Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

ΚΟΣΜΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Οι τουαλέτες στο γήπεδο «Κραχτίδης» είναι πάντοτε πεντακάθαρες ! Η λύση βρέθηκε με ευφυέστατο τρόπο. Τις έχουν μόνιμα κλειστές !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Και πίσω από το μπαρ ο Γιώργος Πεγκλίδης εάν χρειαστεί ! Αυτό είναι ότι καλύτερο για ένα αφεντικό, να μπορεί να ανταπεξέλθει σε πόστο όταν και όπου χρειαστεί ! Οι πελάτες όταν βρίσκεται πίσω από την μπάρα δεν τα καταφέρνουν (χικ-χικ) αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Λαρίσα από το 1900, δηλώνει ελεύθερη και αναζητά νέο με ανάλογα των δικών της προσόντα για γνωριμία. Δηλαδή ο νέος θα πρέπει να είναι αρρενωπός, με καλλίγραμμο σώμα, έντονα ζυγωματικά και έντονα χαρακτηριστικά προσώπου, εκφραστικό βλέμμα, να διαθέτη χιούμορ και να έχει καθαρή σκέψη. Ένας Θεός με λίγα λόγια !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Θέλετε να βγείτε έξω από τα ρούχα σας; Πιάστε σοβαρή συζήτηση βραδινές ώρες με τον Τάκη Ιγνατιάδη… αποτελεί εγγύηση !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Νίκος Σιανός είναι το νέο ταλέντο της περιοχής μας στο τραγούδι. Με καταγωγή από την Καβάλα, καταγράφει λαμπρές εμφανίσεις στο Θέατρο live, με τη φωνή του να περιλαμβάνει πολλά ωραία μπάσα ! Άριστος επαγγελματίας με μεράκι για τη δουλειά και άπλετο ταλέντο ! Καλή συνέχεια φίλε…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αυτά τα πετυχημένα στοπ του Αντώνη στο Αιγαίο μου τι δίνουν στα νεύρα ! Πάντα, το πετυχαίνει… μα ποιος τον ρύθμισε τόσο τέλεια !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στο Stretto και η σφουγγαρίστρα έχει πολιτική άποψη ! Το χρώμα του Σύριζα δεν είναι αυτό;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η διοίκηση του ΚΑΟΔ σκέφτεται να εκδώσει ανακοινωθέν με το οποίο θα απαγορεύει την είσοδο στους αγώνες, στον Ηλία Καραγιαννιδη ! Μια φορά έλειψε με το Ρέθυμνο και η ομάδα πετούσε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Αλέξης από το «Ελληνικόν» είναι τρελαμένος που η διεύθυνση δεν προβλέπει γραβάτα για το προσωπικό! Το πρώτο πράγμα που κάνει μόλις σχολάσει είναι να φορέσει μια από τις εκατοντάδες που διαθέτει !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η φοβερή και τρομερή αυτή παρέα μπορεί να σε κάνει να ξαναμπείς στο μαγαζί από το οποίο μόλις έχεις βγει! Ραφαέλα, τι έγινε κορίτσι μου; Τέτοια ώρα σου βγαίνει το απωθημένο της μπαλαρίνας;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Κούνελος για να χτίσει κορμί και να βρει δουλειά στη Σαντορίνη, χωρίς να ντροπιάζει την Ελλάδα διεθνώς, έλαβε τις χρήσιμες διατροφικές συμβουλές του Στέφανου που περιείχαν πολύ καρότο αλλά και μαστίγιο ! Και τα κατάφερε! Γιώργο σου αξίζει ένα ακόμη καρότο. ..εύγε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μεράκλωσε για τα καλά ο Μάκης Σταυρίδης (Baroque) με τον Θάνο Ζούρη και ετοιμαζόταν να πιάσει το μικρόφωνο, ευτυχώς μετάνιωσε …ένα πουλάκι μου είπε πως από φωνή είναι κορμάρα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μια γνώριμη πόζα από τα παλιά… ο Παναγιώτης Αθανασιάδης, με την Χαρούλα Σαββίδου. Βέβαια εντοπίζουμε και ορισμένα νέα στοιχεία …ο Παναγιώτης γκρίζαρε σφόδρα και η Χαρούλα ομόρφυνε ακόμη περισσότερο. Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Χρήστος Κυριακίδης επιδιώκει με κάθε μέσο να μην εμφανίζεται ο Τάσος Λαλασίδης τα Σάββατα στο Chocolate ! Ισχυρίζεται πως εκπέμπει αρνητική αύρα και επηρεάζει το κοινό. Χρήστο κάνε βουντού μπορεί να λύσει το πρόβλημα!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Είχαμε σκοπό να κάνουμε αναφορές, ευτράπελες κυρίως, στο πρόσωπο του Στέφανου Ζαγουρτζή, ο οποίος ξεχειμωνιάζει στη Δράμα, αλλά κάναμε πίσω ! Απείλησε πως θα στρατοπεδεύσει έξω από γραφείο μας και θα κράζει χωρίς σταματημό ! Πολλά μπορούμε να αντέξουμε αυτό όμως είναι πάνω από τις δυνάμεις μας …το ομολογούμε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στις αρχές του Φεβρουαρίου ο Βασίλης (1900) είχε τα νεύρα του ! Ένας ξεχασμένος φρονιμίτης έκανε ξαφνικά την εμφάνισή του και τον τάραξε στον πόνο ! Βέβαια από την άλλη ήταν χαρούμενος γιατί με την πλήρη ανάπτυξή του στο στοματάκι του θα μπορεί να μασά καλύτερα τα εδέσματα που λαχταρά η καρδούλα του ! Αχ το χρυσό μου !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Γιώργος Δεμερτζής, ο πρώτος επιλαχών του συνδυασμού του Χριστόδουλου Μασάκου, ενώ αναλογίζεται τους σταυρούς του Κώστα Μπλούχου ! Εάν εκλεγόταν βουλευτής ο γιατρός θα καταλάμβανε τη θέση του αλλά… ο Δημήτρης Κυριαζίδης είχε διαφορετική άποψη !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πάλι προβληματισμένο σε βλέπω Χρήστο …εσένα η πολύ σκέψη θα σε φάει αγόρι μου ! Χαλάρωσε λίγο παιδί μου !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Όταν τα χρόνια σου περάσουν του Βασίλη Κάρρα είναι το αγαπημένο τραγούδι του Θόδωρου Τσιτσόπουλου. Μετά από αυτή την αποκάλυψη να δούμε πως θα αντιμετωπίσει την δυσαρέσκεια του Αντώνη Ρέμου.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Ελένη και η Μαριγούλα, τα ωραία κορίτσια του Enzo ποζάρουν για όλους εμάς ! Τι κι αν μέσα γίνεται χαμός …αυτές εκεί, να μας ομορφαίνουν τι ζωή !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Μάκης Μελίδης ορκίστηκε φαρμακοποιός και πλέον μπορεί να είναι ισάξιος συνομιλητής του κολλητού του Τάσου Λαλασίδης (Οικονομολόγος) γιατί του έκανε σπαστικά και του τσίτωνε τα νεύρα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σοβαροί άνθρωποι και να ποζάρουν με γλειφιτζούρια σε μέσα μαζικής δικτύωσης ! Παρά είναι τραβηγμένο ή εγώ έχει μείνει πίσω και δεν το έχω πάρει χαμπάρι;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Παρακαλείται ο Κώστας Καλπάκης (…ο γνωστός) να μου φέρει τις φωτογραφίες με τις στριπτιτζούδες και τον γνωστό κοσμικό που έχει στο κινητό του … μετάνιωσα και θέλω να τις δημοσιεύσω !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αυτό πάλι. .. Ο Θόδωρος Στεφανίδης ισχυρίζεται πώς έχει το βλέμμα του Βαρουφάκη …το δολοφονικό !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο κύριος d.j. Ponos με τον δικό του πόνο ...για να μάθεις !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η αδελφές Παντελία και Ράνια είναι όμορφες, επικοινωνιακές και σχεδόν πάντα χαμογελαστές ! Όταν είναι μουτρωμένες ανταποκρίνονται εύστοχα στο γνωστό ρητό «Ποιος είδε το Θεό και δεν τον φοβήθηκε». Α πα πα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μην κοιτάζετε που χαμογελά στο φακό ο Δημήτρη, από το «Απλά ελληνικά», λίγο πριν ήταν έντονα προβληματισμένος, δεν είναι και λίγο να βρίσκεται στα χέρια σου ο τρόπος που διασκεδάζει ένας ολόκληρος νομός !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Παντελής κουστουμάτος και ο Γιώργος Πιτζαμάτος. Η Αντιθέσεις που φέρνουν το καλύτερο αποτέλεσμα ! Μένει να δούμε τον Στράτο με εσώρουχα στο Fresh για να δέσουν πλήρως οι ενδυματολογικές αποστάσεις !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μπορεί ο Γρηγόρης Μιχαηλίδης να είναι με το ένα πόδι στο δικηγορικό του γραφείο στη Δράμα και με το άλλο στο πανεπιστήμιο στην Κύπρο, όμως, πάντα βρίσκει χρόνο για την οικογένεια. Εδώ με την κόρη του Γεωργία έχοντας επιλέξει την καλύτερη κουζίνα της πόλης, αυτή του Ελληνικόν !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Χριστίνα Γεωργιάδου είναι τραγουδίστρια και διαπρέπει με τις φωνητικές της δυνατότητες και την εκρηκτική της παρουσία στην πίστα του Θεάτρου Live. Εμείς όμως «τσιμπήσαμε» μια άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία της …για να προετοιμαστούμε «Ψυχή τε και σώματι» στο καλοκαίρι που οσονούπω …φτάνει !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σαββατόβραδο, το 1900 είναι πρεσαριστώ και ο Βασίλης έχει αποσυρθεί στα ιδιαίτερα… «μια θάλασσα, ήπια» δήλωσε περιμένοντας τα τοστ που έχει παραγγείλει ! Ως γνωστόν νηστικό αρκούδι, δεν …χορεύει !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μπορεί η τράπουλα να είναι η μεγάλη τους αγάπη -οκτώ ώρες καθημερινά- τα παιδιά όμως έχουν και μουσικές ευαισθησίες άκρως έντεχνες τις οποίες φυσικά καλύπτει το Έντεχνο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Νίκος ο μπάρμαν του 1900 με τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του μαγαζιού Χάρη. Τι έχουμε εδώ, ο πρώτος αποκαθήλωσε από ωραίο του μαγαζιού τον Γιώργο Τόσκα και ο δεύτερος έστειλε για σεμινάρια τον προκάτοχο του !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Κώστας Νικηφορίδης καθώς αποκρυπτογραφεί μήνυμα -μάλλον από θαυμάστρια- μικρές ώρες. Εδώ το «φτιάξε μου τι μέρα» γίνεται «φτιάξε μου τι νύχτα» !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Βαρυσήμαντη δήλωση του Γιάννη Φεΐζογλου «Εγώ ανήκω στο λαό της Δράμας !». Κάτι σαν το η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες …τρομάρα σου ! Στο στιγμιότυπο αγκαλιά με το αγαπημένο του ποτό …χικ !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το ήξερα Γιώργο ότι φλερτάρεις …ήμουν σίγουρος ! Να δω τώρα, πως θα δικαιολογηθείς στη Σοφία !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Γνωστό στέλεχος της δραμινής διασκέδασης συνδύασε τα πετούμενα του με αυτό που έχει στο κεφάλι του... όπως είπαν φίλοι του ! Φελλός στο μυαλό, φελλό έχουν και τα παπούτσια του !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Αργύρης Καρατζόγλου έκανε προεκλογικό αγώνα χωρίς άγχος… ήξερε, και προτίμησε, αφού ουσιαστικά «αναγκάστηκε» να κατέβει υποψήφιος, να δει φίλους, συγγενείς και να ξανακατέβει στην Κρήτη όπου εργάζεται !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Νίκος Κάργας, ότι και να πεις για το ωραίο παιδί του 1900 θα είναι λίγο ! Αρρενωπός με ωραίο πρόσωπο και καλλίγραμμο σώμα ! Βέβαια δεν θα μπορούσε να είναι κάτι διαφορετικό αφού είναι στα πρότυπα του πατέρα του Γιώργου !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Οποίος ανακαλύψει ποιος είναι ο πιο θερμός αγαπησιάρης του 1900 κερδίζει ποτό στη γωνία του μπαρ όπου του αρέσει να ζεσταίνεται με το αίσθημα του !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Να ξέρετε κορίτσια ότι γκριμάτσες και να κάνετε …μάταιος κόπος, άσχημες δεν θα γίνεται ποτέ !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Γιώργος Τόσκας από το 1900 κατά την διάρκεια εργασίας ενώ δέχεται και απαντά σε μεταμεσονύκτιο μήνυμα. Το εκνευριστικό είναι πως το μήνυμα ήταν από γυναίκα ! Τέτοια κάνεις Γιώργο και θα τον αποτρελάνεις εντελώς το μάγειρα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σκέφτηκες ποτέ Άλκη πως θα γινόσουν και πάλι μόδα; Καλά πρέπει να ανάβεις και κανένα κεράκι στον Βαρουφάκη !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τη Μαρία την βρήκαμε να υποδέχεται το κοινό στο Μύλο …εάν νομίζετε πως θα σχολιάσουμε κιόλας …υπολογίσατε λάθος ! Χάνουμε τα λόγια μας …αδυνατούμε …τέλος !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μπορεί προς στιγμή οι δρόμοι τους να χώρισαν όμως δεν έπαψαν ποτέ να είναι φίλοι …πραγματικοί ! Η νέα συνεργασία του Θόδωρου (d.j. ponos) με τον Τάσο (Chocolate) είναι γεγονός. Την περιμέναμε καιρό και μας έκαναν το χατίρι !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Με το που βλέπετε τον Παντελή από το Homi κρύψτε τον αναπτήρα σας. Βουτηχτής σε κάθε ευκαιρία ο «άτιμος» !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Γιώργο, κάτι δεν μου κάθετε καλά στη φωτογραφία... δεν μπορεί να ποζάρεις δίπλα στην πανέμορφη γυναίκα σου, Βάσω, και την υπέροχη δικηγόρο, Χριστίνα, και να έχεις απλά ένα μειδίαμα στα χείλη σαν την …Τζοκόντα ! Αλλά είναι και το σεμνό του χαρακτήρα σου…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Θόδωρος είναι το καμάρι του Αιγαίου, όχι μόνο γιατί εργάζεται τόσα χρόνια στο δημοφιλή καφέ, αλλά γιατί σε λίγους μήνες θα γίνει πατέρας και δεν είναι μόνο αυτό, θα γίνει πατέρας αγοριού με την πρώτη …ο μπαγάσας ! Στο στιγμιότυπο τον καμαρώνει η συνεργάτιδά του Μαρία !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το σχολιάζεις αυτό το στιγμιότυπο ή δεν το σχολιάζεις; Και τι με νοιάζει εμένα εάν τα παιδιά δεν τα έπιασε η κρίση… ασχολίαστο κι ας πάθω κρίση !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Να πουλήσει το αυτοκίνητό του σκέφτεται ο Στράτος (Γλυκό Καφέ – Απλά Ελληνικά) γιατί το να του αφήνουν κάθε βράδυ σημειώματα οι θαυμάστριες στο παρμπρίζ έχει καταντήσει αφόρητο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Μπάμπης και η Ραφαέλα πρώτες πρωινές ώρες στο club 36, χωρίς ίχνος κούρασης στο πρόσωπό τους κι ας πέρασαν ώρες σκληρής εργασίας. Είναι που αποδίδει αυτή η νέα κρέμα νυκτός …πως την είπαμε Μπάμπη;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

O νέος μπορεί να είναι ωραίος, Nικολάκη αλλά ο παλιός είναι φαρμακερός ! Nα έχεις το νου σου αγόρι μου !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Ελένη, όπως λέγεται, είναι η γαζέλα και η βαζέλα του καφέ Αιγαίου. Στο πρώτο συμφωνούμε απολύτως, το δεύτερο είναι που κάπως μας χαλάει, αλλά θα το καταπιούμε λόγο του πρώτου !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Θεόφιλος στο κατάστημα Movie Street Wear καθώς περιμένει καρτερικά να εξομολογηθεί …σόρυ, καθώς περιμένει τη σειρά του στο δοκιμαστήριο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μπορεί να νέα μοντέλα κινητών της Vodafone να φυσάνε… δεν πάνε πίσω όμως και τα κορίτσια του νέου καταστήματος στην πλατεία Ελευθερίας. Ο καλύτερος συνδυασμός που μπορούσε να υπάρξει !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Φίλος, λέει στον Γιώργο Πεγκλίδη από το Fresh, το ουίσκι τραβιέται το χειμώνα με το κρύο ! Η απάντηση έρχεται καθηλωτική «…εγώ ακόμη δεν το ένοιωσα αυτό. Τι χειμώνας, τι καλοκαίρι !»
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τέτοια μου κάνεις Νικολάκη και πάντα θα σου κρατάω χώρο στο περιοδικό ! Αχ αυτή η ευφυΐα σου !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το μεγαλύτερο βασανιστήριο που βιώνει ο Βασίλης NRG, στο 1900, είναι όταν μερακλώνει ο Μιχαλούδης και του ζητά να παίζει αυστηρά, μόνο, Πάολα και Βέρτη. Κάτι τέτοια γίνονται και οι d.j. χάνουν τον προσανατολισμό τους !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Έντονες ήταν οι διαμάχες στο Chocolate κατά την προεκλογική περίοδο. Τι έντονες δηλαδή …μόνο μαχαίρια δεν βγήκαν ! Τελικά η πτέρυγα του Σύριζα έβαλε νερό στο κρασί της και δεν έβαλε τους αμετανόητους του σκότος σε καράβι για την Μακρόνησο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Όταν ο Θόδωρος «Μερέντας» (d.j. ponos) βρίσκεται σε κατάσταση έκστασης υπό τους ήχους λαϊκών ασμάτων επιδίδεται σε άκρως σαγηνευτικούς λικνισμούς, ο γυναικείος πληθυσμός και ορισμένοι γκέι είναι έτοιμοι να λιποθυμήσουν και πολλά άλλα παρόμοια !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Είμαι περήφανος που γνωρίζω τον Θόδωρο Τσιτσόπουλο από τότε που έπαιζε τσιτσιλίδες στο παρκάκι της Περίθαλψης ! Και συνεχίζω να είμαι, τώρα που προσφέρει πολιτισμό σε αυτό τον τόπο και τρέφει το πνεύμα μας ορθά !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πληροφορούμε τον απανταχού ανδρικό πληθυσμό πως το στυλ του Ηλία και του Δημήτρη είναι αυτό που έχει πέραση την περίοδο αυτή ! Αυτό για τους φιλόδοξους, για τους υπόλοιπους υπάρχει το Facebook και η ταλαιπωρία !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η νέα κόμμωση του τεκνού έρχεται κατευθείαν από τα υποτροπικά δάση του Αμαζονίου. Οποίος ή όποια, ανακαλύψει σε ποιον ανήκει αυτό το υπέροχο κεφαλάκι κερδίζει ένα ολόιδιο κούρεμα! Εγώ ξέρω αλλά δεν το αποκαλύπτω…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

50 € μας έταξε ο Μήτσος για αυτή την πόζα. Τον πετύχαμε σε κατάσταση ανασφάλειας και θεώρησε πως μια φωτογραφία με τον Τάσο θα του κάνει καλό στη διάθεση ! Και τα δύο σημεία χρίζουν ψυχολόγου !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Μιχάλης Movie ήσυχος σε έξοδο του ...πάει χάλασε ο κόσμος !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Παραμένει άξιο απορίας πως κατάφεραν και συμβίωσαν ο Μιτς με το Μιχάλη Τάσσου στο Honey την προεκλογική περίοδο ! Ο μεν πρώτος έχει μεταλλαχτεί σε ένα ακραίο αντιμνημονιακό συριζαίο και ο δεύτερος διατηρεί, ακόμη, την θέση του πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Δράμας.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ευθυβούλης και Ισαακίδης σε έξοδο κατά την προεκλογική περίοδο. Δεν χρειάζεται να ρωτήσουμε κάτι …το μήνυμα το πήραμε από το χρώμα των πουλόβερ !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Γεωργία και η Λάρισα από το 1900 τις βλέπουμε, δροσερές και αεράτες και ευχόμαστε να ζήσουμε πολλά χρόνια να τις απολαμβάνουμε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Οι αδελφές Λίτσα και Εύα εντυπωσιακές και με διάθεση κεφιού απολαμβάνουν μία ακόμη βραδιά πόνου στο Chocolate ! Αυτό ρε παιδιά να ψάχνουμε πόνο… είναι κάπως βιτσιόζικο ή είναι η ιδέα μου;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Διάλογος στις 2.00 τα ξημερώματα.Τί έκλεισες την τοστιέρα; Μου λες αλήθεια ! Θέλεις να με τρελάνεις και τι θα φάω τώρα εγώ; Άνοιξέ την αμέσως !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Μάρλεϊ του Γιάννη Χαραλαμπίδη …η μεγάλη του αγάπη ! Ούτε θηλυκά ούτε τίποτα, μόνο ο μάγκας τον κάνει καλά !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κι όμως αυτή η φωτογραφία είναι υπό τους ήχους heavy metal στο Pure με επιλογές του Μιχάλη Movie. Ατάραχοι, από την καταστροφή που επικρατούσε στο χώρο …τα θηρία !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ιδιαίτερο άγχος είχε ο Θόδωρος (d.j. ponos) πριν την έναρξη του πάρτυ «Ponos Night» το οποίο επανήλθε στο χώρο που γεννήθηκε, το Chocolate. Λογικό να έχει κυριευτεί από άγχος γιατί ο νέος χώρος είναι τεραστίων διαστάσεων σε σχέση με το stretto και …τα κατάφερε ! Του έφυγε το άγχος, τα σφραγίσματα των δοντιών άντεξαν τελικά στην πίεση και το κοινό που τον ακολουθεί περνά υπέροχες βραδιές πόνου και φτηνής ψυχοθεραπείας ! Εύγε Θόδωρε!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η καλή πορεία του Homi Playhouse στηρίζεται στις υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες που προσφέρει, στον εξαιρετικό διάκοσμο, στο φιλικό κλίμα που επικρατεί. Το μεγαλύτερο όμως πλεονέκτημα (ότι και να λες Χρήστο) είναι η ομάδα του σέρβις. Η Μαρίζα, η Μαρία και η Γεύση είναι τα ωραιότερα κορίτσια από τα οποία μπορείς να σερβιριστείς στην πόλη της Δράμας !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δημήτρη, βλέπω η δίαιτα του τρώω ότι βρω μπροστά μου …απέδωσε ! Μπράβο αγόρι μου !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αυτό με τα ποπ κορν στο απλά ελληνικά να σταματήσει ...βάλε και κάνα μεζέ ρε Μήτσο ! Μην πεις μόνο θα σφάξω ρέγγα …δεν θα το αντέξω !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Ελένη, η σερβιτόρα του Enzo εργαζόταν με δέκατα πυρετού. Αυτός ο εργασιακός μεσαίωνας και η άγραφος νόμος της απόκτησης προίκας πρέπει να σταματήσει !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Ιορδάνης Μιχαηλιδης, ο γνωστός και μη εξαιρετέος οινοποιός, με τον μεγαλοεστιάτορα στο νησί της Κω, Στέφανο Ζαγουρτζή, απολαμβάνουν το ποτό τους στο fresh σε καραόκε βραδιά. Μικρόφωνο δεν έπιασαν αλλά σχολίαζαν εκτενώς τους άλλους. Κατίνες κανονικές !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Κωστάκης σύναψε σχέση μην ενοχλείς, ούτε εσύ, ούτε αυτή, ούτε η άλλη!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πρόταση προς τη διεύθυνση του Θεάτρου live, να δοθεί επίδομα ορθοστασία στην Παντελία. Δεν είναι δυνατόν όλο το βράδυ να είναι στημένη στην είσοδο δύο μέτρα γυναίκα με 15ποντα και να της το στερείται ...έλεος !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Χριστίνες έβρεξε την περίοδο αυτή στο Θέατρο Live ! Και είναι όλες κάτι άσχημες …α ! πα ! πα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μια φορά να πάει ο Στράτος από το Fresh, στον Πόνο του Chocolate και να μην χορέψει …καημό το ΄χω ! Και αυτό, γιατί, κατάντησε βαρετό …δεν βάζει στο χορευτικό καμιά νέα φιγούρα ! Κάνε κάτι ρε Ρούντολφ Νουρέγιεφ !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Υπάρχουν κάποιοι φίλοι σου Χρήστο Κυριακίδη, που σιγοψιθυρίζουν πως τις περισσότερες ώρες στο Chocolate τις περνάς στο σημείο με τα κάδρα των τρελών της Δράμας. Κάτι θέλουν να υποδηλώσουν αλλά δεν το κατάλαβα, μήπως μπορείς να με βοηθήσεις;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αυτά Στέφανε, τα ερωτηματικά είναι που με τρελαίνουν ! Γιατί ρε Στέφανε κρύβεις την ηλικία σου, λες και δεν ξέρουμε πώς έκλεισες τα 24 !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αγόρι γλάστρα πίσω από το μπαρ … πρώτη φορά έχω δει !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αυτός που έβαλε βέτο στην παρουσία του περιοδικού στην περίφημη γιάφκα των γλεντζέδων της πόλης …να το πάρει πίσω !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Θεόδωρος Τσιτσόπουλος με την γυναίκα του Ασπασία και την κουμπάρα τους Βίκυ σε μια ακόμη μεγάλη βραδιά στο Baroque. Τέλος ζούμε μεγάλες στιγμές !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Και ο πατέρας «Ponos» δηλώνει πάντα παρών σε κάθε πόνο ! Αυτό θα πει οικογενειακή συνευθύνη και αλληλεγγύη !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αυτό πάλι ...όταν η Γεωργία θέλει αγκαλιά να πηγαίνει στο Fresh ! Μπάμπη, πες πόσα θέλεις για το πόστο ...το αγοράζω !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σε ποιόν ετοιμάζεται να κάνει μήνυση ο Στέφανος Χατζήογλου; Σε αυτόν που χαλάει το χρώμα στον Κωστάκη ! Εμείς θα πάμε και μάρτυρες εάν χρειαστεί …αυτό το κίτρινο δεν του πηγαίνει καθόλου !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

«Bad boy» δηλώνει ο σερ του λαϊκοσκυλέ, Στέλιος Πετρίδης, ...κωλόπαιδο δηλαδή ! Ο καθένας έχει δικαίωμα να αυτοπροσδιορίζεται !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Αναστασία λόγω των σπουδών της λογοθεραπείας έχει αναλάβει το δύσκολο έργο να επαναφέρει σε σωστούς ρυθμούς ομιλίας το προσωπικό του Enzo όταν πίνει παραπάνω από το κανονικό. Η επίδραση του αλκοόλ στο λόγο ερευνάτε για πρώτη φορά από την συγκεκριμένη επιστήμη. Το πιο πιθανό ωστόσο είναι να μεθύσει και η ίδια από τις αναθυμιάσεις ...αυτό είναι βέβαια αλλού παπά ευαγγέλιο με το οποίο θα ασχοληθούμε στην στήλη των εκκλησιαστικών που ετοιμάζουμε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Είχαμε την τύχη να απολαύσουμε τον Ηλία να τραγουδά στο Fresh κάνοντας συνεχής εισπνοές ηλίου ...το αποτέλεσμα ήταν για πολύ γέλιο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Μαρία από το Fresh μας έχει τρελάνει με τις νέες κομμωτικές της επιλογές ...αφού να σκεφτείτε ο Γιώργος Πεγκλίδης ψάχνει εναγωνίως το κομμωτή της !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Από το Fresh έχουν περάσει ωραίοι αλλά ο Σάκης έχει δημιουργήσει κατηγορία μόνος του. Επειδή μας δημιουργεί πρόβλημα προτείνω να βρεθεί ένα πρωί σε χαντάκι !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το ότι ο Γιάννης Χαραλαμπίδης (d.j. Enzo) πρόκειται να πολιτογραφηθεί δραμινός πλέον θεωρείτε βέβαιο ! Η εγγύηση για αυτό δίδεται από καλλίγραμμη δραμινή. Βέβαια ο Γιάννης καταλαμβάνεται από τάσης φυγής και συχνά βρίσκεται Καβάλα όπου παρουσιάζει την τέχνη του σε χώρους της γειτονικής πόλης. Μικρή δεν πιστεύω να κοψοχολιάστηκες για την Καβάλα …με μεγάλο Κ το έγραψα ...μην τρελαίνεσαι !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Χριστίνα έχει λάβει το ΟΚ από τον Γιάννη Φεΐζογλου να τον προσφωνεί και «πατέρα».
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Γιώργος Πεγκλίδης τραγουδά σε καραόκε του Fresh το γνωστό άσμα «…σε κάποιο μαγειρείο μερίδες πήρα δύο…». Να ξέρεις Γιώργο, δεν σε πίστεψε κανένας ...ψευταρά !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε