Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

ΘΕΜΑΤΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Γεώργιος Καϊπάκης
 

Την τελευταία ημέρα του Ιουλίου η Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας εγκαινίασε τις νέες ιδιόκτητες κτηριακές εγκαταστάσεις της στη συμβολή των οδών 1ης Ιουλίου &… »
(0 σχόλια)

Α.Σ. Γαία Δράμας

Γαία είναι το πρωταρχικό όνομα της Γης όπως την ονόμασαν οι Αρχαίοι Έλληνες καθώς και το όνομα του νεοσύστατου συλλόγου πετοσφαίρισης της Δράμας που ίδρυσαν… »
(0 σχόλια)

Μάριος Σαμδάνης

Ήταν 12 ετών όταν σε ένα κατάστημα, στην οδό Βενιζέλου, είδε μια πανέμορφη ηλεκτρική κιθάρα …έπρεπε να γίνει δική του κι ας μην είχε παίξει ποτέ του κιθάρα. Την… »
(0 σχόλια)

Χρύσα Στεργιάκου

Η Χρύσα Στεργιάκου από πολύ μικρή ηλικία έκανε κομμάτι της ζωής της τον αθλητισμό και αυτό έγινε το αντικείμενο που σπούδασε και εξειδικεύτηκε.

Το 1997,… »
(0 σχόλια)

Ποντιακή κουζίνα
 

Η παραδοσιακή ποντιακή κουζίνα χαρακτηρίζεται από πολλούς ιδιαιτέρα υγιεινή σαφώς όχι λανθασμένα. Από την περιοχή του Πόντου προέρχεται μια πλούσια… »
(0 σχόλια)

Τα συμπτώματα που δείχνουν επιβαρυμένο συκώτι

Το συκώτι, είναι ένα από τα σημαντικότερα όργανα του οργανισμού. Η δράση του αφορά στη χώνεψη της τροφής, την αποτοξίνωση του οργανισμού, την παραγωγή των… »
(0 σχόλια)

Γιώργος Σαβρίδης
   

Ο Γιώργος Σαβρίδης είναι μέλος του Συνδικαλιστικού Κινήματος από την ηλικία των 14 ετών με οικογενειακή παράδοση στο συνδικάτο των οικοδόμων από τον πατέρα… »
(0 σχόλια)

Νέο Hyundai Tucson, το καλύτερο SUV σε σχέση αξίας ως προς το κόστος κτήσης και χρήσης !
 

Με την πρώτη όψη το νέο Tucson σίγουρα χαρακτηρίζεται τολμηρό σε αυτό βέβαια συντελεί το ότι δανείζεται αρκετά στοιχεία από το μεγαλύτερο Santa Fe. Η σχεδιαστική… »
(0 σχόλια)

Φιλόσογλου Μαρία - Καλογιατσίδης Νικόλαος
   

- Τον επόμενο χρόνο η Υδρόγειος Ασφαλιστική συμπληρώνει 45 χρόνια λειτουργίας. Σήμερα θεωρείται μία από τις πιο επιτυχημένες και αξιόπιστες εταιρείες. Που… »
(0 σχόλια)

Νέο Suzuki Swift ποιό ολοκληρωμένο από ποτέ!
 

Με το που το αντικρίζεις φωνάζει ότι είναι Suzuki και ότι πρόκειται για νέο μοντέλο μια που ξεχωρίζει ευθύς εξαρχής με την εμφάνισή του. Το Swift έχει σύγχρονη και… »
(0 σχόλια)

Opel Crossland X Πρωταθλητής στυλ και λειτουργικότητας!

Στιλάτο και συμπαγές εξωτερικά, εξαιρετικά ευρύχωρο και ευέλικτο εσωτερικά, με μοντέρνα διχρωμία και προηγμένη εμφάνιση SUV κάνει την διαφορά στην κατηγορία. Το… »
(0 σχόλια)