Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

ΚΟΣΜΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Ιδιαίτερης μεταχείρισης χαίρει ο Τάσος Τσορέκης στο «Enzo», τώρα που κρέμασε τα παπούτσια ως πότης ! Οι φυσικοί χυμοί που επιλέγει παρασκευάζονται από τα χεράκια του Κώστα Νικηφορίδη με ιδιαίτερη φροντίδα και στοργή ! Τυχερέ Τασούλη !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μαύρη πέτρα έριξε στις επιχειρηματικές δουλειές της νύχτας ο Μηνάς Βλαχόπουλος! Αποχώρησε από τη Στοά και απ΄ ότι φαίνεται ησύχασε μια και καλή. Δύσκολο το νυχτοκάματο …ας αναπαυθεί εν ειρήνη !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η φωτογραφική δεινότητα του Βασίλη από το 1900 ξεδιπλώνεται πλήρως μετά τις 1.30 το βράδυ και καμιά 20 σφηνάκια. Απολαύστε υπεύθυνα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Να και τα πρώτα σημάδια ενός αρμονικού έγγαμου βίου ! Φότζα Σοφία !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Και επί τόπου επισκευές από τον Κώστα Κατσιρμά στο Constantine Store. Αυτοί που τον γνωρίζουν από μικρό λένε πως με ότι καταπιάνεται τα καταφέρνει πάντα. Μπράβο Κώστακη και δεν μου γέμισες το μάτι !
(1 σχόλιο)  Σχολιάστε

Gio τον περασμένο χειμώνα με είχες πάρει τηλέφωνο να βγούμε και σου αρνήθηκα λόγω φόρτου εργασία. Εάν με ξαναπάρεις να ξέρεις πως θα δεχτώ… περιμένω το τηλεφώνημα και την παρέα της φωτογραφίας… εννοείτε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δυο φορές νονός έγινε τον Σεπτέμβριο ο Τάσος Λαλασίδης ! Και μετά αρνείται με σθένος πως δεν θα ασχοληθεί με την πολιτική… αλλού αυτά φιλαράκο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Γιάννης Φεϊζογλου μπαίνει φουριόζος στo μικρομάγαζο της Φίφης για να αγοράσει μαύρο Νταβίντοφ, το αγαπημένο τσιγάρο του «…Ένα Τζόνι μαύρο» λέει με αυτοπεποίθηση... ακόμη το περιμένει ! Τι σου είναι η συνήθεια !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μπορεί η Ευγενία από το έντεχνο να είναι φυσιοθεραπεύτρια αλλά στο στιγμιότυπο δέχεται μαλάξεις από το αφεντικό της τον Κώστα. Είναι μία έξτρα παροχή αντί μπόνους !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Έτσι, με εντατική γυμναστική χτίζονται τα κορμιά, τι νομίσατε! Ο Θόδωρος και ο Σωκράτης επί το έργον της δημιουργίας ποθητών κορμιών !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κορίτσια κι εσείς στο Έντεχνο, κι εσείς της έντεχνης μουσικής; Αυτό ήταν γίναμε κάμποσοι !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Γιάννης, ο d.j. του Chocolate, σε στιγμή αυτοσυγκέντρωσης! Χαλαρώνει και εμπνέεται για να βγάλει και αυτή τη βραδιά με τις καλύτερες μουσικές !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Επί δημαρχίας Κυριάκου Χαρακίδη όλες οι άτυπες συνεδριάσεις λάμβαναν χώρα στο Fresh, τώρα πάλι εκεί γίνονταν ! Πάντως καιρού το Fresh !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μία μεγάλη απορία δημιουργήθηκε στον Κουμπάρο του Θόδωρου και της Αγγελικής, του Ανέστη Τοπαλίδη, από τα τρία γουρουνάκια. Γιατί όλοι όσοι του ευχόντουσαν «και στα δικά σου» γελούσαν περίεργα. Ειλικρινά Ανέστη ούτε εγώ μπορώ να το εξηγήσω ! Είναι ανεξήγητο, ακατανόητο και αδικαιολόγητο ! Ακούς εκεί να γελάνε, σα δεν ντρέπονται !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Οι έλεγχοι για το κάπνισμα από την αρμόδια υπηρεσία ξεκίνησαν στους χώρους ψυχαγωγίας ...όχι που δεν θα ξεκινούσαν ! Το ευχαριστώ είναι πως στην πρώτη εξόρμηση το κλιμάκιο επισκέφτηκε χώρο που δεν είχε κανένα πελάτη και υποπτεύομαι πως έγινε σκόπιμα ως προειδοποίηση. Έτσι βρε παιδιά, μας ξεσκίζει η τρόικα μην βαράτε κι εσείς! Αλληλεγγύη μόνο αυτή θα μας σώσει !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μπαίνω ορεξάτος στο Έντεχνο σε μία ακόμη βραδιά με ζωντανή μουσική. Το χαλαρωτικό μου είναι το τραγούδι, πριν ξεκινήσω, αρχίζει η Κέλλυ Θωΐδη, σωπαίνω και σκέφτομαι …που πας αγόρι μου! Πέλαγος η φωνή της, ποταμάκι εσύ …σώπα κι άκουσε ! Από εκείνο το βράδυ ψάχνω να βρω τί παραπάνω έχει η Ελεονώρα από την Κέλλυ.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Γιάννης Βουτσινάς και πάλι σε φόρμα! Τέτοια κιλά είχε όταν ήταν 18 χρόνων και οι γυναίκες έτρεχαν από πίσω του ! Είδες τι σου κάνει η υγρασία στο Voutsi Wash, σε ξανανιώνει!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ενάμιση χρόνο αποχή από το ουίσκι και ενώ όλα πήγαιναν συντονισμένα έπεσα πάνω στον Πόλυ Σταματιάδη ...με μαγάρισε! Από εδώ κι εμπρός με το που τον βλέπω θα αλλάζω δρόμο …τέλος !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Λέγεται πως ο Κώστας Κατσιρμάς, ο ιθύνων νους του Costantine Store, στις διακοπές του στη νήσο Σκιάθο, δεν πήγε σε άλλη παραλία εκτός από τη Banana. Για περισσότερες πληροφορίες τι εστί Banana πληκτρολογήστε www.gymnismos.gr.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πάρη, τι έγινε; Έχουμε κρυφό απωθημένο να γίνουμε top model;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο γνωστός πυροσβέστης και μεγάλος ταβλαδόρος, έχασε στο τάβλι από τον Γιώργο Πεγκλίδη. Μετά από το συμβάν έκανε ένα μήνα να πατήσει το πόδι του στο Fresh. Πλέον κι επειδή γνωρίζει το συμφέρον του ο Γιώργος τον αφήνει να κερδίζει !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Είδηση, ο Θωμάς Οικονομίδης από το έντεχνο κάθε Κυριακή κάνει το ρεπό του ! Που είναι η είδηση; Στο ότι και την Κυριακή, νοερά βρίσκεται πίσω από την μπάρα ! Η σχέση του με την δουλειά του είναι άκρως ερωτική και κρατά πολλά - πολλά χρόνια !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Από ομπρέλες αποτελούνταν φέτος η διακοσμητική πρόταση του Μύλου. Λέτε αυτό να συνέβαλε και τον Ιούνιο «άνοιξαν» οι ουρανοί; Ευτυχώς όμως κράτησε μόνο ένα μήνα και «σώθηκε» το καλοκαίρι! Διαφορετικά ο Γιώργος, θα έβλεπε ομπρέλα και θα έτρεχε…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Φέτος, ο Κώστας Νικηφορίδης φόρεσε κοστούμι από τις 25 Αυγούστου και δεν έβγαλε την μπέμπελη.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μπορεί η Λαρίσα από το «1900» να είναι άκρως εξοικειωμένη με το φωτογραφικό φακό, όμως είναι εμφανές πως με το δίσκο σερβιρίσματος έχει θέμα. Ποιός νοιάζεται για το σερβίρισμα θα μου πείτε, όταν έχουμε μάτια φωτιά και κορμί φιδίσιο, και θα έχετε απόλυτο δίκιο!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Συνεχίζει χωρίς φόβο και πάθος να κάνει βαρυσήμαντες δηλώσεις ο Γιώργος (Κούνελος) από το Chico. Πρόσφατα είπε με αλαζονικό ύφος «Ποιος είμαι τελικά και γεμίζω το μαγαζί μόνο με γυναίκες! Μήπως πρέπει να ανοίξω δικό μου μαγαζί;» Ναι, ακόμη κάθεσαι ! Όλοι περιμένουμε τη φωλιά του Κούνελου …τρομάρα σου !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Κωνσταντίνος Κοτσάνης εν στρατιωτική θητεία και καθώς ξεδιπλώνει το ταλέντο του στην μαγειρική τέχνη! Στο στιγμιότυπο ετοίμασε Ριγανάτο με ρύζι (ένας τρώει τρεις πεθαίνουν) ωστόσο σπεσιαλιτέ του είναι η γνωστή Πατάταμπλουμ !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ήταν ένα βροχερό και συνάμα θλιμμένο βράδυ του Σεπτεμβρίου. Δεκατρείς ακόμη νύχτες απέμειναν και το ομορφόπαιδο, ο Δημήτρης, θα έφευγε για να υπηρετήσει την πατρίδα (μια χαρτοπετσέτα παρακαλώ !). Η Ελευθερία έκρυψε το δάκρυ της, δεν ήθελε να φορτίσει περισσότερο τις στιγμές και θυμόταν καλά πως μόλις είχε επισκεφτεί την αισθητικό της και το μέικ-απ ήθελε προσοχή (μια ακόμη χαρτοπετσέτα παρακαλώ !). Την επόμενη ξημέρωσε όπως κάθε μέρα και ο καιρός ήταν καλός. Φτάνει ρε με τις χαρτοπετσέτες! Μήτσο, καλή θητεία!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Συμπαράσταση λαέ, το σύνθημα του καταιγίδα την περίοδο αυτή ! Τι σου είναι η ατυχία! Εκεί που πηγαίνεις αμέριμνος στο δρόμο να σου φυτρώνει δέντρο ! Κουράγιο φίλε και περαστικά !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μπορεί το καλοκαίρι ο Τάσος Λαλασίδης να μην επισκέφτηκε τη Μύκονο αλλά απ΄ ότι δείχνει η ενδυματολογική επιλογή του είναι γεννημένος για το νησί των celebrities. Που να τον δείτε με το πορτοκαλί και το κίτρινο παντελόνι !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Γαβρίλος από το 1900 ...σε ολόσωμη πόζα! Συνάδελφος του τον χαρακτήρισε «φυσική γκολάρα»! Ακόμη δεν έβγαλα άκρη για το τι ακριβώς σημαίνει.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Α! να αναφέρουμε πως στο Έντεχνο διατηρεί και τώρα στο νέο χώρο το υπουργείο Οικονομικών, ο Κώστας Συμεωνίδης. Επάξια το Πολιτισμού διευθύνει ο έτερος καπαδόκης, ο Θωμάς, μάλιστα με ψήφο εμπιστοσύνης !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δεν σηκώθηκατε καλά και θέλετε να μαλώσετε με κάποιον για να εκτονωθείτε; Αναζητήστε τον Γιώργο Γκούφη και πείτε του πως τον βλέπεται λίγο χλωμό ! Σίγουρος καβγάς... σίγουρη εκτόνωση !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Τάκης Ιγνατιάδης σχεδιάζει το ρεπό του για το Σάββατο, ρωτάει τον Καφά «Τελείωσες με τους γάμους; Να πάρω ρεπό το ερχόμενο Σάββατο;» Παίρνει το ΟΚ και σχεδιάζει το τι ακριβώς θα κάνει. Την Παρασκευή ρωτά και πάλι και δέχεται το χτύπημα «…Τάκη, θα λείψω αύριο» του λέει ο Καφάς, «Μα μου είπες πως τελείωσες με τους γάμους;», «Ναι αλλά για βαπτίσεις δεν με ρώτησες !».
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στο βιολογικό παντοπωλείο του Ανέστη θα βρεις τα πάντα γύρω από τη διατροφή και την περιποίηση από προϊόντα προσεγμένα με όσο τον δυνατόν λιγότερα επιβλαβή συστατικά για τον οργανισμό. Καλά όλα αυτά και γνωστά αλλά η εμφάνιση του Αφεντικού με τα παραπάνω κιλά το τελευταίο διάστημα δεν είναι και ότι καλύτερο για την εικόνα του μαγαζιού που προτείνει υγιεινή διατροφή και ως εκ τούτου και σωστό βάρος. Πρόσεξέ το λίγο φιλαράκι. Στο στιγμιότυπο ο Ανέστης με το Γιάννη, το Βλαστάρη του.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στα μέσα του Σεπτέμβρη ξεκίνησαν οι ζωντανές βραδιές στο καφέ - μπαρ «Έντεχνο». Την σκυτάλη από τα cd κάθε Πέμπτη και για όλη τη νέα σαιζόν παίρνουν ο Μάριος Σαμδάνης, με τον Κώστα Κραββαρίτη και μας απογειώνουν με εξαιρετικές επιλογές του έντεχνου - ροκ ρεπερτορίου, τραγουδισμένα με πάθος και παιγμένα με μεράκι και μαεστρία… «που μας πηγαίνει αυτό το τρεχαντήρι, δεν ξέρω γέμισέ μου το ποτήρι…» και άλλα τέτοια θα ακούσετε πολλά ! Η είσοδος φυσικά είναι ελεύθερη, όσο για το πρόγραμμα ξεκινά από τις 10.30. Καλή διασκέδαση !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πάει παιδιά, αυτό ήταν ! Πήραν χαμπάρι πως ξημερώνουμε στο γραφείο και μας την πέφτουν ! Δεν περιγράφω άλλο …τέλος !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Γνωστός κοσμικός, παλιά καραβάνα, σχολίασε αρνητικά τον d.j. Καφά (Enzo, Chico). Θυμήθηκε πως από παλιά έπαιζε εξαιρετικές μουσικές που σου έφτιαχναν το κέφι αλλά έκρυβε επιμελώς με αυτοκόλλητο τον τίτλο του τραγουδιού στους δίσκους βινυλίου ! Συνεχίζοντας τόνισε ακόμη πως αυτή την απεχθή τακτική την έμαθε και στον Ιγνατιάδη !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Μιχάλης και η Σταυρούλα από το «Έντεχνο» με πάθος και τραγουδιστά στέλνουν «…χαιρετίσματα στην εξουσία». Δείχνουν για μία ακόμη φορά την ευγένιά τους και το αναφέρω αυτό γιατί ξέρω πολλούς άλλους που τα χαιρετίσματα είναι σε «γαλλικά» με ουρλιαχτά !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μαθαίνω πως ο Ανέστης Τοπαλίδης από τα τρία γουρουνάκια, ενδιαφέρεται να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά και σε νότιες περιοχές της Ελλάδας ! Λοιπόν, εάν γίνει αυτό και τον χάσουμε, δεν ξέρω αν το αντέξω ! Τέτοιο λαμπρό τέκνο της Ηδωνίδας γης να το χαίρονται και άλλοι !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Να γιατί πιστεύω πως το Καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή… αφήνεσαι βρε παιδί μου το καλοκαίρι, χαλαρώνεις, όπως εδώ ο Δημήτρης Σαμολαδάς και φτιάχνεις υπέροχες στυλιστικές τάσεις !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αρχές Σεπτέμβρη και οι πρώτες βροχές άρχισαν να πέφτουν στην πόλη μαζί με την θερμοκρασία. Οι βουντού τελετές του Βασίλη από το «1900» έπιασαν τόπο ! Η φήμη πως την μέθοδο του την έμαθε ο Νίκος Παπαδόπουλος… ελέγχετε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Νίκος από το Chocolate το τελευταίο βράδυ πριν την κατάταξη του στα ελληνικά στράτα. Ο Κώστας του συμπαραστέκεται όπως επιβάλετε με τις σχετικές μπύρες. Καλή θητεία φίλε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Όσο πάει και ομορφαίνει ο Γιώργος Τόσκας από το «1900» και κάνει τσατάλια τα νεύρα του μάγειρα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Δημήτρης και ο d.j. Alex καθώς κλειδώνουν τη συνεργασία τους για εβδομαδιαίο καραόκε στο cafe bar «Memphis». Ο Παναγιώτης Λεονταρίδης είναι μετρ του είδους και οι βραδιές αναμένεται να γίνουν συνώνυμο της διασκέδασης ! Ετοιμάστε τις φωνές σας και επιλέξτε ρεπερτόριο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Λένε πως ένα πρωινό χαμόγελο και ένας καλός καφές είναι ικανά να σου φτιάξουν τη διάθεση. Αυτό ακριβώς ήταν ένα από τα θέματα που έδωσαν στο Chico bar μία θέση στην καρδιά των δραμινών. Καφές από τα χεράκια του Γιάννη και χαμογελάκι από τη Σοφία.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Φίλος, μου εκμυστηρεύτηκε πως ένα πρωινό πήγε να αγοράσει καφέ από το Mikel, με το που αντίκρισε τη Μαρία στο μπουφέ, τον έπιασε ταχυκαρδία, κόπηκαν τα πόδια του, έβγαλε ένα μικρό αναστεναγμό και ξέχασε τι ήθελε να παραγγείλει ! Μετά σου λένε πως το χρώμα της φωτιάς είναι το κόκκινο… το γαλάζιο είναι …το συνυπογράφω κι εγώ !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τις αισθητικούς Πωλίνα και Αναστασία τις συναντήσαμε Πέμπτη βράδυ στο «Έντεχνο», βραδιά που ο Μάριος Σαμδάνης και ο Κώστας Κραββαρίτης παίζουν ζωντανά τις μουσικές τους. Εκείνο που δεν καταφέραμε να επιβεβαιώσουμε είναι εάν ο Μάριος όντως πριν την παράσταση δέχτηκε αισθητικές πινελιές από τα χεράκια των κοριτσιών ! Θα επανέλθουμε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Γιάννης Φεϊζογλου καθώς παραδίδει σεμινάριο για τις τάσεις της δραμινής νύχτας στους νέους τραγουδιστές του Θεάτρου live. Την καριέρα τους την βλέπω να μετράει μέρες !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Παναγιώτης Αθανασιάδης τα τελευταία χρόνια λόγω της θέσης του στον ΑΣΟΠ και τα ρόδια βρίσκεται συχνά ανάμεσα σε μπουμπούκια. Εμείς εξασφαλίσαμε και μια φωτογραφία όπου βρίσκεται ανάμεσα στα δικά του τα μπουμπούκια, τις κόρες του Δέσποινα και Νίκη.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τώρα που έμαθα να δουλεύω τα εργαλεία ….τρέμε Ιγνατιάδη !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το στιγμιότυπο από το bachelor του Δημήτρη Πούλα, φυσικά όλη η τσακαλοπαρεα έδωσε το παρών και τίμησε τον μελλοντικό μελλοθάνατο, πρώην γόη και περιζήτητο εργένη. Εάν θέλετε να μάθετε την κατάληξη αυτής της βραδιάς, μπορείτε να ρωτήσετε τη Μαρία, τη νύφη, εγώ προσωπικά δεν τολμάω !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Φέτος, ο Σίμος από το Μεζέ-μεζέ γιόρτασε υγρά τα γενέθλιά του. Και τι μπορούσε να κάνει ο έρμος αφού αυτό αποφάσισε η παρέα του; Έκατσε λοιπόν και το απόλαυσε όπως ακριβώς λέει και το ρητό «αφού δεν μπορείς να το αποφύγεις… απόλαυσέ το».
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Βασίλης Γκαϊτατζής πήγε σε αγώνα του ΠΑΟΚ και η ομάδα δεν έχασε ! Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά... άιντε έσπασε η γκαντεμιά …ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Άκουσα πως ο Ιγνατιάδης για να δέσει νέους θαμώνες όταν παίζει μουσική μοιράζει CD στα πιτσιρίκια του Αγίου Αθανασίου μετά την προπόνηση. Καλά ποσά Χρόνια έχει σκοπό να μας ταλαιπωρεί !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Οι διευθυντάδες της σκοτσέζικης εταιρείας ουίσκι Bell αναζητούν εναγωνίως να βρουν ποιος είναι ο μοναδικός πελάτης τους στη Δράμα, ώστε να τον βραβεύσουν για υπερκατανάλωση ! Ζαβιόν για σένα χτυπά η καμπάνα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Προς τα ψηλά, εκεί στο ιστορικό κέντρο βρίσκεται πλέον ο Πέτρος. Ο χώρος, η πρώην ταβέρνα «Πειρατές» που ακούει πλέον στο όνομα «Μπακαλόγατος». Πέτρο, θα πρέπει να ξέρεις πως πλέον θα σε φωνάζουν «Μπακαλόγατο», εγώ ξέρεις ακούω και στο «Ψίθυρος». Έτσι είναι αυτά φίλε δεν μπορείς να το αποφύγεις… κουράγιο και καλές δουλειές !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο νονός και θείος με την μικρή Κωνσταντίνα σε πρωινή βόλτα (άτα) ! Έτσι να ξεκουράζουμε και τη μαμά !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πάντως, η ιδέα γνωστού καφέ, ο dj να παίζει μουσική με το ένα πόδι λόγω έλλειψης χώρου είναι πολύ πρωτότυπη ! Ας βάλουν και μια επιγραφή απ΄ έξω που να γράφει «…το κατάστημα διαθέτει και πελεκάνο» !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Μπάμπης Κεφαλίδης από την ταβέρνα «Κύλησε ο τέντζερης» και ο Μανώλης Στρατάκης από την ταβέρνα «Ραέτι» ολημερίς παλεύουν με τα τηγάνια και τις κατσαρόλες και τις κενές ώρες από τη δουλειά μονομαχούν στα ποδήλατα γυμναστικής ! Αυτή η φωτογραφία σημειωτέον έκανε πάταγο στα μέσα δικτύωσης !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ναι, Κώστα, κι εμείς λέμε πως κάνει η κοπέλα καλά τη δουλειά της για σένα έχουμε μια αμφιβολία… για πάρε καμιά παραγγελία σε παρακαλώ !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Γιατρός από το Memphis άλλαξε το ωράριο στις καθημερινές εποπτεύσεις της πιάτσας! Ως γνωστόν είναι τομέας ευθύνης του καθώς κατέχει τον τίτλο του επίσημου επιτετραμμένου σε θέματα εύρυθμης λειτουργίας καθώς και διατήρησης στατιστικών στοιχείων. Από 11 έγινε 12 και φυσικά αποτελεί είδηση !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σε επέμβαση υποβλήθηκε ο Κώστας Συμεωνίδης από το Έντεχνο. Φίλε την ίδια ακριβώς έκανα κι εγώ πριν από ένα χρόνο. Ρε τι τραβάμε εμείς... τα άγχη ! Περαστικά και διώξε το από πάνω σου το …άγχος !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μέσα στη στεναχώρια ήταν ο Νίκος Παπαδόπουλος όταν έλειπε ο Βασίλης στην Ιταλία. Ένοιωσε μοναξιά, φόβο, εγκατάλειψη και δέος. Μαύρο μακρύ δεν έβγαλε μέχρι τη στιγμή που τον συνάντησε. Συγκινήθηκα τώρα ρε γαμώτο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ακούγετε πως ο Βασίλης με το Θωμά τη βότκα Belvedere των τριών λίτρων και αξίας 300 € την έχουν για προθέρμανση ! Κώστα, αυτό έχει πέσει στην αντίληψή σου; Πρόσεξέ το γιατί εάν αληθεύει καλύτερα να τους ντύνεις παρά να τους ποτίζεις !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Ελένη και τη βραδιά των γενεθλίων της 21 Σεπτεμβρίου εργαζόταν κανονικότατα στο Enzo. Μάθαμε πως κάνει οικονομίες για την προίκα της. Ορίστε αυτό είναι κορίτσι για σπίτι !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το Enzo ένα βήμα μπροστά όπως πάντα ! Ο Κώστας καθώς αξιολογεί το προσωπικό του μαγαζιού. Η έκθεση του μεταβιβάζεται στο Γρηγόρη, μετά αυτός την παραδίδει στο Στέφανο, ο οποίος την προσκομίζει στο Λάκη που την ξαναδίνει στον Κώστα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Άλκης και ο Σταύρος, οι μπάρμαν του Μύλου, που αντιμετώπισαν και φέτος με ιδιαίτερη τόλμη τις ορδές που κατέκλισαν τον ωραιότερο καλοκαιρινό χώρο που διαθέτουμε ως νομός Δράμας.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Που να σηκώσουν κεφάλι για τη φωτογραφία… πώρωση μέχρι εκεί που δεν παίρνει ! Ο Παναγιώτης, ο τραπεζικός, είναι πρακτικογράφος… κρατούν και αρχεία τρομάρα τους !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Στάθης Τζίκας, ο συνιδιοκτήτης του Mikel, (ο άλλος είναι ο Αντώνης Κασδοβασίλης) με το δικηγορικό team (Άγγελος Γέρμαν και Βάσω Θεοφανίδου) της επιχείρησης καθώς απολαμβάνουν τη μπυρίτσα τους στον πιο πολυσυζητημένο και μοδάτο χώρος της πόλης.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πολλοί θεώρησαν λάθος κίνηση την δημιουργία του Chico bar, από την ομάδα του Enzo, δεδομένου πως ήδη διατηρούν χώρο διασκέδασης. Τελικά σ΄ αυτή την πόλη όλοι είναι ειδικοί και έχουν μάλιστα και μαντικές ικανότητες ! Ένα πρέπει πάντα να θυμόμαστε, πως μόνο το κοινό αξιολογεί και πάντα είναι εκεί όπου περνάει καλύτερα. Η εξαιρετική πορεία του Chico bar είναι γεγονός άρα η επιχειρηματική κίνηση κρίνεται άκρως πετυχημένη.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ρε Στέλιο, ακόμη δεν μου έχεις πει το Μόγγολος πως προέκυψε;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Έτσι γιόρτασε η Εύα Παδένογλου τα γενέθλιά της στο Chico bar, παρέα με τις κολλητές της Ευγενία και Μαρία ! Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα κοπελάρα μου και να θυμάσαι πάντα πως είσαι πολύ τυχερή που πήρες από τη μάνα σου !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Γίνεται αυτό βρε παιδιά, όχι πείτε μου; Είναι δυνατών να παίζει βαρύ λαϊκό και να τρίζουν τα ηχεία της μπάντας των Fm και μετά να ψωνίζεις από του Γαλάτη στη Μύκονο ! Πείτε μου γιατί θα μ΄ αποτρελάνει ο Στέργιος Παπαχρήστου !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Έκτορας σε μία ακόμη βόλτα του ! Αυτή τη φορά βγήκε με παρέα, τον Σίμο από το Μεζέ-μεζέ και τον Στράτο από το Γλυκό καφέ. Έκτορα, πρόσεχε μη σου λυθούν και τους πατήσει κανένα αυτοκίνητο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στις 18 Σεπτεμβρίου, ο Βασίλης από το 1900, πήγε στην Ιταλία για δειγματισμό ...να ξέρετε για αυτό έλειπε από το μαγαζί.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Αγγελική και ο Στέφανος, οι δροσερές παρουσίες του Chillbox, του πιο δροσερού χώρου της πόλης. Τώρα που δροσίζει ο καιρός, το Chillbox έχει και πάλι λόγο για αυτούς που δεν τολμούν το περίφημο παγωμένο γιαούρτι… απολαύστε όλα τα ροφήματα, από καφέ, μέχρι σοκολάτα, ζεστά και μάλιστα με ένα τηλέφωνο στο χώρο σας ! Αγγελική τον καφέ μου σε παρακαλώ! Τα κορίτσια μπορούν να ζητήσουν τον καφέ τους από το Στέφανο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Γιώργος Βογιατζάκης και ο Στέλιος Μόμτσιος μπορεί να είναι ανταγωνιστές επαγγελματικά είναι όμως καλοί φίλοι και κουμπάροι. Βρίσκουν συχνά πυκνά χρόνο για να αναλύσουν τα νέα δεδομένα στο χώρο του αυτοκινήτου, που είναι μόνο νέα χωρίς δεδομένα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Διακρίνω μια αυτοπεποίθηση και μια άνεση όταν παρασκευάζεις κοκτέιλ, Τόλη (1900), θα πιστέψω τελικά τη φήμη που λέει πως ο Δημήτρης παρέδωσε σε εσένα την πολυπόθητη μεγάλη χάρτα των κοκτέιλ.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τις σκάλες της εκκλησίας ανέβηκαν ο Λάζαρος Λεμονίδης και Ειρήνη Γκουτιάνη όχι μόνο για να τελεσθεί το μυστήριο του γάμου τους αλλά και να βαπτιστεί ο μικρός τους Γιωργάκης. Κουμπάρος, ο εκ Κρήτης ορμώμενος Γιώργος Κροντίρης, Ευτυχισμένος και άξιος νονός ήταν ο Τάσος Λαλασίδης και η μεγάλη και στενά δεμένη παρέα ήταν όλη εκεί ! Να ζήσετε και να είστε ευτυχισμένοι. Γρήγορα απογόνους …λάθος ! ξεχάστηκα πως βιαζόσασταν λίγο παραπάνω από το κανονικό !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε