Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

ΚΟΣΜΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Γιώργο, η φωτογραφία αυτή με τον θερμό στιγμιότυπο έχει πέσει στην αντίληψή σου;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Χρήστος Πέντζας με το που με βλέπει χαλάει η διάθεση του. Του θυμίζω λέει τον Χρήστο Ζαγοράκη! Τώρα εγώ τι πρέπει να κάνω;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στη Δράμα βρέθηκε η Γλυκερία για προγραμματισμένη συναυλία και η επιλογή της για το γεύμα ήταν η ταβέρνα Ροδόσταμο. Δεν είναι η πρώτη φορά που διάσημοι και καταξιωμένοι που επισκέπτονται την πόλη μας, επιλέγουν την εξαιρετική κουζίνα της Άννας και του Νίκου.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

«Των παθών τους τον τάραχο» τραβούν οι καταστηματάρχες χώρων ψυχαγωγίας και εστίασης ! Αυτό δεν είναι περιβάλλον εργασίας είναι κυριολεκτικά ένα ανελέητο κυνηγητό ! Έλεγχοι για αποδείξεις, έλεγχοι για ανασφάλιστη εργασία, έλεγχοι για κάπνισμα, ηχομετρήσεις, δεσμεύσεις λογαριασμών για το 2%. Προτείνουμε να ετοιμάσουν ομάδα και να λάβουν μέρος στον υπερμαραθώνιο του Παρανεστίου, με τόση προπόνηση στο κυνήγι έχουν άριστη φυσική κατάσταση !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο παλιός αστέρας του δραμινού μπάσκετ, πετυχημένος καθηγητής πλέον, Χρήστος Ελευθεριάδης, με την κορούλα του Μαρθούλα, στις κερκίδες του Κραχτίδη παρακολουθώντας την ομάδα του ΚΑΟΔ. Έτσι μπράβο, οι αγάπες να μεταδίδονται στους νεότερους !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Σοφία είναι η καλλιγράφος του Enzo και για αυτό το λόγο αυτή συμπληρώνει τις τιμές στους τιμοκαταλόγους. Όποτε ανεβάζουν τιμές το κάνει ο Γρηγόρης αυτοπροσώπως γιατί φτιάχνει τη διάθεση του !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πως και πως περιμένε τις απόκριες ο Κούνελος από το club Απλά Ελληνικά. Ενώπιων μαρτύρων δήλωσε πως θα εμφανιστεί στο μαγαζί τσιτσίδι φορώντας μόνο ένα πολύχρωμο προφυλακτικό! Φυσικά ...δεν τόλμησε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Βλέπω προχτές τον Λευτέρη Χρυσοχοΐδη, τον αντιδήμαρχο του δήμου Δράμας, με μακριά καμπαρντίνα να έχει βάλει στη γωνία τον υποψήφιο ψηφοφόρο και να τον έχει στην πίεση ώστε να πει το ναι. Λευτέρη η ενδυμασία δεν ενδείκνυται για το σκοπό αυτό ! Πρόσεξε το σε παρακαλώ !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Ανέστης Τοπαλίδης από τα 3 γουρουνάκια ενώ απολαμβάνει δωρεάν μαλάξεις ! Βρε τσαμπατζή, οι αλλοδαπές που ειδικεύονται στο μασάζ πως θα ζήσουν;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Γνωστή μπαργούμαν βρήκε τρόπο να παίρνει τις τζούρες της εντός του ψυγείου, όταν σκύβει για μπύρες !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Κατερίνα είναι το νέο απόκτημα του Enzo και όπως βλέπετε πλήρη όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις για την θέση που κατέχει !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κάποιος κοινός φίλος του Νίκου Χαρακίδη και δικός μου, πίσω από την πλάτη του, δεν σταματά να ξεφωνίζει το περίφημο «και εμείς αγαπήσαμε αλλά δεν κάναμε έτσι» ! Νίκο τι έχεις να πεις για να του απαντήσω;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τους συναντήσαμε να συζητούν επί μακρών καταμεσής του πεζοδρομίου και το στιγμιότυπο μας γύρισε στις αρχές της δεκαετίας του ΄90 τότε που ξεκινούσαν την διαδρομή τους στους χώρους ψυχαγωγίας. Ο Στέφανος και ο Ηλίας είναι φίλοι από τότε αν και οι δρόμοι τους χώρισαν και η εκτίμηση αμοιβαία.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μπορεί ο Γιώργος και ο Μάγειρας από το 1900 να έχουν ένα ιδιότυπο ανταγωνισμό στο μαγαζί (συνεχή ξεκατινιάσματα δηλαδή) όμως είναι και καλά φιλαράκια. Μάλιστα στα ρεπό τους βγαίνουν παρέα ! Κάποιοι αναφέρουν πως τα ξεκατινιάσματα που λαμβάνουν χώρα είναι μέσα στο concept του μαγαζιού! Τι να πει κανείς και τι να πιστέψει !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο υποψήφιος, ο Λευτέρης Χρυσοχοΐδης, ο Μάκης Κοσκερίδης, ο υπεύθυνος της καμπάνιας του και ο Μάκης Αλιμούδης, ο αδιάφορος ! Η φήμη πάντως που ακούσαμε εμείς, λέει, πως ναι μεν ανέλαβε ο Κοσκερίδης την προώθηση του κουμπάρου του Χρυσοχοΐδη, αλλά αυτός θα ψηφίσει άλλη παράταξη ! Η υποχρέωση ως κουμπάρος, υποχρέωση αλλά η ιδεολογία, ιδεολογία !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Γιώργος Πετρίδης το χειμώνα κυκλοφορεί κοντομάνικος αλλά δεν αποχωρίζεται ποτέ το σκούφο του. Έτσι κι εγώ κάτι τέτοια περίεργα έκανα με το που πάτησα τα 40 ! Με τον Μίλτο δεν ασχολούμαστε... την αρχαιολογική επιστήμη δεν την κατέχουμε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η ώρα ήταν 23.00, μια ώρα δύσκολη και ο Παντελής δεν κατάφερε να αντισταθεί στον πειρασμό ! Με αυτή τη σημείωση έχει σταλεί η φωτογραφία αυτή στην διαιτολόγο που τον παρακολουθεί !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Θόδωρε Τσιτσόπουλε, πες την αλήθεια τα βάφεις; Ναι, τα βάφεις ! Ακολουθείς το πρότυπό σου τον Ψινάκη, έτσι;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δικαστήριο για ένταση Μουσικής είχαν σειρά καταστημάτων ψυχαγωγίας. Επιβλήθηκε σε όλους πρόστιμο 5.000 ευρώ και οκτώ μήνες φυλακή με τριετή αναστολή. Ο Χρήστος Κυριακίδης από το Chocolate αθωώθηκε. Το ύφος του το κλαψιάρικο σχολίασαν κάποιοι ! Ο καθένας πολεμάει με τα όπλα του.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Κώστας με τον δάσκαλο του Τάκη στο Enzo. Τα μαθήματα ήταν πολυετή και στοχευμένα και αυτός ήταν ο λόγος που τώρα ο Κώστας ασχολείται με βυζαντινές εικόνες. Ο δύσμοιρος Κώστας είχε την εντύπωση πως ο Τάκης θα του μάθει όλα τα μυστικά… αμ δε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Τάσος Λαλασίδης και ο d.j. Gio καθώς ολοκληρώνουν τις τελευταίες τεχνικές και καλλιτεχνικές λεπτομέρειες του πάρτι του Chocolate «El Greco», που εδώ και λίγες εβδομάδες ζωντάνεψε τις Δευτέρες μας !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Νέο στυλ λάνσαρε η Βέτα από το Enzo... σοφιστικέ με γυαλάκια... Θυμίζει βοηθό συμβολαιογράφου !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Στέλιος Πετρίδης, ο γνωστός αηδώς της λαϊκής Μουσικής, κρυολόγησε και το κοινό του στερήθηκε την φωνητική του πανδαισία. Καταραμένη γρίπη... Ο ίδιος ακόμη κλαίει τα ευρώπουλα που έχασε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Να και δυο ακούραστα παλικάρια ο Άγγελος Ζωγραφίδης και ο Τάσος Τσορέκης που δηλώνουν ευθαρσώς πως ακόμη αντέχουν ! Μπράβο πάντα τέτοια προσκοπάκια μου !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Νικολάκη, με πολύ καμάρι στέκεσαι δίπλα στους υπέρβαρους, Βασίλη και Δημήτρη ! Πρόσεξέ το, γιατί κάποιοι που τα ξέρουν όλα, μου ανέφεραν πως το πάθος για το φαγητό είναι κολλητικό !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στα 20 χρόνια παρουσίας μας στα κοινά της Δράμας και κυρίως στις διασκεδάσεις έχουμε δει πολλά και διάφορα αλλά παρέα πριν πάει να πιει τα ποτά της, να σέρνει το χορό στους δρόμους και στα μαγαζιά απ΄ όπου διάβαιναν …πρώτη φορά ! Καμαρώστε τους ! Ο Άγγελος, ο Μιχάλης (ο γόης) και ο Χρήστος καθ΄ οδόν για …ποτάκια !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κυρίες και κύριοι αυτό είναι ένα από τα άκρως υποχθόνια βλέμματα του Χρήστου Πέντζα. Το παράδοξο είναι πως αρέσει στις γυναίκες ! Α, θα το υιοθετήσω κι εγώ !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Εάν κάνετε το λάθος και αναφέρεται κάτι σχετικό με το τσιγάρο στον Λάκη Τσεπίδη από το Enzo...θα ακούσετε τα εξ αμάξης ! Με τον τάραχο που θα πάθετε υπάρχει ο κίνδυνος αν είστε καπνιστής να το κόψετε, αν όχι θα το αρχίσετε ! Προσέξτε το σας παρακαλώ !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Γιάννης Καψιμάλης (Πολιτικός Μηχανικός και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Χριστόδουλο Μαμσάκο) είναι λάτρης της λαϊκής Μουσικής! Ο Θόδωρος Τσιτσόπουλος είναι η προσωποποίηση του λαϊκόσκυλάδικου στη Δράμα... ε ταίριαξαν !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Νίκος Παπαδόπουλος σε μία ακόμη επίδειξη τεχνικής κατάρτισης στην παρασκευή κοκτέιλ. Γνωρίζει πολύ καλά την τέχνη και με κάθε ευκαιρία ικανοποίει το πάθος του και οι παραβρισκόμενη τον ουρανίσκο τους ! Ο Βασίλης από την άλλη αναρωτιέται πως γίνεται και κάθε εβδομάδα να χρειάζονται ποτήρια του κοκτέιλ.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Στέφανος με δύο από τις τρεις χάριτες του καφέ «Καφεϊνη», τη Μαρία και τη Χρύσα. Η Τρίτη, η Ράνια ήταν έξω για τσιγάρο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο θεματοφύλακας της βραδινής Δράμας, Θόδωρος Στεφανίδης, με τον κολλητό του Νίκο Σαλωνίδη, ο οποίος είναι υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με τον Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ, καθώς σχεδιάζουν τη Νέα Εποχή στα νυχτερινά δρώμενα της πόλης !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δημήτρης, ο μπάρμαν του Απλά Ελληνικά είναι αυτός που κρατά ψηλά το αισθητικό κομμάτι του μπαρ όταν ο Κούνελος γίνεται σταφίδα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ακόμη μία εύστοχη κίνηση από τη διεύθυνση του 1900 ! Πρόσθεσε στις δυνάμεις του την Γεωργία, τη μπαργούμαν με την μεσογειακή ομορφιά ! Τώρα το μπαρ του κορυφαίου καφέ – μπαρ χτυπά συνεχώς κόκκινα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Και μπάρμαν σχεδόν μόνο για τα κοκτέιλς προσέλαβε η διεύθυνση του 1900. Ο λόγος για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, ο οποίος χαρίζει τις γνώσεις του και το ταλέντο του στην παρασκευή κοκτέιλ με ιδιαίτερη χαρά ! Απολαύστε ένα από τα εκατοντάδες κοκτέιλ που γνωρίζει να φτιάχνει και αποκτείστε τη δική σας άποψη.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Εγκρατή και ψύχραιμο πετύχαμε τον Τάκη Ιγνατιάδη κατά την πρώτη περίοδο της πλήρους απαγόρευσης του καπνίσματος. Το στερητικό σύνδρομο δεν τον κατέβαλε όπως κάποιους άλλους που ξεσπούν σε ακατάπαυστα γέλια σαν χαζοχαρούμενοι !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Δημήτρης Μιχαηλίδης από το Απλά Ελληνικά καθώς παραλαμβάνει από το δήμο Δράμας το ευχάριστο… που δεν είναι άλλο από την σφράγιση του καταστήματος! Το διάστημα ώσπου να κατανοήσει πως το θέμα είναι απλά και μόνο γραφειοκρατικό …ανέβασε πίεση, η εφίδρωση χτύπησε κόκκινο, παρουσιάστηκαν και σπαστικά συμπτώματα ! Ευτυχώς η διαδικασία από τις αρμόδιες υπηρεσίες προχώρησε γρήγορα και το κατάστημα παρέμεινε κλειστό μόνο για μία ημέρα.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Υπάρχει μια θεωρία από κάποιους ιθαγενής μάγους από την Αφρική που λέει πως εάν καπνίζεις κάθε μέρα ένα καρότο, δεν χρειάζεται να κάνεις σολάριουμ ! Ο Θόδωρος την υιοθέτησε και προσπαθεί! Εάν αποδώσει να με ενημερώσεις σε παρακαλώ !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η καρδιά του χτυπά στους ρυθμούς της ομάδας, πάντα στο ίδιο πόστο, έτοιμος για τη μάχη, εμψυχωτής των παικτών, φόβος και τρόμος των διαιτητών όταν κάνουν ζαβολιές ! Μην προτρέχετε, δεν αναφερόμαστε στον προπονητή Νέναντ Μάρκοβιτς, μιλάμε για τον γνωστό έμπορο ποτών, Γιάννη Αμβροσιάδη, που σε κάθε αγώνα, καταθέτει ψυχή και σώμα για την αγαπημένη μας ομάδα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Όμορφα πρόσωπα, χαμόγελα και ελληνική διάθεση… χαρακτηριστικά του Chocolate κάθε Δευτέρα στο πάρτυ El Greco. Το στιγμιότυπο είναι από την υποδοχή ! Εμένα προσωπικά μου αρέσει το θεληματικό χαμόγελο του Τάσου Λαλασίση… όλα τα λεφτά !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ακούσαμε πως η Σοφία από το Απλά Ελληνικά έβαλε βέτο ώστε να είναι η μόνη γυναίκα εργαζόμενη στο μαγαζί. Υπάρχει και η Χριστίνα που δεν πιάνεται γιατί δουλεύει στην υποδοχή !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Και μία είδηση που αφορά αυστηρά τον γυναικείο πληθυσμό κάθε ηλικίας (περίπου), ο Κώστας Τσελίδης είναι ελεύθερος και φυσικά πάντα… ωραίος !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κατά τις μικρές πρωινές ώρες που η λόρδα χτυπάει κόκκινο ή λύση είναι το αρτοποιείο το Στάχυ που βρίσκεται απέναντι από το πάρκιγκ του Διοικητηρίου. Φρεσκοψημένη μπαγκέτα με απ΄ όλα και το καλύτερο... σερβίρεται με το μέτρο ! Τα πεινασμένα παλικάρια το γνωρίζουν αυτό και το επισκέπτονται συχνά !
(1 σχόλιο)  Σχολιάστε

Ο Χρήστος, ιδιοκτήτης του σνακ-μπαρ «Τάσος», στην πλατεία δικαστηρίων, είναι από τα μεγάλα αστέρια της πόλης ! Εκτός από κορυφαίος στην τέχνη των γεύσεων, θραύση κάνει και στον άκρως ανταγωνιστικό χώρο των γυναικών με επιτυχίες πολλές και πολύπλοκες ! Εύγε, εύγε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Συνεχίζει ακάθεκτο την πορεία του το caf«Enzo» και φιγουράρει πρώτο στις επιλογές των δραμινών τόσο για τον καφέ όσο και το βράδυ για ποτό ! Οι υψηλές του υπηρεσίες και ο ευχάριστος διάκοσμος έπαιξαν το ρόλο τους… ο Γρηγόρης Τσεπίδης παίζει ρόλο μαγνήτη το πρωϊ και ο Κώστας Νικηφορίδης το βράδυ. Ο Στέφανος τους καμαρώνει κι επειδή τα μεσημέρια έχουν χρόνο τους ετοιμάζει έκπληξη στη γειτονιά της Βενιζέλου.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αφοί Χρηστίδη, νυχτερινή έξοδο με δίωρη άδεια έχοντας στην κατο΄χη τους και όλα τα απαραίτητα έγραφα ! Η χαρά τους, που τα κατάφεραν, είναι χαραγμένη στα πρόσωπά τους ! Μπράβο και σε ανώτερα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το καλύτερο σημείο του Γιώργου είναι το κεφάλι του ! Όχι το περιεχόμενο του αλλά η μοναδική αίσθηση που προσφέρει ! Σύμφωνα με πληροφορίες η Σοφία το χρησιμοποιεί και ως μαξιλάρι !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο πιο γελαστός και ο πιο γλεντζές άνθρωπος της πόλης, είναι ο Δημήτρης Σερέτης ! Πράκτορας διεθνών μεταφορών στο επάγγελμα, είναι η ψυχή της παρέας και παρασύρει τους πάντες στο ρυθμό του. Καλοσυνάτος και πάντα ευδιάθετος… είναι το καλύτερο δωρεάν φάρμακο για την κρίση. Εκμεταλλευτείτε τον όπου και αν τον τύχετε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πλήρως ανανεωμένο και ευδιάθετο βρίσκει η Άνοιξη το γυμναστήριο Sport Fitness Club. Στην διεύθυνση πλέον βρίσκεται ο γνωστός γυμναστής, Λευτέρης Στάμος και με τη νέα ομάδα που δημιούργησε κέρδισε την επιλογή των απανταχού fit της πόλης. Στη φωτογραφία ο Λευτέρης γράφει χιλιόμετρα με τη Ρούλα και τη Λιάνα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Κώστας έκανε την αναμενόμενη αποκάλυψη που περίμεναν πολλές. Δήλωσε πως μεγαλύτερες αδυναμίες του είναι η Χρύσα και η Δέσποινα. Οι υπόλοιπες μπορούν να περιμένουν νέες ανακοινώσεις όταν και αν αποφασιστούν !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πριν το τελετουργικό της βάπτισης, που θα πραγματοποιηθεί, το καλοκαίρι ο Δημήτρης Καραμπασάκης (diloco coffee) μυεί το νέο μέλος της οικογένειας, στα μυστικά των επιχειρήσεων. Γιάννης, ο παππούς, Γιάννης και ο μικρός γιατί ως γνωστών σπίτι δίχως Γιάννη προκοπή δεν κάνει !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ανήμερα των Χριστουγέννων ο Χρήστος Κυριακίδης από το Chocolate είπε το πολυαναμενόμενο ΝΑΙ στην αγαπημένη του Νανά, πέρασε τα σκαλιά της εκκλησίας και μπήκε στο κλαμπ των έγγαμων …ωραίων. Καλή σταδιοδρομία φίλε... περιμένουμε τους απογόνους σου !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο μελλοντικός βουλευτής Δράμας, των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, κ. Δημήτριος Μουσμουλίδης, βρήκε τρόπο να ξεπεράσει τον Σταμάτη Μπένα. Αυτό είναι ένα μόνο μικρό δείγμα για το πώς θα αντιμετωπίσει και τα προβλήματα της Δράμας !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Λέγετε πως στο Enzo, μετά το πέμπτο Μαύρο Johnnie, όλοι γίνονται μία παρέα. Η φωτογραφία επιβεβαιώνει πλήρως τη φήμη !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Βαγγέλη, εάν συνεχίσεις να τρως τροφές πλούσιες σε φώσφορο (από αυτές που μαγειρεύεις υπέροχα στα 40 κύματα) μπορεί να φτάσεις τον επίπεδο όρασης του Βον …το μπόϊ δεν νομίζω να τα καταφέρεις !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Λεωνίδας αριστερά: παλιότερα, ως παιδί της εκκλησίας και δεξιά: σήμερα, ως παιδί της αμαρτίας !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Του Ροδόσταμου γίνεται πλέον και κάθε Τετάρτη. Η φημισμένη ταβέρνα στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, δίνει ξεχωριστό νόημα και στις Τετάρτες με τους μεζέδες να εναλλάσσονται, το τσίπουρο να ρέει άφθονο και η ορχήστρα να παίρνει φωτιά. Τσιπουροκατανύξεις και ευχάριστες μουσικές διαδρομές με του Βασίλη Βελίκη και Δημήτρη Σίντο. Τετάρτη, δεν μένουμε σπίτι, καλοπερνάμε και πληρώνουμε σε ευχάριστες τιμές !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ευχάριστη έκπληξη της σαιζόν είναι σίγουρα το club Απλά Ελληνικά. Ο χώρος στο Παγοποιείο όχι μόνο επαναφέρει στο προσκήνιο την ελληνική μουσική αλλά μυεί τις νέες γενιές στην διασκέδαση που έλαμψε την περασμένη δεκαετία. Ο Δημήτρη Μιχαηλίδης είναι άλλωστε κομμάτι παλιάς δεκαετίας κι ας κρύβει τα χρoνάκια του το πουλάκι μου !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

O Νίκος Κυρμιζής και ο Δημήτρης Βασιλείου είναι γνώστες του hapkido, της βορειοκορεατικής πολεμικής τέχνη που αποκτά όλο και περισσότερους φίλους. Το στιγμιότυπο είναι από πρόσφατη παρακολούθηση σεμιναρίου. Ανάμεσά τους ο παγκοσμίου φήμης δάσκαλος ονόματι Δενξερωπωστολένε.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Μαριγούλα από το Enzo είναι ωραία και το ξέρεις… ο πιο επικίνδυνος συνδυασμός ! Παλικάρια, το νου σας και ο θεός να βάλει το ΄χερι του !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τον χάσαμε τελευταία τον Γιάννη, και τον βρίσκουμε ακριβώς στην ίδια κατάσταση που τον αφήσαμε… κάνοντας το γνωστό έργο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η φωτογραφία αποδεικνύει αυτό ακριβώς που ακούσαμε ως φήμη… πως ο Σπύρος μετά από κάθε ήττα της ποδοσφαιρικής ομάδας της Φτελιάς, την οποία προπονεί, ψάχνει τοίχο στο Enzo ! Μάλλον νοιώθει ευάλωτο το παιδί !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αναθεωρώ την άποψη μου πως οι ξανθές είναι ωραιότερες ! Αιτία η Δέσποινα και η Νατάσσα τα κορίτσια του Αιγαίου μας, όχι του πελάγους, του cafe bar.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Δημήτρης Κυριαζίδης ,είναι ο επαγγελματίας, ο οποίος έχει τις περισσότερες παρουσίες στα εξώφυλλα του περιοδικού μας. Επειδή δεν θέλει άλλη δημοσιότητα αποφάσισε να προβάλει πλέον τους συνεργάτες τους στις περιελίξεις. Στο στιγμιότυπο ο Σάββας, ο Γιώργος και ο Θόδωρος συντηρώντας μηχανές θηρία.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε