Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντικαταστάθηκε από θεματικός Αντιπεριφερειάρχης ο Χρήστος Λιθηρόπουλος. Δεν γκρίνιαξε, αντίθετα έφυγε ευχαριστημένος! Χρήστο τα …δίφραγκα τελείωσαν, μόνο τα like στο Facebook έμειναν, όπως και η πικρή γεύση της διοίκησης. Γιατί κατάλαβες ότι είναι πολύ δύσκολη και σε βουλώνει και το στόμα! Τώρα είσαι και πάλι ελεύθερος να βρίζεις τους πάντες και τα πάντα! Χρήστο γλύτωσες! Η αποχώρησή σου σε απελευθέρωσε!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αποφασίστηκε η κάθοδος του Κυριάκου Χαρακίδη ως υποψηφίου Δημάρχου στο Δήμο Δράμας. Οι ζυμώσεις στην παράταξη «Πόλη+Ζωή» δίνουν και παίρνουν! Ατάραχος φαίνεται ο Δήμαρχος Χριστόδουλος Μαμσάκος. Δεν τον υπολογίζουν τόσο τον Κυριάκο; Θεωρούν ότι οι παλινωδίες του να εγκαταλείψει την θέση του επικεφαλής στην αντιπολίτευση του δήμου, η κάθοδος του και η εκλογή του ως Βουλευτή με το «Ποτάμι» και η παραίτηση του μετά την μη επανεκλογή και εκεί του χάλασαν τη δημόσια εικόνα του στον κόσμο; Για να δούμε τι θα δούμε!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δυναμικό παρόν του ΛΑΟΣ στη Δράμα με πρώτο βιολί τον υποψήφιο Βουλευτή του Πέτρο Τσολιά. Δεν ξέρουμε αν θα έχει και άλλους συνυποψήφιους γιατί μέχρι τώρα ο Πέτρος τα κάνει όλα! Τα έχει όλα και συμφέρει …πιασμένος χέρι-χέρι με τον Καρατζαφέρη! Πέτρο, μια συμβουλή σου δίνουμε με όλη μας την αγάπη …καλός ο πολιτικός σαματάς που κάνεις αλλά ηρέμησε λίγο. Ο εκνευρισμός είναι κακός σύμβουλος!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο αγώνας δύο ετών του Θωμά Μαργαρίτη για βελτιώσεις του υφισταμένου δρόμου προς την Αμφίπολη μήκους 27,5 χλμ., δικαιώθηκε. Πέρυσι έγιναν μικρές αλλά ουσιαστικές παρεμβάσεις και φέτος γίνονται και θα γίνουν περισσότερες με 1 εκ. από την Αντιπεριφέρεια Σερρών. Δυστυχώς οι αρμόδιοι της Περιφέρειας ΑΜΘ δεν άκουσαν την πρόταση του Θωμά να βάλουν και αυτοί άλλο ένα εκατομμύριο ώστε να γίνει ένας σωστός και βατός δρόμος. Ελπίζουμε να τον ακούσουν επιτέλους γιατί η χάραξη νέου κάθετου άξονα προς την Αμφίπολη είναι «όνειρο θερινής νυκτός»! Η προσπάθεια του πρώην Δημάρχου απέδειξε ότι πρώην αιρετοί όταν είναι ενεργοί πολίτες μπορούν να είναι χρήσιμοι πολύ περισσότερο από όταν είναι σε θέσεις εξουσίας. Αποδεσμευμένοι από κάθε είδους εξαρτήσεις, με τις γνώσεις και την εμπειρία τους, με μεθοδικότητα και πείσμα μπορούν να πετυχαίνουν σημαντικά πράγματα για τον τόπο! Μπορεί κάποιοι να συμπαθούν και κάποιοι να αντιπαθούν το Θωμά Μαργαρίτη, κάποιοι να ενοχλούνται με τη δράση του. Όμως όλοι πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι είναι δραστήριος και αποτελεσματικός και ότι η Δράμα έχει ανάγκη από ανθρώπους σαν κι αυτόν!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Τα βρόντηξε κάτω και έφυγε από τους ΑΝΕΛ ο Ηρακλής Χατζηθεοδωρίδης! Παραιτήθηκε από το κόμμα και ανεξαρτητοποιήθηκε από την Περιφερειακή Παράταξη «Μακεδονία-Ελλάδα μας» του Τέρενς. Μπορεί να άργησε ο Ηρακλής να την «κάνει» αλλά στο τέλος επαναστάτησε ο γίγαντας! Σιγά μην έμενε! Ο Ηρακλής διακατέχεται από εθνικοχριστιανικά ιδεώδη ως παπαγιός και παλιός καταδρομέας! Τώρα γιατί κάποιοι κακοήθεις λένε ότι την «έκανε» γιατί θέλει να είναι υποψήφιος δήμαρχος Δράμας... δεν ξέρουμε! Εμείς πάντως, που τον γνωρίζουμε, δεν τον πιστεύουμε!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κατάθεση στεφάνων στο άγαλμα της Ελευθερίας την 1η Ιουλίου, Επέτειο Απελευθέρωσης της Δράμας, κατέθεσαν οι τοπικοί μας άρχοντες μαζί με τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης που γιουχαΐστηκε από το πλήθος! Από τη γιούχα δεν γλίτωσαν και οι δικοί μας με τη φόρα που είχε ο κόσμος! Ο μόνος που πρόβλεψε τι θα γίνει ήταν ο Δημήτρης Κυριαζίδης, ο οποίος κατέθεσε στεφάνι μόνος του πριν την τελετή. Δεν μπορούσε όπως είπε να παρευρίσκεται με εκπρόσωπο της κυβέρνηση που «πούλησε» τη Μακεδονία! Δημήτρη, σίγουρα ένας από τους λόγους ήταν και αυτός. Μάλλον όμως πρόβλεψες και απέφυγες σκάγια και μπινελίκια κατά δικαίων και αδίκων! Τελικά είσαι γάτα με πέταλα!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Θλίψη μας γέμισε η είδηση του αδόκητου χαμού της εκπαιδευτικού Νίτσας Σταματοπούλου - Τσίμπα, συζύγου του αγαπητού φίλου Γιώργου Τσίμπα, τέως υπαλλήλου της πολεοδομίας και αντιδημάρχου Δράμας. «Έφυγε» τόσο ξαφνικά και τόσο νέα. Εκφράσουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας στο φίλο μας Γιώργο και στις κόρες του, ευχόμενοι να διατηρήσουν την μνήμη της αιωνία. Καλό παράδεισο Νίτσα.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Υποτίθεται ότι μαζεύτηκαν όλες οι λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις, ενώθηκαν, εξέλεξαν αρχηγό τη Φώφη Γενηματά και ίδρυσαν το «Κίνημα Αλλαγής», το γνωστό ΚΙΝΑΛ. Από την αρχή το είπαμε ότι το σχήμα ήταν θνησιγενές γιατί επικρατούσαν οι ΠΑΣΟΚοι και δεν διαψευστήκαμε. Σύντομα άρχισαν οι αποχωρήσεις με πρώτο το Σταύρο Θεοδωράκη. Έτσι το ΚΙΝΑΛ που φιλοδοξούσε να γίνει μεγάλο σαν ποτάμι αρχίζει να ξαναγίνεται ρυάκι. Ποιοι θα είναι οι πέντε υποψήφιοι βουλευτές του στη Δράμα και από ποιες τάσεις του ΚΙΝΑΛ θα προέρχονται;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος, που προήλθε από εσωπαραταξιακή εκλογή μετά το θάνατο που αείμνηστου Γιώργου Παυλίδη, είναι λογικό να αντιμετωπίσει αρχικά εσωπαραταξιακούς τριγμούς. Φαίνεται όμως ότι τους ξεπέρασε και φαντάζει το ακλόνητο φαβορί για τις προσεχείς περιφερειακές εκλογές. Είναι βέβαιο ότι θα έχει την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας ως άνθρωπος του Κυριάκου Μητσοτάκη και δεν βλέπουμε ποιος αντίπαλός του μπορεί να τον απειλήσει. Έχουμε έναν Σύριζα που ψυχορραγεί και το ΚΙΝΑΛ που ακόμη ψάχνει να βρει το βηματισμό του.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πανηγυρίζουν για την έλευση του Ανοιχτού Πανεπιστημίου στη Δράμα ο Χριστόδουλος Μαμσάκος, ο Χρήστος Καραγιαννίδης αλλά και ο Αργύρης Πατακάκης! Ήρθε και ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς και συνυπέγραψαν προσύμφωνα και πρωτόκολλα. Πολλοί αναρωτιούνται ποια τελικά θα είναι τα θετικά αποτελέσματα για την πόλη και το νομό Δράμας εάν και όταν υλοποιηθεί η συνεργασία αυτή.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Αντιδήμαρχος κοινωνικών Υπηρεσιών του δήμου Δράμας Αριστείδης Μωυσιάδης με σημαντικό έργο στον κοινωνικό τομέα το σκέφτεται. Ποιο; Το βουλευτιλίκι! Φήμες λένε ότι προετοιμάζεται για την ανάμιξή του στην κεντρική πολιτική σκηνή και καιροφυλακτεί! Δεν έχει και άδικο να το σκέφτεται... μήπως οι άλλοι είναι καλύτεροι από αυτόν!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Αθεράπευτος εραστής της πολιτικής ο Σταύρος Παπαδόπουλος. Θέλει να είναι και πάλι υποψήφιος βουλευτής γιατί θεωρεί ότι με την εμπειρία του μπορεί να βοηθήσει τον τόπο. Το θέμα είναι ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έθεσε ηλιακό όριο γεγονός που έκανε έξαλλο τον αιώνιο έφηβο Σταύρο που μιλά για «ηλικιακό ρατσισμό»! Τι θα κάνει αν τελικά αποκλειστεί ο Σταύρος; Θα πολιτευτεί με άλλο κόμμα; Το ρωτάμε γιατί ακούγονται πολλά...
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πολλοί ανησύχησαν από το ενδεχόμενο αποχώρησης του Γιάννη Μπύρου από τη Δόξα Δράμας. Όμως όσοι τον γνωρίζουν καλά, παρά τις κατά καιρούς δηλώσεις του, έλεγαν ότι «…πιο εύκολο είναι να μετακινηθεί ο Κορύλοβος παρά να φύγει ο Μπύρος». Ο Γιάννης είναι μαχητής, πεισματάρης και δεν τα παρατάει εύκολα. Ούτε θα άφηνε να διαλυθεί η ομάδα μας στην επέτειο εορτασμού των 100 χρόνων της. Ήδη το «θηρίο» ξύπνησε και οι μεταγραφές ακολουθούν η μία την άλλη. Σίγουρο είναι ότι η Δόξα μας θα έχει καλή πορεία φέτος, αντάξια της ένδοξης ιστορίας της.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Με τα κοινά της τοπικής Νέας Δημοκρατίας είπε να ασχοληθεί ο Γιάννης Μπατής και από τότε φυλάγετε! Έτσι είναι Γιάννης μου αν δεν υπηρετείς κάποιον κρατούντα του κόμματος βάλλεσαι από παντού! Έτσι ήταν και έτσι θα ΄ναι γιατί τα κόμματα δεν είναι ξέφραγα αμπέλια... πάντοτε ελέγχονται!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Μίμης Κασαπίδης, με πλούσια «δημοσιογραφικοαθλητικοπολιτικοεπιχειρηματική» διαδρομή, ο γνωστός σήμερα εστιάτορας «Μιμάκος» το αποφάσισε και θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας. Πρόσφατα έπεσαν και κάποιοι διαφημιστικοί αναπτήρες στα χέρια μας. Δαιμόνιος, καταφερτζής και δραστήριος ο Μίμης απέδειξε πολλές φορές πως όπως και αν τον ρίξεις στέκεται στα πόδια του. Ως επιχειρηματίας μάγειρας τα πηγαίνει εξαιρετικά. Καιρός να αποδείξει ότι είναι και εξαιρετικός «εκλογομάγειρας»!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σκοτώθηκαν στις εσωκομματικές εκλογές οι δύο πτέρυγες της Νέας Δημοκρατίας στη Δράμα, δηλαδή οι περί τον Βουλευτή Δημήτρη Κυριαζίδη και οι «άλλοι». Μάλιστα ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Μιχάλης Αμαντίδης, δεν κάλεσε στην πρώτη συνεδρίαση τους τρεις «αντιφρονούντες» γιατί πίστευε ότι εξακολουθούσαν να είναι αντίπαλοί του σαν να μην ήταν αυτός πρόεδρος όλων. Τελευταία μαθαίνουμε ότι τα «βρήκαν», κάνουν κοινά τραπέζια και ο ένας ταΐζει τον άλλο στο στόμα! Αυτό δεν είναι τρέλα; Το λέει άλλωστε ο σοφός λαός μας «Οι γύφτοι τα μαλώματα, τα ΄χουν για πανηγύρια».
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σε δίλλημα μάθαμε ότι βρίσκεται ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέα Εποχή - Νέα Δράμα» Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ. Να συνεχίσει την κάθοδό του στο δήμο ή να αλλάξει μετερίζι; Μάθαμε ότι έχει προτάσεις από περιφέρεια μεριά, αλλά φλερτάρει και με το βουλευτιλίκι. Έμπειρος ο Γρηγόρης, πολυτάλαντος και δημοφιλής ένα είναι βέβαιο, ότι δεν θα κάτσει στο σπίτι του. Οι όποιες αποφάσεις του σύντομα θα ανακοινωθούν αφού ο καιρός των εκλογές πλησιάζει επικίνδυνα!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Βλέπουμε να «χωνεύει» ο Αργύρης Πατακάκης τον αποκλεισμό του από τα ψηφοδέλτια της περιφέρειας και γενικά από τους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας. Φήμες λένε ότι σκέφτεται να «κρεμάσει τα πολιτικά του παπούτσια» ο ίδιος και να εκμεταλλευτεί το πολιτικό κενό στο δήμο Κ. Νευροκοπίου, προωθώντας ως υποψήφιο δήμαρχο τον γιο του Αντώνη χωρίς κομματικές στηρίξεις. Το εγχείρημα δεν θα είναι εύκολο γιατί οι άνθρωποι του νυν δημάρχου Βασίλη Γιαννόπουλου στελεχώνουν ικανό ψηφοδέλτιο. Δύσκολος αυτός ο δρόμος Αργύρη, ωστόσο για σένα είναι μονόδρομος!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Κατανομή αρμοδιοτήτων στα μέλη του έκανε ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Ν.Δ. Μιχάλης Αμανατίδης. Όρισε σκιώδεις Υπουργούς να παρακολουθούν το τοπικό κυβερνητικό έργο και μεταξύ αυτών ανέθεσε στο μέλος της ΔΗΜΤΟ Περικλή Κωφίδη την ευθύνη του αθλητισμού. Πολλά συγχαρητήρια στο Facebook δέχτηκε έμπειρος επί αθλητικών θεμάτων Περικλής για το νέο πόστο που ανέλαβε. Μάλιστα ένας που τον συνεχάρη εγκαρδίως, αφελώς ρώτησε, «…τι είναι η ΔΗΜΤΟ ρε παιδιά;» Πώς να αντέδρασε άραγε όταν έμαθε ότι είναι η Δημοτική Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στο Δήμο Δράμας. Λέτε να γελάει ακόμη;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πολλοί μουστερίδες εμφανίζονται ως υποψήφιοι στο δήμο Δράμας, τώρα που ψηφίστηκε ο νέος εκλογικός νόμος της απλής αναλογικής. Πρώτον γιατί θέλει λιγότερους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου, δεύτερον γιατί κάποιοι θέλουν να εκλεγούν δημοτικοί σύμβουλοι ως επικεφαλής δημοτικής παράταξης, πράγμα που είναι σχετικά εύκολο και τρίτον γιατί κάποιοι αισιοδοξούν να περάσουν ως υποψήφιοι δήμαρχοι στο δεύτερο γύρο όπου γίνονται οι μεγάλες ανατροπές! Σημειώστε ονόματα που ακούγονται: Χριστόδουλος Μαμσάκος, Κυριάκος Χαρακίδης, Στέργιος Ηλιόπουλος, Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, Αλέξανδρος Τσιαμπούσης, Ηρακλής Χατζηθεοδωρίδης, Γιάννης Στεφανίδης, Μίμης Κασαπίδης, Κοσμάς Καλαηδόπουλος. Εκτός από αυτούς ακούγεται γνωστό όνομα προερχόμενο από την δεξιά παράταξη ως αντίπαλο δέος στον Μαμσάκο! Προβλέπεται να γίνει χαμός! Καλά ξεμπερδέματα!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Δημήτρη Καρβούνη, γραμματέα του Σύριζα Δράμας, πόσο ωραιοποιείς και στρογγυλεύεις τα πράγματα. Εσύ δεν ήσουν που παλιά απαξίωνες τους θεσμούς (Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ΔΝΤ, δανειστές, Αμερικάνους, Μερκελιστές κτλ.); Τώρα καταπίνεις αμάσητες τις ανακοινώσεις και τις επιθυμίες τους και τις αναπαράγεις σαν παπαγαλάκι! Θα μας πεις, άλλο μικρό κόμμα και αντιπολίτευση και άλλο κυβέρνηση. Και θα έχεις δίκιο. Άλλωστε και ο «χαμαιλέων» αρχηγός σου ο Τσίπρας, απαντώντας στις ύβρεις του τέως «ομοϊδεάτη» σας Γάλλου Μελανσόν είπε: «Αριστερά χωρίς ρεαλιστική πρόταση εξουσίας, δεν είναι αριστερά». Βρε πως αλλάζουν οι καιροί και οι ρόλοι και η αριστερά πορεύεται δεξιόστροφα!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Σε αναζήτηση υποψηφίων δημοτικών συμβούλων βρίσκονται όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι. Ξεχύθηκαν στα πολιτικά στέκια και ψάχνουν άτομα που κουβαλάνε πολλά ψηφαλάκια! Ξέρετε, οι επικεφαλής έχουν αδυναμία στα σταυρουδάκια. Μάθαμε ότι διαθέσιμος για κάθοδο, αν δεχτεί σχετική πρόταση, είναι ένας φίλος από τα παλιά… ο Γιώργος Κάργας. Να μια καλή και ψηφοσυλλεκτική υποψηφιότητα! Ο Γιώργος είναι έμπειρος, γνωρίζει πολύ κόσμο και έχει απεριόριστο χρόνο να διαθέσει στα κοινά και δεν του φτάνουν μόνο οι καφέδες στο «Αγαθαγγέλου» και οι μαγειρικές του ενασχολήσεις! Όσοι πιστοί προσέλθετε…
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πολλές φορές γράψαμε ότι χάθηκε από την πολιτική πιάτσα ο γιατρός Κώστας Μπλούχος σε σημείο να αναρτιούνται κάποιοι αν θα είναι ξανά υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία. Εμείς δεν το πιστεύουμε, αντίθετα νομίζουμε ότι ο Κώστα άλλαξε γραμμή πλεύσης. Κινείται υπόγεια, μεθοδικά και επενδύει στις προσωπικές επαφές. Πρέπει να πάθεις για να μάθεις!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Οι πολλοί εναγκαλισμοί του Δημάρχου Δράμας Χριστόδουλου Μαμσάκου με το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Καραγιαννίδη και κυβερνητικών παραγόντων, εκνευρίζει πολλούς νεοδημοκράτες στη Δράμα. Δεν κρίνουμε αν έχουν δίκιο ή άδικο, αλλά έφτασε στα αυτιά μας ότι η τοπική ΝΟΔΕ και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Κυριαζίδης «τα πήραν στο κρανίο» με το Δήμαρχο. Είναι τόσο μεγάλη η κόντρα που ακούγεται ότι αναζητείται ισχυρός υποψήφιος δήμαρχος για να γκρεμίσει τον Χριστόδουλο. Στις τόσες πολλές υποψηφιότητες λέτε να προστεθεί μία ακόμη; Θα έχει ενδιαφέρον αυτός ο εμφύλιος πόλεμος!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης άφησε μούσι και εμφανίστηκε με νέο λουκ στα γραφεία του κόμματος του. Τα μούσια και τα μακριά μαλλιά ήταν χαρακτηριστικά των κουλτουριάρηδων αριστερών, όπως και η έλλειψη λαιμοδέτη (γραβάτας). Τώρα που ο Τσίπρας φόρεσε γραβάτα και έγινε δεξιόστροφος, ο Κυριάκος είπε να «αλληθωρίσει» αριστερόστροφα! Οι οπαδοί των κομμάτων συνηθίζουν να ακολουθούν τη γραμμή του αρχηγού τους. Είμαστε περίεργοι να δούμε ποιοι νεοδημοκράτες θα αφήσουν πρώτοι μούσια στη Δράμα! Να δούμε το Χαρίλαο Ψαρρά με μούσια και τίποτα στον κόσμο! Χάρη δώσε πρώτος το στίγμα! Πιο γνήσιος νεοδημοκράτης από σένα δεν υπάρχει στη Δράμα, πιο πολύ και από τον αρχηγό σου τον Κυριάκο. Κάντ΄το και σίγουρα θα σ΄ ακολουθήσουν και άλλοι. Πάντα εσύ άνοιγες δρόμους!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Ακούγεται ότι πολλοί από τους παλιούς δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «Πόλη+Ζωή» του Κυριάκου Χαρακίδη, δεν θα είναι υποψήφιοι σε αυτές τις εκλογές. Αναγκαστικά ο Κυριάκος θα επιδιώξει την ανανέωση και κάποιοι λένε την …αναπαλαίωση! Κυριάκο, σίγουρα πέρασε από μυαλό σου και η υποψηφιότητα του Κώστα Ευμοιρίδη! Όσο να ΄ναι, κάποιες πολιτικές επαφές διατηρεί ακόμα και σίγουρο και βέβαιο είναι ότι δεν θα αρνηθεί την τιμητική σου πρόταση. Ο Κώστας έχει την πολιτική στο αίμα του και απέδειξε ότι το χούι του αυτό δεν το αποβάλλει εύκολα. Συμβιβάστηκε τελευταία και με τις εκλογικές ήττες, δεν θα τον πειράξει μία ακόμη και θα είναι πολύ χρήσιμος δίπλα σου στην αντιπολίτευση …εάν χάσετε! Κώστα λοιπόν λέμε και κλαίμε, όπως δεκαετίες μάθαμε!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Πολλές φορές στυλιτεύσαμε τις απόψεις, σκέψεις, προτάσεις και την πολιτική συμπεριφορά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Καραγιαννίδη. Είμαστε όμως τελείως αντίθετοι με τις προσωπικές επιθέσεις, απειλές και κανιβαλιστικές τάσεις ορισμένων, που ξεπερνούν τα πολιτισμένα πολιτικά όρια. Για να είμαστε δίκαιοι δεν είναι ο Χρήστος και ο ΣΥΡΙΖΑ οι μοναδικοί υπεύθυνοι για την κατάντια της χώρας και της Δράμας, ούτε μπορούμε να τους χρεώσουμε τις υστερήσεις τόσων χρόνων. Υπάρχουν πολλοί περισσότεροι …από το παρελθόν που έχουν πολύ περισσότερες, τεράστιες θα λέγαμε, ευθύνες. Έλεος, δεν θα τους χρεώσουμε και το προπατορικό αμάρτημα!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε

Συχνές πυκνές οι συναντήσεις των επιφαλής των δημοτικών αντιπολιτεύσεων του δήμου Δράμας. Πολλές και οι κοινές πρωτοβουλίες και η εισαγωγή θεμάτων στο δημοτικό συμβούλιο με τις υπογραφές όλων. Φυσικά δεν λείπουν και οι δημόσιες χαλαρές εμφανίσεις σε καφετέριες της πόλης. Πολλοί λένε ότι προετοιμάζονται να ενώσουν δυνάμεις για τον δεύτερο γύρο των εκλογών, για να ανατρέψουν το δήμαρχο Χριστόδουλο Μαμσάκο. Χριστόδουλε, τις βλέπεις αυτές τις κινήσεις ή ακούς μόνο τους κολλητούς, κολαούζους και αυλικούς σου, που σου λένε μόνο αυτά που θέλεις να ακούσεις και σε αποκοιμίζουν;
(0 σχόλια)  Σχολιάστε