Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσημες δημόσιες εμφανίσεις, φορώντας τζόκευ καπέλο, έκανε τελευταία ο εντεταλμένος σύμβουλος καθαριότητας και πρασίνου, Τάσος Χατζηγιάννης. Πολλοί το απέδωσαν στην προστασία από τον ήλιο γιατί ο Τάσος εργάζεται και στα χωράφια, άλλοι στο new look τύπου “τινέιτζερ” που προσπαθεί να λανσάρει και αυτοί που ξέρουν σε μια μικροεπέμβαση αφαίρεσης λιπώματος στην κορυφή της κεφαλής του. Όχι δεν έκανε μεταμόσχευση εγκεφάλου. Ο Τάσος έχει πολύ μυαλό και δεν χρειάζεται να το αλλάξει! Άλλοι πρέπει να αλλάξουν μυαλά!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πολύ πετυχημένη η εκδήλωση του «Project 2020» για τη σύνδεσή μας με την Εγνατία. Τουλάχιστον μάθαμε τι γίνεται σε επίπεδο μελετών οι οποίες δεν είναι έτοιμες ακόμα, γιατί δεν υπάρχουν οι χρηματοδοτήσεις. Αφού δεν υπάρχουν χρήματα για τις μελέτες, σιγά να μην βρεθούν χρήματα για την κατασκευή των έργων. Επιβάλλεται να συνηθίζουμε στην ιδέα ότι θα πεθάνουμε απομονωμένοι από τις κεντρικές οδικές αρτηρίες. Είναι προτιμότερο να δούμε κατάματα την αλήθεια παρά να πιστεύουμε σε μια ουτοπία.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Άκουσα, δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, πως ο Χριστόδουλος εκφωνεί στο σπίτι λόγους μπροστά σε ανεμιστήρα. ακούγεται του είπαν η φωνή πιο επιβλητική! Ας ψάξω στη “Διαύγεια” μπας και έκανε αγορές ανεμιστήρων ο Δήμος Δράμας!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αναμφισβήτητα το ενδιαφέρον όλων μας είναι στραμμένο σε όσα συμβαίνουν στην κεντρική πολιτική σκηνή, όμως η ανυπαρξία της αντιπολίτευσης στον Δήμο Δράμας δεν έχει προηγούμενο. «Άκρα του τάφου σιωπή», καμία ουσιαστική παρέμβαση, σαν να μην υπάρχει. Με το ζόρι μαζεύονται για να πάνε στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου σαν να κάνουν αγγαρεία. Παύλε Ζαχαριάδη, δέχθηκες να ηγηθείς της παράταξης «Πόλη και Ζωή», και εσύ τα παράτησες! Με την αντικατάσταση των δημοτικών σου συμβούλων που παραιτούνται, σε λίγο θα μείνετε «από πάγκο». Παύλε, σηκώστε σύντομα την «πετσέτα» που ρίξατε! Οι εκλογές πλησιάζουν ...ξυπνήστε!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αντιγράφουμε σχόλιο της Πανελλαδικής εφημερίδας «Δημοκρατία» της 23 Μαΐου 2016 σελ. 8. «Πρέπει να σημειώσω ότι μου έκανε καλή εντύπωση, για πολλοστή φορά σε κοινοβουλευτική παρέμβαση της η Βουλευτής Δράμας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Χαρά Κεφαλίδου, εξαιρετική». Το να αναγνωρίζεται η σοβαρότητα της Χαράς Κεφαλίδου και μάλιστα από δεξιά εφημερίδα είναι πολύ σημαντικό. Ιδιαίτερα σήμερα που στην βουλή μπήκε «η σάρα και η μάρα». Μπράβο Χαρούλα! Είσαι όαση σοβαρότητας στο χώρο σου.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τελικά φαίνεται ότι οι εργασίες στις φυλακές του Νικηφόρου ολοκληρώνονται και γίνεται προσπάθεια στελέχωσης τους, ώστε να λειτουργήσουν την επόμενη χρονιά. Επιτέλους να γίνει και κάτι στη Δράμα έστω και με καθυστέρηση 14 χρόνων. Είναι μία ακόμη απόλυτη δικαίωση για τον πρώην Δήμαρχο Θωμά Μαργαρίτη που μόνος του ως πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου, πάλεψε για την χοροθέτησή τους στη Δράμα, όταν όλοι διαφωνούσαν. Ως Δήμαρχος πίεζε και σήμερα σαν απλός πολίτης κινητοποιεί τους πάντες για την λειτουργία και τη στελέχωση τους μέσω ΑΣΕΠ, με επιπλέον μοριοδότηση των υποψηφίων από τη Δράμα, σύμφωνα με τα υποσχεθέντα το 2000 που πρωτοξεκίνησε το θέμα. Πεισματάρης ο Θωμάς έλεγε τότε για να πείσει τους Δραμινούς ότι «οι φυλακές δεν είναι Softex ή ΣΕΚΟΒΕ, είναι εργοστάσιο χωρίς φουγάρο που δεν κλείνει ποτέ». Σήμερα στην εποχή της κρίσης προσθέτει ότι οι «φυλακές είναι το πιο χρήσιμο έργο, γιατί έτσι που καταντήσαμε όλοι για «τη στενή» είμαστε!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κυνηγούν την «ουτοπία» όσοι πιστεύουν ότι θα συνδεθούμε με την Εγνατία. Την «ουτοπία» ας την αφήσουμε στους πολιτικούς μας που υπόσχονται ψάχνοντας τα κορόιδα που θα τους πιστέψουν. Ευτυχώς γι’ αυτούς υπήρχαν τόσα κορόιδα που και με την «κόσα» να τα έκοβες πάλι θα ξεφύτρωναν. Θυμηθείτε ότι με την υπόσχεση της κατασκευής του δρόμου Δράμα-Αμφίπολη, συνέχεια και για 20 χρόνια, κάποιοι έκαναν πολιτικές καριέρες, χαρακτηρίσθηκαν πολιτικές αυθεντίες, «γάτες και δραμάρχες». Τους πιστεύαμε, περαστικά μας! Σήμερα τους πιστεύουμε;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τί θα δούμε άλλο! Ο Δήμαρχος Δοξάτου Δημήτρης Δαλακάκης επικαλούμενος έλλειψη προσωπικού, έβγαλε απόφαση και έκανε «οδηγό απορριμματοφόρου» πολιτικό μηχανικό από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών. Δεν θα κρίνω αν είναι νόμιμη ή παράνομη η απόφαση ή αν ήταν υπηρεσιακή υποβάθμιση του υπαλλήλου. Δημήτρη, μια που έκανες την αρχή και λειτουργείς υπερβατικά και μόνο με γνώμονα τις ανάγκες του Δήμου, βγάλε απόφαση και κάνε τον εαυτό σου «από Δήμαρχο κλητήρα». Ίσως να είσαι πιο χρήσιμος!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στον αδελφοποιημένο με τον Δήμο Δράμας, Δήμο του Λάουφ Νυρεμβέργης Γερμανίας βρέθηκε μεγάλη αποστολή από Δημοτικούς συμβούλους, αντιδημάρχους και δημοσιογράφους με επικεφαλής τον Δήμαρχο Χριστόδουλο Μαμσάκο. Η «αδελφοποίηση» που έγινε από τον τ. Δήμαρχο Θωμά Μαργαρίτη, ατόνησε επί δημαρχίας Χαρακίδη και σωστά αναθερμαίνεται από τον Χριστόδουλο. Έχω όμως δύο απορίες. Γιατί δεν κλήθηκαν να συμμετάσχουν εκπρόσωποι όλων των τοπικών μέσων; Ποιος απηύθυνε και με τι κριτήρια τις προσκλήσεις; Γιατί στην αποστολή, δεν συμμετείχε ο Θωμάς Μαργαρίτης που έκανε την αδελφοποίηση; Να προσκλήθηκε και να αρνήθηκε δε το πιστεύω. Γιατί Χριστόδουλε έχουμε αποκλεισμούς και εξαιρέσεις;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τα είκοσι χρόνια λειτουργίας της γιόρτασε φέτος η ΔΕΚΠΟΤΑ του Δήμου Δράμας, με σειρά επετειακών εκδηλώσεων. Σωστή η απόδοση τιμής στον ιδρυτή της τ. Δήμαρχο Μαργαρίτη Τζίμα. Όμως πάνω από τα μισά της χρόνια η ΔΕΚΠΟΤΑ λειτούργησε και με άλλους δύο τ. Δημάρχους, τον Θωμά Μαργαρίτη για επτά χρόνια και τον Κυριάκο Χαρακίδη για 3,5 χρόνια. Στοιχειώδης ευγένεια και πολιτικό τακτ επέβαλε κ. Δήμαρχε Δράμας Χριστόδουλε Μαμσάκο και κ. Τάσο Χατζηκυριακίδη να γίνει μια απλή έστω αναφορά και σ’ αυτούς. Δεν πιστεύω ότι το κάνατε επίτηδες, αν και ακούγεται ότι σας επέβαλαν τον αποκλεισμό τους. Κρίμα!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ψάχνω να βρω κάποιον στη Δράμα που πληρώνει τον ΟΑΕΕ και δεν βρίσκω! Νικολούλη θα με βοηθήσεις;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

20 Χρόνια γιορτάζει φέτος η ΔΕΚΠΟΤΑ. Τι ωραία χρόνια τότε, ούτε έγκριση προγραμμάτων δράσεων, ούτε επίτροποι, ούτε «Διαύγεια»! Που ‘ναι τα χρόνια ωραία χρόνια…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δύο δικά μας παιδιά, ο Γρηγόρης Αβανίδης, η Βίκυ Βουρνιά και οι συνεργάτες τους, κατέκτησαν επάξια το χρυσό Πανελλήνιο Βραβείο του διαγωνισμού Events Awards 2016 ως η «καλύτερη Δημιουργική Ομάδα στην Ελλάδα». Βραβεύτηκαν για την εργατικότητα, την έμπνευση, τη φαντασία και τη στρατηγική τους σκέψη, αφού ήταν και είναι οι αφανείς ήρωες όλων των μεγάλων και κορυφαίων θεματικών εκδηλώσεων στην Ελλάδα. (Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας στη Θεσσαλονίκη, Μύλος των Ξωτικών στα Τρίκαλα κ.α.). Αποδεικνύεται πόσο δίκιο είχε ο πρώην Δήμαρχος Θωμάς Μαργαρίτης, που τους επέλεξε για το στήσιμο της «Ονειρούπολης» όταν πρωτοξεκίνησε το 2004 και για οχτώ ολόκληρα χρόνια, που ήταν από τα πιο επιτυχημένα. Δυστυχώς ο μετέπειτα Δήμαρχος Κυριάκος Χαρακίδης, όχι μόνο δεν τους αξιοποίησε, αλλά διέκοψε κάθε συνεργασία μαζί τους, γιατί συνδέθηκαν πολιτικά με το Θωμά ως συνεργάτες του. Αποτέλεσμα να φύγουν από τη Δράμα, για λόγους βιοποριστικούς, σε άλλες πιο «φιλόξενες πολιτείες» όπου βρήκαν έδαφος για δημιουργία πετυχαίνοντας πανελλαδική αναγνώριση. Είπαμε ότι η Δράμα διώχνει τα δημιουργικά παιδιά της, αφού ο φθόνος και η ζήλια κυριαρχούν. Μπράβο Γρηγόρη και Βίκυ, εμείς σας καμαρώνουμε έστω και από μακριά. Και για να εξηγούμαστε, δεν φταίτε εσείς που φύγατε αλλά αυτοί που σας έδιωξαν. Ευχόμαστε κάποτε να επιστρέψετε. Θωμά Μαργαρίτη, πόσο μπροστά έβλεπες με την «Ονειρούπολη» και τις επιλογές των συνεργατών σου. Αλλά σ’ έφαγε και σένα πολύ νωρίς η πολιτική «μαρμάγκα». Μήπως και εσύ διάλεξες λάθος πόλη να ζήσεις και να δημιουργήσεις;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Θετική χαρακτηρίζω την προσπάθεια για την ανάδειξη της «Δραμοινογνωσίας» και την καθιέρωσή της σε θεσμική εκδήλωση στον Νομό μας, με πανελλαδική εμβέλεια. Τα κρασιά και τα οινοποιεία μας είναι από τα καλύτερα στην Ελλάδα, αξίζει να τα αναδείξουμε και μέσω της γιορτής να αναδειχθεί η Δράμα. Χρειάζεται όμως μεγάλη προσπάθεια γιατί είναι μια εξειδικευμένη εκδήλωση που απευθύνεται στο ειδικό κοινό και δεν πρέπει, προς θεού, να γίνεται σύγκριση με την «Ονειρούπολη» που απευθύνεται στα παιδιά και άρα σε ολόκληρη την ελληνική οικογένεια. Να μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα και να είμαστε προσγειωμένοι.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η προσωποποίηση του «πολιτεύεσθαι» σεμνά και ταπεινά στη Δράμα, ακούει στο όνομα Ανέστης Τερζής. Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού – Φεστιβάλ ταινιών Μικρού Μήκους, είναι έμπειρος, παραγωγικός, χωρίς φανφάρες και παραπανήσια λόγια. Ο Ανέστης είναι σαν το κρασί, όσο παλιώνει τόσο καλύτερο γίνεται! Τυχερός ο Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος, που έχει ένα τέτοιο συνεργάτη μεγάλου βεληνεκούς, κυριολεκτικά και μεταφορικά, όπως ο «δίμετρος» Ανέστης πλάι του!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

«Πνέει τα μένεα» ο περιφερειακός Σύμβουλος Χρήστος Λιθηρόπουλος για τη μη αξιοποίησή του στην Περιφέρεια από τον Αργύρη Πατακάκη. Μέμφεται ο Χρήστος, τις κατά την γνώμη του, λανθασμένες και άστοχες επιλογές του. Ακούστηκε να λέει ότι τελικά για να αξιοποιηθείς πρέπει το όνομά σου να έχει την κατάληξη -άκης!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ετοιμάζει τα μαχαίρια ο πατέρας Χαρίλαος Ψαρράς, αν δεν αξιοποιηθεί ο γιος του Γιώργος στο Δήμο Δράμας. Τις φήμες για βουντού, μαντζούνια, μαύρη και λευκή μαγεία που λέγεται ότι χρησιμοποιεί ο Χαρίλαος, δεν τις πιστεύω. Δεν είναι τέτοιος ο Χάρης! Αν όμως είναι αλήθεια, πως θα το αντιμετωπίσεις Χριστόδουλε; Μαύρο φίδι που σ΄ έφαγε!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Χάθηκε από την πολιτική πιάτσα ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ., χειρουργός Κώστας Μπλούχος. Κώστα, η πολιτική απαιτεί συνεχή φυσική παρουσία. Δεν μπορεί κάποιος να κρατάει πολλά καρπούζια στην ίδια μασχάλη. Η δουλειά του χειρουργού είναι δύσκολη, απαιτεί ηρεμία, ξεκούραση, καθαρό μυαλό και καθόλου τρεμάμενα χέρια. Δεν ταιριάζει με τη ζωή του πολιτικού που γενικά ζει άτακτα. Έτσι που κινείσαι, σε λίγο καιρό τίποτα δεν θα κάνεις καλά. Για αυτό όσο είναι νωρίς διάλεξε. Όπως λέει και ο σοφός λαός μας «ή παπάς – παπάς ή ζευγάς-ζευγάς». Προσωπικά σε προτιμώ γιατρό χειρουργό που είσαι άριστος!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Που είναι τα τζιν τα σκισμένα Κώστα Μπλούχο; Πάνω που είχα πάρει την απόφαση να σε ψηφίσω, τέτοια μου κάνεις και αλλάζω γνώμη! Εσύ αν εκλεγείς βουλευτής μπορεί να φορέσεις και φράκο!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μυρίστηκε διορισμούς, μεταθέσεις και αποσπάσεις για την στελέχωση των φυλακών του Νικηφόρου που φέρνουν ψήφους και κάνει κινήσεις ο Δημήτρης Κυριαζίδης. Πρόσφατα συνόδευσε στον Υπουργό του Δραμινούς υπαλλήλους των φυλακών της Νιγρίτας, που θέλουν να μετατεθούν ή να αποσπαστούν στο Νικηφόρο. Δημήτρη, μυρίστηκες ψωμί, ορμάς και πουλάς ελπίδες! Ξεχνάς όμως ότι η ολοκλήρωση των φυλακών είναι έργο ΣΥΡΙΖΑ και ότι επί Νέας Δημοκρατίας το έργο ήταν σταματημένο και δεν ακουγόταν «σκεπάρνι»; Ξεχνάς ακόμη ότι κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ και ότι άλλοι θα έχουν τον πρώτο λόγο; Δε βαριέσαι, ας είσαι κι εσύ στο παιχνίδι, κάτι θα κερδίσεις!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Από την επίσκεψη της Ζωής Κωνσταντοπούλου και της Ραχήλ Μακρή στην Προσοτσάνη. Επιμένουν στις αντιμνημονιακές θέσεις τους και οργώνουν τη χώρα προσεγγίζοντας τον ταλαιπωρημένο ελληνικό λαό. Κι εκεί, δίπλα, ένας άλλος ταλαίπωρος που έρεψε από την υγιεινή διατροφή! Ο Σπύρος Λάτσας, που έχασε τα περιττά κιλά όχι λόγω μνημονίων αλλά από πεποίθηση!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Γνωστός πολιτικός παράγοντα πήγε στην Περιφέρεια ΑΜΘ και του είπαν πως ο Δήμος που εκπροσωπεί είναι έτοιμος να ενταχθεί σε προγράμματα ΕΣΠΑ. Όταν επέστρεφε σκέφτηκε πως δεν έχουν καμία μελέτη έτοιμη! Τελικά κατέληξε πως τα ΕΣΠΑ τα φέρνει ο πελαργός! Τέτοιο επίπεδο! Που πας ρε Καραμήτρο!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Χάθηκε από την επικαιρότητα ο εκρηκτικός και φασαριόζος Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Γιώργος Σαβρίδης. Γιώργο, τι έπαθες άρρωστος είσαι; Κανένα σαματά; Καμία πραγματική ή τεχνιτή κόντρα με κάποιον; Έγινες και εσύ «αλοιφή»! Άντε ενεργοποιήσου περιμένω να σε δω στην τηλεόραση να «σιδερώνεις» κανέναν! Οικοδόμος είσαι και ξέρεις. Το στόμα σου δεν το συνηθίσαμε με φίμωτρο αλλά σαν πολυβόλο με βολές κατά ριπάς.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δεν μπορώ να καταλάβω σε τι βοηθούν τη Δράμα οι επισκέψεις των κατά καιρούς προέδρων της Δημοκρατίας, ώστε να τους «παρακαλάμε» να έρχονται στις επετείους απελευθέρωσης και οι αιρετοί μας να πανηγυρίζουν για την «επιτυχία της επίσκεψης». Είναι άλλωστε θεσμική υποχρέωση τους. Από τη Δράμα πέρασαν παλαιότερα, Σαρζετάκης, Καραμανλής, Στεφανόπουλος, Παπούλιας και τώρα ο Παυλόπουλος ο αποκαλούμενος και «Πάκης». Μεγαλοστομίες, παχιά λόγια «εξύψωση του εθνικού φρονήματος, βραβεύσεις, ανακηρύξεις τους σε «επίτιμους δημότες» και για τη Δράμα «μηδέν από μηδέν, μηδέν». Αλήθεια ο κ. Παυλόπουλος πέρασε τον δρόμο Δράμα-Αμφίπολη; Αισθάνθηκαν τα αμορτισέρ του υπερπολυτελούς του αυτοκινήτου το «τράνταγμα» από τις λακούβες; Οδηγούσε ο οδηγός του στο ρεύμα πορείας του ή έμπαινε στο αντίθετο ρεύμα από έλλειψη διαγραμμίσεων. Απορίες εκφράζω;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Χαρά Κεφαλίδου με την σοβαρότητα που σε διακρίνει και στον Θεό που πιστεύεις, πες μας ειλικρινά, αντέχεις να ακούς τις «μπαρούφες» της Φώφης Γενηματά χωρίς να εκραγείς. Αυτή η αρχηγός, αν δεν ήταν ο συχωρεμένος ο μπαμπάς της, όχι μόνο ο θυρωρός της πολυκατοικίας δεν θα την γνώριζε, όπως έλεγε ο Κατσιφάρας, αλλά αν είχα πρόβατα ούτε για τσομπάνη δεν θα την έπαιρνα. Αυτή δεν μπορεί να χωρίσει δύο βοδιών άχυρο. Κουράγιο κοπέλα μου, σκέψου ότι δυστυχώς αυτή φτιάχνει τις λίστες των βουλευτών και μπορεί να σε πετάξει έξω όπως παρά τρίχα θα γινόταν την προηγούμενη φορά.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αναγνωρίσθηκαν επίσημα ως ιαματικά λουτρά οι «Θερμιές» στο Παρανέστι. Αγώνας χρόνων χρειάσθηκε για το αυτονόητο. Πως όμως θα γίνει η αξιοποίησή τους στην εποχή της κρίσης; Πρόσφατα επισκέφθηκα τα ιαματικά λουτρά των Ελευθερών Καβάλας, που έχουν πολλά πλεονεκτήματα, αφού είναι πάνω σε κεντρική οδική αρτηρία και δίπλα στην θάλασσα. Δεν λειτουργούν εδώ και χρόνια και όλες οι κτιριακές εγκαταστάσεις του ΕΟΤ καταστράφηκαν και «πλατσικολογήθηκαν». Καλός ο αγώνας της Δημάρχου Παρανεστίου Αλίκης Σωτηριάδου για την αναγνώριση, αλλά σίγουρα η αξιοποίησή τους είναι δύσκολη και προβληματική. Χώρια που πρέπει πρώτα να διώξει τους διάφορους καταληψίες και τις παράγκες τους που κάνουν τζάμπα τα μπάνια τους.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Με την αύξηση της τιμής του καπνού, κόβουμε όλοι το τσιγάρο, αρχίζουμε τα κομπολόγια και μετά αυξάνουν τον ΦΠΑ των κομπολογιών. Ικανούς τους έχω!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ντέπυ Κουνατιάδου, Μιχάλης Μουρβετίδης και Μιχάλης Μπαχαρίδης πίνουν μόνο στην υγειά τους ή μήπως και στις επικείμενες συνεργασίες; Ξέρουμε αλλά δεν σας λέμε! Πρώτα θα πέσουν οι υπογραφές και μετά…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ήλθε και η Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Δράμα σαν πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας».Δίπλα της ο Μπάμπης Σαμούτης που ανέλαβε τον συντονισμό της επίσκεψης και σίγουρα θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις προσεχείς εκλογές. Έψαχνε στέγη ο Μπάμπης μετά την μνημονιακή «κωλοτούμπα» των πρώην συντρόφων του στο ΣΥΡΙΖΑ και έπεσε στην στοργική αγκαλιά της Ζωίτσας. Πήρε πολύ σοβαρά τον ρόλο του, ελπίζουμε να μην απογοητευθεί γιατί ο Μπάμπης με βάση τον εκρηκτικό του χαρακτήρα δεν θα αντέξει και άλλες λανθασμένες επιλογές.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τί θα γίνει Αργύρη Πατακάκη με τα ανοιχτόχρωμα παντελόνια και κοστούμια που λανσάρεις τώρα το καλοκαίρι; Ξέρεις δεν ενδείκνυται για την θέση που κατέχεις. Αντιπεριφερειάρχης είσαι και όχι σόουμαν πίστας!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Έπεσε κατηγορία το τελωνείο της ΒΙΠΕ Δράμας. Υποβιβάστηκε από Διεύθυνση σε Τμήμα και η Διεύθυνση πήγε, που αλλού, στην Καβάλα. Η Δράμα ήταν και εξακολουθεί να είναι νόμος των παραρτημάτων. Από παλιά μας είχαν, πάρει χαμπάρι και επί ΠΑΣΟΚ και επί ΝΔ ότι είμαστε «φυτά» και δεν αντιδρούμε σε τίποτα, και οι πολιτικοί μας είναι μόνο για χορούς και συνεστιάσεις χωρίς παρεμβάσεις στα κέντρα των αποφάσεων. Υποτίθεται ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα έκανε κάτι καλύτερο για την Δράμα ή έστω θα σταματούσε το ίδιο βιολί. Βουλευτή μας Χρήστο Καραγιαννίδη, εσύ ο φύσει και θέσει επαναστάτης γιατί δεν αντιδράς; Είσαι μαζί με μας στο «ίδιο έργο θεατής»; Γιατί δεν ζώνεσαι με εκείνα τα εκρηκτικά, τα γκλόμπς και τα μαχαίρια που δήλωσες ότι έχεις στο σπίτι σου – δείγμα της επαναστηκότητας σου- για να πάρεις μερικά κεφάλια; Χρήστο, αν δεν μπορείς να το κάνεις – ξέρω είναι δύσκολο, θα χάσεις την έδρα σου- εκείνο το δίκοπο μαχαίρι τουλάχιστον στρέψτο στον εαυτό σου, όπως λέει και ο ποιητής Καββαδίας. Η αυτοχειρία σου θα είναι η μεγαλύτερη προσφορά στον τόπο. Αλλά μην το κάνεις σε παρακαλώ, γιατί τώρα που το σκέφτομαι, θα αναλάβει ο δεύτερος και θα βρούμε χειρότερο μπελά!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Την απογοήτευση του από την πολιτική κατάσταση στη χώρα δηλώνει με κάθε ευκαιρία ο πολιτευτής των ΑΝΕΛ του Πάνου Καμμένου, Ηρακλής Χατζηθεοδωρίδης. Δηλώνει ότι δεν θα ξαναπολιτευτεί ως βουλευτής. Ηρακλή, επειδή είσαι γενικά αργός, απελπιστικά αργός, άργησες και αυτό να το καταλάβεις. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Μείνε μόνο στην Περιφέρεια για να κάνεις τον χαβαλέ σου. Δεν είναι εποχή για ήρωες, μόνο για πλάκα. Και εσύ είσαι και «πλακατζής» και «χαβαλεδιάρης». Μην το κουράζεις!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Χριστόδουλε, αυτό που σου είπαν πως αν τρως την τούρτα γρήγορα, όρθιος και μπροστά από το ψυγείο για να μην σε δει κανείς, δεν παίρνεις θερμίδες… είναι αστικός μύθος!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Προπαγανδιστικό φυλλάδιο που αναφέρει συνοπτικά το έργο της Δημοτικής αρχής, εξέδωσε ο Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος. Μεταξύ των άλλων σε παράγραφο με τον τίτλο «Λουτρά» στη σελίδα 17, για την τρίτη ηλικία του Νομικού προσώπου των ΚΑΠΗ της Δράμας εξασφαλίστηκαν ιαματικά μπάνια. Υπάρχει και σχετική φωτογραφία. Παραθέτουμε ακριβώς το απόσπασμα και την φωτογραφία: «Με σκοπό την διαφύλαξης της υγείας της τρίτης ηλικίας και σε συνεργασία με το τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, εξυπηρετήθηκαν 90 άτομα που στάλθηκαν σε λουτροπόλεις για να κάνουν ιαματικά μπάνια». Δήμαρχε έχω δύο απορίες... Πρώτον, γιατί βάλατε φωτογραφία από λασπόλουτρο και όχι από λουτροθεραπεία; Μήπως όπως γράφετε στο έντυπό σας, μας προτρέπετε έτσι που καταντήσαμε να κυκλοφορούμε με «φούμο» για να μην μας γνωρίζουν και μας πάρουν και το τελευταίο ευρώ που μας απέμεινε; Δεύτερον, έμαθα ότι το εικονιζόμενο πρόσωπο είναι δημοτικός σύμβουλος που δέχτηκε να «μπει στην λάσπη». Ψάχνω να βρω ποιος είναι αλλά δεν τα κατάφερα μέχρι σήμερα. Σίγουρα δεν είναι η Ζωή Καριοφυλλίδου, πρόεδρος των ΚΑΠΗ. Η Ζωίτσα είναι πολύ κοκέτα για να κάνει κάτι τέτοιο. Να είναι ο Τάσος Χατζηγιάννης δεν το πιστεύω, γιατί ο Τάσος αν και ασχολείται με τη γεωργία ποτέ δεν «βουτά στις λάσπες», είναι πάντα πολιτικά καθαρός σαν τον ήλιο. Και ο ήλιος μπορεί να ρίχνει τις ακτίνες του στη λάσπη αλλά δεν λερώνεται. Γι’ αυτό ρωτάω ακόμα όπως ο Σπύρος Καλογήρου στην ελληνική ταινία που δεν γνώρισε την μεταμφιεσμένη σε άντρα Βουγιουκλάκη. Σαν ποιόν μοιάζει μωρέ; Σαν ποιόν μοιάζει; Όποιος τον βρει θα έχει δωρεάν 10 λουτροθεραπείες στα λασπόλουτρα της Λυδίας.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στο ίδιο προπαγανδιστικό φυλλάδιο του Δημάρχου Χριστόδουλου Μαμσάκου στο κεφάλαιο ΠΑΙΔΕΙΑ και ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ με τίτλο «Προμηθευτήκαμε» (σελ. 18) αναγράφεται επακριβώς «Προμηθευτήκαμε Ειδικό Ρομποτικό Μηχάνημα καθαρισμού πισινών». Ότι ο δήμαρχος θα καθαρίζει ρομποτικά τους πισινούς μας ή κοινώς «κώ…ς» μας δεν το περιμέναμε γιατί είναι παροχή πολυτελείας την εποχή της κρίσης. Ευτυχώς που διαβάσαμε παρακάτω και καταλάβαμε ότι ο αυτόματος καθαριστής θα καθαρίζει τις πισίνες του κολυμβητηρίου. Αφήστε τους κώλους μας ήσυχους και καθαρίστε το νερό των πισίνων του κολυμβητηρίου γιατί θα μας αναγκάσετε να κυκλοφορούμε με λαμαρινένια βρακιά! Να βάζετε σωστά τις οξείες στις λέξεις γιατί θα μας τρελάνετε τελείως!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πέτα ψηλά! Με μεγάλο - χορηγό των Γιάννη Μπύρο, θέλουν υψηλές πτήσεις οι «Μαυραετοί» και άμεση επιστροφή στην Football League. Έτσι η καλοκαιρινή μεταγραφική ενίσχυση με 10 παίκτες επιπέδου ανωτέρων κατηγοριών είναι ήδη γεγονός. Ο ίδιος ο Γιάννης Μπύρος έδωσε το δικό του ψυχικό περίγραμμα για την στήριξη που παρέχει στην ιστορική ομάδα στην περιοχή μας. Είπε ο πετυχημένος επιχειρηματίας ότι θέλει σε κάθε ματς να είναι γιορτή και να (ξανά) χαμογελούν οι κάτοικοι του τόπου μας. «Θέλω γιορτή και χαρά» είναι το σύνθημα του ισχυρού άνδρα Γιάννη Μπύρου. Με συμπαραστάτες τους παλαίμαχους Κιοσσέ - Λέκοβιτς - Κασδοβασίλη και Οικονομικό «επιστάτη» των Στέλιο Σαπουρίδη η ΔΟΞΑ μαζί με την Διοίκηση του Γ.Σ. ανοίγει τα φτερά της. Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας, μεγάλα φιλικά προετοιμασίας με ομάδες Super League και Football League. Έτσι το τραγούδι «Μη σταματάς Μαυραετέ» θα ξαναενώνει φιλοδοξίες, όραμα και στόχους.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ποιός πολιτικός άρχοντας της Δράμας επιτέλους έπαψε να βάφει το μαλλί του με βαφή παπουτσιών Camel Νο32 κομοδινί…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Με τραύμα στο μέτωπο, κλεισμένο με τσιρότο, εμφανίστηκε στην τελετή εγκαινίων των συσσιτίων της Ιεράς Μητρόπολης Δράμας ο Αργύρης Πατακάκης. Άλλοι έγραψαν ότι προήλθε από μακροβούτι στη θάλασσα ή σε πισίνα. Άλλοι είπαν ότι είχε σπυράκι και το έσκασε και άλλοι ότι διαπληκτίστηκε με κάποιους που δεν του έκαναν χώρο στην πίστα για να χορέψει παραγγελιά το «Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας». Αργύρη, όχι στα βαθειά παιδί μου!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τεράστια η επιτυχία του «Πανελληνίου Ανταμώματος Βλάχων» που έγινε φέτος στη Προσοτσάνη με συνδιοργανωτή το Δήμο Προσοτσάνης. Μεγάλη επιτυχία για τον Πρόεδρο του Συλλόγου, Θόδωρο Πούλιο και τον Δήμαρχο Προσοτσάνης, Άγγελο Λύσσελη που έκλεψαν την παράσταση σε όλα τα επίπεδα. Που να είχαν ντυθεί και βλαχόπουλα!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Εξαιρετική η επιλογή της Δικηγόρου Δέσποινας Κουγιουμτζόγλου ως ειδικής συνεργάτιδας του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Αργύρη Πατακάκη. Η Δέσποινα είναι κοινώς αποδεκτό πως είναι θετικό άτομο, συνεργάσιμο και εργατικό. Το έχει αποδείξει στη Δημοτική Κοινότητα Δράμας με την παράταξη του Χαρακίδη, όπου και τα μέλη των άλλων παρατάξεων έλεγαν τα καλύτερα. Οι φωνές αντίδρασης όμως δεν έλειψαν. «Παραστράτησε στο παρελθόν» είπαν ορισμένοι από τον κομματικό της χώρο. Τελικά σε αυτή τη χώρα ότι παθαίνουμε το αξίζουμε. Την αξιοσύνη ενός ατόμου δεν θα την κρίνουμε από τον κομματικό χώρο που ανήκει αλλά από την ικανότητά του στη διοίκηση. Αλλιώς το χάσαμε το παιχνίδι αδέρφια!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Άρχισε τα τηλεφωνήματα «επ’ αφορμή των ονομαστικών εορτών» ο πρώην βουλευτής Χρήστος Αηδόνης «Τέσσερα χρόνια είχε να με πάρει τηλέφωνο ο Χρήστος. Τώρα με θυμήθηκε;» μου είπε ένας φίλος. Είναι βέβαιο ότι «ψάχνεται» πολιτικά και θέλει να «ξαναζεστάνει» τις σχέσεις του με τους παλιούς φίλους του που τον στήριζαν. Που θα στοχεύσει ο Χρήστος, ούτε και ο ίδιος προς το παρόν δεν το ξέρει. Χρήστο, επειδή σ’ αγαπάμε «κάτσε στ’ αυγά σου». Όλα έχουν ένα τέλος. Πάρτο απόφαση, αν θέλεις να διατηρήσεις την όποια αξιοπρέπεια και υστεροφημία σου απέμεινε. «Το φαί δεν τρώγεται ξαναζεσταμένο». Γράψε τα τραγούδια σου, παίξε την κιθάρα σου και τραγούδα. Ίσως αποδεχθείς καλύτερος τραγουδοποιός από πολιτικός. Είδαμε και πάθαμε να απαλλαγούμε από σένα. Θα μας «κατσικωθείς» και πάλι;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σε μπουγατζατζίδικο της Πλατείας αραιά και που εμφανίζεται παρέα με ένα, σπάνια με δύο άτομα, ο πρώην βουλευτής, Νομάρχης και στα στερνά του παραιτηθείς δημοτικός σύμβουλος Κ.Νευροκοπίου Κώστας Ευμοιρίδης. Αχ Κώσταμ, Κώσταμ, και διηγώντας τα να κλαις. Εσύ που ήσουν παλιά τρισμέγιστος Δραμάρχης, αλώνιζες παντού και τα πάντα, έκανες ότι ήθελες και σε περιτριγύριζε κόσμος και ντουνιάς που «σ’ έγλειφε», έμεινες μόνος κι έρημος σαν την καλαμιά στον κάμπο. Ακόμα και τα παλιά «φιλαράκια» σου σ’ εγκατέλειψαν. Κάποιοι αναφέρουν ότι και ο απλός κόσμος που σε βλέπει, αποστρέφει το βλέμμα και αποφεύγει να σε χαιρετίσει και αυτό είναι τραγικό για την περίπτωση σου, αν συμβαίνει. Κώστα, κάτι στην πολιτική σου σταδιοδρομία δεν έκανες καλά. Ήθελες όλα τα αξιώματα, αλλά τελικά έχασες το σημαντικότερο που είναι η υστεροφημία σου. Πίστευα ότι ήσουν έξυπνος αλλά εσύ ήσουν αυτοκαταστροφικός. Κρίμα για σένα, πολύ κρίμα!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Χρονικά», κατόπιν δημοσιογραφικών πληροφοριών της, η Εισαγγελία Δράμας παραπέμπει τον Αντιπεριφερειάρχη Αργύρη Πατακάκη στο Τριμελές Εφετείο για παράβαση καθήκοντος. Υπήρξε σχετική καταγγελία από ασφαλιστική εταιρία της πόλης μας. Σε απάντηση του δημοσιεύματος ο Αντιπεριφερειάρχης έβγαλε ασαφές και γενικόλογο δελτίο τύπου που μιλά για συκοφαντίες σε βάρος του και αναλήθειες. Δεν διάβασα όμως τίποτα για την ουσία του θέματος, τίποτα για την «ταμπακιέρα». Τί συμβαίνει Αργύρη, υπάρχει ή δεν υπάρχει θέμα; Γιατί δεν απαντάς στα τηλέφωνά μας ώστε να λυθεί η απορία μας!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τον «εφιάλτη» του στρατιωτικού πραξικοπήματος στην Τουρκία έζησαν 22 Έλληνες, μέλη αποστολής της UNESCO, οι οποίοι εγκλωβίστηκαν στο λεωφορείο που τους μετέφερε στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης αδυνατώντας να επικοινωνήσουν με τις οικογένειες τους και τις ελληνικές προξενικές αρχές. Το πούλμαν εγκλωβίστηκε στις παρυφές της Κωνσταντινούπολης από όπου παρακολούθησαν τις ταραχές. Της ελληνικής αποστολής, η οποία συμμετείχε στην 40η Σύνοδο της UNESCO στην Κωνσταντινούπολη με σκοπό την προβολή του αρχαιολογικού χώρου των Φιλίππων, ηγούνταν ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κ. Γιώργος Παυλίδης, ενώ συμμετείχαν η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα και ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θόδωρος Μαρκόπουλος. Τέλος καλό όλα καλά ...επέστρεψαν χωρίς κανένα πρόβλημα, αλλά τέτοια εμπειρία δεν πρόκειται να την ξεχάσουν ποτέ!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ερντογάν: (για τους πραξικοπηματίες). «Γιατί να τους ταΐζουμε στις φυλακές τα επόμενα χρόνια...λέει ο κόσμος». Εμείς ταΐζουμε ακόμη βουλευτές της δεκαετίας του’80 με παχουλές συντάξεις! Ε! ρε ένας Ερντογάν μας χρειάζεται!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία. Πάει και ο στρατός χάλασε σε μια χώρα που θεωρείται «κράτος εν κράτει» και τα πετυχημένα πραξικοπήματα παράδοση. Οι δικοί μας στρατιωτικοί όχι μόνο δεν τολμούν να κάνουν κάτι τέτοιο αλλά ούτε περνάει απ’ το μυαλό τους τέτοια σκέψη γιατί είναι βαθειά δημοκράτες! Άλλωστε είναι εποχές να βγάζεις τώρα τ’ άρματα στον δρόμο, να «τρέχεις» με ελικόπτερα και να ζητάς άσυλο σε άλλες χώρες, να σε τραβολογούν δεμένο, να σε περιφέρουν ημίγυμνο και να κινδυνεύσεις με φυλακή η με θανατική ποινή. Καλύτερη δεν είναι η «δημοκρατία» όπου μπορείς να κάνεις και να λες ότι θέλεις από το να μπεις σε προσωπική περιπέτεια για το καλό της πατρίδας; Οι δικοί μας στρατιωτικοί σήμερα προετοιμάζονται για την εκλογή των συνδικαλιστών τους και την μοιρασιά των θέσεων αφού θα επιτραπεί -το είπε ο Καμμένος- ο συνδικαλισμός στο στράτευμα. Για ανατροπές είμαστε τώρα;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στο ξενοδοχείο «Hydrama» παρουσιάστηκε το πρόγραμμα της «Αστικής Αναγέννησης» του δήμου Δράμας. Στόχος η βελτίωση της εικόνας της πόλης για καλύτερη ποιότητα ζωής στους δραμινούς πολίτες, αλλά και την αύξηση της επισκεψημότητας. Χριστόδουλε Μαμσάκο και αντιδήμαρχε προγραμματισμού Δημήτρη Καραμπατζάκη, καλή η προσπάθεια, αλλά πάρτε το απόφαση. Δεν μπορεί να υπάρξει επισκεψιμότητα χωρίς επαρκή προσπελασιμότητα. Όσο είμαστε αποκομμένοι από την «Εγνατία οδό» και τα διεθνή οδικά δίκτυα (Ε61), αυτός ο τόπος δεν θα δει ποτέ ανάπτυξη.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Δοξάτου, «διευκόλυνε» ο Δημήτρης Κυριαζίδης να πλησιάσει την Αυτού εξοχότητα τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και να του δώσει επιστολή διαμαρτυρίας κατά του Δημάρχου Δοξάτου Δημήτρη Δαλακάκη. Τον κατηγόρησε για αδράνεια σε θέμα που αναφέρεται στην μαρτυρικότητα του Δοξάτου. Δημήτρη, ότι θα ήσουν «διαμεσολαβητής» και «αβανταδόρος», δεν το περίμενα. Σκέφτηκες ποτέ αν οι εμμονές σου με τον Δαλακάκη τελικά του βγουν σε καλό; Μέχρι και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας τον έμαθε. Μην ξεχνάς ότι η αρνητική διαφήμιση δεν παύει να είναι διαφήμιση. Μήπως το μίσος σου γι’ αυτόν υποκρύπτει λανθάνοντα έρωτα;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Γίνεται το πρόγραμμα της επίσκεψής αρχηγού κόμματος σ’ ένα νομό να το φτιάχνει βουλευτής γειτονικού Νομού; Γίνεται να μην κινητοποιούνται τα μέλη του κόμματος και να μην γνωρίζουν το πρόγραμμα της επίσκεψης ακόμα και οι υποψήφιοι βουλευτές; Γίνεται να μην δίνεται μια έστω συνέντευξη τύπου, να προγραμματίζετε έστω μία ομιλία; Γίνεται να περνά από επαρχιακή πόλη αρχηγός κόμματος και να μην το μαθαίνει κανένας, σαν να μην πέρασε ποτέ; Στο σημερινό ΠΑΣΟΚΟΔΗΜΑΡ της Φώφης Γεννηματά όλα γίνονται. Το πρόγραμμα της Δράμας μαθαίνω, το έκανε Σερραίος βουλευτής, δεν έγινε καμία κινητοποίηση και καμία ομιλία σε επίπεδο περιφέρειας, δεν προγραμματίσθηκε. Για την ανοργανωσιά, δημόσια διαμαρτυρήθηκε ο προερχόμενος από την ΔΗΜΑΡ υποψήφιος βουλευτής Παναγιώτης Χατζηγεωργίου, που προφανώς δεν ήξερε τίποτα. Πάλι καλά που ειδοποιήθηκε και ήταν μαζί της η Χαρά Κεφαλίδου. Αγαπητή πρόεδρε της «Δημοκρατικής Συμπαράταξης» κυρία Φώφη, αφού ελάχιστη έμαθαν για την περιοδεία σου στην περιφέρεια μας τότε γιατί την έκανες; Ήλθες στην Δράμα μόνο και μόνο για να δοκιμάσεις χυμό ρόδι από τον ΑΣΟΠ; Υγιεινός ο χυμός δε λέω, αλλά μπορούσαμε να σου στείλουμε δύο τρία κιβώτια «παραγγελιά» στην Αθήνα.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στην Θάσο, σε συγκέντρωση Νεοδημοκρατών, μίλησε ο βουλευτής μας Δημήτρης Κυριαζίδης. Ξεχύθηκαν όλοι οι βουλευτές της ΝΔ για να ανεβάσουν το «πεσμένο» ηθικό των ψηφοφόρων τους και να αποδείξουν πόσο κακός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και πόσο ψεύτης ο Τσίπρας. Όλοι μιλούν βάζοντας την ίδια κασέτα. Το ερώτημα όμως είναι αν πείθουν ότι θα μας «σώσουν» όταν «ξαναέλθουν» στα πράγματα ενώ είναι αυτοί υπεύθυνοι για την σημερινή κατάντια μας. Νεοδημοκράτης στην Θάσο όπως μου μετέφεραν, θύμισε στον Δημήτρη ότι σαν πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών «πάλευε» να βγουν οι συνάδελφοι του σε σύνταξη από τα σαράντα τους χρόνια και ότι με αυτές της πρακτικές φαλίρισε το κράτος. Μου είπαν ότι ο Δημήτρης έχασε και τα λόγια του (συνηθισμένο φαινόμενο) αλλά και το χρώμα του. Έγινε «παντζάρι» από το γνωστό «κόκκινο» σαλατικό.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Επιτέλους Δραμινός ο μεγάλος χορηγός της Ιστορικής Δόξας. Ο Γιάννης Μπύρος ανέλαβε τα πάντα. Συγχαρητήρια γιατί βγήκε μπροστά. Όλοι όσοι αγαπάμε την ομάδα έχουμε χρέος να τον στηρίξουμε. Ο Γιάννης είναι καλοπληρωτής, έχει στόχους κάνει μεταγραφές και το μέλλον της Δόξας μας είναι ευοίωνο. Λέτε να την δούμε στα σαλόνια της Α΄ Εθνικής; Γιατί όχι; Επιτέλους ας πάει και κάτι καλά στη Δράμα για να πάρουμε και λίγη χαρά, μέσα στην «μαυρίλα» που υπάρχει γύρω μας. Καιρός είναι να βροντοφωνάξουμε «Δόξα πάνω απ’ όλα και γ…..α όλα».
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στην αντιπολίτευση του Δήμου Δράμας δεν κουνιέται φύλλο. Ο επικεφαλής Παύλος Ζαχαριάδης το έριξε στην επιχειρηματικότητα. Τι να κάνει, πρέπει να ζήσει ο άνθρωπος. Ο Μιχάλης Μπλεκάνης είναι σε καλή φυσική κατάσταση αλλά έχασε τις εξάρσεις και το πάθος του παρελθόντος. Πολλοί παραιτήθηκαν και από Δημοτικοί σύμβουλοι και ιδιωτεύουν. Ορισμένοι σκέφτονται να ανασύρουν από την ναφθαλίνη τον τέως Δήμαρχο Κυριάκο Χαρακίδη ως έσχατη λύση. Κυριάκο, νομίζω ότι έχασες το τραίνο με τις συμπεριφορές σου. Ο κόσμος σε έκανε Δήμαρχο, μετά επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και εσύ αντί να μείνεις εκεί που σε έθεσε ο λαός δεν πήγες ούτε να ορκισθείς. Έγινες Βουλευτής με το «Ποτάμι» και όταν δεν ξαναβγήκες, παραιτήθηκες από το κόμμα που σε επέλεξε. Το να πας πάλι για Δήμαρχος και να φάνε οι Δραμινοί «ξαναζεσταμένο φαγητό», μου θυμίζει το τραγούδι «Δεν ζωντανεύουν οι νεκροί, όσο κι’ αν κλαίς δεν ωφελεί».
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πάντα πρώτος και μπροστάρης ο Τάσος Χατζηγιάννης. Χριστόδουλε πρόσεχε, τρίζει η καρέκλα σου! Ο Τάσος είναι μικρός «το δέμας» αλλά λειτουργεί πολιτικά σαν δίμετρος, όπως λέει και ο «άσπονδος φίλος» του, βουλευτής Δράμας Δημήτρης Κυριαζίδης!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε