης στα εγκαίνια του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων «Δράση» και δεν τον άφησαν ! Κακώς, κάκιστα ! Έπρεπε να μάθουμε πως και γιατί η προσπάθεια που έγινε επί αντινομαρχίας του απέτυχε παταγωδώς !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κλείνουν οι ΔΕΥΑ; Το κλείσιμο των δημοτικών επιχειρήσεων που έχουν τρεις ζημιογόνες χρήσεις και την απόλυση των υπαλλήλων που εργάζονται σε αυτές επιβεβαίωσε μιλώντας στο ρ/σ βήμα ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης. «Υπάρχει η νομοθεσία του Καλλικράτη. Οι εταιρείες των δήμων που έχουν τρεις ζημιογόνες χρήσεις κλείνουν. Δεν είναι κάτι καινούργιο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μιχελάκης. Και πρόσθεσε, όταν ερωτήθηκε για το προσωπικό: «Το προσωπικό απολύεται η αν υπάρχουν ανάγκες μεταφέρονται στους δήμους». Έφερε δε ως παράδειγμα τις ΔΕΥΑ, τονίζοντας ότι εάν μία εταιρεία ύδρευσης είναι ζημιογόνα είναι αυτονόητο ότι οι λειτουργίες της θα μεταφερθούν στον κεντρικό δήμο. Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στις δημοτικές επιχειρήσεις που κλείνουν. Μεταξύ αυτών και οι Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης και Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ): Ρόδου, Ιωαννίνων, Ηρακλείου, Κομοτηνής, ΔΡΑΜΑΣ, Ζακύνθου, Αγρινίου, Αιγίου, Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου, Ορεστιάδας και Εορδαίας. Η ΔΕΥΑ Δράμας είναι εύρωστη επιχείρηση Σε ανακοίνωση του δήμου Δράμας αναφέρεται ότι: H ΔΕΥΑΔ αποτελεί μία από τις πιο εύρωστες επιχειρήσεις ύδρευσης, αποχέτευσης πανελλαδικά. Η ΔΕΥΑΔ είναι η 5η πανελλαδικά σε μέγεθος (σε αριθμό υδρομέτρων) και παρά τον μεγάλο όγκο εργασιών της σε σχέση με άλλες αντίστοιχες επιχειρήσεις διατηρεί πολύ λιγότερο προσωπικό και κατά συνέπεια επιβαρύνεται με πολύ μικρότερο κόστος. Η ΔΕΥΑΔ απασχολεί σήμερα 66 άτομα προσωπικό και μία νομική σύμβουλο όταν την ίδια στιγμή σε ΔΕΥΑ άλλων Δήμων, με το μισό όγκο εργασιών, υπάρχει σχεδόν ο διπλάσιος αριθμός προσωπικού. Η ΔΕΥΑΔ είναι από τις οικονομικά εύρωστες επιχειρήσεις με μηδενικό δανεισμό.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η «Μπαρουτοκαπνισμένη» και ικανότατη ψηφοσυλλέκτρια Ευγενία Χαρπαντίδου, δηλώνει παρόν και σε αυτές τις δημοτικές εκλογές. Θα είναι υποψήφια με την παράταξη του Κυριάκου Χαρακίδη. Έμπειρη, διεκδικητική και αποτελεσματική στην εκλογική διαδικασία αποτελεί καλό «χαρτί» για τον δήμαρχο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ορισμένοι (ξερόλες) ρωτούν από τώρα που θα πάνε οι ψήφοι του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ, στο δήμο Δράμας, την δεύτερη Κυριακή. Μάλλον δεν υπολογίζουν το ενδεχόμενο να είναι το ψηφοδέλτιο παρόν τη δεύτερη εβδομάδα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πρωτιά για τον υποψήφιο Δήμαρχο Δράμας Κοσμά Καλαϊδόπουλο όσο αφορά το έντυπο υλικό. Κυκλοφόρησε πρώτος φυλλάδιο και καλεί για συστράτευση ώστε να καλυφθούν τα κενά των άλλων δημοτικών παρατάξεων… καλό αγώνα Κοσμά !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Δημήτρης Κυριαζίδης ανέφερε πως δεν πήγε και δεν ψήφισε στις διαδικασίες ανάδειξης προέδρου ΝΟΔΕ, ώστε, ως μοναδικός βουλευτής της ΝΔ στο νομό, να μην διχάσει τα μέλη του κόμματος. Δημήτρη, φυσικά ούτε στους δικούς σου είπες ποιον να στηρίξουν; Καλά ας γυρίσω πλευρό !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κουϊζ: Ποιά Νεοδημοκράτισσα, στελεχάρα, με αγώνες τα τελευταία χρόνια, ντίλαρε στα δημοτικά με το βαθύ ΠΑΣΟΚ;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Γνωστός και μη εξαιρετέος δημοτικός σύμβουλος, για τις εκλογές του Μαΐου, τη μια ετοιμάζει το σκούρο σακάκι και την άλλη το βαθύ μπλε ! Δεν έχει αποφασίσει σε ποιο ψηφοδέλτιο θα ενταχθεί κι σιδερώνει μια το ένα και μια το άλλο ! Είναι και το ρεύμα «φωτιά»…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Οι τελευταίες επιβεβαιωμένες πληροφορίες ανατρέπουν τη φήμη αυτή και ο Χρήστος εντάσσεται κανονικά και με το νόμο και πάλι στο αγώνα ! Λέγεται πως το γεγονός αυτό επέφερε ένα αναστεναγμό ανακούφισης στην παράταξη !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Άλλη μια εξαγγελία κατέληξε στο καλάθι των αχρήστων. Ο νέος εκλογικός νόμος που σχεδιαζόταν έμεινε τελικώς μόνο στα λόγια, αφού δεν βόλευε με τίποτα το ΠΑΣΟΚ, η πανηγυρική οπισθοχώρηση ήταν αναμενόμενη ! Μαύρο κλάμα ρίχνουν ορισμένοι που θεωρούσαν πως ο νέος νόμος τους εννοούσε ιδιαίτερα…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πολλοί είναι αυτοί (Πασόκοι κυρίως) που αναρωτιούνται εάν η Χαρούλα Κεφαλίδου καταφέρει να κερδίσει την έδρα του ΠΑΣΟΚ στο νομό Δράμας. Θεωρούν και ευελπιστούν πως η έξωθεν καλή μαρτυρία της Χαράς θα καταστεί ικανός παράγοντας για αυτό ! Μένουν να προκηρυχτούν οι εκλογές για να δούμε …ότι θα δούμε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Άκουσα πως δημιουργήθηκαν εντάσεις στα γραφεία της ΝΟΔΕ και αφορούσαν τις υποψηφιότητες στις δημοτικές εκλογές στο δήμο της Δράμας! Τα στιλέτα βγήκαν στη ΝΔ, όπως τόσα χρόνια στο ΠΑΣΟΚ τα περασμένα χρόνια !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Λευτέρης Καλλινικίδης (κολλητός του Πρωθυπουργού, μην το ξεχνάμε αυτό) στις εσωκομματικές διαδικασίες για την ανάδειξη προέδρου της ΝΟΔΕ, στήριξε τον απερχόμενο Τάσο Αρναουτόπουλο. Κάποιοι είπαν πως αυτός είναι ο λόγος που έχασε ! Τάσο, ψάξτο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το «Χαμηλά την μπάλα» είναι το μότο του Χριστόδουλου Μαμσάκου και το εφαρμόζει όλη αυτή την περίοδο. Ο Χωριστιανός είναι πονηρός, σου λέει άσε τον Χαρακίδη και τον Παπαεμμανουήλ να «σκοτώνονται» για «ψήλου πήδημα» κι εγώ να μπορώ να σχολιάζω την κατάπτωση (συμβαίνει συχνά εάν όχι πάντα) στη οποία οδηγούν την πολιτική αντιπαράθεση ! Το πρόβλημα όμως είναι πως όταν παίζεις «χαμηλά» την μπάλα, υπάρχει ο κίνδυνος να βρεθεί μια τρύπα στο δρόμο σου και να χάσεις την μπάλα ! Πρόσεξέ το αυτό Χριστόδουλε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ποιός Δημοτικός Σύμβουλος γυρίζει στους συλλόγους της περιοχής, που με το έτσι θέλω «προσφέρει έργο» και υπόσχεται ότι όταν ανοίξει πάλι το λατομείο θα ντύσει τις στάσεις με πέτρα; Και για να εξηγούμεθα, το ερώτημα δεν είναι ποιός είναι αυτός που μοιράζει αφειδώς υποσχέσεις, σε παρατεταμένη προεκλογική περίοδο έχουμε μπει άλλωστε, αλλά είναι τί συμβαίνει με το λατομείο. Όποιος το βρει, κερδίζει ένα τσουβάλι από τα ... χαλίκια του λατομείου !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Όταν κάποιος σε πει λαμόγιο και καραγκιόζη και σε ... λούζει κατά καιρούς με διάφορα παρόμοια κοσμητικά επίθετα, εσύ τι κάνεις; Αν είσαι δικομανής τον «πλακώνεις» στις μηνύσεις κι άστον να ... τρέχει. Αν είσαι πολιτικός κάποιου διαμετρήματος, τον συγχωρείς και προσπαθείς με την στάση σου να διδάξεις την ηπιότητα και την συναίνεση. Αλλά κρατάς στην συνέχεια και τις ... δέουσες αποστάσεις. Αυτά λέει η ... λογική. Όμως εδώ στην Δράμα, ανακαλύψαμε τον ... τρίτο δρόμο. Εδώ στην Δράμα, όταν κάποιος σε πει λαμόγιο, καραγκιόζη κι άλλα παρόμοια, τον βάζεις σε επιτροπή διοργάνωσης εκδηλώσεων, όπου μάλιστα κατά κοινή ομολογία των υπολοίπων μελών, ο «εκλεκτός» σου, όχι μόνο δεν αφήνει τους άλλους να «σταυρώσουν» λέξη αλλά επιδίδεται σε πολύ σκληρή κριτική για τις διοργανώσεις των προηγουμένων ετών. Μη ρωτάτε ποιος είναι… Να το βρείτε μόνοι σας. Όποιος το βρει κερδίζει δύο θέσεις, πρώτο τραπέζι … πίστα, στο Θέατρο live…!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Υπάρχει άνθρωπος που είναι πραγματικά σε ένα τεράστιο δίλημμα. Διαθέτει συγγενικά πρόσωπα στον ψηφοδέλτιο του Παπαεμμανουήλ, του Μαμσάκου και του Χαρακίδη. Καλά ξεμπερδέματα να έχει, εάν καταφέρει να έχει ...που το βλέπω λιγουλάκι δύσκολο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ορισμένοι διασπείρουν εντέχνως ότι για το Δήμο Δράμας, θα γίνει δημοσκόπηση από τη Ν.Δ., για το ποιόν θέλουν οι δραμινοί για δήμαρχο ! Εάν γίνει θα ζήσουμε μία ακόμη θεατρική παράσταση… θα αρχίσουν να μας λένε, οι του Παπαεμμανουήλ, πρώτος ο Γρηγόρης, οι του Μαμσάκου, πρώτος ο Χριστόδουλος ! Αυτοί οι καλά πληροφορημένοι, λένε ακόμη, πως αυτός είναι και ο λόγος που η Ν.Δ. δεν πληρώνει τη ΔΕΗ στα γραφεία της Συγγρού… μαζεύουν λεφτά για να κάνουν τη δημοσκόπηση στη Δράμα. Δεν μπορεί να αφήσουν αυτό το κάστρο να χαθεί και πάλι αμαχητί !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η δήλωση της χρονιάς ήρθε το μήνα Δεκέμβριο και την κατέθεσε ο Σωτήρης Συνώλας, ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος ΝΟΔΕ ΝΔ Δράμας… «Βασικός στόχος μας είναι η ενίσχυση των τοπικών διεκδικήσεων, για τη Δράμα που μπορεί και δικαιούται ένα καλύτερο μέλλον». Δηλαδή ρε Σωτήρη το πιστεύεις αυτό που είπες ή το είδες κάπου γραμμένο, σου άρεσε, και το ξεφούρνισες ! Στόχος, διεκδικήσεις, καλύτερο μέλλον, μόνο στο …δράμα, συμφωνούμε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τα 95 χρόνια του έπιασε πριν λίγες ημέρες ο επίτιμος πρόεδρος της Ν.Δ., Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Να ζήσει και τον χαίρονται οι οικείοι του. Το τραγικό για εμάς είναι πως παίρνει βαρβάτες συντάξεις… πώς να περισσέψουν για τους υπόλοιπους !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στόχος του Γρηγόρη Παπαδόπουλου (εκ Καλλιφύτου ορμώμενος) στις εκλογές που έρχονται είναι η κορυφή. Εδώ κάνοντας πρόβα στη «ρόδα» της Ονειρούπολης !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Γιώργος Κάργας έχει ένα φόβο για τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου. Μην τρελαθεί ο Κώστας Ευμοιρίδης και του πει «Γιώργο, κατεβαίνουμε» !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μαζικό παρών έδωσαν οι εθελοντές της Ονειρούπολης στο Δημοτικό Ωδείο της Δράμας. Η πολυάριθμη συμμετοχή τους αλλά και η διάθεση των εκατοντάδων συμπολιτών μας να συνδράμουν εθελοντικά στην επιτυχία και της φετινής κορυφαίας Χριστουγεννιάτικης Εκδήλωσης ήταν μεγάλη. Στην διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης, τόνισε τη σημασία της συμμετοχής των εθελοντών, αφού η μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη γιορτή είναι υπόθεση των ίδιων των Δραμινών. Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά της Ονειρούπολης από αντίστοιχες εκδηλώσεις σε όλη την χώρα. Οι εθελοντές δίνουν μια άλλη διάσταση και αποτελούν την ψυχή στην δράση που κέρδισε τις εντυπώσεις και έκανε γνωστή την Δράμα στο πανελλήνιο.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κουίζ. Ποιος πρώην πολιτικός της Δράμας και νυν αγρότης, όταν είδε να βρέχει και να ρίχνει και χαλάζι αναφώνησε «Το χαλάζι να πέσει στο κεφάλι του Χαρακίδη»; Βλέπετε, πέφτει χαλάζι στο Δράμα και φταίει ο δήμαρχος της Δράμας !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Α ! Να αναφέρουμε πως με δήλωσή του ο Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ «έχρισε» εθελοντές της Ονειρούπολης τόσο τον ίδιο όσο και του υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πέρασε και δεν ακούμπησε φέτος από τη Δράμα η επέτειος της 3ης Σεπτεμβρίου, αφού δεν πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά καμία εκδήλωση. Ορισμένα τοπικά μέλη, μετέβησαν στην Αθήνα για να λάβουν μέρος στο τριήμερο συμπόσιο που διοργανώνει το κόμμα για την ιστορική επέτειο. Ουσιαστικά για να βάλουν την ταφόπλακα στο ΠΑΣΟΚ γίνεται το συμπόσιο, αλλά δεν το ομολογεί κανείς, τουλάχιστον μεγαλοφώνως. Και καλά, το ΠΑΣΟΚ πνέει τα λοίσθια και όλοι την έχουν κάνει με ελαφρά πηδηματάκια, δεν θα μπορούσαν όμως σε τοπικό επίπεδο να διοργανώσουν έστω μία υποτυπώδη εκδήλωση; Εξάλλου, τί τους φταίει ο Ανδρέας και το κίνημα, αν οι ίδιοι τα έκαναν μαντάρα;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κάποιοι περίμεναν η Χαρά Κεφαλίδου να στραφεί στην διεκδίκηση του δήμου Δράμας ! Ναι υπήρξε από μερίδα κομματαρχών αυτή η επιθυμία… την ίδια βέβαια δεν τη ρώτησαν ! Δεν πειράζει θα μείνουν με την πικρή χαρά της απογοήτευσης.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το Επιμελητήριο Δράμας «ζητά» της στήριξη των βουλευτών του Νομού, για την επίλυση των σημαντικών προβλημάτων των επιχειρήσεων! Και συναντήθηκαν και φωτογραφήθηκαν, και κους κους κάνανε …αποτέλεσμα βγάλανε θα μου πείτε; Τι να σας πούμε εμείς δύο τρείς φωτό βγάλαμε, λίγο αναπαυτικά κάτσαμε, λίγο χαβαλέ με τον διπλανό μας κάναμε… καλά περάσαμε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ και Παναγιώτης Χατζηγεωργίου ένωσαν τις δυνάμεις τους για καυτά θέματα του Δήμου Δράμας. Καυτά θέματα… όπως λέμε κοινό μέτωπο για την απομάκρυνση του δήμαρχου Κυριάκου Χαρακίδη; Πιθανόν ! Όμως κύριοι έχετε υπόψη σας πως οι δημοτικές εκλογές γίνονται τον Μάιο, όπως επίσης τον Μάιο ανάβουν και τα κάρβουνα οι αναστενάρηδες στην Μαυρολεύκη ! Το ποιος θα πυροβατήσει θα το δούμε, άλλωστε ιδού η Ρόδος ιδού, ιδού και το πήδημα ! Και για να μην παρεξηγηθούμε δεν το λέμε εμείς …είναι παροιμία !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Προς τοπικούς πολιτικούς άρχοντες: Δώστε και στο μυαλό λίγη τροφή για σκέψη μη το αφήνετε να ατροφεί…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αυτή η κυβέρνηση κάνει ό,τι μπορεί για να με αναγκάσει να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το μόνο καλό με την αύξηση της τιμής του πετρελαίου είναι ότι θα σταματήσουν να μας σερβίρουν μπόμπες στα μπάρ !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το μόνο καλό με την αύξηση της τιμής του πετρελαίου είναι ότι θα σταματήσουν να μας σερβίρουν μπόμπες στα μπάρ !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Θα δεχτώ ότι η Ελλάδα είναι τριτοκοσμική χώρα, μόνο όταν η Angelina Jolie υιοθετήσει ελληνάκι !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τα μικρά παιδιά φοβούνται το σκοτάδι... Τα μεγάλα το φως, το νερό, το τηλέφωνο, την εφορία !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μετά από δύο μήνες έβαλα 50 ευρώ βενζίνη στο αυτοκίνητο και μετά δεν έπαιρνε μπρος. Μάλλον έπαθε εγκεφαλικό. Η συγκίνηση ήταν μεγάλη !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός …γι’ αυτό και ο ΕΟΠΥΥ κλείνει ραντεβού μετά από δύο μήνες !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τα εμπόδια ξέρετε να τα πηδάτε. Γι΄ αυτούς που σας τα βάζουν ούτε λόγος !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Είναι κρίμα που αυτοί που ξέρουν πώς πρέπει να κυβερνάται αυτή η χώρα είναι απασχολημένοι με το να οδηγούν ταξί και να κουρεύουν μαλλιά.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κάθε πρωί που ο γείτονας πάει για δουλειά, βγαίνουμε όλη η γειτονιά, χειροκροτάμε και φωνάζουμε «άξιος» !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η χώρα διαλύεται από την αδιαφορία. Αλλά τι με νοιάζει εμένα;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Είμαστε η γενιά που πρόλαβε τα καλοριφέρ αναμμένα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δεν είναι ότι δεν είμαστε επαναστάτες. Απλά είμαστε άτυχοι που δεν είναι όπλο ο καναπές !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε