Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

ΘΕΜΑΤΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Χρήστος Καραγιαννίδης
 

Ο Χρήστος Καραγιαννίδης δεν φαντάστηκε ποτέ ότι θα γίνει βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου. Η συμμετοχή του στα ψηφοδέλτια γινόταν στο πλαίσιο της… »
(0 σχόλια)

Λευτέρης Δημηρόπουλος

Ο Δραμινός ηθοποιός Λευτέρη Δημηρόπουλος προέρχεται από μία οικογένεια επιστημόνων και αυτό τον κάνει να νοιώθει περισσότερο επαναστάτης παρά ηθοποιός ή… »
(0 σχόλια)

4 Δραμινοί στα 4810 μέτρα

Το Mont Blanc (Λευκό όρος) των Άλπεων, στα σύνορα Γαλλίας και Ιταλίας, είναι ο δημοφιλέστερος προορισμός για τον ορειβατικό κόσμος παγκοσμίως. Περιλαμβάνει την… »
(0 σχόλια)

Φαίδων Πατρικαλάκις

Ο εικαστικός των χρωμάτων που δημιουργούσε ευφορία με τους πίνακές του, ο σημαντικός ζωγράφος, σκηνογράφος, ενδυματολόγος, θεατρολόγος, ποιητής και συγγραφέας… »
(0 σχόλια)

Ρεφλεξολογία

Η Ρεφλεξολογία είναι μια ειδικότητα η οποία υποστηρίζει ότι κάθε σημείο του ανθρώπινου οργανισμού έχει το αντανακλαστικό του στα πέλματα, στις παλάμες, στα αυτιά… »
(0 σχόλια)

Ὁ Δράμας Παῦλος

Μετά ἀπό 13 χρόνια ποιμαντορίας, ὁ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ.κ. Παῦλος (κατά κόσμον Ἀλέξανδρος Ἀποστολίδης), παραθέτει τήν πρώτη του συνέντευξη.  »
(0 σχόλια)

Kia Stonic, εντυπωσιακό από κάθε πλευρά!

Η Kia λοιπόν με μακρά παράδοση στα μεγαλύτερα SUV, δεν θα μπορούσε να λείπει από την κατηγορία B-SUV. Το Stonic αποτελεί ουσιαστικά την πρώτη πρόταση των Κορεατών στην… »
(0 σχόλια)

Γιώργος Φιλοπέλου

- κ. Φιλοπέλου, είστε η δεύτερη γενιά στην επιχείρησή σας, υπάρχει ανάλογη θέληση και μεράκι για το μέλλον;

- Θα έλεγα ότι όντας μεγαλωμένος μέσα στην… »
(0 σχόλια)

Νέο VW Polo, όλα άλλαξαν με στόχο την πρωτιά στην κατηγορία

Με την πρώτη ματιά το νέο Polo καταφέρνει να είναι αναγνωρίσιμο ενώ ταυτόχρονα εντυπωσιάζει στο πέρασμά του, χωρίς να προκαλεί.

Σχεδιαστικά αποτελεί… »
(0 σχόλια)

Seat Arona, crossover πόλης για ξεχωριστούς οδηγούς

Στην σχεδίαση του, το νέο μοντέλο της Seat ακολουθεί μια αρκετά σύγχρονη αισθητική, με τη γενικότερη εικόνα να παραπέμπει στο μεγαλύτερο Ateca.

Κυρίαρχα… »
(0 σχόλια)