Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

ΘΕΜΑΤΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Λαϊκό Πανεπιστήμιο Δράμας
 

Ανοίγει τις πύλες του και στη Δράμα το Λαϊκό Πανεπιστήμιο, για να υποδεχθεί του δραμινούς πολίτες. Από το Μάρτιο που θα γίνει η εναρκτήρια εισήγηση, κάθε μήνα… »
(1 σχόλιο)

Σεβάς Χανούμ Η «Ωραία του Πέραν»
 

Σε πόσους θυμίζει κάτι, που δεν είναι νεφελώδες, αορίστως λάγνο κι εξωτικό, το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Σεβάς Χανούμ; Ποιος, αλήθεια, θυμάται την «Αμαζόνα της… »
(0 σχόλια)

Belly Dance
 

Η ιστορία του oriental ξεκινάει πριν από 5000 χρόνια. Η κουλτούρα και ο πολιτισμός του, αναπτύχθηκαν στις χώρες κυρίως της μεσόγειου αποκλειστικά στην αρχή από… »
(0 σχόλια)

Γαλαξίας Bridge Club
 

Πολλά λέγονται, ακούγονται και ακόμη περισσότερα γίνονται τους τελευταίους μήνες για το bridge στην πόλη μας. Ανακοινώσεις, συμμετοχές σε αγώνες, μαθήματα για… »
(0 σχόλια)

Οι αλλεργίες της άνοιξης και η αντιμετώπισή τους
 

Φτέρνισμα, μπουκωμένη μύτη, βήχας... Οι αλλεργίες είναι σε έξαρση αυτή την εποχή.

Η γύρη πυροδοτεί την εμφάνιση αλλεργικών αντιδράσεων, με… »
(0 σχόλια)

12Απαντήσεις από τον Παναγιώτη Ιωαννίδη
 

- κ. Ιωαννίδη αντιπροσωπεύεται αισίως την δεύτερη γενιά στην εταιρεία σας, είστε το νέο αίμα, υπάρχει ο ανάλογος ενθουσιασμός και η δυναμική;  »
(0 σχόλια)

Χριστόδουλος Μαμσάκος
 

Αν και ασχολείται αρκετά χρόνια με τα κοινά, σπάνια θα ακούσεις άσχημα λόγια για τον Χριστόδουλο Μαμσάκο. Είναι άνθρωπος με ευγένεια πνεύματος και μεγαλοψυχία.… »
(1 σχόλιο)

Κωνσταντίνος Μπλούχος
 

Ο χειρουργός του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας, Κωνσταντίνος Μπλούχος, συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές του Μαϊου, ως υποψήφιος σύμβουλος με την παράταξη του… »
(1 σχόλιο)

Σαλπιστής Γιώργος
 

Δηλώνει ρεαλιστής, ενώ επιδιώκει το αδύνατο. Θέλει όταν φτάσει στη δύση της ζωή του να κοιτά στο παρελθόν και να νοιώθει πως είχαν νόημα όσα προσέφερε.  »
(0 σχόλια)

Δέσποινα Κουγιουμτζόγλου - Σκουλίδου
 

Γεννήθηκε στη Δράμα στις 29 Αυγούστου 1972 και μεγάλωσε στον κεντρικό συνοικισμό. Φοίτησε στο 6ο Δημοτικό, στο 5ο Γυμνάσιο και στο 2ο Λύκειο Δράμας. Σπούδασε στη… »
(0 σχόλια)

14 απαντήσεις από τον Γιάννη Εφραιμίδη
 

Ο Γιάννης Εφραιμίδης πιστεύει πως η Δράμα μπορεί να γίνει πρωταγωνίστρια. Αν και έχουν σημειωθεί κάποια θετικά βήματα από πλευράς δημοτικής αρχής, υπάρχουν… »
(0 σχόλια)