Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Χρήστος Παπαθεοδώρου, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στις εκλογές του Γενάρη, διαφημίζει μέσω facebook τη συνέντευξη που θα παραθέσει σε τηλεοπτικό σταθμό γράφοντας «Σήμερα στις 15:00 στην εκπομπή παρεμβάσεις του σταρ βορείου Ελλάδος, θα μιλήσουμε για τη διαπραγμάτευση και την έν γένει πορεία της χώρας. Χωρίς δογματισμούς και λοιπές κομματικές παρωπίδες». Φίλος με ρωτά «άλλον θα στείλει; Δεν θα πάει ο ίδιος !»
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Οι υποστηρικτές / κομματάρχες του Κώστα Μπλούχου καλλιέργησαν υψηλές προσδοκίες και με το αποτέλεσμα προσγειώθηκαν ανώμαλα τόσο αυτοί όσο και ο ίδιος ο Κώστας. Ένας μάλιστα από αυτούς προσπαθεί εδώ και αρκετές εκλογές να εκλέξει βουλευτή της αρεσκείας του αλλά δεν τα καταφέρνει με τίποτα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Νίκη του Σύριζα με τεράστια αύξηση του ποσοστού του στο Ν. Δράμας και το βράδυ των εκλογών στο εκλογικό κέντρο ήταν ελάχιστοι… Αυτό είναι το πιο ευχάριστο για τη συνέχεια. Ας ελπίσουμε πως θα πάψει να υπάρχει το αδιαχώρητο στο βουλευτικό γραφείο του Χρήστου Καραγιαννίδη από ανθρώπους που θα ζητούν ρουσφέτια και εξυπηρετήσεις! Έτσι αλλάζει η Ελλάδα…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αφρούς λέγεται πως έβγαζε από το στόμα του και όχι μόνο ο Τάσος Χατζηγιάννης μετά την επικράτηση του Δημήτρη Κυριαζίδη στη Νέα Δημοκρατία. Δεν πειράζει Τάσο, αυτά έχουν οι εκλογές και το ξέρεις. Το μόνο που επανεκτιμήσαμε από την περίοδο αυτή είναι πως ότι κάνεις το κάνεις με πάθος και αυταπάρνηση …το ίδιο και στις υποχρεώσεις στο δήμο ! Του ευχόμαστε καλή δύναμη για τη συνέχεια αν και είναι δεδομένη !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στο ΠΑΣΟΚ από την άλλη, η Χαρούλα ήταν αυτή που έσυρε το άρμα, σχεδόν ολομόναχη ! Η Χαρούλα χαίρει εκτίμησης από την δραμινή κοινωνία αλλά όταν το ψηφοδέλτιο είναι κουτσό, δεν αρκεί ! Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως οι δύο τελευταίοι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ έλαβαν: ο Νίκος Νάκος 92 σταυρούς και ο Ραφίκ Ποπώφ 13 σταυρούς.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πρώτος στο πήδημα της φωτιάς στον Καλό Αγρό (έθιμο της Φωτιάς) αναδείχθηκε μετά από διαγωνισμό, ο Αντιπεριφερεάρχης Δράμας, Αργύρης Πατακάκης ! Αφού έβγαλε βουλευτή τον δικό του, πλέον το έριξε στη διασκέδαση ! Με τίποτα δεν καίγεται αυτός ο άνθρωπος ! Αργύρη, η στήλη σου εύχεται ολόψυχα και πυροβάτης στα αναστενάρια της Μαυρολεύκης !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μετά την αποτυχία του να εκλεγεί βουλευτής, ο Κώστας Μπλούχος, παρηγορείται στον ώμο του Γιώργου Χαραλαμπίδη, στην εξαιρετική ταβέρνα «Το σουρωτήρι». Εκεί με ψαροφαγία, ιατρικές αναλύσεις σχεδιάζεται η νέα πορεία του Κώστα. Γιατρέ, να προσέχεις σαν τα μάτια σου τον Γιώργο, είναι πολύτιμος και χρειάζεστε ο ένας τον άλλο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μετά το μαύρισμα στις εκλογές, ο Παναγιώτης Χατζηγεωργίου, μέλος της ΔΗΜΑΡ Δράμας και περιφερειακός εκπρόσωπος του κόμματος στην Περιφέρεια ΑΜΘ, εμφανίστηκε σε όλα τα κανάλια Δράμας και περιφέρειας μιλώντας για την αναγκαιότητα της παρουσίας της ΔΗΜΑΡ στην πολιτική ζωή της χώρας ! Παναγιώτη, πας καλά ή βάλθηκες να μας τρελάνεις ! Ο λαός ούτε να σας βλέπει θέλει ! Βέβαια το στραπάτσο της Δράμας, ήταν αναμενόμενο δεδομένου της μικρής συμμετοχής στις προεκλογικές συσκέψεις που λάμβαναν χώρα στο ξενοδοχείο «Μαριάννα». Το στενάχωρο είναι πως εσύ και ο κουμπάρος σου ο Θεόφιλος Ξανθόπουλος, καταφέρατε να μπλέξετε και τον εξαίρετο δικηγόρο και πολύ καλό παιδί, Κώστα Αβραμίδη, σε αυτή την περιπέτεια ! Περαστικά σε όλους σας !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σχέση αγάπης και μίσους έμαθα ότι συνδέει το Δήμαρχο Δράμας, Χριστόδουλο Μαμσάκο με τον πάντα απαιτητικό δημοτικό σύμβουλο, Σταμάτη Ρεμόντη. Ακούγετε πως ο Σταμάτης ικανοποιεί κάθε αίτημα ψηφοφόρου του στο δήμο αλλά συνεχώς γκρινιάζει! Φαίνεται πως μοιάζει τον Θέμη ! Τι αδέλφια θα ήταν άλλωστε ! Μπορεί οι συγκυρίες να τους έφεραν σε διαφορετικές παρατάξεις, όμως το αίμα νερό δεν γίνεται!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Έμαθα ότι πολύ τον πείραξε τον Τάσο Χατζηγιάννη που τάχθηκε ανοιχτά στις εκλογές με τον Κώστα Μπλούχο, το φιλί που αντάλλαξαν, ο Δημήτρης Κυριαζίδης με τον Θωμά Μαργαρίτη την ημέρα των εκλογών στον Ξηροπόταμο. Γάτα ο Δημήτρης, διάλεξε να ψηφίσει στο εκλογικό τμήμα που ήταν δικαστικός αντιπρόσωπος ο Θωμάς ! Τάσο, αντί να θυμώνεις για το φιλί, τον εαυτό σου να κατηγορείς που δεν σκέφτηκες να πας τον Μπλούχο να ψηφίσει στο εκλογικό του Θωμά. Είμαι σίγουρος, ότι ο Θωμάς όχι μόνο θα φιλούσε τον Κώστα αλλά θα του χάιδευε και τα μαλλιά !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σύσκεψη στο Εμπορικό ξενοδοχείο προκάλεσε ο Κώστας Μπλούχος αμέσως μετά τις εκλογές με στενούς του συνεργάτες και θέμα την μελλοντική του πολιτική πορεία. Στην κλειστή σύσκεψη βρέθηκαν πολλοί φανατικοί φίλοι του οι οποίοι συμφώνησαν και στην πρόταση του Κώστα περί ενδυματολογικής ομοιομορφίας των στενών του συνεργατών ! Όλοι στο εξής θα φορούν σκισμένα τζιν και θα αφήσουν μακριά λακαρισμένα μαλλιά. Τάσο Χατζηγιάννη, έμαθα πως συμφώνησες με την πρόταση ! Να σε δω με το νέο λουκ και τη νέα κουπ κι ας …πεθάνω !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Χαμός γίνεται με τα σκυλιά στην πόλη. Ξέρουμε ότι το κυνοκομείο δεν φτάνει να τα φιλοξενήσει όλα και οι πολίτες τα βαριούνται και τα εγκαταλείπουν όπου να ναι. Ζωή Καριοφυλλίδου, φτιάξε ένα καταφύγιο ζώων σε συνεννόηση με όλους τους Δημάρχους του Νομού. Εκεί όλοι οι φιλόζωοι θα ταΐζουν τα ζώα και όχι παντού και ανεξέλεγκτα όπως σήμερα. Όλα τα άλλα είναι φτηνές δικαιολογίες. Ζωή η Δράμα μετά την Ονειρούπολη κατάντησε Σκυλούπολη. Και επειδή πλάκωσε και πείνα αν αγαπάς τα ζώα φτιάξε το καταφύγιο τώρα.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Με τα μούτρα στη δουλειά, έχει πέσει ο πρώην δήμαρχος, Θωμάς Μαργαρίτης, ως δικηγόρος. Συστεγάζεται με τον γιο του Μίλτο, δικηγόρο επίσης, και την σύζυγό του συμβολαιογράφο Αφροδίτη Μοναστηριώτου. Για τα πολιτικά δεν θέλει ούτε να ακούσει αυτή την περίοδο ...για το μέλλον δεν βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά ! Παρακολουθεί όλα τα πολιτικά δρώμενα και δεν ξεχνάμε ποτέ την δήλωσή του πως αναστέλλει προσωρινά την πολιτική του δράση ! Χούι είναι αυτό δεν φεύγει εύκολα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ένα από τα ευτράπελα των εκλογών, πάντως, είναι αυτό που υποστηρικτής του Δημήτρη Κυριαζίδη, τον αποτρέπει στο να μιλά με γνωστό εκδότη, λέγοντας του το αμίμητο «Δημήτρη, μην του μιλάς …θα σ΄ αλλάξει !». Λύγησαν και τα σίδερα του χώρου όπου διαδραματίστηκε το μοναδικό συμβάν ! Ο ελληνικός αυθορμητισμός σε όλο του μεγαλείο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Διαβάζω φωναχτά στο γραφείο το μικρό σύγγραμμα, δημοσιεύτηκε στο facebook, του Χρήστου Αηδόνη για την επιλογή του Προκόπη Παυλόπουλου για Πρόεδρο της Δημοκρατίας «Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της χώρας μας είναι και η δόμηση ενός πελατειακού κράτους. Δυστυχώς ο κ. Παυλόπουλος αποτέλεσε την κύρια μορφή έκφρασης αυτού του κράτους κατά την περίοδο διακυβέρνησης από τον κ. Καραμανλή. Είναι θλιβερό να βλέπεις αυτήν την επιλογή από μια κυβέρνηση που ισχυρίζεται, ότι εκπροσωπεί τον ριζοσπαστισμό. Δυστυχώς πέρα από την επιστροφή στο χθες σηματοδοτεί και τις πραγματικές προθέσεις για το μέλλον. Ελπίζω να μην αποδειχθούν και ολέθριες». Τα καζανάκια στο γραφείο παρ΄ ολίγου να σπάσουν… ρε Χρήστο, απ΄ ότι θυμάμαι κι εσύ είχες στήσει ένα οργανωμένο πελατειακό γραφείο όπου «έλυνες» προβλήματα των ψηφοφόρων σου και μάλιστα καμάρωνες πολύ για αυτό ! Θα ήταν αξιοπρεπές τώρα που φτάσαμε πάτο να κάνουμε αυτοκριτική και να πούμε, κι εμείς όπως και οι προηγούμενοι καταφέρναμε και εκλεγόμασταν όχι γιατί προσφέραμε στον τόπο αλλά γιατί κάναμε τα περισσότερα ρουσφέτια από τους άλλους ! Λίγη ειλικρίνεια δεν βλάπτει κ. Χρήστο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Για αυτούς που αναρωτιούνται πως τα καταφέρνει παντού και πάντα (σχεδόν) ο Κυριάκος Χαρακίδης τους αποκαλύπτουμε το υπέρτατο τυχερό φυλαχτό του. Το κοκαλάκι της νυχτερίδας που τον προστατεύει από κάθε κακοτοπιά !
(1 σχόλιο)  Σχολιάστε

Ότι θα εδραιώνονταν τόσο σύντομα ως βουλευτής του Σύριζα, ο Χρήστος Καραγιαννίδης, λίγοι το περίμεναν στη Δράμα. Ο ακραίος, κατά πολλούς, Χρήστος, που δήλωνε πως έχει αντιασφυξιογόνες μάσκες και άλλο επαναστατικά εργαλεία, μαλάκωσε και κέρδισε ηπιότερους συριζαίους ! Η πρωτιά του ήταν άνετη κι ας ανησύχησε ο ίδιος και η αδελφή του Αθηνά ! Αναρωτιέμαι, Χρήστο, τα παραπάνω αντικείμενα της επαναστατικής σου νιότης τι θα τα κάνεις ! Θα τα πετάξεις; ή θα τα κρατήσεις δια παν ενδεχόμενο κατά της κυβέρνησης εάν και εφ΄ όσον χρειαστεί !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ευμοιρίδη Κώστα θα μπορούσες να ήσουν αρχηγός αλλά με δικό σου φταίξιμο, έπεσες χαμηλά. Δεν σου έφταναν τα αξιώματα που σου έδωσαν πενήντα χρόνια οι Δραμινοί πολεμώντας μέχρι θανάτου τον Θωμά Μαργαρίτη, ξέροντας ότι δεν θα εκλεγείς ο ίδιος. Έτσι από ένα καπρίτσιο γιατί ο Θωμάς δεν υποχώρησε. Και άντε αυτό το έκανες. Την υποψηφιότητά σου για Δήμαρχος Νευροκοπίου τι την ήθελες; Ούτε εκεί έβλεπες ότι θα χάσεις; Λένε ότι σε παρέσυραν οι «φίλοι» σου που σε παρότρυναν. Που είναι σήμερα όλοι αυτοί; Με ελάχιστους σε βλέπω να κάθεσαι στον Θείο Βάνια. Αχ Κώστα, εσύ ο τόσο έξυπνος, δεν άκουσες ποτέ την παροιμία ότι «τα στερνά τιμούν τα πρώτα». Κρίμα για σένα, πολύ κρίμα.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Παιδιά, να δω τον Σωτήρη Συνώλα, τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Δράμας, να καταγγέλλει το Σύριζα πως ότι λέει και μετεκλογικά, όσα έλεγε προεκλογικά και τι στον κόσμο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ και Ανδρέα Χαραλαμπίδη πολύ με μπερδέψατε, μπορώ να πω με απογοητεύσατε. Με την παράταξή σας κατέβηκε στις δημοτικές εκλογές ο Δικηγόρος Χάρης Γαλιαλίδης, κάνοντας μάλιστα και την υπέρβαση, αφού είναι στέλεχος της ΔΗΜΑΡ. Δεν μπορεί ένας δικός σας άνθρωπος να βάλει υποψηφιότητα για συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης και σεις να μην τον ψηφίζετε. Όταν άκουσα ότι ο Χάρης πήρε «0» ψήφους τρελάθηκα. Τέτοια αχαριστία από σας δεν την περίμενα κρίμα.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δεν παίζεται ο Νομαρχιακός σύμβουλος Χρήστος Λιθηρόπουλος. Λόγω και του επαγγέλματος του, ένας ταξιτζής, βρίσκεται κάθε μέρα μέσα στον κόσμο συνομιλώντας με πολλούς συνδημότες. Δεν κουράζεται να ακούει και να τονίζει τα πράγματα που πρέπει να γίνουν στην Δράμα. Επίσης δεν χάνει κανένα παιχνίδι της Δόξας, όμως δεν παρακολουθεί τον αγώνα. Κάθεται στον διάδρομο εισόδου της θύρας των επισήμων και συνομιλεί με όποιον μπαίνει έχοντας την πλάτη του στον αγωνιστικό χώρο. Χρηστάρα, στο γήπεδο όλοι πάνε για να δουν το παιχνίδι μόνο εσύ για δημόσιες σχέσεις. Καλά είναι όλα αυτά, αλλά τώρα που είσαι στην εξουσία θα κριθείς από το έργο και όχι από τα λόγια. Ο λαός της Δράμας περιμένει πολλά από την Περιφέρεια και δεν θα σε κρίνει ούτε από τις χορευτικές σου ικανότητες (σε είδα σε εκπομπή στο Star και σε καμάρωσα) ούτε από τις δημόσιες σχέσεις. Γι’ αυτό πρόσεχε τις υπερβολές.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Γραμματέας του Σύριζα Δράμας, Δημήτρης Καρβούνης, ανακοίνωσε ότι δεν θα λειτουργήσουν τελικά τα ξερονήσια για αμετανόητους μνημονιακούς ! Ούτε Γιάρος, ούτε Μακρόνησος ούτε άλλα ξερονήσια ! Όσοι μνημονιακοί έσπευσαν στα γραφεία του Σύριζα για να κλείσουν θέση στα κοσμικά ξερονήσια (Σαντορίνη, Μύκονος κτλ.) απογοητεύτηκαν. Δημήτρη αυτοί η ανοχή σας τελικά θα σας φάει ! Ξανασκεφτείτε το !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μια μεγάλη φιλία και αγάπη δεν μπορεί να την χωρίσει ούτε η θανατηφόρος γρίπη. Να πως αντιμετώπισε ο Σούλης Γκαμιάτσος την πρόσφατη ασθένεια του υπέργηρου φίλου του, Δημήτρη Σερέτη, που διακομίστηκε επειγόντως στο νοσοκομείο. Φορώντας ιατρική μάσκα στις καθημερινές τους εξόδους. Ηθικό επομένως δίδαγμα, μην αποφεύγετε του φίλους σας που ασθενούν, φορέστε αντιγριπική μάσκα και όλα μέλι γάλα ! Δημήτρη, περαστικά ! Έχεις μία υπέροχη οικογένεια που σε προσέχει, καλούς φίλους που τρέχουν στα νοσοκομεία όταν χρειαστεί, έχεις γερή κράση και δεν ήρθε η ώρα να ξεπλύνεις την ψάθα σου ! Μάλλον, θα μας ταλαιπωρείς ευχάριστα για πολλά χρόνια !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πλήρως απογοητευμένος δήλωσε ο Σπύρος Κοτρίδης, από την συμπεριφορά ανθρώπων που έλαβαν τα πάντα από το ΠΑΣΟΚ και όταν ήρθαν τα δύσκολα, πήδηξαν από το καράβι! Σπύρο, για συγκεκριμένο «πολιτικό» άνδρα σου τα είχα πει εδώ και αρκετά χρόνια… είναι καιροσκόπος, τεμπέλης και βολεψάκιας ! Δεν με άκουσες αλλά πλέον σημασία έχει πως το κατάλαβες ...κάλλιο αργά παρά ποτέ !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

«Είμαι υπερήφανος που συμμετείχα στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας» αυτή είναι δήλωση του υποψηφίου βουλευτή, Χρήστου Παπαθεοδώρου ! Και αναρωτιέται πως είναι δυνατόν να «χτύπησε» η αμνησία ένα τόσο νέο άνθρωπο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Χολωμένος από τον αποκλεισμό του από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές είναι ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης και τέως αντιδήμαρχος Λευτέρης Χρυσοχοϊδης. Πνέει τα μένεα γι’ αυτούς που τον συκοφάντησαν στο κόμμα ώστε να μην επιλεγεί τελικά, ενώ ήταν μια καλή υποψηφιότητα. Αυτό που τον πείραξε περισσότερο ήταν ότι οι άνθρωποι αυτοί προέρχονταν από την παράταξη «Πόλη και Ζωή» με την οποία πολιτεύθηκε στα δημοτικά πράγματα. Έτσι είναι Λευτέρη εξ’ οικείων είναι πάντα τα βέλη. Ας πρόσεχες.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τον Δημήτρη Κυριαζίδη μοναδικό κυβερνητικό βουλευτή της ΝΔ πριν τις πρόσφατες εκλογές, όλοι σχεδόν στην Δράμα του καταλόγιζαν όλα τα αρνητικά για το νομό μας, ακόμα και το προπατορικό αμάρτημα. Πολλοί μιλούσαν γι’ αυτόν με αρνητικά λόγια και σχολίαζαν την πράγματι ελλιπή ρητορική δεινότητα του, ενώ μπάτσο τον ανέβαζαν, μπάτσο τον κατέβαζαν. Στις εκλογές όμως βγήκε πρώτος αυξάνοντας μάλιστα τους ψήφους του από τις προηγούμενες εκλογές. Συμπέρασμα, όσο περισσότερο σε βρίζουν τόσο καλύτερα. Δημήτρη, συνέχισε με τον ίδιο τρόπο. Επιδίωξε να αυξήσεις τους επικριτές σου και φρόντισε να μιλάς με τρόπο που να μην σε καταλαβαίνει κανένας και μην ξεχνάς είμαστε τρελοί εμείς οι Δραμινοί. Και ο θεός να κατεβεί βουλευτής, εμείς, θα ψηφίσουμε τον διάβολο.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Κώστας Κόντος, ο Χρήστος Παπαθεοδώρου και ο Παναγιώτης Μωυσίδης, οι δικηγόροι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ στην Δράμα, έδωσαν αρκετούς ψήφους στο κόμμα, γι’ αυτό κράτησε υψηλά ποσοστά ενώ αλλού χαντακώθηκε. Με 3.500 σταυρούς ο Κώστας, 1900 ο Χρήστος και 2000 ο Παναγιώτης είχαν μια σημαντική συμβολή στην πρωτιά της ΝΔ στο νομό, ενώ έβαλαν πολιτική υποθήκη για το μέλλον. Είναι νέα παιδιά με αρχές και αξίες. Με την παρουσία τους η ΝΔ ανανεώθηκε στην περιοχή μας με νέα ικανά πρόσωπα. Η ανανέωση έγινε πράξη… παιδιά έχετε μέλλον συνεχίστε.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Συνεδρίασε πρόσφατα το άτυπο συντονιστικό όργανο του Νομού μας με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Αργύρη Πατακάκη. Παρόντες οι νέοι βουλευτές Χρήστος Καραγιαννίδης, Δημήτρης Κυριαζίδης και Κυριάκος Χαρακίδης. Παρόντες και οι Δήμαρχοι του νομού μας αλλά και υπηρεσιακοί παράγοντες. Τα ίδια πάντα πρόσωπα. Για όσους παρακολούθησαν την σύσκεψη δεν άλλαξε τίποτα. Τέθηκαν τα ίδια προβλήματα που ακούμε χρόνια και δεν λύνονται ποτέ. Ήμουν νιός και γέρασα. Το μόνο που άλλαξε ήταν ότι ο πρώην κυβερνητικός βουλευτής Δημήτρης Κυριαζίδης είναι στην αντιπολίτευση πήρε μάλιστα και σχετική θέση στο βάθος του τραπεζιού ενώ ο πρώην βουλευτής της αντιπολίτευσης Χρήστος Καραγιαννίδης έγινε κυβερνητικός και κάθισε δίπλα στον Αργύρη. Έτσι ενώ πρώτα τα ραντεβού με τους κυβερνητικούς στην Αθήνα τα έκλεινε ο Δημήτρης τώρα θα τα κλείνει ο Χρήστος, χωρίς κανένα ουσιαστικό όπως πάντα αποτέλεσμα. Συγνώμη ξέχασα ότι και ο τέως Δήμαρχος Δράμας έγινε βουλευτής με το Ποτάμι. Με μια κουβέντα άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα αλλιώς. Κύριοι σωτήρες μας έχω και ένα ερώτημα γιατί το άτυπο συντονιστικό όργανο δεν το ονομάζετε τακτικό. Μήπως γιατί δεν το προβλέπει ο νόμος; Γιατί το άτυπο το προβλέπει;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πρόσφατα επισκέφθηκα το Νοσοκομείο της Καβάλας για ασθένεια συγγενή μου. Διαπίστωσα ότι βρίσκονταν εκεί «όλη η Δράμα». Έμεινα έκπληκτος από τους πόσους Δραμινούς, φίλους και μη, συνάντησα. Το Νοσοκομείο είναι άριστα επανδρωμένο από γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό. Εξελίχθηκε σε περιφερειακό Νοσοκομείο καλύπτοντας περιστατικά της Ξάνθης της Καβάλας και της Δράμας. Το Νοσοκομείο της Δράμας, υποβαθμίσθηκε και απαξιώθηκε από τους Δραμινούς. Αυτό αποδεικνύει η τόσο μεγάλη παρουσία τους στην Καβάλα. Όλοι οι καλοί γιατροί μας παραιτήθηκαν και ιδιωτεύουν πλέον. Πρόσφατα ο ορθοπεδικός κ. Γερακάς, και η διευθύντρια της οφθαλμολογικής κλινικής κ. Ψαρρά, και άλλοι σκέφτονται να αποχωρήσουν. Και αυτό όχι για τα χρήματα αλλά γιατί δεν έχουν τα υλικά να κάνουν σωστά την δουλειά τους, με αποτέλεσμα να υποβαθμίζονται επιστημονικά και να μην παρέχουν καλές υπηρεσίες στον Δραμινό πολίτη. Το Νοσοκομείο της Δράμας ουσιαστικά έκλεισε, τυπικά μόνο λειτουργεί. Περαστικά σε όλους μας !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Έμαθα πως το βαρύ πυροβολικό του Δήμου και αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών, Γιώργος Παπαδόπουλος, παρέμεινε μεγάλο διάστημα κλινήρης από προβλήματα της μέσης. Είναι ευαίσθητη η μέση του Γιωρίκα όπως και ο χαρακτήρας του ! Γιωρίκα μαζί μ΄ εσένα το διάστημα που έλειπες υπέφερε και η πόλη από την ανυπαρξία έργων ! Σήκω γρήγορα και βάλε μία τάξη στον δεύτερο όροφο ! Πάνω σου ακουμπά όλη η Δράμα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στην Ελλάδα είναι όλα μαύρα ! Μαύρα στην οικονομία, μαύρα στην πολιτική, μαύρα στις οικογενειακές σχέσεις, μαύρα στα εργασιακά, μαύροι μετανάστες, μαύρο χρήμα κτλ. Στη Δράμα προστέθηκε και μια ακόμη μαυρίλα ! Μαύρη εργασία σε δημοτική επιχείρηση. Χέστηκε η φοράδα στ΄ αλώνι !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μιχάλη Μλεκάνη, ως τέως αναπληρωτής Δημάρχου επί δημαρχίας Χαρακίδη, είχες λυμένο το ζωνάρι σου για καβγά, ήσουν υπέρ της σκληρής γραμμής αντιπολίτευσης και δεν άφηνες να πέσει τίποτα κάτω ! Το Θωμά Μαργαρίτη, τον έκανες να υποφέρει ! Τώρα, είτε είσαι στο δημοτικό συμβούλιο, είτε όχι, ένα και το αυτό ! Μιχάλη, τι «μαλακωσιά» είναι αυτή; Μας λείπει ο παλιός σου εαυτός ! Η αφλογιστία σου κρίνεται από τους άσπονδους φίλους σου, από παράξενη έως ύποπτη ! Επειδή σε αγαπάω, σε παρακαλώ κάνε κάτι !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Επικεφαλής της παράταξης «Πόλη & Ζωή» για όσους δεν το γνωρίζετε είναι ο Δημοτικός σύμβουλος, τέως αντιδήμαρχος Παύλος Ζαχαριάδης. Ηγείται μίας παράταξης που είναι ανύπαρκτη μετά τις εκλογές και είναι επικεφαλής δημοτικών συμβούλων με διάφορες πολιτικές αναζητήσεις και διαφορετικές πολιτικές επιλογές. Ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος κατέβηκε με το νέο κόμμα του ΓΑΠ, ο Χρυσοχοϊδης ήταν με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Θέμης Ρεμόντης σκέφτεται την παραίτηση του, ο Μιχάλης Μλεκάνης είναι βουβός και αδιάφορος. Παύλε σ’ αγαπώ, αλλά δεν σας αναγνωρίζω. Τι αφλογιστία είναι αυτή. Εσείς που δεν αφήνατε να πέσει τίποτα κάτω τώρα ήπιατε το αμίλητο νερό; Ξέρω ότι έχεις πολύ δουλειά με τα ηλεκτρικά είδη αλλά μην παρατάς και τον Δήμο. Ρε μήπως είστε ματιασμένοι;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μετά την Ονειρούπολη πλάκωσε ερημιά στην πόλη. Τα μαγαζιά άδεια και όσοι κυκλοφορούσαν στις πιάτσες παλιά κρύφτηκαν στα σπίτια τους. Α!, ρε Θωμά Μαργαρίτη μόνο η δικιά σου Ονειρούπολη έμεινε στην Δράμα και δίνει λίγο ζωντάνια και αυξημένη επισκεψιμότητα στην πόλη και τον νομό. Όσο σκέφτομαι τον πόλεμο που έφαγες από «φίλους» και «εχθρούς» καταλήγω ότι αυτή η πόλη, σκοτώνει τα δημιουργικά παιδιά της. Συμβουλή στην Δημοτική αρχή φυλάξτε την Ονειρούπολη ως κόρην οφθαλμού. Είναι το ποιο έξυπνο που έγινε ποτέ στην Δράμα.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ενώ η χώρα μας καίγεται και ο λαός υποφέρει προκλητικές ήταν οι αντιδράσει των βουλευτών κυρίως του ποταμιού κατά την ορκωμοσία τους στην Βουλή. Χαμόγελα ενθουσιασμού, selfies από τα κινητά τους, σαν να έβγαζαν αναμνηστικές φωτογραφίες Γιαπωνέζοι μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη. Μέχρι ενός σημείου η χαρά είναι λογική, ιδιαίτερα όταν μπαίνεις στην Βουλή. Όμως η Βουλή δεν πρέπει να είναι καφενείο, όπως τελευταία το κατάντησαν. Στα ίδια έδρανα που κάθονται σήμερα οι διάττοντες αστέρες πολιτικοί του ποταμιού (Αμυράς, Ορφανός κλπ.) κάθισαν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο Κωστής Στεφανόπουλος, ο Ανδρέας Παπανδρέου, ο Κύρκος, ο Ηλιού, ο Φλωράκης, ο Βενιζέλος, ο Γεώργιος Παπανδρέου και τόσοι άλλοι. Η βουλή μας υποβαθμίστηκε πολύ. Δυστυχώς εκεί που οι καπεταναίοι κάποτε έβαζαν τα άρματά τους, σήμερα κρεμούν οι γύφτοι τα βιολιά τους !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πολύ σοβαρά τον ρόλο του πήρε ο Δημοτικός σύμβουλος Δράμας Τάσος Βασιλειάδης. Αρμόδιος για τα αθλητικά θέματα και τις αθλητικές υποδομές, παρίσταται σε όλες τις κοπές της αγιοβασιλόπιτας των συλλόγων, εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράσταση του Δημάρχου και του ιδίου. Τάσο, καλή η ηθική συμπαράσταση και η φυσική σου παρουσία, αλλά αθλητισμός μόνο μ’ αυτά δεν γίνεται. Χρειάζεται χρήμα για τις υποδομές και οικονομική στήριξη των συλλόγων. Πρόσεξε μην εκτίθεσαι και κράτα μικρό καλάθι. Πότε θα αρχίσουν να σε βρίζουν όλοι, ούτε που θα το καταλάβεις.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δυσκολεύτηκε να βρει υποψήφιους για την Δράμα στις βουλευτικές εκλογές το ΚΙΔΗΣΟ (Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών ) του Γιωργάκη Παπανδρέου γνωστού ως ΓΑΠ. Επιστρατεύθηκαν όπως ακούγεται, μετά από πιέσεις του Χρήστου Αηδόνη, ο τέως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γρηγόρης Παπαδόπουλος και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μοναστηρακίου Γιάννης Παπουτσής. Παλιά στελέχη του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑΣΟΚ. Και φυσικά όταν επιστρατεύεσαι ή πιέζεσαι να κατέβεις υποψήφιος δεν κάνεις και τον ανάλογο αγώνα για την εκλογή σου. Συμμετέχεις μόνο για τα μάτια του κόσμου. Γι’ αυτό και τα ποσοστά του ΓΑΠ στην Δράμα ήταν απογοητευτικά. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι, τι είδους πιέσεις μπορούν να ασκηθούν σε κάποιον ώστε να εκτεθεί ως υποψήφιος χωρίς ουσιαστικά να το θέλει και να «επιστρατευθεί». Τι είδους εξαρτήσεις, και υποχρεώσεις υπάρχουν σ’ αυτόν που τον πιέζει να είναι υποψήφιος. Γρηγόρη και Γιάννη ίσως κάποτε μας δώσετε μια πειστική απάντηση.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δεν υπάρχει περίπτωση να επισκεφτείς τους αιρετούς του δήμου Δράμας, να ζητήσεις κάτι και να μην σου υποσχεθούν πως θα γίνει ! Τον χρόνο δεν ορίζουν και δεν υπολογίζουν τι θα πουν οι υπηρεσίες. Χριστόδουλε χαμογέλα και μην χαλάς χατίρι σε κανένα ! Όπως λένε οι πόντιοι «Α σο τάξιμον κανείς τιδέν κ΄ έπαθεν».
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

κνευρίζονταν ορισμένοι όταν αναφέραμε πως την Τρίτη έδρα στη Δράμα θα την πάρει το Ποτάμι και ο Κυριάκος Χαρακίδης. Ορισμένοι μπερδεύουν τα θέλω τους με την πραγματικότητα ! Ο Κυριάκος Χαρακίδης έχει συσπειρώσει γύρο του -εδώ και αρκετά χρόνια- μεγάλες ομάδες ανθρώπων τόσο από την θητεία του στο επιμελητήριο όσο και από τον δημαρχιακό θώκο. Ήταν αναμενόμενο να ανταποκριθούν κι σε αυτό το κάλεσμα.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

«Όλος ο δήμος Δράμας τρέχει με τον Κώστα Μπλούχο» αυτή η άποψη επικράτησε κατά τη διάρκεια των εκλογών το Γενάρη. Η αλήθεια είναι πως δεν ακούστηκε από κανένα στόμα υποψηφίου της Νέας Δημοκρατία, γιατί απλά όλοι γνώριζαν πως κάτι τέτοιο δεν ίσχυε ! Τελικώς και μετά από μία πολύ μικρή έρευνα ξεγυμνώθηκαν οι υπαίτιοι της άποψης αυτής, που δεν ήταν άλλοι από τους αντιπάλους της παράταξης του Μαμσάκου, οι οποίοι με αυτή τη φήμη προσπαθούσαν να στρέψουν απέναντι στη δημοτική αρχή τους συνυποψηφίους του Κώστα Μπλούχου.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πάντως σε αυτές τις εκλογές οι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας ξεπέρασαν εαυτό με τους ισχυρισμούς τους για τους λόγους που έπρεπε να ψηφίσουν το κόμμα τους. Θα μου πείτε εδώ ο Σαμαράς, ξεπέρασε τον Άδωνη, οι δικοί μας θα την γλίτωναν !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε ο Γιώργος Κάργας στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, βασικά αυτός καλά πήγε, η παράταξη τα έκανε μαντάρα, εκτονώνετε πλέον με την τέχνη της μαγειρικής. Η γυναίκα του βρήκε την χαρά της και όποιος δοκιμάζει εντυπωσιάζεται. Εμάς όμως, ο Σκαρμούτσος της Δράμας, δεν μας έδωσε ούτε μπουκιά. Ας είναι Γιώργο, εμείς και πάλι σ΄ αγαπάμε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Γιάννης Καψημάλης, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΔ, μετά το επιτυχημένος πέρας της διαχείρισης των τόνων νερών που έπεσαν το χειμώνα στην πόλη μας, ακούει και στο Johnnie Water !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Συγχαρητήρια στον δικηγόρο Νίκο Μουτροπίδη για την εκλογή του ως συμπαραστάτης του δημότη και της επιχείρησης στον Δήμο Δράμας. Ο Νίκος ήλθε από το πουθενά και εκλέχθηκε. Φαίνονταν ότι, όπως είχαν πολωθεί τα πράγματα, κανένας επώνυμος ή ασχολούμενος με τα κοινά δεν είχε ελπίδα να εκλεγεί. Και η δημοτική αρχή έπρεπε να εκλέξει συμπαραστάτη με κάθε θυσία. Ελπίζουμε να της βγει η επιλογή της.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Άγγελος Σολάκης, αντιδήμαρχος οικονομικών στο Δήμο Δράμας φαίνεται ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση. Γνώστης των θεμάτων, σοβαρός, μετρημένος, χωρίς πολλά λόγια, προσπαθεί να δίνει λύσεις στα οικονομικά προβλήματα που έχουν οι συμπολίτες μας με τον Δήμο. Είναι αξιέπαινος γιατί το νομικό πλαίσιο είναι πολύ στενό, οι κίνδυνοι να μπλέξεις πολλοί, όμως ο Άγγελος βρίσκει τον τρόπο, όπου γίνεται, και την νομιμότητα να εξασφαλίζει και το συμφέρον των δημοτών να ικανοποιεί. Μπράβο Άγγελε πρέπει μικρός να έκανες ισορροπία επί της δοκού σαν την Νάντια Κομανέτσι.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σημαντικό ποσοστό συγκέντρωσε πανελλαδικά η «Ένωση Κεντρώων» και ο Βασίλης Λεβέντης. Και το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου πέρασε στην Θεσσαλονίκη και μεγάλο αριθμό ψήφων πήρε στην Δράμα. Είναι γνωστό ότι ο πρόεδρος έχει πολύ καλές σχέσεις με πολλούς Δραμινούς ιδιαίτερα στα ντόπια χωριά μας. Τώρα μάλιστα που λόγω του ποσοστού του 1,8% που πήρε σ’ όλη την χώρα δικαιούται και χρηματοδότηση από το κράτος ποιος τον πιάνει τον Λεβέντη. Επιτέλους, ο πρόεδρος δικαιώθηκε. Χρόνια τον παρουσίαζαν γραφικό αλλά ο αντιεξουσιαστής Λεβέντης έλεγε αλήθειες. Μπράβο πρόεδρε είσαι Λεβέντης.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Βαρουφάκης είναι ο πρώτος Έλληνας υπουργός οικονομικών που έχει μονίμως το χέρι στην τσέπη. Τη δική του, όχι τη δική μας.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τα 54α γενέθλιά του γιόρτασε πριν λίγες ημέρες ο Σταμάτης Ρεμόντης, έσβησε κεράκια έφαγε τούρτα ! Είναι γεμάτος ενέργεια και ζωντάνια ! Αυτό δεν ξέρω εάν είναι και τόσο καλό για ορισμένους ! Εμείς του ευχόμαστε να είναι πολύχρονος, χαρούμενος και αφόρητα δραστήριος !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η καλύτερη λύση για να βρει λεφτά ο ΣΥΡΙΖΑ είναι να απολύσει δεξιούς από το δημόσιο. Ό,τι και να τους κάνεις, δεν θα κατέβουν σε διαδήλωση !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αλλαγές πόστων στο Δήμο Δράμας. Ο Ανέστης Τερζής διατήρησε τις αρμοδιότητες του ως εντεταλμένος σύμβουλος επί των διοικητικών υπηρεσιών, αντί της αντιδημαρχίας των διοικητικών υπηρεσιών και ανέλαβε και την διοίκηση του Φεστιβάλ - Ωδείου. Άρα ο Ανέστης αναβαθμίστηκε ! Ο Δημήτρης Καραμπατζάκης έγινε αντιδήμαρχος προγραμματισμού από πρόεδρος του Φεστιβάλ – Ωδείου. Άρα ο Δημήτρης αναβαθμίστηκε ! Ο Γιώργος Παπαδόπουλος (γνωστός και ως Γιωρίκας) διατήρησε την αντιδημαρχία των τεχνικών υπηρεσιών και ορίσθηκε και αναπληρωτής δημάρχου. Άρα ο Γιωρίκας αναβαθμίστηκε ! Όλα καλά ! Της αναβαθμίσεως το κάγκελο στο δήμο της Δράμας !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Συχνά πυκνά κάνει βόλτες πεζός, ακόμη και τα βράδια ο δήμαρχος Δράμας, Χριστόδουλος Μαμσάκος συνοδευόμενος από συνεργάτες του. Προσπαθεί όπως λέει να πιάσει τον σφυγμό της πόλης. Ποιόν σφυγμό ρε Χριστόδουλε, δεν κατάλαβες ότι το καρδιογράφημα είναι ευθεία γραμμή, όπως στους νεκρούς! Δεν κατάλαβες ότι η Δράμα πέθανε και εσείς οι αιρετοί, μας παραμυθιάζεται ότι θα αναστηθεί ! Μόνο ο Χριστός ανέστησε το Λάζαρο ! Χριστόδουλε, μήπως είσαι Χριστός και δεν το ξέρουμε;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

700.000 θέσεις εργασίας για ελληνες υποσχέθηκε ο Σαμαράς. Συγκεκριμένα οι 300 είναι στη Γερμανία, 100 στην Αυστραλία, 150 στις ΗΠΑ και 150 στην Αγγλία. Και ορισμένοι λένε πως δεν τήρησε τις δεσμεύσεις του ! Αχάριστοι, ε, Αχάριστοι !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

10 δις θα μας δώσουν οι Ρώσοι. Τόσα πρέπει να είναι και τα λεφτά που μας έχουν φάει οι Ρωσίδες !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Οι πολιτικοί δεν τόλμησαν ποτέ θίξουν το μείζον αυτό θέμα ! Ευτυχώς που υπάρχει ο Πέτρος Γαϊτάνος και το θέτει στη σωστή βάση !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Γιάννης Στεφανίδης δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Δράμας είναι η φωνή του ΚΚΕ στο Δημοτικό συμβούλιο. Λογικό γιατί ήταν επί σειρά ετών Γραμματέας της Νομαρχιακής επιτροπής στην Δράμα. Μιλάει πάντα όρθιος, ενώ όλοι οι άλλοι καθήμενοι. Ο λόγος του πολλές φορές δεν είναι αυτοδιοικητικός αλλά βαθιά κομματικός. Γιάννη, καλό το κόμμα αλλά χρειάζονται και αυτοδιοικητικές προτάσεις για την αντιμετώπιση της καθημερινότητας των Δραμινών. Μην ξεχνάς ότι σήμερα είσαι δημοτικός σύμβουλος και όχι η φωνή του Κουτσούμπα στο Δήμο. Όπως έλεγε και ο φιλόσοφος Παπανούτσος, η κριτική για να είναι εποικοδομητική πρέπει να συνοδεύεται από στοιχεία θετικής αντιπροσφοράς και όπως θα έλεγε και ο θυμόσοφος Χαρίλαος Φλωράκης «θεωρία δίχως πράξη, δίχως άξονα αμάξι».
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Κώστας Μπλούχος πήγε πολύ καλά στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές. Δεν είναι και λίγο πρωτοεμφανιζόμενος να πάρεις 6.300 σταυρούς. Βέβαια ο νυν πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου είχε βάλει πολύ ψηλά τον πήχη λόγω και της πρωτιάς του στον Δήμο Δράμας. Δυστυχώς Κώστα η περιφέρεια αλλιώς ψηφίζει. Θέλει συχνές επαφές και ούζα πολλά ούζα. Και συ δεν είχες τον χρόνο και τον τρόπο να τα κάνεις. Συμβουλή, αν θέλεις να συνεχίσεις αλώνισε την περιφέρεια από τώρα. Ο Έλληνας μόνο με χειραψίες και κτυπήματα στην πλάτη ψηφίζει πάντα. Και μην ξεχνάς ποτέ, ότι ο Σταύρος Παπαδόπουλος μ’ αυτόν τον τρόπο βγήκε δύο φορές βουλευτής. Και προς θεού μην εγκαταλείπεις το επάγγελμα σου. Είσαι πολύ καλός γιατρός χειρούργος και η Δράμα σε χρειάζεται. Όμως άλλο η τέχνη της πολιτικής και άλλο το λειτούργημα της χειρουργικής. Στην πρώτη επιβιώνουν οι φίλοι, ενώ στην δεύτερη αναδεικνύονται αξίες.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το θέμα της ολοκλήρωσης των φυλακών του Νικηφόρου επανέφερε ο δικηγόρος και τ. αντιδήμαρχος, Θωμάς Μαργαρίτης με επιστολή του στον νέο Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Παρασκευόπουλο, κοινοποιήθηκε και στον Αντιπεριφερειάρχη και στους Βουλευτές του νομού. Κάνει αναφορά στην υπόθεση που κρατά 13 ολόκληρα χρόνια –κάτι σαν το γιοφύρι της Άρτας- και ζητά την δραστηριοποίηση του υπουργείου και την άσκηση σχετικής πίεσης από τους βουλευτές. Ο Θωμάς, που ήταν Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου όταν ελήφθη η απόφαση για τις φυλακές και ανέλαβε το βάρος της ενημέρωσης του κόσμου για τα θετικά της, έλεγε τότε ότι «οι φυλακές δεν είναι ούτε σόφτεξ, ούτε σεκοβέ, είναι ένα εργοστάσιο που δεν κλείνει ποτέ». Σήμερα με την φτώχεια της Δράμας, που όλοι δικάζονται με το παραμικρό, τον άκουσα να λέει «…έτσι όπως μας κατάντησαν, οι φυλακές είναι το πιο χρήσιμο έργο, αφού όλοι για μέσα είμαστε ! Αντί να τρέχουμε αλλού, καλύτερα να είμαστε κρατούμενοι κοντά στα σπίτια μας». Δίκιο δεν έχει;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αλήθεια είναι στη Δράμα ο Μαργαρίτης Τζίμας; Ξέρετε μιλάω για τον πρώην Δήμαρχο, πρώην Βουλευτή και πρώην Υπουργό ! Αν δεν ήταν και ο Σεβαστότατος Μητροπολίτης Δράμας να του απονέμει εκκλησιαστικά οφίτσια κατά καιρούς δεν θα τον βλέπαμε καθόλου ! Δεν είναι μόνο αυτό ! Χάσαμε και τις παραστάσεις της Μελίνα Μποτέλη που εξαφανίστηκε και αυτή μαζί σου !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Τάσος Καρκαντζέλης, υποψήφιος βουλευτής με το «Ποτάμι» στις πρόσφατες εκλογές, και υποψήφιος ευρωβουλευτής στο παρελθόν ήταν η φωνή του Σταύρου Θεοδωράκη στην Δράμα όταν ανακοίνωσε την ίδρυση του νέου κόμματος. Ο Τάσος, με καταγωγή από το Δοξάτο ως υποψήφιος βουλευτής και οργανωτής του κόμματος στην Δράμα, φρόντισε και για την κατάρτιση ενός καλού ψηφοδελτίου στην Δράμα. Δεν κοίταξε τον εαυτό του αλλά και το καλό του συνόλου. Μάθαμε ότι αυτός προσέγγισε τον τέως Δήμαρχο Κυριάκο Χαρακίδη για να μπει στο ψηφοδέλτιο αν και γνώριζε ότι με την είσοδο του, ο ίδιος δεν θα είχε καμία ελπίδα εκλογής. Ας το δουν αυτό οι υποψήφιοι των άλλων κομμάτων που κοιτάνε μόνο να αποκλείσουν τους ισχυρούς αντιπάλους τους και κάνοντας το παν για να αποκλειστούν από το ψηφοδέλτιο. Μπράβο Τάσο απέδειξες ότι βάζεις το εμείς πάνω από τα εγωιστικό εγώ, που δυστυχώς όλοι το λένε, αλλά κανείς δεν το κάνει. Σου αξίζουν συγχαρητήρια.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πρόσφατα έφυγε από κοντά μας ο δημοσιογράφος και τηλεπαρουσιαστής στην ΤVΔ Βασίλης Αυγητίδης. Έφυγε πάρα πολύ νέος από την επάρατο, αφήνοντας σύζυγο και τρία παιδιά; Τα δύο δίδυμα κοριτσάκια. Ο Βασιλάκης ήταν ένας καλόβουλος και άκακος άνθρωπος, είχε πάντα άποψη και δεν δίσταζε ποτέ να την εκφράσει. Τέτοια ψυχάρα σαν τον Βασίλη ο θεός φαίνεται ότι την ήθελε κοντά του. Σε όλους εμάς έμεινε η πίκρα του πρόωρου χαμού του.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αυτή είναι δημοτική αρχή! Επεμβαίνει και εκεί που δεν χρειάζεται ! Αμ τι !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Χρήστος Αηδόνης το έπαιζε χρόνια «Δραμάρχης» και «Γάτα» του ΠΑΣΟΚ στην Δράμα. Ο κόσμος τον πίστεψε και επί σειρά ετών τον έβγαζε βουλευτή. Στο τέλος εγκατέλειψε και την Δράμα και το ΠΑΣΟΚ, ενώ στήριξε μετά μανίας ως Δήμαρχο τον Κυριάκο Χαρακίδη που βγήκε βουλευτής με το «Ποτάμι» και «έκλεψε» από το ΠΑΣΟΚ την έδρα. Χρήστο ήσουν γενικά καταστροφικός όπως καταστροφική ήταν και η πορεία όλων αυτών από την δεξιά που τους άρεζε να τους αποκαλούν «Δραμάρχες» στο παρελθόν. Ας κάτσουν σπίτια τους να προσέχουν τα παιδιά και τα εγγόνια τους. Η Δραμινή κοινωνία και τους κατάλαβε και τους ξεπέρασε.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Είναι γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ στην Δράμα κατέβασε στις πρόσφατες εκλογές πολύ αδύναμο ψηφοδέλτιο. Κύκλοι του ΠΑΣΟΚ της Δράμας καταλογίζουν αυτήν την αδυναμία στην άρνηση πολλών παλαιών στελεχών να εκτεθούν ως υποψήφιοι. Κάποιοι καταλόγισαν ευθύνες και στον Λάζαρο Ζουρνατζή που δεν δέχθηκε να είναι υποψήφιος. Κύριοι του ΠΑΣΟΚ, άλλοι σας φταίνε αλλού κτυπάτε. Ο Λάζαρος πρόσφερε πολλά στο κόμμα και έβαζε υποψηφιότητα όταν από πολλούς κομματικούς ήταν ανεπιθύμητος και θεωρούνταν ξεπερασμένος. Μην ψάχνετε λοιπόν για ενόχους. Ένοχοι είστε οι ίδιοι.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Χαρά Κεφαλίδου έμεινε εκτός βουλής λόγω της καθόδου του τέως Δημάρχου Κυριάκου Χαρακίδη με το «Ποτάμι», καλά ρε Χαρούλα δεν βλέπατε ότι τον Κυριάκο, εσείς στο ΠΑΣΟΚ, που τον στηρίξατε ως Δήμαρχο ότι θα τον βρίσκατε μπροστά σας; Δεν έβλεπες εσύ ειδικά, ότι ο Χρήστος Αηδόνης, θα την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια για την Αθήνα και θα πάλευες με αντίπαλο τον Κυριάκο, από διαφορετικά κόμματα. Την αυτοκτονική πολιτική σας ποτέ δεν την κατάλαβα στο ΠΑΣΟΚ. Ούτε το δικό σου πολιτικό χαρακίρι από Χαρακίδη.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ονειρούπολη Δράμας ! Έντεκα χρόνια ακούμε τα ίδια και τα ίδια ! Ανακωχή στο Δημοτικό Συμβούλιο πριν και κατά την διεξαγωγή της. Πόλεμος μετά την εκδήλωση για τον απολογισμό της. Φτάνει πια ρε παιδιά! Έτσι όπως πάτε στο τέλος θα καταστρέψετε την εκδήλωση και ο δραμινός που την αγαπά θα σας διαολοστείλει! Δεν καταλαβαίνετε ότι ο κόσμος θέλει ποιοτικότερη την εκδήλωση και όχι ξεκατινιάσματα για τα έξοδα της και μόνο; Ένα καλό έχει η Δράμα και μόνοι σας θα το εξαφανίσετε. Σκεφτείτε λίγο ότι στεναχωρείτε και τον τ. Δήμαρχο Θωμά Μαργαρίτη που έφτυσε αίμα για να την στήσει ! Έλεος πια !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σε όλους τους φετινούς πρωτοχρονιάτικους χορούς χόρευαν χέρι-χέρι ο Κυριαζίδης, ο Μαμσάκος και ο Πατακάκης. Πρόσφατα μετά την εκλογή του σαν βουλευτής σέρνει τον χορό και ο Χαρακίδης. Τους βλέπω στην τηλεόραση και σκέφτομαι ότι «Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη». Ακόμα ευτυχώς δεν ακολούθησε ο Χρήστος Καραγιαννίδης ίσως γιατί είναι βαριά η ευθύνη του ως κυβερνητικού βουλευτή. Οι Δραμινοί υποφέρουν και πεινάνε και αυτοί τρώνε και χορεύουν πανευτυχείς και τρισευτυχισμένοι μπροστά στις κάμερες. Κύριοι άρχοντες μας, χαμηλά την μπάλα!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

80 Χρόνια Εργατικό Κέντρο Δράμας Το Εργατικό Κέντρο Δράμας συμπληρώνει φέτος τα 80 χρόνια λειτουργίας του. Στο πλαίσιο αυτό, ξεκίνησε ήδη σειρά δράσεων τις οποίες θα ολοκληρώσει μέσα στη διάρκεια του 2015. Συγκεκριμένα, η 1η εκδήλωση «Η Ελπίδα γίνεται Τραγούδι» πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία του Δήμου Προσοτσάνης την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς και ήταν λαϊκό γλέντι ανοικτό για όλους. Κατόπιν, ακολούθησε στις 28 Ιανουαρίου 2015 προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Δράμας 720 σαπουνιών, ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα των αρμοδίων για αγορά ειδών προσωπικής υγιεινής. Μέχρι σήμερα έχει προγραμματίσει και θα πραγματοποιήσει έκδοση επετειακού γραμματοσήμου, εθελοντική αιμοδοσία, σειρά ημερίδων – ενημερωτικών εκδηλώσεων με θέματα όπως: Ασφαλιστικό - Συνταξιοδοτικό, Εργασιακές Σχέσεις στην περίοδο της Κρίσης, Υγιεινή & Ασφάλεια κ.λπ. Συναυλίες – Γιορτές με μουσική. Οι δράσεις θα κορυφωθούν με την έκδοση και παρουσίαση βιβλίου με θέμα την Ιστορία του Εργατικού Κινήματος στη Δράμα στην περίοδο λειτουργίας του Εργατικού Κέντρου.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε