Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

ΘΕΜΑΤΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Αργύρης Πατακάκης
 

Ο Αργύρης Πατακάκης ασχολείται πολλά χρόνια με τα κοινά. Είναι άνθρωπος με δυναμισμό, επιμονή, πολιτική κουλτούρα και μεγαλοψυχία. Διαθέτει εμπειρία, γνώση,… »
(0 σχόλια)

Νεογάλ Δραμινή Γαλακτοβιομηχανία
 

Η εταιρία παραλαμβάνει καθημερινά αγελαδινό και αιγοπρόβειο γάλα από την ζώνη γάλακτος που βρίσκεται στο λεκανοπέδιο Δράμας και συγκεκριμένα από τους… »
(2 σχόλια)

Ενδοσχολική βία & bullying
 

Τo τελευταίο διάστημα γίνεται συχνά λόγος στην Ελλάδα για τον σχολικό εκφοβισμό ή bullying όπως ονομάζεται διεθνώς. Πρόκειται για μια σκληρή πραγματικότητα που… »
(0 σχόλια)

Στέφανος Χασιλίδης, ο δημιουργός του πρώτου ελληνικού ημι-υποβρυχίου
 

Όσο κι αν σας φανεί παράξενο, αν δεν το γνωρίζετε ήδη, η επαρχιακή ακριτική Δράμας, έχει τον δικό της «κάπτεν Νέμο». Τον πετυχημένο επιχειρηματία Στέφανο… »
(1 σχόλιο)

Εύη Ξηροτήρη
 

Στο τεύχος αυτό εγκαινιάζουμε μία σειρά παρουσιάσεων νέων ανθρώπων. Η φρεσκάδα, η δική τους γνώση, η έως τώρα πορεία τους, τα όνειρά τους δίνουν το στίγμα που… »
(0 σχόλια)

Μόμτσος Στέλιος
 

-κ. Μόμτσο, τελικά η ενασχόληση της οικογένειας σας με το χώρο του αυτοκινήτου κρατά εδώ και πολλά χρόνια;

Πράγματι στο χώρο βρισκόμαστε… »
(0 σχόλια)

Πασχάλης Αρβανιτίδης
 

Ο Πασχάλης Αρβανιτίδης γεννήθηκε στις 24 Αυγούστου του 1946 στο Δοξάτο του νομού Δράμας. Ο πατέρας του, Γιάννης ήταν από την Ανατολική Θράκη (Μάλγαρα – Καρατζάχαλι)… »
(0 σχόλια)

Η Ιστορία της Vespa
 

Η πρώτη Vespa κατασκευάστηκε το 1946, ως αποτέλεσμα της διαίσθησης του Enrico Piaggio σε συνδυασμό με τη μηχανική ιδιοφυία του Corradino D’Ascanio. Ένα επαναστατικό όχημα… »
(0 σχόλια)

Νέο VW Passat, Ανώτερο από κάθε προσδοκία
 

Η καθολική υπέρβαση που επιχειρεί με το Passat η Volkswagen ξεκινά από τον εξωτερικό σχεδιασμό του αμαξώματος και ειδικότερα με μπροστινό τμήμα με τις παράλληλες προς… »
(0 σχόλια)

Νέο Fiat 500X, ιταλική αρμονία και φινέτσα !
 

Το νέο Suv της Fiat αποπνέει έναν αέρα ιταλικής φινέτσας που συνυπάρχει αρμονικά με μια στιβαρή, ποιοτική και πανέμορφη κατασκευή. Σχεδιασμένο από το Centro Stile της … »
(0 σχόλια)

Νέο Jeep Renegade, εξελιγμένη προσέγγιση της θρυλικής μάρκας !
 

Το νέο Renegade αποτελεί την πιο ομαλή προσέγγιση της αμερικάνικης εταιρείας στην γηραιά ήπειρο. Αν και σχεδιάστηκε και έως ένα βαθμό εξελίχθηκε στην απέναντι… »
(0 σχόλια)