Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

ΚΟΣΜΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Ο Μητς αγορεύει, ξημερώματα στο «Αιγαίο» και όπως μαρτυρά η γλώσσα του σώματος δεν μπορεί παρά να έχει δίκιο ...όπως πάντοτε! Αμ τι, τσάμπα πήρε τόσα πτυχία …για να έχει άδικο;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Λάζαρος στο «Μύλο» δεν το έχει πολύ με το αλκοόλ και πίνει τα λάθος ποτά που προκύπτουν από κακή συνεννόηση των σερβιτόρων με το μπάρμαν. Αυτό κάνει καλό στα οικονομικά του μαγαζιού αλλά όχι στον ίδιο! Δεν είναι και ότι καλύτερο από βότκα να το γυρνάς σε ουίσκι. Πρόσεξέ το σε παρακαλώ!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Εγγύηση ποιότητας στις μουσικές του «Manton» από τον Χρήστο Καφά και τον Χρήστο Ανδρεάδη. Λίγο μεγάλοι βέβαια αλλά ως γνωστόν η γριά κότα έχει το ζουμί! Τάκη Ιγνατιάδη μην γελάς πονηρά …εσύ είσαι μεγαλύτερος!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ελένη μπορώ μια μέρα να έχω μια δίωρη με το Στρατό; Καλά, καλά μην εξάπτεσαι μία ερώτηση έκανα μόνο!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Σάκης από την «Παπαρούνα» με τα κορίτσια του. Μωρέ μπράβο ποικιλία! Και μη μου πεις πως δεν ξέρεις την παροιμία που λέει «…τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι»!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Ειρήνη, η μπαργούμαν του «Baroque» κάθε Δευτέρα έχει μούτρα! Δεν συμβαίνει λόγω κακοκεφιάς, απλά συμβαδίζει με τον «Πόνο», την εκδήλωση του Μερέντα! Σκάσε μας βρε ένα χαμογελάκι;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Κατερίνα είναι μπαργούμαν του «Baroque» και του «Ola36» ενώ παράλληλα σπουδάζει Λογιστική και Χρηματοοικονομική. Διαθέτει εντυπωσιακή εμφάνιση, είναι ακαταμάχητη πίσω από το μπαρ και όταν έχει πολλά κέφια και χορεύει, κλέβει την παράσταση, και όλοι (άντρες αλλά και γυναίκες) λαχταρούν μια ματιά της!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο πιο δεξιοτέχνης Μπούτσερ Μαν της πόλης είναι ο Πάνος Καψάλης! Γοητευτικό και αθλητικό αγόρι χαρίζει γοητεία στο κρεοπωλείο του ΑΒ Βασιλόπουλος! Εσύ πόσα κιλά γοητεία θα πάρεις;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Γωνίες επιλέγουν για να πιουν το ποτό τους ο Ηλίας Καραγιαννίδης και ο Τάσος Λαλασίδης. Συνελήφθηκαν στη γωνία του «Monk» και ανέλυαν για ώρες τα πλεονεκτήματα του να πίνεις ποτό σε γωνία! Κάτι παραπάνω θα ξέρουν!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το καλύτερο τουρσί της πόλης δεν το κάνει σεφ αλλά δικηγόρος! Νίκο Τσορέκη, το πεντάλιτρο βάζο που μου έταξες, το περιμένω με αγωνία και μεγάλη όρεξη!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Γιάννης Αργύρου από την πίτσα «La Strada» με το ζυμάρι, τη μοτσαρέλα και την πιπεριά άκρη θα βγάλει σίγουρα. Με το Σίμο το βλέπω κομματάκι δύσκολο! Καλό κουράγιο σύντροφε!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δίδυμο ο Παναγιώτης Κόττας με το Δημήτρη Παπαδόπουλο πίσω από μπαρ του «Honey». Είναι διαβασμένοι, διαθέτουν πείρα και πάνω απ΄ όλα είναι παθιασμένοι με τη δουλειά τους. Εάν ο Δημήτρης βελτιωθεί και στο χορό (εκεί διαπρέπει ο Παναγιώτης) θα είναι αχτύπητοι!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο γνωστός δικηγόρος Μάκης Τεκτονίδης ξενύχτησε ένα βράδυ του Νοέμβρη. Δέκα χρόνια είχε να το κάνει, όπως μας δήλωσε και έπεσε πάνω στο Γιάννη Φεΐζογλου… ας πρόσεχες κ. Μάκη.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τρία είναι τα πάθη της Δέσποινας από το «Μύλο», τα εξής δύο, η Δόξα Δράμας!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Δημήτρης Μιχαηλίδης αποφάσισε και διεύρυνε την σύνθεση της διεύθυνσης του «Απλά Ελληνικά» με τους κορυφαίους όπως δήλωσε! Δυνατή ομάδα, κεφάτη και με γνώση του αντικειμένου της διασκέδασης. Ααα μην το ξεχάσω… και κορυφαίοι, των κορυφαίων όταν ανέβουν στη ζυγαριά!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Παντελής Νοάρδος, ο μέτοχος του «Fresh», του «Hug», του «Belluga» και πολλών άλλων επιχειρήσεων (ουφ! …ίδρωσα μέχρι να τα πω!), εναγκαλιζόμενος από καλλίγραμμη ξανθή. Μην οργιάζει η φαντασία σας …η γυναίκα του είναι, η Δέσποινα!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η διεύθυνση του «Honey» αποφάσισε να κάνει στροφή στις μουσικές του μαγαζιού και παίζει φέτος και ελληνικά. Το προσωπικό βρήκε το μπελά του …πλέον γιατί κλείνει ξημερώματα!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μια Παρασκευή του Νοεμβρίου ο Μπάμπης Ελευθεριάδης έλειπε από το «Ola 36». Ήταν σε καζάνι κολλητού του που απόσταζε τσίπουρο. Η φήμη που αναφέρει πως ο παραγωγός δεν πήρε σταγόνα τσίπουρο στο τέλος της βραδιάς ελέγχεται!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Γιώργο Κύρτση, πάντως δεν μπορείς να αρνηθείς πως ο κολλητός σου και δικηγόρος σου, Χρήστος Παπαθεοδώρου, είναι και στα δύσκολα στο πλευρό σου!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Παρακαλείστε όταν εισέρχεστε στο «Μύλο» να είστε λίγο παραπάνω προσεκτικοί και να ανοίγετε την πόρτα μαλακά. Η Σταυρούλα τρομάζει...
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ζητείται ατζέντης να αναλάβει την καριέρα της Ραφαέλας. Το κορίτσι θέλει να γίνει τραγουδίστρια έχει φωνάρα και πολύ μεράκι. Μην σπρώχνεστε ένας, ένας...
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Γιώργος «Κούνελος» είναι ένα ακόμη παιδί το οποίο αφήσαμε και το εκμεταλλεύτηκε η ξελογιάστρα Θεσσαλονίκη. Ευτυχώς επέστρεψε και θα το απολαμβάνουμε και πάλι!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Ηλίας Καραγιαννίδης πρόσφατα το παρατράβηξε με τη γενειάδα του. Όχι δεν την τραβούσε, απλά την άφησε να παραμεγαλώσει και θύμιζε παπά, και αν όχι παπά διάκο!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Πατήρ, Χαρίλαος και ο υιός, Γιάννης, οι του «Belluga»! Χρέη Αγίου Πνεύματος, φυσικά μετά τις 12 το βράδυ και μετά από αρκετό αλκοόλ, εκτελεί ο Γιώργος Πεγκλίδης!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Κική κλέβει κάθε βράδυ την παράσταση στο «Memphis». Η δυναμική μπαργούμαν εκτός όλων των άλλων είναι και γερό «ποτήρι» και κάτι «βαρύμαγκες» τους έχει για πρωινό! Ο Θάνος φυσικά δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία, το ξεκαθαρίζουμε για να μην έχουμε καμιά παρεξήγηση!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Δημήτρης Κιορπές, κάθε Δευτέρα, ενώ ο κόσμος καίγεται από «πόνο»… αυτός το βιολί του! Δεν είχα την τύχη να είμαι παρών …αλήθεια, το παίζει καλά;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αποκλειστικά και μόνο στον Γιώργο Σιαμίδη λέει τα μυστικά του ο Τάσος Παπάς από το Καφέ «Ελευθερία». Εκτός από φίλος του είναι και επίσημος εξομολογητής του!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στέφανος Θεοδωρίδης, ο Αντιπρόεδρος και Θανάσης Κάππας, ο Πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου βόλεϊ «Γαία», απολαμβάνουν την μπύρα τους, που αλλού στο «Ελληνικόν». Γονείς και οι δύο αθλητριών, δίνουν μεγάλη προσπάθεια για το σύλλογο με εμφανή αποτελέσματα τόσο στα αθλητικά όσο και στα διοικητικά! Καλή δύναμη!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Παναγιώτης Ευθυβούλης, ο γνωστός Πολιτικός Μηχανικός έπαψε να είναι «καγκελάριος» των γηπέδων του ποδοσφαίρου και πλέον ασχολείται μόνο με το ευγενές άθλημα του τένις. Τα χρόνια της βαρβαρότητας ανήκουν στο παρελθόν! Να σε δω και σε αγώνα πινγ-πονγκ και τι στον κόσμο! Δεν πιστεύω Σάκη κι εσύ να είσαι αυτή της συνομοταξίας;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Σάββας Ηλιάδης επειδή είναι έξυπνο παιδί και γνωρίζει το συμφέρον του, πήρε τη σωστή απόφαση να συμβουλεύεται καθημερινά τη διατροφολόγο Στέλλα Τσαλικίδου, και έκοψε τα πολλά-πολλά με το Δημήτρη Μιχαηλίδη και τον Ανέστη Τοπαλίδη …αυτοί τον καταστρέφουν και έγινε σαν βαρέλι!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μεγαλουργεί ο Βασίλης Γκαϊτατζής με τις μουσικές του στο «Honey». Βέβαια καλό θα είναι να προσέχει λίγο τις επιλογές του, ο Καρβέλας και η Βίσση αποκαλύπτουν την ηλικία του και αυτό δεν είναι το δυνατό του σημείο!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Καλλιόπη Σολάκη είναι η κόρη του Υπουργού οικονομικών του Δήμου Δράμας, Άγγελου Σολάκη. Όμορφη, χαριτωμένη και κοινωνικότατη… πήρε από τη μαμά της, την Αναστασία. Άγγελε, μην πεις κουβέντα…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πρωί αλλά και βράδυ ο Βαγγέλης Τσιαμούρας στις μουσικές του «Hug». Καλά πάτε καλά, τι θέλετε επιτέλους, από κατηγορία φτερού να τον περάσετε στην κατηγορία πούπουλου! Έλεος!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Οι κορυφαίοι dj της πόλης Vasili legrand και Dimitri Duke, τους εντοπίσαμε στο «Baroque» μεταξύ μεζέδων και τσίπουρου! Ήπιαν μέχρι λιποθυμίας και έφαγαν το αγλέορα! Ιορδάνη, νομίζω πως είναι καλύτερο να τους ντύνεις παρά να τους ταΐζεις και να τους ποτίζεις! Πρόσεξέ το σε παρακαλώ!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Για ένα γρήγορο ποτάκι πήγαμε στο «Belluga» και για κακή μας τύχη συναντήσαμε τον Κυριάκο Χατζηκοσμίδη και τον Μπάμπη Ισαακίδη. Το ξημερώσαμε! Από τότε τους αποφεύγουμε με κάθε τρόπο και ούτε που μας νοιάζει εάν παρεξηγηθούν! Οι τύποι είναι επικίνδυνοι και ως τέτοιους να τους αντιμετωπίζεται κι εσείς!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πόσο μεγάλη απόλαυση είναι να πίνεις το ποτό σου στο «Manton» σερβιρισμένο από τον Γιάννη Σιάμπο αυτοπροσώπως. Το ένοιωσα και νοστάλγησα τα παλιά …ξέρετε τα χρόνια του 1821!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μάθαμε πως ο Τάσος από το «Fresh» το διάστημα αυτό πλέει σε πελάγη ευτυχίας και έρωτα! Θέλω να μάθω ποια είναι η τυχερή που αναγκάζει το προσωπικό του μαγαζιού να σφουγγαρίζει ώρες και ώρες τα σιρόπια όταν μιλούν στο τηλέφωνο!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Προχτές ο Σίμος Σπυριδόπουλος (Ο γνωστός καλλιτέχνης του ποντιακού τραγουδιού) έκανε ανάρτηση στο Facebook χωρίς να κάνει ούτε ένα ορθογραφικό λάθος. Η Ένωση Φιλολόγων Ν. Δράμας ψάχνει ακόμη να βρει ποιος φούρνος γκρεμίστηκε!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πρόσφατα ο Ηλίας Ηλιάδης είχε πάρε - δώσε με ένα αδέσποτο μπροστά στην πόρτα του «Ola 36». Για καλό και για κακό, είχε στο πλάι του συνεχώς, τον Τάσο Μουρατίδη! Ήταν ευγενέστατος με το τετράποδο, του συμπεριφερόταν θέλοντας να το απομακρύνει με το σεις και με το σας. Είχε στο μυαλό του το συμβάν που τον δάγκωσε ένα από αυτά στο πρόσφατο παρελθόν.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Την εκγύμναση του Ανέστη Τοπαλίδη ανέλαβε ο Σωκράτης Παντελής και δηλώνει πως μέχρι το καλοκαίρι θα του κάνει κορμί με φέτες! Ιδρώνει καθημερινά για το σκοπό αυτό, όχι ο Ανέστης, ο Σωκράτης! Όμως ο ανεπίδεκτος, επιμένει και δεν λέει να σταματήσει ποτό και φαγητό. Περαστικά Σωκράτη!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σουέλα και Χριστίνα, τα φανταστικά χαμόγελα του «Μύλου». Ιδρώσαμε κι εμείς αλλά κι αυτές, και πάλι δεν καταφέραμε να αποτυπώσουμε τα χαμόγελα όπως τα χαρίζουν στους πελάτες!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μετά από μια μικρή ανάπαυλα ξεκίνησε με νέο σχήμα το «Θέατρο Live». Η πρεμιέρα του φανέρωσε για μια ακόμη φορά την ανάγκη των κοσμικών για «αληθινή» ελληνική διασκέδαση. Οι πίστες διανύουν δύσκολη περίοδο σε ολόκληρη τη χώρα και εμείς είμαστε από τους τυχερούς που καταφέρνουμε και διατηρούμε ένα χώρο ζωντανό με εξαιρετική φήμη στην βόρειο Ελλάδα και όχι μόνο!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Θέλω να γνωρίσω τον τύπο που κάνει τη Γεύση και έχει κάνει τη διαδρομή Δράμα-Θεσσαλονίκη, Δράμα-Κουδούνια. Θα σκάσω …κι άλλες αγάπησαν αλλά δεν έκαναν έτσι …έλεος!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τον Άλκη Παναγιώτοπουλο, τον μπάρμαν του «Μύλου», από δω και στο εξής δεν θα τον βγάζουμε φωτογραφίες. Δεν αποτυπώνει σωστά τη σβελτάδα του πίσω από το μπαρ! Θα κυκλοφορούμε dvd μαζί με το περιοδικό! Βέγγο μου εσύ!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μετά την αποχώρηση του Ηλία και του Γιώργου, δυναμικά στη διεύθυνση του «Fresh» εισήλθαν ο Στέφανος Θεοδωρίδης από το «Ελληνικόν» και οι Αφοί Σάββας και Γιώργος Κοτζαγεωργίου εκ Καλού Αγρού ορμώμενοι. Ο Χώρος ανανεωμένος, η διάθεση από τη διεύθυνση και το προσωπικό ανεβασμένη και η πορεία του άκρως πετυχημένη!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Γιώργο, δεχτήκαμε πολλά μηνύματα κυρίως από γυναίκες, έστειλαν και κάτι περίεργοι, όπου δηλώνουν πως σε προτιμούν με γενάκι! Εμείς συμφωνούμε μαζί τους ...φρόντισε να ικανοποιηθούν! Όσο για τη φήμη, πως γυναίκα σε έβαλε να ξυριστείς, δεν την πιστεύουμε με τίποτα …ξέρουμε ότι είσαι σκληρό αγόρι!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Στρατός και ο Ηλίας είναι οι διευθυντάδες που «τρέχουν» το «Hug» και είναι αλήθεια πως το τρέχουν καλά, αφού μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, κατάφεραν να καθιερώσουν το χώρο και να του προσδώσουν φήμη, δημιουργώντας μύθο γύρω από όνομα «Hug», που ως συνεπακόλουθο έχει την απόκτηση μεγάλου και εκλεκτού πελατολογίου, σε μια εποχή που ο ανταγωνισμός είναι ιδιαίτερα «σκληρός»!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τελικά αυτό το πρόβλημα με την υπερβολική ζέστη του «Manton» δεν λύνεται με τίποτα! Βέβαια, από το ζεστολόγημα κάνεις δεν έπαθε τίποτα αλλά πλέον είναι ξεκάθαρο, αφού άλλαξε διεύθυνση ο χώρος, πως δεν είχε τόση ζέστη επειδή πουλούσε πέλετ ο Τάσος Λαλασίδης στο μαγαζί! Τσάμπα το κατηγορούσαμε το παιδί!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δημήτρη, τι έγινε, βάλαμε κανένα γκολ;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Κατερίνα Κελερίδου στην υποδοχή του «Manton» και η Νικολέτα Καλούτσικου στην ταμειακή μηχανή. Με χαμόγελο εισέρχεται και με χαμόγελο εξέρχεσαι και ας έχεις πληρώσει!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Έφυγε στη Γερμανία για δουλειά ο dj Βαγγέλης Τσιαμούρας, επέστρεψε για ολιγοήμερες διακοπές και δεν ξαναγυρίζει πίσω! Μένω στην Δράμα δηλώνει «…ως ερωτικός μετανάστης». Σου τον πήραμε πίσω αυτόν κα Μέρκελ!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Θωμάς από το «Σουρωτήρι» ενώ παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα ανατροφής τέκνων στο Στράτο, ο οποίος σε λίγους μήνες θα γίνει πατέρας! Θωμά, μην του κάνεις έκπτωση στην τιμή είναι από τα μεγάλα αφεντικά και τον έχει τον τρόπο του!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ηλίας, Βαρθολομαίος και Θόδωρος, όλη η ιστορία της δραμινής νύχτας, από την κατοχή και μετά, σε μια φωτογραφία! Περαιτέρω σχόλια είναι περιττά.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μπαστούνια τα βρήκε αυτή τη φορά ο Γιάννης Μπακάλης στην υποδοχή του «Manton». Όχι με τη δουλειά αλλά με το ότι δεν είναι το αδιαφιλονίκητο ωραιότερο αγόρι του μαγαζιού! Ο Στέλιος Σιάμπος …παίζει καλή μπάλα! Άντε να σε δω τώρα παλικαρά μου!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Με πεσμένη την ψυχολογία ήταν ο Γιάννης, όλη την περίοδο που το «Θέατρο Live» ήταν κλειστό. Με το που άνοιξε ήρθε στα ίσα του ο άνθρωπος! Ρε μην παίζεται με την ψυχολογία του ανθρώπου!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στην «Παπαρούνα» εκτός του ότι μπορείτε να απολαύσετε τα καλύτερα και ακριβότερα χαρμάνια καφέ, έχετε και την τύχη να σας τον ετοιμάσει η Πελαγία. Γλυκύτατη, ευγενέστατη και μετρ σε ότι έχει σχέση με τον καφέ!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο άρτι αφιχθείς από την Σαντορίνη, εξαιρετικός μπάρμαν και σερβιτόρος, Γαβρίλος, εργάζεται στο «Hug». Σωστή η επιλογή, έτσι για να πάρει ακόμη περισσότερο στυλ το μαγαζί! Καλοί δεν λέω, ο Στράτος και ο Ηλίας αλλά από τον Γαβρίλο υπολείπονται …έτη φωτός!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Συχνά - πυκνά διασκεδάζουν μαζί οι δικηγόροι Μάριος Σαμδάνης και Χρήστος Παπαθεοδώρου. Μάριε εάν ψηφήσεις τον Χρήστο όπου και όταν κατέβει δεν θα σε ξαναμιλήσω. Όχι ότι δεν είναι ικανός αλλά ιδεολογικά απέχει παρασάγγας από τα πιστεύω σου. Μόνο παρέα να τον κάνεις και να προσέχεις μην σε μαγαρίσει …αυτοί οι δεξιοί δεν έχουν το Θεό τους!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Έχω τον Τάσο Λαλασίδη απέναντι στο μπαρ του «Απλά ελληνικά» και όπως συμβαίνει σχεδόν πάντοτε ξεμένει το μαγαζί από μπύρες! Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου. Η φήμη που λέει πως πίνει μπύρες επειδή ο Στέλιος Πετρίδης πήγε στη Μήλο όπου χαράζει καλλιτεχνική πορεία σε ταβέρνα …ελέγχεται!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Όταν βλέπω το Νίκο να είναι πίσω από το μπαρ με δεξιά την Ηλέκτρα και αριστερά τη Ραφαέλα μου έρχεται να πηδήξω το μπαρ και να ξεκινήσω να ξαναδουλεύω! Γερόλυκε δεν πιστεύω να έχεις παράπονο, στα ώπα-ώπα σ΄ έχουν στο «Hug»!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Την πιο δύσκολη αποστολή στο «Απλά Ελληνικά» την έχουν η Ιωάννα και η Τζένη πίσω από το μπαρ του πετυχημένου χώρου. Είναι τα βαριά πυροβολικά και πάντα βγάζουν ασπροπρόσωπη τη διεύθυνση! Εντάξει, και ο Γιώργος καλός είναι, αλλά τα κορίτσια το κάνουν με ψηλοτάκουνα!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Ιορδάνης από το «Baroque» έχει βάλει στόχο να κάνει την Κατερίνα την πρώτη δράμινη λαϊκή dj. Δεν μάθαμε αν η Κατερίνα συμφωνεί πάντως μάθαμε πως με το που το έμαθε ο Δημήτρης Duke έγινε έξω φρενών! Ζηλιάρη!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Απίστευτη εγκράτεια επιδεικνύει ο Μίμης Κασαπίδης στο εστιατόριο-Μαγειρείο του «Μιμάκος». Βρίσκεται καθημερινά ανάμεσα σε 25 και πλέον διαφορετικά ταψιά με εκλεκτά φαγητά και διατηρεί λεπτή σιλουέτα. Ο Μίμης κατά το παρελθόν είχε πολλά παραπανήσια κιλά. Πήρε την απόφαση να διώξει αυτόν που κουβαλούμε πάνω του και τα κατάφερε! Συγχαρητήρια Μίμη!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μεράκλωσε ο Γιάννη Καψημάλης και ρίχνει τις στροφές του στην πίστα του «Θεάτρου Live»! Δεν είμαι σίγουρος εάν είναι πριν ή μετά την ανάληψη των νέων καθηκόντων του ως αντιδήμαρχος! Αλλά το πιθανότερο είναι να είναι μετά!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τόλη, κάποιος φίλος σου μου είπε πως το τελευταίο διάστημα βλέπεις συνεχώς στον ύπνο σου διπλώματα οδήγησης τα οποία προσπαθείς να πιάσεις με τα χέρια σου! Τι εννοεί δεν κατάλαβα, μήπως μπορείς να με βοηθήσεις;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Για την εύρυθμη λειτουργία του «Εντέχνου» ο Θωμάς εκτός από τον ξάδελφο, επιστράτευσε και την αδελφή του! Μπράβο Θωμά, αυτό είναι ένα ακόμη βήμα για να γίνουμε, στον αγαπημένο μας χώρο, κυριολεκτικά μια οικογένεια!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Θαυμαστής της δραμινής τραγουδίστριας Γεωργίας Τουμαντζής -ο οποίος θέλει να παραμείνει ανώνυμος- επικοινώνησε μαζί μας με το αίτημα να δημοσιεύσουμε μια φωτογραφία της. Φυσικά και ανταποκριθήκαμε στο αίτημα. Βασικός στόχος για εμάς είναι να προβάλουμε ανθρώπους της Δράμας οι οποίοι διακρίνονται και ξεχωρίζουν. Η Γεωργία είναι εξαιρετική φωνή, προχωράει με σταθερά βήματα την καριέρα της και είναι καλλονή!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το «Funky Buddha» πραγματοποίησε γενέθλια εκδήλωση για να γιορτάσει τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του με προσφορές 20% σε όλη τη γκάμα των ρούχων του παρουσία του masterchef Λάμπρου Βακιάρου, ο οποίος παρουσίασε το πρώτο Fashion Burger! Οι εκπτώσεις ήταν ιδέα της Μαριλίνας και τα Burger του Ανέστη! Χρόνια σας πολλά!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κάθε Δευτέρα η ομάδα του «Ola36» συντρώγει σε εστιατόριο της Δράμας, παρουσία του αφεντικού, Ηλία Ηλιάδη. Πραγματοποιείται για τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ του προσωπικού αλλά και μία κίνηση ενίσχυσης της επιχείρησης εστίασης που κάθε φορά είναι και διαφορετική. Εμείς τους βρήκαμε στο «Ελληνικόν»! Καλή σας χώνεψη!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ως γνωστών, ο Μπάμπης Ισαακίδης, εργάζεται ατελείωτες ώρες στην εταιρεία του «Ισαακίδης ΑΒΕΕ», αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα ώστε να παραμένει δραστήριος στα social media. Στο στιγμιότυπο, επάνω στο κλαρκ, καθώς ενημερώνει την κατάστασή του. Και όπως βλέπετε είναι μια άκρως ακμαία κατάσταση!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Καθημερινά στο πλευρό του συζύγου της, Γιάννη Σιάμπου, η Ανθή Μοχωρίδου στο νέο επιχειρηματικό βήμα. Το «Manton» είναι μεγάλος χώρος και η εμπειρία της Ανθής, που παλαιότερα ήταν πρωτοκλασάτο όνομα πίσω από το μπαρ, κρίθηκε αναγκαία και επιβεβλημένη!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Παράπονα κάνει ο Σταύρος Κατσικάρης στον dj Δημήτρη Duke για τις μουσικές του επιλογές! «Δώδεκα και η ελπίδα μου κρεμάστηκε» δεν είναι τραγούδι του τύπου του! Δημήτρη, το παιδί ακούει σκυλάδικο, σκυλάδικο και καμιά φορά ικανοποιείται και με σκυλάδικα! Γαβ!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Τάσος Λαλασίδης το πήρε απόφαση τώρα που πάτησε για τα καλά τα 30 και θα μείνει μόνος του! Αντιγόνη αντέχετε αυτό ή να του αλλάξουμε γνώμη;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μεγάλα τα ξενύχτια τη χειμερινή περίοδο στο «Belluga»! Ο Γιώργος Πεγκλίδης, ανέλαβε επ΄ ώμου το μαγαζί και το έκανε και after. Εσύ Γιώργο, χωρίς νύχτα δεν ζεις! Η Νίκη,τι σου φταίει;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το μουσικό καταστημένο του νομού Δράμας, αναζητά ποιος ή ποια μάτιασε τον Σίμο Σπυριδόπουλο, τον πάσης Ελλάδος φημισμένο πόντιο λυράρη και τροβαδούρο και έκοψε το δάχτυλό του! Όποιος βοηθήσει στην αποκάλυψή του κερδίζει καφεδάκι υπό τους ήχους της λύρα του Σίμου, όταν γιάνει το δάχτυλο, και γλυκό τουλούμπα!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Έλμα δεν τολμάει να γελάσει πότε και με τίποτα μπροστά στο αφεντικό της τον Ιορδάνη στο «Baroque». Έχει εκδοθεί φιρμάνι και όποιος γελάει ή χαχανίζει δέχεται ψαλίδισμα στο μεροκάματο της τάξης των τριών ευρώ!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δεν φοβάται πλέον τίποτα ο Ζαφείρης τώρα που στο «Κέντρο Τύπου-Coffee Spot» προσελήφθη η σύζυγός του. Ελέγχουμε τις φήμες που θέλουν να του έχει πάρει όλο το κουμάντο της επιχείρησης!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Θόδωρος, ο μαρκαδόρος του «Θεάτρου live» διαβάζει πολύ Πλάτωνα και έχει επηρεαστεί πολύ από τον αρχαίο έλληνα φιλόσοφο όλους τους τομείς. Πλατωνικά κάνει πολλά. Αυστηρά μόνο πλατωνικά!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Και αυτή τη σεζόν ο Νίκος φιγουράρει στο «Honey» ως ένας από τους γοητευτικότερους! Εκείνος ο Μιχάλης Τάσσου του κάνει κάτι κόλπα αλλά δήλωσε πως θα το τακτοποίηση. Μιχάλη, το νου σου μη σε βρούμε σε κανένα χαντάκι!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Μάκης (ο ντεμέκ) αναβαθμίστε επαγγελματικά τώρα που ανέλαβε να διευθύνει το πάρκινγκ του «Θεάτρου live». Σε αυτή τη ζωή αν αξίζεις προχωράς …τέλος!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Σάββας Κοτσαγεωργίου είναι ο νέος συνιδιοκτήτης του «Fresh» και αυτό είναι πάρα πολύ αισιόδοξο και ευχάριστο! Το δυσάρεστο είναι πως δεν προσέχει καθόλου τις παρέες του! Το νου σου!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Ξανθίπη και η Χριστίνα αποφεύγουν με κάθε τρόπο το χορό στην πίστα, αλλά του δίνουν και καταλαβαίνει στο διάδρομο του «Θεάτρου Live»! Ο Καθένας με τα γούστα του θα μου πείτε!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Γιάννης Καψημάλης την τελευταία περίοδο, αφού έφτιαξε φέτες το κορμί του, βγήκε περίπου 100.000 φωτογραφίες από τις οποίες 99.000 με το Δήμαρχο! Μάλλον πρόκειται να επανέλθει στα παλιά κυβικά του και θέλει να έχει ευχάριστες αναμνήσεις! Άντε με το καλό!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Γνωστός σερβιτόρος, του οποίο η τροχαία αφαίρεσε το δίπλωμα, αποφάσισε να έρχεται για δουλειά στην πόλη με το άλογο! Far west θα μας το κάνει εδώ ο αθεόφοβος!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αυτό πάλι! Όλοι να θέλουν να βγαίνουν φωτογραφίες με τον Μητς! Λες και ετοιμάζεται να αποσυρθεί λόγω συνταξιοδότησης!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Γιώργος και ο Δημήτρης σιγά-σιγά ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Εσείς κ. Κύρτση έχετε σκοπό να μας ταλαιπωρήσετε πολύ ακόμη;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Σάκης Μυστρίδης είναι το νέος μέλος της διεύθυνσης του «Honey» και ενισχύει την ομάδα ψυχή τε και σώματι. Στη φωτογραφία, με τον «παλιό» Γιώργο Σαλτίδη, σε ένα μίνι meating, που εγώ με τίποτα δεν πιστεύω πως αφορούσε τη λειτουργία του χώρου. Συζητούσαν και πάλι το αγαπημένο τους θέμα, που δεν μπορώ να το αποκαλύψω! Ρωτήστε τους να μάθετε, εγώ δεν είμαι μαρτυριάρης!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δεκαπέντε και πλέον χρόνια εργάζεται στο «Θέατρο Live» ο Χρήστος Καφαντάρης και τελευταία συλλαμβάνεται συνεχώς να «λουφάρει»! Μάλλον τον έχουν βαρύνει τα πολλά ξενύχτια. Χρήστο, το νου σου ο Θόδωρος δεν σε χάνει από το βλέμμα του!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πολύκροτο ήταν το αναμενόμενο, για αυτούς γνώριζαν, το Come back του Γιάννη Σιάμπου. Δεν το έκανε μόνος του αλλά με την συνεργασία των γιών του και έγινε στον αγαπημένο χώρο του πρώην «Chocolate». «Manton» το όνομα του ανακαινισμένου χώρου που ήδη κέρδισε τους κοσμικούς της πόλης. Καλές δουλειές!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πολύκροτο ήταν το αναμενόμενο, για αυτούς γνώριζαν, το Come back του Γιάννη Σιάμπου. Δεν το έκανε μόνος του αλλά με την συνεργασία των γιών του και έγινε στον αγαπημένο χώρο του πρώην «Chocolate». «Manton» το όνομα του ανακαινισμένου χώρου που ήδη κέρδισε τους κοσμικούς της πόλης. Καλές δουλειές!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

O Ιάσωνας είναι σχετικά νέο απόκτημα του καφέ «Αιγαίου». Κατάφερε μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να επενδύει πάνω του σύσσωμη η διεύθυνση, γιατί άραγε; Τι είναι αυτό που είδε ο Στέλιος και ο Στέφανος;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στέφανε Θεοδωρίδη, ο Σάββας Κοτσαγεωργίου, ο νέος συνέταιρος στο «Fresh» χορεύει πολύ καλύτερο ζεϊμπέκικο από εσένα! Κάνε ιδιαίτερα μαθήματα σε παρακαλώ ή μην ξαναχορέψεις …θα εκτεθείς!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δεν κατάλαβα ποτέ πως είναι δυνατόν να πηγαίνουν μαζί «Πόνος Night» και ποδόσφαιρο; Και από ότι είδα δεν έπιναν energy drink!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε