Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κεραυνός εν αιθρία ήταν η απομάκρυνση από την αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Προσοτσάνης του Κώστα Μιχαηλίδη. Άγγελε Λύσσελη πως τόλμησες και το εκάνες αυτό; Κοτζάμ πρώην Πρόεδρος του Περιφερειακού συμβουλίου δεν σου έκανε; Έχεις τάχα καλύτερο ή είσαι «εξαρτημένος» από υποσχέσεις; Ξεχνάς ότι ο Κώστας είναι και Πρόεδρος του κέντρου πρόληψης εξαρτήσεων «Δράση» μέλος του ΟΚΑΝΑ και μπορούσε να σε βοηθήσει στην απεξάρτηση από τις «σκληρές» δεσμεύσεις;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τι μπορείς να πάθεις στα καλά καθούμενα αν δεν έχεις και στον κώλο μάτια! Για τους υπεύθυνους της Αναπτυξιακής Δράμας μιλάω. Από απροσεξία και αβλεψία δεν έλεγξαν την εκτύπωση από Τούρκους ενός Τουριστικού εντύπου ενώ ήταν υπεύθυνοι του προγράμματος. Στο οπισθόφυλλο υπήρχε χάρτης που ανέφερε τα Σκόπια ως Μακεδονία. Ξέσπασε μεγάλος σάλος. Στεναχωρήθηκε πολύ ο Μανόλης Χατζόπουλος που ομολογημένα κάνει πολύ καλή δουλειά στην Αναπτυξιακή. Εξοργίσθηκε με την κριτική ο Αργύρης Πατακάκης που είναι Πρόεδρος της. Αποτέλεσμα να μην ψηφίσει το Περιφερειακό Συμβούλιο, όπου ανακαλύφθηκε το λάθος, την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου. Τόση δουλειά πήγε στράφι από ένα πραγματικά απαράδεκτο λάθος. Χρειάζεται προσοχή ειδικά όταν «συνεργάζεσαι» με Τούρκους που είναι εκπαιδευμένοι στο Οθωμανικό!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στο Δήμο Δοξάτου δεν βγήκε πρόεδρος με ψηφοφορία γιατί δεν κατάφεραν να έχουν απαρτία στο συμβούλιο. Τι τις θέλουν τις ψηφοφορίες, τις εκλογές και τις απαρτίες; Αφού ο Δήμαρχος Δημήτρης Δαλακάκης είναι «τα πάντα όλα» όπως έλεγε και ο Αλέφαντος! Δοξατιανοί κουράγιο δύομισι μόνο χρόνια μείνανε. Καλή λευτεριά!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το άκουσα κι’ αυτό και γελούσα μόνος μου! «Δεν επιθυμώ να συνεχίσω σαν Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου γιατί θέλω να αφιερωθώ στην επιστήμη μου» δήλωσε ο γιατρός Κώστας Μπλούχος. Κώστα, αν έλεγες ότι επειδή θα είσαι ξανά υποψήφιος Βουλευτής πολύ πήγαινε να είσαι και Πρόεδρος, δηλαδή την αλήθεια, θα σε πίστευα σίγουρα! Τι τα θέλεις τώρα τα επιστημονικά όταν η Βουλή είναι ο αυτοσκοπός σου;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Διάβασα βαρυσήμαντο άρθρο του Τζίμα Μαργαρίτη που υπογράφει σήμερα ως καθηγητής. Μιλά για την απαξίωση των πολιτικών γιατί υπόσχονται προεκλογικά πράγματα που δεν κάνουν όταν εκλέγονται, σαν να μην ήταν ποτέ τέτοιος! Τώρα γιατί στο μυαλό μου ήλθε το τελεφερίκ στον Κορύλοβο, το τούνελ κάτω από τα τείχη, ο ζωολογικός κήπος στην Καλλίφυτο, οι τετράιχνοι άξονες προς Αμφίπολη και τόσα άλλα δεν το κατάλαβα! Σ’ αυτήν την πόλη είναι καλύτερο να μην θυμάσαι τίποτα ή καλύτερα να μην μιλούν κάποιοι!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Γιατρός έφυγε, γιατρός ήρθε! Νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δράμας εκλέχθηκε ο παθολόγος Κώστας Μπαϊρακτάρης στη θέση του χειρούργου Κώστα Μπλούχου. Χριστόδουλε καλά το σκέφτηκες! Με τόσα που λέγονται και γίνονται στα δημοτικά συμβούλια ένας γιατρός που θα διευθύνει είναι απαραίτητος. Η πίεση ανεβαίνει, τα νεύρα τεντώνονται, ταχυπαλμίες καραδοκούν. Ευτυχώς όμως που εγκεφαλικά παθαίνουν όσοι έχουν εγκέφαλο! Αρκετοί εκεί μέσα δεν κινδυνεύουν!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο μια ζωή αυτοδιοικητικός Ανέστης Τερζής, ο επονομαζόμενος και «Νέστωρας της τοπικής αυτοδιοίκησης», σκέφτεται να την εγκαταλείψει. Φήμες λένε ότι ετοιμάζεται για τη Βουλή! Ανέστη, δύσκολο είναι το διαζύγιο αλλά και η Βουλή θα είναι πρόκληση για σένα. Τόση εμπειρία να μην πάει χαμένη!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αργύρη Πατακάκη, δεν πήρες καμία πρωτοβουλία για την βελτίωση του δρόμου Μαυρολεύκη-Αμφίπολη. Μιλάς μόνο για τον Ε61 σαν να πρόκειται να κατασκευασθεί αύριο, όταν βουίζει ο τόπος ότι κι’ αν αρχίσει θα τελειώσει μετά 50 χρόνια. Σφυρίζεις αδιάφορα στην πρόταση του Θωμά Μαργαρίτη να αναλάβει η Αντιπεριφέρεια Δράμας την ευθύνη διαχείρισης του δρόμου, από Μαυρολεύκη μέχρι Παλαιοκώμη, με την οικονομική συμβολή της Αντιπεριφέρειας Σερρών με την υπογραφή διαπεριφερειακής συνεργασίας. Πρόσεξε γιατί έρχονται εκλογές και θα γίνεις στον δρόμο αυτό …χαλκομανία!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Θα ακούτε Θωμά Μαργαρίτη και θα γίνεστε λαγοί. Θα φοβάστε μην σας κάψει η «Δραμινή Φλόγα», όπως ονόμασε τον «όμιλο πολιτικού και κοινωνικού προβληματισμού ενεργών πολιτών Ν. Δράμας» που είναι Πρόεδρος! Φωτιά στα μπατζάκια σας!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Θύμα του ΣΥΡΙΖΑ και του Σκουρλέτη ο Νίκος Γεωργιάδης γνωστός ως «Όβερ»; Ο συμπαθής δραμινός πρώην επιχειρηματίας και Πρόεδρος σήμερα των Αγωνιστών Εθνικού Αγώνα του Αντών Τσαούς, έχει χόμπι να ψάχνει για χρυσό! Του δόθηκε άδεια έρευνας στο Δημοτικό κήπο. Λέτε γι’ αυτό να ήλθε αμέσως στη Δράμα ο Υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης που σταμάτησε την εξόρυξη χρυσού στις Σκουριές της Χαλκιδικής; Λέτε να σταματήσει και τον «Όβερ»;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πως την είδατε τη δουλειά παλληκάρια; Δεν πληρώνεστε για να μας υπηρετείτε και να λύνετε προβλήματα; Σε σας τους αιρετούς μας άρχοντες απευθύνομαι. Εξωθεσμικοί και ενεργοί πολίτες θα κάνουν τη «βρώμικη» δουλειά, σαν τον τ. Δήμαρχο Θωμά Μαργαρίτη, και σεις θα κάθεστε να κοιτάτε; Γιατί κανένας από σας δεν σκέφτηκε να πιέσει για την βελτίωση του δρόμου Δράμα-Αμφίπολη; Μόνο ψήφους ψάχνετε;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μουσικός, τραγουδοποιός και πρόσφατα, όπως μάθαμε, ιδιοκτήτης φαρμακείου στην Αθήνα, ο πρώην υπουργός Χρήστος Αηδόνης! Νότες, στίχοι και φάρμακα, ανάκατα όλα μαζί! Λέτε να τα καταφέρνει; Αν κρίνουμε από το βουλευτιλίκι και το υπουργιλίκι …μάλλον τα μπερδεύει!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Είναι τουλάχιστον λυπηρό ένας εν ενεργεία πολιτικός να βρίζει και να απειλεί κάποιον πρώην αιρετό, γιατί ο τελευταίος του υποδεικνύει δράση για το καλό του τόπου, την οποία ο εν ενεργεία πολιτικός ανεξήγητα αρνείται όχι μόνο να την υλοποιήσει αλλά ούτε καν να συζητήσει. Σου θυμίζει κάτι αυτό Αντιπεριφερειάρχη μας Αργύρη Πατακάκη; Για την αδράνεια πρέπει να ντρέπεται ο αναρμόδιος που υποδεικνύει ή ο αιρετός αρμόδιος που οφείλει να ενεργήσει; Δηλαδή και αδρανούμε και θυμώνουμε γιατί μόνον εμείς έχουμε ως εκλεγμένοι το αλάθητο του Πάπα; Δεν μπορώ να παρακολουθήσω τέτοιες σκέψεις ούτε τα «Γαλλικά» που χρησιμοποιούν οι αιρετοί όταν θυμώνουν.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Έκοψε το πολύ φαΐ και τις νυχτερινές πίτσες ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ηρακλής Χατζηθεοδωρίδης του Πάνου Καμμένου του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Εντολή του Αρχηγού, μέσω Τέρενς Κουϊκ, όλα τα πρωτοκλασάτα στελέχη να είναι λεβεντόκορμα! Ο Καμμένος τους θέλει ετοιμοπόλεμους αν η Τουρκία τραβήξει την σκανδάλη. Ο Ηρακλής λέει ότι πειθαρχεί στην κομματική εντολή αλλά κιλό δεν χάνει! Ηρακλή, μάλλον τρως κρυφά! Και ψεύδεσαι και τρως, σαν τη Σούζυ στην ταινία με τη Ρένα Βλαχοπούλου.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τι θα ακούσουμε άλλο από τον Βουλευτή μας Χρήστο Καραγιαννίδη, που είπε: «Η εισβολή σε αυτοδιαχειριζόμενο χώρο και η εκκένωσή του δεν δικαιολογείται, είναι καταστολή». Αυτοδιαχείριση χαρακτήρισε ο Χρήστος την παράνομη και αυθαίρετη κατάληψη από λαθρομετανάστες της βίλλας Ζωγράφου στην Αθήνα και καταστολή την απομάκρυνσή τους από αστυνομικούς! Χρήστο, αν κάποιοι έμπαιναν στο σπίτι σου και έλεγαν με το έτσι θέλω ότι θέλουν να μείνουν με την οικογένεια σου για να «συνδιαχειριστείτε» τον χώρο, θα τα έλεγες αυτά; Θα ονόμαζες «καταστολή» την παρέμβαση της αστυνομίας και εσύ θα ήσουν ηθικός αυτουργός αυτής γιατί σίγουρα θα της τηλεφωνούσες να επέμβει; Χρηστάρα, τα χρήματα που έχεις στην Τράπεζα γιατί δεν τα «συνδιαχειρίζεσαι» με τους φτωχούς και τους λαθρομετανάστες που τόσο τους νοιάζεσαι; Που τα λες αυτά ρε Χρηστάρα; Μιλάς μόνο αν πέσουν ξυλιές σε ξένο κώλο;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αυτός ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών μας χάλασε το θέαμα. Να βλέπαμε το Θωμά Μαργαρίτη να βάφει με πινέλο τις διαγραμμίσεις και τί στον κόσμο!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κουλουβάχατα προβλέπω να γίνουν στην ΠΑΣΟΚΔΗΜΑΡ. Εκτός απ’ την Χαρά Κεφαλίδου ενδιαφέρονται για Βουλευτές ο Ανέστης Τερζής και ο Κυριάκος Χαρακίδης, εάν η ομάδα που τον στηρίζει (Φλωρίδης-Διαμαντοπούλου κλπ.) τα βρουν με τη Φώφη και δεν καταλήξουν στον Μητσοτάκη. Χαρούλα, παρών δηλώνει και ο Παναγιώτης Χατζηγεωργίου της ΔΗΜΑΡ που παραλίγο την προηγούμενη φορά να σε πετάξει απ’ το ψηφοδέλτιο αφού την τελευταία στιγμή κατάφερες να μπεις. Αν και ο Γιωργάκης Παπανδρέου που φιλήθηκε με την Φώφη στο στόμα τελευταία «χώσει» κανένα δικό του στο ψηφοδέλτιο τότε αλλοίμονο σου. Καλά ξεμπερδέματα Χαρούλα μου!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σωστός «Μπουλντόζας» ο Γιωρίκας Παπαδόπουλος. Γκρεμίζει τα παλιά και ανοίγει συνέχεια δρόμους στη Βοραζάνη, στα Δικαστήρια δίπλα στο Αρχαιολογικό Μουσείο κτλ. Γιωρίκα πρόσεξον, τα μπουλντόζας κεν παιχνίδ! Μίαν το Μουσείον να κρούς κι’ ατό πάει χάτε!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης περιβάλλοντος, μεταφορών και υποδομών ορίσθηκε ο δικός μας Χρήστος Λιθηρόπουλος. Χρήστο συγχαρητήρια μεν περαστικά σου δε. Είναι δύσκολο να προέρχεσαι από ένα νομό απομονωμένο και να μιλάς για υποδομές και οδικά δίκτυα. Κάθεσαι σε ηλεκτρική καρέκλα. Θα λες και συ δικαιολογίες σαν τον Αργύρη Πατακάκη ότι είναι έτοιμες οι μελέτες του Ε61 που θα γίνει μετά 50 χρόνια; Θα μιλάς και συ για την μόνιμη αδικία του Νομού μας κυνηγώντας φαντάσματα και πετώντας την μπάλα στην κερκίδα ρίχνοντας ευθύνες στην Αθήνα; Τι θα κάνεις με το υφιστάμενο τμήμα από Μαυρολεύκη έως Παλαιοκώμη μήκους 29 χιλ. που είναι μεν επαρχιακό δίκτυο του Ν. Σερρών αλλά εξυπηρετεί κυρίως τους Δραμινούς; Θα προωθήσεις την διαπεριφερειακή έγγραφη συμφωνία, ώστε η Αντιπεριφέρεια Δράμας να αναλάβει την ευθύνη διαχείρισης του δρόμου με οικονομική συμμετοχή των Σερραίων; Θα το υποβαθμίσεις το θέμα, θα κάνεις και συ το κορόιδο; Χρήστο, για την διαπεριφερειακή συμφωνία δεν χρειάζονται τα Υπουργεία. Θέλει μόνο πολιτική βούληση των δύο περιφερειών. Δεν νομίζω να κάνεις και έσυ την πάπια και να πνίξεις το κουνέλι!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Χριστοφυλλοπούλου, Πεταλωτής, Καρμπούνης ήρθαν στη Δράμα για ανασύσταση της κεντροδεξιάς (Φώφη, Γιωργάκης, ΔΗΜΑΡ κτλ). Η συγκέντρωση μου φάνηκε σαν εκδήλωση των ΚΑΠΗ αφού ήταν συνάντηση γερόντων! Παιδιά, δεν χτίζουμε το νέο με παλιά και φθαρμένα υλικά! Πάρτε το απόφαση!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Υπάρχουν άνθρωποι που ζουν στην Ελλάδα και παραμένουν αισιόδοξοι, οι υπόλοιποι παίρνουμε κανονικά τα φάρμακα μας!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πολλά και διάφορα είναι τα σενάρια στα οποία πρωταγωνιστεί το όνομα του Μιχάλη Τάσσου, τόσο για τα δημοτικά του Δήμου Δράμας όσο και για τα Περιφερειακά! Το πρωτότυπο είναι πως δεν τα προκαλεί ο ίδιος αλλά ομάδες και πρόσωπα που ξεκίνησαν να σχεδιάζουν παρασκηνιακά πιθανούς σχηματισμούς. Κι ενώ ο Μιχάλης ασχολείται με το δικηγορικό του γραφείο και τις επιχειρήσεις κάποιοι σχεδιάζουν για αυτόν …χωρίς αυτόν! Για να δούμε τι θα δούμε!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το ξέρετε ότι και η πόλη της Δράμας έχει το δικό της Πρόεδρο; Ούτε εμείς θα το γνωρίζαμε εάν τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Δράμας, Ανέστη Δερματίδη, δεν τον βλέπαμε κάθε τόσο να καταθέτει στεφάνια. Όπου γάμος και χαρά η «Βασίλω» πρώτη θα μπορούσε να πει κάποιος κακεντρεχής! Όμως ο Ανέστης είναι από τους καλύτερους Προέδρους. Εργατικός, σοβαρός και υπεύθυνος. Σ΄ αυτόν οφείλεται η φωταγώγηση του περιφερειακού του Κορυλόβου και πολλά άλλα έργα στη πόλη. Είναι και «Ωραίος ως Έλλην»! Τον είδατε να καταθέτει στεφάνι; Ρωτήστε αυτές που τον είδαν, ακόμη η τρίχα τους είναι κάγκελο!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ήρθε και ο Κωστάκης Καραμανλής στην Πρώτη Σερρών, στο χωριό των Καραμανλήδων. Για τον «αμίλητο» πρώην πρωθυπουργό μιλάω που θρονιάστηκε στα ορεινά της Βουλής και είναι για πολλούς η ελπίδα μας για το μέλλον, ίσως γιατί δεν μιλάει! Δεν είδε τις λακκούβες του δρόμου Δράμα-Αμφίπολη; Δεν είδε τις «τρύπες» μπροστά στο χωριό του; Είχε καλό οδηγό που κατάφερε να μείνει στο δρόμο και δεν έφυγε στα χωράφια; Τους «κραδασμούς» τους κατάλαβε τουλάχιστον ο πρώην πρωθυπουργός; Μόνο για ούζα με σαρακοστιανά ήλθε ο «Μπούας»;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σε άλλη διάσταση αρθρογραφίας πέρασε ο γνωστός Δημήτρης Κισσούδης, συνταξιούχος γεωπόνος. Έγραφε χρόνια για τη σωστή διαχείριση των υδάτινων πόρων. Τελευταία με εξέπληξε το άρθρο του «Πώς να τρώμε αισθησιακά την σοκολάτα». Δημήτρη, γράψε και πως πρέπει να μασάμε ευπρεπώς την τσιχλόφουσκα. Δεν βλέπεις ότι τις μασάμε όλοι σαν αγελάδες; Όσο για τις «φούσκες» θα μας τις αναλύσει ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Καρβούνης. Αυτός είναι ειδικός!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

A! ρε βλαμμένε Έλληνα που κατάντησες να ‘χεις κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και εναλλακτική Κυριάκο, Ζωή, Λαφαζάνη, Ραχήλ, Λεβέντη! Οι προηγούμενες επιλογές πληρώνονται!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αχ! βρε Χρήστο Καραγιαννίδη με το Θωμά πήγες να τα βάλεις; Τόσο πολύ ενοχλήθηκες από τις προσωπικές απόψεις του για τους «Σκουρλετοτσιρώνηδες» και έκανες προσωπική και μετωπική επίθεση; Σ’ αυτού το απύλωτο στόμα και την κοφτερή πένα πήγες να βάλεις σιγαστήρα; Ο Θωμάς είναι «μπαρουκαπνισμένος», τα έβαλε με όλο το πολιτικό κατεστημένο της Δράμας με «Δεινόσαυρους», «γάτες», «Δραμάρχες» και παλαιοκομματικούς δημοτικούς συμβούλους. Συγκρούστηκε, δεν λύγισε, κυκλοφορεί με ψηλά το κεφάλι και απέδειξε ότι η «θεσούλα» δεν είναι αυτοσκοπός του. Έδειξε ότι ξέρει και από πόλεμο και από κλεφτοπόλεμο. Δεν ήξερες ότι θα πάρεις πληρωμένη απ’ αυτόν απάντηση, δεν ρώταγες κιόλας; Που πάς ρε «Καραμήτρο»; Σε πήρε παραμάζωμα και ψάχνουμε να σε βρούμε! Ευτυχώς που δεν απάντησες!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Παρατηρείται κινητικότητα για σχηματισμούς ψηφοδελτίων σ’ όλους σχεδόν τους δήμους του νομού Δράμας. Για την Αντιπεριφέρεια ακόμα δεν ακούγεται τίποτα. Πολλοί λένε ότι δεν φοβούνται τόσο τον Αργύρη, αλλά επειδή τον απαξιώνουν, δεν καταδέχονται να είναι ακόμα και αντίπαλοι του. Μεγάλη μαγκιά Αργύρη κανένας να μην σε θέλει, αλλά να μην μπαίνει και στον κόπο να σε ανατρέψει. Καλά τα πας! Εσύ μέχρι και τη γνωστή παροιμία ανέτρεψες «καλύτερα να σε λυπούνται, παρά να σε φοβούνται»!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Γεωργία Χειράκη ούτε χρόνο δεν έκλεισε σαν θεματική Αντιπεριφερειάρχης. Όταν έγινε κάποιοι φαρμακόγλωσσοι έλεγαν ότι αξιοποιήθηκε εξαιτίας του Κυριάκου Μητσοτάκη γιατί το επίθετο της λήγει σε -άκη, λόγω της κρητικής καταγωγής της, όπως και του Αντιπεριφερειάρχη Αργύρη Πατακάκη. Στη θέση της μπήκε ο Χρήστος ο ταξιτζής. Όχι - όχι αυτού το επίθετο δεν είναι Λιθηροπουλάκης αλλά Λιθηρόπουλος και κατάγεται από την Γραμμένη. Χρήστο εσύ με τίνος «δάχτυλο» μπήκες;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μοιάζει ποντιακό ανέκδοτο αλλά δεν είναι. Ένσταση για μικρότερες εστίες στο γήπεδο έκανε ο Απόλλωνας Καλαμαριάς στον αγώνα με την Νάουσα. Η δικαστική απόφαση γράφει ότι ο Πόντιος μηχανικός που έστειλε η Καλαμαριά να μετρήσει τα δοκάρια πήγε σε άλλο γήπεδο και όχι εκεί που έγινε ο αγώνας. Έτσι η ένσταση της Καλαμαριάς απορρίφθηκε. Δεν είναι αδικία να χάσει το πρωτάθλημα η Δόξα από τους «κατακέφαλους» Πόντιους της Καλαμαριάς;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Χάθηκε από την πολιτική πιάτσα ο πρώην Νομαρχιακός, τώρα δημοτικός σύμβουλος και ισόβιος Γραμματέας, με μικρά διαλείμματα, του ΚΚΕ, Γιάννης Στεφανίδης. Τι έγινε Γιάννη, σε κούρασαν οι αγώνες και είπες «κάντε την επανάσταση χωρίς εμένα»; Μήπως ξενυχτούσες βλέποντας τον σύντροφό σου και ηθοποιό, Σταύρο Μπατζέλα, κάθε βράδυ να δίνει ρεσιτάλ στο Δημοτικό Ωδείο στην Θεατρική παράσταση «Ελένη» και ξυπνάς αργά χωρίς να έχεις κουράγιο για ανατροπές; Γιάννη, βάλε κανένα νέο παιδί Γραμματέα του ΚΚΕ. Οι ισόβιοι ηγέτες έπεσαν σ’ όλα τα πρώην σοβιετικά καθεστώτα. Είναι καιρός να πέσουν και στη Δράμα!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η κυκλοφοριακή μελέτη στο Μυλοπόταμο, γέμισε το χωριό ένα σωρό σήματα. Ο Μιχάλης Μλεκάνης ειρωνικά είπε ότι τα πολλά σήματα χρειάζονται να μην τρακάρουν τα τρακτέρ! Θύμωσε πολύ ο Γιωρίκας Παπαδόπουλος γιατί στο χωριό πραγματικά η κυκλοφορία είναι μεγάλη.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δημήτρη Κυριαζίδη γιατί πήρες πίσω την υπογραφή σου και εξαιτίας σου δεν θα υλοποιηθεί το «τάμα του έθνους»; Κώλωσες γιατί σου τράβηξε τα αυτιά ο αρχηγός σου ο Κυριάκος και δεν θα υλοποιηθεί η επιθυμία του δικτάτορα Γιώργου Παπαδόπουλου, για ανέγερση του Ιερού Ναού του Σωτήρος Χριστού στα Τουρκοβούνια, ως έκφραση ευγνωμοσύνης του Ελληνικού λαού στον Θεό για την απελευθέρωση του από του Τούρκους; Αυτός ο Κυριάκος όλο ζημιές είναι! Γιατί δεν αφήνει να βρουν στην αγκαλιά σου ζεστασιά και θαλπωρή κάποιοι απ’ τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής προς τους οποίους εσύ αληθωρίζεις;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ξέφυγε η κατάσταση στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δράμας. Φωνές, βρισιές ακόμα και ξύλο έπεσε. Γίναν όλα «λαμπόγιαλο». Ο νέος επικεφαλής της παράταξης «Πόλη και ζωή» Μιχάλης Μλεκάνης ξέρει να βάζει μπουρλότο και να κάνει τα νεύρα ορισμένων «τσατάλια» ή κάποιοι είναι παραπάνω θερμόαιμοι απ’ όσο πρέπει; Αλλά πάλι γιατί δεν συνέβαιναν αυτά πριν αναλάβει ο Μιχάλης; Κώστα Μπαϊρακτάρη, από την πρώτη συνεδρίαση κατάλαβες ότι αυτοί δεν θέλουν Πρόεδρο αλλά θηριοδαμαστή. Βρες τρόπο να τους καλμάρεις. Γιατρός είσαι. Μοίρασε Λεξοτανίλ σ’ όλους αν θέλεις να «τη βγάλεις καθαρή» μέχρι τις εκλογές!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Όσοι δεν ξέρετε ακόμη το Δημοτικό Σύμβουλο Δράμας Δημήτρη Σιδηρόπουλο, θα τον γνωρίσετε πολύ σύντομα. Ο Δημήτρης ανέλαβε σοβαρά πόστα. Είναι Αντιπρόεδρος της ΔΕΚΠΟΤΑ, Αναπληρωτής Δημάρχου στη ΔΕΥΑΔ και υπεύθυνος για την ανακύκλωση. Δηλαδή, δίπλα στον Ψαρρά, πάνω από τον Χατζηγιάννη και βεντούζα στον Ρεμόντη. Δημήτρη, είσαι πάνω απ΄ όλους, κοίτα μη σε πάρουν τον αέρα! Τώρα που έκοψες και τα νυχτοπερπατήματα δεν σε φοβάμαι. Πιάσ’ τους όλους από το λαρύγγι!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Καρβούνης πρέπει να είδε πολλές φορές την Ελληνική ταινία με τον Μαυρογιαλούρο. Πρέπει να τον συγκίνησε ο ρόλος του προστάτη κομματάρχη Γκρούεζα και τον έπαιξε με επιτυχία στις επισκέψεις των Υπουργών Σκουρλέτη και Τσιρώνη. Οργάνωσε κλειστές και ελεγχόμενες επαφές χωρίς τους αντιπολιτευόμενους Βουλευτές και ενοχλητικούς περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους, αποφεύγοντας επεισόδια και βρισίδια από αντιπάλους. Δημήτρη, έβαλες στους νεοδημοκράτες τα γυαλιά. Αυτοί όταν διοικούσαν άφησαν σαν χαϊβάνια να φάει το φτύσιμο και το κράξιμο της αρκούδας ο Άδωνις Γεωργιάδης από Συριζαίους οπαδούς, όταν επισκέφθηκε σαν Υπουργός το Νοσοκομείο Δράμας. Μπράβο Δημήτρη, ανίκανοι μπορεί να είστε μαλάκες όχι.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε