Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολύ καλή δουλειά, αθόρυβα και δημιουργικά, κάνει ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού – Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους, Ανέστη Τερζής. Πάντα ήταν υπεύθυνος και εργατικός. Έδωσε λύσεις σε προβλήματα που χρόνιζαν στον οργανισμό με πληρωμές καθηγητών, με παλιές οφειλές και πολλά άλλα. Γενικά, μπήκε μία τάξη σε όλα. Ο Ανέστης, ο εκ Μοναστηρακίου καταγόμενος (παλιά Ντράνοβα) αποδεικνύεται ότι είναι χρήσιμος και κυρίως αποτελεσματικός.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μεγάλο άγχος για την πορεία της ΔΕΥΑΔ έχει ο Αντιπρόεδρος της, Γιάννης Καψημάλλης. Είναι γνωστό ότι το άγχος μπορεί να σου ανοίξει τη όρεξη ή να σου την κλείσει! Του Γιάννη του συμβαίνει το πρώτο …δεν μπορεί να κλείσει το στόμα του! Μπήκε μέσα από τα λεφτά που πληρώνει σε διαιτολόγους! Δυστυχώς για αυτόν πότε χάνει τα παραπανίσια κιλά και πότε τα ξαναβάζει! Γενικά, αυξομειώνεται ! Έκκληση στους δημότες της Δράμας που διαμαρτύρονται για τα νερά …μην το αγχώνεται το παιδί …μπορεί και να σκάσει!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Έντονο προβληματισμό προκαλεί η εισήγηση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ να καταργηθεί η πρωινή προσευχή στα σχολεία. Με τίτλο «Δικαίωμα στη μόρφωση, δικαίωμα στη ζωή» το κείμενο-παρέμβαση της νεολαίας του κυβερνώντος κόμματος προτείνει, μεταξύ άλλων, την κατάργηση της πρωινής προσευχής και τη μετατροπή του μαθήματος των θρησκευτικών σε θρησκειολογία με δυνατότητα απαλλαγής των μαθητών από αυτό. Δεν το κρύβουν, το φωνάζουν δυνατά και συνεχώς με παρεμβάσεις τους προτείνουν αλλαγές που προβληματίζουν την κοινωνία και δημιουργούν ερωτηματικά. Σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή για την πατρίδα βλέπουμε τέτοιες τοποθετήσεις που μας κάνουν να αναρωτηθούμε που οδηγούμαστε. Η επιλογή Φίλη στο υπουργείο Παιδείας, οι απαράδεκτες δηλώσεις του για την γενοκτονία των Ποντίων, το σύμφωνο συμβίωσης και τώρα η παρέμβαση της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ. Τυχαία νομίζετε είναι όλα αυτά;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Προσπαθεί ο Αργύρης Πατακάκης σε όλα τα επίπεδα αλλά διακρίνουμε πως πολλά μέσα ενημέρωσης δεν προβάλουν τις κινήσεις του. Αργύρη, μάλλον πρέπει να αναθεωρήσεις τις σχέσεις σου με την Τρίτη εξουσία… έργο που γίνεται και δεν προβάλλεται είναι σαν να μην έγινε ποτέ!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Και συγγραφέας ο πρώην δήμαρχος, Θωμάς Μαργαρίτης! Πρόσφατα παρουσίασε το βιβλίο του «Δικηγορικός Σύλλογος Δράμας, 100 χρόνια (1914-2014)» που είναι έκδοση του Δικηγορικού Συλλόγου. Βρήκε χρόνο ο Θωμάς ασκεί τη δικηγορία και το έριξε και στη συγγραφή βιβλίων! Βλέπετε τι κάνει η ηρεμία και η αποχή από την πολιτική! Ο Θωμάς ξαναβρήκε τον παλιό καλό εαυτό του! Όσο για το βιβλίο, παρουσιάζει ενδιαφέρον όχι μόνο για τους δικηγόρους αλλά και για όλους του δραμινούς …διαβάστε το.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Λαϊκό παιδί ο Τάσος Χατζηγιάννης και εύκολος στο να τον μιλήσει και να εκφράσει τα παράπονα του ο καθένας. Έτσι, είναι αποδέκτης και σάκος του μποξ όλων των διαμαρτυρόμενων όλης της Δράμας αλλά και της «Ονειρούπολης». Είναι συλλέκτης παραπόνων. Όμως οι τολμηροί παραπονούμενων δεν λαμβάνουν υπ΄ όψη τους τη συνηθισμένη εκρηκτική του αντίδραση και το μπινελίκι που θα φάνε ! Για αυτό προσέξτε τι και πως θα πείτε στον Τάσο, γιατί η γλώσσα του στάζει ροδάνι !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ειλικρινά, προσπαθώ να τους παρακολουθήσω τους κυβερνώντες. Προσπαθώ να κατανοήσω που το πάνε. Δηλώνουν πριν λίγους μήνες ότι θα σκίσουν τα μνημόνια, θα βγάλουν την Ελλάδα από την εξάρτηση και τελικά ψηφίζουν μια μνημονιάρα, που περιλαμβάνει δυσβάσταχτες απαιτήσεις των δανειστών, που ουσιαστικά αλυσοδένουν την χώρα σε μνημόνια ενώ βαθαίνουν την ύφεση και καταστρέφουν ότι παρέμεινε όρθιο. Τα ξένα «κοράκια» ετοιμάζονται να αγοράσουν έναντι πινακίου φακής όλα τα «κόκκινα» δάνεια με τις ευλογίες του οικονομικού επιτελείου. Σε αυτήν την συγκυρία εμφανίζονται ξανά στο προσκήνιο προτάσεις, οι οποίες είναι κάτι παραπάνω από διχαστικές και φαίνεται ξεκάθαρα ότι προσπαθούν να μετατοπίσουν το ενδιαφέρον του κόσμου σε άλλα πράγματα. Λύστε τα προβλήματα των νέων και αφήστε την Πίστη στην ησυχία της. Επιτέλους σταματήστε να μας προκαλείτε γιατί θα χάσουμε την υπομονή μας.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η μεγαλύτερη «Ονειρούπολη» που έχουμε δει ποτέ είναι γεγονός και μπορεί ο καθένας να το διαπιστώσει στο δημοτικό κήπο και στην πλατεία Ελευθερίας. Ο Πρόεδρος της ΔΕΚΠΟΤΑ, Τάσος Χατζηκυριακίδης μαζί με το δήμαρχο Δράμας, Χριστόδουλο Μαμσάκο κέρδισαν το στοίχημα και έκαναν τη μεγαλύτερη, μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή της χώρας στη πόλη μας !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αξιέπαινη η πρωτοβουλία του Αριστείδη Μωυσιάδη, αντιδημάρχου κοινωνικών υπηρεσιών, να παρουσιάσει τον απολογισμό των κοινωνικών δομών του δήμου Δράμας. Πράγματι στον κοινωνικό τομέα ο δήμος μας είναι από τους πιο οργανωμένους της χώρας και παράγεται ένα σημαντικό έργο. Αυτό οφείλεται και στον αντιδήμαρχο αλλά και στα στελέχη των υπηρεσιών. Αριστείδη, καλή η πρωτοβουλία και η προσπάθεια της παρουσίασης όλως των δράσεων αλλά του χρόνου να έχει μικρότερη διάρκεια γιατί οι πέντε ώρες που κράτησε έκανε τα νεύρα μπίλια σε πολλούς παρευρισκόμενους ! Νομίζω πως το καταλαβαίνεις …είσαι και ψυχολόγος. Εκτός και αν το έκανες επίτηδες για να αυξήσεις την πελατεία σου !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Επιτροπή Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης του ΚΚΕ διοργάνωσε εκδήλωση - ημερίδα, στο πλαίσιο των τρίχρονων εορτασμών για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ, με θέμα «Η ηρωική εξέγερση του 1941 στη Δράμα». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στη μεγάλη αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Δράμας και σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Να αναφέρουμε την παρουσία και του πρώην δημάρχου Δράμας Μαργαρίτη Τζίμα που την περίοδο της δημαρχίας του εκδόθηκε το γνωστό βιβλίο από την ΔΕΚΠΟΤΑ Γεγονότα Σεπτεμβρίου του 41. Θερμά συγχαρητήρια για την ωραία πρωτοβουλία!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ρε Μιχάλη Μπαχαρίδη, αφού ακόμη μπορείς και τα βγάζεις πέρα με τον Παναγιώτη Αθανασιάδη, δεν θα εκπλαγώ εάν σου στήσουν κάποια στιγμή ανδριάντα! Ήρωα εσύ !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το κατάστημα αλλαντικών SARY του Παρασκευά Σαρήμπογια στη Δράμα επισκέφθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η συνοδεία του. Όλοι γεύθηκαν από κοντά τα πασίγνωστα στην Ελλάδα και το Εξωτερικό αλλαντικά με την φίρμα SARY της Δραμινής βιομηχανίας αλλαντικών. Μάθαμε πως ο Κυριάκος είναι τακτικός πελάτης στο κατάστημα - εστιατόριο του Παρασκευά που λειτουργεί στην Αθήνα στην οδό Σωκράτους & Ευρυπίδου γωνία.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Για τα προβλήματα αλλά και την προσφορά στην πολιτεία των ορεινών Δήμων μίλησε στην έκτακτη γενική συνέλευση της ΚΕΔΕ η Δήμαρχος Παρανεστίου Αλίκη Σωτηριάδου. «Πρέπει να αντιδράσουμε δυναμικά στην απαξίωση του θεσμού. Αυτό είναι πρωτίστως το πρόβλημα της αυτοδιοίκησης σήμερα, η πλήρης απαξίωσή μας». Τόνισε ότι οι δήμοι δεν είναι τα εξιλαστήρια θύματα και κατέληξε: «Θα ήθελα τοποθετούμενη στη συζήτηση που συνεχίζεται, να εκφράσω την προσωπική μου άποψη ότι δεν είμαι της άποψης να κλείσουμε τους Δήμους μας γιατί έτσι ταλαιπωρούμε τους πολίτες μας, ούτε όμως και να αρκούμαστε σε συνέδρια και συνελεύσεις. Πρέπει να αντιδράσουμε δυναμικά στην απαξίωση του θεσμού, αυτό είναι πρωτίστως το πρόβλημα της αυτοδιοίκησης σήμερα, η πλήρης απαξίωσή μας και αν χρειαστεί να αντιδράσουμε σε όσα και όσους μας προσβάλλουν ως θεσμό είτε είναι οι περιφέρειες είτε η Κεντρική Διοίκηση. Ας πάψουν πια τα «στρογγυλέματα» που μας έφτασαν εδώ.» Δεν πιστεύω να διαφωνεί κανένας...
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Όπα ! Τι έχουμε εδώ …προπόνηση; Χριστόδουλε όταν σου λέω πως η αντίπαλη ομάδα προπονείται εντατικά δεν μ΄ ακούς !
(1 σχόλιο)  Σχολιάστε

Η «Ονειρούπολη» με μεγάλη προσπάθεια από τον ιδρυτή και δημιουργό της πρώην Δήμαρχο Δράμας Θωμά Μαργαρίτη έκανε την Δράμα γνωστή σ’ όλη την Ελλάδα. Φέτος η φήμη της έφτασε και στη Βουλή των Ελλήνων με ερώτηση σε αρμόδιους Υπουργούς για το κόστος μιας (φωτεινής πύλης) από τον Βουλευτή της Ν.Δ. Δημήτρη Κυριαζίδη. Ανεξάρτητα αν ήταν μεγάλο ή μικρό το κόστος της ή αν σωστά ή όχι εκδόθηκαν τα σχετικά παραστατικά είναι τουλάχιστον τραγικό για ένα τέτοιο θέμα Βουλευτής να εγκαλεί τον Δήμο στη Βουλή. Τα λύσαμε όλα τα προβλήματα στη Δράμα και κορυφώνουμε αστεία γεγονότα. Σ’ αυτή την πόλη μόνοι μας βάζουμε τα χεράκια μας και βγάζουμε τα ματάκια μας. Ώρα είναι από μικροπολιτικές κόντρες να καταστρέψουμε το μεγαλύτερο τουριστικό μας προϊόν που είναι η «Ονειρούπολη», εκδήλωση που αγάπησε και περιμένει κάθε χρόνο ο κόσμος. Είναι γνωστό σε όλους πλέον στη Δράμα ότι η κόντρα Κυριαζίδη-Μαμσάκου ονομάζεται Κώστας Μπλούχος, πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου και συνυποψήφιος Βουλευτής Ν.Δ. του Δημήτρη Κυριαζίδη που υποστηρίζουν οι περισσότεροι δημοτικοί σύμβουλοι. Συνιστώ ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση. Άλλο η πολιτική αντιπαράθεση και άλλο η καταστροφή των πάντων για την προσωπική επικράτηση.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το πήρε απόφαση και τα καταφέρνει απ΄ ότι φαίνεται ο Θόδωρος Αθανασιάδης με τα παραπανίσια κιλά που είχε! Πάνω από 15 κιλά έδιωξε από πάνω του και συνεχίζει ακάθεκτος! Τώρα θα ζητά την κάμερα στα στούντιο να τον γράφει από κοντά !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Τσάρος της οικονομίας του δήμου Δράμας, αντιδήμαρχος οικονομικών, Άγγελος Σολάκης, είναι ο κλειδοκράτορας του θησαυροφυλακίου του δήμου ! Παρά την κρίση τα οικονομικά του δήμου μας κρατούν καλά ! Άγγελε, να προσέχεις τους συντοπίτες σου Ξηροποταμίτες ! Πάντοτε τα ζητούσαν όλα και δεν ήταν ευχαριστημένοι με τίποτα ! Να ΄χεις το νου στις απαιτήσεις των Χαρισκέων, των Σολακαίων, των Παππαίων, των Αρναουταίων, των Μπαϊρακταραίων και άλλων σε …αίων, που τους ξεχωρίζεται μόνο με τα ψευδώνυμα τους ! Γιάγκο, Μάγκο, Τάγκο …κτλ.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Είναι γνωστή η άποψη του γραμματέα του τοπικού ΚΚΕ και δημοτικού συμβούλου Γιάννη Στεφανίδη για την «Ονειρούπολη». Μόνο που ακούει γι’ αυτήν βγάζει σπυράκια. Σε συνέντευξη του σε τοπικό κανάλι, πρότεινε η εκδήλωση να καταργηθεί ή να γίνεται μια μικρή τοπική Χριστουγεννιάτικη γιορτή. Αυτή είναι η προσωπική πολιτική του θέση, ήμαστε όμως σίγουροι ότι δεν μπορεί να εκφράζει την επίσημη άποψη των στελεχών και ψηφοφόρων του ΚΚΕ για την «Ονειρούπολη». Μας είναι αδιανόητο, το κόμμα του λαού, να είναι αντίθετο σε αυτό που θέλει ο δραμινός λαός. Το να λέει όμως δημόσια ότι οι ιδρυτές και δημιουργοί της, έφτιαξαν την εκδήλωση γιατί «δεν είχαν ή δεν έζησαν ευτυχισμένα Χριστούγεννα όταν ήταν νέοι» και ότι «σκέφτηκαν σε μεγάλη ηλικία να χαρούν τις γιορτές», δεν είναι πολιτική άποψη. Είναι έκφραση γνώμης γεμάτη κακία, εμπάθεια, που μόνο χολή στάζει. Είναι ακόμα προσβλητική για τους ανθρώπους που εργάστηκαν για την αύξηση της επισκεψιμότητας και την προβολή της Δράμας, παρά τα όποια λάθη ή παραλείψεις έκαναν. Γιάννη, δεν μας συνήθισες σε τέτοιες μικρότητες. Ζήσε και εσύ το όνειρο των Χριστουγέννων όπως όλοι γύρω σου. Μου δίνεις την εντύπωση ότι υποφέρεις κάθε χρόνο, όσο διάστημα διαρκεί η «Ονειρούπολη». Να θυμάσαι ότι τόσο ο Μάρξ όσο και ο Έγκελς, θεωρητικοί του Μαρξισμού αλλά και η πιο σκληροπυρηνικοί σαν τον Λένιν και τον Στάλιν, είμαι σίγουρος ότι ήθελαν να βλέπουν τον κόσμο να χαίρεται και την πόλη τους να διαφημίζεται. Εσύ τι έπαθες;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κώστα Μπλούχο, αυτό να κυκλοφορείς νύχτα με φουσκωτό είναι τυχαίο ή όχι;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στο κατάμεστο αμφιθέατρο του μουσείου της Ακρόπολης, βραβεύτηκε στις 16 Δεκεμβρίου 2015 ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, από τον οργανισμό QualityNet Foundation. Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν 170 πρωτοβουλίες και δράσεις ιδιωτικών και δημοσίων φορέων για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και την Κοινωνική Υπευθυνότητα. Τα βραβεία Bravo Sustainability Awards από την ίδρυσή τους το 2010 μέχρι σήμερα δε στοχεύουν απλά στην ανάδειξη νικητών, αλλά κυρίως στην προώθηση ενός διαλόγου με ένα ευρύ φάσμα κοινωνικών εταίρων, οι οποίοι διαμορφώνουν τις τάσεις στη χώρα μας, προωθώντας παράλληλα τα μηνύματα της Βιώσιμης Ανάπτυξης και της Κοινωνικής Υπευθυνότητας σε μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής κοινωνίας. Είναι ιδιαίτερη τιμή για την πόλη μας η επιλογή της από τον οργανισμό Bravo Sustainability Awards δήλωσε ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος. Και η τιμή είναι μεγαλύτερη γιατί η βράβευση αυτή προέκυψε μετά από διαδικασία διαλόγου με 120 Κοινωνικούς Εταίρους και με τη συμμετοχή 4.686 Ενεργών πολιτών.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Χάσαμε τον Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ από την πολιτική σκηνή της Δράμας. Αφιερώθηκε σε αυτό που ξέρει πολύ καλά να κάνει… τη βυζαντινή μουσική. Θα μου πείτε αυτοί που είναι στο προσκήνιο ξέρουν από πολιτική; Γρηγόρη συνέχισε να κάνεις αυτό που ξέρεις καλά και δεν θα χάσεις! Οι άλλοι που είναι στο προσκήνιο, ίσως, δεν ξέρουν να κάνουν τίποτα σωστά!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το τουρνουά blitz «Χειμώνας 2015» στο Εντευκτήριο του Σκακιστικού Ομίλου Δράμας. Στο τουρνουά συμμετείχαν συνολικά 34 σκακιστές από τη Δράμα, την Καβάλα, την Ξάνθη και τη Λάρισα. Επόμενη μεγάλη διοργάνωση του συλλόγου το τουρνουά blitz (γρήγορο σκάκι) στη μνήμη του ιδρυτή του συλλόγου Μουταφτσή Ευάγγελου, στις 20 Δεκεμβρίου. Πολλές και επιτυχημένες εκδηλώσεις από τον Σκακιστικό Όμιλο Δράμας. Μεθοδικά και χωρίς τυμπανοκρουσίες παρουσιάζει σημαντικό και ουσιαστικό έργο.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Περίπου 600 άτομα από τις Κρηνίδες και τα γύρω χωριά, την Καβάλα, το Δοξάτο, τις Σέρρες και τα Γιαννιτσά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της τοπικής Συντονιστικής Επιτροπής Πολιτών και έδωσαν το παρόν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έλαβε χώρα στην διασταύρωση Κρηνίδων της Εθνικής Οδού Καβάλας-Δράμας, με βασικό αίτημα την αλλαγή στην όδευση του αγωγού φυσικού αερίου ΤΑP. Μεταξύ άλλων, στην συγκέντρωση βρέθηκαν οι 2 πρώην βουλευτές Καβάλας Ηλίας Ιωαννίδης και Αλεξάνδρα Τσανάκα, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Καβάλας, η δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα (με την ιδιότητα του απλού πολίτη) μαζί με δημοτικούς συμβούλους της συμπολίτευσης, ο πρώην δήμαρχος Φιλίππων Λάζαρος Τσαταλμπασίδης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι ΑΜΘ Αλέξανδρος Ιωσηφίδης και Χρήστος Γάκης, εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου και της ΟΕΒΕ Καβάλας και οι πρόεδροι του Αγροτικού Συλλόγου Καβάλας και του ΓΕΩΤΕΕ ΑΜ Θέμης Καλπακίδης και Ζαφείρης Μυστακίδης. Το δυναμικότερο παρόν, από τους μαθητές των σχολείων των Κρηνίδων, οι οποίοι και με τα συνθήματά τους έδωσαν το δικό τους παλμό στην συγκέντρωση. Στις ομιλίες τους όσοι έλαβαν τον λόγο μίλησαν για την ανάγκη αλλαγής της όδευσης του TAP, προβάλλοντας ως κύρια επιχειρήματα την ανάγκη για διατήρηση της καλλιεργήσιμης γης και τις επιπτώσεις στην υγεία των κατοίκων της περιοχής. Στην συνέχεια οι συγκεντρωθέντες απέκλεισαν συμβολικά για περίπου 10-15 λεπτά την Εθνική Οδό.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Είναι παρελθόν για τη Δράμα ο Χώρος Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Αποβλήτων (Χ.Α.Δ.Α.) στη Σίψα Δράμας και γίνονται όλες οι ενέργειες ώστε να συμπεριληφθεί ο ανωτέρω Χ.Α.Δ.Α στην κατάσταση του υπουργείου με τους Χ.Α.Δ.Α. που έχουν παύσει να λειτουργούν και αποκαθίστανται. Παραδόθηκαν οι μελέτες στην Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και υπεγράφη η σύμβαση για την «Αποκατάσταση ΧΑΔΑ του Δήμου Δράμας». Ο προϋπολογισμός του έργου φτάνει τα 3.300.000,00 € με συγχρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ. Ενώ η Δημοτική Αρχή ξεκινά και την υλοποίηση της σύμβασης για την προμήθεια και λειτουργία της μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Παύλος Αγγελίδης ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου Δράμας. Το παιδί για όλες τις δουλειές! Σκουπίζει, πλένει, στεγνώνει, απλώνει, σιδερώνει… Δεν μιλάει, ακούει μπινελίκια, σκάει γάιδαρο με την υπομονή του ! Βρε, μήπως τους δουλεύει όλους εκεί στο δήμο;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τελικά ο Χαρακίδης όχι μόνο δεν πήρε την έδρα, αλλά «τον πήρε το ποτάμι, τον πήρε ο ποταμός!». Κυριάκο, ασχολήσου με τις επιχειρήσεις σου ή με ότι άλλο ασχολείσαι, γιατί τα βαθιά ποτάμια μπορούν και να σε πνίξουν! Ευτυχώς εσύ «έφυγες νωρίς» όπως λέει και ο αριστερός διανοητής και συγγραφέας Χρόνης Μίσσος!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Γάμο έκανε ο Τάσος Χατζηγιάννης, πάντρεψε την κόρη του Ελένη πρόσφατα και φυσικά δεν μας κάλεσε γιατί τον αναφέρουμε ως κοντό! Σ΄ αυτό τον τόπο όποιος λέει την αλήθεια την πληρώνει! Να σου ζήσουν κοντέ και γρήγορα να σε δούμε και παππού… κοντοπαππού!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πλώρη να αλώσει τους ψηφοφόρους του Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ έβαλε ο Χριστόδουλος Μαμσάκος. Μαθαίνει την ψαλτική και εξασκείτε με κάθε ευκαιρία. Ο Ανέστης Τερζής του κάνει κόλπα και δεν λέει να κάνει μαθήματα αλλά ευελπιστεί πως στο τέλος θα τον καταφέρει !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δηλαδή παρά τρίχα, και θα είχαμε τον Παναγιώτη Χατζηγεωργίου βουλευτή Δράμας… εάν φυσικά οι πιέσεις που δέχτηκε το ΠΑΣΟΚ ώστε να τον περάσουν πρώτο στο ψηφοδέλτιο ευδοκιμούσαν. Εμένα γιατί μου μπήκε η ιδέα πως σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο τρίτος βουλευτής θα ήταν ο Νίκος Αζαριάδης από την Χρυσή Αυγή;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

«Της πιάτσας» είναι ο Χρήστος Λιθηρόπουλος και το αποδεικνύει καθημερινά. Μιλάει στους πάντες και για τα πάντα σαν να είναι αντιπολίτευση. Ξεχνάει ότι είναι στην νομαρχιακή ομάδα που διοικεί το νομό. Εφαρμόζει και αυτός τακτική ΣΥΡΙΖΑ. Διοικεί αλλά και βρίζει τη διοίκηση! Χρήστο, κάπου είπες, πως αν δεν γίνουν οι κάθετοι άξονες θα φύγεις από τη Δράμα ή θα αυτοπυρποληθείς στην πλατεία Ελευθερίας! Μην το αργείς …δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γίνουν, βγάλε σύντομα διαβατήριο ή μπορείς να καείς από τώρα ! Μόνο να μας ειδοποιήσεις να μην χάσουμε το ψητό και να ενημερώσουμε τον Χατζηγιάννη να φροντίσει για την καθαριότητα!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Παρουσιάστηκε η ολοκληρωμένη ενεργειακή αναβάθμιση του σχολικού κτιρίου Γενικού Λυκείου - Γυμνασίου Δ. Προσοτσάνης σε ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Δ. Κ. Προσοτσάνης. Την Ημερίδα πραγματοποίησαν ο Δήμος Προσοτσάνης και η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργεια και Κλιματικής Αλλαγής στο οποίο εντάχθηκε η ενεργειακή αναβάθμιση. Πρόκειται για πρόγραμμα που εξασφάλισε την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου, με δραστικές βελτιώσεις στην μόνωση, στην θέρμανση, στο φωτισμό του χώρου και στην τοποθέτηση Φ/Σ συστήματος για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. Να συγχαρούμε το δήμο για την πολύ ουσιαστική παρέμβαση, σε μια εποχή που είναι επιβεβλημένη η μείωση των ενεργειακών δαπανών και ταυτόχρονα η προστασία του περιβάλλοντος.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Ελλάδα από το 2010 ζει μια μεγάλη περιπέτεια. Έμπλεξε με τα μνημόνια, την τρόικα και τώρα τα κουαρτέτα και δεν μπορεί να βρει βηματισμό. Η συνεργασία των πολιτικών κομμάτων όλα αυτά τα χρόνια φαντάζει σαν ταινία επιστημονικής φαντασίας. Ο ένας καταγγέλλει τον άλλο, επιρρίπτει τις ευθύνες της καταστροφής και η ζωή συνεχίζεται χωρίς πρόγραμμα και ουσιαστικές αλλαγές που όλοι τις θεωρούν απαραίτητες. Η υπερβολή και ο λαϊκισμός περισσεύουν.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Έχει δημιουργηθεί η αίσθηση ότι όλα θα αλλάξουν με ένα μαγικό τρόπο και με άνωθεν εντολή. Δυστυχώς από το 2010 χάθηκαν πολλές ευκαιρίες να βγούμε από το τούνελ και να ξεφύγουμε από την μέγγενη των μνημονίων. Με αφορισμούς , ψεύτικα λόγια και υποσχέσεις η Ελλάδα παραμένει στα μνημόνια και η κρίση συνεχώς βαθαίνει και γκρεμίζει ότι έχει μείνει όρθιο. Εθνική συνεννόηση δεν υπάρχει. Ο ένας προσπαθεί να βγάλει τα μάτια του άλλου και όλοι παίζουν στον δικό τους ρυθμό. Η σημερινή κυβέρνηση έταξε τα πάντα σε όλους. Εξήγγειλε αυξήσεις σε μισθούς, συντάξεις, ανάπτυξη, έξοδο της χώρας από τα μνημόνια. Σε ελάχιστο χρόνο έκανε στροφή 360 μοιρών και εφαρμόζει τα ακριβώς αντίθετα.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το πολιτικό προσωπικό της χώρας δεν έχει καταλάβει ότι ο μοναδικός τρόπος να βγεις από τα μνημόνια είναι να τα εφαρμόσεις. Όσο αναβάλεις τις μεταρρυθμίσεις και τις τομές που απαιτούνται τόσο μεγαλώνει το πρόβλημα και οδηγείσαι με μαθηματική ακρίβεια σε απόλυτο αδιέξοδο. Με φόρους και χαράτσια δεν μπορείς να καλύψεις τις δημόσιες δαπάνες που παρά τις περικοπές είναι μεγάλες. Ο Πρωθυπουργός αναζητά λύση του ασφαλιστικού χωρίς περικοπές συντάξεων και ζητά από τους πολιτικούς αρχηγούς να υπογράψουν ένα κείμενο όπου θα στηρίζουν την μη μείωση συντάξεων. Να βγάλουν ένα ψήφισμα δηλαδή όπου θα εύχονται να παραμείνουν οι συντάξεις στα σημερινά επίπεδα.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Και πώς θα λυθεί το ασφαλιστικό; Σε μια χώρα που τα ασφαλιστικά ταμεία έχουν καταρρεύσει , που η ανεργία έχει αυξητικές τάσεις, που οι επιχειρήσεις και αυτές κλείνουν που θα βρεθούν τα λεφτά; Καλό είναι το σύνολο του πολιτικού κόσμου να επιστρέψει στην πραγματικότητα. Η Ελλάδα πλήρωσε πολύ ακριβά τα αδιέξοδα «θα» και τις υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα. Να αλλάξουν νοοτροπία οι πολιτικοί μας και να σταματήσουν να υπόσχονται και να κοροϊδεύουν τον κόσμο. Αν δεν αλλάξουν τότε θα ζήσουμε ακόμη χειρότερες καταστάσεις.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Και ας δουν το αύριο. Η επιστροφή στο παρελθόν, οι τοποθετήσεις για το ποιοι φταίνε μόνο κακό κάνει. Χάνεται χρόνος σε ανούσιες συζητήσεις, χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο, σε μια χώρα που δεν έχει την πολυτέλεια να αναπολεί τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μύθος αποδεικνύεται η εκτίμηση πως το κόστος ζωής στην Ελλάδα έχει υποχωρήσει. Ακόμα και σήμερα, είμαστε «ακριβότεροι» στις τιμές σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ενώ το διαθέσιμο εισόδημα των Ελλήνων έχει συρρικνωθεί σημαντικά. Έτσι, σήμερα, έπειτα από μια εξαετία ύφεσης, ακόμα και ένα «έξυπνο» κινητό τηλέφωνο ή ένα λίτρο βενζίνης πωλείται -έστω οριακά- ακριβότερα στην Ελλάδα σε σύγκριση με άλλες χώρες. Η πραγματικότητα, δε, είναι πιο σκληρή, καθώς σε επίπεδο απόλυτων τιμών η σύγκριση για αρκετά προϊόντα και υπηρεσίες αποκαλύπτει πως στη χώρα μας εξακολουθούν να υπάρχουν μερικές από τις ακριβότερες τιμές. Κατά τα άλλα μάχονται για την σωτηρία της χώρας. Με την πλειοψηφία των πολιτών να ψάχνει πώς θα επιβιώσει…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μπροστά στην κάνη του βουλευτή, Δημήτρη Κυριαζίδη, εκτός από τον Κώστα Μπλούχο και όσους είναι σε απόσταση 100 μέτρων από αυτόν, είναι και ο δήμαρχος Δοξάτου, Δημήτρης Δαλακάκης! Το τι παίζει εκεί στο δήμο είναι σαφές και εξόφθαλμο …απλά σε τρία χρόνια θα δημιουργηθεί νέα δημοτική παράταξη με επικεφαλή «κοντινό» πρόσωπο του βουλευτή!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Την διαφωνία του με τις επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ στην προηγούμενη βουλή, παραλίγο, να πληρώσει ο Χρήστος Καραγιαννίδης. Μέχρι τελευταία παιζόταν αν θα μπει στο ψηφοδέλτιο! Άλλα «πολιτικά κοράκια», που ανήκουν στο ευρύτερο αριστερό χώρο και λειτουργούν ως «πολιτικά φουρφούρια», βρήκαν ευκαιρία να μπουν πρώτοι στο ψηφοδέλτιο. Χρήστο, πρόσεξε τις διαφωνίες από εδώ και πέρα… τα κοράκια καραδοκούν! Το ίδιο και το αυτό συνέβη και με τη Χαρούλα Κεφαλίδου. Αυτή που κράτησε το ΠΑΣΟΚ στη Δράμα, όταν ο Αηδόνης …πέταξε, ίδρωσε να μπει στο ψηφοδέλτιο. Τελικά το όνομά της μπήκε μισή ώρα προτού λήξει η προθεσμία κατάθεσης των υποψηφιοτήτων στο πρωτοδικείο! Και σε αυτήν άλλοι αριστεροί «πολιτικοί κούκοι» πήγαν να της φάνε τη θέση! Να ξέρετε ότι ο κούκος, είναι το μοναδικό πουλί που δεν κάνει δική του φωλιά αλλά κλέβει τις φωλιές των άλλων! Τα «κοράκια», τα «φουρφούρια» και οι «κούκοι» αυτή τη φορά δεν πέτυχαν το στόχο τους. Πάντα, όμως, θα καιροφυλακτούν, θα ενώνονται, θα συγγενεύουν και θα περιμένουν την ευκαιρία! Δυστυχώς όμως για αυτούς, ο δραμινός λαός, σιγά-σιγά αντιλαμβάνεται το «θολό» αριστερό πολιτικό τους πρόσωπο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Λευτέρης Χρυσοχοΐδης εξελέγη αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δράμας, στη θέση του Γρηγόρη Παπαδόπουλου. Δηλαδή, θα αντικαθιστά τον χειρουργό Κώστα Μπλούχο, όταν αυτός είναι στο νοσοκομείο και χειρουργεί! Την ίδια άλλωστε ειδικότητα έχει και ο Λευτέρης ως εφοριακός! Όπως αντιλαμβάνεστε η συνεργασία τους θα είναι άψογη και αλίμονο στο δραμινό λαό !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τα δημοτικά θέματα και οι τοπικές διεκδικήσεις έχουν περάσει σε δεύτερη και Τρίτη μοίρα. Είναι η οικονομική κρίση, τα συγκλονιστικά γεγονότα που διαδραματίζονται, η μείωση των τακτικών επιχορηγήσεων των ΟΤΑ που αναγκάζουν τις δημοτικές αρχές να κάνουν περικοπές και να τοποθετήσουν τον πήχη χαμηλά. Όμως ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι να ξεπερνά τις δυσκολίες, να αγωνίζεται για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος με συστηματική προσπάθεια και διάθεση δημιουργίας. Η διαχειριστική λογική και ο βραχυπρόθεσμος προγραμματισμός δεν φέρνει καμία αλλαγή και σχεδόν πάντα αποτυγχάνει. Πρέπει φυσικά όλοι να αναγνωρίσουμε την πολύ αρνητική συγκυρία και τα πολλά αρνητικά που βιώνει και η τοπική αυτοδιοίκηση όλη την περίοδο που εφαρμόζεται το σχέδιο Καλλικράτης. Οι πόροι έχουν μειωθεί δραματικά, ενώ έχουν αυξηθεί οι αρμοδιότητες και οι τομείς που πέρασαν στα χέρια της αυτοδιοίκησης.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Επιτέλους ένα πάγιο έτοιμα όχι μόνο των περιπατητών βρίσκει ανταπόκριση από τη Δημοτική Αρχή. Αναφερόμαστε στο φωτισμό της περιοχής στους πρόποδες του Κορυλόβου. Ένα έργο που θα στοιχίσει μόνο 220.000 € βάλτωνε επί χρόνια χωρίς λόγο ή μάλλον είχε το λόγο του αλλά δεν είναι της παρούσης !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο αριθμός των συνταξιούχων (στοιχεία 2015) της χώρας ανέρχεται σε 2.656.007 άτομα. Έως 50% είναι οι μειώσεις στις συντάξεις λόγω μνημονίων ενώ έρχεται και νέο ψαλίδι λόγω των μέτρων που προβλέπει το τρίτο μνημόνιο. Οι 6 στους 10 συνταξιούχους στη χώρα μας έχουν σύνταξη κάτω από 700 ευρώ και μάλιστα το 44,8% παίρνει σύνταξη κάτω από το όριο της σχετικής φτώχειας των 665 ευρώ. Ο αριθμός των ανέργων κινείται στα 1.196.736 άτομα. Οι προβλέψεις της Κομισιόν για την ανεργία στη χώρα μας προβλέπουν ότι φέτος θα διαμορφωθεί στο 25,7% και το 2016 στο 25,8%. Σε 350.000 οικογένειες δεν υπάρχει εργαζόμενο μέλος. Η μακροχρόνια ανεργία κινείται στο 73,1% όταν κάθε άνεργος είναι περισσότερο από δυόμισι έτη άνεργος. Σήμερα καταγράφεται ένα παρατεταμένο υψηλό επίπεδο ανεργίας (25% φέτος -9,5% το 2009) από το οποίο το 48,5% πλήττει τους νέους και τις νέες (18-24 ετών). Οι 9 στους 10 ανέργους βρίσκονται στο περιθώριο και δεν λαμβάνουν καμία απολύτως στήριξη από τον ΟΑΕΔ ούτε ως επίδομα ανεργίας ούτε ως επιδότηση απασχόλησης.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Προχωρά και δίνει λύσεις η νέα δημοτική αρχή σε χρόνια προβλήματα του Δημοτικού Ωδείου και του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκου. Ο Πρόεδρος, Ανέστης Τερζής και ο Δήμαρχος, Χριστόδουλος Μαμσάκος βρίσκουν το σωστό δρόμο λειτουργία του φορέα. Για πρώτη Φορά οι επιτροπές εξετάσεων του Ωδείου πληρώθηκαν κανονικά και χωρίς καμία καθυστέρηση. Για πρώτη φορά ξεκίνησαν οι εγγραφές των μαθητών την 1η Σεπτεμβρίου 2015 και οι συνδρομές εισπράττονται κανονικά. Για πρώτη φορά ξεκίνησαν τα μαθήματα την 1η Οκτωβρίου 2015, τόσο με τους μόνιμους, όσο και με τους ωρομίσθιους καθηγητές. Για πρώτη φορά εκδόθηκε «Οδηγός Σπουδών». Ένα πληροφοριακό έντυπο απαραίτητο για καθηγητές – γονείς και μαθητές. Με δεδομένο το θέμα της αναξιοπιστίας προς τρίτους, υπήρχε και η αδυναμία είσπραξης των επιχορηγήσεων επί τρία σχεδόν χρόνια, επειδή το Α.Φ.Μ. του Οργανισμού ήταν μπλοκαρισμένο τόσο στο Ι.Κ.Α. όσο και στη Δ.Ο.Υ. Ρυθμίστηκαν οι οφειλές, ξεμπλοκάροντας το Α.Φ.Μ. και με αυτό τον τρόπο εισπράχθηκαν οι οφειλές του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου και η συμβασιοποιημένη επιχορήγηση από το Υπουργείο Πολιτισμού. Τελικά εάν υπάρχει ορθολογική σκέψη και προσπάθεια καταφέρνουμε αποτελέσματα σε αυτό τον τόπο! Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια τόσο στον Ανέστη Τερζή, όσο και στο δήμαρχο Δράμας. Να τα λέμε κι αυτά !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο οικονομικά μη ενεργός πληθυσμός (όσοι δεν εργάζονται ούτε αναζητούν εργασία) ανήλθε σε 3.296.280 άτομα. Το σύνολο των απασχολούμενων αριθμεί 3.591.407 άτομα. Ο μέσος καθαρός μισθός σήμερα είναι κάτω από τα 815 ευρώ ενώ με μηνιαίο μισθό 346 ευρώ απασχολείται μισό εκατομμύριο μερικώς απασχολούμενων. Παράλληλα ένα εκατομμύριο είναι οι απλήρωτοι (από 1 έως 5 μήνες) εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα. Οι 7 στις 10 θέσεις εργασίας που ανοίγουν είναι προσωρινής απασχόλησης, οι λεγόμενες ευέλικτες μορφές εργασίας.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Με αυτά τα οικονομικά δεδομένα ούτε η Ελβετία θα μπορούσε να αντέξει. Δεν γίνεται σε κανένα οικονομικό σύστημα οι εργαζόμενοι να είναι λιγότεροι από τους συνταξιούχους. Έτσι βαδίζουμε με μαθηματική ακρίβεια στην απόλυτη κατάρρευση. Ζητούνται μέτρα αποτελεσματικά να φέρουν σε αναπτυξιακή τροχιά την χώρα. Αλλιώς ζήτω που καήκαμε. Η ύφεση οδηγεί σε απόλυτο αδιέξοδο… Δεν ξέρουμε αν το έχετε καταλάβει αλλά αυτό που ζούμε είναι μια χώρα υπό κατάρρευση. Σε όλα τα επίπεδα. Η χώρα τρέμει και μοιάζει διάτρητη από παντού. Και μέσα σε αυτό το πολιτικό σύστημα κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Σε τέτοια κατάσταση δεν είχαμε ξαναδεί την χώρα. Με μαθηματική ακρίβεια οδηγούμαστε σε τίτλους τέλους και δυστυχώς το πολιτικό σύστημα ζει στον μικρόκοσμό του.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Γιώργος Δεμερτζής, ο Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του δήμου Δράμας, είναι από τις ψυχές της φετεινής «Ονειρούπολης». Τυπικός και πειθαρχημένος, ως παλιός στρατιωτικός, ξημεροβραδιάζεται στο δημοτικό κήπο και λύνει όσα λειτουργικά προβλήματα ανακύπτουν. Δεν πέρασα μέρα και ώρα που να μην το είδα εκεί. Σαν το Γιώργο, χρειαζόμαστε και άλλους.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Ζωή Καριοφυλλίδου, Πρόεδρος του Νομικού προσώπου του δήμου, αποδεικνύεται η μεγαλύτερη ανθρωποφάγος και ανθρωποδιώκτης της δημοτικής αρχής ! Αφού «έφαγε» τον πρώην Αντιπρόεδρο, Νίκο Ηλιάδη, που υπέβαλε την παραίτησή του, τον μπελά του βρήκε κι εκείνο το καλό παιδί ο Δημήτρης, που είχε την ατυχία να αντικαταστήσει το Νίκο. Μήνες τώρα, προσπαθεί να ενημερωθεί ή έστω να πάρει μυρωδιά τι γίνεται στο Νομικό Πρόσωπο… σιγά μην τον αφήσει η Ζωή ! Αχ Δημητράκη, να ΄ξερες πού έμπλεξες; Σε ΄ρίξαν στο «λάκο των λεόντων» και άντε τώρα να σωθείς ! Σύσταση, άσε τις ενημερώσεις και εμπιστέψου την έμπειρη Ζωή …ξέρει αυτή !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

3,00 € Χ 400.000 ψηφοφόρους=1.200.000 € Αυτά τα λεφτά μάζεψε η Νέα Δημοκρατία! Μας αξίζουν τουλάχιστον άλλα δέκα μνημόνια!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στη Δράμα βρέθηκε και ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιά Άγγελος Κότιος. Στην Καλή Βρύση έβρασε τα τσίπουρά του και το τι έγινε δεν μπορεί να περιγραφεί. Καλεσμένοι του ο δήμαρχος Οροπεδίου από την Κρήτη αλλά και ο Γενικός Γραμματέας απόδημου Ελληνισμού. Πάντα δίπλα του οι «κολλητοί» του Αντώνης Ματζιάρης και Θανάσης Ντεμίρης. Ο Άγγελος ετοιμάζεται να διεκδικήσει την θέση του Πρύτανη στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και πολλοί θεωρούν ότι θα εκλεγεί άνετα...
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Χρήστος Γεωργιτσόπουλος, πρώην δήμαρχος, ο Αργύρης Πατακάκης, Αντιπεριφερειάρχης και ο Χριστόδουλος Μαμσάκος, Δήμαρχος, όλοι αυτοί μαζί κρατούν ομπρέλες για να μην βρέχεται ο Τάσος Χατζηγιάννης! Έχουμε ξεφύγει ως λαός …δεν υπάρχει κράτος να βάλει μία τάξη;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Φήμες λένε ότι ο Σύριζα δεν είχε σκοπό να εφαρμόσει μνημόνια στη χώρα. Ρε που κατάντησαν τα κοκοράκια …η ελπίδα που ερχόταν ήταν μόνο φήμες !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μέχρι νερό στον Άρη βρήκαν κι εμείς ακόμη δεν μπορούμε να αποτινάξουμε τα μνημόνια από πάνω μας! Σε λίγο όλο το σύμπαν θα γελάει μαζί μας!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Την Ονειρούπολη της Δράμας επισκέφθηκε ο Σπυρίδων- Άδωνης Γεωργιάδης μαζί με την σύζυγό του Ευγενία Πασχαλίδου, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής. Ήταν η τρίτη φορά που βρέθηκε στη Δράμα που την αγαπά ιδιαίτερα. Μην ξεχνάμε ότι μία από τις 50 υπογραφές για να είναι υποψήφιος ήταν του Σωτήρη Συνώλα και ο Άδωνης δεν το ξεχνά. Σε δηλώσεις του εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για την πορεία της χώρας αλλά και τον προβληματισμό του για την διαδικασία εκλογής Προέδρου στη ΝΔ που εξελίχθηκε σε σήριαλ…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο γνωστός Συριζαίος συνδικαλιστής Πρόεδρος των υπαλλήλων περιφέρειας ΑΜΘ, και Δημοτικός Σύμβουλος του δήμου Δράμας, Στέργιος Ηλιόπουλος, μάλλον είναι διχασμένη προσωπικότητα! Υπερασπίζεται μετά μανίας την κυβέρνηση αλλά σαν συνδικαλιστής είναι εναντίον της. Πρόσφατα στην 3η Γενική Συνέλευση των Περιφερειαρχών παρουσία του υπουργού Κουρουμπλή, φώναζε αντιμνημονιακά συνθήματα ! Στέργιο, πόσα θέλεις να μας τρελάνεις;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Έξω από τα δόντια τα είπε στη Ντόρα Μπακογιάννη ο τ. Δήμαρχος Δράμας Θωμάς Μαργαρίτης στην επίσκεψη του στο Δημαρχείο. «Κύριε Υπουργέ πεθάναμε» είπε ο Θωμάς. «Αν μένατε το βράδυ στην πλατεία της Δράμας θα κυκλοφορούσαμε μόνοι μας με καμιά δεκαριά αδέσποτους σκύλους». Έθεσε το θέμα των οδικών αξόνων σύνδεσης με την Εγνατία οδό αλλά και το θέμα της λειτουργίας επιτέλους των φυλακών στον Νικηφόρο προτείνοντας να ισχύσει η επιπλέον μοριοδότηση των Δραμινών που θα προσληφθούν. Και ο Θωμάς πρόσθεσε «εσείς κ. Υπουργέ στην εποχή της κρίσης ακούτε στις επισκέψεις σας ότι κάθε περιοχή πεθαίνει. Όμως πρέπει να αντιληφθείτε ποιος είναι ο πραγματικά νεκρός. Η Δράμα ήταν σε κρίση προ της κρίσης τώρα η γενική κρίση μας αποτελείωσε». Φυσικά σε όλα τα παραπάνω συμφώνησε ο γνωστός δραμινός, Δημήτρης Σερέτης.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πήγα κι έκανα κατάθεση στο ΑΤΜ. Οι από πίσω στην ουρά με κοίταξαν λες και περπατούσα πάνω στο νερό σαν το Χριστό! Εδώ μας κατάντησαν οι αθεόφοβοι!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μάθαμε πως ο Κώστας Μπλούχος θα προβεί σε διάβημα προς την Ελληνική κυβέρνηση (τη Μέρκελ δηλαδή) όπου θα καταγγέλλει την παραγωγή και διάθεση της μπανάνας στη χώρα! Σε αυτό κατέληξε μετά τη νίλα που του πρόσφερε ο εκλογικός νόμος …τις λίστες τους μέσα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Α! ρε Χρήστο Καραγιαννίδη, τώρα πρέπει να κατάλαβες τί είναι να διαχειρίζεσαι εξουσία… Δύσκολο πράγμα Χρήστο… ξεκινάς να αλλάξεις τη χώρα, τις νοοτροπίες, τα κατεστημένα και σε κάνει το σύστημα …«πολιτική πατσαβούρα»! Αριστερή, και αυτό έχει τη δική του αξία! Περαστικά σε εσένα για εμάς θεραπεία δεν υπάρχει το ξέρουμε καλά αυτό!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Θυμάστε τον άλλοτε κραταιό αναπληρωτή δημάρχου του Κυριάκου Χαρακίδη και ινστρούχτορα της παράταξης «Πόλη και Ζωή»; Αν τον ξεχάσατε λέγεται Μιχάλης Μπλεκάνης! Χωρίς αυτόν, παλιά, δεν κουνιόταν φύλλο στο δήμο της Δράμας. Ήταν σκληροπυρηνικός και εκφραστής της επιθετικής πολιτικής από τότε που η παράταξη ήταν αντιπολίτευση. Ήταν ισοπεδωτικός και ολετήρας! Σήμερα, είναι δημοτικός σύμβουλος, όμως είναι σαν να μην υπάρχει! Φροντίζει για την υγιεινή του διατροφή, γυμνάζεται και αφιερώθηκε στα εγγόνια του αφού κάθε μέρα είναι με αυτά στην «Ονειρούπολη»! Αχ Μιχάλη μου, κάποτε σε πείραζαν που κόπηκαν μερικά κλαδιά, που μπήκαν σύρματα για μην κουτσουλούν τα πουλιά τους επισκέπτες, και τόσα άλλα! Έμαθα πως γίνατε «φίλοι» και με το Θωμά Μαργαρίτη …βρε πως άλλαξαν οι καιροί!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σφοδρή κόντρα έχει ξεδιπλωθεί ανάμεσα στον «δικό» μας Αντύπα Καρίπογλου και τον Φαήλο Κρανιδιώτη. Λαμβάνει χώρα στο Facebook και το Twitter όπου μπορείτε να γελάσετε με την καρδιά σας από τους χαρακτηρισμούς και τα ευφυολογήματα ! Μην τα χάσετε, είναι ένα σόου εντελώς δωρεάν !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σ΄ αυτή τη χώρα πάντα έφταιγε το σύστημα, όπως ακριβώς έγινε και με τις εσωτερικές εκλογές της ΝΔ που δεν έγιναν ποτέ, λόγω βλάβης του συστήματος ! Βλέπετε η ΝΔ ήταν πάντα αντισυστημική και την πολεμούσαν οι συστηματίες ! Ακούστηκαν και τέτοια σενάρια ! Κανένας λογικός δεν σκέφτηκε πως νεοδημοκράτες είναι μάνες στα αυτογκόλ, στους αυτοτραυματισμούς και στα γιαπωνέζικα χαρακίρια; Άντε τώρα να τους πάρει κανείς στα σοβαρά !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Για το κακό ποσοστό της ΝΔ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου στη Δράμα, ο Δημήτρης Κυριαζίδης δήλωσε πως ευθύνεται η αποχή ! Δηλαδή μας λέει πως ο πολίτης που επέλεξε να μην πάει στην κάλπη εάν πήγαινε να ψηφίσει θα επέλεγε ΝΔ. Δημήτρη εάν τα μετράτε έτσι, θα βλέπετε πάντα τη σκόνη τους !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Παραιτήθηκε ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος (Πόλη+Ζωή) από δημοτικός σύμβουλος Δράμας. Εγώ περίμενα να το κάνει νωρίτερα. Κάποιοι συνοδοιπόροι του είχαν την απαίτηση να αναλάβει μεγάλο βάρος του αντιπολιτευτικού έργου ενώ τις ημέρες της διοίκησης από την παράταξη αυτοί κατείχαν επ΄ αμοιβή θέσεις εξουσίας, ενώ ο Γρηγόρης ήταν στην «Απ΄ έξω» ! Ε! πολύ πάει !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το ανέκδοτο της χρονιάς έρχεται από την προεκλογική περίοδο του Σεπτεμβρίου ! Στο δεύτερο γύρο, ο γιατρός μας Κώστας Μπλούχος, δεύτερος σε σταυρούς στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, διατυμπάνιζε πως η ΝΔ θα βγάλει δύο έδρες στη Δράμα. Θύμωνε μάλιστα όταν κάποιοι του έλεγαν πως αυτό είναι αδύνατον ! Στην πολιτική το να κυνηγάς το ρεαλισμό είναι σοφία ! Το να κυνηγάς όμως την ουτοπία είναι μ…..α !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Τάσος Χατζηκυριακίδης, Πρόεδρος της ΔΕΚΠΟΤΑ, τρέχει και δεν φτάνει προσπαθώντας όλα να τα ελέγξει ! Εξαφανίστηκε από το σπίτι του και έχει ένα απλανές και μπλαζέ βλέμμα ! Τί κάνει η κούραση και το άγχος της διοίκησης ! Στα όρια της είναι η σύζυγός του Ράνια γιατί όπως πάνε τα πράγματα ανησυχεί μήπως κανένα βράδυ ο Τάσος κοιμηθεί στο σπιτάκι αγκαλιά με τον Άη Βασίλη !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πληροφορούμε το αναγνωστικό κοινό πως πρόεδρος της ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Δράμας είναι ο Σωτήρης Συνώλας ! Είμαστε σίγουροι πως δεν το γνωρίζατε ! Στην Αθήνα πάντως κάποιοι τον γνωρίζουν γιατί ήταν ένας από του 50 που υπέγραψαν για τον Άδωνη Γεωργιάδη. Μάθαμε πως ήταν ο τελευταίος που υπέγραψε για αυτό ο Άδωνης σκοτώθηκε στο τρέξιμο και κατέθεσε εκπρόθεσμα την υποψηφιότητά του. Πάντως Σωτήρη ως πρόεδρο μπορεί να μην σε γνωρίζεις κανένας στη Δράμα, αλλά ο Άδωνης είπε ότι «οι 50 που υπέγραψαν για μένα θα είναι αιώνια φίλοι μου». Τώρα εάν είναι τιμητική αυτή η αιωνιότητα …ένας Θεός το ξέρει !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Την «Ονειρούπολη» επισκέφτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρόσφατη επίσκεψή του στη Δράμα. Ξεναγός του ο πρώην δήμαρχος Δράμας, Θωμάς Μαργαρίτης εμπνευστής και δημιουργός της «Ονειρούπολης». Τυχερός ο Κυριάκος είχε τον καλύτερο ξεναγό !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Προαγωγή πήρε ο γνωστός Δήμος της Χαράς. Μην πάει το μυαλό σας στο γνωστό σήριαλ «Το καφέ της Χαράς». Μιλάμε για το Δήμο, τον αστυνομικό της βουλευτίνας μας Χαράς Κεφαλίδου, που χρόνια κρατούσε το γραφείο της στη Δράμα. Ανέλαβε θέση Γενικού Διευθυντού του πολιτικού της γραφείου επίσημα πλέον! Δεν γνωρίζουμε πόσων ατόμων προΐσταται, πάντως οι σφραγίδες είναι έτοιμες! Και μην ξεχνάμε πως στην Ελλάδα μας μετρούν μόνο οι σφραγίδες!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Εισηγητής του νομοσχεδίου για το σύμφωνο συμβίωσης ήταν ο «τεμέτερον βουλευτήν», Χρήστος Καραγιαννίδης ! Ήταν πολύ περήφανος για αυτό ! Όλα τε είχε η Μαριωρή ο φερετζές της έλειπε ! Τώρα, που λύθηκαν όλα τα προβλήματα από την νέα κυβέρνηση, ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε με τα δημοκρατικά δικαιώματα των «ψαγμένων» συμπολιτών μας ! Εύγε ! Με αγωνία το περιμέναμε Χρήστο, να το ξέρεις ! Πάντα θέλαμε να συμβιώνουμε με το τεκνό που επιλέξαμε με όλα τα νόμιμα παραστατικά ! Μας έλυσες τα χέρια ! Μπράβο σου !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Λούφαξε για τα πολιτικά ο Ηρακλής Χατζηθεοδωρίδης, ο επονομαζόμενος και «Καμμένος» της Δράμας ! Τι να πει και τι να κάνει ο έρμος με αυτά πράττουν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ. Η μεγάλη στεναχώρια του ανοίγει την όρεξη και καταβροχθίζει καθημερινά όλα τα χοντ-ντογκ στα σπιτάκια της «Ονειρούπολης» ! Ηρακλή, βρε μπας και πας για επόμενος Άη Βασίλης και φτιάχνεις σουλούπι;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Οι πολιτικοιδεολογικοί καθοδηγητές του Τοπικού ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Αθανασιάδης και Δημήτρης Καστρίτης συσκέπτονται στο Chocolate ! Μπορεί να έχουν μείνει οι δυο τους αλλά έχουν υψηλές αξίες, πείσμα και ευελπιστούν κάποια στιγμή να ξαναφέρουν στο ΠΑΣΟΚ λαμπρές ημέρες ! Κούνια που τους κούναγε !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος και αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης ο Κώστας Ευμοιρίδης. Αιτία; Το ότι δεν τον αξιοποιεί ο Δήμαρχος, Βασίλης Γιαννόπουλος σε επαφές για θέματα του δήμου Νευροκοπίου. Λίγες μέρες πριν σε συνέντευξή του ο δήμαρχος τον ευχαριστούσε για την άριστη συνεργασία και την στήριξη που του παρέχει σε σημαντικά ζητήματα που χρίζουν αντιμετώπισης! Θα μας τρελάνουν και οι δυο !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δεν ήταν δύσκολο να καταλάβουν, αυτοί που έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν καθαρά, χωρίς παρωπίδες πως αυτή τη φορά η τρίτη έδρα της Δράμας θα περνούσε στο ΠΑΣΟΚ και στην Χαρούλα Κεφαλίδου. Η αναμέτρηση για την τρίτη έδρα ουσιαστικά ήταν μεταξύ του Κυριάκου Χαρακίδη και της Χαρούλας Κεφαλίδου. Ποια ήταν τα δεδομένα; Από το Ποτάμι απουσίαζε ο γιατρός, Άλκης Σαρίδης ο οποίος είχε λάβει το Γενάρη πάνω από 1000 σταυρούς και φυσικά ένα Ποτάμι το οποίο δεν πείθει κανένα. Ο Χαρακίδης πάλεψε αλλά δεν αρκούσε μόνος του. Το ΠΑΣΟΚ από την άλλη ενισχύθηκε με την παρουσία του γιατρού Γιώργου Τρελλόπουλου, του Σταύρου Κουρσακλή (Δημάρ), του Χρήστου Τσιπλίδη, του Παναγιώτη Διαμαντίδη και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε τη μη κάθοδο του κόμματος του Παπανδρέου. Η αλλαγή του προέδρου του κινήματος έπαιξε επίσης το ρόλο της.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

«Εάν νομίζουν κάποιοι πως από 1,20 έγιναν καμιά 30αριά μέτρα κάνουν λάθος» αυτή η δήλωση δραπέτευσε από τα χείλη του βουλευτή, Δημήτρη Κυριαζίδη σε συνέντευξή του στο Θανάση Φυλακτό. Ρε παιδιά μήπως είδε κανείς τον Τάσο Χατζηγιάννη …έχω την εντύπωση πως σε αυτόν αναφερόταν !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ανθρωποκυνηγητό έχει ξεκινήσει η δημοτική αρχή με επικεφαλής μάλιστα το δήμαρχο Δράμας, Χριστόδουλο Μαμσάκο, με σκοπό να εντοπιστεί και να εξουδετερωθεί ο άνθρωπος που ματιάζει συνεχώς τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΔ, Γιάννη Καψημάλλη ! Εγώ προτείνω με το που βρεθεί να τεθεί σε δημόσιο λιθοβολισμό ! Άντε τώρα… ματιάζουν ένα από τα καλύτερα στελέχη του δήμου μας !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τα στελέχη Δράμας του κόμματος «Τελεία» του Απόστολου Γκλέτσου, παραιτήθηκαν και αποχώρησαν από το κόμμα γιατί δεν κατέβηκε στις εκλογές του Σεπτεμβρίου. Όλοι μαζί προσχώρησαν στο ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη… αναμένοντας εκλογές ώστε να δώσουν τη μάχη. Παλικάρια είστε σίγουροι πως ο Γιώργος θα ξανακατέβει σε εκλογές; Γιατί απ΄ όσο γνωρίζω αρκείται στο να διαφημίζει κολλαγόνα στην τηλεόρασή του !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

38 σπίτια έχει ο Σταθάκης ρε φίλε. Εγώ ζορίζομαι το ένα να σκουπίσω. Φαντάσου τη γυναίκα του !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Με τον Μπλούχο τα έχει ο βουλευτής Δημήτρης Κυριαζίδης και χτυπάει όποιον είναι δίπλα του. Βέβαια δεν είναι και ότι καλύτερο να νιώθεις την ανάσα και τον νυστέρι του χειρουργού πίσω σου, αλλά νομίζω πως δεν ακολουθεί σωστή τακτική… τον «Εχθρό» τον αντιμετωπίζεις κατά πρόσωπο… έτσι κάνουν στην πιάτσα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Άνετος και ελεύθερος να δράση πλέον και να παράξει πολιτικό έργο είναι ο Αντιδήμαρχος τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Δράμας, Γιώργος (Γιωρίκας) Παπαδόπουλος! Άνεμος ελευθερίας πνέει στον δεύτερο όροφο του δημαρχιακού μεγάρου, μετά την απομάκρυνση συγκεκριμένων προσώπων που κατά πολλούς αποτελούσαν τροχοπέδη για την ανάπτυξη της πόλης. Γιωρίκα, έχεις μπροστά σου «πεδίον δόξης λαμπρόν». Πρόσεξε όμως γιατί οι άνεμοι πολλές φορές έχουν και πολλά μποφόρ ! Άντε καμάρι μου, «ο Θεός μετ΄ εσέν».
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Α ! Να ξέρετε πως ένας από τους καλύτερους φίλους που διατηρεί ο Βασίλης Λεβέντης στη Δράμα, είναι ο Σάκης Λαλασίδης. Μιλούν συχνά στο τηλέφωνο ! Όχι που θα γλίτωνε ο …Βασίλης !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πιο αισιόδοξο άνθρωπο από τον αντιπεριφερειάρχη, Αργύρη Πατακάκη, δεν συνάντησα στον κόσμο. Γύρω μας είναι όλα μαύρα, πολιτικά δεν κουνιέται φύλλο στη Δράμα, εξακολουθούν να μας φεύγουν υπηρεσίες, χάσαμε το επίδομα παραμεθορίου, οι δραμινοί ξέχασαν πως έχουν νοσοκομείο και πάνε στην Καβάλα κτλ. Κι όμως, ο Αργύρης τον χαβά του ! Αν τον ακούσει κάποιος …όλα είναι υπέροχα στη Δράμα και η ροή χρηματοδοτήσεων προς την αντιπεριφέρεια ρέει άφθονη ! Τώρα, που είναι αυτή η ροή που εμείς δεν βλέπουμε είναι ένα ερώτημα ! Αργύρη, με το πρόβλημα του καταρράκτη και στα δυο σου μάτια προγραμμάτισες καμία επέμβαση; Αν όχι να πας στην Καβάλα, γιατί στο νοσοκομείο μας δεν γίνονται ούτε τέτοιες απλές επεμβάσεις ! Αν θέλεις μπορώ να σου δώσω το κινητό του Διευθυντή, να γλιτώσεις την αναμονή και να σε προσέξει περισσότερο. Τί διάολο, κοτζαμάν αντιπεριφερειάρχης Δράμας είσαι !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πολλοί είναι αυτοί που αναφέρουν πως ο Γιώργος Τρελλόπουλος, ο γιατρός που ήταν τρίτος στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ (Δημοκρατική Συμπαράταξη) ήρθε για να μείνει στα πολιτικά δρώμενα της Δράμας. Ο ίδιος δεν το αρνείται. Μένει να δούμε την κινητικότητά του ώστε να τον εκτιμήσουμε. Αυτά που μάθαμε εμείς είναι πως είναι εξαιρετικός γιατρός, άνθρωπος της προσφοράς, πολλά χρόνια συνδικαλιστής στο χώρο των νοσοκομειακών ιατρών και παλαιότερα ταλέντο στο ποδόσφαιρο!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τα 100 χρόνια γιόρτασε το ΚΚΕ στη Δράμα. Στις πρώτες θέσεις στο δημοτικό Ωδείο ήταν ο Μαργαρίτης Τζίμας με τη Μελίνα Μποτέλη ! Ήταν άραγε κίνηση αβροφροσύνης ή όπως λένε οι κακές γλώσσες ο άλλοτε «σκληροπυρηνικός» δεξιός Τζίμας αλληθωρίζει προς τα άκρα αριστερά; Μήπως περνώντας τα 60 κι αφού είδε πολλά κατέληξε στην αριστερά όπως και η Λιάνα Κανέλη; Αχ Ρίτη, από εκεί που κρεμούσες στο παλιό δημαρχείο μαύρες ήρθε η ώρα να κρεμάσεις κόκκινες ! Σαν αριστερός ηγήτορας δώσε εντολή στο σύντροφο Πασχάλη να κρεμάσει το σφυροδρέπανο στο άγαλμα της Ελευθερίας ! Μεγάλες χαρές έχει ο Γιάννης Στεφανίδης που το όνειρό του να πιαστείτε χέρι-χέρι έγινε πραγματικότητα !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο νεότερος δημοτικός σύμβουλος και αντιπρόεδρος της ΔΕΚΠΟΤΑ, Γιώργος Ψαρράς, βλέπω να είναι απλός θεατής της φετινής «Ονειρούπολης» ! Έμαθα πως γκρινιάζει για αυτό και όχι άδικα. Είναι νέος άνθρωπος, διατέλεσε Πρόεδρος του ΤΟΣΥΝ, έχει πολλές επαφές με τη νεολαία και δεν έπρεπε σε καμιά περίπτωση να είναι στην απ΄ έξω ! Του άξιζε ενεργός ρόλος και δεν του δόθηκε …γιατί άραγε;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Παύλος Ζαχαριάδης, ο φερόμενος και ως επικεφαλής της παράταξης «Πόλη και Ζωή» κάπου-κάπου θυμάται να αντιπολιτευτεί βγάζοντας δελτία τύπου επαναλαμβάνοντας τα ίδια και τα ίδια ! Όλο το χρόνο πολεμάει την «Ονειρούπολη» και δυο τρεις μέρες πριν την έναρξη βγάζει δελτίο τύπου και της εύχεται καλή επιτυχία ! Παύλε, δεν κατάλαβες ακόμη ότι χτυπώντας της «Ονειρούπολη» κάθε χρόνο, που την αγαπά και τη θέλει ο κόσμος, χτυπάς τον εαυτό σου; Μήπως σου αρέσει να αυτυομαστιγώνεσαι; Ασχολήσου βρε παιδάκι μου με αυτό που ξέρεις καλά. Πούλα κανένα πλυντήριο, καμία τηλεόραση και δώσε κανένα σεσουάρ σε προσφορά στο γυναικείο πληθυσμό της Δράμας, που χρονιάρες μέρες, θα περιποιηθεί το μαλλί του !
(0 σχόλια)  Σχολιάστε