Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

ΚΟΣΜΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Η Βέτα από το Enzo τα καταφέρνει με ότι κι αν ασχοληθεί. Εδώ, καθώς καταπιάνεται με τα λογιστικά. Εάν δεν με πιστεύεται για το ταλέντο της ρωτήστε και τον Γιάννη Χαραλαμπίδη. Αυτός μπορεί να επιβεβαιώσει πολλά !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Γνωστός και μη εξαιρετέος της νυχτερινής ζωής άλλαξε τη φωτογραφία του σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με του Ηλία Καραγιαννιδη, μπας και του ‘ρθει η «Άνοιξη» ! Ηλία, πιστεύω να πληρώθηκες για αυτό;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στέλιο, έχω την εντύπωση πως ένα μοδάτο εξαπτέρυγο θα σου πήγαινε περισσότερο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μελίνα, βρε κορίτσι μου, είσαι σίγουρη πως αυτή η φωτογραφία βοηθάει το image σου;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Θόδωρε, έχω την εντύπωση πως κάνει κακό η πολύ παρέα μαζί σου. Πολύ ταλαιπωρημένο βλέπω τον Στέφανο… με τα ξενύχτια τον …ξεθέωσες !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Γιώργος Κούνελος, από το Enzo, θέλει να εργαστεί το καλοκαίρι στη Σαντορίνη ! Φίλε, εάν δεν κάνεις γράμμωση, θα κάνω τα αδύνατα, δυνατά να μην σε προσλάβουν ! Δεν θα μας ξεφτιλίσεις εσύ σε όλη την υδρόγειο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Παράκληση προς το Σίμο από το «Μεζέ – μεζέ» να κόψει το φάγωμα των νυχιών ! Δεν αρμόζει για την ηλικία γάμου στην οποία και βρίσκετε, εκτός και αν δεν το έχει καταλάβει !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Φυσικά και η ιδέα να φορέσουν παπιγιόν οι σερβιτόρες του Enzo ήταν του Γρηγόρη. Εγώ, με όλο το σεβασμό που τρέφω στο πρόσωπό του, προτείνω να φορέσει και ο ίδιος, έτσι για δούμε εάν του πηγαίνει !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Χρήστος Ζαγοράκης έχει εμπνευστεί νέα «στολίσματα» για τους απρόσεκτους του σέρβις στο Homi. Εάν θέλετε να τα απολαύσετε θα πρέπει να περάσετε από το μαγαζί. Τσάμπα δεν πρόκειται να τη βγάλετε αυτή τη φορά !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μόνιμη εργολαβία δικαιολόγησης, σε κάθε αρνητική κριτική, του δημάρχου Δράμας έχει αναλάβει ο αξιωματικός εν αποστρατεία και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Δεμερτζής. Φίλε μην ξεχνάς πως είσαι παντρεμένος με την Κατερίνα και όχι με τον Χριστόδουλο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Έχασα τον Δημήτρη, από το «Απλά Ελληνικά» για αρκετό διάστημα. Τώρα που τον ξαναβρήκα εντύπωση μου προκάλεσε το γεγονός πως είναι πάντα μαζί του ο δίδυμος αδελφός του και τον κουβαλά συνεχώς μαζί του ! Χάσε κάνα κιλό φίλε γιατί δεν θα σταματήσω την καζούρα ! Γιάννη ανέλαβε τον σε παρακαλώ !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Αγγελική και η Κική επιλέγουν ελληνικά και «Enzo» και διασκεδάζουν με την ψυχή τους. Όσο για φωτογραφία ποζάρουν μόνο με το Λάκη. Αυτά καταφέρνει ο κύριος και μια μέρα θα με κάνει να σκάσω !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Σάββας και ο Χρήστος πήραν τη μεγάλη απόφαση να πάνε για κυνήγι παρέα ! Μην αφήσετε την φαντασία σας να οργιάζει ! Απλά θα κυνηγάει ο ένας τον άλλο για να δούνε πως είναι !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ρε Τάσο, κούνα λίγο τη μέση, όχι έτσι σαν αναρριχώμενο ...βρε παιδί μου !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αυτό που γίνεται συνεχώς με το Γιάννη Καψημάλη, να «σκάει μύτη» στα βραδινά μαγαζιά τόσο αργά με στεναχωρεί πάρα πολύ. Πάλι έλυνε προβλήματα της υπηρεσίας ! Τα καταφέρνει όμως και καμαρώνω για αυτό το γλυκό αγόρι !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σιγά βρε παιδιά, όχι τόσο κοντά εν ώρα εργασίας ...θα σας παρεξηγήσουν !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αυτό είναι Μήτσο… τώρα που υπηρετείς την πατρίδα και άφησες μουστάκι είσαι άντρακλάς με τα όλα σου !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Για όσους δεν το γνωρίζουν ...τους ενημερώνουμε πως ο Γιώργος Δόβρος στα νιάτα του είχε λιώσει τις πασαρέλες της εποχής. Γνώρισε τεράστια επιτυχία σε κωμόπολεις και αραιοκατοικημένα χωριά ! Αυτό για να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Νίκο, κι εσύ δύσκολα βάζεις το πρωί μπρος τη μηχανή; Κι εγώ για να σκεφτώ θέλω τουλάχιστον τρεις ώρες !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μην κοιτάτε που χαμογελούν στο φακό, πριν από ένα λεπτό ο Ανέστης (Τρία γουρουνάκια) με τον Σαββούλη μάλωναν έντονα για το ποιανού η δίαιτα αποδίδει περισσότερο ! Ρε προβλήματα που έχει ο κόσμος !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ελένη και Χριστίνα τα δύο άκρα του «Enzo». Και τα δύο έχουν τη χάρη τους αλλά εγώ προτιμώ τον Κωστάκη …παρέχει μαζί βουνό και θάλασσα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Περικλής, ο ανιψιός του Χρήστου Ζαγοράκη είναι σπουδαίος μπάρμαν όταν δεν έχει ζελέ στα μαλλιά του ! Όταν έχει ….ακολουθεί ραντεβού μετά τη δουλειά και αυτό τον αποσυντονίζει !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Είδαν και απόειδαν στο «Enzo» πως η αξιολόγηση από την διεύθυνση δεν προχώρησε και ανέθεσαν την σημαντική αυτή εργασία στο προσωπικό και συγκεκριμένα στη Σοφία. Βλέπω την επιχείρηση να μένει χωρίς διεύθυνση !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Λαρίσα από το «|1900» μετά από σχολιασμό μας για την ικανότητά της στο κράτημα του δίσκου σερβιρίσματος έκανε ιδιαίτερα και πλέον τον παίζει με δεξιοτεχνία στα δάχτυλα της. Αυτό είναι …ομορφιά μου !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μπάμπη Ελευθεριάδη, θέλω να μου πεις από που αγόρασες το κοκαλάκι της νυχτερίδας και έχεις τέτοια τυχερά !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Από μέλλουσα δραμινή νύφη πραγματοποιήθηκε μπάτσελορ πάρτι στην Κωνσταντινούπολη ! Τελικά είμαστε υπέροχα τρελός λαός …υιοθετήσαμε ένα δυτικό έθιμο και το κάναμε ανατολικά ! Αυτά και άλλα τέτοια κάνουμε και μπερδεύεται όλος ο πλανήτης για το που ανήκουμε, στην ανατολή ή στη δύση ! Εσύ Χάρη τι πιστεύεις;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ρε Κυριακίδη μήπως έχεις κάνει κάποιο λάθος; Τα Χριστούγεννα σκούφο του Άη Βασίλη φοράει ο κόσμος και όχι φέσι ! Βιάζεσαι για τον καρνάβαλο ε;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Προειδοποίηση προς την αστυνομία. Φίλος μου δήλωσε πως εάν δει το γραφείο μας κατά το τους μήνες Νοέμβριο - Δεκέμβριο μετά τις 12 το βράδυ χωρίς φώτα, να μην εργαζόμαστε δηλαδή, θα ειδοποίηση την αστυνομία ως ανωμαλία της εύρυθμη λειτουργίας της πόλης. Όργανα της τάξεως, μην κάνετε κανένα χαζό και με ψάξετε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Και ενώ τα πάρτι της πόλης ήταν στο καθιερωμένο πλαίσιο -κοριτσάκια ωραία στην υποδοχή, τοπικοί λαϊκοί βάρδοι κτλ.- η νέα πρόταση ήρθε από τρεις d.j.’s με πολλά χρόνια ξενύχτια στην πλάτη τους. Ο Χρήστος Καφάς, ο Τάκης Ιγνατιάδης και ο Χρήστος Ανδρεάδης κούνησαν ολόκληρο το καφενείο «Ελευθερία» με το Disco Party «Ιt’ s my party» που διοργάνωσαν. Η πρόθεσή τους περιγράφεται στη φράση «…να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι» κάτι που επιτεύχθηκε πλήρως ! Καλή συνέχεια…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κι όμως το παπάκι αυτό ανήκει σε ικανών διαστάσεων επαγγελματία της πόλης. Το έφτιαξε με ιδιαίτερο μεράκι και πολλές εργατοώρες. Το αποτέλεσμα άψογο με το χρωματάκι και τα σχεδιάκια έχω μία επιφύλαξη ! Ωστόσο όποιος ανακαλύψει τον τολμηρό ιδιοκτήτη του κερδίζει ελληνικό γεύμα σε λαδόκολλα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Να ξέρετε ο πιο καταχθόνιος με τα κορίτσια από όλους που τυγχάνει να κυκλοφορούν στη νύχτα της Δράμας είναι ο Χρήστος Πέντζας. Το πρωί είναι αρνί δεν μπορεί τον ενοχλεί ο ήλιος. Το καταγράφω για να μην πείτε μετά πως δεν σας προστάτεψα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ελένη, Μαρία και Αθηνά οι μπάρμαν του ιστορικού καφέ – μπαρ της πόλης «Αιγαίο». Όμορφες κεφάτες και κυρίως εργατικές γιατί στο «Αιγαίο» δεν έχει αστεία …δουλειά έχει και μάλιστα πολύ !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Με ιδιαίτερη χαρά αλλά και περηφάνια ποζάρει ο Αντώνης Κασδοβασίλης πλάι στην πανέμορφη κόρη του Ιωάννα. Ο χώρος το Mikel Δράμας φυσικά. Η στιγμή ανεκτίμητη !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στα χαρακώματα βρίσκονται ο Θόδωρος με τον Χρήστο. Αιτία ποιος θα καπελώσει ποιον. Πλακωθείτε, σκοτωθείτε μόνο …μην μαλώνετε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Οι βραδιές του «Ponos» καλά κρατούν στο «Stretto» και αυτό γιατί υπάρχει πίστη σε αυτή την εκδήλωση… στυλοβάτης σε αυτό ο Θόδωρος (Μερέντας) που δίνει τον καλύτερό του εαυτό και επιλέγει μουσικές και τραγούδια που αγγίζουν ευαίσθητες νότες της καρδιά ! Ερωτοκαψουριάρικό μου εσύ … δώσε πόνο αλύπητα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μια βροχερή νύχτα του Δεκέμβρη, ο Νίκος Καραγιαννίδης, καταφτάνει σε γνωστή καφετέρια με την ομπρέλα ανά χείρας ...ευτυχώς στην είσοδο την άφησε στην ομπρελοθήκη ...ουφ τι ήταν κι αυτό !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μετά τη νίκη του ΚΑΟΔ με τον Πανιώνιο, ο Μισέλ διασκέδασε στο Chocolate. Η παρέα απέναντι που τον καμάρωνε από τα χαμηλά αναρωτιόταν εάν έχει κάποια συγγένεια με τον Μήτσο από το «Απλά Ελληνικά» ! Καλά ρε παιδιά τόσο μαύρος είναι ο Μισέλ;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Ηλίας Καραγιαννίδης έχασε τον τίτλο του επίσημου επιτηρητή της δραμινής νύχτας. Αρρώστησε ένα βράδυ και καθαιρέθηκε από το μεγάλο συμβούλιο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Του Θόδωρου Στεφανίδη ούτε τα Ιμαλάια δεν του φτάνουν για να επανέλθει στα φυσιολογικά κιλά του. Ακούς εκεί ανεβαίνω τον Κορύλοβο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κατά το μήνα Δεκέμβριο η κατανάλωση στη Δράμα του ουίσκι Bells σημείωσε τρομακτική αύξηση κατανάλωσης, λόγω της γιορτής του Αγίου Νικολάου (san zavion) που περιλαμβάνει !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Από τις 10 Νοεμβρίου έβαλε φέτος τα Χριστουγεννιάτικα ο «υποχθόνιος» του Chocolate. Ο τάρανδος στο πουκάμισο με την ακριβή υπογραφή φέτος ήρθε νωρίς !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Από τη Χρύσα (Enzo) θα ακούσετε, πάντα με χαμόγελο και στυλ, το πιο ευχάριστω στην υγεία σας ! Όχι σαν κάτι άλλες που παραγγέλνεις και σε κοιτούν λες και έχεις σκοτώσει τη μάνα και τον πατέρα τους μαζί ! Όσο για τη Μαριγούλα ο αέρας που έχει είναι το κάτι άλλο ! Κάθε κίνηση της εκπέμπει μια ξεχωριστή αύρα ! Μάλλον σε κάποια ζωή της ήταν κορίτσι της πασαρέλας!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο πολυάσχολος έμπορος Γιάννης Κονιδάρης με την κορούλα του για καφέ στο «1900». Να γιατί η Κυριακή, που οι υποχρεώσεις φορτώνονται στον κόκορα, είναι η καλύτερη ημέρα της εβδομάδας ! Να τη χαίρεσαι Γιάννη μου, να΄ ναι καλότυχη και χαρούμενη !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ένα βράδυ μιας Πέμπτης ενώ λαμβάνει χώρα στο «Enzo» η άκρως πετυχημένη ελληνική βραδιά ...ξάφνου ο Γρηγόρης αρπάζει μια θαμώνα του μαγαζιού και την ωθεί σε ένα γρήγορο τσιφτετέλι ! Γρηγόρη λανθασμένα έχεις την εντύπωση πως όλες μπορούν να λικνιστούν τόσο καλά όσο εσύ ! Να μην έχω την φωτογραφική οπλισμένη …την καντεμιά μου μέσα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Ανατολή και ο Αλέξανδρος μετά από μια ιδιαίτερα κουραστική βραδιά διατηρούν ακλόνητο το κέφι τους και τα μαϊμουτζιλίκια έχουν την τιμητική τους. Χαρά στο κουράγιο τους !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πλήρη σειρά ισοθερμικών παρήγγειλε η Δέσποινα για τον Παντελή ώστε να μην κρυολογήσει στην «Ονειρουπολη»! Με 120 ζωντανές παραστάσεις δεν είναι τίποτα να την αρπάξει ...και την τον κάνεις άρρωστο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Εγώ πάντως εάν ήμουν στη θέση του Νίκου Ρωμανού ως ένδειξη διαμαρτυρία θα παρατούσα το live και θα έφευγα ! Δεν μπορεί κύριοι να βγάζει ο καλλιτέχνης τα εσώψυχά του κι εσείς να κακαρίζετε σαν να σας καθαρίζουν αυγά ! Αίσχος και ντροπή !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τα «τεθωρακισμένα» πήραν θέση μάχης στο Fresh. Μια διαδικασία πολύωρη, καταιγιστική, επίπονη και όποιος …αντέξει ! Γιάννη να ξέρεις η παρέα σε αναφέρει κι ως Χοσέ …τι εννοεί;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Νίκη, ο ξανθός άγγελος του Fresh κι επειδή είμαι σίγουρος πως συμφωνείτε, ένα θα πω, πάντα ένας άγγελος χρειάζεται …για καλό ή κακό !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πάντα είχα την απορία γιατί ο Γιώργος Δημόπουλος (γνωστότερος ως Γκούφη) φεύγει νωρίς τα Σαββατόβραδα. Μάθαμε πως το παιδί εξασφαλίζει θέση πλάι στο Άγιο Πέτρο, κάνοντας καντιλαναυτική εργασία στο ναό της ενορίας του ! Σεβαστό απόλυτα Γιώργο μου, άλλωστε ως γνωστών …η σωτηρία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράγμα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Θέλω να μάθω οπωσδήποτε ποιος από τους τρεις έπεισε το Στέλιο (Αιγαίο) να ποζάρει για το περιοδικό μας… του αξίζουν θερμά συγχαρητήρια ! Χρόνια 20 το παλεύαμε …ατυχώς !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Γιώργο, αλήθεια ήθελες να φωτογραφηθείς με την ομάδα του μαγαζιού και την κοιλιά του Βασίλη; Ρωτάω για να σκεφτώ τι γιατρό να σου συστήσω !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Προς τον αγαπητό Αναστάσιο Τσορέκη. Φίλε Τάσο, μπορεί από το Γιάννη Φείζογλου να την γλίτωσες, κι ας κάνεις παρέα 60 χρόνια μαζί του, με τον Κώστα Νικηφορίδη (Enzo) δεν βλέπω να τη βγάζεις καθαρή ! Πρόσεξε το σε παρακαλώ !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Γιάννης Φεϊζογλου τις Κυριακές κοιμάται από τις επτά μαζί με τις κότες! Δεν το κάνει για να τις κάνει παρέα απλά ...πίνει από το μεσημέρι !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Με το 1900 έχουν αλλάξει γενιές και γενιές, στο στιγμιότυπο το μέλλον, ο Γιώργος και το παρελθόν ο Απόστολος. Βέβαια το μέλλον για τον Γιώργο είναι μετέωρο δεδομένου πως έχει πρότυπο τον Γιώργο Τόσκα.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Θυμάστε τον πιτσιρικά που τον ρωτούσαν «Σε τι χρησιμεύουν τα αυτιά στη γιαγιά σου» και απάντησε «…για να στερεώνει τα γυαλιά της;». Ε ! τα υπόλοιπα σκεφτείτε μόνοι σας …όλα έτοιμα θα σας τα δίνουμε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Φιλιώ και η Καλλιόπη είναι οι πωλήτριες του νέου –τρίτου- καταστήματος των αρτοποιείων «Κιοσσέ», που ξεκίνησε τη λειτουργία τους στην οδό Βεργίνας με Εφέδρων αξιωματικών. Ξέρετε, καφεδάκι, πρωινό με εξαιρετικά φρεσκοφουρνισμένα αρτοσκευάσματα και δυο όμορφα μάτια να σου τα προσφέρουν… τι καλύτερο;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τόλη (Απλά Ελληνικά), έχω μία απορία έχεις μεγάλη γλώσσα ή μήπως εγώ έχω καιρό να δω γλώσσα;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Γνωστός τραγουδοποιός, Δήμος Αναστασιάδης με τον ατζέντη Ανδρέα Αβράτογλου, κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στη Δράμα. Μια πρωινή βόλτα την επομένη της συναυλίας είναι απαραίτητη κι ας μην του «στρώσαμε χίλια αστέρια για να περπατά» !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Μαρία Τότσικα, η γνωστή έμπορος με το αγαπημένο της κατοικίδιο σε έξοδο για καφεδάκι στο «Γλυκό Καφέ». Μαρία, αλήθεια πως προτιμά το καφεδάκι του; Βαρύγλυκο φαντάζομαι…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ψιθυρίζεται πως ο Νίκος Κάργας ψηφίστηκε σε μυστική ψηφοφορία από το γυναικείο πελατολόγιο του 1900 ως ο ωραίος του μαγαζιού ! Εγώ νομίζω πως είναι ο πιο γοητευτικός του τριγώνου συμπεριλαμβανομένου και του μανάβικου «Το καρπούζι».
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αυτό πάλι …ο φέρελπις νεαρός, Γιώργος, από το Chocolate να ντρέπεται να ποζάρει για μια φωτογραφία και να ζητά βοήθεια από τη διεύθυνση του μαγαζιού! Γιώργο πρόσεξε το θέμα σοβαρό μου φαίνεται ! Ωστόσο εμείς του κάναμε μια τριπλά και με τη βοήθεια της Ελένης τα καταφέραμε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Γεωργία και η Φώφη χαρούμενες και ζωηρές περιμένουν να αποχωρήσουν και οι τελευταίοι θαμώνες του Fresh… ακολουθεί διασκέδαση ...όχι θα κάτσουν να σκάσουν !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Γίναμε λήπτες ενός μήνυματος από έναν απελπισμένο πρώην θαυμαστή του Γιάννη (d.j. Chocolate), «…ρε Γιάννη Κάρρα και καπάκι Παντελή;» Ασχολίαστο από εμάς ! Και ο Γιάννης, όπως και πολλοί άλλοι, θα δώσουν λόγο στο Θεό !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κορίτσια με υπερηφάνεια σας ενημερώνουμε πως ο κούνελος κατέβηκε σε θερμά λιβάδια για να ξεχειμωνιάσει. Αναζητήστε τον στο Enzo χωρίς να τον ενοχλήσετε από τη βοσκή!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μπαίνω στο Homi playhouse και τσουπ πέφτω πάνω στο Νίκο Χαρακίδη ! Βρε πως αλλάζουν οι καιροί …σκέφτομαι, κάθομαι και παραγγέλνω ποτό για να το καταπιώ ! Λίτσα, στις ομορφιές και πάλι …μπράβο κορίτσι μου !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Ηλίας Καραγιαννίδης με τον κολλητό του Χρήστο Κυριακίδη καθώς τα λένε για μια ακόμη βραδιά !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Θόδωρος με την καλλιτεχνική του διευθύντρια και σύζυγό του Φέη στο Fresh κατά τη διάρκεια καραόκε! Διαλέγουν μελλοντικούς της πίστας. .. έχετε το νου σας !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δεν μπορώ να εξηγήσω, στον εαυτό μου πρώτα, γιατί με το που είδα αυτή την πόζα του Γιάννη με το Σταύρο στο μυαλό μου ήρθαν σκηνές από γουέστερν! Μοιάζει κάνεις με τον Τζον Γουέιν;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τέτοια κάνουν, σε εποχές κρίσης πίνουν μπλε Johnnie, τα βλέπει η Μέργκελ και διατάζει σκληρότερα μέτρα ! Τουλάχιστον βρε παιδιά μην ανεβάζετε τα πειστήρια του εγκλήματος στο facebook !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Γεωργία και η Ελισάβετ με το αφεντικό τους καθώς τον «ψήνουν» να τις βγάλει για ποτό… το κατάφεραν και μάλιστα επειδή ήταν καλά κορίτσια τις πήγε και για φαγητό… ο ίδιος δεν ήθελε να φάει αλλά μετά από ισχυρές πιέσεις ενέδωσε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Σοφία είναι το νέο πρόσωπο πίσω από το μπαρ του Chocolate. Διαθέτει μεσογειακό ταμπεραμέντο και ομορφιά όπως βλέπεται και φιγουράρει στην κορυφή της λίστας των ατού του πετυχημένου χώρου !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Θόδωρος Τσιτσόπουλος σε ένα ακόμη live του στο «Απλά ελληνικά» παρέα με τον Σάββα Αμπεριάδη. Ο μπαγάσας ο Θοδωράκης έχει την ικανότητα να ενώνει αντικρουόμενα συμφέροντα, προσωπικό ανταγωνιστικών χώρων ψυχαγωγίας και πάντα κερδίζει αυτός και κανένας άλλος !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Γεύση, η σερβιτόρα του Homi Playhouse πηγαίνει ένα κέρμα δύο ευρώ στον Περικλή ...αυτός της ρώτα «Τί θέλεις να το κάνω !» …χοντρά ακούγεται μια φωνή από ένα θαμώνα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Άκρως δυναμική η δημιουργία του νέου μεγάλου Jean House, του καταστήματος casual ένδυσης που βρίσκεται στην οδό Κολοκοτρώνη 12 στην πόλη μας. Η Κορνηλία είναι η ιδιοκτήτρια και ποζάρει ανάμεσα στους άνδρες της ζωής της, τους μικρούς Γιώργο και Σίμο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Στράτος είναι το νέο πρόσωπο της διεύθυνσης του Fresh. Ζωηρός, δημοσιοσχεσίτης αλλά αγενής, ο αφιλότιμος ! Η πλάτη στο κοινό δεν ενδείκνυται… εάν θέλεις να κάνει καριέρα ! Προσέξετε λίγο φίλε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Εκεί στο Chocolate ή έχουν εκπτωτικό τιμολόγιο από τη ΔΕΗ ή έχουν σαλέψει ομαδικός ! Πας να πιεις ένα ποτό και κάνεις σάουνα από τη ζέστη. Αλλά όπως έλεγε από παλιά ο Σάκης, «…από το ζεστολόγημα κάνεις δεν έπαθε τίποτα» και έχει απόλυτο δίκαιο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ευγενέστατη, επικοινωνιακή και πολλά υποσχόμενη. Ο λόγος για τη Μαρία που κάνει πασαρέλα …συγνώμη σερβίρει, στο Enzo.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Χρήστος είναι ο ηρωικότερος του «Enzo». Το μαγαζί να σφύζει από κίνηση και αιθέριες υπάρξεις και αυτός να κάνει παρέα και χάζι σε μπουκάλια και ποτήρια …με σκυφτό κεφάλι μάλιστα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Εθεάθη στην πόλη ο Στέφανος Ζαγουρτζής, σφόδρα πληγωμένος αισθηματικά και βρήκε στοργή και συντροφικότητα στην αγκαλιά του Γιώργου Πεγκλίδη από το Fresh. Το πρόγραμμα συμπεριλάμβανε αστακομακαρονάδες, κρασιά και ουίσκι μέχρι τελικής πτώσεως.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πήγε να πιάσει το μικρόφωνο, ο Δημήτρης Μιχαηλίδης από το «Απλά ελληνικά» σε μία βραδιά με ζωντανή μουσική, έφυγαν πέντε - έξι …το άφησε! Είπαμε το κέφι - κέφι αλλά το συμφέρον – συμφέρον !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Παντελής από το Homi Playhouse πρέπει να βάφει το γενάκι του ! Δεν εξηγείται διαφορετικά εγώ που είμαι μικρότερος να έχω γίνει σαν το Κολοκοτρώνη κι αυτό να καμαρώνει το βαθύ του καφετί χρώμα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Γιάννη Φείζογλου όταν σου έλεγα πριν λίγα χρόνια να βάψεις τα μαλλιά σου δεν μ΄ άκουγες ! Τώρα πλασαρίσου σαν τον Αβραάμ και το Ισαάκ …τι να σου κάνω !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο φημισμένος d.j. Γιάννης Ευαγγελάτος, τον οποίο απολαμβάνουμε πλέον στο Enzo, με τον Θόδωρο Στάθη. Η φιλία τους κρατά πάρα πολλά χρόνια, πρωτοσυνεργάστηκαν το 1991 στο κορυφαίο club της Σαντορίνης Koo, ξανάσμιξαν το καλοκαίρι στο ίδιο χώρο.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Θόδωρε (Μερέντα) κάποιος από την παρέα μου αποκάλυψε πως αυτά τα προχωρημένα t-shirt που επιλέγεις να φοράς τα φτιάχνεις από σεντόνι. .. αληθεύει ή είναι μία ακόμη κακοήθεια;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται παραφράζουμε και αναφερόμαστε στη Βέτα του «Enzo», η οποία την τελευταία περίοδο δεν έχει το παραμικρό σημάδι βήχα και είναι απαστράπτουσα ! Πάντα τέτοια κορίτσι μου !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Χρήστος από το κατάστημα ανδρικής μόδα Luici με χαμόγελο και νερομπογιά δηλώνει πως έγινε 30 ετών… φίλε εγώ σε έκανα μικρότερο, να μην ξεχνάς ποτέ την κρέμα νυκτός !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δημήτρη μην πεις τίποτα, το καταλάβαμε χωρίς καμία δυσκολία πως η Σταυρούλα είναι η κόρη σου. Μα τέτοια ομοιότητα ! Είχες εγωιστική έμπνευση τη στιγμή που απαιτούνταν …εύγε φίλε μου !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η καλύτερη βραδιά της Αναστασία είναι η Τρίτη και αυτό γιατί κάθε που βραδιάζει Τρίτη την συνοδεύει ο Τάκης Ιγνατιάδης σε νυχτερινή έξοδο. Ποιος τη χάρη σου βρε κορίτσι μου ! Εγώ χρόνια το προσπαθώ και δεν τα έχω καταφέρει ακόμη !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Λοιπόν, Χρήστο, όποτε σε βλέπω με αυτό το υπεροπτικό ύφος ...θα παραγγέλνω από εσένα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πως καταφέρνει και διατηρεί την λάμψη του ο Γρήγορης από το Enzo; Έδωσε επ ώμου την βραδινή βάρδια στο Κώστα και θρέφει την επιδερμίδα του με τον ήλιο ! Όσο για τον Κώστα, τελευταία άρχισε να βγάζει φτερά …νυχτερίδας μου μοιάζουν !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μπάμπη, τι σου κάνανε αγόρι μου και είσαι έτσι ζαρωμένο και μοναχούλη;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Σάββας και ο Στράτος έχουν καταλάβει την υποδοχή στο «Απλά Ελληνικά». Το κακό με τα παλικάρια είναι πως «κόβουν» τα πόδια από τον ανδρικό πληθυσμό ! Φινετσάτοι και οι δύο τρελαίνονται οι πελάτες που δεν μπορούν να τους ανταγωνιστούν !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ακούστηκε, αλλά ακόμη δεν το έχουμε διασταυρώσει, πως ο Θόδωρος Στεφανίδης θα ιδρύσει σχολή μαφιόζων στο Παρανέστι ! Μάλλον στη Δράμα δεν τον «παίρνει» !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Γεωργία και ο Βασίλης ανάμεσα στον πιο τυχερό άνθρωπο της πόλης, τον Χρήστο, που αρνήθηκε να πληρώσει 19 ευρώ και να πάρει 250.000 από το σκρατς. Δεν το αγόρασε γιατί σου λέει «...έχω 129.000 φίλους στο Facebook από ένα καφέ να τους κεράσω μέσα θα μπω... δεν πάει στο διάβολο !».
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Καμαρώνει ο Δημήτρης Δημητρακόπουλος για τον μοναχογιό του και με το δίκιο του, ο Αλέξανδρος μόλις έχει τελειώσει την ιατρική και υπηρετεί την πατρίδα στην 5η Μοίρα Καταδρομών …παρακαλώ ! Θυμήθηκα με την ευκαιρία και τη δική μου θητεία στο υγειονομικό όπου πήγα με βύσμα… αθάνατο ΠΑΣΟΚ !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Χαλαρή και ήρεμη ποζάρει στο φακό μας η Αναστασία από το Fresh. Εμείς έχουμε μάθει το τικ που την αναστατώνει και την εξιτάρει… βάλτε Πάολα σε υψηλά ντεσιμπέλ και θα καταλάβετε ! Α ! στην σκηνική παρουσία είναι καλύτερη από την γνωστή καλλιτέχνη της πίστας !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε