Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

ΚΟΣΜΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Ο Γιάννης Τσάκαλος είναι σερβιτόρος του «Agathangelu» έχει και ένα μοναδικό προνόμιο έναντι των συναδέλφων του. Είναι ο μοναδικός πατέρας! Γιάννη, να τον χαίρεσαι τον παλικαρά σου, να είναι γερός και καλότυχος!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή κυκλοφορεί στα βραδινά στέκια της Δράμας ο Μιχάλης Movie. Παρακαλείται το κοσμικό κοινό να έχει το νου του!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Βασίλη έχω την εντύπωση πως δεν επιτρέπονται τα μηνύματα σε ώρα εργασίας και κυρίως σε περίοδο εξεταστικής! Κι εμείς αγαπήσαμε αλλά δεν κάναμε έτσι! Πρόσεξέ το σε παρακαλώ!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Τάκης Ιγνατιάδης στο «Chico» μετά το τρίτο ποτό φοράει τα γυαλιά πρεσβυωπίας για να βλέπει τι παίζει! Όλη την υπόλοιπη ημέρα κυκλοφορεί με κιάλια!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δεν μπορώ να καταλάβω πως σφηνώθηκε στο Σίμο Σπυριδόπουλο η ιδέα πως είναι αμαρτία να κάθεσαι σε καρέκλα των μαγαζιών ψυχαγωγίας…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μαρία μην τον ακούς, κάνε πως δεν άκουσες …μη τυχόν και υποκύψεις και του κάνεις μαθήματα χορού. Αν μάθει και να χορεύει σαν κι εσένα δεν μας σώνει τίποτα!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Νίκο οι συνάδελφοί σου στο «Hug» λένε πως καθημερινά με την κάβα κρατάς σημειώσεις και για τη λίστα γάμου. Έχεις σκοπό να μας ξετινάξεις οικονομικά;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αυτός είναι ο πραγματικός ήρωας του «Hug». Αφανής και σεμνός όπως ακριβώς πρέπει να είναι ένας πραγματικός ήρωας. Κυριάκος εάν αναγνωριστεί ποτέ το έργο σου …να με πάρεις τηλέφωνο!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Έξω φρενών είναι ο Άλκης από το «Μύλο» γιατί οι πελάτες έμαθαν για τον μπαχτσέ του μαγαζιού στην είσοδο και του κόβουν τις μέντες που καλλιεργεί για τα mojito!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Και η Νικολέτα Καλούτσικου στέλεχος του «Απλά Ελληνικά». Γλυκύτατη, ευγενική και ευχάριστη στολίζει και φωτίζει κυριολεκτικά το μπαρ του κορυφαίου club της πόλης ενώ παράλληλα σπουδάζει ψυχολογία στην Θεσσαλονίκη. Από τις ωραιότερες παρουσίες της πόλης και ένα πραγματικά καλό παιδί!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δημήτρης Μιχαηλίδης ο Όλυμπος και Θόδωρος Στεφανίδης ο Κίσσαβος του «Απλά Ελληνικά». Όλοι οι άλλοι είναι απλά λοφίσκοι!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Δέσποινα το τελευταίο διάστημα αρέσκεται στο να λύνει σταυρόλεξα! Όπου βρει λέξη με τέσσερα γράμματα γράφει Δόξα!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Την τελευταία στιγμή αποτράπηκε η σκέψη του Τόλη να κόψει το «κικιρούκι» που διατηρεί χρόνια τώρα στο κεφαλάκι του. Ο Δανιήλ τον απείλησε με την ψαλίδα και ευτυχώς τον μετέπεισε! Ούτε που θέλω να σκέφτομαι τον Τόλη χωρίς τον φοίνικα …και μόνο η ιδέα είναι σκέτος εφιάλτης!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Και όμως είναι γεγονός! Η Σοφία είναι η μόνη που κατάφερε τον Αλέξανδρο να πιεί αλκοόλ! Την παρακαλέσαμε, πέσαμε στα πόδια της για να μας πεις πως το έκανε αυτό αλλά μάταια …σφίγγα η μικρούλα!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τελείωσε και επέστρεψε ο Φίλιππος! Η αποστολή της στρατιωτικής του θητείας εξετελέσθη και δεν σταματά όπου βρεθεί όπου σταθεί να αναφέρει τις δυσκολίες, την κούραση, τον ιδρώτα που έριξε, τις ατελείωτες ώρες σκοπιάς και τις αναρίθμητες ασκήσεις που πέρασε… Τα ακούει ο Ιορδάνης και σκέφτεται να το ρίξει στο ποτό!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η παράδοση συνεχίστηκε και φέτος. Το Δραμινό κοσμικό κοινό κατάλαβε την έναρξη του «Μύλου» μετά την πρώτη βροχή! Παράδοση του κρατά πολλά - πολλά χρόνια!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αυτό πάλι… η Έλμα να μιλάει στο «Hug» και να ακούγεται στο «Belluga»! Βρε κορίτσι μου κάνε κάτι με τη φωνή σου πολύ τσιριχτή έγινε τελευταία!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στράτο, αγόρι μου αφέσου στα χεράκια του Χαρίλαου! Θα σου φτιάξει μια επιδερματίδα άλλο πράγμα!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μπορεί ο Νίκος Κυρμιζής από «Ελληνικόν» να κάνει πολλά και διάφορα με τους τέσσερις τροχούς, όμως ποτέ δεν έκρυψε τον μεγάλο έρωτα που έχει για τα παπιά! Εγώ Νίκο πάντα, κι ας μην σου φαίνεται, πίστευα πως κατά βάθος είσαι φιλόζωος!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ακούσαμε πως στο «Hug» έχει ξεσπάσει σφοδρή σύγκρουση μεταξύ του Ηλία και του Στράτου. Ο λόγος είναι πολύ σοβαρός και ίσως γκρεμίσει τα θεμέλια του άκρως πετυχημένου χώρου. Η διεύθυνση θα πρέπει να δώσει λύση στο πρόβλημα γιατί είναι δύσκολο κάποιος από τους δυο να παραδεχτεί πως ο άλλος είναι ομορφότερος!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η δήλωση της περιόδου ήρθε από τον Λάκη Τσεπίδη «…Στρατό μπορεί να παντρεύτηκες την Ελένη, να κάνατε παιδί αλλά την υψηλή κυριότητα την έχουμε εμείς από το Chico!».
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Χρόνης είναι βοηθός σερβιτόρου στο «Μύλο» και πρόθυμο παιδί για όλες τις δουλειές! Έχει αδυναμία στις πάστες και στις τούρτες και για αυτό το λόγο ακούει και στο γλύκας!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Χρήστο Τσεβρετζής, Ανέστης Τοπαλίδης και Δημήτρης Μιχαηλίδης. Όταν το «Apallou» της Θεσσαλονίκης συναντά το «Απλά Ελληνικά» της Δράμας.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ωραία όπως πάντοτε, δροσερή όπως απαιτεί η εποχή και ανανεωμένη γιατί δεν της αρέσει η στασιμότητα, η Παντελία την περίο-δο αυτή βρίσκεται στην υποδοχή του «Agathangelu». Ο Βασίλης Μιχα-λούδης έχει επιλέξει τα ωραιότερα κορίτσια φέτος και η ομάδα του «βγάζει» φωτιές!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Όταν ανεβάζεις τέτοιες φωτογραφίες στο Facebook λογικό είναι μετά να αποκτάς πολλές ξαδέλφες! Θα το κάνω κι εγώ!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Χρήστος Ανδρέαδης, ένας από τους παλιότερους deejay της Δράμας επέστρεψε για να μείνει! Μας ταξιδεύει υπέροχα με τις μουσικές του και ξανανιώνει και ο ίδιος! Αλήθεια Χρήστο αυτά που βλέπω στο κεφάλι σου μαλλιά είναι; Όχι ε; Είναι τα ακουστικά;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο έμπειρος deejay Δημήτρης «Πρύτανης» επιλέγει μουσικές φέτος στον καλοκαιρινό Μύλο! Και εμένα μου γεννιέται το εύλογο ερώτημα… αν ο Γιώργος Σιαμίδης είναι ο Υπουργός Παιδείας;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Ζήσης έξω φρενών καθώς διαμαρτύρεται εντόνως γιατί δεν έχει Jagermeister στο «Fresh». Μάταια ο Στράτος καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες να του πει πως είναι στο μπαρ οκτώ ώρες και έχει πιεί όλα τα μπουκάλια!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Φένια Χατζηγιαννίδου είναι γλυκύτατη, εκπέμπει θετική αύρα και είναι πάντοτε η αιχμή του δόρατος στο service σε όποιο χώρο και αν εργάζεται. Με «τρελαίνει» επίσης όταν την πετυχαίνω, πριν ξεκινήσει η δουλειά, να διορθώνει τα γραπτά των μαθητών της!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το χαμόγελο είναι απαραίτητο στοιχείο και ένας από τους βασικότερους κανόνες για τους ανθρώπους που εργάζονται σε χώρους ψυχαγωγίας. Η Ελίνα στο «Joy» δεν έχει πρόβλημα με αυτό γιατί το χαμόγελο στα χείλη της είναι έμφυτο! Ακόμη και αν είναι ξενυχτισμένη από το «Θέατρο» εκεί …το χαμόγελο μόνιμο και ειλικρινή!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Βασίλης Μιχαλούδης από το «Agathangelu» ήδη φωνάζει τον Γιάννη Καψημάλη Δήμαρχο και είναι σίγουρος πως κάποτε η οδός που βρίσκεται το καφέ θα μετονομαστεί σε οδό Καψημάλη! Ένας ο μάντης Τειρεσίας και ένας ο Billy!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δέσποινα άκουσα κάτι και δεν θέλω να το πιστέψω... είσαι λέει ο φόβος και ο τρόμος όλου του προσωπικού στο «Hug»! Αληθεύει;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ένα χρόνο λειτουργίας έκλεισε πριν λίγες εβδομάδες το «Hug». Το κορυφαίο καφέ της πόλης άλλαξε τα δεδομένα και πρωτοστατεί στον χώρο της ψυχαγωγίας. Η βραδιά των γενεθλίων είχε τα πάντα! Διάσημους καλεσμένους, πελώριες τούρτες, πυροτεχνήματα και φυσικά πολύ ιδρώτα από το προσωπικό, στο οποίο αξίζουν τα περισσότερα συγχαρητήρια για την πορεία του χώρου! Καλή συνέχεια!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Θέμης είναι από την Καβάλα και ο Σάκης από τις Σέρρες και οι δυο είναι ερωτικοί μετανάστες στην πόλη μας. Είναι συνιδιοκτήτες του Espresso Bar Restaurant «Manhattan», δηλώνουν λάτρεις της Δράμας και των ανθρώπων της και προσπαθούν να πάνε ένα βήμα μπροστά το χώρο της γεύσης και της ψυχαγωγίας, με τη δική τους ξεχωριστή και καινοτόμα πρόταση. Δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα και την λεπτομέρεια και αυτός είναι ο λόγος που είναι στο μαγαζί 24 ώρες το 24ώρο! Καλό κουράγιο παλικάρια!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Φέτος ο «Μύλος» μας υποδέχεται στα ξανθά με την Σταυρούλα και την Κατερίνα! Για όσους προτιμούν το μελαχρινό υπάρχει ο Φίλιππος! Γιατί γελάτε κορίτσια; Νομίζεται πως δεν αρέσει ο Φίλιππος; Λάθος κάνετε …θραύση κάνει το τεκνό!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μην τολμήσετε ποτέ και για κανένα λόγο να πιάσετε φιλοσοφικοκοινωνικοπολιτική συζήτηση με τον Σάκη από την «Παπαρούνα»! Θα ξημερώσετε και κινδυνεύετε να αποκτήσετε υπαρξιακά προβλήματα αν γίνει η στραβή και περάσει και ο Τάκης Ιγνατιάδης θα χρειαστείτε ψυχίατρο για το υπόλοιπο της ζωής σας!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Σάββας Κοτζαγεωργίου ήθελα να επενδύσει στον χώρο της ψυχαγωγίας, τα κατάφερε και πλέον έχει παρουσία στο «Fresh» και στο «Belluga». Τώρα συχνά πυκνά, όταν χρειάζεται, αναγκάζεται να πιάνει το δίσκο! Αφεντικό ήθελες να γίνεις ε; Σέρβιρε τώρα για να μάθεις τι εστί βερίκοκο!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αυτή τη συνήθειά σου ρε Θόδωρε, κάθε πρωί να βάφεις άσπρη και μια τρίχα σου, δεν την κατάλαβα ποτέ!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Οι ιδιοκτήτες της «Παπαρούνα» και του «Honey» δεν αγοράζουν λαχεία, δεν παίζουν στοίχημα, ούτε Kino …σε αυτούς κλήρωσε η Δήμητρα που είναι σκέτο διαμάντι και ένα κορίτσι κανονικό πολύεργαλείο! Ξέρουν την αξία της και την προσέχουν σαν τα μάτια τους!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Γιώργο αν δουλεύεις όλη την ημέρα και μετά θέλεις γούστα… πάντοτε αυτά τα ολέθρια αποτελέσματα θα έχεις! Καλή ξεκούραση!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Βασίλη κακώς βάζεις τον Νίκο να εργάζεται βράδυ στο «Agathangelu»! Δεν βλέπεις πως το πρωί έχει φράπα επιδερμίδα το τεκνό! Πρόσεξέ το σε παρακαλώ!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τόλη, είμαι σίγουρος πως αν είσαι αρκετά διψασμένος το καταφέρνεις όλο το μπουκάλι!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Νένα Ιωαννίδη έχει αναλάβει την προστασία του Γιάννη Φεΐζογλου από όλα τα κακά και τα δεινά που μπορεί να του τύχουν! Μπράβο βρε κορίτσι μου, τα νεαρά που βγαίνουν τώρα στην πιάτσα χρειάζονται καθοδήγηση!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το καλημέρα του Γιώργου Δημόπουλου έρχεται με την παρότρυνση για ένα φλιτζάνι καφέ! Ρε Γιώργο, αν το πιούμε όλο αυτό, είναι που είναι τα νεύρα μας τσατάλια, θα πάρουμε κατευθείαν τον δρόμο για το Δαφνή! Ξέρεις ηλεκτροσόκ, κρύα μπάνια κτλ.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Βασίλης Μιχαλούδης όταν ξυπνάει χωρίς να έχει κέφια στέλνει μήνυμα και ζητά τον Δημήτρη Σαμολαδά για καφεδάκι! Σε χρόνο ρεκόρ του φτιάχνει την διάθεση! Βασίλη, μπορώ να χρησιμοποιώ κι εγώ αυτό το καλοσυνάτο και γλυκό αγόρι όταν βρίσκομαι στην ίδια φάση;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σάββα Κοτζαγεωργίου έχω την εντύπωση πως έχεις μια ροπή προς τις φωτογραφίες! Θέλω να μου πεις πόσες βγαίνεις την εβδομάδα και αν είναι αλήθεια η φήμη που αναφέρει πως έχει βάλει σκοπό να ξεπεράσεις τον Σάββα από το «Απλά Ελληνικά» στο …ανέβασμα! Α! μην το ξεχάσω …σας παρακαλώ πολύ μην παρασύρεται τον Γιώργο με τις κόντρες σας! Δεν χρειάζεται να ανεβάζει είναι ήδη διάσημος!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ήμασταν κι εμείς εκεί κατά τη στιγμή που ο dj Δημήτρης Κιορπές δήλωνε στον Γιώργο Γρηγοριάδη, τον ιδιοκτήτη του «Manhattan», πως θέλει να πληρώνεται με μοσχαρίσιες μπριζόλες μαριναρισμένες με αλάτι Ιμαλάϊων. Κατόπιν μάθαμε πως το αλάτι είναι που συμβάλει στην διατήρηση της λεπτεπίλεπτης γραμμής του! Τελικά όσο μεγαλώνεις μαθαίνεις!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κι εμείς προσπαθήσαμε για μια φωτογραφία με την Αγγελική την βραδιά την παράστασης στο «Θέατρο Live» αλλά δεν τα καταφέραμε! Τον Χρήστο τον παρακαλούσε μέχρι που υπέκυψε. Είναι αλήθεια πως την ταλαιπώρησες πολύ Χρήστο μου;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τατιάνα είσαι σίγουρη για το μεταφορικό μέσο που διάλεξες; Δεν αναφερόμαστε φυσικά στο Θόδωρο, τον πατέρα σου που οδηγεί, αυτός βλέπει και ισορροπεί στις αντιξοότερες συνθήκες… στο δίκυκλο αναφερόμαστε!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μια οδοντίατρος, η Άννα, μια μηχανολόγος μηχανικός, η Ράνια, και μια παιδαγωγός ειδικής αγωγής η Θένια, στο «Αιγαίο». Πάντα το μαγαζί αυτό είχε πελάτισσες ανωτέρας μόρφωσης!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Εάν είσαι καλλιτέχνης νέα κοπής και τεχνολογίας, φοράς μοδάτα t-shirt που τρελαίνουν το κοινό! Αλλά ρε Σίμο να σε δούμε και κάποια φορά με παραδοσιακή ποντιακή ενδυμασία! Κάντ ΄το για μένα και ότι ζητήσεις θα το έχεις!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Όταν έχεις φάει τα φρέσκα φρουτάκια σου και σε προστατεύει η πολιτεία με τα αξιόλογα στελέχη της δεν έχεις να φοβηθείς ούτε κακό ούτε πειρασμό!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δεν μπορώ να καταλάβω πως καταφέρνουν στη «Γιάφκα του Τσο» και πάντοτε έχουν τους καλύτερους! Στη φωτογραφία ο βοηθός σερβιτόρου, λαντζέρης και ηλεκτρολόγος, Χρόνης, καθώς μαγεύει με την τσαχπινιά του και κάνει τα κορίτσια να τρέχουν από πίσω του!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δημήτρη Μιτς εάν ξανανεβάσεις τέτοια φωτογραφία θα σκοτωθούμε! Δεν μπορεί να μας ρίχνεις τρεις και λίγο το ηθικό όλους εμάς που λιώνουμε καλοκαιριάτικα στις καρέκλες των γραφείων μας! Άντε τώρα!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τελικά Γιώργο Κύρτση τα κορίτσια του Sport Fitness Club εκτός από την εκγύμναση σου έχουν αναλάβει και τις βραδινές σου εξόδους; Μάλλον ναι, πρώτα τον κάνουν fit και μετά τον αμολούν για να δουν τις επιδόσεις του στο ξενύχτι!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ψάχνω να βρω το Δημήτρη Μιχαηλίδη στο «Απλά Ελληνικά» από εδώ, τον ψάχνω από εκεί …τίποτα! Δεν τον βλέπω πουθενά! Μετά θυμήθηκα πως πήγε πολυήμερες διακοπές! Καταλαβαίνετε… ήλιος, θάλασσα που να τον βρω μέσα στα σκοτάδια!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Την Χριστίνα Κελέογλου φέτος την βρίσκουμε παντού! Όλοι την θέλουν στην ομάδα τους και οι προτάσεις πέφτουν βροχή εντός και εκτός της Δράμας! Τελευταία επανήλθε στον φυσικό της χώρο το «Απλά Ελληνικά» όπου δίνει στυλ και γοητεία στην είσοδο!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Γιώργος από το «Manhattan» πλέον, δήλωσε πως έχει μεγάλη διαφορά το να είσαι αφεντικό από υπάλληλος! Το κατάλαβε από την πρώτη κιόλας βραδιά. Φυσιολογικό, έξυπνο αγόρι ήταν πάντοτε!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Δημήτρης Σαμολαδάς ξέρει πώς να αποσπά καλές ευχές στο Facebook. Αναρτά το περίφημο «Ότι μου εύχεστε, ο Θεός να σας το δίνει διπλά»! Άντε τώρα να του ευχηθείς κάτι κακό!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Το «Manhattan Espresso Bar Restaurant» ξεκίνησε και από την πρώτη κιόλας βραδιά ο Τρύφωνας, ο κορυφαίος ίσως barista της πόλης, επέτρεψε στον Παναγιώτη να φορέσει την «βαριά» ποδιά του! Να ξέρεις με αυτή την κίνηση δηλώνεις πως είναι στο επίπεδο σου! Μάλλον τα «πιάνει» γρήγορα ο μικρός!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σάββα μου, δεν φταις είμαι σίγουρος πως δεν φταις εσύ! Πειρασμοί θηλυκού γένους στο «Απλά Ελληνικά», πειρασμοί «Μπριζολικού» γένους στην «Ελιά» πόσο να αντισταθείς …έχεις το δίκιο με το μέρος σου!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τόπος το «Coffee Spot», προορισμός ο χώρος σας, γεύση από τον κορυφαίο καφέ «lavazza» και μάλιστα από τα χεράκια του πιο γρήγορου ντελιβερά της πόλης! Μιχάλη, είσαι η προσωποποίηση της σβελτάδας και της γεύσης!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Σταύρος Κατσικάρης ο γνωστός κοσμικός αθώος γίγαντας, διάβασε πολύ για τις εξετάσεις στη σχολή και τα πήγε περίφημα. Και όπως δικαιούται είπε να ξεδώσει! Εδώ πριν και μετά τον ναργιλέ!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Θόδωρος Στεφανίδης με τα παλικάρια του, κάτι σαν τον Άρη Βελουχιώτη με τους ατάκτους του ένα πράμα! φυσικά χωρίς καμία ιδεολογική ταύτιση! Αυτός είναι μεγαλωμένος με εθνικοχριστιανική αγωγή και παιδεία!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Χρήστο, τέτοια κάνεις και κακομαθαίνεις τον μικρό και χαριτωμένο Ανέστη (τρομάρα του!). Δεν πιστεύω μετά να σου ζήτησε να τον πας για πιπί του;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πολύ προσπαθούν στο «Αιγαίο» να ξεπεράσουν τον Ιάσωνα. Αλλά ότι και να κάνουν αυτός είναι η ωραιότερη φυσιογνωμία του μαγαζιού! Άντε τώρα …γιατί τα πράγματα πρέπει να μπαίνουν κάποτε στη θέση τους!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Φέη, η Κωνσταντίνα και η Δέσποινα αεράτες και στιλάτες διασκεδάζουν στο «Θέατρο Live». Αυτό που ακούστηκες πως τα περισσότερα μάτια έπεσαν επάνω τους γεγονός που έκανε έξαλλη την Αγγελική Ηλιάδη ελέγχετε ως αναληθές!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Μπορεί οι εργασιακές υποχρεώσεις στο «Chico» να είναι αυξημένες, όμως η Ελένη και η Κωνσταντίνα έκλεψαν λίγο χρόνο για μια πόζα. Η δουλειά, δουλειά και η ικανοποίηση των θαυμαστών επιβεβλημένη επίσης!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Όχι δεν πίνουν καφέ «Lavazza» η ώρα είναι περασμένη και η Miss Lavazza, Λυδία Μιχαηλίδου, με τον εκπαιδευτικό ξάδελφό της, Γιώργο Αφεντoύλη, επιλέγουν λευκό κρασί. Ευτυχώς το εν λόγω βράδυ έλειπε ο Γιώργος Κύρτσης και πήγαν νωρίς σπίτι!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τελείωσε τις υποχρεώσεις του στην Θεσσαλονίκη και επέστρεψε για καλοκαίρι στη Δράμα και το «Μύλο» ο Αντώνης. Τώρα το μαγαζί έχει δύο καλλιτέχνες αυτόν στα ακροβατικά και τον Φίλιππο στο τραγούδι! Τι έχουμε να τραβήξουμε…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η παράδοση συνεχίζεται στο «Μύλο» με τα ωραιότερα κορίτσια στην υποδοχή! Η Σταυρούλα και η Κατερίνα προδιαθέτουν με το χαμόγελό τους και με χάρη εξυπηρετούν το κοινό στον καλύτερο καλοκαιρινό χώρο ψυχαγωγίας της πόλης! Αα μην το ξεχάσω… και ο Φίλιππος γλυκούλης είναι!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η ποιότητα στο «Manhattan» έχει την τιμητική της μεσημέρι και βράδυ και σε πολύ μικρό διάστημα αναγνωρίστηκε από το κοσμικό κοινό της πόλης. Στη φωτογραφία, κουρασμένοι αλλά πλήρως ικανοποιημένοι, ο Σεφ Γιάννης Τανανάκης και ο Μπάρμαν Θωμάς Καραπέτρος οι οποίοι έχουν βάλει στόχο να «τρελάνουν» τους ουρανίσκους μας!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Γιώργος Πολυμενέρης όταν τον ρωτούσαν τι έχει κλείσει για προσωπικό στο cafe bar «Fontana» δεν έλεγε πολλά και αρκούνταν στο «…περιμένετε και θα δείτε». Οι εκπλήξεις τελικά που μας επιφύλαξε ήταν πολλές με πρώτη και καλύτερη αυτή της Φένιας Χατζηγιαννίδου!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Βασικός μπάρμαν ο Γιάννης Αμβροσιάδης πλέον στο «Honey», ο οποίος σε χρόνο ρεκόρ κέρδισε επάξια την απαιτητική αυτή θέση και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες της διεύθυνσης και των πελατών! Εύγε Γιάννη!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ρε Χρήστο, συγνώμη αλλά δεν το ‘χα προσέξει πως όταν βγάζεις γάμπα έξω είσαι σκέτος πειρασμός! Μπράβο αγόρι μου! Πλέον είσαι στα υπόψην μας!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Οι μπάρμαν του νέου cafe bar «Fontana» Χάρης και Θοδωρής σε στιγμές χαλάρωσης μετά από καταιγίδα παραγγελιών, διατηρούν το χαμόγελό τους παρά την κούραση! Γνωρίζουν πως το περιοδικό διαβάζεται από μεγάλο κομμάτι του γυναικείου πληθυσμού της πόλης!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Άλκης Παναγιωτόπουλος μαζί με τον Κώστα Δημητριάδη το αποφάσισαν και προχωρούν στην ίδρυση συλλόγου μακρυμάλληδων Δράμας! Όσοι ομοιοπαθείς …προσέλθετε!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η Έλενα και ο Φίλιππος από μικροί ήθελα να γίνουν ηθοποιοί. Μπορεί ακόμη να μην τα κατάφεραν αλλά είναι νέοι και έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους. Στο στιγμιότυπο αναπαριστώντας την πιο χαρακτηριστική σκηνή του «Τιτανικού»! Όπως βλέπετε το έχουν το ταλέντο!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Βασίλης Γκαϊτατζής τη βραδιά της πρεμιέρα του «Honey» αναδεικνύοντας για μία ακόμη φορά τις πολύπλευρες μουσικές του γνώσεις! Εμπειρότατος και πάντα αξιόπιστος, θυμίζει κρασί που όσο παλιώνει γίνεται ακόμη καλύτερο!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Γιώργο, σου βγάζω το καπέλο αφού κατάφερες να βάλεις το Φάνη να πιάσει ηλεκτρική σκούπα ώστε να προλάβατε την βραδιά των εγκαινίων του νέου cafe bar «Fontana»! Ξέρεις οι dj τέτοιου βεληνεκούς δεν τα κάνουν αυτά για να μην χαλάσουν τη δημόσια εικόνα τους! Και πάλι συγχαρητήρια!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή του «Honey» πραγματοποιήθηκε Παρασκευή και 13, ημερομηνία συνυφασμένη με τους χειρότερους αστικούς μύθους και τη δεισιδαιμονία, που ωστόσο δεν στάθηκε εμπόδιο ακόμη και για τους προληπτικούς να κατακλύσουν τον ανανεωμένο χώρο. Το «Honey» πλέον ρίχνει τη «ματιά» του στην οδό Βενιζέλου με την προσθήκη του νέου τμήματος, ανακαίνισε την αυλή του και αποτελεί το διαφορετικό καλοκαιρινό μπαρ της πόλης!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Είναι εκπαιδευτής των μελλοντικών barista και είναι κορυφαίος στη δουλειά του αναγνωρισμένος και καταξιωμένος. «Παιδεύεται» πολλά χρόνια με την παρασκευή του καφέ και είναι η μεγάλη του αγάπη. Ο Τρύφωνας Καριόγλου είναι ίσως ο καλύτερος της πόλης και μπορείτε να απολαύσετε καφέ από τα χεράκια του στο νέο Espresso Bar Restaurant «Manhattan» που έχει βάλει σκοπό και στόχο να ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη της ποιότητας!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κουΐζ: Ποιος γνωστός υπεύθυνος χώρου ψυχαγωγίας ο οποίος ζει σε χωριό έξω από την πόλη, έρχεται για τζόκιν στον Κορυλόβο. Οδηγεί τέσσερα χιλιόμετρα με το αυτοκίνητο και περπατά τρία και όλα αυτά για να κάνει check-in ώστε να ενημερωθούν οι αναρίθμητες θαυμάστριές του! Όποιος ή όποια τον ανακαλύψει κερδίζει καφεδάκι στο «Μύλο»!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κι αν νομίζεται πως στην περιοχή του ιστορικού κέντρου ξημερώνονται αυτοί που εργάζονται στα cafe bar, σας πληροφορούμε πως κάνετε λάθος. Ο Τάσος Χασερόπουλος στο «Corner» κλείνει τελευταίος! Εμ! φίλε μου, αν κάνεις καλά τη δουλειά σου και προσφέρεις λαχταριστές γεύσεις έτσι γίνεται! Καλά ξημερώματα!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τελικά δεν ήταν σεισμός το κούνημα που νοιώσαμε στις αρχές του Ιουλίου στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας! Απλά η Έλμα μπήκε πίσω από το μπαρ του «Μύλου» και ακολουθούσαν οι θαυμαστές της πάνω κάτω!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Παντελής, Άκης και Γιώργος οι ιδιοκτήτες του ολοκαίνουργιου Espresso Bar «Fontana» με τα κορίτσια της υποδοχής Μαρία και Σοφία, ποζάρουν ικανοποιημένοι με το αισθητικό αποτέλεσμα του χώρου αλλά και την ανταπόκριση του κοινού και δηλώνουν έτοιμοι να μας δροσίζουν κατά τις υψηλές θερμοκρασίες του Καλοκαιριού! Αλήθεια βουτιές στο σιντριβάνι επιτρέπονται;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Εδώ και αρκετό καιρό κόψαμε τα πολλά πάρε-δώσε με τον Τάκη Ιγνατιάδη. Ο λόγος ήταν πως συχνά μεταμεσονύκτιες ώρες μας παρέσυρε και τρώγαμε το καταπέτασμα! Νόμιζε πως όλοι μπορούν να διατηρούν κορμάρα σαν τη δική του ενώ τρώνε τα βράδια. Συγνώμη Τάκη μου εσύ έχεις υποδομές από τότε που ήσουν αθλητής εμείς όχι! Περαστικά σου Σάκη!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Χρήστος Χαλβατζής και η Μαρία Βουβαλίδου έγιναν γονείς. Απέκτησαν το πρώτο τους παιδί που είναι ένα τρισχαριτωμένο κοριτσάκι και είναι τρισευτυχισμένοι. Είναι ακόμη πολύ νωρίς να μάθουμε σε ποιόν μοιάζει αλλά θα επανέλθουμε. Μέχρι τότε τους ευχόμαστε είναι να είναι γερό και καλότυχο! Χρήστο, να υποθέσω ότι η φωτογραφία με το κατακόρυφο αποτυπώνει τη χαρά σου για το ευτυχές γεγονός;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Γιώργος Κουλούρης νοιάζεται την αγαπημένη του, που τον φροντίζει καθημερινά με όλα τα καλά του κόσμου, και σκέφτηκε να την πάει μια βόλτα!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κώστα, πως και δεν έχει ποτό δίπλα σου; Νοιώθεις κάποια αναφυλαξία ή μήπως «χάλασες» κι εσύ;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Στο μπαρ του «Μύλου» η Ραφαέλα με το χαμόγελο πάντα στα χείλη και νευράκια όταν θυμάται ότι προχώρησε ο Αύγουστος και δεν έχει καταφέρει να πάρει ακόμη χρώμα! Συμφωνούμε μαζί σου Ραφαέλα, δεν είναι καλοκαίρι αυτό φέτος!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Σάββας Ηλιάδης έκανε το λάθος και είπε στον Ανέστη Τοπαλίδη πως του αρέσουν τα χωριάτικα αυγά. Ο Ανέστης επειδή είναι φίλος του και τον υπεραγαπά προμηθεύτηκε αρκετά και την επομένη που τον είδε του τα πέταξε από το μπαλκόνι! Για όσους αμφισβητούν το γεγονός αναφέρουμε πως υπάρχει και σχετικό βίντεο!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε