Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

ΘΕΜΑΤΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Αγία Βαρβάρα

Ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει το φυσικό περιβάλλον παρέα με τις δεκάδες πάπιες, χήνες και κύκνους, που ολημερίς λούονται στα γάργαρα νερά των πηγών, τα οποία… »
(0 σχόλια)

Γεωργία Βαδαρλή
 

«Η αληθινή ομορφιά κρύβεται μέσα μας, η Πλαστική Χειρουργική απλά φροντίζει να την αναδείξει» υποστηρίζει η κ. Βαδαρλή και συνεχίζει ότι ο πλαστικός χειρουργός… »
(0 σχόλια)

Ανέστης Βλάχος
 

Έχει καταγραφεί στο ελληνικό DNA ως ο κακός του σινεμά. Ο ύπουλος, ο υποχθόνιος, ο άνθρωπος που κάθε φορά που εμφανιζόταν σε ταινία, γνώριζες ότι κάτι κακό θα… »
(1 σχόλιο)

Το τσίπουρο και η ιστορία του
 

Στην πορεία του μέσα στο χρόνο, συντροφεύει τον άνθρωπο της υπαίθρου στις καθημερινές του στιγμές. Πρωταγωνιστεί στις στιγμές της παρέας γύρω από το τραπέζι… »
(2 σχόλια)

Βίκυ Καρατζόγλου
 

Η Βίκυ Κατατζόγλου γεννήθηκε στη Δράμα όπου τελείωσε το σχολείο πριν κατέβη στην Αθήνα για να «κυνηγήσει» το όνειρο της που δεν ήταν άλλο από το τραγούδι και… »
(2 σχόλια)

Γιάννης Καψημάλης
 

Η Δ.Ε.Υ.Α. Δράμας είναι η πρώτη και μεγαλύτερη Δημοτική Επιχείρηση του κλάδου της και δραστηριοποιείται αποκλειστικά στην εξυπηρέτηση των δημοτών σε ανάγκες… »
(0 σχόλια)

Κυριάκος Χαρακίδης
  Ο τέως δήμαρχος της Δράμας, δηλώνει πως με το ζόρι δεν γίνεται κανείς δήμαρχος και θεωρεί πως όταν ένας κύκλος κλείνει τότε πρέπει να ανασυγκροτείς τις δυνάμεις σου και να… »
(0 σχόλια)

Σύνδρομο Καρπιαίου Σωλήνα
 

Το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα είναι η άσκηση πίεσης στο μέσο νεύρο - το νεύρο στον καρπό που παρέχει αισθητική και κινητική νεύρωση σε τμήματα του χεριού.… »
(1 σχόλιο)

Μπόϊκος Γιώργος
 

-κ. Μπόϊκο, είστε η δεύτερη αισίως γενιά στην εταιρεία σας, υπάρχει ανάλογη θέληση και μεράκι για το μέλλον;

-Καταρχήν θα ήθελα να… »
(0 σχόλια)

Citroen C4 Cactus, Μοναδικό και ανατρεπτικό !
 

Με την πρώτη κιόλας ματιά το Cactus, επιβεβαιώνει, ότι πρόκειται για κάτι  διαφορετικό. Το κοιτάς ξανά και επαναεπιβεβαιώνει η εμφάνισή του, ότι ξεφεύγει τόσο… »
(0 σχόλια)

Νέο Smart, πιο αναβαθμισμένο από ποτέ !
 

Μπορεί η σχεδίαση εξωτερικά να ακολουθεί την ίδια λογική, αλλά τα νέα στοιχεία είναι εμφανή και δημιουργούν πλέον ένα γεμάτο αυτοπεποίθηση σύνολο.  »
(0 σχόλια)

Νέο Corsa - το best seller της Opel στην καλύτερη του μορφή!
 

Το νέο Corsa λοιπόν φέρνει πολλές κοινές γραμμές με τα υπόλοιπα μοντέλα της γερμανικής εταιρίας τη σχεδιαστική φιλοσοφία των οποίων και ακολουθεί.  »
(0 σχόλια)