Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

ΘΕΜΑΤΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Γιώργος Βρακάς
 

Τον Απρίλη του 2016 ο Γιώργος Βρακάς ενημερώθηκε από

τη The Transplantation Society ότι βραβεύεται με το παγκόσμιο βραβείο μεταμοσχεύσεων (TTS Young Investigator Award) μαζί με… »
(2 σχόλια)

Χρυσό Βραβείο για το Γρηγόρη Αβανίδη και τη Βίκυ Βουρνιά
 

Ιδιαίτερη περίπτωση «παιδιών», μάλλον περίεργο κράμα

και από «υλικό» όχι συνηθισμένο. Δεν εξηγείται διαφορετικά η πορεία του Γρηγόρη Αβανίδη και… »
(0 σχόλια)

Αναστάσιος Λαγός
 

Ο Αναστάσιος Λαγός είναι δημιουργός επίπλων και συνεχιστής της οικογενειακής επιχείρησης που δημιούργησε ο πατέρας του. Βέβαια το ξυλουργείο της γειτονιάς… »
(0 σχόλια)

Drama Runners
 

Είναι σημαντικό να διατηρούμε την φυσική μας κατάσταση σε καλό επίπεδο, παρά την ηλικία μας και ανεξάρτητα από τις καθημερινές μας υποχρεώσεις και συνήθειες.… »
(0 σχόλια)

Ήλιος: Μύθοι και αλήθειες
 

Όπως περίπου λέει και ένα γνωστό απόφθεγμα, τα ωραιότερα πράγματα στην ζωή κάνουν κακό ή παχαίνουν. Ο ζωοδότης ήλιος, για παράδειγμα, ο οποίος φέρνει την χώρα μας… »
(0 σχόλια)

Ανέστης Τερζής
 

Τον έχουν χαρακτηρίσει και όχι άδικα «πρύτανη» της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ο λόγος για τον Ανέστη Τερζή, με την τεράστια εμπειρία, τη βαθιά γνώση και τη μεγάλη… »
(0 σχόλια)

Δήμος Παγγαίου
 

Σας καλωσορίζουμε σε μια μοναδική εποχή για τον τόπο μας, την ευλογημένη γη του Δήμου Παγγαίου, κατά τη διάρκεια της οποίας αναδεικνύονται τα ιδιαιτέρα στοιχεία… »
(0 σχόλια)

Volvo S90, Νέα εποχή στο design και την καινοτομία
 

Με το νέο S90 η Volvo εισέρχεται εντυπωσιακά σε μία κατ’ εξοχήν κατηγορία μοντέλων κύρους, αυτή των μεγάλων premium σεντάν. Το  S90 είναι το δεύτερο μέλος της σειράς 90… »
(0 σχόλια)

Γιάννης Ναλμπαντίδης
 

Με τη δεύτερη γενιά του το «Car Stereo Ναλμπαντίδη» συμπληρώνει φέτος 40 χρόνια παρουσίας στο χώρο των συστημάτων ήχου και ασφαλείας του αυτοκινήτου.

Με… »
(0 σχόλια)

Νέο Seat Ateca ολοκληρωμένο όσο ποτέ!
 

Για την ιστορία το Ateca πήρε το όνομά του από την ομώνυμη κοινότητα της ισπανικής επαρχίας της Σαραγόσα στην καρδιά της ιβηρικής χερσονήσου. Είναι βασισμένο πάω… »
(0 σχόλια)

Η νέα BMW X1
 

Δείχνει πιο μεγάλη, πιο τετράγωνη, πιο εντυπωσιακή και είναι. Πατώντας στη νέα πλατφόρμα που πρώτη χρησιμοποίησε η Σειρά 2 Active Tourer, το πρώτο πολυχρηστικό… »
(0 σχόλια)