Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

ΘΕΜΑΤΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Γιάννης Μπύρος

Ο Γιάννης Μπύρος θυμάται πάντα τον εαυτό του στα βουνά μέσα στη μαρμαρόσκονη και την μαρμαρολάσπη. Γιος λατόμου, ιδιοκτήτη μια μικρής επιχείρησης μαρμάρου που… »
(0 σχόλια)

Dr. Χρυσόστομος Αστεριάδης
 

Ο Ιατρός Χρυσόστομος (Τόμυ) Αστεριάδης μετά από οκτώ χρόνια υπηρεσίας ως ειδικός Γενικός Γιατρός στο Ε.Σ.Υ. πήρε την απόφαση να ιδιωτεύσει κάτι που σκεφτόταν εδώ… »
(0 σχόλια)

Γιάννης Συνανίδης

Τον Απρίλη του 2013 ο Γιάννης Συνανίδης αποφάσισε να κάνει το διατροφικό «κλικ» στη ζωή του. Ακολουθώντας ολιστική, φυσικοπαθητική και Ιπποκρατική διατροφή… »
(0 σχόλια)

Άλκης Παναγιωτόπουλος

Ο Άλκης Παναγιωτόπουλος ξεκίνησε το ταξίδι πίσω από τα μπαρ πριν 20 χρόνια, τότε που τα πράγματα δεν ήταν τόσο εξελιγμένα και εξευγενισμένα όπως σήμερα.  »
(0 σχόλια)

Μύθοι και αλήθειες για τη γλουτένη

Τελευταία έχει υπάρξει ένα κύμα παραφιλολογίας σχετικά

με το θέμα γλουτένη, με αποτέλεσμα αρκετοί να έχουν την εντύπωση ότι είναι γενικά κάτι βλαβερό… »
(0 σχόλια)

Γιώργος Παπαδόπουλος Δημοτικός Σύμβουλος

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών δεν θεωρεί τον εαυτό του «πολιτικό» αν και ασχολείται πολλά χρόνια με την αυτοδιοίκηση και σημειώνει ότι σημασία σε αυτή τη… »
(0 σχόλια)

Αθηνά Θεοδωρίδου

Η Αθηνά Θεοδωρίδου κλέβει την παράσταση σε κάθε εμφάνισή της στην πίστα με το τουμπερλέκι της. Είναι ένα κορίτσι γεμάτο ενέργεια, πάθος και χαμόγελο. Είναι… »
(0 σχόλια)

Alfa Romeo Giulia

Προηγμένη τεχνολογία, δυναμισμό, υψηλή αποδοτικότητα και φυσικά ιταλικό πανέμορφο σχεδιασμό και αγωνιστικό πνεύμα. Η νέα Giulia, πηγάζει από την τέλεια ισορροπία της… »
(0 σχόλια)

Νίκος Γεωργιάδης

Η Mac Motors A.E. το 2017 κλείνει τα 25 χρόνια της με επικεφαλής πλέον τον κ. Νίκο Γεωργιάδης, ιδιοκτήτη δεύτερης γενιάς.

Με περηφάνια αναφέρει ότι η έννοια της… »
(0 σχόλια)

Νέο Toyota Hilux

Με παρουσία σε περισσότερες από 180 χώρες το Toyota Hilux, είναι το πιο καλοπουλημένο πικ απ στον κόσμο. Στην πρόσφατη 8η γενιά του προσφέρεται σε πολλαπλές εκδόσεις, τόσο… »
(0 σχόλια)

Volkswagen Tiguan

Στη δεύτερη γενιά του το Tiguan, το νέο Suv της Volkswagen βασίζεται στην καινούρια πλατφόρμα MQB. Με ιδιαίτερη σχεδίαση θέτει νέα δεδομένα σε τομείς όπως η σχεδίαση, η… »
(0 σχόλια)