Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

ΘΕΜΑΤΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Χριστόδουλος Μαμσάκος
   

Λίγους μήνες πριν τη λήξη της δημαρχιακής θητείας ο Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος, κάνοντας αποτίμηση της όλης πορείας του αισθάνεται υπερήφανος… »
(0 σχόλια)

Μάριος Γιαννάκου
 

Ο Μάριος Γιαννάκου είναι γέννημα θρέμμα της Δράμας, άρχισε την ενασχόλησή του με τις υπεραποστάσεις το 2015. Ανήκει στην ομάδα της The North Face και δουλεύει στην… »
(0 σχόλια)

Παναγιώτης Μπακάλης
 

Ο Παναγιώτης Μπακάλης είναι το καμάρι του διαιτητικού μπάσκετ της Δράμας. Διέγραψε μία πραγματικά λαμπρή και αξιοζήλευτη καριέρα και υπηρέτησε το ελληνικό… »
(0 σχόλια)

Δέσποινα Παρασίδου
 

Η Δέσποινα Παρασίδου με το συναίσθημα της προστασίας, της φροντίδας και της ευθύνης ανέλαβε την πορεία του Κέντρου Νεότητας μετά το χαμό του Γεωργίου Παρασίδη… »
(0 σχόλια)

Αναστασία Χριστοφορίδου
 

Μπορεί οι περισσότεροι να έχουμε υπ’ όψιν τον όρο «λογοθεραπεία» ωστόσο αρκετοί από εμάς, δεν γνωρίζουμε επ’ ακριβώς ποιες είναι οι αιτίες και οι αφορμές που… »
(0 σχόλια)

Φώτης Νικολαϊδης
 

Πριν από 30 περίπου χρόνια, στον ασφαλιστικό κλάδο είχε ανοίξει μια νέα, αχαρτογράφητη περιοχή για τις ασφαλιστικές δραστηριότητες.

Η ΙΝΤERAMERICAN είχε… »
(0 σχόλια)

Γιώργος Δόβρος
 

- Ποιο ήταν το δικό σας ερέθισμα για να γίνεται εκπαιδευτής υποψιών οδηγών;

- Η μητέρα μου είχε σχολή οδηγών. Άρα από παλιά, υπήρχε το μικρόβιο…  »
(0 σχόλια)

Μήπως έχω Θυρεοειδή;
 

Οι αλλαγές στη διάθεση, στα επίπεδα της ενεργητικότητας, στις συνήθειες του ύπνου, ακόμη και στις τιμές της χοληστερίνης ή τα επίπεδα του σιδήρου στο αίμα,… »
(0 σχόλια)

Hyundai Kona
 

Η Hyundai δεν θα μπορούσε να λείπει σε καμία περίπτωση, από την ταχύτερη αναπτυσσόμενη κατηγορία Β. Με το Kona, o Ασιάτης γίγαντας επιβεβαιώνει ξανά την παράδοση που… »
(0 σχόλια)

Kia Ceed
 

Με την πρώτη ματιά διακρίνεις αμέσως την νέα ελκυστική σχεδίαση του Ceed και τις οπτικές αλλαγές που έχουν να κάνουν κυρίως με την εγκατάλειψη των καμπύλων που… »
(0 σχόλια)

Citroen C3 Aircross
 

Ο ενθουσιασμός είναι το πρώτο συναίσθημα που νιώθεις, μόλις αντικρίζεις το C3 Aircross. Φυσικά ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά, λόγο της μοντέρνα σχεδίασης του… »
(0 σχόλια)