Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

ΘΕΜΑΤΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ισαάκ Α. Καριπίδης
 

Ο Ισαάκ Βραβεύτηκε για την 20χρονη πορεία του ως ανταποκριτής στο Λονδίνο και τη συνεργασία του με κορυφαία ευρωπαϊκά ΜΜΕ από τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής,… »
(0 σχόλια)

Γιώργος Νεμψίδης
 

Με 40 και πλέον χρόνια ενασχόλησης με το Tae Kwon Do, από τα οποία τα 30 ως προπονητής, ο Γιώργος Νεμψίδης, είναι ο μοναδικός δραμινός που κατέχει 8 Dan.  »
(0 σχόλια)

Μιχάλης Μουρβετίδης
 

Όταν είδε για πρώτη φορά μπουζούκι στην τηλεόραση και είπε μέσα του «…κάποτε θα παίζω κι εγώ». Από τον ενθουσιασμό δεν μπόρεσε να κοιμηθεί το βράδυ που πήρε το… »
(0 σχόλια)

Ομφάκιο
 

Στους πρόποδες του όρους Mενοικίου, βορειοδυτικά του νομού της Δράμας σε μια περιοχή με μοναδική χλωρίδα, βρίσκονται διάσπαρτα οι μικροί ελαιώνες οι οποίοι… »
(0 σχόλια)

Ο Θυρεοειδής Αδένας και οι παθήσεις του

O θυροειδής αδένας παράγει τρεις βασικές και πολύ σπουδαίες ορμόνες τη θυροξίνη (γνωστή και ως Τ4), την τριιωδοθυρονίνη (γνωστή και ως Τ3) και την καλσιτονίνη. Εξ… »
(0 σχόλια)

Αναστάσιος Χατζηγιάννης
 

Το Δημοτικό Συμβούλιο της Δράμας έχει βρει στο πρόσωπο ενός «βραχύσωμου» πλέι μέικερ τον άνθρωπο που με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του μοιράζει τις ασιστ… »
(0 σχόλια)

Κυριάκος Θεοδωρίδης
 

Είμαστε επίσημοι αντιπρόσωποι των εταιριών Continental, Michelin, Goodyear-Dunlop, Yokohama και Pirelli. Αποκλειστικοί εισαγωγείς για όλη την Ελλάδα των αγροτικών και χωματουργικών… »
(0 σχόλια)

Ολοκληρωμένος κόσμος BMW!

 

Γνωρίστε τον κόσμο της BMW

Στην νέα της εντυπωσιακή μορφή  λειτουργεί το τελευταίο διάστημα η αντιπροσωπεία BMW -Αφοί Ιωαννίδη στην Καβάλα.… »
(0 σχόλια)

Kia Sportage

Για την ΚΙΑ το Sportage, είναι το πιο πετυχημένο μοντέλο της στην ευρωπαϊκή ήπειρο. Έτσι κατάφερε να ξεχωρίσει και να κερδίσει τα εύσημα από την πρώτη του κιόλας γενιά.… »
(0 σχόλια)

Προκλητικά προσιτό το νέο Citroen C3
 

Με τα αισθητικά γονίδια του C4 Cactus και την έμφυτη γαλλική κομψότητα σε αμάξωμα και εσωτερικό, το νέο Citroen C3 πωλείται είδη στην ελληνική αγορά φέρνοντας  φρέσκο… »
(0 σχόλια)

Γιάννης Ετόγλου

Η πρώτη δραμινή μικροζυθοποιία είναι γεγονός! O Γιάννης Χατζητεκελής και ο Γιάννης Ετόγλου είναι οι δύο ιδρυτές της «Μακεδονικής Μικροζυθοποιίας».

Οι… »
(1 σχόλιο)