Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ωωω τι μεγάλη μας τιμή! Μεγάλη ευφορία νοιώσαμε όταν πληροφορηθήκαμε πως η μεγάλη ηθοποιός και τραγουδίστρια αλλά και σύζυγος του μεγάλου τέως πολιτικού Τζίμα Μαργαρίτη κυρία Μελίνα Μποτέλη, ενδιαφέρεται να είναι υποψήφια Δήμαρχος Δράμας! Δεν ξέρουμε εάν αληθεύει η πληροφορία μας, αλλά εάν ισχύει, ανοίγει ο δρόμος για συζύγους, αδέλφια, ξαδέλφια και …λοιπούς συγγενείς πολλών «στοκαρισμένων» πολιτικών! Ε ρε γλέντια!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Είναι γνωστό ότι οι εκδόσεις «Ψίθυροι» εκτός από την εφημερίδα «Ψίθυροι Press», εκδίδουν και το γνωστό σε όλους σατυρικό περιοδικό «Ψίθυροι». Το περιοδικό «Ψίθυροι» και η στήλη «τα νέα της Εντατικής», μπορεί με σκωπτικό τρόπο να παρουσιάζουν την τοπική πολιτική πραγματικότητα, στηρίζονται όμως πάντα σε αληθή γεγονότα και περιστατικά. Δυστυχώς μερικές φορές, ευτυχώς ελάχιστες, περιέρχονται σε γνώση μας πληροφορίες αμφίβολες ως προς την ακρίβειά τους. Τέτοια περιστατικά δημοσιεύονται από μας με κάθε επιφύλαξη ως προς την αλήθεια της πληροφορίας. Τέτοιο αναληθές ως προς το περιεχόμενο του ήταν το σχόλιο μας περί δήθεν «επεισοδίου» μεταξύ συμπολίτη μας και του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Καραγιαννίδη, όπως εκ των υστέρων εξακριβώσαμε. Άλλωστε και στο ίδιο το σχόλιο μας ήμασταν επιφυλακτικοί ως προς την αλήθεια της πληροφόρησής μας. Χρήστο Καραγιαννίδη, είμαστε και θα είμαστε σκληροί μαζί σου στην σάτιρά μας, όχι όμως σε τέτοιο σημείο ώστε να υιοθετούμε αναλήθειες και ανακρίβειες έστω και άθελά μας. Σου ζητούμε ειλικρινά συγνώμη.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου, αφαιρέθηκαν αρμοδιότητες και το δικαίωμα υπογραφής για αυτές, από τον Αντιπεριφερειάρχη μας Αργύρη Πατακάκη. Έτσι από «θεσμικός» υποβιβάστηκε σε «χωρικός»! Αιτία, τα όσα κατά καιρούς ακούγονται για τον Αργύρη, ποινικά μητρώα, καταδίκες κτλ. Του άφησε λίγες μόνο αρμοδιότητες όπως η πολιτική προστασία, δηλαδή, ο καθαρισμός των χειμάρρων, οι πλημύρες και γενικά οι καταστροφές στο νομό! Αχ! Αργύρη πως τα κατάφερες έτσι και βγήκες από παντού σαν την τρίχα από το ζυμάρι! Αλλά ξέρεις εσύ, ρίξε μια ζεϊμπεκιά υπό τους ήχους του λαϊκού άσματος «…καταστροφές επιστροφές», να τους τελειώσεις!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Λοιπόν να ξέρετε ο Θωμάς Μαργαρίτης ενεργοποιήθηκε στα social Media. Προμηθεύτηκε κινητό τελευταίας τεχνολογίας και είναι on-line συνεχώς. Την κάτσαμε τώρα! Παρακολουθεί τα πάντα και έχει βάλει στόχο, κυνηγώντας τα δίκαια αιτήματα της Δράμας, να μην αφήνει να πέφτει τίποτα κάτω. Θωμά, κράτα γερά! Υ.Γ: και φέτος τις γιορτές κυκλοφορεί με κατακόκκινο μπουφάν, για την Ονειρούπολη όπως λέει. Όμως και το κόκκινο χρώμα αλλά και ο ίδιος σπάει τα νεύρα πολλών πικρόχολων!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Χαρούλα Κεφαλίδου μας μπέρδεψε για τα καλά στις εκλογές της κεντροαριστεράς. Στους φίλους του Ανδρουλάκη, ήταν με τον Ανδρουλάκη. Στους φίλους του Καμίνη, ήταν με το Καμίνη, όπως και με όλους τους υποψήφιους αρχηγούς. Πάντως την ημέρα της επίσκεψης του Ανδρουλάκη στην πόλη μας, η Χαρούλα προλόγιζε τη Φώφη σε ομιλία της στην Θεσσαλονίκη. Χαρούλα πολύ μας μπέρδεψες. Αλλά τι φταις κι εσύ! Την άλλη φορά που φανερά τάχτηκες με υποψήφιο που δεν εκλέχτηκε ...ίδρωσες να μπεις στο ψηφοδέλτιο! Χαρούλα, μιμήθηκες την ακαταλαβίστικη «Βαρουφάκεια» δημιουργική ασάφεια... πετυχημένα!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πρόσφατα ο πολυγραφότατος, συνταξιούχος δάσκαλος Νίκος Γεωργιάδης, έκανε μία ανάρτηση στο Facebook, παρουσιάζοντας ομοιότητες ενός «μεγαλώνυμου» δημοσιογράφου τη πόλης μας με τον γνωστό από τις ελληνικές ταινίες Αρτέμη Μάτσα, που υποδυόταν πάντοτε το ρόλο του προδότη ή του καταδότη. Νίκο, πολύ μας προβλημάτισες και από τότε ψάχνουμε…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Μαμσάκος συνεχίζει να πιστεύει πως θα είναι ο μοναδικός υποψήφιος δήμαρχος με ολοκληρωμένο ψηφοδέλτιο. Χριστόδουλε με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι! Πάντα, ο δήμος Δράμας είχε υποψήφιους με πλήρη, οργανωμένα και ικανά στελεχωμένα ψηφοδέλτια. Το ίδιο θα γίνει και τώρα! Μάλλον δεν αξιολογείς σωστά από τώρα, τις παρασκηνιακές κινήσεις πολλών προσώπων που ενδιαφέρονται για το δήμο. Ή τις υποτιμάς ή δεν θέλεις να δεις την πραγματικότητα! Πρόσεξε γιατί μπορεί να εκπλαγείς στο τέλος!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το είπε ο Υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης στη Βουλή για το δρόμο Δράμα-Αμφίπολη. Θα συνεχιστούν οι μελέτες, αυτές δηλαδή που όλοι τις μελετούν δεκαετίες τώρα. Από τις πολλές μελέτες τους, εμείς τελικά μείναμε αδιάβαστοι και «αμελέτητοι». Χρήστο Καραγιαννίδη συζήτησέ το με τον Δημήτρη Καρβούνη, μήπως πρέπει να αναθέσετε τις μελέτες στην Ελεονόρα Μελέτη. Έτσι κι αλλιώς δρόμο της προκοπής όσο ζούμε δεν θα δούμε, τουλάχιστον ας χορτάσει το μάτι μας ομορφιές!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Συνάντηση μετά γεύματος είχαμε πρόσφατα. Τι να περιλάμβανε άραγε το μενού;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τον Δημήτρη Κυριαζίδη και τον Αργύρη Πατακάκη πρέπει να τους συγχαρούμε γιατί μας έμαθαν νομικά. Ξέρατε ότι τα ποινικά μητρώα είναι σαν την ηπατίτιδα, τύπου Α’ και τύπου Β’; Το τύπου Α’ είναι ελαφριά ηπατίτιδα, ενώ η τύπου Β’ είναι βαριά! Η πρώτη φαίνεται και άλλη δεν φαίνεται. Τελικά ο Αργύρης ήξερε αν το κρυφό ποινικό μητρώο τύπου Β’ ήταν καθαρό; Εμείς πιστεύουμε ότι ο Αργύρης δεν το ήξερε. Γιατί ως γνωστόν έχει άγνοια …και κινδύνου!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τους έχει βγάλει τη χολή ο Κυριάκος Χαρακίδης! Ούτε ναι αλλά ούτε και όχι λέει στους πολιτικούς του φίλους που τον πιέζουν να ξαναείναι υποψήφιος δήμαρχος. Κυριάκο, και γάιδαρο σκας!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Αργύρης Πατακάκης με στήθος μάρμαρο και καρδιά πατάτα! Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα …να κλαις!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τελικά, όσοι αιρετοί πηγαίνατε στις συσκέψεις για τους οδικούς άξονες, μιλούσατε για πλήρη ωριμότητα των μελετών προς Αμφίπολη και άμεση έναρξη των εργασιών του κομματιού Δράμα-Μαυρολεύκη τώρα τι έχετε να πείτε; Ούτε ο Πρωθυπουργός στην Κομοτηνή, ούτε ο Υπουργός Υποδομών στη Βουλή είπαν κάτι συγκεκριμένο. Μόνο για συνέχιση των μελετών! Δηλαδή, η μελέτη, της μελέτης ...ω μελέτη! Τελικά, ο μόνος που είχε σωστή άποψη και γνώση του θέματος, ήταν ο Θωμάς Μαργαρίτης, που έλεγε ότι όσο ζούμε δεν θα δούμε νέες χαράξεις και έκανε αγώνα αβοήθητος για τη βελτίωση του υφιστάμενου δρόμου με θετική εξέλιξη.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δημοσκόπηση για υποψήφιους δημάρχους στο δήμο Δράμας τελείωσε πρόσφατα από μεγάλη εταιρεία δημοσκοπήσεων των Αθηνών. Ως υποψήφιοι δήμαρχοι παρουσιάστηκαν οι: Μαμσάκος, Ηλιόπουλος, Χαρακίδης, Αηδόνης, Στεφανίδης κ.α. Ορισμένοι, που δεν γνωρίζουν πολλά, ξαφνιάστηκαν με το όνομα του Γιατρού - Καρδιολόγου, Αχιλλέα Παπαδόπουλου. Εμείς γνωρίζουμε ότι ο γιατρός ενδιαφέρεται και ήδη κάνει πολλές και συντονισμένες κινήσεις.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αργύρη, έτσι για το Θεό σου, σε ρωτάω ευθέως. Το δελτίο τύπου κατά του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου, για τους οδικούς άξονες και κυρίως για την χρηματοδότηση του χιονοδρομικού, που σωστά διαμαρτύρεσαι, θα το έβγαζες εάν δεν σου αφαιρούσε τις αρμοδιότητες;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πρόεδρος του νέου Ομίλου Πολιτικού και Κοινωνικού Προβληματισμού Ενεργών Πολιτών Ν. Δράμας με τον διακριτικό τίτλο «Δραμινή Φλόγα» αναδείχτηκε ο Θωμάς Μαργαρίτης. Σκοποί του ομίλου είναι η κινητοποίηση των ενεργών πολιτών του νομού μας, πέρα από κόμματα και χρώματα, για την προώθηση, συμβολή και επίλυση τοπικών θεμάτων. Όπως είπε ο Θωμάς, «η Δραμινή Φλόγα θα είναι το “φλόγιστρο” πίεσης σε κάθε κατεύθυνση για να πάψουμε να είμαστε ουραγοί των εξελίξεων. Συνεργαζόμαστε με όλους αλλά δεν διστάζουμε να συγκρουστούμε για το καλό του τόπου μας». Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον όμιλο και είμαστε σίγουροι πως θα είναι ενεργός και πάντα στις επάλξεις. Θωμά, το δίκανο!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σύμφωνα με πληροφορίες το μενού περιλάμβανε νέα και δημιουργική κουζίνα με αυθεντικές πρώτες ύλες και παραδοσιακά υλικά χωρίς πειραματισμούς!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ, γιατρός, Αλέξανδρος Παναγιωτίδης αγκαλιάζει κι αυτός σφικτά τον οδηγό του δημάρχου, Στράτο Μάνιο. Κατάλαβε κι αυτός ότι ο «κοντός» είναι ισχυρή δύναμη και μεγάλη γάτα! Τυχαία δεν προσπαθεί κι αυτός να τον έχει από κοντά!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Γιώργος Ψαρράς και η γυναίκα του Αρετή, απέκτησαν ένα όμορφο και χαριτωμένο αγοράκι. Τους ευχόμαστε ολόψυχα να τους ζήσει. Δεν είναι τυχαίο που όλοι στη Δράμα λένε ότι μοιάζει τον παππού Χαρίλαο. Μόνο αυτός είναι τόσο χαριτωμένος και έχει τέτοια ομορφιά! Φτυστός του παππού του ο μικρούλης, Χαρίλαος! Ευχόμαστε να είναι και γλυκομίλητος σαν αυτόν όταν μεγαλώσει!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Έχει παράδοση το Δοξάτο. Βγάζει τους πιο φτωχούς πολιτικούς της Ελλάδας. Παλιότερα τον Σταύρο Δαϊλάκη και τώρα τον Δημήτρη Δαλακάκη. Σύμφωνα με το «Πόθεν έσχες» του σημερινού Δημάρχου είναι ο πιο φτωχός πολιτικός της χώρας! Έχει καταθέσεις μόνο 90 ευρώ. Δημήτρη, σήμερα οι έχοντες και κατέχοντες πονοκεφαλιάζουν γιατί τους τα παίρνουν σε φόρους, σε ΕΝΦΙΑ κτλ. Εσύ δεν έχεις άρα δεν δίνεις. Είσαι και ο πρώτος!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ελέγχεται η φήμη που αναφέρει πως ο Χριστόδουλος Μαμσάκος μετά τον τερματισμό του στα «Βαλδίρκεια 2017», χτύπησε δέκα πιτόγυρα για να στανιάρει! Λένε επίσης ότι ο Γιάννης Καψημάλης, που προσέχει τη διατροφή του, δεν έφαγε ούτε έναν! Φήμες είναι αυτές...
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Με έκπληξη διαβάσαμε την ερώτηση που ανάρτησε στο Facebook ο τ. Υπουργός, τ. Βουλευτής, τ. Δήμαρχος και τώρα απλός καθηγητής, όπως υπογράφει ίδιος, Μαργαρίτης Τζίμας. Ρωτούσε τους υπεύθυνους του δήμου, του εμπορικού κόσμου και του Επιμελητηρίου «...ποιο είναι το οικονομικό και πολιτιστικό όφελος από την λειτουργία της Ονειρούπολης». Χρειάζεται να του απαντήσει κάποιος; Ο ίδιος δεν περπατά στην πόλη; Δεν βλέπει τι συμβαίνει γύρω του; Θυμάται πώς γιόρταζε η πόλη επί των ημερών του, με ένα δέντρο στην πλατεία και μία συναυλία μουσικής δωματίου στο Ωδείο; Αχ Ρίτη, γιατί τόση χολή; Ότι δεν ξεκίνησε από εσένα προσπαθείς πάντα να το υποβαθμίσεις! Κρίμα, πολύ κρίμα!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Βλέπουμε ότι η πολεμική του Μιχάλη Μλεκάνη στην παράταξη του δημάρχου Χριστόδουλου Μαμσάκου, συσπείρωσε τη δημοτική ομάδα του Δημάρχου που κάποιοι έλεγαν ότι ήταν «ρεμπέτ ασκέρι»! Μιχάλη, μήπως πρέπει να αλλάξεις ρότα; Αντί να τους κάνεις ζημιά τους βοηθάς!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Συναντήθηκαν στο «Εμπορικό» ξενοδοχείο μετά την εκλογή της Φώφης Γενηματά και αντάλλαξαν απόψεις για την προοπτική του νέου κεντροαριστερού φορέα «Κίνημα Αλλαγής», οι σύντροφοι του «Γνήσιου» ΠΑΣΟΚ της Δράμας! Κλίμα ευφορίας μάθαμε ότι επικράτησε γιατί διαπίστωσαν ότι η συμμετοχή ήταν μεγαλύτερη κατά 70% από παλιότερες συγκεντρώσεις! Δηλαδή πέντε-έξι σύντροφοι ακόμη! Μην σας πιάνει άγχος! Σιγά-σιγά γίνεται η αγουρίδα μέλι!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σε γνωστό καφέ της Γ. Ζερβού μαζεύτηκαν τα μέλη της Τοπικής Νέας Δημοκρατίας του Δήμου Δράμας. Κυριάκο Μητσοτάκη, δεν ξέρω αν σώσεις τη χώρα αν ποτέ γίνεις πρωθυπουργός, αλλά εμείς με τέτοιες στελεχάρες στη Δράμα διατηρούμε άσβεστη την ελπίδα να σωθούμε και να βγούμε από το τέλμα! Μάθαμε ότι ανάμεσα στα ποτά και τα κριτσίνια, μιλούσαν για την σωτηρία του Μομού μας! Ο Χριστός και η Παναγία να μας βοηθήσει!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τι το θέλατε το φιδίσιο κορμί της Πασοκτσούς ευρωβουλευτή Εύας Καϊλή ανάμεσα σας; Αυτή μόνο φωτιές ξέρει να ανάβει! Τώρα που γίνατε «τουρλουμπούκι», τι έχετε να πείτε; Καλά να πάθετε!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Προς Γιωρίκα Παπαδόπουλο Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Δράμας και «Οικολογική Κίνηση» Δράμας. Γνωρίζουμε την κόντρα σας για τις εργασίες τοποθέτησης της μεγάλης σημαίας στον Κορύλοβο. Ανταλλάξατε απαντήσεις και ανταπαντήσεις. Γιωρίκα, την ανταπάντηση της «Οικολογικής» με τον τίτλο «Μηδενί δίκην δικάσης, πριν αμφοίν μύθον ακούσης» την κατάλαβες; Δεν τους είπες ότι είναι προτιμότερο να την γράψουν στην ποντιακή διάλεκτο ώστε να γίνει κατανοητή από εσένα και από περισσότερο κόσμο; Κύριοι της «Οικολογικής», περισσότερη ποντιακή παρά αρχαία «καλατσεύουσα» για να συνεννοούμαστε! Έντονε;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το τι παραμύθι τρώμε από τους πολιτικούς μας χρόνια ολόκληρα όλοι το ξέρουμε! Φέτος ήρθε κι έδεσε το γλυκό! Επιτέλους κι ένας γνήσιος παραμυθάς επισκέφτηκε την πόλη μας, ο Ευγένιος Τριβιζάς! Δεν μάθαμε εάν τους έκανε μαθήματα, αλλά και να τους έκανε οι πολιτικοί μας είναι ανεπίδεκτοι μαθήσεως! Τους αρέσει να είναι «γιαλαντζί» παραμυθάδες γιατί απευθύνονται στους μεγάλους και όχι στα παιδάκια που είναι τα μόνα που έχουν μυαλό!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Κυριαζίδης, μπορεί να μην χαρακτηρίζεται από ευφράδεια λόγου, όμως αποδεικνύεται μεγάλη πολιτική «γάτα». Ως παλιός συνδικαλιστής, σε δύσκολο χώρο όπως είναι η αστυνομία, γνωρίζει να διεκδικεί, να συγκρούεται αλλά ταυτόχρονα να ελίσσεται όταν χρειαστεί. Μερικές φορές όμως δεν αποφεύγει την υπερβολή. Δημήτρη, δεν νομίζεις ότι ξεπέρασες τα όρια ζητώντας την παραίτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Καραγιαννίδη;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Καθαρή θέση από την αρχή υπέρ της Φώφης Γενηματά είχε ο Ανέστης Τερζής. Δεν κρύφτηκε ο Ανέστης, όπως έμαθε να κάνει σε όλη την πολιτική του διαδρομή κι ας το πλήρωσε πολλές φορές ακριβά! Χρειάζεται στην πολιτική τόλμη, θέση και άποψη γνωστή στους πολίτες και ο Ανέστης τα έχει όλα αυτά τα στοιχεία. Και για μία φορά ακόμη το απέδειξε!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σε ενοικίαση γραφείων στο κέντρο της πόλης και καλύτερη οργανωτική δομή, προχώρησε η παράταξη «Project Δράμα 2020» με στόχο να είναι η βασική επιλογή των δημοτών της πόλης στις προσεχείς εκλογές! Τα δελτία τύπου που εκδίδουν είναι πολύ σκληρά σε βάρος της δημοτικής αρχής και δεν αφήνουν να πέσει τίποτα κάτω! Παιδιά, καλά είναι όλα αυτά! Αλλά βρείτε και υποψηφίους να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο σας, ικανούς να μαζέψουν σταυρουδάκια! Με φρου-φρου και αρώματα εκλογές δεν γίνονται!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο τωρινός επικεφαλής της παράταξης «Πόλη & Ζωή» Μιχάλησ Μλεκάνης, κάνει τα πάντα ώστε να είναι και πάλι υποψήφιος δήμαρχος ο Κυριάκος Χαρακίδης. οσο ο Κυριάκος δεν μιλάει, τόσο μεγαλύτερο αγώνα κάνει να τον πείσει να πει το ναι! Μιχάλη, όσο και αν πιέζεις απάντηση δεν θα πάρεις αν δεν ψηφιστεί πρώτα ο νέος εκλογικός νόμος!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Γιατί χάθηκε από την πολιτική σκηνή ο γιατρός, Κώστας Μπλούχος; Ρωτούν στην «πιάτσα» αν θα είναι ξανά υποψήφιος βουλευτής ή όχι. Ετοιμάζεται παρασκηνιακά, έχει πολύ δουλειά στα χειρουργεία ή σκέφτεται να εγκαταλείψει; Κώστα, τα ερωτηματικά του κόσμου απαιτούν απαντήσεις!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Την ευθύνη της φωτεινής «Ονειρούπολης» έχει ο Γιώργος Ψαρράς, νέος Πρόεδρος της ΔΕΚΠΟΤΑ. Στόχος του από την αρχή ήταν η «Ονειρούπολη» να επανέλθει στον αρχικό σχεδιασμό της, δηλαδή, περισσότερες παιδικές δράσεις και λιγότερο εμπόριο. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή, οι παιδικές δράσεις είναι ποιοτικές και τα παιδιά που βγάζουν όλη την οικογένεια στο δρόμο ανταποκρίνονται θετικά. Βαρύτητα δόθηκε όπως παλιά στη διαφήμιση και στην προβολή της εκδήλωσης από τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα, που έλειπε τα τελευταία χρόνια.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αργύρη, μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να απέφυγε να σε δει αλλά η ευρωβουλευτής και γνωστή ακοντίστρια Σοφία Σακοράφα σε τίμησε δεόντως! Αργύρη, μπορεί οι «δικοί» σου να μην σε θεωρούν ικανό για τον στίβο της πολιτικής, αλλά ελπίζω να πήρες από τη Σοφία μαθήματα ακοντισμού. Θα σου χρειαστούν!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δίπλα στον Φαήλο Κρανιδιώτη, πρόεδρο του κόμματος «Νέα Δεξιά», εμφανίστηκε αυτή τη φορά ο Λευτέρης Καλλινικίδης. Του αρέσει του Λευτέρη κατά καιρούς να μας υποδεικνύει αρχηγούς και πολιτικά σχήματα, από τα οποία στη συνέχεια και ο ίδιος φεύγει αναγνωρίζοντας το λάθος του. Άσε μας ρε Λευτέρη με τις υποδείξεις σου! Μπορούμε και μόνοι μας να κάνουμε λάθος!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πήρε φόρα ο Γιώργος Παπαδόπουλος και γκρεμίζει όλα τα ετοιμόρροπα σπίτια της πόλης για να ανοίξει καινούργιους δρόμους! Γιωρίκα, αυτό ακριβώς θέλει να κάνει και ο Μιχάλης Μλεκάνης στην παράταξή σας, που την θεωρεί ετοιμόρροπη. Πρόσεξέ το σε παρακαλώ γιατί ανατροπές και κατεδαφίσεις δημοτικών αρχών σε σύντομο διάστημα είδαμε πολλές στο δήμο Δράμας!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σίμο, με καφέδες και ροφήματα τους ξεγέλασες; Δεν ξέρεις ότι όλοι τους είναι καλοφαγάδες! Φτηνά την έβγαλες ...τυχερέ!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ώπα, τι έγινε μεγαλώνει η ομάδα; Έγιναν τρεις οι σωματοφύλακες; Ποιος είναι ο Άθως, ο Πόρθος, και ο Άραμις; Το σίγουρο είναι, λόγω ύψους, ότι Ντ΄ Αρτανιάν είναι ο Τάσος Χατζηγιάννης!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Καλό και εορταστικό! Μια κυρία εξομολογείται στην φίλη της ότι κερατώνει τον άντρα της, θέλει να τον χωρίσει και δεν ξέρει πώς να του το πει. Η φίλη της, της λέει: «Γιατί δεν του λες ότι τον ψάχνει ο Άη Βασίλης γιατί έχασε έναν από τους ταράνδους του;»
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στηρίζει το δήμαρχο Δράμας ο δημοσιογράφος-εκδότης Σπύρος Λάτσας. Χριστόδουλε εσύ χαίρεσαι αλλά το ίδιο ακριβώς κάνουν και οι αντίπαλοί σου. Τελικά ο Σπύρος είναι κάτι σαν το Άη Βασίλη ...δίνει παντού χαρά!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Είναι χαρακτηριστικό των Δραμινών εύκολα να ενθουσιάζονται και εύκολα να απογοητεύονται. Το ίδιο συμβαίνει και με τους φιλάθλους της ΔΟΞΑΣ. Με κάποιες νίκες αυξάνεται η αισιοδοξία και με το πρώτο στραβοπάτημα έρχεται η απογοήτευση. Μια συμβουλή προς όλους. Είμαστε δίπλα στην ομάδα και στις χαρές και τις λύπες. Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος δεν είναι κατοστάρι. Και μην ξεχνάτε ότι έχουμε Πρόεδρο βράχο που πέρα από τα χρήματα καταθέτει και την ψυχή του. Να μην την τραυματίσουμε!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τα σκυλιά, σαν τα μωρά, θέλουν στοργή και προδέρμ! Το ξέρει πολύ καλά ο Σταμάτης Ρεμόντης αυτό ως αρμόδιος αντιδήμαρχος! Το ζητούμενο είναι να γεύονται και οι πολίτες την ίδια στοργή Σταμάτη, αντί για τα μπινελίκια που ρίχνεις συχνά-πυκνά, όταν τα «παίρνεις στο κρανίο».
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στη Δράμα συμβαίνουν και ευχάριστα, δεν είναι όλα μίζερα. Στην κορυφή των αθλητών βρίσκεται για ακόμη μια φορά η αθλητομάνα Δράμα με την αθλήτρια του ακοντισμού, Μελπομένη Γρηγοριάδου του ΣΚΑ Δράμας και προπονητή τον Σωτήρη Κεχαγιά. Έχει επιλεγεί από το ΣΕΓΑΣ ανάμεσα στις πέντε υποψήφιες για τον τίτλο της καλύτερης αθλήτριας Στίβου κατηγορίας Κ18 του 2017. Συγχαρητήρια Μελπομένη, σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία για ικανοποίηση των στόχων σου!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Καζούρα έκαναν σε έναν που ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ και αυτός δικαιολογούνταν. «Ρε παιδιά εγώ ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ έτσι για δοκιμή». Και ο «ξύπνιος της παρέας» του λέει. Αχ ρε συ δεν πρόσεχες! Έτσι ξεκίνησαν και οι που…δες και τα πρεζόνια!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σας το μεταφέρουμε όπως το ακούσαμε. Ο Αργύρηςυποβιβάστηκε σε χωρικό Αντιπεριφερειάρχη επειδή κατάγεται από χωριό; Δηλαδή εάν κατάγονταν από πόλη θα λέγονταν πολιτικός;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Γουρλής της Δόξας Δράμας λέει ότι είναι ο Χρήστος Λιθηρόπουλος. Ισχυρίζεται πως όποτε έλειπε από αγώνα το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό για την ομάδα μας. Κάποιοι άλλοι λένε το αντίθετο! Όπως και να έχει το πράγμα είτε είναι, είτε δεν είναι στο γήπεδο αγώνα δεν βλέπει. Αρκείται στο να βγαίνει selfie για δημόσιες σχέσεις! Χρήστο, άσε τις selfie και τα like και κάνε καμιά δουλειά για αυτό που σε εκλέξαμε!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στους Περιφερειακούς Συμβούλους του νομού μας, Χρήστο Λιθηρόπουλο, Χρήστο Γεωργιτσόπουλο, Κώστα Κυνατζίδη και Γεωργία Χειράκη διαμοιράστηκαν τα ιμάτια των αρμοδιοτήτων του Αργύρη Πατακάκη, από τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο. Είναι αλήθεια πως όλοι τους παρασκηνιακά έλεγαν διάφορα κατά του Αργύρη, ποτέ όμως δημόσια. Παιδιά, τώρα που ο Αντιπεριφειάρχης σας έπεσε στο καναβάτσο βρήκατε ευκαιρία να ξεσπαθώσετε; Ισχύει και για εσάς το ρητό «δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται» ή μου φαίνεται;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μια αγελάδα και ένας γάιδαρος συζητάνε. Λέει η αγελάδα: σκέφτομαι να πάω να ζήσω στην Ινδία, εκεί τουλάχιστον δε θα με πειράζουν, θα θεωρούμε ιερή. Και ο γάιδαρος απαντάει: εγώ σκέφτομαι να πάω να ζήσω στην Ελλάδα. Αν δεν γίνω πρωθυπουργός ή υπουργός, σίγουρα θα εκλεγώ βουλευτής ή δήμαρχος!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ως λογική εξέλιξη της πολιτικής του διαδρομής είναι η επιθυμία του Ανέστη Τερζή να είναι υποψήφιος βουλευτής με το νέο πολιτικό φορέα της κεντροαριστεράς «Κίνημα Αλλαγής», σύμφωνα με δήλωσή του. Θεωρούμε ότι είναι μία καλή υποψηφιότητα για το συγκεκριμένο πολιτικό χώρο στον οποίο ανήκει τόσα χρόνια. Ανέστη, να προσέχεις τις ισορροπίες στη συγκρότηση του ψηφοδελτίου. Αν και πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να είσαι εκτός. Στήριξες ανοιχτά και δυνατά τη Φώφη ...δεν μπορεί να σε προδώσει!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Γέμισε τη λίμνη της Αγίας Βαρβάρας με νερά, από γεώτρηση, ο Τάσος Χατζηγιάννης. Για να ρίξουν τα παιδάκια τα καραβάκια τους. Άλλοι είπαν μπράβο και άλλοι τον επιτέθηκαν! Λίγες μέρες μετά στη λίμνη άρχισε να αναβλύζει το φυσικό νερό. Τάσο, εσύ που όλα λες ότι τα κάνεις, γιατί δεν μετέθεσες τη γιορτή της Αγίας Βαρβάρας λίγες μέρες μετά; Κοντέ, δεν θέλω από σένα αστοχίες τέτοιους είδους! Αν εσύ, με τέτοια πείρα κάνεις τέτοια λάθη, τι να πούμε για τους άλλους;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε